Speelronde 19

Geplaats door: #1! ( )

  • 3E
  • 15/05
  • 1995

De mannen in het geel uit Harderwijk liepen uit afgelopen weekend, Loenen houdt Zeewolde in toom... Wie had dat gedacht! Soest springt Nieuwegein voorbij, Hoevelaken neemt afstand van Flevoland en speelt Vianen zich veilig? Mooi weekendje weer hoor!

De websiteen van deze week zijn:
Mezen - Lelystad
Spitsbergen - Loenen
Zwaluwen - Culemborg
Hoevelaken - Vianen
Soest - Flevoland
Zeewolde - Nieuwegein

Zeg t maar weer!
Reageren

Zoenen | 26/05

@Meesje:

Heel erg graag zelfs. En als jullie het leuk vinden om naar het openingstoernooi te komen, dan zijn jullie zelfs eregasten en mogen als eerste vlees pakken van de BBQ.

Meesje | 24/05

Misschien leuk om nog een oefenpotje te organiseren volgend jaar, aansluitend is een bbq nooit weg.

Zoenen | 23/05

Goeie tekst Mees! Volgens mij meer dan terecht dat kampioenschap.

Die vredespijp kan overigens gerookt worden tijdens ons Voorbereidingstoernooi op 26 augustus 2017. Op een zaterdag inderdaad. Lekker overdag fanatiek hockeyen en om 1600 uur gaat de tap open en maakt de braai overuren.

Laat gerust weten als je dit een goede aftrap van je nieuwe seizoen lijkt.

@BetweterT | 23/05

Pleur op man, zwaluwen was Best gezellig ondanks hun verlies.
Beter dan een hoevelaken, loenen en spitsbergen

BetweterT | 23/05

Je kan het als taktiek zien, als het ook zo gebruikt zou worden.... Maar dit is gewoon emotie en karakter, geen taktiek. Zitgeen greintje sportiviteit in of doel om de tegenstander mentaal uit zijn spel te halen. Dat zie je ook aan hun gedrag na de website, nog minder gezellig dan Hoevelaken en Zwaluwen.

Daarnaast zie ik het Best voor mij om een bbq te doen! Puik voorstel Cock met c-o-c-k

T. Kok | 23/05

Loenen geeft in ieder geval kleur aan deze competitie, wat was dit forum anders saaaaaai geweest.

Misschien na de laatste website een bbq organiseren om kampioenschap van Mezen te vieren, degradatie van Lelystad een plekje te geven, Vianen of Zwaluwen bemoedigend toespreken in hun strijd om play-outs en de vredespijp met Loenen te roken?

Meesje | 23/05

@Ballin ik ben het niet met je eens! Ik vond Loenen Best wel een goed team, helaas voor velen dankzij 2 belangrijke oudere (misschien wat minder sportieve) spelers in de as. Ik weet niet hoe ze gespeeld hebben tegen de andere teams, durf ik dus ook geen uitspraak over te doen maar tegen ons vond ik ze Best solide. Grappig is dat hoewel ik nooit meer echt opgefokt raak in websiteen, dat de overwinning van ons op de een of andere manier als gerechtigheid voelde voor hun spel. Uitbarsting en oncontroleerbare vreugde/schreeuwen jegens hun na het fluitsignaal als gevolg. Als ik er zo op terugkijk is dat ook gewoon de bedoeling geweest he, het is een manier van spelen die niet gebruikelijk is en tot veel frustatie Leiden bij alle teams; effectief is het wel. DUS: des te eerder iedereen beseft dat dat het doeleinde is, kan iedereen hier weer over hockey praten. Succes zondag

#ballin | 22/05

In alle eerlijkheid, loenen is ook gewoon een slecht teampje! Als het meerendeel van de teams niet zo hadden zitten slapen eerste seizoenshelft stonden ze nu in de degradatie zone... Maarja helaas, zo zie je maar weer dat je niet goed hoeft te hockeyen om in de derde klasse hoog te noteren ..

@Zoenen | 22/05

Ga toch lekker met je hele team naar een bejaardentehuis. Daar kunnen ze wel wat gestoorde impulsen gebruiken. Met jullie leeftijd kunnen jullie daar prima terecht.

