Speelronde 19

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3D
  • 16/05
  • 1785

Daar zijn we dan; de leukste speelronde van het seizoen met maarliefst 4 van de 6 websiteen tussen directe tegenstanders. Spannend! Ook hebben we nog een clash in de top 4 én in de bottom 4, wat een symmetrie zeg! Genoeg te winnen en meer te verliezen. Heeze heeft thuis geen punten kunnen pakken tegen Liberty, dus gaat het in Oisterwijk ook lastig worden. De Boxers spelen uit bij Liberty, gelukkig hebben ze daar het zelfde veld uit de VOC tijd. Oirschot speelt zelf nergens meer voor, maar kan het bovenin nog spannend maken. Beide stUdenten teams bieden een kratje bier aan voor hun gewenste uitkomst, echter is Duo dan nog niet binnen dus blijft het bij loze beloftes. Dan de finale v/d week: DQ vs Kanon. Wie hier wint kan promotie vrijwel garanderen. Jammer dat ik niet kan komen kijken.. Wordt een leuke pot. Succes!

Bommelerwaard - Culemborg
HOCO - Heeze
Liberty - Boxmeer
Oirschot - Shot
Uden - Berlicum
Wijchen - Don Quishoot
Reageren

KNHB | 24/05

Vanuit de KNHB willen wij de jonge speler van SHOT van harte feliciteren met de geboorte van de kleine. SHOT heeft een echte mascotte erbij. Wij hopen dat zowel moeder als de pasgeboren gezond zijn. Hopelijk komen ze vanaf volgend seizoen gezellig langs de kant kijken en de kersverse vader aanmoedigen. De vraag is natuurlijk of dit in de 2e of 3e klasse zal zijn. Wij moedigen dit in ieder geval aan en hopen dat er nog meer spelers zich tot vader mogen ontpoppen binnen de poule.

doei | 23/05

eigenlijk maakt het mij niet zoveel uit, zolang hoco en Boxmeer maar verdwijnen. #Pray4Heeze

Patrick Hernand | 23/05

Achja laten we, ik bedoel ik, eerlijk zijn. Shot is duidelijk te sterk voor de 3e klasse. Natuurlijk zijn ze een beetje gallig, het blijven natuurlijk stUdenten. Maar dat hoort er ook wel een beetje bij toch. Zit altijd een goeie korrel zout bij en tekstjes zijn niet respectloos of dergelijke. Maar goed, over drie speeldagen zal de ranglijst ons uit ons lijden verlOssen. Ik zet mijn geld nog steeds op DQ en shot. Maar we zullen zien waar het spreekwoordelijke schip zal standen.

Wijchen3e | 23/05

Laten we hier maar gewoon allemaal op hopen dan

No way | 23/05

Denk eraan lieve mensen, als iets niet lukt ligt het nóóit aan jezelf!

@pablo H | 23/05

Spreek voor jezelf met je we.
Die gasten lopen al heel het seizoen hier uit te delen maar incasseren kunnen ze niet.

Ik gun ze vanwege bovenstaande niets en zeker niet die neppers van Shot. Die denken helemaal dat ze in de 1e klasse thuis horen.

Pablo | 23/05

Ja, dat is natuurlijk ook wel weer lekker. Nu begin ik toch te twijfelen

@Pablo | 22/05

Spreek voor jezelf, ben blij om volgend jaar van die sneuneuzen af te zijn

Pablo Hernandez | 22/05

Dat weten wij wel hoor. Maar we gunnen het gewoon de stUdenten in plaats van jullie ;)

@anti wijchen | 22/05

Volgensmij heeft niet iedereen het door, maar er promoveren 2 teams dit seizoen.

Het gele orakel | 22/05

Wat een gehuil om scheidsrechters hier, als je verzaakt te scoren win je niet, simpel zat.

Omkoperij | 22/05

Wijchen koopt haar eigen scheidsrechters gewoon om, sommige regels zijn iets te doorzichtig.
Uden kan er trouwens ook wel wat van met de groene pakjes, waren net ridders die gasten van Uden.

