Speelronde 17

Geplaats door: HALTER ( )

  • 3D
  • 17/04
  • 2323

Yes! Speelronde 16 zit er weer op. Ditmaal geen grote verassingen. Shot neemt revanche, Uden weet het DQS lastig te maken en Boxmeer lijkt definitief af te zwaaien voor de 4e klasse.

Deze week staan er weer een aantal mooie potjes op het programma, ik zou zeggen kom maar door met de voorspellingen!

Bommelerwaard - Shot
Uden - Oirschot
Berlicum - HOCO
Liberty - Culemborg
Boxmeer - Don Quishoot
Wijchen - Heeze
Reageren

Test | 26/03

De enige reden

Test | 26/03

civicum - knorknordia (3-1)
Concordia is het helemaal kwijt, hun nummer 21 heeft de liefde van zijn leven gevonden in Afrika en mag niet meer terug naar Nederland wegens een assorti aan overdraagbare infecties waardoor de leeftijd weer van 14 tot 41 varieert bij het Roermondse team.

Test | 26/03

Don Quishoot - Druten (1-1)
Als men iets kan leren van de stUdentencultuur is het wel dat selectief je Best doen net zo hard loont als onnodig zwoegen tegen ploegen waar je toch niks meer tegen te bewijzen hebt. Ik voorspel hier daarom ook tegen resultaat van vorige weken in en zie DQS het in de aanval volledig verprutsen terwijl Bram een bal door de benen van de keepert schiet.

test | 26/03

Dit wordt weer een veelbelovende ronde met aannemelijk genoeg om over te praten op dit forum na zondag, want wat willen de toetsenbordhelden van Ccum het weer bij Uden in wrijven bij puntenverlies of de anabolos van Uden graag duidelijk maken dat ze nog steeds hoger staan op de ranglijst. Dat alles terwijl Oirschot tussen het gekibbel van deze twee grote monden rustig door klimt en deze ronden voor de pole position kan spelen!

Test | 03/10

De vijfde ronde, hier gaan de grote jongens zich onderscheiden van de kleintjes, wie zijn er nog fit na een avond Silvercup? Met waarschijnlijk de laatste zonnige zondag van het jaar zullen er de volgende uitslagen op de scoreborden te zien zijn.

Doorn - Liberty
In Doorn was er afgelopen zaterdag een schuurfeest waar er vodka redbull voor 1,50 werd verkocht. Het slechte resultaat was het waard volgens de jongens. Komende zaterdag avond doen ze gewoon een potje Fortnite en daarna lekker slapen.
Liberty is niet Bestand tegen deze voorbereiding.
4-1

Pelikaan - Teteringen
Pelikaan lijkt de aan de praat te hebben gekregen. Deze jongens mogen niet onderschat worden. Teteringen heeft na de loodzware Silvercup van vrijdag niet genoeg spelers om aan de website te beginnen. Beide teams hoUden het inhaalweekend vrij in de agenda.

Test | 03/10

Pelikaan -
Pelikaan lijkt de aan de praat te hebben gekregen. Deze jongens mogen niet onderschat worden heeft na de loodzware Silvercup van vrijdag niet genoeg spelers om aan de website te beginnen. Beide teams hoUden het inhaalweekend vrij in de agenda.

Test | 03/10

De vijfde ronde, hier gaan de grote jongens zich onderscheiden van de kleintjes, wie zijn er nog fit na een avond Silvercup? Met waarschijnlijk de laatste zonnige zondag van het jaar zullen er de volgende uitslagen op de scoreborden te zien zijn.

Doorn - Liberty
In Doorn was er afgelopen zaterdag een schuurfeest waar er vodka redbull voor 1,50 werd verkocht. Het slechte resultaat was het waard volgens de jongens. Komende zaterdag avond doen ze gewoon een potje Fortnite en daarna lekker slapen.
Liberty is niet Bestand tegen deze voorbereiding.
4-1

Donqui? | 23/04

Hoezo was t zo spannend in Boxmeer? Weer scheidsrechters met een gebrek?

