Speelronde 15

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3D
  • 27/03
  • 1973

Wijchen presteert het om van de Tilburgse stUdenten te winnen en mag zichzelf tot Reuzendoder kronen. De studs aan de andere kant zaten ook niet stil en hebben met een biertje in de linkerhand ff aan het doelsaldo gewerkt. En zo te zien was de estafette een waar gevecht. De mannen in de gele onderzeeër hebben eindelijk de periscoop gevonden en beginnen zicht te krijgen op de middenmoot, nu nog zo doorgaan.
HOCO en Bommelerwaard dachten hard genoeg geroeid te hebben maar voelen nu ineens gehijg in hun nek. Dat gaat nog spannend worden onderin..

Bommelerwaard - Uden
Boxmeer - Culemborg
HOCO - Oirschot
Heeze - Don Quishoot
Liberty - Shot
Wijchen - Berlicum
Reageren

@bob | 07/04

mooie rover, dat wel

Bob | 04/04

Kwamen de zware benen door de website of door het dansen met de oude vedette Bob de voogd ;)

@VERBAASD | 04/04

Wij een zware pot tegen Helmond in de benen en 56 ballen op het ijzer. Zij de website van hun leven en het vierde kwart alles weg gescoopt.

Lief | 03/04

Zo, wat een gefrustreerde ventjes allemaal hier! Houd het leuk, mensen! Het is en blijft maar een spelletje.

verbaasd | 03/04

@shot hoe hebben jullie verloren van Liberty, de scheidsen zijn partijdig maar een deel van de mindere ploegen in de competitie weet daar wel te winnen en jullie niet? Uitleg graag.

@onwetendheid | 03/04

De nummers 1 en 2 promoveren rechtstreeks naar de tweede klasse.

Suggestie | 03/04

Beste mannen van Wijchen. Jullie hebben jullie lieve poulegenoten mogelijk nog nodig om te promoveren. Dus ben een beetje lief voor ze & jaag ze niet in het harnas, mogelijk krijgen jullie daar nog spijt van.

ontwetenheid | 03/04

Vraagje..

Nummer 1 promoveert direct naar de tweede klasse. Hoe zit dat met nummer 2 ? playoffs of ook directe promotie?

Huili huili cum | 02/04

10-1 & 5-1 verliezen😂😂😂

Niemandmagwijch | 02/04

Wijchen, niemand mag jullie. Promoveren zit er ook dit jaar niet in, dus pak even je rust.

Gi-Ga-Groen! | 02/04

Ricardo’s van CUM meneer met de gele pet gaf de corners net zo hard tegen ons, daarom afsluiten met RICARDOS!!!💚💚💚💚💚💚💚 GiGa ……

Wijchen Hater | 02/04

Vandaag een scheids bij Wijchen gezien en gemerkt die zijn eigen regeltjes had voor 5m afstand hoUden.
Cadeautjes aan het kanon geven die ze maar al te graag uitpakt.

Libertyuit | 02/04

Heb wel een vermoeden…

@shot | 02/04

Hoe kan dit?

Fred Vleespet | 01/04

Waarde lezers,

Het was me het weekje wel, de onverslaanbaren blijken te verslaan. Wijchen ging terecht met 3 punten terug de bus in. Is de spanning terug in de competitie? Bovenin nog zeker niet, onderin is Heeze toch met een knappe opmars bezig en Liberty staat weer met beide benen op de grond. En ook Boxmeer dacht even aanspraak te kunnen maken op een puntje. Benieuwd hoe de degradatiestrijd zich gaat ontwikkelen, maar ik geef Boxminder toch wel heel weinig kans. Dan kan de blik op de volgende ronde, geen echte krakers deze keer dus laten vooral hopen op wat lekkere potjes onder het genot van een zonnetje.

Bommelerwaard - Uden 2-2
Schijnt de zon ooit in Zaltbommel? Deze zondag wel en de orange army speelt weer uit. Daardoor is het gewoon weer een lastig potje voor ze. Uiteraard gaat dit hand in hand met lading commentaar en nutteloze overtredingen. Ga nou eens gewoon hockeyen heren, jullie zijn goed genoeg! Bommel doet er alles aan en hoUden lang hoop op 3 punten. Uiteindelijk worden de punten eerlijk verdeeld.

Boxmeer - Culemborg 1-2
De zonneschijn maakt de trip naar Boxmeer er iets beter op voor de mannen van Cul. Verder is dit een vooral een kansloze sessie met slecht hockey op een nog slechter veld. Cul blijkt (net) de minst slechte. Verder niet meer over praten.

HOCO - Oirschot 4-2
Onze favoriete junks mogen weer een keertje thuis en het luchtruim boven de Parel in het groen is weer afgezet. Oirschot wint thuis met maar 3-0 van Liberty en uit hebben ze het toch lastiger. De heren van HOCO kunnen nog wel wat puntjes gebruiken en verrassen zichzelf vandaag. Per ongeluk winnen ze, 2 goals van Maarten en 2 van Simon zorgen voor een overbelaste telefoon bij de dealers op zondagavond.