Anti wijchen | 22/05

Wijchen denkt dat ze al met één been in de 2e klasse staan. Zul je zien dat ze volgende speelronde punten verspelen tegen Liberty. Ik zou het shot meer gunnen dan die gi ga paupers uit Wijchen.

@wijchen | 22/05

Met nog twee thuiswebsiteen wordt het jullie idd wel makkelijk gemaakt ;)

Wijchen JC1 | 21/05

Lekker huilen en je laten provoceren door kindjes van 10 👏🏼👏🏼

Zonde | 21/05

Hahah shot laat het liggen. Noobs!

KeerOpKeer | 21/05

Altijd hetzelfde liedje uit bij Wijchen, sterkte in de 2e klasse ;)

Het gele orakel | 21/05

Wel duidelijk dat het verval bij de verwaande stUdenten is ingezet. Die zijn al bezig met volgend seizoen, wat goed gozers!

@donqui | 21/05

Hoe vervelend was het vandaag?

meestervoorspel | 21/05

eindstand na 22 websiteen:

1. Wijchen
2. D-Q
3. SHOT

HELEMAAL MOOI!!

Aanschouwer | 21/05

Duidelijk dat de scheidsrechters hier weer hebben kunnen bepalen

Dn Dave | 21/05

Bommelerwaard - Culemborg
Bommel wil zich veilig stellen, Culemborg speel voor spek en bonen. Toch een gelijk spelletje 2-2
HOCO - Heeze
Heeze flinke tik na vorige week. HOCO wat afgekoeld na de kaarten regen van vorige week. HOCO stelt zichzelf zo goed als veilig #Heezeout 3-2
Liberty - Boxmeer
Liberty op de goede weg na hun eerste uit overwinning. Boxmeer moet vandaag echter winnen om geloof te hoUden op handhaving. Boxmeer komt 0-2 voor. Liberty wordt gek, supporters het veld op. 4x rood; website gestaakt. Liberty -3. #handhavingweg
Oirschot - Shot
Geen gezeik. 0-3
Uden - Berlicum
Geen verrassingen 4-1
Wijchen - Don Quishoot
Kraker bovenin. Wijchen nog steeds de hoop om te promoveren. DQ gooit roet in het eten en krijgt het publiek langs de kant stil. 1-3

Het gele orakel | 20/05

Bommelerwaard - Culemborg 2-2
Zelfs de broodjes zijn flauw deze zondag, niemand zit op deze pot te wachten en van enige progressie is geen spraken. Beide ploegen spelen de komende jaren 3de klasse.

HOCO - Heeze 1-1
El classico der gele dorpsbussen. Beide bikkelharde ploegen treffen elkaar in het zonovergote Oisterwijk. Het is lekker weer morgen dus ik zit met een spiekbril op de lindt!

Liberty - Boxmeer 3-0
Kat in het bakkie, tres puntos en niets meer aan doen.

Oirschot - Shot 4-3
Oirschot laat zich thuis niet verrassen en zijn niet onder de indruk van die dikke schreeuw lelijk (lees: begeleider) van het schoolreisje uit Tilburg. Hoogmoed komt voor de val en daar zijn de shotjes al wat vaker tegen aangelopen dit seizoen.

Uden - Berlicum 4-2
De oranje gladiatoren mogen weer aantreden op het blauwe strijdtoneel. Berlicum wordt aan de sleepcorner genageld en Uden kent een makkelijke middag.

Wijchen - Don Quishoot 5-4
Over stUdenten die het te hoog in hun bolletje hebben gesproken... ik presenteer u op plaats 2: DQS. Vrijdag lekker helemaal de tering ingezopen op de TUE en zondag met zware poten en 25 graden op je boei denken te kunnen presteren. Lekker in de 3de klasse blijven gozers, daar horen jullie thuis!

Gele Trui | 20/05

Met zo’n spannend weekend voor de deur kon de gele trui het toch niet laten om weer achter het wel bekende laptopje te stappen.

