Speelronde 16

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3D
  • 04/04
  • 1957

Tja.. Heb je net met fakkels gevierd dat je van de onverslagen koploper wint, doet de nr.10 het ineens een week later. Wat is er met Shot gebeurd? Zware benen van de bekerwebsite of zijn de sterspelers op buitenlandse traineeship? Over het buitenland gesproken, Boxmeer heeft eindelijk weer een punt gewonnen op de schaatsbaan. Natrappen met schaatsen richt natuurlijk wel meer schade aan. Schaatsen of niet, het wordt do-or-doei voor de Boxers deze week in de kelderkraker.
Uden met puntenverlies, verliest hierdoor zicht op de top en vindt het wel prima zo. HOCO verliest nipt thuis en baalt er ziek hard van, want hierna moeten ze 3x uit.

Berlicum - Liberty
Culemborg - Wijchen
Don Quishoot - Uden
Heeze - Boxmeer
Oirschot - Bommelerwaard
Shot - HOCO
Reageren

Oei oei oei | 16/04

Nogmaals bevestigd dat er na dit seizoen echt geen Bøxmeer is... En wat zullen ze gemist worden!

Billy de Clown | 15/04

Excusus mensen Billy is druk bezig geweest met het organiseren van een groot circus in Heeze. Daar staat van het weekend namelijk een grote act op de planning namelijk een “hockey” website. Billy is daarom nog niet toegekomen aan het verslag. Maar bij deze!

Beter laat dan nooit zegt deze Billy dan maar.

Berlicum - Liberty (3-1)

Cum tegen Libido al wordt het libido van de meiden langs de kant in Berlicum niet heel hoog dit weekend. De misbaksels van Liberty komen dit keer langs. Wist je dat Liberty elke thuis website speelt met de oudste hockeybal die ze op de vereniging kunnen vinden…. Gelukkig spelen ze dit keer uit en mogen ze dit keer met een bal spelen waar de glans nog opzit. Over glans gesproken hier hebben de mannen van Liberty ook last van… Het enige wat daar niet glanst is hun hockeyspel.

Culemborg - Wijchen (2-4)

Billy moest even kijken op de instagram van Culemborg. Wat is deze ploeg niks zeggend. De ogen van Billy deden pijn toen hij op het instagram account van cmhcheren1 keek. Misschien eens Canva proberen ipv Powerpoint 2006? Wijchen gaat met coach goliat en het sleepkanon op pad. Het kan spannend worden of het kan niet spannend worden. Echter heeft Culemborg vanavond een 16+ feestje dus dat wordt leuk mannen! Aan alle ouders in Culemborg, laat uw dochters thuuss! Wijchen wint omdat Culemborg slecht start.Don Quishoot - Uden (3-3)

De mooiste hockeypot van deze ronde. Eigenlijk zoUden alle ploegen hun website moeten aflassen om naar deze pot te kijken. Zien ze eindelijk hoe hockey gespeeld zou moeten worden.

Heeze - Boxmeer (0-0)

Boxmeer vult uit gewenning Weeze in op het navigatiesysteem. Het blijkt dat Boxmeer heeft gevraagd of ze volgend seizoen in de Duitse hockeycompetitie aan de slag mogen. De DHB heeft een passende mail terug gestuurd naar Boxmeer met als onderwerp: Steigt aus mit euren schmutzigen, grünen, schwarzen Hemden. Ihr solltet lieber bowlen gehen!
Na de detour zijn ze uiteindelijk in Heeze aangekomen om te verliezen met een ad website.Oirschot - Bommelerwaard
(3-2)

Oirschot tegen Bommel of het wordt heel gezellig of het wordt knokken. In beide gevallen wint Oirschot omdat ze beter samen kunnen werken als collectief. Dat is ook het enige waar deze jongens het van moeten hebben.

Shot - HOCO (31-0)

Shot slaat de frustratie van zich af en reageert het af op de snuifduiven. Bij alle websiteen blijft het droog behalve hier. Shot loopt HOCO het snats voor de ogen. HOCO ziet door de poeder het veld niet meer. Het lijkt hier zelfs te sneeuwen. Shot vuurt 31 sneeuwballen op goal en wint eenvoudig.

