Ronde 22 april

Geplaats door: Mcglovin ( )

  • 3F
  • 18/04
  • 1405

Dit weekend wederom een clash in de top van de poule. De volgende websiteen staan op de planning:

Oosterbeek - Arnhem
Barneveld - Civicum
Bemmel - Westerduiven
Culemborg - Doetinchem
Wijchen - Apeliotes
Hoevelaken - Spitsbergen
Reageren

@peter | 05/05

kan je uitleggen waarom? te fysiek ? Te technisch? Of simpelweg jaloers op de prestaties van de jongens. #niksnut

Peter | 04/05

Dat hoevelaken zijn we ook gewoon liever kwijt dan rijk

Barry Batsbak | 23/04

Ik heb het vermoeden dat één van jullie centraal achterin staat, maar ik zou het eerlijk gezegd niet weten

Gertje | 23/04

Goed te horen! We zullen weer wat actiever worden! Hebben jullie ook enig idee wie wij zijn vam Hoevelaken?

Liefs gertje

Barry Batsbak | 23/04

Begrijp me niet verkeerd Gertje, ik vind het juist altijd leuk om jullie voorspellingen te lezen!

Meindert | 22/04

Welkom terug Joop en Gertje! Het forum kan niet zonder jullie! Kusjes

Gertje | 22/04

Ik wilde me graag verontschuldigen voor mijn afwezigheid op t forum, maaaaaarr, al met al een mooie week waarin alsnog 3 punten zijn binnen gehaald! Trots op Hoevelaken.
We maken onszelf klaar voor de komende website: Civicum uit! Spannond websitejj

Joop en gertje gaan in het vervolg actiever zijn op het forum, hockey is leuk! laten we dit forum ook leuk hoUden.

Succes allemaal!

Mcglovin | 21/04

Oosterbeek - Arnhem 2-1
Spannende pot, waar Oosterbeek toch de 3 punten binnenhaalt.

Barneveld - Civicum 4-3
Barneveld heeft meer kwaliteit dan Civicum, maar zal tot het uiterste moeten gaan voor de winst. Civicum is niet van plan het kampioenschap makkelijk uit handen te geven.

Bemmel - Westerduiven 3-1
Bemmel is goed als collectief en in combinatie met het thuisvoordeel valt er dit weekend voor Westerduiven niks te halen.

Culemborg - Doetinchem 1-2
website onderin de poule. Spanning zal er voor de toeschouwers zijn, goed hockeyspel betwijfel ik.

Wijchen - Apeliotes 0-2
Apeliotes weet dat de twee concurrenten tegen elkaar in actie komen, ze zullen dus alles op alles zetten om zelf geen puntverlies te lijden.

Hoevelaken - Spitsbergen 5-1
Hoevelaken een klasse beter dan Spitsbergen. Zij winnen dit weekend relatief eenvoudig.

Meindert | 21/04

Oosterbeek - Arnhem 3-3
Potje in de middenmoot. Oosterbeek speelt behoorlijk opportuun, terwijl Arnhem toch wat meer het spel probeert te maken. Ik vermoed een gelijkspelletje.

Barneveld - Civicum 4-2
Poh wat een kraker! De nummer 1 tegen de nummer 2, besLissende website in de strijd om het kampioenschap. Civicum is een gehaaide ploeg, maar ik denk dat de punten in Barneveld gaan blijven. Barneveld heeft over de breedte een betere selectie en het thuisvoordeel.

Bemmel - Westerduiven 3-1
Bemmel staat mijns inziens te laag op de ranglijst. Ploeg staat tactisch erg sterk en ontregelt hiermee de tegenstander. Maar ik denk dat ze net ff dat stukje slimheid/ervarenheid missen om echt in de top van de poule mee te doen. Van Westerduiven heb ik daarentegen een ontzettend lage dunk. Ze leunen hoofdzakelijk op wat handige jongens en thuiswebsiteen. Bemmel is deze overwinning dan ook gegund.

Culemborg - Doetinchem 3-2
Dit is een redelijk oninteressant potje met veel hockeyend onvermogen.

Wijchen - Apeliotes 1-4
Wijchen lijkt het licht te hebben gezien. Een ruime overwinning op Oosterbeek en winnen bij arniearnhem, ga er maar aan staan. Nu komt voor hen de echte test. Ik vermoed dat de toekomstige advocaten en doktoren toch een maatje te groot zijn.

Hoevelaken - Spitsbergen 3-0
Een websiteje precies zoals Hoevelaken die het liefst heeft: lekker de ballen de lucht ingooien tegen een ploeg die vanwege een gebrek aan kwaliteit niet eruit kan counteren. De intercity knalt door!

Barry Batsbak | 19/04

Oosterbeek - Arnhem 2-1
Beide ploegen zitten qua resultaat in een mindere fase, maar grenshockey ligt de mannen van Oosterbeek beter dan de boys onder aanvoering van ArnieArnhem, waardoor dit toch alweer de vijfde verliespartij op rij wordt voor de mannen.

Barneveld - Civicum 5-3
De kraker van het weekend! Dit kunnen aan het eind van de rit heel belangrijke punten blijken te zijn. Over het algemeen is Barneveld de beter hockeyende ploeg en zie ik ze in deze thuiswebsite, waarin de doelpunten rijkelijk zullen vallen, ook de 3 punten pakken.

Bemmel - Westerduiven 4-1
Bemmel is een taaie ploeg, die in het team een paar prima hockeyers hebben. Als het een beetje meezit kunnen ze van iedereen winnen. Ze zullen daarom een belangrijke factor gaan spelen in de strijd om het kampioenschap. Ze zullen als team zelf niet meedoen, maar krijgen zowel Civicum en Barneveld nog thuis. Westerduiven uit en thuis is een wereld van verschil met 6 winstpartijen thuis en 2 maal uit. U bent hierin vrij om zelf te speculeren hoe dit toch mogelijk is. Bemmel houdt in ieder geval de punten binnenshuis.

Culemborg - Doetinchem 1-1
De vorige confrontatie werden de punten ook gedeeld en door het thuisvoordeel van de mannen van Culemborg weten ze een puntje over te hoUden aan deze website. Niet genoeg om nog een eindsprint te gaan trekken voor lijfsbehoud, waardoor het afdalen naar de vierde klasse hooguit een formaliteit lijkt te zijn.

Wijchen - Apeliotes 2-4
Wijchen is de laatste tijd op dreef met 6 punten uit 2 websiteen en zullen de Nijmeegse stUdenten een allesbehalve makkelijke middag gaan bezorgen. Het klasseverschil zal net genoeg blijken te zijn om de 3 punten mee te nemen naar de sociëteit, maar veel scheelt het niet.

Hoevelaken - Spitsbergen 3-0
Hoevelaken is uit op revanche nadat ze vorige week een klein gat naar de bovenste regionen hebben laten vallen en het wel erg lastig gaat worden om weer aansluiting te vinden. Niet getreurd, de NS heeft het ook wel eens moeilijk met aansluitingen. Slachtoffer voor de wederopstanding van het treintje van Hoevelaken is Spitsbergen, dat vrij eenvoudig opzij wordt gezet door Joop en Gertje. Hopelijk hebben Joop en Gertje hierdoor het plezier terug gevonden om weer een voorspelling te doen op dit forum, waardoor het hier weer iets levendiger wordt.