Heeze - Don Quishoot 2-5
De jongeheren uit Heeze, ja het zijn geen jongetjes meer, zijn prima bezig na de winterstop met 4 punten en lijken de weg naar boven te hebben gevonden. DQS werkt vooral aan het doelsaldo in hun jacht op de Tilburgse tegenstrevers. De nederlaag moet de mannen hoop hebben gegeven, ze spelen deze zondag alleen wel een lastigere website dan verwacht. Het zonnetje schijnt steeds wat meer in Heeze en dat zorgt voor meer mensen langs de lijn en scheidsrechters die graag een handje helpen. Het mag niet baten. DQS op klasse toch een overwinning, maar soepel gaat het niet.

Liberty - Shot 1-4
Shot heeft een zware website in de Silver Cup in de benen waarin ze lang hoop hielden op nog een stunt. Jammer mannen, maar goed gedaan! Liberty stond langs de kant de kijken en ze kregen zeker niet meer hoop op een resultaat zondag. Doet Shot wat het kan, dan zijn de woestijnratten volledig kansloos. Eigenlijk kan t potje ook schriftelijk afgedaan worden zodat er eerder aan het TD begonnen kan worden. Er wordt toch gespeeld en de Tilburgse studs hebben moeite met het verschil in ambiance, de motor draait niet echt maar het is voldoende om na 2 nederlagen op rij weer met de volle winst naar huis te gaan.

Wijchen - Berlicum 1-1
De verrassing van de week! Niet de verdienste van Berlicum maar de schuld van Wijchen. De heren in het groen zitten nog op de roze wolk na hun stunt vorige week. Ze geloven dat ze wereld aankunnen en zien Berlicum als nutteloze tussenstop voor een hockeyvrij weekend. Dat loopt toch even anders, want de Cumboys hebben er zin in. Na een onverwachte en onterechte 0-1 krijgen ze het niet aan de praat en prikken ze dr maar eentje in. De website ligt overigens een klein kwartiertje stil omdat een onverlaat een vergeten fakkel van vorige week in het clubhuis aansteekt waardoor het brandalarm afgaat.

chatgtp | 30/03

Beste mensen, hierbij het debuut van de chatgtp op dit prachtige forum.

Laten we eens kijken naar de kristallen bol... Ah, ik zie het al!

Bommel - oranje
Tijdens de hockeywebsite tussen de Bommelpups en Oranje zal er een enorme verrassing plaatsvinden. Ondanks de partijdige scheidsrechters die constant in het voordeel van Bommelisnikswaard fluiten en oranje dat uitspeelt, zal Oranje toch dik winnen. En om het nog hilarischer te maken, zal Henk niet alleen de mooiste goal scoren, maar ook nog eens uitgeroepen worden tot held van de website. Aan de andere kant zal de debiele speler van Bommelisnikswaard huilend het veld aflopen. Maar maak je geen zorgen, hij zal snel getroost worden door zijn teamgenoten met de woorden: Geen zorgen, kerel. Je hebt het zelfs beter gedaan dan die scheidsrechters, aan jou lag het echt niet!
0-5

Boxmeer - Culemeborg
Boxmeer de Bonkige Baggeraars zou een leuke bijnaam kunnen zijn. Het allitereert nog steeds en het benadrukt de lompheid van het team op een grappige manier. Of misschien Boxmeer de Botte Batsers, dat ook de ruwe speelstijl van het team benadrukt. Hopelijk kan het team hun speelstijl verbeteren en hun bijnaam veranderen in iets positiever in de toekomst!
Bij de website tussen Boxmeer en Culemborg zal er een verrassende wending plaatsvinden. Hoewel Culemborg niet bekend staat als een sterk team, zullen ze deze website met gemak winnen. Boxmeer zal zo slecht spelen dat ze zelfs de scheidsrechters zullen vragen om de website te beëindigen voordat de volledige 70 minuten zijn verstreken. Maar maak je geen zorgen, Boxmeer zal zich snel herstellen en hun teamnaam veranderen in Boxmeer de Boemerang, omdat ze altijd terugkomen, hoe slecht ze ook spelen. (even inhakend op de chatgtp, ik geloof niet in de laatste zin).
1-3

HOCO - Oirschot:

Bij de hockeywebsite tussen Hoco en Oirschot zal Oirschot uiteindelijk winnen, ondanks dat de scheidsrechters in het voordeel van Hoco fluiten. Tijdens de website wordt Hoco betrapt op drugsgebruik, wat resulteert in enthousiast maar ongecoördineerd spel. De Pakistaanse coach van Oirschot wordt geprezen vanwege zijn briljante tactieken en zijn team draagt hem op handen en voeten. Na de website verandert Hoco hun naam in Hoco de Hoge Hond vanwege hun opgepepte staat, en blijft Oirschot hun coach eren als de Pakistaanse Tovenaar vanwege zijn succesformules.
1-4

Heeze - Donqui:

Heeze en Donqui zal het een zeer spannende website worden. Donqui, dat momenteel tweede staat, zal uiteindelijk de overwinning behalen. Maar Heeze is in uitstekende vorm en lijkt uit de degradatiezone te komen, dus Donqui krijgt het zwaarder dan verwacht. De website zal serieus zijn en Heeze zal er alles aan doen om te laten zien wat ze waard zijn. Na de website zullen de spelers en fans genieten van een paar welverdiende biertjes en zal Heeze zijn naam veranderen in Heeze de Hoopvolle vanwege hun veelbelovende spel. Donqui zal zijn coach blijven eren als de Onverslaanbare Strategist.
2-4

