Voorspelling 19 april 2015

Geplaats door: Poule3E ( )

  • 3E
  • 13/04
  • 1133

Zowel Kromhouters als Waddinxveen pakken de punten. Gouda laat toch weer hun kwaliteit zien en klopt Soest met een knap jantje. Nummers 3 t/m 8 kennen maar 4 punten verschil, het blijft dus interessant.

Programma 19 april 2015:
Kromhouters - Culemborg
Rapid - Zwaluwen
Nieuwkoop - Gouda
Soest - Zeewolde
Waddinxveen - Maarssen
Nieuwegein - Souburgh

Laat maar horen!
Reageren

Uitslag | 19/04

Nieuwkoop-Gouda: 2-3

Hansie | 17/04

Kromhouters - Culemborg: 6-2
Rapid - Zwaluwen: 1-3
Nieuwkoop - Gouda: 2-4
Soest - Zeewolde: 3-1
Waddinxveen - Maarssen: 1-2
Nieuwegein - Souburgh: 3-0

De voorspeller | 15/04

Kromhouters - Culemborg 4-1
Inmiddels toch wel terecht dat deze jongens kampioen worden, hopen dat ze niet weer kampieon stress krijgen. Zakelijke overwinning is dus deze zondag weer nodig.

Rapid - Zwaluwen 2-3
2 stugge ploegen met aan de ene kant een aardige counter en aan de andere kant geslepenheid en narigheid. Het laatste zal Rapid de das om doen.

Nieuwkoop - Gouda 1-2
Gouda maakt het na de 3-0 op Soest zichzelf weer moeilijker. Uiteindelijk dusdanig beter dat ze krap aan winnen.

Soest - Zeewolde 3-2
Soest moet zich herpakken tegen Zeewolde, anders blijft het niet bij een incident. Maar Zeewolde staat niet voor niets zo laag!

Waddinxveen - Maarssen 3-3
Topper van de week, Waddinxveen gaat hangen, Maarssen wil graag aanvallen, leuke open website zonder winnaar, leuk voor de stand!

Nieuwegein - Souburgh 2-1
Degradatie topper zonder toppers aan beide kanten, maar Souburgh en waterveld? Per ongeluk toch nog een doelpuntje voor deze jongens.

@Zaag | 15/04

Die gasten van Zeewolde gaan zeker het snot voor hun ogen lopen. Heb je gezien hoe dik sommige van die gasten zijn. Die zijn na 100 meter helemaal kapot en moeten aan de beademing.

Zaag | 14/04

*Nieuwegein - Souburgh: 5-2

Zaag | 14/04

Kromhouters - Culemborg: 4-0
Culemborg weet dat de concurrent tegen Souburgh speelt en dus 3 punten cadeau krijgt. Ze krijgen een lange corner, maar gevaarlijker wordt het niet.

Rapid - Zwaluwen: 2-2
Rapid neemt revanche en gaat er in ieder geval niet zo kansloos af als voor de winterstop.

Nieuwkoop - Gouda: 2-4
Nieuwkoop wil de TD met 3 punten sfeervol beginnen, maar is nog knetterstoned van de high tea op zaterdag. Gevolg: creatieve aanvallen, maar een gebrek aan inzet.

Soest - Zeewolde: 1-3
Voor beide teams belangrijke punten, maar Zeewolde dwingt het geluk af door zichzelf het snot voor de ogen te lopen.

Waddinxveen - Maarssen: 1-4
Sommigen zeggen dat ze in een dipje zitten, anderen zeggen dat Waddinxveen er eigenlijk veel minder van kan dan de ranglijst doet vermoeden. Hoe dan ook, Maarssen neemt de drie punten mee naar huis.

Nieuwegein - Souburgh: 2-5
Nieuwegein klimt een plekje en staat nu boven de streep. Er wordt al uitgekeken naar de website tegen Culemborg de 17e. Souburgh is niet zo goed in hockey. Je zal maar op weg zijn naar een doelsaldo van -100...

Mario Balotelli | 14/04

Kromhouters - Culemborg 5-0
Culemborg bakt er weinig van en Kromhouters zijn net zo uit de winterstop gekomen als dat ze het seizoen begonnen en zijn toe aan een kampioenschap.

Rapid - Zwaluwen 2-3
Geen goede pot, wel erg spannend. Rapid uit is voor elke ploeg lastig, toch weet Zwaluwen de puntjes door ervaring binnen te slepen.

