Speelronde 21

Geplaats door: Sjaak Polak ( )

  • 3D
  • 07/06
  • 2309

Pooh wat een weekend weer zeg! SHOT pakt poleposition voor het kampioenschap en laat Don Qui verslagen achter in de derde klasse. GiGa groen mag zich via de troostplek ook gaan opmaken voor een zwaar seizoen in de 2de klasse zonder het cornerkanon. Onderin doen Boxmeer en met name Heeze goede zaken en maakt HOCO het zichzelf onnodig lastig, maar snuift dit verdriet weg op Intents. En oja, U en Oirskot hebben zowaar een uitpot gewonnen. Komend weekend kunnen de 2 promovendi officieel worden en ook onderin kan het doek al vallen voor de degradatiekandidaten.

Bommelerwaard - Boxmeer
Don Quishoot - Liberty
HOCO - Wijchen
Oirschot - Culemborg
SHOT - Berlicum
Uden - Heeze
Reageren

@wayoflife | 13/06

Wat een kansloos, saai, lang en totaal oninteressant verhaal

Wayoflife | 12/06

Hockeyheren verliezen nipt in Oisterwijk
Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd in Oisterwijk tegen HOCO op het programma voor de hockeyheren van MHC Wijchen. Ondanks het ruime verschil in klassering, staat deze uitwedstrijd als lastig te boek. Na 70 minuten was het niet promotiekandidaat Wijchen, maar degradatiekandidaat HOCO dat met de winst van het veld stapte.

Op een zonovergoten veld in Oisterwijk was het het thuisteam dat sterk startte. De 1-0 en 2-0 volgden al snel uit een tweetal strafcorners. Voorafgaand aan de 3-0 hakte de spits van HOCO diverse tegenstanders opzij, maar dat belette de scheidsrechter niet hen het doelpunt toe te kennen. Nog voor rust tipte Marijn Bos de 3-1 in de goal op aangeven van Guus Megens.

In de rust beseften de Wijchenaren dat er een schepje bij moest. En dat was dan ook wat zij deden. De 3-2 kwam wederom van het blad van Marijn Bos. Niet veel later kreeg Wijchen een strafbal die Lars Wortelboer voor zijn team verzilverde (3-3). De comeback zou geen vervolg krijgen. De jongens van HOCO en hun scheidsrechters wisten dat zij móésten winnen om degradatie te voorkomen. Tackles die meer weg hadden van ijshockey, verscheidene onterechte strafcorners en gele kaarten deden Wijchen de das om, waarna HOCO de 4-3 scoorde.

Frustratie en boosheid heerste bij de Wijchenaren na de verliespartij van afgelopen zondag. Waar zij zeker niet hun beste spel lieten zien, voelt de winst voor HOCO ook verre van terecht. Met twee ballen op de paal zat het Wijchen ook niet mee. Zondag lukte het hen niet om promotie veilig te stellen. Zij hebben nog één kans om dat wel te doen, en wel aanstaande zondag op eigen veld vanaf 14:45 tegen Bommelerwaard.

Jatcommissie | 12/06

Zal bommel AirPort geopend worden en daarmee een straaljager in de spits bedienen om toch een 1-0 weg te snoepen bij Wijchen, of zal die afgekeurd worden voor niet te erg anti hockey…..

Tijd zal het leren

Rijmpje | 12/06

HOCO is triest & Wijchen verliest. DQ is nog steeds aan het huilen over het team in het groen en shot is kampioen. Wat gaat de top 3 volgend weekend doen?

Gele Trui | 12/06

Is het al bekend vanuit de Wijchen fanshop wanneer de bokshandschoenen de verkoop ingaan. Zou die graag willen hebben en toevoegen aan mijn andere Wijchen merchandise.

@kids | 12/06

Nee, nee, hockey = leven 🙃😉

Kids | 12/06

Haha wat is dit forum toch gevuld met zielige alfa mannetjes 😂 het is maar een spelletje jongens

De Boy | 12/06

Wijchen promoveert volgende week toch wel lol, lekker thuis met eigen publiek. Het voelt bijna opzet van de net-niet-gelderlanders. Toch een spannende eindstrijd en gefeliciteerd Shot!