Bommel bedankt | 23/04

Bommel! Complimenten voor de gastvrijheid, het complex en de scheidsrechter. Zie je helaas ook niet altijd

Suikerfeest | 23/04

OioiOirschot...
Misschien hebben ze zichzelf de ziekte in gegeten tijdens t Suikerfeest. Ongekend dat je zon belangrijke pot mag aflasten ivm blessures. Fijn met jongens uit de A gaan hockeyen dan. Wat mij betreft wordt deze website niet ingehaald, krijgt Uden 3 punten en Oirschot -3. Mazzelll

Het orakel | 23/04

Het orakel speelt niet bij DQ, eveneens als bij geen andere club. Ik ben slechts een orakel dat alle voorspellingen uit de hoge hoed tovert. Ik volg alle websiteen op het schakelkanaal van espn 8 waarna ik mijn conclusies trek. U zult zien dat mijn voorspellingen uit zullen komen, tot de volgende week vriendjes en vriendinnetjes.

SHOT | 22/04

Hahaha wat een bullshit. Gewoon -3 en niet zeiken. Vorige week waren jullie nog compleet en nu opeens heel veel “blessures”

TOEVALBESTAATNI | 22/04

Ja ja, erg toevallig zo in de week van de meivakantie, al die blessures.

Verplaatsen vanwege blessures = onzin

@ikleesvoor | 22/04

WAT EEN BULLSHIT, dat je daarvoor een website MAG aflasten zonder gevolgen. Dit moet toch gewoon -3 zijn.... wat een onzin

ikleesvoor | 22/04

website afgelast

Helaas spelen wij morgen geen website. Door vele blessures aan Oirschotse kant halen wij deze website op een ander moment in

@het orakel | 22/04

Zo, volgens mij zit jij bij DQS

Afgelast? | 22/04

Hoezo is de website tussen oranje en oorschot afgelast?
Was er iemand bang?

Het orakel | 21/04

Bommelerwaard - Shot
Lekker stuiteren op het veld in Bommel. Van te voren mag Joke natuurlijk nog even het overtollige water van het veld vegen. Bommel een jonge ploeg, die heel wisselvallig zijn. Ligt er ook aan hoe hard ze gezopen hebben de avond ervoor. Dat leek bij Shot ook het geval te zijn. Na een aantal nederlagen op rij was het zelfs billenknijpen tegen HOCO toen het nog 0-0 stond in de rust. Ook tegen Bommel zal het niet van een leien dakje gaan. Scheidsies helpen de thuisploeg natuurlijk ook een klein handje. Uiteindelijk weet Shot wel de pot naar zich toe te trekken. 1-4
Uden - Oirschot
Over stuitervelden en wisselvallige ploegen gesproken. Uden heeft er echt zijn handelsmerk van gemaakt. Paar stuiterende ballen de cirkel en potje honkbal spelen. Thuis werkt dat allemaal dikke prima omdat ze aan het veld gewend zijn en de scheids gevaarlijkspel niet in zijn woordenboek heeft opgenomen. Oirschot echt zn typische middenmotor. Saai maar degelijk hockey. Zal ook wel zn saai gelijk spelletje worden 2-2
Berlicum - HOCO
Berlicum mag weer thuis aantreden deze speelronde. HOCO komt vandaag op bezoek. En die ploegen liggen elkaar wel, allebei niet vies van een tattoo en een snuifje. Daarnaast is op beide clubs weinig sfeer te vinden, dus het zal wel een ouderwets grimmige website worden. Een wat verassende uitslag voorspelt het Orakel. De wind waait in de richting van HOCO en ondanks de 8 onterechte strafcorners van Berlicum gaat HOCO er met de punten vandoor 2-3
Liberty - Culemborg
Tja wat moet ik hier van zeggen. Liberty thuis, is natuurlijk niet vergelijken met uit. De scheids heeft nog net niet een wit shirt aangetrokken en een hockeystick meegenomen. Daarnaast gaat Culemborg de laatste tijd thunder slecht. Ze verliezen punten van alle degradatie kandidaten. Dus ook vandaag weer huilend naar huis. 3-1
Boxmeer - Don Quishoot
ja, ja.. pff. Boxmeer, Boxmeer, Boxmeer. Toch wel respect dat ze op komen dagen. Ze nemen zichzelf natuurlijk al lang niet meer serieus en hebben de strijd al opgegeven. Elke goal die ze maken, is een douchebeurt met een speler van dames 1 naar keuze. Dat is de enige motivatie die ze daar nog hebben. DQ is natuurlijk twee klasse te groot, maar laat Boxmeer wel één corner erin tikken zodat de spits ook weer eens van bil kan. 1-34
Wijchen - Heeze
Heb toch wel een beetje medelijden met Wijchen. Ze zijn dit jaar weer in de waan dat ze gaan promoveren. Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. SHOT en DQ gaan er uiteraard met de promotie vandoor (en terecht). De snuifduifjes uit Wijchen zullen ook volgend jaar tegen halve tamme teams als Heeze moeten spelen. Natuurlijk klapt Wijchen er tegen aan en hebben geen genade met mannen uit Heeze. Het strafcorner kanon schiet er ook 2 in, verder een makkelijke overwinning. 6-0

