Speelronde 9

Geplaats door: Gtowns finest ( )

  • 3E
  • 08/11
  • 1321

Loenen - Lelystad 6-2
Geen kans voor Lelystad. Misschien doet het altijd creatieve websiteverslag anders vermoeden. Focus op het hockey polderboys!

Spitsbergen - Nieuwegein 3-6
Spitsbergen blijft scoren en Nieuwegein blijft meedoen in het linkerrijtje.

Zwaluwen - Mezen 1-5
Clash der vogels, de oranje Mees laat met een aantal goede reddingen zien een van de dragende krachten te zijn bij de Mezen. Zwaluwen moet oppassen voor degradatie.

Hoevelaken - Culemborg 2-3
Spannende pot om een plek in het linkerrijtje. Culemborg moet diep gaan maar laat zien te hebben geleerd van afgelopen seizoenen. Hoefjes zorgen ervoor dat elke website spannend is tot aan het laatste fluitsignaal.

Soest - Vianen 2-1
Soest speelt sober en doet geen gekke dingen. Winnen wederom met een kleine uitslag, de punten zijn het belangrijkst voor de ranglijst. Vianen laat deze periode veel punten liggen.

Flevoland - Zeewolde 2-5
Een van de vele polderderbys. Eerste helft gaat gelijk op. Tweede helft neemt Zeewolde afstand. Veel verandert er niet op de ranglijst.
Reageren

Loenenlely | 21/11

@Zoenen: beetje laat maar die fout ging om het niet voordeel geven toen onze phenomeno de bal oppikte en door kon op doel aan t einde vd website. Over de scheidsrechters van vorige week verder echt niets te klagen. Jullie hadden de overwinning ook wel verdiend hoor haha.

Zoenen | 15/11

@ Gertje Hebben we al gedaan zelfs.

Gertje | 15/11

Loenen is helemaal niet zo denderend, die gaan nog punten laten liggen.

Gertje | 15/11

Loenen is helemaal niet zo denderend, die gaan nog punten laten liggen.

Zoenen | 15/11

Nou, die fout kan ik me niet echt heugen.

Maar inderdaad, onbegrijpelijk dat Lelystad zo laag staat. Gedreven ploeg met hier en daar een handige jongen. Wij toch ondanks het missen van teveel kansen te sterk en hadden helaas de achterdeur iets te ver op een kier staan waardoor Lelystad bleef hopen.

Deze jongens gaan het nog wat ploegen flink lastig maken.

Anoniem | 13/11

@loenenlely
Ik ga er vanuit dat jij uit ploeg was? (Lely) ;)

Loenenlely | 13/11

@anoniem: gelijkopgaande website, misschien loenen ietsje sterker vandaag. Scheidsrechters waren oké, slechts één echte fout gemaakt en die was in t nadeel van de uitploeg;)

Anoniem | 13/11

Loenen Lelystad. What is daar gebeurd?
Lelystad zo goed? Loenen hun dag niet? Of waren het de scheidsrechters die omgekocht zijn?

Zwaluwen mezen | 13/11

Zwaluwen mezen 2-4

Anoniem | 13/11

Loenen 3 lelystad 2

Gertje | 11/11

Hoevelaken Culemborg 10-0

John Doe | 11/11

Loenen - Lelystad 7-2
Loenen thuis is te sterk voor Lelystad. Achterin moeten ze wel wat meer doen.

Spitsbergen - Nieuwegein 2-3
Nieuwegein heeft het een beetje te hoog in hun bol gekregen. Tegen Spitsbergen zijn ze wel de betere en winnen ze aan de hand van de scheidsrechter.

Zwaluwen - Mezen 1-9
Door een domme gele kaart haalt Mezen net de dubbele cijfers niet. Tranen met tuiten bij de vogels uit Utrecht.

Hoevelaken - Culemborg 2-2
Arrogantie tegen arrogantie. Spannende website maar dat komt niet door hoogstaand hockey maar door het foutenfestijn.

Soest - Vianen 3-1
De verdediging van Vianen is wereldkampioen staand slapen. Soest begint een beetje warm te draaien. In de 2e helft denken ze al aan volgende week.


Flevoland - Zeewolde 1-7
Zeewolde had een slippertje te pakken op Nieuwegein. Ze zijn getergd en ze pakken door waarmee ze gebleven waren. Makkelijke zondag voor hun!