Homos | 11/06

Allemaal leuk en aardig zeg wijchen het nu niet haalt, dat is ook super. Tegelijkertijd wel heel treurig dat hoco er nu ten kosten van Heeze in blijft... Hoco zijn een stel lompe Mongolen en Heeze is in de loop van dit seizoen keurig hockey gaan vertonen. Ja met dat het voor die jongens op zon manier moet eindigen en sneu voor alle teams die volgend jaar uit moeten hockeyen tegen Hoco

Gezellig | 11/06

Hoe is de sfeer mannen? Vergeet je vrouw geen aandacht te geven. Hockey is natuurlijk ook maar bijzaak als het vrouwtje het bij de melkboer gaat zoeken.

Huilie | 11/06

Haha het forum wordt overgenomen door gefrusteerde DQS’ers. Haal volgend jaar anders nog wat mannen uit India, misschien dat jullie dan wel eens promoveren! Aan de Spanjaarden hebben jullie blijkbaar nog niet genoeg :*

@wijchen | 11/06

Zo voelt dat dus om er grandioos in gelfloten te worden, leuk dat jullie dit ook een keer mee maken. Verdient en hopelijk leren jullie er ook van

Gi Ga Gay | 11/06

Bommelerwaard* correctie

Gi Ga Gay | 11/06

Schitterend mannen, trots op de boys van Hoco die de promotiedroom van Wijchen hebben verneukt. Ze verdienen het ook met thuisfluiters die ze zelf weten te strikken. Hopen op een legendarische vertoning van Berlicum, dan wordt onze droom nog waarheid.

??? | 11/06

houd het een beetje vriendelijk allemaal. Het is ook mijn (warme) zondagmiddag

MongolenVanHoco | 11/06

Het is nu duidelijk dat die van Hoco echt een stel m0ng0len zijn... Ongekend dat je op deze manier kan handhaven.

NietDeTandarts | 11/06

De enige die bij HOCO kinderen hebben staan duwen was die grijze Hanneke Groenteman en haar dochter allebei met een peuk op de lip.

De 4e klasse zou jullie niet misstaan maar helaas heeft het tandartsenduo jullie nét genoeg thuis geholpen dit seizoen.

@wijchen=triest | 11/06

Helemaal mee eens! Ik heb net mijn Wijchen broodtrommel gesloopt!

Wijchen=triest | 11/06

Mijn Wijchen sjaal is zojuist verbrand. Kinderen duwen, scheidsrechters uitschelden, spandoeken vernielen.. jullie zijn het waard om in de 3e klasse te blijven! Sneu, sneuer, Wijchen!

Wijchen=triest | 11/06

Mijn Wijchen sjaal is zojuist verbrand. Kinderen duwen, scheidsrechters uitschelden, spandoeken vernielen.. jullie zijn het waard om in de 3e klasse te blijven! Sneu, sneuer, Wijchen!

Wijchen=triest | 11/06

Mijn Wijchen sjaal is zojuist verbrand. Kinderen duwen, scheidsrechters uitschelden, spandoeken vernielen.. jullie zijn het waard om in de 3e klasse te blijven! Sneu, sneuer, Wijchen!

Hoco=13spelers | 11/06

Kan iemand mij uitleggen waarom HOCO alleen nog maar thuiswedstrijden heeft gewonnen?

Hoco wtf | 11/06

Kan iemand mij vertellen hoe Wijchen kan verliezen van Hoco? Scheidsrechters toevallig?

Anti wijchen | 11/06

Zal het degradatie spook HOCO vandaag gunnen en donqui nog een kans voor promotie gunnen?

Hupheeze | 11/06

Cmoan boyzzz

Boxmeer | 10/06

#udenf#ckheeze

Snikker | 10/06

#udenblessheeze

Udendoefflief | 09/06

#udenblessheeze

Billy de Clown | 08/06

Daar is Billy weer! Terug van clownvak en klaar om zijn voorspellingen te delen! Daar gaan we dan!

Bommelerwaard - Boxmeer 3-0
De Bommelboys mogen in hun eigen windtunnel aantreden tegen de West-Duitse kickboksers. Billy hoopt dat er niet te veel bloedneusjes en blauwe ogen aan de kant van Bommel vallen en dat de mafklappers van Boxmeer zonder punten huiswaarts worden gestuurd.