what is love | 20/04

Bommelerwaard – Shot
Haha iets met wind en puppy’s enzo
0-8

UdenOirschot
De twee teams uit de competitie die elkaar goed liggen, allebei hebben ze namelijk +2 man in het team. Dit keer mag Uden meer namen op het websiteformulier zetten.
3-1

Berlicum – HOCO
Haha CUM en snuiven !! XDD
5-4

Liberty – Culemborg
Iets leuks zeggen over deze pot lukt me niet
-1 - -1

Boxmeer - Don Quishoot
De man uit Boxmeer die rood aanloopt van woede trekt vast de nieuwe Spanjaarden van donkey kong aan (haha iets met rood en stieren in Spanje LOL) die daardoor vol over Boxmeer heen denderen.
0-7

WijchenHeeze
Voorspellingen voor Wijchen vallen ook een beetje in de herhaling dus in deze website gaat elke speler van Wijchen een andere rol aannemen waardoor Heeze met hun goede reeks het Wijchen nog knap lastig maakt.
2-1

@halterschijf | 18/04

Ik ben geen nummer 11 van Berlicum nummertje 6

Zomaareenidee | 18/04

Wat is de kans dat Walter de bijnaam is van Wouter Heijmans speler van Berlicum H1?

Halterschijf | 18/04

Nu breekt men klomp… is irritant ventje nu wel of niet de nummer 11 van Berlicum? Of die nu wel of niet de nummer 11 is ze zijn beide irritant ….

@ookbelangrijk | 18/04

Of vol snuiven!xx

Geen Bøx meer | 18/04

Nog 6 websiteen tot de 4e klasse

Ook belangrijk | 18/04

En gaat er nog iemand op teamweekend tijdens de twee weken dat we niet de wei in mogen? Misschien wel even goed om de koppies weer even leeg te maken. Train ze vanavond mannen! Xx

@donqui | 18/04

Leuk dat die import speler van jullie het forum ook ontdekt heeft!

@feitje/@halter | 18/04

Thanks voor dit feitje, feitje.

Uhm halter boeie of je wel of geen nummer 11 bent, kennelijk reageer je wel als iemand het tegen nummer 11 heeft dus boeie. Geef je alsjeblieft wel even door aan die andere nummer 11 dat ie absoluut NIET naar deze speelronde moet kijken? Dadelijk krijgt ie nog een woede uitbarsting...

Messi | 18/04

Intimidar a Halter es algo que Messi siempre ha querido hacer, así que aquí está. Halter, realmente eres un idiota, empieza a cojear.

Feitje | 18/04

Wist je dat niet de grote van de hersenen perse bepalen hoe slim je bent. Het gaat meer om het aantal kronkels.

HALTER | 18/04

Boy oh boy, wat een hoop frustratie allemaal.

@Dwaasbanaan, nope

Gezelligheid | 18/04

Oeps vergeten @eenanderirritantventjevanBerlicumblijkbaardannummer11

Liberty - Culemborg gestaakt
Liberty moet kosten wat kost winnen, dus heren 2 en 3 staan met fakkels langs de kant om ze te supporten. Echter gooit de keeper van heren 3 een fakkel tegen één van de spelers van Culemborg. De website is gestaakt. Liberty 3 punten in mindering. Joee tot volgende week. Kusje van de boy

Dwaasbanaan | 18/04

Hee Halter, jij bent toch nr. 11?!

@halterschijf | 18/04

Nogmaals ook voor jou omdat jij blijkbaar niet kan lezen, blijkbaar loopt er meer dan 1x dwaasbanaan hier rond ik ben geen nummer 11.
Doe maar even goed nadenken met dat kleine breintje van je.

