Voorspelling 28 september 2014

Geplaats door: Poule3E ( )

  • 3E
  • 22/09
  • 1638

Zo dat was me het weekendje wel.

Gouda, Kromhouters en Waddinxveen zijn momenteel gedeeld eerste in de competitie. Terwijl Nieuwegein de absolute hekkensluiter is.

Programma komend weekend:

Soest H1 - Nieuwegein H1
Kromhouters H1 - Souburgh H1
Maarssen H1 - Culemborg H1
Nieuwkoop H1 - Zwaluwen H1
Rapid H1 - Zeewolde H1
Waddinxveen H1 - Gouda H1

Laat uw voorspelling maar horen!
Reageren

Bolle Anus | 27/09

Kromhouters H1 - Souburgh H1 8-0
Via vlot combinatiespel, staat er al binnen 7 minuut 30 een score van 3-0 op het scorebord. De Kromhoutse coach schakelt over op een feestopstelling, besluit zijn ervaren mannen rust te geven en kiest vervolgens voor 4 C-junioren die de gehele as bekleden. Vervelend uitpakken doen de beslissingen niet en de Kromhouters breiden hun voorsprong al snel uit naar 8-0.

Soest H1 - Nieuwegein H1 0-0
Op de ‘Playa-del-Soest’ staat deze zondag een nu al legendarische degradatiekraker op het menu. In de grootste zandbak van Nederland zijn beide teams echter bang om te verliezen. Gevolg: twee teams met handbalformaties rond de eigen cirkels. Als zelfs na twee gele kaarten aan Nieuwegeinse kant, nog steeds niet wordt besloten om deze handbalformatie te verlaten, zijn zelfs de trouwste fans er klaar mee. De TD wordt met een uur vervroegd!

Maarssen H1 - Culemborg H1 5-0
Al vroeg in de website presenteert de gevreesde mid-midden van Maarssen wat ‘Youtube’ hockey, waardoor het netje al snel 2 maal bolt. Pas wanneer zowel de coach, de aanvoerder als 4 ervaren spelers in het veld een verhitte discussie krijgen over het wel of niet wisselen van de op leeftijd zijnde linksbuiten ‘Sjakie XIV’ gaat het verder mis bij Culemborg. Maarssen is hongerig en loopt uit naar 5-0.

Nieuwkoop H1 - Zwaluwen H1 2-2
In deze knotsgekke website is het Nieuwkoop dat geweldig uit de startblokken komt. De toeschouwers langs het veld maken in de eerste 15 minuten vergelijkingen met het team uit 95’ en 96’, waarin één keer raken, ‘tiki-taki’hockey en hoge forehand aannames de normaalste zaak van de wereld waren. Hierna draait het spelbeeld 180 graden en laten de Zwaluwen hun tanden zien. De beloning volgt in de vorm van twee stiftjes over de Nieuwkoopse doelman. Het slotakkoord is voor de bondsscheidsrechter, die opmerkelijk rood geeft aan de Zwaluwse coach, die zich inmiddels, zo laat de scheids weten: ‘’voor de 23ste keer zich buiten het coachvak bevond’’.

Rapid H1 - Zeewolde H1 3-0
Zeewolde graaf zicht in, parkeert de bus, en hoopt op die ene fabelachtige counter. Maar helaas, tot twee maal toe levert de verdediging de bal via een ‘diagonaaltje’ in..1-0, 2-0. Zeewolde moet nu komen, schakelt over tot full-press, maar wanneer de linksbuiten en rechtsbuiten alleen maar staan te kijken naar het vrouwelijk schoon langs de kant, stort ook dit als een kaartenhuis in elkaar. De coach van Zeewolde is er klaar mee, verlaat vroegtijdig het veld en neemt zowel de bierpot als de eerder beloofde broodjes UNOX mee naar huis.

Waddinxveen H1 - Gouda H1 3 – 5
In deze ware streekderby staat zowaar de koppositie op het spel. Op sportpark de Sniep is het Gouda dat aan de hand van de beruchte ‘Witte Keniaan’ uitloopt naar een snelle 0-3 voorsprong. Als daarna de befaamde Goudse corner, genaamd de ‘pannenkoekspek’, tot 4 maal toe niet werkt, ruikt de thuisploeg zijn kans, gevolg; de Goudse sluitpost mag drie keer vissen, 3-3. Als uitgerekend de mini’s van de week beginnen te schreeuwen om een Waddinxveens kwartiertje gaat het vreselijk mis en loopt Gouda over de thuisploeg heen.