Liberty - Shot:
Bij de hockeywebsite tussen Liberty en Shot zal er een hilarische situatie ontstaan. Shot, die vorige week voor het eerst verloor, zal deze website met twee sticks in de neus en eentje in de kont spelen. Maar dat zal hen niet tegenhoUden, ze zullen toch winnen. Liberty heeft misschien de scheidsrechters in hun voordeel, maar ze hebben geen hockeytalent. En om het nog gekker te maken, zal Max Caldas Shot coachen met zijn ogen dicht en zijn handen op zijn rug gebonden. Het zal een makkie zijn voor Shot om te winnen.
1-8

Wijchen - Berlicum:
Bij de hockeywebsite tussen Wijchen en Berlicum zal er een opvallende gebeurtenis plaatsvinden. Wijchen, die vorige week van de koploper heeft gewonnen, zal al snel op voorsprong komen. Maar dan, tot ieders verbazing, zal een groep koeien het veld oprennen en het spel verstoren. Wanneer de koeien eindelijk van het veld zijn verwijderd, blijkt dat de Berlicum-spelers zich hebben vermomd als koeien om de website te saboteren. De scheidsrechter beslist echter dat vermomd zijn niet is toegestaan en diskwalificeert Berlicum, waardoor Wijchen de overwinning krijgt.
3-0

Billy de Clown | 30/03

Daar is Billy weer! Wat later deze week, maar dat mag de pret niet drukken! Daar gaan we dan!

Bommelerwaard – Uden (0-5)
Uden mag aantreden in de windtunnel van B’waard. Als er een ding duidelijk is geworden is het dat onze patriotten een enorme hekel hebben aan uitwebsiteen. De slechtziende coach van Bommel gaat na 2 kwarten zijn geleidehond uitlaten, maar de trouwe viervoeter brengt hem terug naar het naastgelegen voetbalcomplex…De Bommelboys snappen er niets van. Waarom verdwijnt die gast toch iedere website? Maar goed, de Bommelboys zijn te vriendelijk (en te slecht) dus worden de drie punten zo maar cadeau gegeven! Billy denkt dat de bierestafette wél spannend gaat worden!

BoxmeerCulemborg (0-3)
Tja Billy schrijft al weken over de Houthakkers van West-Duitsland, maar het schijnt dat de spits uit KickBoxmeer kwam. Dat wist Billy niet man, sorry niet schoppen a.u.b. Voor Culemborg is het tijd om weer eens drie punten te pakken en dat gaan ze doen! Deze week trainen de mannen in de plaatselijke dojo om zo hun verdedigende kwaliteiten op te krikken. Na 70 minuten 11 vs. 11 freefighten blijkt dat er ook nog een hockeybal op het veld lag!

HOCO – Oirschot (1-6)
By far de meest gevaarlijke website van de week. Billy kan de mannen van Oirschot aanraden om een integraalhelm te dragen als je in de buurt van de nr. 10 van HOCO komt. Hij schijnt een carrière als honkballer te ambiëren. Hij presteert het om een homerun te slaan en de scheidsen kennen daarvoor één doelpunt toe. De Pakistaanse coach van Oirschot zal furieus een monoloog hoUden van 70 minuten, echter snapt geen enkele aanwezige wat de Beste man bedoelt. Voor de eindstand maakt het gelukkig geen verschil. Oirschot zal met 3 punten terugkeren en nog een biertje drinken op deuntjes van hun eigen DJ Krulhaar!

Heeze - Don Quishoot (2-3)
De mannen van Billy’s favoriete gele onderzeeër hebben zich langszij geroeid bij Liberty. Knap gedaan mannen. Helaas voor Heeze zijn de vunzige stUdentjes uit 040 lekker uit de winterslaap gekomen. Roel weet zijn neefjes te motiveren om er toch het Beste van te maken. Roel slaat met zijn feilloze backhand techniek 3 nerds tegen het kunstgras. De stUdentjes zijn onder de indruk van het geweld en de onkunde waarmee hun teamgenoten uit de website werden geslagen. Het met stomheid geslagen Don Quishoot ziet dat HC Roel & Neven langszij komt. Tijd voor wat kwantumfysica besluit de Eindhovense coach en dat blijkt te werken. Een zwaarbevochte overwinning voor Don Quishoot.

Liberty – Shot (0-8)
Helaas voor Shot staan er ook dit soort websiteen op het programma. Op vrijdag met Bob de Voogd sparren om de beker en twee dagen later tegen Karbonkel & Co. Een enorm verschil, maar voor de Tilburgse Machine van de Ali Express Max Caldas geen reden tot paniek. Zonder grappen, Billy wenst jullie enorm veel succes vrijdag en hoopt op het Beste voor jullie! Oja Liberty op zondag he… tja een ploeg als Shot zal ondanks de twee incapablo’s met fluit geen probleem hebben. Karbonkel wordt boos en vraagt of zijn vader weer twee strafballen wil kopen en niet een van de vijf Mick’s weet te scoren.