Halterschijf | 18/04

Nummer 11 van Berlicum graag niet de lol voor iedereen weg halen. Waarin de cabaret met het jaar minder wordt omdat onze cabaretiers bang zijn om gecanceld te worden wil ik hier graag een lijn trekken. Er zijn grenzen maar bij hockey is er geen grensrechter graag ook niet acteren als een grensrechter. Daarbij drinken jullie scheidsrechters voor de website die ze moeten fluiten. Dus graag niet beginnen over normen en waarden…

GROTE SMURF | 18/04

Na menige opstootjes in het land der smurfen had de grote smurf geen tijd om naar het forum van 3D te Kijken. Deze week zie ik dat er ook binnen dit forum opstootjes ontstaan, oei oei. Laten we allemaal deze texten nemen met een korreltje zout. Iedereen hier maakt op een of andere manier deel uit van dit (geweldige) niveau…

Bommelerwaard - Shot
De Bommelpups mogen aantreden tegen de blauwhemden uit Tillie. Net als Kampong wist Shot de competitie goed te beginnen, in de tweede helft van de competitie hebben ze het wat lastiger, na twee verloren potjes. Staan ze nogsteeds bovenaan maar hebben ze de titelstrijd toch weer enigszins spannend gemaakt. Hebben ze dit express gedaan? Ik denk van wel, ze vonden het gewoon erg leuk om punten te geven aan teams die wat minder bedeeld zijn in deze competitie. Maar 6 punten is meer dan genoeg. Helaas voor de bommelpups zijn ze twee websiteen te laat voor deze vrijgevigheid. Shot werkt nog even aan het doelsaldo. 6-1 


Uden - Oirschot
Uden die goed speelt in een uitwebsite tegen de top? Het moet niet gekker worden! 1-0 bij Donkey verliezen betekend dat je het wel erg spannend gemaakt hebt. En dat zelfs met 2 man minder. Oirschot wist comfortabel te winnen in de eigen wei. Maar nu staat de altijd lastige uitwebsite tegen Uden op het programma. Gelukkig voor Oirschot is het complex van Uden erg bekend voor de coach, hier heeft hij namelijk een aantal weken geleden staan filmen. Ze hebben dus intel over hoe de oranje formatie speelt. Helaas voor de coach zat hij met filmen te dicht bij de grond waardoor hij er geen saus van snapt. Uden speelt wederom met 13 man en weet deze website nipt te winnen. 2-1

Berlicum - HOCO
Op luchthaven Berlicum gaan vandaag veel ballen opstijgen en landen, door twee teams die graag de hoge bal hanteren. Zullen de centrale heren van beide teams maar gewoon met elkaar gaan proberen te spelen? Dat zeker, alleen hebben ze er bij HOCO nog een paar rondlopen die deze ballen liever uit de lucht wegslaan. Hiermee ze menig speler van Berlicum proberen te raken, het is geen trefbal he jongens. Voor de welgeteld 3 supporters langs de lijn is het dus ook oppassen geblazen. Als ik jullie was zou ik op een afstandje gaan kijken want ook van een afstand zijn de hoge ballen goed te zien. toch weet CUM de punten mee te nemen en HOCO weet er een hoop te gebruiken. 3-1


Liberty - Culemborg
Thuis spelen in de woestijn, dat kunnen ze bij Liberty wel, de laatste reeks aan thuiswebsiteen werd gewonnen. Hierdoor ben ik bang dat ook deze keer de snel ontvlambare rechtsbuiten door de scheidsrechters meerdere keren in stelling wordt gebracht om te scoren, wat hij alleen nog niet realiseert is dat hij gewoon niet kan hockeyen en zichzelf veel te goed vind. Gelukkig voor hem heeft hij zijn eigen scheidsrechters waardoor hij geen blaadje sla of plakje kaas ontvangt en 1 keer weet te scoren. Culemborg, tja wat kan ik daar verder over zeggen, ze gaan gewoon genaaid worden door de mannen in het geel. 3-1

