Knallluuhhhh, graag even serieus invullen.

Geplaats door: Gertje ( )

  • 3F
  • 29/05
  • 1331

Spitsbergen - Oosterbeek 2-2
Spitsbergen moet en Oosterbeek speelt nergens meer voor. De geelhemden hebben helaas niet genoeg kwaliteit om te winnen zondag.

Apeliotes-Doetinchem 3-1
Zouden de studs het kampioenschap nog weg geven?
Ik hoop van wel, ik denk het helaas van niet:(

Barneveld-Hoevelaken 1-3
Wat gaat er hier gebeuren? We weten dat de intercity trein aardig wat schade kan aanrichten. Ik kan jullie vertellen dat het er op of er onder is. Ik denk dat er gestreden gaat worden moet bloed op de tanden. Wie o wie komt ons aanmoedigen?

Civicum- wijchen 4-1
Civicum moet, en Harry muntjes als poort van Civicum zal er alles aan doen om zn ploeg te laten winnen.

Culemborg- Bemmel 1-3
De de verlies pot van afgelopen zondag heeft Culemborg weer 13 man op het veld staan. Ze maken geen schijn van kans. Welkom terug in de 4e klasse. #sosorrynotsorry

Westerduiven- Arnhem 2-1
Och och och, toch hadden we allemaal meer verwacht van de degradant tweede klasse. Arnhem heeft het niet meer. Na afloop gaat iedereen snel naar huis toe. Einde seizoen voor beide partijen. Een solide middenmoot potje.

Al met al maak er wat moois van! En denk erom, als het warm wordt, drink genoeg water en blijf uit de zon.
Na afloop lekker een biertje.
Liefs gertje.
Reageren

@joost | 08/06

Daar zijn de meningen dan over verdeeld, hebben daar een leukere pot hockey gehad dan bij jullie...nog 2 wedstrijden te gaan en dan staat iedere ploeg op de plek waar ze thuis horen. Succes aankomende zondag!

Joost | 08/06

Hé bah wat een haat, meteen op de man spelen... Hockeyonwaardig clubje dat Civicum

@joost | 08/06

Dan zul jij de bourgondische coach zelf wel zijn, misselijke vent

Joost | 08/06

Ik gun het Barneveld wel: leuke ploeg, Bourgondische coach!

CCR | 08/06

Laten we hopen dat Bemmel de competitie eer aan doet. Niemand gunt het Barneveld.

@peter | 07/06

Ja de bond doet er niets aan, maar komt goed uit als de jeugd van Barneveld bij hoevelaken op bezoek komt. Ik denk dat ik dan ook maar eens ga fluiten.
Misselijke ploeg dat Barneveld.

Peter jan | 07/06

@@marcel meen je die? Wat een ongekende hypocrisie!

@marcel | 07/06

Ik vraag me af of de trein ontspoord is, toch nog een solide 4e plek voor de hoefjes. ik weet wel dat de bond niets doet aan partijdige scheidsrechters. @barneveld misselijke club zeg. Bah

Marcel | 06/06

De trein is volledig ontspoord voor Barneveld Noord

CCR | 05/06

@peter ga jij maar eieren zoeken.

Iemand die nog nieuwe voorspelling opzet? Of rijdt de trein niet meer?

Peter jan | 04/06

@CCR iets met de pot verwijt de ketel dat ie zwart is?

CCR | 04/06

Lees ik nou goed in de kippenkrant dat de goal van trein is afgekeurd in het kippendorp. Ik had de machinist nog gewaarschuwd. 1 keer scoren is al knap genoeg. Zondag moeten ze het helaas weer met 11 man doen. Laten we hopen Bemmel zich aan hun belofte houd en gehakt maakt van team dat thuis telkens met 13 man speelt.

CCR | 29/05

Spitsbergen - Oosterbeek 3-3
De venendaalse pakken weer puntje in strijd tegen degradatie tegen de uitgespeelde Oosterbekers

Apeliotes - Doetinchem 6-1
Moeilijke wedstrijden op het begin betekend de makkelijke op het eind. Kampioenschap is voor de studs.

Barneveld-Hoevelaken 4-1
Een keer scoren is al knap opzich tegen de 13 kippenboeren. Hoe gemotiveerd Hoevelaken ook is, de makkelijk gegeven corners belemmeren een goed resultaat.

Civicum - Wijchen 5-1
Hopen op punt verlies van de kippenboeren en zelf alles winnen

Culemborg- Bemmel 1-4
Bemmel uitgespeeld maar van de probleemwijkers wil niemand verliezen.

Westerduiven - Arnhem 3-2
Zal Arnhem überhaupt nog een puntje scoren in de laatste wedstrijden?

Barry Batsbak | 29/05

Spitsbergen - Oosterbeek 1-3
Oosterbeek speelt nergens meer om, terwijl Spitsbergen nog alles heeft om voor te spelen. Hoorde dat ze na de onweer van zondag nog 23 minuten moeten spelen met een 1-3 voorsprong op Wijchen, dus ze zullen een gaatje slaan met Doetinchem voor de 9e plek die recht geeft op de play-outs. Daar spelen echter 11 teams voor slechts 1 plek in de 3e klasse en dat gaan ze niet winnen. Spitsbergen te zwak, weten zondag ook geen raad met de lange klappen en scoops van Oosterbeek, terwijl de opponent niet eens haar beste spel speelt.

Apeliotes - Doetinchem 6-1
Er komt nog 1 lastige hobbel voor de studenten en dat is niet Doetinchem thuis. De enige reden waarom hier punten zouden worden verspeeld is dat de zenuwen de jonge honden parten speelt en dat zie ik niet gebeuren. Waarom Gertje het de intellectuele elite niet gunt om kampioen te worden is voor mij trouwens een raadsel.

Barneveld - Hoevelaken 2-2
Graag even serieus invullen en dan zelf vervolgens een 1-3 voorspellen. Ik hoop het van harte, maar het lijkt me niet realistisch. Barneveld speelt beter hockey, Hoevelaken speelt met het mes tussen de tanden om kans te blijven maken op promotie. Voor beiden valt wat te zeggen en het zal elkaar niet veel ontlopen deze wedstrijd en aankomen op details. Ik denk een nipte overwinning voor Barneveld, maar door deze voorspelling zijn Joop en Gertje vastberaden om het tegendeel te bewijzen waardoor ze er een gelijkspel uitslepen. ;) Dit wordt de topper van de week, heel benieuwd naar de uitslag.

Civicum - Wijchen 4-0
Civicum heeft het moeilijk gehad de afgelopen 2 wedstrijden. Verloren van de intercity en met de hakken over de sloot voorbij Bemmel. Deze wedstrijd kunnen ze weer even op adem komen. Makkelijk middagje voor de mannen uit Cuijk, ondanks dat Wijchen moet presteren voor lijfsbehoud. Het is het hele seizoen al niet kordaat genoeg bij de Wijchenaren, wat ze moeten bekopen met degradatie.

Culemborg - Bemmel 1-4
Het doek valt definitief voor Culemborg. Wat na de eerste seizoenshelft al vrij duidelijk leek, blijkt nu pijnlijk uit te komen. Het verschil in kwaliteit is echt te groot met de andere teams. Hebben op dit moment niets te zoeken in de 3e klasse.

Westerduiven - Arnhem 3-1
Valt niet veel over te zeggen. Seizoen van Arnhem is vanaf de competitiehervatting in maart als een nachtkaars uitgegaan. Westerduiven speelt thuis dus ze winnen.

Erg benieuwd wie er van de top 4 nog steken zal laten vallen en wie er net buiten de prijzen zal vallen. We gaan het meemaken!