speelronde 21

Geplaats door: Amigo ( )

  • 3E
  • 03/06
  • 1411

Flevoland - Culemborg 1-3
Culemborg op stoom en pakken de puntjes in de polder.

Mezen - Eemvallei 4-1
kat in het bakkie voor de mannen uit harderwijk.

Rapid - Shinty 3-3
Shinty is al kampioen en heeft ook geen zin meer om hier hun Best te doen.

Soest - Zeewolde 2-4
Spanned potje waar de kansen over en weer vliegen alleen is Zeewolde scherper in de afronding.

Vianen - Hoevelaken 1-3
Hoefjes delen weer een rake klap uit en pakken in Vianen de puntjes.

Zwaluwen - Maarssen 2-2
Zwaluwen beginnen vel aan de website waardoor de druk bij Maarssen te groot wordt.
Reageren

Jeetje | 08/06

Jeetje, #delamontagne | 04-06-2016 |
Dat Culemborg is leuker als zij gewoon hockeyen en verder hun waffel hoUden... Wat een taal, dat past daar prima tussen de schotels en flats.

#delamontagne | 04/06

Flevoland - Culemborg 0-4
Met the Mountain op goal hoUden de boys uit Culemborg weer de nul. Rapper Sjors zorgt wederom voor rust achterin waar MC Spekkâ de lakens uitdeelt op het middenveld. Samen met Vieze Fur combineren de Culemborgsche goden er hevig op los. Glufus alias trekpik gooit zijn trucendoos open en doet daarnaast met een strafcorner het net weer vibreren. El Bundy, ook wel G-towns Finest zal zijn plaats moeten afstaan aan de stratenmoakert #paulscholes centraal achterin. De Meester zorgt in de #derdehelft voor de deuntjes waarop menig voetje van de vloer wordt geheven. Het was een prachtige dag.... #HopHopHop!

Mezen - Eemvallei 7-1
Eemvallei is helemaal klaar met dit seizoen, vooraf proberen de mannen uit Amersfoort het op een akkoordje te gooien door wat gehaktballetjes van de Ikea aan te bieden. Toch wordt de website gespeeld. De coach van de Mezen heeft zijn centen weer binnen en is helemaal klaar met die zandbak in Harderwijk. Nog 1 bezoekje aan het dolfinarium met zijn familie en dan zoekt hij een nieuwe klus om zijn kas te spekken.

Rapid - Shinty 0-9
De importfilipijn is te druk met huidschilvers tellen en krijgt het niet voor elkaar zijn team naar een hoger niveau te dragen, de molen geeft Shinty een flinke wind in de rug en de kampioenen gaan met gemak richting de 1o

Vianen - Hoevelaken 1-2
2 hoge ballen die stuiterend op het waterveld de verdediging van Vianen passeren, het blijft lastig voor de kanaries om aan hun veldje te wennen.

Zwaluwen - Maarssen 2-8
De zwaluwen zijn nog nauwelijks bijgekomen van hun tekenende nederlaag in 0345 #cullifornia van de voetbalhooligans, een makkelijke pot voor de faggots uit wannabe Utrecht. Mohammed 1, 2 en 3 verrruilen het voetbalgras aan de andere kant van de middelbare school voor het semi waterveldje van de hockeyers in de paarse tenues.

Soest - Zeewolde 3-1
Vooraf prijst de coach van Zeewolde zijn team alvast de hemel in, geeft hij de scheidsrechters hoofd maar het mag allemaal niet baten.. De mannen uit Soest knallen er lachend over heen. Een jantje met rust gaat de FC Scoop te ver, een scoopje in minuut 69 afgemaakt door bokito aka #14 zorgt voor de enige goal aan Zeewoldensche kant.

Hugo | 03/06

Schiet alsjeblieft niet in mijn zak...

Steven | 03/06

Eemvallei noobs, haha succes in 4e klasse.

Joop | 03/06

Hoevelaken ZET door en pakt gewoon weer 3 punten. Vianen zit met hun hoofd al bij de play-outs en zijn al bang voor 4e klasse hockey. Zetteeeeee 1-4