Boxmeer - Don Quishoot
West-Duitsland speelt thuis tegen GLOW. Nee niet het bekende lichtkunst festival in Eindhoven, maar het Glamour circus van het vrouwen worstelen. Speciaal voor deze website heeft Donkey de glitter pakjes maar weer eens uit de kast gehaald. Ze hebben namelijk besloten om te gaan worstelen met de West-Duitsers. Dit is volgens Donkey een eerlijkere manier om te winnen. Want hockeyen kunnen de West-Duitsers niet, super sportief mannen! Verbijsterd van de glitter and glamour van team GLOW(Glamour Lads Of Wrestling) weet West-Duitsland hier ook niet in te winnen. Donkey had net zo goed het vrouwen elftal kunnen sturen, dan was het tenminste spannend geworden en had het er nog leuk uitgezien. 0-16 (alle spelers van donkey winnen 1 op 1) 


Wijchen - Heeze
Makkelijke overwinning voor Wijchen. Hoezeer ik het de gele onderzeeër ook gun en hoop dat ze niet degraderen. Helaas is dit een pot die ze niet gaan winnen. Wijchen speelt namelijk thuis. Zal een van de feuten van Wijchen ook na deze overwinning met een fakkel over het veld gaan rennen? Zou zomaar kunnen, bij die gasten weet je het nooit… 5-1

Bloed irritant ventje | 18/04

Eerst even voorkennis doen dan, aangezien ik geen nummer 11 ben.
En zo te zien ben je te bang om je eigen website te voorspellen angst om weer te verliezen zeker?

@bloed irritant | 18/04

Wel mooi dat de nummer 11 van Berlicum nog enige zelfspot heeft. Aangezien het inderdaad en nogal irritant ventje is. Continu aan het praten, dat andere teveel aan het praten zijn. Maar enfin lijkt me verder ook niet zo netjes om steeds op de rugnummer te spelen. Dus ik zal het hier dan ook bij laten verder.

Bommel - shot 1-4
Geen gezeik, shot klapt er gewoon overheen.

Uden - Oirschot 1-1
Echt zn typisch gelijk spel, weinig doelpunten en defensief hockey.

Berlicum - Hoco 3-3
Hoco geen onaardige ploeg, maar bij Berlicum is een elleboog in het gezicht waarbij een stukje tand afbreekt gewoon een duel. Dus een gelijkspel is het maximaal haalbare.

Boxmeer - DQ 1-5
Hier hoef ik weinig woorden aan vuil te maken. DQ doet geen gekke dingen en spaart krachten voor de echter toppers. Uiteraard hebben ze toch wat moeite op het stroeve veld van Boxmeer.

Wijchen - Heeze 10-0
10 stafcorners. doei

Ramptoerist | 18/04

Het forum laat zich deze week weer eens van zijn Beste kant zien, chapeau! Drie slachtpartijen op het program haalt het Beste naar boven zo blijkt maar weer. Ik sla HOCO deze week maar over, want over meer dan hun witte bergen valt er niet te praten... of te lachen.

Bommel - Shot 1-8
Shot treedt aan in Zalwelbommel, maar de 3 punten liggen eigenlijk al in Tilburg bij Max Caldas in zn bed. De studs komen 1-0 achter en krijgen dan toch knikkende knieën. Eerst Wijchen, dan Liberty, vandaag ook nog Bommel? Nee, de ervaring en kwaliteit brengt hen al snel weer op het juiste spoor en de 3 punten blijven lekker in Tilburg ronken.

Boxers - Donkeyshit 0 - 8
Op voorhand natuurlijk een prachtwebsite voor wie van een genadeloze slachting houdt. Onze matadores uit España doen zaterdag mee aan een jalapeño-eetwebsite. In de eerste helft begint hun anus te schuren en rennen ze des te harder waarmee Donkey op 10-0 komt, maar waarvan er 6 afgekeurd worden. In de tweede helft begint de diarree maar niemand merkt de hoopjes schijt op op het veld van de Boxers.

Liberté - Flauwekullemborg 2-2
De woestijnratten uit Dongen zijn afgelopen zondag weer op hun plek gezet na hun heroïsche overwinning op Shot. Cul heeft een abonnement op gelijkspel tegen laagvliegers en komt niet verder dan 2-2.