Hockeybal | 08/11

Loenen - Lelystad 4-1
Na afgelopen weekend denkt Lelystad écht te kunnen hockey (aangezien het slechts 1-2 verloor van de koploper, weet iemand wat daar gebeurd is???), maar Loenen weet wel raad met deze tegenstander!

Spitsbergen - Nieuwegein 2-3
Nieuwegein is een kampioenskandidaten-killer, na 3-3 tegen de Mezen ook Zeewolde van de winst weten te hoUden. Komend weekend tegen Spitsbergen gaat het wel lukken, al denken de mannen uit Nieuwegein er te makkelijk over. Pas laat in de tweede helft valt de winnende treffer.

Zwaluwen - Mezen 1-4
Mezen moet haast wel wat recht gaan zetten na slechts 1-2 tegen Lelystad. Zwaluwen is aan de beurt!

Hoevelaken - Culemborg 4-4 of 2-4
Is de Mountain weer fit? Zo ja, dan scoort Hoevelaken er slechts 2. Is de Mountain nog geblesseerd en staat het jonge keepertje uit de jeugd weer op doel, dan heeft Culemborg een probleem en gaat het niet winnen...

Soest - Vianen 2-1
Ex-kampioenskandidaat Soest gaat winnen en houdt de aansluiting met Loenen. Vol in de achtervolging voor de tweede plek dan maar?

Flevoland - Zeewolde 3-6
Pracht van een polderderby! Beide ploegen enigszins fysiek, dus het zal een druk middagje worden voor het arbitrale duo. Hopelijk eindigt de website 11 tegen 11, maar je weet het nooit in dit soort websiteen. Uiteraard gaat Zeewolde de polderboertjes uit Dronten verlaten met 3 punten in de tas en houdt de druk op de koploper hoog!

Waterreus | 08/11

Loenen - Lelystad 6-1
Loenen dat opzich lekker bezig is zal de polderboys uit Lelystad tot aan de grond gelijk maken

Spitsbergen - Nieuwegein 0-4
Nieuwegein dat nog maar één potje verloren heeft, en toch zesde staat, zal een heerlijk weekend tegemoet gaan... Spitsbergen zal wederom kansloos zijn en moeten wachten op de eerste driepunter...

Zwaluwen - Mezen 2-6
Leuk potje waarbij de Harderwijkse zangvogels de website lachend uit zingen, de mannen uit Utrecht zullen wederom veel tegendoelpunten moeten incasseren...

Hoevelaken - Culemborg 0-2
Het spannendste potje van het weekend.... Komt Culemborg op 6 punten, of komen de Hoefjes gelijk met Culemborg...Ik zet mijn geld op Culemborg

Soest - Vianen 1-1
Ook dit behoort tot één van de enerverende potjes van speelronde 9. Ben bang dat Vianen een puntje gaat stelen uit Soest, mede door een topwebsite van de kale man tussen de palen aan de zijde van Vianen

Zeewolde - Flevoland 3-3
De bekerwebsite van Zeewolde tegen Deventer gaat Zeewolde 2 punten kosten.... Zonde... een uitschakeling in de bekercompetitie én 2 dure punten mislopen in de competitie...

Tosse | 08/11

Loenen - Lelystad 4-1
Thuisploeg is een stuk onsportiever maar ook behoorlijk stuk beter, ookal heeft het ook zn zwaktes. Ondanks dat hockeyen en praten ze deze zondag naar een makkelijke overwinning.

Spitsbergen - Nieuwegein 2-4
zou een soepele overwinning moeten zijn maar door het veld en de onderschatting valt pas diep in de 2e helft de bevrijdende treffer.


Zwaluwen - mezen 1-5
Dit veld ligt de mezen wel, zwaluwen kan geen potten breken en kijkt lijdzaam toe hoe het dik verliest. En toch komt er een ere treffer.

Hoevelaken - Culemborg 2-2
Spannendste pot van het weekeinde, Hoevelaken gaat er vol op voor het eigen publiek en verdient meer. Culemborg achteraf blij met een punt.

Soest - Vianen 2-0
Minst gepasseerde team komt niet in de problemen achterin. Maar doordat er ook niet veel gescoord wordt lijkt het toch maar een nipte zege.

Zeewolde - Flevoland 5-0
De aanvallen en corners vliegen Flevoland behoorlijk om de oren. Makkelijke dag op het blauwe veld, en toch vallen er aan beide kanten weer aardig wat kaarten. Scheidsrechters ook weer blij!