Don Quishoot - Liberty 6-1
Ondanks de Spaanse versterking lijkt de kans op promotie voor de studs toch echt eigenhandig overboord gegooid te zijn. Enorm zonde mannen! Maar goed, de wedstrijd tegen Karbonkel & Co zal misschien wat zelfvertrouwen terugbrengen. Billy voorspelt een gemakkelijke middag voor Lighttown Madness, echter weet één van de vijf Mick’s toch een doelpunt te noteren.


HOCO - Wijchen 0-5
Snifsnif United vs. Tino Martin & friends. De plaatselijke dealer zal extra voorraad inslaan en in handige, hersluitbare meeneem verpakkingen uitdelen aan de Oisterwijkers. Tino begrijpt er niets van, is dit nou een van mijn concerten of een hockeywedstrijd? Beide trekken hetzelfde sippe volk aan in ieder geval.


Oirschot - Culemborg 4-0
Beide ploegen spelen nergens meer voor en dat zal te zien zijn. De spelers van Oirschot verstaan hun coach nog steeds niet, maar spelen aanzienlijk beter dan Culemborg. Echter blijkt dat Culemborg zich niet zomaar gewonnen geeft en beukt de Culemborgse Edwin Evers met zn lange manen nog een bal op goal, maar deze belandt helaas op de A58… jammer man wel zelf halen!


SHOT - Berlicum 7-0
De ploeg van Maks Caldaz mag gaan spelen tegen MHC Halter. Wat Berlicum zo hoog op de ranglijst doet weten ze zelf ook niet, maar SHOT zal promotie veilig willen stellen en de koers richting kampioenschap willen voortzetten. Billy denkt dat Berlicum zonder al te veel inspanning over de knie gaat.


Uden - Heeze 4-1
De patriotten waren al vroegtijdig afgehaakt voor promotie en spelen al een tijdje voor saus. HC Roel & Neven speelt nog voor handhaving. Roel waarschuwt zijn neefjes voor Rafiq. Deze jongen kopt elke bal op goal weg. Billy hoort u denken: dat zal wel pijn doen? Het antwoord is: nee, deze jongen kent geen angst noch pijn! Billy hoopt dat Heeze zich weet te handhaven in deze klasse, maar verwacht niet dat ze van Uden gaan winnen. Roel besluit na de wedstrijd Rafiq uit te dagen voor een ad-wedstrijd om de drie punten. Vanzelfsprekend wint Roel.. #UdenblessHeeze

Bikkel | 08/06

#UdenblessHeeze

Lobbi | 08/06

#UdenBlessHeeze

Don Qischietmis | 08/06

Bommelerwaard - Boxmeer
De parel tegen het lelijke eendje. Of ja de parel... gewoon een stel middelmatige hockeyers die hockeyen in Zaltbommel, toevallig loopt daar wel een parel rond genaamd Sterre Baas. Hoogtepunt van Bommelerwaard, verder weinig speciaals daaro. En Boxmeer, het lelijke eendje van de competitie... wat een drama voor onze ogen. Een enorm klote veld, geen sfeer en de meest onsportieve gasten van de hele competitie. Namens de gehele competitie wil ik Bommelerwaard succes en natuurlijk het plezier wensen om een einde te maken van de gekke fratsen van Boxmeer in de derde klasse. Mannen tabee en hopelijk tot nooit meer ziens! 3-1

Don Quishoot - Liberty
Manmanman wat hebben de studs uit Eindhoven het verpest voor zichzelf. Vanuit een prachtige uitgangspositie voor promotie hebben ze zich twee weken op rij lelijk in de voet geschoten door te verliezen van directe concurrenten. Zijn ze het vertrouwen helemaal kwijt of kunnen ze de rug toch nog rechten? Liberty is daarentegen tot op het bot gemotiveerd om te winnen, na een absurde 20ste speelronde is het onderin enorm spannend. Hopelijk blijven de mannen van Liberty in de competitie want het spel is zo slecht nog helemaal niet, voor van Mick niet. Wat een topspeler zeg! 1-1