WijchenBerlicum (5-0)
Met een fakkel rondrennen na een overwinning halverwege het seizoen vindt Billy GI-GA-GAY! Maar ere wie ere toekomt: Wijchen slaagde erin wat geen enkele ploeg nog is gelukt dus chapeau! Berlicum zal ook makkelijk over de slachtbank gelegd worden. Na afloop zingt de Wijchense Tino Martin nog even ‘We are the champions’.

HALTER | 29/03

Ok, ok. Allereerst mijn welgemeende excuses. Afgelopen weken vanuit mijn kant geen gewichtige (snap je, Halter, gewichtig…?) voorspellingen, excuus!

Snel door naar de voorspellingen van deze week!

Bommelerwaard - Uden
Bommelerwaard speelt thuis op hun tochtige en winderige complex, is enorm slecht begonnen aan de tweede competitiehelft en zal er op gebrand zijn punten te scoren. Helaas zullen ze daar nog wel even op moeten wachten, als je van HOCO verliest met ‘goed veldspel’ (aldus de socials) zal Uden al helemaal een maatje te groot zijn. 1-5.

Boxmeer - Culemborg
Tsja, sneu, sneuer, sneust? Wie de grootste sneuneus is zullen ze zelf onderling uit mogen gaan maken aanstaande zondag. Op papier zou Culemborg sterker moeten zijn, alleen zijn op datzelfde papier de 12e en 13e fluitisten niet meegenomen. Weet Boxmeer dan de laatste strohalm te pakken? Nee. Spits is op agressiecursus, de rest kan er (ook) niks van. 1-3.

HOCO - Oirschot
Ja wat valt er over deze website nog meer te zeggen dan wat er door mijn collega voorspellers al is gedaan? Iets met snuuven, thuisfluiters, lelijke supporterinen, Pakistaanse coaches, scoops. You name it.. verder weinig woorden aan vuil te maken; Oirschot is een maatje te groot. 0-3.

Heeze - Don Quishoot
De gele rakkers krijgen de knorren uit de lichtstad op visite. Hoewel Heeze afgelopen weken weliswaar punten heeft weten te halen, moeten we niet vergeten tegen welke ploegen ze dit hebben gedaan. Tegen Don Knorshoot zullen ze dan ook kansloos ten onder gaan. Ik voorspel een simpele overwinning. 0-6.

Liberty - Shot
Oei. Shot zijn eerste verlies van dit seizoen en aanstaande vrijdag een kraker in de beker tegen Helmond. Los van al het geklets hier, veel succes vrijdag mannen! Krachten sparen voor zondag zal niet nodig zijn. Liberty kan er bar weinig van. Ze zullen vast weer wat strafballen cadeau krijgen maar ondanks dat verwacht ik een soepele overwinning voor Shot. 1-7.

Wijchen - Berlicum
Berlicum met een zeer stroeve start van de competitie. Wijchen is lekker op dreef. Vorige onderlinge pot eindigde in een 0-10. Alle ingrediënten voor een nieuwe afslachting. Ware het niet dat Wijchen het na de overwinning (die werd gevierd als een landskampioenschap) op Shot te hoog in de bol krijgt en met de hakken over de sloot de punten weet te behoUden. 3-1.

Hockey=Leven | 29/03

Goedemiddag allen, wat een bewogen hockeyweekend was het. Gelukkig nog niet benoemd, dus doe ik het maar. Maar Shot heeft dus thuis verloren van Wijchen, chapeau voor die groene jongens. Zou Heeze het Don quishoot net zo moeilijk kunnen maken deze week? Zou Shot zich gaan revancheren? Heeft Hoco genoeg Besteld bij ome jaapie? Gaat Boxmeer eindelijk van de 12e plek af? En kruipen Bommel en Uden dichter naar elkaar toe in de middenmoot? We gaan het zien.

Bommelerwaard – Uden
Bommel kreeg het toch wel zwaar te voorduren afgelopen weekend en Uden heeft (natuurlijk thuis) vleugels gekregen en wint 7-0. Dit weekend uit, dus Uden gaat het weer zwaar krijgen. Bommel heeft weer een keer zin om wat punten te pakken, helaas voor hen blijft dit bij 1 punt.
2-2

BoxmeerCulemborg
Zou Boxmeer zich dan eindelijk van de 12e plek af kunnen spelen. Mits Culemborg met 10 spelers aankomt in Noord-Limburg, gaat dat niet gebeuren ben ik bang. Culemborg heeft deze eerste seizoenshelft nog geen 3 punten gepakt, maar gaat deze komend weekend wel meenemen uit Boxmeer.
Na 63 bloedstollende minuten in Boxmeer staat er 1-5 op het scoreboard

HOCO – Oirschot
Oisterwijk tegen Oirschot, tja dit lijkt me dan de minst leuke pot om naar te kijken. Zoals gewoonlijk zal er ook weinig schoons aan de zijlijn staan en is dit gewoon een pot voor Oirschot om te winnen en voor Oisterwijk om niet meer over na te denken. Don Perignons kunnen wel zoals gewoonlijk Besteld worden bij Jaapie op de parkeerplaats.
1-7

