Nieuwe ronde nieuwe kansen!

Geplaats door: Gertje ( )

  • 3F
  • 20/11
  • 1962

Oosterbeek- Culemborg
Apeliotes- Spitsbergen
Arnhem - Civicum
Bemmel - Hoevelaken
Doetinchem - Westerduiven
Wijchen - Barneveld
Reageren

Jonas | 07/03

Joop en Gertje,
Hebben jullie er ook zo zin in?

Gertje | 27/11

Ik denk dat we van onszelf verloren hebben, ach het is een verdomd mooi spelletje. Hoevelaken was tijdens de apreski party van Bemmel nog wel aanwezig tot in de late uurtjes. Joop en gertje hebben de trein gestald en netjes opgeborgen. Wij wensen iedereen namens Hoevelaken een fijne winterstop en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Al met al iedereen bedankt voor de mooie eerste seizoenshelft!
Liefs gertje

JankendeJoopenG | 26/11

Aii joopie en gertje, jullie trein is ontspoord en komt dit seizoen ook niet meer op gang ben ik bang.

Bij het kerstdiner toch nog maar nadenken om jullie zelf terug te trekken naar de 4e klasse.

Arnhemkampioen | 26/11

De klote trein heeft vertraging hoppaaaaa

CumCivi | 24/11

Maar ArnieArnhem hoelang ben je al mongool?

CumCivi | 24/11

Maar ArnieArnhem hoelang ben je al mongool?

Henk de Vries | 24/11

Wat heerlijk om te zien dat het forum zo vlak voor de winsterstop nog even flink tot leven komt. Schitterende competitie en iedereen heeft wel wat te zeiken op elkaar, scheidsrechters of manier van spelen. Echter de terugkerende factor is toch ArnieArnhem. En daarbij gelijk een vraag voor jou.

Want als jullie als Arnhem H1 het echte hockey zo hoog in het vaandel hebben staan, kan je mij dan misschien uitleggen hoe het mogelijk is dat jullie in 2 seizoen tijd afgegleden zijn van de 1e tot de 3e klasse? Zal weinig met echt hockey te maken hebben lijkt me.

Voor de rest iedereen veel succes dit weekend voordat je lekker tegen de kachel aan kan kruipen en een fikse winterslaap houd.

@arnie | 24/11

Oh vandaar dat jullie 3-3 tegen een hekkensluiter spelen.

ArnieArnhem | 24/11

Maar even eerlijk jullie verdienen het allemaal om klasse lager te spelen.. het is dat wij wat opstart problemen ervaren, anders zoUden jullie allemaal weggevaagd zijn! Rugby hockey is gewoon ons ding niet, geef ons maar echt hockey.. nergens hier xoxo

Joop | 23/11

Donders wat is er al een lekkere discussie gaande zeg! Afgelopen week was ik even wat aan de trein sleutelen, maar deze speelronde ben ik terug met verse voorspellingen!

Oosterbeek-Culemborg 3-1
Het powerhockey van de mannen van Oosterbeek is de Culis te machtig. Het wordt een somber kerstfeest voor de probleemwijkers..

Apeliotes-Spitsbergen 4-1
De stUdenten zijn aardig op stoom. Aan het einde van de website prikken de geelhemden er een voor de lieve Heer.

Arnhem-Civicum 2-3
Wat hoUden de mannen van Arie lang hoop op promotie zeg... Zou er een stuntje in zitten zondag of worden ze wederom met de neus op de feiten gedrukt? Ik denk het laatste.

Bemmel-Hoevelaken 1-2
Dit wordt een spannend potje! Twee ploegen die graag willen dit seizoen. De trein zal nog een keer dwars door alle slagbomen heengaan, voordat deze in de winter lekker op stal gaat!

Doetinchem-Westerduiven 1-3
Het scheelt dat duiven vliegen, want door de tackles van de superboeren kan je letterlijk alles breken... De pigeons ontwijken het geweld en nemen 3 puntjes mee.

Wijchen-Barneveld 0-3
Barneveld moet dit winnen om in zicht van Civicum te blijven. Dit gebeurt dan ook, met steun van de meegereisde wijndrinkers van Barneveld!

Wat wordt het weer een spannend weekend. Doe allemaal goed je Best, zodat je lekker aan het kerstdiner kan gaan zitten! Groetjes Joop

@ArnieArnhem | 22/11

Succes daarmee, je zult zondag enkel mijn rugnummer zien!