HOCO - Wijchen
Gaat de definitieve beslissing deze speelronde al vallen? Ik verwacht van wel. Ondanks dat Hoco tandarts Loek en zijn collega tandarts Robert-Jan oproept om de wedstrijd te beslissen in het voordeel van de geel zwarte snuifduiven zal Wijchen fel uit de kleedkamer komen. En ik hoor het u denken kan Wijchen wel met de druk omgaan en zonder hun thuisvoordeel ook een wedstrijd winnen? Ik denk van wel, zo lang het kanon goed staat afgesteld zijn de boeren uit Wijchen een maatje te groot voor HOCO. 1-6

Oirschot - Culemborg
Dat de mannen uit Oirschot alleen thuis kunnen winnen is inmiddels al duidelijk. Maar om daar nu weer een half uur over te praten is ook niet leuk. Dan direct door naar de mannen van Culemborg. Taai ploegje hoor, kunnen er op papier niet veel van maar bieden toch regelmatig flinke tegenstand. En dat is best knap met een midget in je team #vonummer4. Even over Culemborg, wat een troosteloze club zeg... een kantine waar Oranje Rood u tegen zegt maar vervolgens twee zaad velden tussen een aantal oostblok flats die na de oorlog direct aan Oekraïne kunnen worden uitgeleend. Maar goed hockey.. we houden het op 1-0

SHOT - Berlicum
SHOT SHOT SHOT wat maken jullie het jezelf nog verdomde lastig. Na de eerste seizoenshelft leek SHOT in april al kampioen te worden maar na een mindere reeks is het toch nog spannend geworden. De Tilburgse studs lijken net op tijd hersteld en kunnen bij winst op Rosmalen H8 de promotie binnen slepen. Dit gaan ze evenals Wijchen ook doen. De strijd om promotie is beslist maar de titelstrijd wordt nog een weekje uitgesteld. 8-0

Uden - Heeze
Uden thuis pfff... same old story. Met heel mijn hard hoop ik dat de opgepompte anabolen boys van Heeze de kracht weten te vinden om promotie te ontlopen. Of ja wat is er zo leuk aan Heeze eigenlijk? Niet heel veel... matig complex, matig veld, niet echt gezellige boys en de vrouwen zijn ook een ruim onvoldoende. Helaas is mijn afkeer tegen Uden net iets groter dan tegen Heeze. 1-9

Mannen smeer je goed in, drink voldoende en voor de strijders op zandvelden houd je taai! #staystrong

Erica | 08/06

Bommelerwaard-Boxmeer 1-0
De 2 ploegen met de minste goals voor in de competitie, waardoor het voor de toeschouwers er niet aantrekkelijker op wordt. Bommel krijgt een beetje hulp van de mannen in het geel en pusht de geschonken strafbal binnen.

Don Quishoot-Liberty 8-0
Liberty is op eigen veld een reuzendoder gebleken, maar in uitwedstrijden liggen ze na de 1e tegengoal snel om. Donkey zal de frustratie van het mislopen van promotie uiten op de mannen uit Dongen.

HOCO-Wijchen 1-2
HOCO zal door het degradatiegevaar de 2 slechtste scheidsrechters uit de kast halen om resultaat te halen in de laatste thuiswedstrijd. Wijchen krijgt hierdoor precies 0 corners en moet het met veldgoals proberen.

Oirschot-Culemborg 6-1
Wedstrijd waar niemand meer zin in heeft, Oirschot doet voor eigen publiek nog net meer hun best en haalt makkelijk de 3 punten binnen.

SHOT-Berlicum 10-0
De studs hebben het spannend gemaakt maar gaan toch richting het kampioenschap. Berlicum staat veelste hoog en zullen na de blamage van afgelopen zondag ook nog 2x 10 op het scorebord zien tegen beide studenten teams.

Uden-Heeze 5-4
Uden heeft niks meer om voor te spelen en Heeze nog alles om voor te spelen. Nadat Heeze 0-3 voor staat bij rust belt de coach van HOCO en biedt 10 kratten pils voor winst van Uden. Dat is genoeg motivatie voor de comeback.