Uden - Oorschot 4-1
Deze uitslag stond al vast voor het seizoen begon. De scheidsrechters van beide teams onderhoUden goed contact en wisselen tips uit over hoe nog net wat opzichtiger hun team aan de overwinning te helpen. Oorschot won eerder thuis met 4-1 en bedankt Uden door hen ook 4x te laten scoren. Frappant detail: Oorschot scoort zelf doordat de keeper van Uden zó ver uitkomt dat hij buiten de lijnen belandt en pas bij een dood spelmoment weer terug mag.

Wijchen - Heesch 7-1
Verwarring alom in Gelderland! Het is niet Heeze, maar Heesch H1 dat naar Wijchen is gekomen. De website wordt tóch gespeeld en de bond besluit de score te laten voor wat die is. Het niveauverschil tussen de Brabantse teams is immers nihil: allebei bar slecht. Het kanon mag uiteraard weer aanleggen en laat de broekies van Heesch het in hun broekies doen.

Halterhater | 18/04

Ik haat Halter!!!!!

@Halter | 18/04

Gaat het jochie? Wellicht had This is Faya beter Shaggy van scooby doo kunnen zeggen ipv nummer 11 maar nu is de boodschap voor de mensen die niet weten wie Shaggy is ook duidelijk, wel zo netjes...
Feit is dat nummer 11 gewoon een pipo is... En op Shaggy lijkt. Niet zoveel zorgen maken halter, in 2023 is er ruimte voor iedereen!

@Halter | 18/04

Wat is dit nou weer voor slecht idee, dat is toch juist het leuke van dit forum?!

Billy de Clown | 18/04

Daar is Billy weer! Dit keer wat eerder dan normaal als goedmakertje voor vorige week. Nou daar gaan we dan!

Bommelerwaard – Shot 0-6
De studs uit Tilburg mogen zich gaan opmaken voor een websiteje in de windtunnel van Bommel. Gelukkig heeft de Ali Express Max Caldas een laag zwaartepunt waardoor hij geen last ondervindt van deze orkaan simulatie. Net als Caldas zal zijn equipe ook weinig tegenwind ervaren en een zakelijke doch overtuigende overwinning pakken!

UdenOirschot 3-1
Billy denkt dat dit de meest interessante website van de week gaat worden. Op de ranglijst staan de ploegen weliswaar net onder elkaar, maar wie verder kijkt dan zijn/haar/het neus lang is, ziet dat Uden flink wat punten achterloopt. De oranje mannen spelen deze ronde weer thuis en kunnen weer 13 spelers opstellen. Dit in combinatie met het ontbreken van koeien naast het veld zal ervoor zorgen dat Oirschot in paniek raakt. De Pakistaan probeert zijn ploeg weer in het gareel te krijgen. Hij roept van alles, maar niemand op het hele complex verstaat wat de Beste man uitkraamt.

Berlicum – HOCO 1-0
Berlicum krijgt Snuifduif United op bezoek. Beide ploegen Bestaan uit mindervalide en zwakhoofdige spelers vandaar dat deze website ook gesponsord wordt door Stichting De Zonnebloem. Billy vindt het fijn om te zien dat KNHB aan zoiets meewerkt. Wat Billy echter niet fijn vindt om te zien is het spel van deze mannen. De centrale reus van Berlicum zal elke bal door middel van een scoop uitnemen. De nr. 10 van HOCO, onze honkballer, zal letterlijk elke bal direct uit de lucht terugslaan en vervolgens om elke hoekvlag rennen tot hij weer terug is bij zijn dug out. Heel knap kerel, maar dit is een hockeycompetitie… Billy voorspelt dat beide ploegen drie punten pakken. De 3 punten van Berlicum zullen echter niet nasaal ingenomen worden, maar netjes op het websiteformulier worden genoteerd.

Liberty – Culemborg 1-2
Karbonkel & Co mag het thuis gaan opnemen tegen Culemborg. De vader van Karbonkel heeft een tweede hypotheek genomen om weer 2 strafballen af te kopen bij de twee incapablo’s met fluit. Karbonkel kan niet wachten en de website wordt gestart met een strafbal. Karbonkel mist zoals verwacht en wil meteen de tweede strafbal nemen. De coach/vader van Karbonkel wil niet weer binnen 3 minuten een fortuin kwijt zijn aan gemiste kansen. De tweede strafbal mag worden genomen door een van de vijf Mick’s. Mick 2 die in tegenstelling tot Karbonkel wel iets kan benut de strafbal wel! Dit blijkt ook de enige benutte kans te zijn van Liberty. Culemborg begint weliswaar met een 1-0 achterstand, maar zal uiteindelijk drie punten mee naar huis nemen.