Oirschot – Shot
0-3
De koploper zal positief terug gekeken hebben op afgelopen weekend. Oirschot definitief afgehaakt voor de promotieplekken die ze na eigen zeggen makkelijk konden halen. Voor Oirschot staat er dan ook nog maar een interessant potje op de planning die aankomend weekend pal naast de snelweg wordt afgetrapt. Ze trommelen dan ook oud en vertrouwd weer de bekende 12e en 13e man op en vragen of “The Green White Army” een laatste keer dit seizoen de ploeg wil helpen om de overwinning uit het vuur te slepen.
Bij Shot lijkt het erop dat het lek weer boven water is en zullen weer is blij zijn met een uitwebsite om de hoek. De komende twee speelrondes zullen doorslaggevend zijn voor het kampioenschap en daardoor wordt er in het collectief afgesproken om het aantikken van de bar de komende zaterdagavonden te laten voor wat het is. Een uitstekende Spaanse doelman in combinatie met de rappe nummer 14 bij de studs zal genoeg zijn weer is de nul te hoUden. Uiteindelijk zal de website met twee goals in het laatste kwart beslist worden door Haaland. Hierdoor zal de nummer 2 weer wat bakken vouwen en haalt nummer 5 de misgelopen biertjes op zaterdagavond dubbel en dik weer in.

Liberty – Boxmeer
2-1
Ze kunnen het dan toch! Een uitwebsite winnen bij de directe concurrent zal als een reuzenstap voelen voor de mannen uit Dongen. Bij Boxmeer wachten zal ook al heel het seizoen op een uitoverwinning maar met de huidige kwaliteiten in de selectie kan je lang blijven wachten. De schare 8 punten die Boxmeer bij elkaar heeft ‘gehockeyd’ zijn er drie afkomstig van de thuiswebsite tegen Liberty. De mannen zullen dan ook denken dat er wat te halen is in het altijd zonnige Dongen. Daarnaast zullen de mannen van Boxmeer zich meer dan thuis voelen wanneer ze mogen aantreden op dat heerlijke veld van Liberty. Beide ploegen zijn gewend om op een sloom k*t veld te spelen waar je blij bent dat je er heelhuids van afkomt. En wat krijg je dan, een verschrikkelijk saaie pot met veel scoops en nog wat hoogtepuntjes van Mick de spits die uiteindelijk genoeg zijn voor een nipte overwinning. Hierdoor verzekerd Liberty zich voor nog een jaar derde klasse.

Wijchen – Don Quishoot
3-2
Dat kan zomaar een vermakelijke middag gaan worden in het Gelderse Wijchen. Beide ploegen zullen met bevende knietjes en strakke gezichten de website ingaan voor die fel begeerde tweede plek. Wijchen zal veel gebruik gaan maken van het feit dat er geen bondsscheidsrechters aantreden. Het strafcorner kanon mag dan ook aankomende zondag veel aanleggen voor verschrikkelijk makkelijk gegeven strafcorners. Voor de studs zal de focus dan ook vooral liggen op het uitlopen van de vele strafcorners en hier en daar een counter opzetten. De studs gaan lang meedoen en maken in totaal 2 goals uit razend snelle counters maar 3 verzilverende strafcorners zullen uiteindelijk de das omdoen. De studs zakken naar de derde plek en zullen zich moeten gaan focussen op het duel der stUdententeams 2.0 over 2 weken.

Bommelerwaard – Culemborg
3-3
Dat Bommelerwaard blijft toch een apart ploegje die uit het niks dan weer is drie punten haalt in een uitwebsite tegen een hoger geklasseerd teampje. Berlicum mag dan voor niks spelen toch is het opvallend als je kijkt naar de kwaliteiten van Bommels. Culemborg speelt uit komende zondag dus zal nog veel minder gemotiveerd zijn om de sticktas uit de kast te halen. Wie aankomende zondag gaat winnen zal bepaald worden welke ploeg 11 gemotiveerde hockeyers kan vinden om zondag een potje te komen hockeyen. Na drie kwarten besluiten ze de punten te verdelen en doormiddel van wat bierestafettes uiteindelijk de winnaar van de dag te bepalen.