Heeze - Don Quishoot
Heeze is gebrand om in deze klasse te blijven en zijn goed op weg met 4 punten in de laatste 2 speelrondes. Nu komt helaas wel Don quishoot op bezoek die in de laatste speelrondes ook hebben laten zien dat ze absoluut niet in deze klasse willen blijven. Heeze houdt in deze website in de eerste helft goed stand door de Beste 12e en 13e man op te stellen, echter hoUden deze het ook niet vol en wordt het een gemakkelijke pot voor de studs uit Eindje.
2-6

Liberty – Shot
Libertééé mag de koploper dit keer ontvangen, die zich eerst vrijdag zullen moeten laten zien en daarna met de zware beentjes naar Dongen mogen afreizen. Persoonlijk hoop ik dat Shot het overleefd vrijdag, succes alvast heren! Daarna zal het niveauverschil tussen Liberty en Helmond zodanig groot zijn, dat de Tilburgers het even niet meer snappen. Komen op 1-0 achter, maar weten uiteindelijk toch de 3 punten mee te nemen.
1-5

WijchenBerlicum
Wijchen mag Cum ontvangen komend weekend. De Cummers moeten na 3 thuiswebsiteen weer een keer een uit website spelen, dat zal ze niet helemaal lekker zitten. Daar komt ook nog is bij dat Wijchen Dames 1 uit speelt, anders had je nog wat leuks om mee te babbelen na de website (of om naar te gluren als je een guur manneke bent). Wijchen wint
7-1

Geniet allemaal van het mooie hockeyweekend, neem zaterdag nog even iemand in de maling, maar denk erom:
Hockey = leven

Dries Roelvink | 29/03

Bommelerwaard - Uden

Het Nederlands elftal mag na een verliespartij tegen Frankrijk en een knappe winst tegen Gibraltar opdraven tegen Bommelerwaard. Winst op bezoek in Bommelerwaard is natuurlijk iets vanzelfsprekends maar bij Uden is het ook maar net de vraag of hun sterspelers er bij zijn. Het is een spannende website waarin Corné en Erik een rode kaart pakken en Rafiq een bal tegen zijn hoofd krijgt. Desondanks gaat de tank van Uden gewoon door zoals altijd. Easywin 0-4

Out of the Boxmeer - Culemborg
Na een dramatische website van Culemborg tegen Heeze is nu Boxmeer aan de beurt. Als de twee partijen die beiden gelijk spelen tegen het omhoog kruipende Heeze kan dit nog wel eens een spannende pot worden. In een saaie pot waarin alle toeschouwers weg zijn gelopen wint Culemborg en is er na 70 minuten spelen geen Boxmeer.

HOCO - Oirschot
HOCO speelt thuis met 13 tegen 11 en kan nog steeds niet winnen van Oirschot. Dit wordt een makkelijke website waarin de scheidsen er alles aan doen om te winnen. Alle spelers inclusief de trainer van Oirschot krijgen geel. 0-4 voor Oir

Heeze - Downqui shoot
De gele onderzeeër is in kleine decompressiestappen naar boven aan het stijgen. Nu staan de studs van Downquishoot op het programma. Heeze heeft geluk omdat het thuis speelt en hoeft gelukkig niet het achterlijke publiek van de Eindhovenaren te ruiken. Jongetjes in veel te grote goedkope pakken die denken dat ze het stUdentenleven te pakken hebben en bij iedere leuke actie wordt dan ook nog eens DON-QUI-SHOOT geroepen op het nummer van Zombie Nation. Aan de andere kant kan er altijd Jan Smit muziek gehoord worden uit de kleedkamer van Heeze dus ik weet niet wat er erger is. Toch zorgt Heeze voor veel weerstand en de verassing van de week wordt dan ook een 3-2 voor Heeze.

Liberty - Shot
Ja, iedereen heeft het benoemd, maar ik ga het toch nog eens doen. De GVR uit Tilburg is een kopje kleiner gemaakt. Ik vraag me nog steeds af hoe. Nu nemen ze het op tegen Liberty. Hoe de mannen van Liberty al heel de week niet kunnen slapen stelt deze website voor Shot niks voor. Zij hebben immers op de training moeilijkere, uitdagendere potjes dan dit.
1-8

Wijchen - Berlicum
De reuzendoder neemt het op tegen Cum. Erg oninteressant potje waarin Wijchen op kinderlijke wijze de mannen zonder trainer weer naar huis stuurt. Ik snap wel dat niemand ze wil coachen. Misschien dat de stokoude aanvoerder van cum eindelijk eens besluit zijn stick op te hangen en zijn coach pakkie aantrekt, anders zie ik niks anders dan degradatie voor cum in mijn glazen bol. 7-0

Fijne week allemaal, zet nog een paar liedjes van mij op en hou het gezellig!