Gradje | 14/04

Berlicum - Liberty 4-1
Thuis in de zandbak kan Liberty wonderen veroorzaken. Sorry ik bedoelde gewonden*, autocorrect.. Zonder de arbitrage van thuis gaat het helaas niet lukken in oost Maaskantje. De mannen van Cum gaan er gewoon een mooie zondag van maken met 3 punten, een klein beetje zon en flink wat pilsies.

Culemborg - Wijchen 2-5
Als je uit in Boxmeer niet kan winnen, kun je thuis ook niet van Wijchen winnen. De veteranen met de fluit doen hun Best om het kanon niks te gunnen, maar aan open voetjes in de cirkel kunnen zelfs zij niks op verzinnen.

Don Quishoot - Uden 6-3
Dit wordt de leukste en mooiste website van de week, voor de 1000 toeschouwers die dit forum lezen. Voor de winter won DQ nipt in Uden met 3-4 en dat is Best knap. Nu de Eindse studs internacionál zijn gegaan lijkt de hoop ver te zoeken voor de boys uit Uden, zeker na die domper van vorige week. Daarnaast missen ze hun sterspeler, want nr. 17 gaat namelijk een flink rondje lopen voor het goede doel. Top man!

Heeze - Boxmeer 4-1
De kelderkraker, de hekkensluiterslag, de laatste website van Boxmeer, wat na een verlies het helemaal opgeeft. Heeze is eindelijk wakker geworden en heeft de afgelopen weken laten zien in de 3e klasse te willen blijven. Door het weekend rust heeft de gele onderzeeër in het droogdok reparaties uit kunnen voeren. De nepduitsers daarintegen zagen een lege zondag op de agenda en dat hoef je ze geen 2 keer te vertellen, vrij weekendje naar Duisburg! Zo ga je van elk weekend in t kontje genomen worden, naar toch zelf een keer mogen stoten. Daar blijft het dan ook bij, dit weekend weer terug naar de realiteit.

Oirschot - Bommelerwaard 3-0
De stugge boeren uit Oirschot zullen de top 3 niet meer behalen dit seizoen. Bommelerwaard verliest bij HOCO met 4-2 terwijl Oirschot daar met 0-1 wint. Dat zegt genoeg over deze website. Weinig scoren en weinig doorlaten is het MO van Oirschot, dus dat zal deze website niet anders zijn, zeker niet op hun eigen stuiterveld. Bommelisnikswaard, vindt zelfs ChatGPT. Mand.

Shot - HOCO 7-1
HOCO vorige week bijna een punt weten te stelen van Oirschot, helaas was er een feestje dus moest de lokale scooterduivel de voorraad eerlijk verdelen en was er niet genoeg over voor Heren 1. Deze week laten ze het wondermiddel echter thuis, want zelfs met artificiële boost is dit kansloos. team Tillywood heeft dit keer geen topklasse website in de benen, dus wordt dit een makkie zou je zeggen. Na wat er in Liberty is gebeurd zullen ze wel hun reputatie even recht gaan zetten. Bij HOCO gebruiken ze liever alles behalve hun benen. Scoops en schouderduws zullen het grootste deel van de website bevatten en mag de nr. 10 maar weer eens 10 min gaan zitten.

Papito | 13/04

Berlicum - Liberty
Cum tegen Liberty, liberty heeft genoeg zelfvetrouwen getankt voor de rest van het seizoen door te winnen van shot. Helaas moeten de libertanen uit naar Berlicum en weet het arbitrageduo in Berlicum gauw genoeg korte metten te maken met de testosteronmannetjes. Berlicum slecht deze tweede helft maar slim genoeg om de cadeautjes uit te pakken deze website. De keeper van Liberty weet de website wederom te verneuken voor zijn team waardoor liberty weer verliest.
4-2

Culemborg - Wijchen
Wijchen op bezoek bij cul, lastige website maar de Wijchenaren zullen de website wel over de streep trekken aangezien Culemborg gewoon slecht is. Taaie website die in het 1e kwart al beslist wordt door de mannen uit het groen.
1-2

Don Quishoot - Uden
Donkey zal deze website zien als een aanleiding om te zuipen op de zondag. Uden is dramatisch in uitwebsiteen aangezien ze hun 12e en 13e man niet mee kunnen nemen. Donkey zal geen moeite hebben en weet zodanig veel te scoren in de 1e helft dat ze de 2e helft met de heren 5 kunnen uitspelen.
6-2

