Speelronde 18

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3D
  • 09/05
  • 1206

We mogen weer! De 3 weken rust kan zomaar slecht op de maag vallen. Daar hoopt Boxmeer op deze speelronde, want hoop is het enige wat ze nog kan redden. Oirschot mag na een maand vakantie ook weer een keer hockeyen, eens kijken of 11 man optrommelen nog steeds een uitdaging is. Een uitdagend weekend wordt het sowieso, twee uitwebsiteen tegen de top 5. Ook Uden mag 2 keer aantreden tegen de top van de competitie, waarvan 1 op eigen veld. Heeze heeft een ware 6 punten website op het programma staan, waarmee eindelijk het gat geslagen kan worden.

Berlicum - Bommelerwaard
Boxmeer - Wijchen
Culemborg - HOCO
Don Quishoot - Oirschot
Heeze - Liberty
Shot - Uden
Reageren

baap | 26/09

Thuisfluiters Costa Concordia =-;:

Heeze liefhebbe | 15/05

Ook complimenten naar Heeze. Gezellig clubje zo in de bOssen. Sportieve mensen langs de zijlijn die ons na de website ook feliciteerde met de zwaar bevochten overwinning. Het is wel oppassen voor gezelligheid zoals het verkeersbord terecht aanduid.

Cum liefhebber | 15/05

Complimenten naar de scheidsrechters van Berlicum! Lekker sfeertje en een paar knappe dames langs de lijn

Heezeginger | 14/05

Overklast en weer lekker met beide beentjes op de grond mogen uithuilen bij onze moeders op de mooiste dag van het jaar.

Ongekend | 14/05

Liberty uit punten gepakt joh.. eigen scheids meegenomen zeker?

Rip Boxmeer

Tikken | 14/05

Hee kels, meer tikken volgende week. Paar pareltjes van websiteen staan op de planning dus daar kunnen wat sappige voorspellingen op los gelaten worden. grtjs

De messias | 14/05

Berlicum - Bommelerwaard
Berlicum thuis, gekkenhuis. Gelijkwaardige ploegen, maar zoals altijd is het zieke chaos langs de kant bij cum. Maarliefst 7 supporters en twee omgekochte scheidsrechters helpen Berlicum naar de overwinning. 3-1
Boxmeer - Wijchen
Wijchen geloofd nog in promotie, vandaar dat niemand dit weekend op stap mocht. Ook is de plaatselijke dealer op on hold gezet. Boxmeer, snapt zelf ook wel dat er niet veel te halen valt. Ouderwets zagen en schoffelen. 1-5
Culemborg - HOCO
Kan nog wel eens een leuke pot worden. Culemborg wil graag aanvallen, HOCO zeer wisselvallig. Het zonnetje zorgt er echter voor dat het een saaie pot wordt, niemand heeft echt zin om volle bak te gaan. Ze sluiten een akkoord en gaan gelijk kannen tikken. 0-0
Don Quishoot - Oirschot
Donqui een sterke ploeg. Oirschot een redelijke ploeg die tactisch wel erg goed staat. Donqui is uiteraard wel één klasse te groot voor de mannen uit Oirschot. Donqui heeft dan ook geen medelijden en klapt er overheen. De dj van Oirschot haalt echter nog wel een nat nageltje bij iemand van dames 1 na de website. 3-0
Heeze - Liberty
Pfff, dat dit nog toegestaan is. Heeze, wordt wel iets beter. Liberty wint alleen maar thuis. Beide ploegen weten natuurlijk dat dit een hele belangrijke website is. Liberty is zo gedreven dat ze zich uit de tent laten lokken. 3 gele kaarten en Heeze gaat er met de punten van door. 9-8
Shot - Uden
10-0 groetjes

Het mirakel | 13/05

HET MOEDERDAG MIRAKEL

Berlicum - Bommelerwaard 0-6
Boxmeer - Wijchen 5-1
Culemborg - HOCO 7-7
Don Quishoot - Oirschot 2-6
Heeze - Liberty 1-8
Shot - Uden 0-6

@bedankt | 13/05

Bedankt dorstig weer

@bedankt | 13/05

Bedankt dorstig weer

Dorstig weer | 13/05

Jongens het wordt flink warm morgen, zorg dat je genoeg drinkt!

Veel plezier aan alle teams die op een brandend zandveld spelen.

Dorstig weer | 13/05

Jongens het wordt flink warm morgen, zorg dat je genoeg drinkt!

Veel plezier aan alle teams die op een brandend zandveld spelen.

Hoi | 13/05

Ik reageer ook even

Hallo | 13/05

Hallo

Bloed irritant ventje | 13/05

Andere mensen mogen ook wel reageren Ipv alleen lezen

Paul de Octopus | 11/05

Met het einde van de competitie laat Paul weer eens van zich horen. Zowel onderin als bovenin ligt het nog helemaal open. Komend weekend weer een aantal interessante duels in zowel de strijd om promotie als in de strijd tegen degradatie. Met ook nog een inhaalwebsite op vrijdag wordt het een mooi hockeyweekend voor de liefhebbers.