Het orakel | 29/03

Bommel - Uden
Bommel vorige week naar huis gestuurd door de stUdenten uit eindhoven. Deze week kunnen ze revanche pakken op de netniet boys uit Uden. Ze zullen dus gebrand zijn om te winnen en ruiken hier kansen. Met het thuisvoordeel en wat gepoespas zullen ze hier een puntje uit het vuur weten te slepen in de laatste vijf minuten.
2-2

Boxmeer - Culemborg
Culemborg verkeert in crisis en moet uit spelen over de grens, wordt dus een lastige pot op de schaatsbaan in duitsland. Boxmeer is zonder hun spits nog slechter dan dat ze al waren en weten niet gebruik te maken van de omstandigheden en Culemborg ook natuurlijk wel alsnog te goed voor de duitsers.
2-4

HOCO - Oirschot
Hoco thuis, Oirschot uit. Een website die je eigenlijk niet kan verliezen als hoco zijnde. Alleen hoco kan niks dus hoco gaat verliezen.
1-4

Heeze - DonQuishoot
Heeze laatste tijd redelijk op dreef, donkey ook. Alleen de gele onderzeeer is niet opgewassen tegen de stUdenten. De stUdenten zullen maar al te graag hun reeks met dubbele cijfers verdubbelen en gaat daar alles aan doen. Helaas steekt de arbitrage daar een stokje voor en fluit de website af wanneer de stUdenten voor de 9e keer het net weten te vinden in Heeze.
0-9

Liberty - Shot
Liberty slecht maar thuis weten ze zo nu en dan met behulp van de 12e en 13e man een team dat beter dan hun is te verslaan. Helaas is Shot nog beter dan dat en weten ze hun slippertje van vorige week gelijk te herstellen door te winnen van liberty.
2-6

Wijchen - Berlicum
Wijchen vorige week gewonnen uit bij Shot, iets wat onmogelijk geacht werd dit jaar. Berlicum ook niet denderend uit de winterstop gekomen. De statistieken voor de benutte corners van Wijchen zal er nog slechter uit gaan zien na deze website. 30 corners, 3 goals. Daarnaast weten ze nog 3 keer te scoren.
6-0

Foreplaying | 28/03

Bommelerwaard – Uden
Tja … een slecht team tegen een minder slecht team, dat wordt een saaie website. Uden moet even wennen dat ze ineens weer met 11 op het veld staan en zullen eerst twee tegengoals krijgen. Na de eerste helft snappen ze weer hoe het spel werkt en maken de achterstand goed. Bommel zet hun reeks gewonnen bierestafettes nog wel voort. Daar mag je ook trots op zijn gasten!
2-4

BoxmeerCulemborg
Zo, heftig websiteje blijkbaar tegen Boxmeer afgelopen weekend. Misschien dat ze zonder deze brulaap juist beter gaan spelen en een kans maken tegen het matige Culemborg die wonderbaarlijk gelijkspeelt tegen Heeze. Maar, misschien ook niet.
1-3

HOCO – Oirschot
Oirschot doet de hele competitie al net niet mee voor promotie, maar zullen het toch blijven proberen. HOCO daarentegen vindt het allemaal wel Best en doen lekker waar ze goed in zijn: niks. Dit wordt een OK overwinning voor Oirschot.
1-4

Heeze – Don Quishoot
Heeze, jullie zijn goed bezig! Er zijn nog genoeg hoop en websiteen om uit die degradatiezone te kruipen. Helaas gaat dat dit weekend nog niet lukken tegen de gasten uit de lichtstad. In de wandelgangen gehoord dat zij ook nog eens extra versterking hebben gerekruteerd tijdens de winterstop om zo alsnog te promoveren. Beetje flauw, mannen!
0-8

Liberty – Shot
Shot heeft zijn eerste nederlaag geleden. Maar gezien de score en de socials van Wijchen was het een mooie pot en vindt Shot het allemaal niet zo erg. Kampioen worden ze toch wel. Liberty speelt met een klein thuisvoordeeltje maar Shot is goed genoeg om daar weinig van te merken.
1-7

WijchenBerlicum
Nou Wijchen, dat hebben jullie netjes gedaan afgelopen weekend! De race om die 2e plek blijft daardoor toch nog erg spannend. Tegen Berlicum verwacht ik geen problemen voor de mannen in het groen. Statistiek van de week – het kanon scoort er geen één dit keer.
6-0

@@JOWHEEEEY | 28/03

Valt wel mee toch?

@JOWHEEEEY | 28/03

Volgende keer nog iets meer Wijchen strelen, ze waren nog niet gekomen

Grote Smurf | 28/03

Wijchen wint uit bij Shot, Heeze pakt weer een puntje bij Culemborg en DonQui schiet dubbele cijfers. Onderaan in de competitie gaat het nog spannend worden zo te zien! Liberty en Heeze Allebei op 9 punten met een beter doelsaldo voor Liberty(met dank aan de 12de en 13de man) en daarna Bommel en Hoco op 12 punten. Dit wordt dus nog spannend!