Heeze - Boxmeer
Heeze is opgestaan uit de dood en Boxmeer weet in deze seizoenshelft ook de puntjes bij elkaar te sprokkelen. Helaas zal deze website + de huidige vorm van Heeze voor de boxers uit DUitsland ongunstig uitkomen en zullen ze deze website meer kaarten incasseren dan dat ze cirkelpenetraties hebben.
3-0

Oirschot - Bommelerwaard
De scheidsrechters zorgen altijd wel dat hun mannetjes de website winnen in Oirschot, in een uitwebsite blijkt dat de mannen uit Oirschot toch minder goed zijn dan ze voordoen. Helaas voor Bommel is deze website in Oirschot anders hadden ze wellicht nog wel kunnen stunten.
3-1

Shot - HOCO
Gaat SHOT eindelijk weer punten pakken?? Je zou bijna denken dat de stUdenten uit tillie hun eerste 4 herenteams zijn verloren want hoe verlies je anders van Liberty. Helaas is dit niet het geval. Gelukkig weet MAx Caldas zijn ploeg te motiveren emt studiepunten en zullen de studs uit tilburg weer eens een website winnen.
6-1

Gele Trui | 13/04

Na een weekje door de ondergrens gezakt te zijn heb ik het forum maar weer is opgezocht. Eerst gênant op eigenveld verliezen voor een paar oma’s en schreeuwende k*t kinderen om daarna alles af te scheuren op een k*t veld gaat je uiteindelijk toch niet in de koude kleren zitten. Maar net als bij de tour de France is het geen sprint maar een marathon dus ik ga meer weer is voorspellen na een weekje afwezig te zijn. Blijf trouwens elkaar lekker kapot maken op het forum, was weer ouderwets genieten.

Berlicum - Liberty
3-1
Om nou te zeggen dat Liberty in vorm is, nee. Berlicum is over een paar weken klaar voor dit seizoen en kan zich weer gaan opmaken voor nog jaar derde klasse hockey. Liberty zal er zondag weer flink opklappen met als doel om uit de degradatiezone te komen. Helaas voor de mannen uit Dongen moeten ze dit weekend weer is op een fatsoenlijk veld spelen en mogen ze hun eigen mannen met de fluit niet meenemen. Slecht spel met uiteindelijk drie punten voor Berlicum.

Don Quishoot - Uden
4-1
De stUdenten uit Eindhoven zijn nog de enige ploeg die nog geen punten hebben laten liggen in 2023 en gaan dat ook zeker niet doen tijdens de thuiswebsite tegen Uden. De mannen zijn überhaupt lekker op schot en gaan er zondag weer vol voor om weer veel balletjes in het goaltje te leggen. Uden speelt eigenlijk al nergens meer voor, gaan niet degraderen en het gat is te groot naar de top 4. Alvast heren gaan werven voor volgend jaar om zo wel een paar wisselspelers op de bank te kunnen plaatsen. Makkelijke overwinning voor de studs die hun jacht op de nummer 1 positie blijven doortrekken.

Culemborg - Wijchen
1-2
Bij Wijchen is het geloof op een promotie groter dan ooit en dat willen ze ook graag laten weten. De gele trui wil nog wel even als tip geven om nog even te wachten met het laten maken van promotie sjaals. Grote kans dat de ze over een paar maandjes weer de prullenbaak in kunnen. Het is ook logisch dat mannen uit Wijchen denken dat promotie erin zit jaar want als je het vaak genoeg zegt dan ga je het vanzelf geloven. Maar daar zijn medicijnen voor heeft een grote voetbal analist ooit gezegd.
Culemborg zal komende zondag geen last hebben van schreeuwende kinderen en fanatieke familieleden uit Wijchen. Dit resulteert in minder spektakel en een moeilijke website voor Wijchen. Culemborg zal lang stand hoUden maar uiteindelijk de website verliezen in het laatste kwart.