Uden - Oirschot 1-0
Het spektakel begint vrijdagavond in Uden waar de plaatselijke hc het in de oranje jachtseizoen pakken dorpsgenoot Giel de Winter het opneemt tegen Orskot. De groenhemden durven het eindelijk aan na door middel van je reinste competitievervalsing de website eerder te laten verplaatsen. Echter komen de mannen bedrogen uit. Beide ploegen zijn thuis aanzienlijk sterker dan uit. Tja, dan raad je het al, de thuisploeg wint. Uuuuuu scoort vroeg de 1-0 en parkeert daarna de StukTV bus in de eigen cirkel.

Berlicum - Bommelerwaard
Cum doet het prima voor hun kwaliteiten, Bommel moet zich schamen dat ze nog niet veilig zijn! Misschien moet Friso wat minder vaak naar PSV gaan op zondag en gewoon gaan hockeyen. Echter vrees ik voor het ergste voor de Bummelpups op bezoek bij Berlicum en wordt dit een overwinning voor de Brabanders.

Boxmeer - Wijchen 1-5
Boxmeer dat bijna gelijkspeelt tegen DonQui, pfoe dat was even schrikken zeg. Godzijdank hebben de nerds destijds gewoon gewonnen en kunnen de klassebehoudaspiraties van de West-Duitser weer even de Kühlschrank in. Ook Wijchen zal zondag weinig problemen hebben met Boxminder. De Wijchenaren geloven nog steeds in promotie en hebben het ook in eigen hand. Zondag zal een warming up zijn voor dé website van het seizoen voor de Wijchenaren een week later.

Culemborg - HOCO 2-0
Oké dan. Ja, nee, precies. Pfoe hé. Is goed. Fijn weekend. U snapt het al; onzin stukje over onzin website.

Don Quishoot - Oirschot 1-1
Jaja, de website van de week vindt ditmaal plaats in Eindhoven op het complex bij de TU. Oirschot wist de nerds in eigen huis te verrassen en is er op gebrand dit huzarenstukje te evenaren. De roodhemden begrijpen dat ze met het slot in zicht niet mogen verslappen en de drie punten zullen moeten binnen slepen. Het belooft een bloedstollend pot die eindigt in een gelijkspel, waar beide ploegen niet tevreden mee zijn. Oirskot haakt hiermee definitief af en DonQui maakt het zichzelf lastig.

Heeze - Liberty 4-2
Nog zon kraker, maar dan onderin. Beide ploegen ruiken de vierde klasse al en doen hard hun Best daarvan weg te blijven. Liberty presteert zo wisselvallig en Heeze lijkt na de winterstop iets beter te zijn gaan hockeyen. Aangezien de woestijnratten buiten de dorpsgrenzen van Dongen nog geen punt wist te behalen, blijft het ook in Heeze puntloos en blijft het degradatiespook voorlopig rondspoken in het dorp aan de Donge.

Shot - Uden 4-1
Nog zo een ploeg die er uit weinig van bakt, UUUUUUUUUje. Ook tegen de koploper gaan ze het niet kunnen bolwerken. De koploper heeft na 2 debacles op rij de smaak weer te pakken en bereid zich voor op een bloedstollend spannende slot van de competitie. In het zonnige Tilburg winnen de stUdenten met een verbrande Haaland, 2 strafcornerhockeygoals en een weergaloze gele trui. De mannen sturen Uden puntloos terug naar Teddy en genieten van het welverdiende witbier met op de achtergrond Reneke Schurrmans.

Bloed irritant ventje | 10/05

Cum-Bommel 4-2
Cum mag weer aantreden op de eigen grasmat tegen de boys van Bommel die nog alles hebben om voor te spelen namelijk niet naar de kelderklasse te degraderen.
Toch is Cum gebrand om te winnen om zo de tweede seizoenshelft weer verder goed te hervatten.

Box-Wijchen 0-7
Wijchen strijdt nog steeds mee om promotie en Box gaat definitief naar het afvoerputje van de samenleving de 4e klasse. Kanon schroeft weer wat goaltjes erbij.

Cul-Snuif 2-3
Verassing Snuif heeft punten hard nodig en snuift alle spelers van Cul van het veld waardoor ze zowaar 3x weten te scoren.

Donkey-Oirschot 2-1
Donkey schudt Oirschot van zich af en Oirschot sluit het seizoen af zonder promotie en mag zich weer richten op volgend seizoen.

Heeze-Liberty 3-1
Heeze schudt Liberty van zich af en pakt de 6 punten website en laat Liberty zich nog verder in de degradatie strijd laten dalen.

Shot-Uden 1-0
Shot pakt op de valreep de punten en houdt de promotie droom levend.