@Zoenen | 22/05

Ga toch lekker met je hele team naar een bejaardentehuis. Daar kunnen ze wel wat gestoorde impulsen gebruiken. Met jullie leeftijd kunnen jullie daar prima terecht.

@Zoenen | 22/05

Ga toch lekker met je hele team naar een bejaardentehuis. Daar kunnen ze wel wat gestoorde impulsen gebruiken. Met jullie leeftijd kunnen jullie daar prima terecht.

Opa2 | 22/05

@Joop als je twee pannas gehad hebt dan was jij het! 🤣🤣🤣

Opa2 | 22/05

@Joop als jij de trap van die #17 kreeg had je hem zeker verdiend! Weinig spelers zo sportief als deze jongen! Bijna net zo sportief als die kale #1!! Vraag maar aan de Mountain en Waterreus

Anoniem | 22/05

Jaloerse reacties? Nog één die iets te vaak een hockeybal gekopt heeft... We moeten jullie niet.

Zoenen | 22/05

@Anoniem

Wat zegt het over je eigen team dat je van bejaarden verliest?

Zoenen | 22/05

@Anoniem

Wat zegt het over eigen team dat je van bejaarden verliest?

@Zoenen | 22/05

Ga toch lekker met je hele team naar een bejaardentehuis. Daar kunnen ze wel wat gestoorde impulsen gebruiken. Met jullie leeftijd kunnen jullie daar prima terecht.

Zoenen | 22/05

@Anoniem

Hahahahaha.

@Zoenen | 22/05

Ach, ik geef jullie nog 1 seizoen en dan zullen jullie wel weer uitgekotst worden door je eigen club. Zwaluwen check, loenen check, whats next? Vianen een schytimago bezorgen! Als de oude mannen zich er nou bij neerleggen dat ze geen toevoeging meer zijn en alleen maar de boel verzieken.. misschien dat Loenen dan echt stappen kan maken.

Zoenen | 22/05

Geen zorgen anonieme zielenpietjes, volgend jaar zijn we er weer bij en Veteranen wachten nog even ops!

Nu al zin in om hier al jullie jaloerse reacties volgend jaar weer te lezen.

Ja was een knotsgekke website tegen een sublieme en erg hard slepende Spitsbergen-spits. Zelf lieten we de achterdeur open en voorin waren we wel op dreef.

Nog drie keer winnen en net als Mezen en Zeewolde staan we dan op de plek waar we horen, als de Best of the rest.

@@zozo | 22/05

Jij hebt te vaak een hockeybal op je hoofd gehad of niet? Gelijk met Loenen of een ander team? Domoor!

Zou Loenen volgend jaar nog bij ons spelen, of gaan die veteranen nu eindelijk doorstromen en laten ze het hockey weer een sportieve (!!) impuls krijgen? Misschien kunnen ze dat Hoevelaken trouwens ook meteen meenemen naar de voetbalclub waar zij thuishoren.

@zozo | 22/05

Meh. Vond ze niet beter dan een Zeewolde of Loenen

Zozo | 22/05

Nou ik ben het idd niet met je eens dat ze veel matige spelers hebben rondlopen en een paar goeie. Ik vind dat ze veel goede spelers hebben, en een paar exeptionele. Die verdediging staat ook wel als een huis hoor.. en elke x als we die voorbij speelde hebben ze nota bene ook nog een goede keeper staan. Zucht..

@@@@@ | 22/05

Haha ik durf te beweren dat zelfs de slechste speler van de mezen, denk die chinees (niet DE chinees, maar zn broer?), Nog beter is dan 11 andere spelers uit jouw team. Heb echt amper zwakke schakels gezien in het collectief van de mezen.. maargoed, thats my opinion

@@via via | 22/05

Ik vond mezen niet zo extreem goed hoor.. hadden het tegen ons in ieder geval flink lastig. Paar leuke spelertjes maar de rest vond ik matig.

@via via | 22/05

Eens. Ze zijn er nog niet natuurlijk maar als je in 19 websiteen 18x wint en 1x gelijkspeelt mag je jezelf wel terecht kampioen noemen. Bovendien vond ik ze bij vlagen écht heel erg goed, werden soms echt kinderlijk uitgespeeld. Ben benieuwd hoe ze het er vanaf brengen in de 2e klasse. Zeewolde heeft het ook gewoon goed gedaan hoor.. wat meer punten laten liggen maar ook echt een sterke ploeg.