ArnieArnhem | 22/11

Wij hebben uiteindelijk de laatste lach als wij doorstomen naar play-offs en uiteindelijke tweede klasse! KusjeKnuffels.

Arnie | 21/11

Je mag niet spreken van zelfvertouwen als je gelijk speelt tegen Spitsbergen, ik bedoel kom op waar haal je de moed nog vandaan? Ik zou alvast achter de biertap gaan staan zondag want CumCivi gaat prikken!!!

@ArnieArnhem | 21/11

Dat zal de reden zijn dat ik er toch 3 in het netje prik zondag Arnhem.

@@arniearnhem | 21/11

Dat wordt lastig als jullie uit bij Bemmel moeten spelen.
Een zielig ploegje dat is wat jullie zijn!

@@arniearnhem | 21/11

Dat wordt lastig als jullie uit bij Bemmel moeten spelen.
Een zielig ploegje dat is wat jullie zijn!

@ArnieArnhem | 21/11

Ben benieuwd of jullie droeftoeters zondag nog steeds nog zon grote mond hebben als wij jullie jantje geven

ArnieArnhem | 21/11

GUESS WHOS BACK? Hoevelaken gaat inderdaad 10-0 de mat af stelletje nurdjes.

Enige pot dat spannend is dit weekend is: Arnhem - Civicum. De rest is voor spek en bonen. Overigens ga ik dit uit het vuur slepen.

Wamberto | 20/11

Oosterbeek- Culemborg 6-0
De probleemwijkers geven een buurtfeest na hun overwinning van afgelopen zondag. Dit gaat ten koste van hun fitheid en staan direct weer met beide benen op de grond.

Apeliotes- Spitsbergen 4-1
Geel tegen geel waarbij ook de twee in een rood bij geel horen

Arnhem - Civicum 1-6
Arnhem is blij dat het winterstop is om is goed te analyseren waar het nu mis is gegaan. Deze website nemen ze niet eens meer serieus.

Bemmel - Hoevelaken 5-1
Bier in de motor speelt Hoevelaken nu wel parten tegen een fitte gretige ploeg. De scheidsen spelen hier alvast voor sinterklaas en delen genoeg kleurtjes uit aan de hoefjes. Swieper voor de gelovige

Doetinchem - Westerduiven 1-4
Op halve kracht winnen de duifjes deze pot eenvoudig. Lijkt beter om deze pot bij de rust al af te fluiten.

Wijchen - Barneveld 1-3
Easypeasy

De analist | 20/11

Oosterbeek- Culemborg 4-1
De kaugomkauwende vedette van Oosterbeek scoort 3x via binnenkant paal terwijl hij nonchalant met het publiek aan het converseren is. Culemborg prikt er 1 achter de keeper in blessuretijd.

Apeliotes - Spitsbergen 6-0
Geen woorden aan vuil maken

Arnhem - Civicum 3-2
Verrassend dat Civicum het zon hoog rendement haalt met matig spel. Het jonge Arnhem krijgt het lastig met de dodelijke efficiƫntie van Civicum maar zal door (al dan niet bewuste) scheidsrechterlijke dwaling een onterechte corner als winnende goal scoren.

Bemmel - Hoevelaken 4-1
Hoevelaken is een bijzonder overschat team, waarvan je je afvraagt of niet iedereen op het veld dezelfde stamboom heeft. De here heeft ze zondag blijkbaar vrijgepleit van religieuze plichten, waardoor ze af en toe thuis op twijfelachtige wijze punten pakken. Maken uit geen schijn van kans tegen het relatief fris spelende Bemmel.

Doetinchem - Westerduiven 4-3
Doetinchem na een bemoedigende wederopstanding tegen Barneveld, toch weer wat in het oude patroon teruggevallen, met het thuisvoordeel inclusief een nieuw clubhuis, net langs Westerduiven.

Wijchen - Barneveld 1-6
Barneveld ruikt bloed nu Civicum op bezoek moet in Arnhem en klapt er eens lekker overheen.

CumCivi | 20/11

Oosterbeek - Culemborg 4-2
Culemborg is nog steeds in shock van de chopper die een uren lange stroomstoring veroorzaakte. Oosterbeek gaat hiervan profiteren!

