Wedstrijden 27 mei

Geplaats door: Mcglovin ( )

  • 3F
  • 18/05
  • 1342

De volgende speelronde brengt weer een aantal leuke websiteen, de ontknoping komt steeds dichterbij!

Oosterbeek - Westerduiven
Arnhem - Apeliotes
Barneveld - Doetinchem
Bemmel - Civicum
Hoevelaken - Culemborg
Wijchen - Spitsbergen
Reageren

Barry Batsbak | 27/05

Oosterbeek - Westerduiven 3-2
Oosterbeek is nog verwikkeld in een strijd om de eer met ArnieArnhem, voor wie zich de Beste ploeg rondom Arnhem mag noemen in de 3e klasse F. Westerduiven wordt dankzij het opportunistische spel verslagen.

Arnhem - Apeliotes 1-3
De belangrijkste en moeilijkste pot voor de stUdentjes kijkende naar de laatste 4 websiteen. Bij Arnhem thuis weet je niet wat er kan gaan gebeuren, ze hebben knap met 3-2 van Civicum gewonnen, maar ook een behoorlijke flater geslagen door met 0-5 van Hoevelaken te verliezen op eigen veld. Als de studs de zenuwen onder bedwang kunnen hoUden vandaag en gekke dingen gaan doen, zie ik ze deze pot winnen.

Barneveld - Doetinchem 5-1
Een goede generale voor de 2 websiteen die hierna gaan komen voor Barneveld. Die zijn echter van een heel ander kaliber dan Doetinchem thuis. Ben benieuwd hoe ze er voorstaan over 15 dagen. Deze pot wordt in ieder geval gemakkelijk gewonnen, zonder al te veel inspanningen.

Bemmel - Civicum 3-2
Bemmel een heel solide ploeg in thuiswebsiteen. Alleen Apeliotes wist in Bemmel te winnen, de rest van de websiteen werden overtuigend gewonnen door de thuisploeg. Civicum heeft de laatste website een goede tik te verwerken gehad door te verliezen van concurrent Hoevelaken. De mannen uit Cuijk wankelen nog na en zien de volgende klap pas aankomen als ze al gestrekt in de ring liggen. Gaan ze dan buiten de prijzen vallen ondanks dat ze de helft van de competitie op de eerste plaats hebben gestaan? Het lijkt er wel op.

Hoevelaken - Culemborg 6-1
Voor Hoevelaken is alles opeens weer mogelijk na de winstpartij op Civicum de vorige speelronde. Wie had dat nog gedacht, nadat ze toch een gat hadden geslagen met de top 3. Krijgen een makkelijke pot tussendoor om even op adem te komen en zullen volgende week er vol op gaan klappen in en tegen Barmeveld. Ben benieuwd of de hoefjes brandstof hebben gespaard voor een daverende apotheose van het seizoen of dat de intercity volgende week weer door zijn hoefjes zakt.

Wijchen - Spitsbergen 2-1
Wijchen is de laatste tijd op dreef, maar de jonge ploeg heeft de eindsprint te laat ingezet. Hierdoor komen ze uiteindelijk net te kort op de eindstreep.

Gertje | 24/05

***melding***
Wegens omstandigheden is de website van Doetinchem-Hoevelaken afgelast voor vanavond. Deze zal gespeeld worden 10 juni in Zutphen.

Excuses voor het ongemak.
Al met Al maak er wat moois van
Liefs Gertje

Kinger | 23/05

Doetinchem-Hoevelaken 2-2
Het spoor houdt op in Doetinchem.

Oosterbeek - Westerduiven 1-2
Keeper van Oosterbeek voorkomt een grotere uitslag. Mannen laten hun kop hangen vandaag.

Arnhem - Apeliotes 1-7
De stUdentjes winnen eenvoudig. Arnhem heeft de kop alang laten hangen en die komt ook niet meer overeind. Zeker niet tegen de fitte stUdentjes.

Barneveld - Doetinchem 3-2
Het begint rumoerig te worden in het kippendorp nu de eerste irritatie ontstaan, komt dit doordat de trainer de boel gaat verlaten? Gelukkig helpt de scheidsrechter weer even mee die twee corners cadeau doet waar weer uit gescoord wordt.

Bemmel - Civicum 1-3
De dood of de gladiolen. Beide teams spelen alles of niets.

Hoevelaken - Culemborg 2-1
Op hun eigen spoor moet dit toch wel te doen zijn tegen de degradant voor Hoevelaken.