Bommelerwaard - Uden

Bommel verliest met 11-0 van de Tech nerds, Uden wint met 7-0 van de snuivers uit Oisterwijk. Een wisselvallig seizoen voor Oranje G, Thuis winnen ze vaak genoeg, maar uit is niet de kracht van deze selectie. De enige uitwebsiteen die ze hebben weten te winnen is Uit bij HOCO en Heeze, verder vinden ze het buiten Uden erg lastig om te hockeyen. Komt dit door heimwee? Bommelerwaard bezig aan een heel matig seizoen, met nog maar 3 punten verwijdert van de degradatie zone zijn de pups er opgebrand om te winnen en al helemaal na de 1-8 vernietiging in Uden. Op papier zou Uden deze pot moeten winnen, de Bommelpups hebben namelijk het minste aantal doelpunten gescoord in de hele competitie. Maar doordat Uden niet weet hoe ze uit moeten scoren wordt dit een nipte overwinning voor Uden. 1-2

Boxmeer - Culemborg

Culemborg moet afreizen naar de zandbak van Boxmeer, aka West Duitsland. De west-duitsers hebben een nieuwe tactiek bedacht, ze gaan een fort bouwen om de doelpunten te voorkomen! ze hebben afgekeken hoe Jose Mourinho de bus parkeert en hebben besloten dat de bus wordt vervangen door een groot zandkasteel. Alleen komen ze er te laat achter dat een bus toch steviger is dan een zandkasteel. 1-3

Hoco - Oirschot

GEVAAR!!!! Als je naar deze pot gaat kijken dan opgepast. Uit bepaalde bronnen heb ik vernomen dat Hoco alleen maar scoops gaat gooien en daarmee gaat honkballen. Alle supporters, en spelers van Oirschot opgepast. Om gewonden te voorkomen zou ik adviseren allemaal met een masker op te gaan spelen. Ondanks dat je met deze maskers niet over de 23 meterlijn weet Oirschot met blauwe plekken en 3 punten uit Oisterwijk te vertrekken. 1-5

Heeze - Don Quishoot

Na twee weken op rij punten te hebben gepakt heeft Heeze een hoop vertrouwen getankt en de spanning terug gebracht in de degradatie strijd. Nu krijgen ze Don Qui thuis. Dit wordt voor de gele onderzeeër een lastig potje en daarom hebben Roel en Kameraden besloten om in plaats van een hockeywebsite een bierestafette te doen voor de 3 punten. In eerste instantie lijkt dit in het voordeel van Heeze te werken, met de sterkste opstelling weten ze snel de voorsprong te pakken. Dit blijft tot aan de laatste persoon heel spannend. Alleen weet de laatste deelnemer van Don Qui nog 5 Atjes weg te trekken voordat de laatste van Heeze klaar is. 1-5

Liberty - Shot

Liberty speelt thuis dus hebben het thuisvoordeel. Shot, afgelopen weekend verloren is er op gebrand om Max Caldas gerust te stellen. Helaas voor Liberty werkt het magische scheidsrechters duo dit keer niet mee. Dit keer heeft shot namelijk zijn nummer 4 vervangen voor Jip Janssen van Kampong. Deze man weet in zijn eentje Liberty te laten zien dat ze helemaal niet vrij zijn, en ze allemaal zijn ondergeschikte zijn. Na 10 minuten spelen heeft hij genoeg laten zien. En laat hij de rest van de capabele selectie van shot zijn werk doen. 0-7

Wijchen - Berlicum

Wijchen wint uit bij shot en draait volop mee voor de tweede promotie plek, deze week wordt er geen verschil gemaakt op de ranglijst. Tino Martin mag namelijk het thuis publiek de hele website toezingen. En door de hoeveelheid toegekende corners kan Wijchen zelfs met 8 man aantreden tegen Cum. 7-1 (met 8 man)

Hockeysletjes | 28/03

Bommel-Uden 1-3
Uden blijft de rest van het seizoen lekker ronddwalen in de middenmoot en kan zich al gaan voorbereiden op het volgende seizoen. De jongetjes van Bommel zijn na hun arrogantie van vorig seizoen toch flink op hun plek gezet en voelt de hete adem van de teams in de degradatiezone. Uden wint doordat de pups te slecht zijn om de 12 strafcorners te verzilveren.

Boxmeer-Culemborg 2-2
Ik zie dat een van de mannen van Boxmeer rood heeft gepakt? Op eigen veld krijgen ze nooit een kaart en kunnen ze er vrolijk op los beuken. Cul is iets minder slecht dan de mannen uit West-Duitsland maar glijden toch onder toeziend oog van 3 supporters uit op de ijsbaan in Boxmeer.

HOCO-Oirschot 1-1
In thuiswebsiteen mogen de verdedigers van Oorschot echt alles van hun geliefde scheidsrechters, maar in Snuifdorp krijgen ze hier wel kaarten voor en staan ze begin 4e kwart met 11 tegen 9 en komen de snatsers langs zij. Wat een verschrikkelijke teams zijn dit..

Heeze-Donkey 1-8
Heeze zal na de recente stijgende lijn toch met knikkende knieën aantreden tegen de studs uit de lichtstad die in bloedvorm verkeren na de winterstop. Is er na het verlies van Shot toch een klein beetje hoop op een kampioenschap? Nee, Maar deze pot winnen ze makkelijk.

Liberty-Shot 2-3
Liberty is een reuzendoder op eigen veld en Shot valt toch een beetje tegen met de uitslagen in de competitie. De mannen uit Tilburg moeten na een knappe bekerrun vrijdagavond aantreden tegen Helmond, een hoogvlieger uit de 1e klasser. Om daarna met zware benen op het semi veld in Dongen te belanden. Shot koestert de 3 punten.