Nieuwkoop - Gouda 0-3
Vertrouwen in Gouda, goede en leuke ploeg die uiteindelijk gewoon top 3 eindigen.

Soest - Zeewolde 2-0
Soest pakt het niveau weer op en pakt de punten tegen Zeewolde. Het zal niet van harte gaan maar toch is er bij de thuisploeg meer kwaliteit aanwezig.

Waddinxveen - Maarssen 1-3
Maarssen is een sterke ploeg die nog graag play-offs willen afdwingen. Waddinxveen doet wat iedereen al voorspeld had, punten verspelen.

Nieuwegein - Souburgh 3-0
Hier lusten de honden geen brood van. Deze week de winnaar van het predicaat zaadpot van de week! Nieuwegein kan nog wel een bal raken terwijl Souburgh slechts aan uitstel van executie doet.

Papechulo | 14/04

Kromhouters - Culemborg 5-1
Lekker potje voor de spitsen van Kromhouters. Ze combineren er lekker op los en Culemborg heeft niks in te brengen behalve wat overtredingen. De gele kaarten en het spelen in ondertal maakt Culemborg kansloos.

Rapid - Zwaluwen 1-4
Rapid heeft een matige keeper en verdediging. De individuele acties van Zwaluwen slagen daarom en Rapid krijgt een pak slaag.

Nieuwkoop - Gouda 0-5
Gouda is los en gaat gewoon nog 2e worden. Nieuwkoop stapt huilend van het veld af want niets lukt vandaag.

Soest - Zeewolde 4-2
Thuisvoordeel en een beetje meer kwaliteit zorgt ervoor dat de punten in Soest blijven. Het blijft lang spannend.

Waddinxveen - Maarssen 1-3
Waddinxveen gaat niet meer winnen van de betere ploegen. Maarssen is daar 1 van en die spelen nog gedreven voor de 2e plaats.

Nieuwegein - Souburgh 1 - 1
Nieuwegein is zo bang voor degradatie dat ze telkens als ze kunnen scoren een paniekaanval krijgen. Souburgh viert het punt als het winnen van de EHL.

Ronaldo | 14/04

Kromhouters - Culemborg: 5-1
De 2e Rivierenland derby van dit seizoen. De absolute favoriet in deze website lijkt me duidelijk. Kromhouters gaat vol voor het Kampioenschap. Culemborg moet oppassen dat het niet degradeert naar de 4e klasse.

Rapid - Zwaluwen: 2-3
Een echte middenmoot website waarbij Zwaluwen net iets beter is op individueel gebied ondanks het trage zandveld.

Nieuwkoop - Gouda: 1-3
Gouda zal moeten winnen om nog aan te kunnen sluiten bij de top 3. Hoewel Nieuwkoop het thuisvoordeel heeft met hun trage zandveld is Gouda beter en weet het gemakkelijk te winnen.

Soest - Zeewolde: 4-3
Soest zorgt met deze moeizame overwinning dat het zeer spannend blijft in de strijd om de 3e plaats.

Waddinxveen - Maarssen: 1-2
Dit kan nog wel eens een spannende pot gaan worden. Maarssen wilt graag nogmaals de play-offs halen, maar dan moet het wel winnen van Waddinxveen. Als dit gebeurd wordt het zeer spannend in de strijd om de 2e en 3e plaats.

Nieuwegein - Souburgh: 3-1
Zakelijke overwinning voor Nieuwegein dat klimt naar plek 10.

Clelia | 14/04

Kromhouters - Culemborg 4-1
Kromhouters gaat de 1e plek niet meer in gevaar brengen en wordt dus kampioen. Culemborg geen partij voor Kromhouters maar scoren nog wel in een zeldzame counter.

Rapid - Zwaluwen 3-4
Rapid counterploeg met weinig individuele klasse, Zwaluwen wat beter en trekt ternauwernood de overwinning over de streep.

Nieuwkoop - Gouda 1-3
Gouda had een mindere periode rond de winterstop en heeft daar de 2e plek weggegooid. Voeren druk op Waddinxveen op, helaas wat te laat en gaan 3e eindigen.

Soest - Zeewolde 3-3
2 redelijke ploegen, geen geweldige maar wel een spannende weedstrijd.

Waddinxveen - Maarssen 2-2
Waddinxveen is dit seizoen te vaak gelukkig weggekomen, hun vechtlust is tegen Maarssen niet genoeg voor de 3 punten.

Nieuwegein - Souburgh 3-1
Niewegein kan heel weinig, Souburgh kan bijna niks.

Eerdere Topics poule E