Via via hoela | 22/05

Lijkt me dat Mezen echt de verdiende kampioen gaat worden aankomende zondag. Niet altijd even makkelijk gewonnen geloof ik. Maar wel qua techniek,uithoudingsvermogen en sportiviteit de Beste gebleken. Althans het hockeytechnische gedeelte in ieder geval, iedereen vond ik wel sportief behalve die aanvoerder soms een beetje zeikerig.

Slakiwi | 22/05

Ja ja zit het seizoen er bijna op. Lelystad degraderen, mezen promoveren. Seawold play-offs, denk echter niet dat ze die gaan halen.

Jeetjemineetie | 22/05

Is kanaleneilands mohammed dan toch naar de berg gekomen, in plaats van de berg naar mohammed?

En wat is er in hemelsnaam op het handbalveld bij loenen gebeurd? Raar weekend zeg.

Haha | 22/05

Ik ben niet echt jaloers op een team wat een plek onder ons staat. Afgelopen websiteen geeft maar weer aan hoe matig jullie eigenlijk zijn

Zoenen | 22/05

Ja dat was een bijzonder potje weer gister. Maar goed, met een hoop mazzel weten we toch onze derde plek te behoUden en kan de jaloezie nog even aanhoUden op dit forum.

Haha | 21/05

Hoop dat Nieuwegein en soest nog even aanzetten.. loenen plek 5 here we come

Gtowns finest | 20/05

Mezen - Lelystad 7-1
Meesjes vliegen door naar de 2e klasse, pas op Pim dat je niet uit de bocht vliegt.

Spitsbergen - Loenen 2-2
Spitsbergen met de week beter. Loenen probeert geen schorsing op te lopen maar vergeet daardoor te winnen.

Zwaluwen - Culemborg 0-3
Culemborg veilig, gaan de zwaluwtjes uit het nest van de 3e klasse vallen?

Hoevelaken - Vianen 4-1
Hoefjes gewoon beter. Lekker na de website een feestje vieren met goor bier.

Soest - Flevoland 2-1
Kleine uitslag uiteraard, polderboys niet bij machte om Soest met uitblinkende keeper te verslaan.

Zeewolde - Nieuwegein 4-3
Harde strijd, ervaring wint van een paar talentvolle mannen in het oranje-wit. Nieuwegein snel naar huis want er wordt geen limonade neergezet door de bardienst van Zeewolde.

Hert | 19/05

Mezen - Lelystad 3-1
Moeizame overwinning denk ik. Lelystad is niet ZO slecht als de stand doet vermoeden.. vorige keer is mezen ook nipt met een overwinning weggegaan. onderschatting ligt op de loer
Spitsbergen - Loenen 1-6
Orde op zaken voor de mannen uit Loenen aan de Vecht
Zwaluwen - Culemborg 1-3
Cully uit niet echt heeeeeeeeel sterk............................. zwaluwen is nooit echt sterk
Hoevelaken - Vianen 3-1
Wisselvallig Hoevelaken heeft moeite tegen mindere teams
Soest - Flevoland 2-1
zakelijk.
Zeewolde - Nieuwegein 4-2
Niks aan de hand, zeewolde thuis moeilijk te pakken

Zoenen | 18/05

We zijn al gestopt met winnen. Meer kunnen we niet doen voor je Mountain.

#Neuf | 18/05

Mezen - Lelystad 15-1
Nummer 11 breekt één keer door... Die l*llo heeft er wel por op zitten.

Spitsbergen - Loenen 1-3
Mister bollino prikt er 3 in. Kale sloopkogel van Spitsbergen gaat voor goud en drukt de eretreffer tegen de plank.

Zwaluwen - Culemborg 2-3
Twee toch wisselvallige ploegen.. Culemborg trekt na 70 min aan het langste eind.

Hoevelaken - Vianen 0-0
Brilstand op het bord.

Soest - Flevoland 1-1
Na een lange reis toch in de laatste minuut 1-1 maken..

Zeewolde - Nieuwegein 1-0
Nieuwegein houdt de linies dicht, weet niet te scoren. Scoopje dr bij? In dit geval erdoorheen..