Heeze - Boxmeer
5-3
Dit is nu al de website van deze speelronde. Beide ploegen hebben op wonderbaarlijke manier meer dan 7 punten gehaald. Tijdens de vorige ontmoeting hebben beide ploegen voor spektakel gezorgd met helaas geen winnaar. Komende zondag zal dan ook weer niet anders worden en de spanning zal er goed op zitten op deze regelrechte degradatiekraker. Het thuis voordeel zal zeker meespelen tijdens de pot waardoor Heeze uiteindelijk de grote winnaar wordt. Heeze heeft het roer omgegooid in 2023 en heeft zichzelf wijs gemaakt dat ze goed genoeg zijn voor de nog een jaar derde klasse hockey. Boxmeer daarentegen kan er nog steeds geen houtje touwtje van. Zondag zal dan ook vooral slecht hockey te zien zijn waar de spanningen hoog oplopen en kaarten als warme broodjes over de toonbank vliegen.

Oirschot - Bommelerwaard
5-0
Bommelerwaard weten niet hoe ze hun stick moeten vasthoUden en Oirschot wel dus winnen gemakkelijk.

Shot - HOCO
2-0
Vertrouwen is op het moment helemaal weg bij de stUdenten uit Tilburg en dan krijgen ze ook nog het altijd lastige HOCO op bezoek. Een goed opbouwende ploeg die vooral geen scoops gebruiken om te aanvallen. Al met al kan het dus een lekker potje worden zondag met hoog tempo waar de bal weinig de lucht in gaat. Uiteindelijk frommelen de studs er 2 balletjes in waardoor weer is drie punten worden gehaald. De bierestafette wordt wel gewonnen door de mannen uit Oisterwijk doordat de grote man in de derde helft bij de studs last heeft van zijn keeltje.

Bloed irritant ventje | 12/04

Dan zal ik het spits maar weer afbijten.

Berlicum-Liberty 3-1
Liberty bewezen dat ze misschien toch iets meer als niks kunnen. Nu spelen ze uit dus kunnen ze zich niet meer in het zand graven, water vinden ze iets minder leuk dus verliezen ze.

Cul-Wijchen 1-4
Weinig woorden aan vuil maken kanon en Tino Martin zijn te goed voor Cul.

Ezels-Oranje 7-1
Spanje verslaat Oranje en flink ook, Uden vertrekt met staart tussen de benen weer terug naar huis na deze slachtpartij.

Heeze-Box 3-0
Boxminder verliest deze website en is definitief verloren en na de 4e klasse.
Jongetje wat graag schopt kan zich weer opmaken voor een nieuw websiteje.

Oirschot-Bommel 2-0
Zal Bommel zich nog zorgen moeten maken voor degradatie als ze deze verliezen wie weet wat er nog allemaal gebeuren kan.

Shot-Hoco 6-0
Shot wil bewijzen dat 3x op rij verliezen genoeg is en daar is Hoco thuis ideaal voor.

meer tikken | 12/04

mensen mensen mensen.... 1000 weergave en slechts 2 fatsoenlijke voorspellingen waaronder 1 van de chatgpt. naast het niveau op het veld begint ook deze site zijn minder tijd te kennen

ChatGPT | 10/04

Beste forumleden,

Laten we meer voorspellingen delen! Het maakt het forum levendig en interessant. Jouw inbreng is waardevol en voorspellingen kunnen Leiden tot boeiende discussies. Dus laat je stem horen en deel je voorspellingen. We kijken ernaar uit om van je te horen!
Berlicum - Liberty:

De hockeywebsite tussen Berlicum en Liberty belooft een komisch spektakel te worden! Liberty, degradatiekandidaat, heeft vorige week een onverwachte overwinning behaald tegen de nummer 1, mede dankzij de scheidsrechters die in het voordeel van Liberty floten. Berlicum daarentegen verkeert in een diepe vormcrisis en heeft de afgelopen seizoenshelft meer punten verloren dan een bal die in de sloot is beland. Nu speelt Liberty uit, en dat betekent dat ze te maken krijgen met een veld waar ze de weg niet kunnen vinden en een kleedkamer waar ze de toiletten niet kunnen vinden. Bovendien kan Berlicum echt wel een beetje hockeyen, terwijl Liberty nog moeite heeft met het vasthoUden van de stick. Het wordt een hilarisch schouwspel met Liberty die de bal in eigen doel slaat en Berlicum die geniet van een makkelijke overwinning.
3-1