Boxmeer - Don Quishoot 0-8
KickBoxmeer verloor van Roel en Neven. Gelukkig maar, want iedereen ziet deze West-Duitse mafkezen liever vertrekken. De meurende stUdenten uit de lichtstad hebben een flinke kluif gehad aan de patriotten uit Uden, maar zijn toch als winnaar uit de strijd gekomen. Billy denkt dat er zeker drie stUdenten via een uppercut tegen het kunstgras worden gewerkt. In de rust zullen de aangifteformulieren worden ingevuld en na twee aanhoudingen voor openlijke geweldpleging zal de website eindigen in een overwinning voor de Eindhovense studs.

WijchenHeeze 6-0
Tino Martin & Friends tegen HC Roel en Neven. Nadat Tino de neefjes van Roel voorzien heeft van een handtekening kan de website toch echt beginnen. Wijchen is nog vol in de strijd om promotie en zal geen gas terugnemen en zelfs Tino weet een keer te scoren. Hij rent naar het publiek en zingt luidkeels: ‘Na alles heb ik dit verdiend!’ Nou Tino gefeliciteerd jongen! Roel besluit om Tino na de website uit de dagen voor een ad website, maar helaas had Tino ‘iets te weinig money in z’n zakken’.

HALTER | 18/04

Bommelerwaard - Shot 2-7
Volgens de socials van Bommel hebben zij nog de hoop dat ze er zondag een website van kunnen maken. Dit is natuurlijk onzin en Shot klapt er, nu ze zich volledig op de competitie kunnen focussen, vol op.

Uden - Oirschot 3-2
Op papier het spannendste potje van deze speelronde. Oirschot zal nog de hoop hebben om dit jaar te promoveren. Die hoop zal na vandaag vervlogen zijn, als Uden het uit DQS al lastig heeft kunnen maken moet Oirschot met behulp van de twee kanaries ook geen probleem zijn.

Berlicum - HOCO 4-2
Den Bosch Oost vs. Tilburg Oost. Over het oosten gesproken, in het oostblok waan je je wel op het troosteloze complex van Cum. Voor de welgeteld 4 toeschouwers zullen beide partijen wederom een draak van een website op de mat leggen. Berlicum speelt thuis dus zal hoogstwaarschijnlijk aan het langste eind trekken. HOCO duikt dieper de degradatiezone in.

Liberty - Culemborg 2-2
Tsja, Cul is de tweede seizoenshelft de weg kwijt. Liberty is het hele seizoen al de kwijt weg. Uit spelen bij Liberty is voor niemand leuk, Culemborg zal zich door het fysieke spel van de Bokken laten meeslepen en komt daarom niet aan hockeyen toe.

Boxmeer - Don Quishoot 0-8
Walk in the park voor Don Knorshoot from the Sciene park. Alleen jammer dat je zon pokke eind moet rijden om de 3 punten op te halen.

Wijchen - Heeze 5-1
Heeze is de afgelopen weken aan een uitstekende reeks bezig (chapeau!) en lijkt de weg naar boven te hebben ingezet. Vandaag zal die reeks toch echt onderbroken worden en staan ze weer met beide beetjes op de grond. Wijchen strijd nog altijd om promotie en begaat vandaag geen misstap.

HALTER | 18/04

Zullen we afspreken dat we het hier gezellig hoUden en het niet persoonlijk maken? D.w.z. kappen met rugnummers over en weer te gooien met beledigingen daarbij.

Bloed irritant ventje | 18/04

Bommel-Shot 1-4
Zou Bommel zich nog zorgen moeten maken voor degradatie nu zowel Liberty, Hoco en Heeze maar op 1 punt van ze staan en ze geen makkelijk programma hebben.
Deze website zullen ze snel willen vergeten.
3e helft zal vele malen spannender zijn.

Uden-Oirschot 1-1
Oranje tegen Pakistan.
Waar vroeger Pakistan altijd van Oranje won kan het nu zo maar eens andersom zijn.
Ik zet in op gelijkspel waarmee Oirschot definitief de promotie uit hun dromen kan zetten.