Wijchen - Spitsbergen 4-4
Spannende pot, veel doelpunten, maar er worden maar twee punten verdeeld.

Gertje | 22/05

***melding****

Voor aankomende donderdag en zondag zijn er geen vertragingen gemeld via de NS reisplanner, hierdoor dendert de intercity van Hoevelaken gewoon door.

Lies gertje

CC Jack | 21/05

Doetinchem - Hoevelaken op donderdag? In dat geval 4-1. De trein van de hoefjes ontspoort op het Duitse spoor en onderschat de boeren ondanks dat die hele week dronken zijn na promotie van de super boeren.

Oosterbeek - Westerduiven 1-3
Oosterbeek uitgespeeld. De duifjes prikken er 2 corners in en spelen de website simpel uit.

Arnhem - Apeliotes 1-5
Appeltje eitje voor de studs. Arnhem toont geen wil meer nadat ze definitief zijn afgehaakt om promotie. Studs winnen eenvoudig net als de overige websiteen die komen.

Barneveld - Doetinchem 8-1
Barneveld thuis of uit, wereld van verschil. Dat zal ze volgend jaar in de tweede klasse toch tegen vallen als ze hun 12de en 13de man niet meer mogen opstellen.

Bemmel - Civicum 1-5
De Civis herstellen zich pakken 3 belangrijke punten tegen het uitgespeelde Bemmel.

Hoevelaken - Culemborg 3-3
De trein van hoefjes is het spoor helemaal bijster.

Wijchen - Spitsbergen 3-1
Wijchen stukkie beter en pakken broodnodige punten in strijd tegen degradatie.

Gertje | 21/05

Halloo allemaal! We hebben er weer zin an! Maar eerst de voorspelling van Doetinchem-Hoevelaken voor aanstaande donderdag. 3-1 winst moet voor de intercity een makkie zijn na afgelopen week. Och och, Civicum uit altijd lastig.

Oosterbeek - Westerduiven 1-4
De nmr 10 van Oosterbeek prikt er eentje. Helaas pompen de pidgeys er nog 4 in. Er is na afloop genoeg bier voor beide ploegen. Oosterbeek draait namelijk zelf de bardienst ?

Arnhem - Apeliotes 2-2
Als de blauw hemden zich een beetje rustig hoUden en niet beginnen te schoppen zoUden ze het de studs misschien wel heel lastig kunnen maken. Althans, dat zou voor Joop en gertje erg goed uit komen.

Barneveld - Doetinchem 2-1
Na het pak op de broek hebben gekregen van de hoefjes zakt het allemaal even weg bij de mannen uit Doetinchem. Een mager verlies potje is alles wat ze krijgen.

Bemmel - Civicum 1-1
Een gelijk spelletjes zou goed uitkomen. Bemmel thuis is een taaie ploeg. ZoUden ze na afloop weer een apres ski feestje hebben? Succes Harry!

Hoevelaken - Culemborg 3-0
Degelijke website met het oog op barneveld uit. Joop en gertje laten op zaterdag avond het biertje staan en verschijnen fris en fruitig om de intercity klaar te stomen.

Wijchen - Spitsbergen 0-0
Al met al wel gelachen maar de website levert niets op. Zonde van de tijd.

Lieve lieve mensjes, heel veel succes allemaal!
Ik ben benieuwd wat jullie voorspellingen zijn, laat het ons weten.

Liefs Gertje

dederdehelft | 21/05

Oosterbeek - Westerduiven: 4-3
Oosterbeek wint. zulle in de counter en met de scoop westerduiven te machtig zijn.

Arnhem - Apeliotes: 2-3
Ik hoop het eigenlijk niet, maar de stUdenten zullen wel weer net goed wegkomen bij Arnhem. Wie houdt ze nog tegen?

Barneveld - Doetinchem: 5-1
Makkie voor Barneveld. Ploeg is te goed voor de derde klasse. ik denk dat ze wel zullen gaan promoveren.

Bemmel - Civicum: 2-2
Poeh potje hoor! Weinig teams wisten bij Bemmel punten te pakken. Ik denk dat Civicum er eentje haalt.

Hoevelaken - Culemborg: 5-0
Culemborg kan maar beter snel vierde klasse gaan spelen. De Hoefjes zijn superieur!

Wijchen - Spitsbergen: 1-1
website voor het team wat nog uitzicht wil hoUden op het spelen van playouts. ik gok een gelijkspel, vanwege machteloosheid bij beiden.