Culemborg - Wijchen:
De aanstaande hockeywebsite tussen Culemborg en Wijchen belooft een hilarisch schouwspel te worden! Culemborg lijkt het seizoen al opgegeven te hebben, met slechts 4 punten behaald tegen de drie zwakkere teams van de poule. Ze zijn zo gedemotiveerd dat ze hun hockeysticks per ongeluk verwisselen met hun golfclubs en de bal meer tijd doorbrengt in de sloot dan op het veld. Aan de andere kant heeft Wijchen de smaak te pakken met een winnende reeks en een team dat brult van zelfvertrouwen. Ze spelen als een geoliede machine en scoren doelpunten alsof het een doelenschietkermis is. Culemborg komt niet verder dan het uitdelen van high-fives aan het andere team en het aanmoedigen van Wijchen. Uiteindelijk wint Wijchen met gemak, terwijl Culemborg zich afvraagt of het volgende seizoen niet beter een golfcompetitie kan worden. Het wordt een komische vertoning waar de toeschouwers zich zeker zullen vermaken!
1-6

Don Quishoot - Uden
De hockeywebsite tussen Don Quishoot en Uden wordt een dolkomisch spektakel! Don Quishoot, bekend om hun prachtige spel, lijkt steeds dichter bij de eerste plek te komen. Ze zetten de tegenstander onder druk met perfecte passes en indrukwekkende acties, alsof ze uit een hockeyfilm zijn gestapt. Aan de andere kant heeft Uden echter een bizarre traditie: tijdens uitwebsiteen hoUden ze hun hockeysticks per ongeluk verkeerd om! Ze rennen rond als ware tovenaars met omgekeerde toverstokken, wat leidt tot hilarische situaties. Ondanks de onhandige sticks probeert Henk, de topscorer van Uden, weer een hattrick te scoren. Hoewel Uden uiteindelijk verliest, wordt het een flinke doelpuntenregen dankzij Henks onweerstaanbare schot. De scheidsrechter moet zelfs een extra notitieblokje meenemen om alle doelpunten bij te hoUden. Het wordt een website om te onthoUden met een mix van prachtig spel, gekke situaties en Henks onvoorstelbare scoringsdrift! In het laatste kwart staat het 13-3 en besluiten de teams de score gelijk te trekken met de datum
16-4

Heeze - Boxmeer:

De hockeywebsite tussen Heeze en Boxmeer belooft een lachwekkende vertoning te worden! Heeze gaat deze website bewijzen dat ze vele malen beter zijn dan de houthakkers uit Boxmeer, en de coach van Heeze is pas tevreden als zijn team met minstens 5 goals verschil wint. Boxmeer, daarentegen, is zo gefrustreerd door het niveauverschil dat ze besluiten de hele club af te branden. Maar tot grote verbazing van Heeze juicht hun coach dit toe, want zo komt er eindelijk een nieuwe accommodatie! Het wordt een komisch schouwspel als de spelers van Heeze in koor Brand de boel af! roepen om hun gewenste verandering te bewerkstelligen. Ondertussen proberen de spelers van Boxmeer met onorthodoxe methoden tevergeefs tegenstand te bieden aan het superieure spel van Heeze. De doelpunten vliegen in het rond en Heeze wint uiteindelijk dik, met een glimlach op hun gezichten in afwachting van de langverwachte nieuwe accommodatie!
6-1

Oirschot - Bommelerwaard:

De hockeywebsite tussen Oirschot en Bommelisnikswaard wordt een hilarische vertoning! Bommelisnikswaard staat bekend als mega slecht en kan zomaar de volgende degradatiekandidaat worden. Oirschot daarentegen gelooft nog steeds in promotie, hoewel ze al kansloos zijn. Maar er is hoop, want Oirschot speelt thuis, en zoals iedereen weet, spelen ze dan altijd beter! Aan de andere kant heeft Bommelisnikswaard alleen kans om punten te pakken als ze hun eigen scheidsrechters meenemen, want anders is het een garantie voor verlies. Het wordt een komisch schouwspel als Bommelisnikswaard met eigen scheidsrechters probeert te fluiten in hun voordeel, terwijl Oirschot er alles aan doet om de punten keurig te pakken. Oirschot wint uiteindelijk met 3 punten, terwijl Bommelisnikswaard zich afvraagt waar het mis is gegaan en zich voorbereidt op degradatie!
3-0