Berlicum-Hoco 5-2
Cum heeft nog wat goed te maken tegen de snuifduiven na het eerdere verlies in het seizoen.
Zaak om het luchtruim dicht te gooien en dan zal het geen probleem zijn.
Nummer 11 van Cum snoert Liberty even de mond en knalt er eigenhandig 4 in het net.

Liberty-Cul 2-2
Cul is het helemaal kwijt na de winterstop, ook op de zandvlakte weten ze niet te winnen.
Zand is trouwens niet het enige wat tegen de vlakte gaat, de spelers van Cul vallen bij bosjes vanwege het fysieke geweld van Liberty.
Tip aan Cul beetje nummer 11, 7, 5 en de aanvoerder irriteren dan jaag je ze op de stang en zijn ze niks meer, wel even oppassen voor je hoofd dan.

Box-Donkey 0-20
Maak ik weinig woorden aan vuil

Wijchen-Heeze 2-1
Kanon beslist via een dubieuze strafcorner in de laatste minuut de website.

this is faya | 17/04

Bommelerwaard-Shot
Bommel weet thuis nog wel eens wat puntjes te sprokkelen tegen betere tegenstanders. Maar deze keer is de tegenstander Shot, die na afgelopen zondag de smaak weer volop te pakken hebben. Deze pot wordt daarom met gemak gewonnen door shot en zij nemen de drie punten feestend mee terug naar Tillywood.
2-6

Uden-Oirschot
Henk tegen die Pakistaan. De Pakistaanse coach heeft een nieuwe tactiek bedacht voor deze website. Ze weten de keeper van Uden voor de website te drogeren en deze kan niet meespelen. Ez overwinning voor Oirschot zou je dus denken. Maar bij elke bal die op goal geslagen wordt komt Rafiq langs gevlogen en kopt ze een voor een van de lijn. Oirschot weet hem echter wel twee keer te slim af te zijn. Henk heeft zijn dag niet en scoort maar een keer.
1-2

Berlicum-Hoco
Berlicum heeft hier het voordeel dat ze thuis spelen want ze kunnen er net als Hoco helemaal geen klote van. De autistische nummer 11 van Berlicum gaat de hele achterhoede langs om te kijken of er iemand ingaat op zijn achterlijke gezeur. Dit duurt welgeteld 5 minuten en dan scoopt de laatste man van Hoco een bal in zijn gezicht en zit hij de rest van de website langs de kant. Dit biedt echter wel kansen voor Berlicum, want misschien kunnen ze nu iemand voorin zetten die wel kan hockeyen. Doordat Berlicum thuis speelt winnen ze hier, maar de website is niet om aan te gluren.
3-1

Liberty-Culemborg
Liberty is ontwaakt uit hun droom en gaat weer door met waar ze mee bezig waren, verliezen. Culemborg ook niet de allerBeste tegenstander, maar de boys van Cul weten hier met een gelukje 3 punten mee te nemen.
3-4

Boxmeer-Don quishoot
tja... Boxmeer speelt thuis en door de hypermoderne var en het fotografische geheugen van de scheidsrechters hier zou de uitslag wel weer nergens op slaan. Na 5 minuten gaat de laatste man van Boxmeer weer dreigen dat hij iemand in zijn gezicht gaat slaan en schiet de coach weer uit zijn slof tegen alles en iedereen die m tegenspreekt. Het fijne voor Boxmeer is dat dit in Boxmeer gewoon allemaal geaccepteerd wordt. Hier speelt men namelijk een ander soort hockey. Met zoveel mogelijk trek-, slag- en duwwerk proberen de druiven van Boxmeer de nul te hoUden. Dit hoUden ze de eerste helft nog vol maar daarna stomen de studs eroverheen. donkey pakt hier drie punten, gaat snel naar huis en duiken weer de boeken in.
0-3

Wijchen-Heeze
Heeze bezig met een prima opmars en heeft de strijd onderin weer behoorlijk spannend gemaakt. Wijchen draait nog volle bak mee om promotie en voor hun is zon website als dit ook een must-win. Heeze weet het ze nog knap lastig te maken, maar het strafcornerkannon weet uiteindelijk de 3 punten thuis te hoUden.
4-2