UdenBerlicum
Gestaakt
Berlicum huurt wat biergooiers in bij Stoptreden waardoor de scheidsrechter de richtlijnen van de KNHB op moet volgen en zo de website vroegtijdig staakt. website wordt op een later moment ingehaald zonder publiek (anders was er waarschijnlijk ook niemand komen kijken).

HOCO – Heeze
2-2
Het directie degradatieduel wordt dit weekend afgetrapt in Oisterwijk. Heeze speelt komende zondag voor de laatste kansen met twee relatief moeilijke websiteen in het veruit zicht. Als ik naar het programma van HOCO kijk dan moeten ze wel heel erg hun Best doen om zich niet veilig te spelen. Gewoon winnen van de onderste twee en dan kan je weer een seizoen voorspellingen typen op dit mooie forum. Met dit in het achterhoofd zullen de mannen vooral de focus leggen op het niet verliezen wat met de 12e en 13e man geen enkel probleem zal zijn. Laatste kwart scoopt die rode achterin bij Heeze weer is nie ver en maakt daarna de keeper de zoveelste blunder van het seizoen waardoor de mannen Oisterwijk de handhaving nog steeds in eigen hand hebben.

@don qui | 18/05

Oh hoorde juist verhalen dat t was gelukt, nouja. Succes in ieder geval dan!

Don qui | 18/05

@ scheidsies,
Wel aangevraagd, geen gratie helaas. Dan moeten we het maar oplOssen op eigen kracht. We hebben oma uitgenodigd om ons aan te moedigen!

Scheidsies | 18/05

Ter info: de 12 en 13e man van Wijchen zullen niet aanwezig zijn. De studs waren bang en hebben bondscheidsrechters aangevraagd en gekregen.
Oneerlijk als je het mij vraagt
Grtjss

Rooie Ritchie | 17/05

Bommelerwaard - Culemborg
Lekker niks zeggende pot dit. Hopelijk wordt er nog een beetje gezopen na de website, dat kunnen ze bij bommel wel (moet ook wel op dat troosteloze complex). 1-2

HOCO - Heeze

Een ware degradatie kraker! De mooie rovers uit Oisterwijk spelen louter scoops door de lucht. Hoe mooi is dat! Heeze was bezig aan een comeback maar verliest vervolgens thuis van Liberty, dan moet je je echt schamen. Gelukkig is de laatste man van Heeze op stage geweest in de luchtverkeerstoren en weet nu als geen ander hoe je vliegende objecten naar de grond moet begeLeiden. Degradatie blijft onbeslist. 1-1

Liberty - Boxmeer

Liberty lijkt zich uit de degradatie zone te knokken (letterlijk). Maar met Boxmeer krijgen ze een gedegen (knok) tegenstander (ploeg) in de ring . Hard tegen hard en onkunde tegen onkunde op de sahara van de woestijnratten. Als dat geen matten wordt!! Aangezien Liberty met een overtal de ring in gaat zal Boxmeer als eerste ko gaan. Wel mooi dat jullie dan in de 4de klasse op een nieuw waterveld mogen gaan spelen mannen! 2-1

Oirschot - Shot

Oirschot definitief afgehaakt voor promotie (hebben ze ooit echt meegedaan?) en shot gaat lachend kampioen worden. Ali is al bezig met volgend seizoen en stelt daarom de de plaatselijke jeugd talenten op. 0-25

Uden - Berlicum

Qua punten dicht bij elkaar op de ranglijst maar Uje zou dit toch makkelijk moeten kunnen winnen. Al helemaal omdat de websiteen daar helemaal kapot worden gefloten. 3-1

Wijchen - Don Quishoot

Dé pot van het weekend (en seizoen?). De minst gepasseerde ploeg tegen het Gelders strafcorner kanon.