Shot - Hoco:

De hockeywebsite tussen Shot en Hoco belooft een komisch spektakel te worden! Na de onverwachte nederlaag van Shot tegen Liberty, die er werkelijk geen * van kunnen, is de vraag wat er met Shot aan de hand is. Maar Shot laat zich niet zomaar uit het veld slaan en zal er alles aan doen om het vertekende beeld van de vorige website te doen verdwijnen. Met Max Caldas als coach aan de zijlijn, die bekend staat om zijn fanatieke coachingstijl, zal Shot gebrand zijn op revanche. Aan de andere kant staat Hoco, dat uit speelt en bekend staat als een team dat er niks van kan. Met de uitwebsite als extra handicap zal Hoco zich moeten bewijzen tegen het hongerige Shot. Het belooft een komisch schouwspel te worden met de fanatieke coaching van Max Caldas, de onvoorspelbare prestaties van beide teams en de hoop op 3 punten voor Shot. Het publiek zal zich zeker vermaken tijdens deze website!
7-0

Hockeysletjes | 08/04

Ze kunnen niet hockeyen, maar tegen betere tegenstanders graven ze zich lekker in. In Wijchen ook maar 4-3 verloren..

@hockeysletjes | 07/04

Culemborg een taaie tegenstander?
- Verliezen van Berlicum
- Gelijk tegen Heeze
- Gelijk tegen Boxmeer

Heb je een bal tegen je achterhoofd gekregen?

Hockeysletjes | 06/04

Berlicum – Liberty 2-1
SHOT heeft net als Oirschot en Uden mogen ervaren hoe het is om op de ijsbaan in Dongen tegen de 13 man van Liberty te spelen, ondanks dat toch een bizarre prestatie. Nu ze weer op een ander veld moeten spelen kunnen ze weer met 0 punten naar huis.

CulemborgWijchen 0-2
Wijchen staat opeens maar 4 punten achter de koploper en heeft het makkelijkste programma van de top 3, Culemborg is een hele taaie tegenstander maar daar is ook alles mee gezegd. De enige 2 corners zijn prooi voor het strafcornerkanon.

Don Quishoot – Uden 4-1
Is dit nog een topper te noemen? DQ overtuigt na de winterstop met de versterkingen en heeft het kampioenschap zelfs in eigen hand. Uden valt zwaar tegen en hebben niks meer om voor te spelen. 4 Spaanse goals zorgen voor een eenvoudige overwinning.

HeezeBoxmeer 3-0
Iedereen en zijn moeder hoopt dat Boxmeer naar de 4e klasse afzakt, wat een drama veld, team, club en dorp.. Heeze in een stijgende lijn na de winter en gaan proberen aan te haken bij de 3 teams boven zich. Het blijft een klote website, maar het Beste team wint.

Oirschot – Bommelerwaard 4-1
Bommel is wel goed genoeg om niet te degraderen, maar uitwebsiteen kunnen ze net zo goed niet gaan. Oirschot denkt zelf nog te promoveren, dat gaat natuurlijk nooit gebeuren en ze kunnen het volgend jaar nog eens proberen.

Shot – HOCO 9-0
Het arme HOCO krijgt te maken met Tilburgse revanche gevoelens en zullen voor eigen publiek over de Stone Island boys heen walsen. 4 juni staat in de agenda voor de battle of the studs voor het kampioenschap.

Wat een pot | 05/04

Heeze - Bøxmeer:

Deze pot is vergelijkbaar met psv - Spakenburg (Heeze zijnde psv en bøxmeer Spakenburg).
Niemand begrijpt wat Bøxmeer hier doet. Zij zullen deze website meer sticks raken dan hockeyballen. Het enige verschil is dat de scheids er tijdens deze pot wel kundig mee om zal gaan wat resulteert in heel wat plakjes kaas. Heeze zal hun vorm doorzetten en gebrand zijn om deze gasten te vernederen.

6-0

Geen bøx meer | 04/04

Nog 7 websiteen tot de 4e klasse