#UdenblessHeeze | 08/06

Dames en Heren van dit prachtige platform. Ik hockey zelf niet bij Heeze maar we willen toch allemaal niet dat de gele onderzeeër ten onder gaat en zal gaan degraderen! Daarom roep ik Uden op om aanstaande zaterdag zich helemaal klem te zuipen en zondag geen bal fatsoenlijk te raken. Er valt niks meer te halen voor Uden en iedereen wil dat Heeze blijft. Daarom wil ik dat iedereen de hashtag #UdenblessHeeze gebruikt op dit platform en zo laat weten dat je Heeze steunt! Veel
Plezier met voorspellen.

Uden - Heeze 0-1

Vieze Anita | 07/06

Bommelerwaard - Boxmeer
Tja natuurlijk een dramatische pot om maar te kijken beide enorm slecht. Toch gaat bommel er het nodige aan doen om Boxminder van het veld af te spelen. Dit doormiddel van de scheids.
4-0

Don Quishoot - Liberty
De Eintovenaren gaan zich niet laten kennen door de nichterige mannetjes uit Dongen. Prima pot zonder gezeik
8-2

HOCO - Wijchen
HOCO speelt thuis dus heeft het een heel stuk makkelijker, Wijchen schrikt er van en krijgt in de eerste 5 minuten al 3 kaarten. Taaie pot maar 3 puntjes mee naar Wijchen
3-4

Oirschot- Culemborg
Niks bijzonders
2-1

Shot - Berlicum
Tja Berlicum, waar zijn jullie mee bezig. Vorige pot flink vernederd. De Kruikenzeikers hebben zeker geen genade en spelen jullie wederom lacherig weg.
11-1

Uden - Heeze
Heeze mag weer naar Uden, Uden wint dit makkelijk en Heeze pakt de nodige kaarten
5-1

De Kolibrie | 07/06

Woensdag, breekt zo lekker de week en tijd voor weer wat voorspellingen in de parel van het hockey.

Bommelerwaard - Boxmeer
Bommel had gehoopt zich allang veilig te spelen zodat de zaterdagavond gewoon weer bedoeld is om dronken te worden. Na de blamage van vorige week tegen Heeze, krijgen ze zondag weer een kans om de 3e klasse veilig te stellen. Dus ben ik ook bang dat we afscheid moeten gaan nemen van Boxmeer en hun heerlijke veld.
5-1


Don Quishoot - Liberty
Don Qui heeft het verlies van vorige week nog niet helemaal verwerkt en krijgen alweer de woenstijnratten op bezoek. Dit zal voor de lichtstadstuds geen enkel probleem worden en kunnen alvast gaan studeren voor de midterms van November. Liberté kan zich eigenlijk alvast gaan richten op de wedstrijd van volgende week tegen Hoco.
6-2


HOCO - Wijchen
Gaat Hoco hét onmogelijke doen? Gaan de scoops genoeg zijn? Zal de man met het gele shirtje voor de winst zorgen? Zal Hoco nuchter blijven zaterdagavond? Staat er geen kleine grijze VW polo op het parkeerterrein?
Nou, ik denk het niet. Wijchen gaat winnen en zich zeker stellen van Promotie. Alvast gefeli.
1-8


Oirschot - Culemborg
Een wedstrijd om niks, maar wel lekker weer een een krullebol achter de dj-booth die de lekkerste plaatjes kan draaien. Culemborg was waarschijnlijk liever thuis gebleven en lekker gaan dobberen in de Meent. Maar helaas ze moeten naar Oirskot. Waar het een makkie wordt voor de boys in green.
4-0


SHOT - Berlicum
Nóg een potje om promotie, waarschijnlijk ook een erg eenzijdige pot. Maar met al die studentjes langs de lijn, vast een leuke dag voor de cummers. Shot zal met promotie redelijk tevreden zijn, maar zal pas feest vieren als Cul is verslagen volgende week. Wel mooi, ook alvast gefeli.
6-0


Uden - Heeze
Heeze vorige week gewoon lekker potje gewonnen en maken zich nu op voor de strijd om het behouden van de 3e klasse. Daarin is deze uitwedstrijd wel een belangrijke, Hoco krijgt Wijchen op bezoek. Dus winst Heeze betekent een 10e plek! Volgende week Oirskot nog even pakken en je bent er. Maar hoe makkelijk zal dit zijn? We gaan het zien.
2-2

Ps: vergeet je niet in te smeren anders verbrandt je