Wijchen-Berlicum 6-1
Wat een start van de 2e seizoenshelft voor de heren uit Gelderland, waar promotie ver weg leek na de blamage tegen Uden hebben ze zich weer helemaal teruggevochten in de strijd. Op social leek het in ieder geval dat ze de hoofdklasse hadden gewonnen.. Berlicum is echt heel slecht dus het strafcornerkanon kan wat extra vertrouwen op doen.

Bloed irritant ventje | 28/03

Pups-Oranje 0-4
Pups moeten naar beneden kijken na de oorwassing tegen de stUdenten uit de lichtstad, daar is deze website ook niet de Beste voor.

Box-Cul 1-3
Cul niet in de Beste vorm na de winterstop, toch pakken ze deze website nu helemaal nu de natrapper er niet bij is.
Dat worden wat websitejes brommen en even nadenken wat hij allemaal heeft gedaan.

Snuif-Oir 1-4
Snuif schiet met poeder waardoor ze 1-0 voorkomen daarna zijn de ogen van Oir weer geopend en geven ze gas ondanks de Arabische uitspraken van Ahmed.

Heeze-Donkey 1-7
Benieuwd of Heeze de stijgende lijn weet door te zetten denk het niet maar laat me graag verrassen.

Vrijheid-Shot 0-7
Shot gebrand om te laten zien dat het een misverstand was tegen Wijchen.

Wijchen-Cum 4-1
Wijchen blijft Wijchen thuis en met wat hulp kloppen ze Cum

JOWHEEEEY | 27/03

Houd*

JOWHEEEEY | 27/03

Bommelisnikswaard - Oranje:

Deze website is volledig afhankelijk van de arbitrage. Als die pipo in zn M.O.P. polo staat te fluiten wordt het een hels karwei voor Oranje waarin er minimaal 15 strafcorners tegen genomen zullen worden en het veld gesproeid wordt met kaarten. Er vanuit gaande dat Bommel een keer normale arbiters regelt; Henk scoort voor de verandering een hattrick. Één panenka, één bal linksboven en de andere houdt ik nog even geheim. Rafiq eet de kneusige gast van Bommel op waardoor de pups verder moeten zonder hun icoon. Ze kunnen er met die gast ook niks van, maar zonder al helemaal niet. Uden scoort ook ook nog een strafcorner trouwens. Trouwe feest genoten uit Uden: pak het vertrouwen en maak ze kapot.
1-4

Bøxminder - Culemborg:

Culemborg heeft bewezen tegen Heeze dat ze helemaal niet kunnen hockey. Uit 1-9 winnen van Heeze en thuis 2-2 spelen. Het niveau gaat bij het g team kampong net zo hard achteruit als de haarlijn van nummer 7. Bøxminder begint met 2-0 voor omdat ze thuis spelen. 3 goals tegen worden afgekeurd omdat de scheids met zijn fotografische geheugen de gehele situatie opnieuw bekeken heeft. Cul is toch iets beter dan Bøxmeer. Straks is er echt geen Bøxmeer...
2-3

MHC opium - Oirschot:

Oi tegen Oi, ik zeg toi toi toi.
Snuif snuif snuif, scheids van HOCO is een druif.
Man man man, die coach moet terug naar Pakistan.
JOWHEEEEY!
8-8

Heeze - Donkey Kong:

Heeze speelt nog wekelijks Mario kart en denkt donkey Kong te kunnen bespelen. Thuis 1-9 verloren van Culemborg en uit 2-2. Uit tegen donkey 10-0, thuis toch nog pittig. Heeze zal weerstand bieden maar moet toch de punten meegeven aan donkey.
2-4

Liberty - SHOT:

SHOT heeft terecht verloren Wijchen maar zullen de rest van het seizoen de gele trui dragen. Liberty is nog steeds ruk. Ze spelen thuis dus hebben een dik voordeel te pakken. Shot is echter te goed en gaat er zonder genade tegenaan om Max Caldas tevreden te stellen.
2-7

Wijchen - ZAAD:

Shaggy Rogers (scooby doo) staat voorin bij cum. Kan er precies niks van maar heeft een grote bek tegen de tegenstander. Dan hebben ze ook nog Wally achterin, wat een poppenkast daar... Wijchen heeft de smaak goed te pakken en zal niet afgeleid zijn door deze figuren. Ze stomen door en vernederen de gastjes van zaad die niks in te brengen hebben.
5-0

MartienMeiland | 27/03

Bommelerwaard - Uden 1:3
Uden is middelmaat ten top, maar wint wel van Bommelerwaard...hopelijk doen de sproeiers van veld 1 het weer... wat een ellende om op t zandveld daar te spelen.

Boxmeer - Culemborg 0:4
Spits van Boxmeer zag vorig week een terechte rode prent tegen Berlicum, helaas jongen jij bent er een paar websiteen niet bij. Culemborg stoomt over Boxminder heen.

HOCO - Oirschot 1:6
Fluit de tandarts nog bij HOCO? Zo niet, dan wint Oirschot vrij eenvoudig

Heeze - Don Quishoot 0:12
Walk-over

Liberty - Shot 1:9
De stUdentjes zijn getergd.

Wijchen - Berlicum 3:2
Wijchen net een maatje te groot voor Berlicum. Maar dat is geen schande.