Zwarte Piet | 26/09

Soest H1 - Nieuwegein H1 2-1
Score kunnen ze allebei niet. Nieuwegein maakt een grove overtreding, 1 minuut voor rust, Soest maakt de 1-0 uit een strafbal. Coach Nieuwegein ontploft in de rust. Nieuwegein komt sterk uit de startblokken 1-1. Soest maakt 2 minuten voor tijd een onterecht doelpunt 2-1. Nieuwegein krijgt het zwaar dit seizoen..

Kromhouters H1 - Souburgh H1 8-0
Kromhouters geeft een clinic aan Souburg. Bestuur van Souburg is hier blij mee. Zowel de spelers als de coach leert hiervan..

Maarssen H1 - Culemborg H1 3-1
Wil Maarssen punten pakken dan moet de coach niet coachen. Maarssen heeft mazzel dit weekend, de coach is samen met de spelers uit geweest. Coach heeft geen stem meer over, Maarssen moet vechten maar pakt Culemborg.

Nieuwkoop H1 - Zwaluwen H1 1-3
Nieuwkoop heeft geen energie, heel de dag niet gegeten voor de kip patat en appelmoes. Zwaluwen begint matig maar laat dan zien wie de baas is.

Rapid H1 - Zeewolde H1 2-2
tja..de scheidsrechter winnaar van de dag. Ik zou graag het websiteverslag lezen..
Het is te mailen naar; martijn.jaspers@live.com

Waddinxveen H1 - Gouda H11-4
De KNHB presenteert u vandaag een potje knotshockey, niemand zal gespaard blijven. Gouda mag blij zijn met al haar wissels. Waddinxveen zet de mini van de week in, om het juiste niveau te behalen in het veld. Waddinxveen komt er nu pas achter dat ze in de voorbereiding de conditietrainingen zijn vergeten..

Ronaldo | 26/09

Soest H1 - Nieuwegein H1 2-1
Een saaie website die Soest gaat winnen met 1 doelpunt verschil. Verdediging en aanval van beid teams stelt niks voor. Wel hebben beide teams een goede soloartiest.

Kromhouters H1 - Souburgh H1 10-0
Kromhouters bereikt voor het eerst de dubbele cijfers deze competitie. Dit zal waarschijnlijk ook niet de laatste keer zijn. Kromhouters is een team dat voor het kampioenschap gaat.

Maarssen H1 - Culemborg H1 4-1
Van Culemborg is niet zo veel meer over. Maarssen duidelijk de betere ploeg in deze website, mede mogelijk gemaakt door zandbak.nl.

Nieuwkoop H1 - Zwaluwen H1 3-2
Nieuwkoop heeft een paar goede individuen, maar die heeft Zwaluwen ook. Vanwege het thuis voordeel zal Nieuwkoop winnen. Voor de rest een saaie website.

Rapid H1 - Zeewolde H1 3-3
In de andere zandbak van de competitie is een een zandstorm op komst gemaakt door de Windmolens van Rapid. Beide team hakken erop los omdat ze niks zien en zullen dus veel kaarten incasseren. uiteindelijk wordt de website gestaakt en 3-3 ingevuld.

Waddinxveen H1 - Gouda H1 2-4
Gouda een ploeg die net als Kromhouters strijdt om het kampioenschap. Waddinxveen om plaats 3 en hoopt dat Gouda belangrijke punten verspeelt zodat Waddinxveen alsnog 2e wordt.

Pastastijn | 26/09

Soest H1 - Nieuwegein H1 3-0
Middelmatig tegen slecht; Nieuwegein valt me heel erg tegen en stelt tot nu toe alleen nog maar teleur.

Kromhouters H1 - Souburgh H1 7-1
Kromhouters gaat hoge ogen gooien dit seizoen en legt er voor de 3e keer op rij 7 in.

Maarssen H1 - Culemborg H1 2-1
Maarssen heeft de pech dat er een grote jongen bij is gekomen dit jaar, én dat het niet lekker uit de startblokken kwam. Pakt de stijgende lijn op en pakt 3 punten.

Nieuwkoop H1 - Zwaluwen H1 4-0
Nieuwkoop top 3 dit jaar, gaat er wel net naast grijpen, want Kromhouters, Gouda en Waddinxveen gaan voor de titel.

Rapid H1 - Zeewolde H1 5-1
In flevoland spelen ze nog met houten Karachi Kings. Frank de Boer geeft 1 slechte pass door de as en hoewel Zeewolde met de rechterhand boven hockeyt, kunnen ze een 6 tegen 1 wel uitspelen.

Waddinxveen H1 - Gouda H1 4-3
Knotsgekke website waarbij Waddinxveen aan het langste eind trekt. Waddinxveen heeft inside information en pakt Gouda waar het het zwakst is; in het koppie.

Zlatan | 25/09

Soest H1 - Nieuwegein H1 3-1
Nieuwegein blijft zonder punten, na 2 afgekeurde doelpunten trekt soest aan het langste eind.