The_Mountain | 18/05

Zal ik doen! Gaan jullie dan nog een keer te rade waarom jullie zo waarom gehaat?

Zoenen | 18/05

Pas nou maar op voor overstekende minis.

The_Mountain | 17/05

Mezen - Lelystad 13-0
of zullen ze de 16-0 van 2 weken terug kunnen overtreffen?

Spitsbergen - Loenen 1-5
De mannen uit Loenen doen wat ze moeten doen... Verder sluit ik me volledig aan bij Dikkertje Dap... je gunt deze jongens niks meer, maar je gunt het de rest van de competitie ook niet om ze nog een jaar in de derde klasse te zien....

Zwaluwen - Culemborg 1-4
Heerlijk weekendje Zwaluwen knallen!

Hoevelaken - Vianen 1-2
Een potje waar mijn kale collegakeeper het verschil maakt, hulde voor deze man!

Soest - Flevoland 2-1
Potje van een leuk niveau, waarbij Soest aan het langste eind trekt.

Zeewolde - Nieuwegein 3-3
Het veld van Zeewolde matcht heerlijk met de tenues van Nieuwegein, waardoor ze zich als een vis in het water voelen en er een gelijkspelletje uit slepen.

Zoenen | 16/05

Goed idee TOsse!

@dikkertjecrap: Nou ja, je bent zo negatief over ons dat ik me afvroeg waar die haat vandaan kwam. Misschien moesten we hulp voor je zoeken ofzo.

Tosse | 16/05

Opzich vind ik een beetje strijd op dit forum wel leuk, maar sommige berichten beginnen een beetje kinderachtig te worden. Dat kan zijn omdat je eerste jaars senior bent, of echt gefrustreerd maar doe dat lekker afreageren op je teamgenoten!

Mezen - Lelystad 5-1
Makkelijk dagje voor de vogels, tegen de andere vogels kunnen de kurken van de fles!

Spitsbergen - Loenen 2-3
Ben ook geen fan van Loenen, maar ze zullen hier wel winnen. Maar zelf op dit klote veld is het niet makkelijk.

Zwaluwen - Culemborg 1-2
Ook deze pot zullen de mindere vogels geen punten halen voor lijfsbehoud, al zitten ze er dicht bij tegen wisselvallig Culemborg.

Hoevelaken - Vianen 4-2
Hoevelaken geeft te veel ruimte weg maar Vianen kan daar niet mee omgaan. 4 van de vele aanvallen worden succesvol afgerond door de thuisploeg.

Soest - Flevoland 1-3
Soest scoort nooit veel maar krijgt toch het minste tegen en dat is tegen Flevoland genoeg.

Zeewolde - Nieuwegein 4-1
Zeewolde thuis is een maatje te groot voor Nieuwegein die in een negatieve cirkel zitten.

Dikkertje dap | 15/05

Zullen we nu weer websiteen voorspellen ipv alle haat op dit forum.

Dikkertje dap | 15/05

Hoi Zoenen,

Voel je je weer aangevallen? Toch grappig dat jij dit forum zo serieus neemt.
Zelf speel ik bij Hoevelaken. Hopelijk heb ik je dan voldoende geïnformeerd.
Maar wie van Loenen ben jij dan? De keeper, nummer 14?
Succes nog verder in de competitie. Op naar plek 3!

Goebbels | 15/05

Wel

Goebbels | 15/05

Wel

Goebbels | 15/05

Wel

Dikkertjedabb | 15/05

Ok

Gertje | 15/05

Nee zeker niet van Hoevelaken

Nee | 15/05

Dat ben je niet

Dikkertjedabb | 15/05

Kan iemand bevestigen dat ik van hoevelaken ben.

Dakkertje pad | 15/05

Ik heb er even wat berekeningen op losgelaten en ook rekening gehoUden met zijn nickname.. hij heeft 8x iets op dit forum gezet. De clubs met de meeste trappen zijn Nieuwegein en zwaluwen. (dikkertje dap zat immers op de trap) Dat is dus 8+2=10 en op nummer 10 staat momenteel vianen.. die spelen in het geel. Geel krijg je door rood en groen te mengen, waar rood Culemborg is en groen soest(de broekjes).. DUS!!!!!