Wijchen lijkt vaak afhankelijk te zijn van het kanon en don qui van de ingevlogen spaanse spelers. De scheidsrechters uit Wijchen hebben nog steeds een hekel aan Spanjaarden na de verloren wk finale en geven alle ballen tegen. Net als in de 80-jarige oorlog zullen de Spanjaarden het onderspit delven. Houzee! 3-1

Kleinzoon | 16/05

Bommelerwaard - Culemborg
De Stoney boys tegen de goed presterende maar kleurloze gepromoveerde. Stoney is waarschijnlijk veilig dus heeft de oppeppers in de la laten liggen. Culemborg speelt nergens meer voor dus misschien een keer een gezellige website op het troosteloze complex waar de windkracht hoger ligt dan het aantal aanwezige vrouwen. 2-2

HOCO - Heeze
Lekker veel kaartjes afgelopen website bij HOCO, ongezellige club met 2 narcisten waar het eigen team bang voor is. Heeze moet winnen voor iets van perspectief. HOCO speelt thuis dus wint. 4-3

Liberty - Boxmeer
De woestijnratten mogen weer spelen in de eigen zandbak. Inmiddels spreekt heel het team vloeiend Arabisch en heeft de ontslagen coach een nieuwe kans gekregen. Heel de competitie hoopt dat Liberty wint, dat is dan ook wel een knappe prestatie van Boxmeer. 3-1
Oirschot - Shot
Alleen Oirschot denkt dat dit een kraker is. Caldas XXL van Shot heeft inmiddels zo erg de teamdynamiek verneukt dat het kampioenschap ze gestolen kan worden. Winnen doet Shot wel. 1-5

Uden - Berlicum
Uden hoe kan je zo slecht presteren in uitwebsiteen??? Thuis prima ploeg, Berlicum even slaapwekkend als de sfeer nadien op de club. 6-2
Wijchen - Don Quishoot
Belangrijkste website van de week. Strafcornerkanon blijkt tegen goede keeper geen kanon te zijn. DQ goed genoeg om ook 13 man kapot te spelen. 0-2

HC Degradee | 16/05

Bommelerwaard - Culemborg
Saaie pot dus saaie voorspelling. 0-0

HOCO - Heeze
Dit wordt een lastige. Even denken wat de vaktermen bij deze website ook alweer zijn. Uhm SOS, lijnen, tandarts Loek en een aanvoerder met obesitas tegen jongetjes, het opgepompte broertje van Richard Batsbak (lees de laatste man van Heeze) en een aanvoerder die anabolen gebruikt. Leuk! 3-3

Zand H1 - Zand H2
Een spannende pot tussen de heren van Zand H1 en Zand H2. Zand H2 gaat natuurlijk degraderen, wat een troosteloze club is dat zeg. Zand H1 een sympathiek ploeg dat af en toe wel leuk kan hockeyen. 6-1

Oirschot - Shot
Wie had na de eerste seizoenshelft verwacht dat het toch nog spannend zou worden in onze mooie competitie? Ali zeker niet! Ali is gebrand om te winnen van de Tilburgse studs en zal stiekem in de bosjes de trainingen van de studs bekijken om zo een ultiem tactisch plan te bedenken. En met succes! Al hoewel het succes komt niet door het geweldige tactisch plan van Ali, en ook niet door zijn Engelse vaktermen maar door Erik en Hans van H2. Erik en Hans fluiten de hele website kapot en de studs komen niet verder dan 1-1.

Uden - Berlicum
Uden thuis is een garantie op drie punten. Dit keer worden Peppi en Kokki niet opgetrommeld aangezien Berlicum er zelf ook weinig van kan. Een makkelijke middag voor de Nederlands elftal wannabes 4-1

Wijchen - Don Quishoot
De website van het weekend. De winnaar van deze website zet een gigantische stap naar promotie. Gaan de Eindhovense Spanjaarden het verschil maken in Gelderland? Ontregelt het Wijchense publiek de website door een tijdens de line-up een rookbom het veld op te gooien? Staat het Gelderse kanon goed afgesteld en zet hij Wijchen op pole position voor promotie? Wat een vragen! Dan nu het verdict voor komende zondag: Wijchen begint fel maar Don Quishoot weet uit een snelle counter met 1-0 voor te komen. Rust. Wijchen krijgt direct na de rust twee onterechte corners, het kanon scoort twee keer. In de laatste minuut wordt de website in het slot gegooid door Tino Martin. 3-1.