Kromhouters H1 - Souburgh H1 5-1
Kromhouters thuis altijd lastig. Spitsen kromhouters hebben hun dag niet, dubbele cijfers zou verdient geweest zijn.

Maarssen H1 - Culemborg H1 3-1
Tjaa, Maarssen heeft het geluk dat de scheidsrechter van komende zondag de schoonvader van de linksachter is. Uitslag had moeten zijn: 1-3

Nieuwkoop H1 - Zwaluwen H1 6-0
Door de meest technisch begaafde ploeg van deze klasse wordt de Zwaluwen compleet afgedroogd terug naar Utrecht gestuurd.

Rapid H1 - Zeewolde H1 5-5
Knotsgekke website waar het uitspelende team de 4-0 achterstand in de tweede helft in evenwicht weet te brengen, de neutrale toeschouwer de grote winnaar bij deze westrijd.


Waddinxveen H1 - Gouda H1 3-4
Gouda heeft een totale offday, maar weet te scoren uit de 4 corners die ze over de gehele website krijgen. Ohja, omdat het hier een derby betreft lopen de spanningen hoog op en eindigt de website met 10 tegen 10.

Schaakmat | 25/09

Soest H1 - Nieuwegein H1 2-2
Deze kraker uit de krochten van de competitie eindigt in een patstelling.

Kromhouters H1 - Souburgh H1 4-0
De afslag wordt genomen en na 4 passes ligt hij al in het netje: herdersmat.

Maarssen H1 - Culemborg H1 7-0
Een ware belegering van het doel van Culemborg. na twee doelpunten hebben zowel de keeper als de spits van Culemborg nog niet bewogen, dus kiest de coach ervoor om te rokeren. Gevolg: nog meer goals tegen en 3 punten voor Maarssen.

Nieuwkoop H1 - Zwaluwen H1 1-0
Nieuwkoop komt op een 1-0 voorsprong na een zeer dubieus doelpunt. De linksachter van Zwaluwen rent voorbij de scheids, slaat hem en-passant en moet met rood naar het clubhuis.

Rapid H1 - Zeewolde H1 5-1
Zeewolde komt zowaar op voorsprong, maar vervolgens worden ze overmoedig. De laatste man gaat mee in de aanval, haalt de achterlijn, maar denkt vervolgens dat hij gepromoveerd is tot spits. Zeewolde laat gaten vallen achterin en krijgt er 5 om de oren.

Waddinxveen H1 - Gouda H1 0-4
Wegens niet op komen dagen van de tegenstander, wordt de website van Waddinxveen H2 afgelast. Gouda is de beroerdste niet en speelt een potje simultaanhockey tegen H2 op veld twee, tegelijk met de website tegen H1 op veld 1.

De Snor | 25/09

Soest H1 - Nieuwegein H1 5-5
Beide teams nu al onder druk, eerste degradatieduel in deze poule, beide teams spelen om te winnen, maar struikelen over eigen (verdedigende) onkunde.

Kromhouters H1 - Souburgh H1 9-2
Kromhouters wil de goede lijn doorzetten en volgende week met 9 uit 3 naar Gouda afreizen voor hun eerste echte meetmoment. Souburgh wordt daar het slachtoffer van!

Maarssen H1 - Culemborg H1 3-1
De website komt stroef op gang, Maarssen denkt er eerst iets te makkelijk over, maar houdt de 3 punten wel in Maarssen.

Nieuwkoop H1 - Zwaluwen H1 2-3
De thuisploeg is al met de gedachten bij "TÉÉDÉÉ HOLLANDSCH TINTJE" en gaat pijnlijk onderuit.

Rapid H1 - Zeewolde H1 4-2
Rapid speelt de kater van vorige week weg met een zakelijke overwinning.

Waddinxveen H1 - Gouda H1 2-5
De kraker van het weekend. Waddinxveen wil aan eigen publiek laten zien dat ze de baas zijn van de regio. Gouda steekt hier een stokje voor en neemt de drie punten eenvoudig mee naar huis.

Boehh | 23/09

Soest H1 - Nieuwegein H1 3-1
Kromhouters H1 - Souburgh H1 11-2
Maarssen H1 - Culemborg H1 7-0
Nieuwkoop H1 - Zwaluwen H1 3-3
Rapid H1 - Zeewolde H1 2-5
Waddinxveen H1 - Gouda H1 1-5

ging iets niet | 23/09

Haha

#shadow | 23/09

Je bent er zeker 1 van Gouda? Haha
Succes zondag

#shadow | 23/09

Je bent er zeker 1 van Gouda? Haha
Succes zondag

#shadow | 23/09

Je bent er zeker 1 van Gouda? Haha
Succes zondag

#shadow | 23/09

Je bent er zeker 1 van Gouda? Haha
Succes zondag

Shadow | 23/09

Soest - Nieuwegein 4-0 natuurlijk.