Apeliotes- Spitsbergen 2-3
De stUdentjes uit Nijmegen hebben de nacht ervoor weer te diep in het glaasje gekeken. De wat bollige coach met kort pittig vrouwen kapseltje en schorre stem gaat dit keer met een kots emmertje langs de lijn staan. Buuuurrpp!

Arnhem - Civicum 1-3
Civicum gaat het met de looks dit keer winnen! Go Civi!! We gaan voor goud!

Bemmel - Hoevelaken 10-0
De heilige boontjes uit Hoevelaken kunnen toch niet hockeyen?! Hoe in godsnaam zijn ze op de 3e plek gekomen? Het geluk lijkt ten einde en de hoefjes worden van de mat geveegd door de Bemmellenseboys!

Doetinchem - Westerduiven 2 - 1
De duifjes hebben een vogelgriepje te pakken, maar het blijkt toch nog een spannende website te worden. Uiteindelijk trekken de boeren aan het langste eind.

Wijchen - Barneveld ? - ?
Dit blijkt een erg saaie website te worden. Scheidsrechters vallen dan ook in slaap en weten achteraf niet meer wie er gewonnen heeft.

Brak is basis | 20/11

Oosterbeek - Culemborg 5-1
De mannen uit het al zo rustige Arnhem krijgen de ruig hockeyende ploeg uit Culemborg op bezoek. Toch heeft Culemborg last van wat moeilijkheden omdat ze nu NIET hun eigen scheidsen mogen uitkiezen. Nummertje 0 maakt nog wel een tip-in goaltje terwijl hij op zijn buikje glijdt door de natte velden in Arnhem.

Apeliotes - Spitsebergen 7-2
De stUdenten maken er een doelpuntenfestijn van. De geelhemden zijn helaas niet sterk genoeg voor het toch wat eenvoudige spel van Apeliotes.

Arnhem - Civicum 3-1
Geloof mij maar, de mannen uit Cuijk hoeven wij niet voor te vrezen. Ze hebben weinig kwaliteit, maar wel een hoog scoringspercentage. Dit betekend: weinig schoten, bijna alle raak. De mannen uit Cuijk verdienen de eerste plek niet vinden de Arnhemmers en zo gezegd zo gedaan winnen ze daadwerkelijk van de Cuijkenaren. Maarja wat heb je aan 3 punten als middenmoter?

Bemmel - Hoevelaken 1-2
De jonge ploeg uit Hoevelaken treint weer door. Een belangrijke zege voor de ranglijst, hoop dat zij dit ook beseffen. Luchtmacht van Hoevelaken is niet zo sterk als die van Kim Jong Un, daarmee doen we de hoefjes ten onder. Je kan het beter vergelijken met Japan. Hoevelaken ziet de tegenstanders als Hiroshima, plat gooien die handel!

Doetimchem - Westerduiven 1-4
Mannen in het groen hebben weinig kwaliteit, spelers zijn niet al te serieus en de coach is ook vrij onhandig. Schreeuwt alleen maar naar de scheidsen, heeft dus een beetje last van Arnhemse trekjes?

Wijchen - Barneveld 3-3
Gaat niet gebeuren, zou wel lachuh zijn.

Al met al een prettig weekend!

Gertje | 20/11

Omdat er afgelopen week niks geplaatst is op het forum door gertje of Joop vandaag een vroege opening van een nieuw topic voor aankomende zondag!

Oosterbeek- Culemborg 1-3
Culemborg voor de winterstop nog even 3 puntjes op de kop getikt.

Apeliotes- Spitsbergen 2-2
Apeliotes heeft het zwaar na afgelopen week en trekt nog net een gelijkspelletje.

Arnhem - Civicum 3-3
Krakertje van de week! Arnhem moet en Civicum wilt. Dit kan nog eens een raar potje worden!

Bemmel - Hoevelaken 1-3
Eindelijk!! Daar staat ze dan. De vrouwelijke coach van Bemmel oog in oog met de babyblauwhemden van Hoevelaken. Is de intercity al omgetoverd tot een ICE internationale trein? Succes!

Doetinchem - Westerduiven 2-4
Deze gasten zijn echt een stelletje houthakkers, om en rond het veld schelden naar de arbitrage en sliding/horrortackles maken die zelfs Nigel de jong zoUden afschrikken. Westerduiven pakt de mannen in het groen even aan.

Wijchen - Barneveld 1-2
Barneveld trekt aan het langste eind. Tjonge jonge wat is hockey toch een lastig spelletje.