Lijkt me duidelijk dat ik ook geen idee van welk team hij is. doei

Afrojack | 15/05

Vianen moet zichzelf opheffen, allemachtig die kunnen er echt helemaal niks van

Dappertje dik | 15/05

Heb even zijn voorspellingen teruggekeken (en dan laat ik even de mezen buiten beschouwing gezien gemiddeld iedereen de mezen op winst zet elke week haha) en afgaande opdat iedereen zijn eigen team op winst zet denk ik hoevelaken of cully

Zoenen | 15/05

@Dikkertje Dap: Waar hockey je zelf? Of eigenlijk een betere vraag: Ga je boven ons of onder ons eindigen dit jaar? Want je hebt wel echt een belachelijk grote mond.

Dikkertje dap | 15/05

Mezen - Lelystad 7-0
Mezen gaat door met winnen. Nog 2 websiteen thuis en de vogels uit Harderwijk zijn kampioen.

Spitsbergen - Loenen 2-4
Loenen krijgt een lastig potje voor de boeg en streeft af op de net niks positie. Dat is ook precies wat je die jongens gunt. Lekker nog een jaar in de 3de klasse.

Zwaluwen - Culemborg 1-4
Culemborg pakt weer 3 punten.

Hoevelaken - Vianen 7-2
Hoevelaken laat niks heel van Vianen. Vianen hoort niet thuis in de 3de klasse.

Soest - Flevoland 1-3
Leuk potje. Flevoland streeft weer naar 3 puntjes en Soest is hier het slachtoffer van.

Zeewolde - Nieuwegein 4-4
Nieuwegein gaat er alles aan doen om puntjes te pakken de blauwe mannen.
Mezen is dus na dit weekend kampioen

Zoenen | 15/05

Wat een leuke website gister zeg. Helaas werden de 4-0 en 5-0 afgekeurd van Loenen maar gelukkig werd Zeewolde tot tweemaal toe tijdens hun grootste kansen afgefloten vanwege het einde van de speelhelft.

Mezen - Lelystad 8-0
Is dit niet hun kampioenswebsite?

Spitsbergen - Loenen 1-9
We hoUden de weg naar boven weer aan en laten die derde plek niet meer los.

Zwaluwen - Culemborg 2-4
Ik hoop dat er een ambulance paraat staat.

Hoevelaken - Vianen 5-1
Thuisploeg komt niet helemaal uit de verf dit jaar maar weten toch hun puntjes te pakken.

Soest - Flevoland 3-0
In de cirkel pompen en dan vallen er ook tegen Flevoland wel wat goals.

Zeewolde - Nieuwegein 4-1
De clownspakken spelen nergens meer om en daar weet de thuisploeg wel raad mee.

#1! | 15/05

Mezen - Lelystad 9-2
Dikke winst, net geen tien, maar de mannen uit Lelystad moeten vrezen voor eenzelfde behandeling als dat de heren van Vianen gekregen hebben in de Harderwijkse zandbak.

Spitsbergen - Loenen 1-3
Loenen heeft de spanning in de top wel enigszins er uit gehaald door gelijk te spelen bij Zeewolde. Well played. Ze kunnen blijkbaar wel hockeyen. Ben benieuwd of iedereen heelhuids uit de strijd is gekomen en hoeveel schorsingen er zijn. Oh en Spitsbergen is aan de beurt komend weekend, gaan nooit van Loenen winnen.

Zwaluwen - Culemborg 1-4
Mountain weer fit, Zwaluwen scoort dan niet genoeg en het gaat billen knijpen worden aan het einde van de competitie.

Hoevelaken - Vianen 2-3
Spannend tot de laatste minuut en de oh zo belangrijke 3 punten voor de mannen in het geel!

Soest - Flevoland 3-0
Soest houdt het nulletje wel, die kerels krijgen niets tegen bijna. Flevoland is een sahara gewend, dit veld is te goed voor ze! Makkelijke middag voor de heren uit Soest.

Zeewolde - Nieuwegein 5-5
De klapper van de week. Mezen gaan winnen, maar wordt het er deze week al feest of stelt Zeewolde het nog een weekje uit? Zeewolde moet winnen om nog in de race te blijven, maar dat gaan de mannen uit Nieuwegein hopeloos verpesten voor ze!