Shadow | 23/09

Soest - Nieuwegein 0-4
Nieuwegein heeft de doelstelling om het negatieve doelsaldo van vorig seizoen te evenaren. Nu -13, gedeeld door 2, is 6,5. Laaggeklasseerd Soest gaat iets onder de gemiddelde score zitten, maar Nieuwegein blijft stevig op weg naar de -143.

Kromhouters - Souburgh 6-1
Zakelijke overwinning, Kromhouters staat in de rust al met 4-0 voor en spaart de krachten in de tweede helft voor de website op 5 oktober.

Maarssen - Culemborg 8-2
Maarssen wint makkelijk van Zeewolde, dat weer over Culemborg heen loopt. 1+1=2

Nieuwkoop - Zwaluwen 3-2
Twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn, maar het thuispubliek schreeuwt Nieuwkoop na een 1-2 achterstand toch nog naar de overwinning.

Rapid -Zeewolde 3-1
In de rust is het nog spannend met 1-1, maar Rapid zet even aan en blijft aanhaken bij de top.

Waddinxveen - Gouda 0-6
In deze straffe streekderby zet Gouda Waddinxveen op zijn plek. Waddinxveen begint met een gemankeerde basisopstelling omdat twee spelers wegens zenuwen zweethanden hebben en daarom nog even een zeempje om de stick moeten leggen.

Matsoe Matsoe | 23/09

Soest - Nieuwegein 2-0
Beide ploegen maken op mij geen goede indruk. Ik zie Nieuwegein zelfs als degradatiekandidaat gezien de ruime uitslagen.

Kromhouters - Souburgh 11-1
Kromhouters heeft zo te zien veel scorend vermogen. De eerste dubbele cijfers van het seizoen. Souburgh een maatje te klein.

Maarssen - Culemborg 4-2
In de zandbak van Maarssen wordt het zand happen voor Cullie.

Nieuwkoop - Zwaluwen 3-3
Zoveel gasten die solo gaan, waardoor het niet 11 tegen 11, maar 5 tegen 5 is. De rest kan net zo goed op de bank gaan zitten.

Rapid -Zeewolde 2-1


Waddinxveen - Gouda 1-3
De eerste echte derby van het seizoen, waarbij Gouda de punten pakt.

jokertje | 22/09

Soest Nieuwegein 3-1
Nieuwegein gaat het helaas weer niet redden

Kromhouters- souburgh 5-2
De mannen uit Tiel zetten de goede lijn door. En souburgh moet en zal scoren

Maarsen-Culemborg 3-1
Mäarsen altijd lastig

Nieuwkoop-zwaluwen 3-0
Nieuwkoop heeft zo zijn verpltingen

Rapid-zeewolde 3-1
Geen idee

Waddinxveen - Gouda 2-1

Spannende pot. Maar alle thuis ploegen voorspel ik op winst dus deze mooie en spannende pot ook

Mo | 22/09

Soest - Nieuwegein: 4-0
Kromhouters - Souburgh: 6-0
Maarssen - Culemborg: 5-3
Nieuwkoop - Zwaluwen: 1-2
Rapid - Zeewolde: 4-3
Waddinxveen - Gouda: 4 - 6

Mario Balotelli | 22/09

Soest - Nieuwegein 2-0
Beide niet echt sterke ploegen, maar Nieuwegein is de weg volledig kwijt en Soest speelt ten slotte thuis.

Kromhouters - Souburgh 5-0
Kromhouters wint thuis sowieso van Souburgh, door de zwakke verdediging zal het net wel meermaals vibreren.

Maarssen - Culemborg 3-0
Maarssen is een club die mee doet in de bovenste regionen en Culemborg onderaan. Toch zullen ze er minder om de oren krijgen dan verwacht door het toch wel onverwachte gelijkspel tegen Zwaluwen.

Nieuwkoop - Zwaluwen 2-2
Beide teams met goede individuen maar een matig collectief. Kan alle kanten opgaan!

Rapid -Zeewolde 2-1
Rapid wil sportief revanche voor de 6-2 vernedering tegen Gouda.

Waddinxveen - Gouda 0-4
Leuk dat Waddinxveen een prima overwinning geboekt heeft. Gouda grote jongen in deze poule gezien de twee erg moeilijke websiteen die ze makkelijk gewonnen hebben maakt nu een einde aan de pret.

Ed | 22/09

Soest - Nieuwegein: 3-1
Kromhouters - Souburgh: 8-0
Maarssen - Culemborg: 4-2
Nieuwkoop - Zwaluwen: 2-2
Rapid - Zeewolde: 2-0
Waddinxveen - Gouda: 2-3