Speelronde 14

Geplaats door: Dries Roelvink ( )

  • 3D
  • 21/03
  • 1345

Hallo iedereen, jullie kennen mij nog niet op dit topic, maar na een onverwachte interesse in hockey zal ik, Dries Roelvink ‘m deze keer aftrappen.

Na een aantal verrassende uitslagen van afgelopen week beginnen langzamerhand de eerste voorbereidingen weer op een mooie hockeyzondag. De mannen van jong Oranje zijn nog net niet bijgekomen van hun onverwachte verlies tegen Liberty, terwijl in het mooie Heeze de jongens al dagen niet kunnen slapen door een overschot aan suiker van alle ranja na de winst op CUM.

Desalniettemin moet er weer gehockeyd worden. Krijgen we weer een nieuwe nummer laatst in de competitie? Gaat Oirschot eindelijk meer punten pakken en toch nog meespelen met de grote jongens om het kampioenschap zoals ze ons begin dit seizoen beloofden? Kan Haaland nog steeds even goed hockeyen als dat hij kan voetballen? En wie komt er deze week met de duurste auto’s naar het complex; Heeze Of Culemborg? Vragen, vragen, vragen… jullie antwoorden!

De websiteen deze week;

CUM - ‘Out of the box’ meer
Culemborg - Heeze
Donqui - Bommelerwaard
Oirschot - Liberty
Shot - Wijchen
Uden - HOCO
Reageren

Berlicum | 26/03

Gezellige website gehad tegen Boxminder.
Naam deden ze eer aan door te eindigen met 10 man na een mooie trappende beweging en rode prent.

Donqui-waard | 26/03

Het is jammer dat er geen videos geplaatst kunnen worden op dit forum, want de bier estafette was wel spannend.
Na de geniale 11-0 was het tijd voor wat vriendschappelijk pils tussen de teams.
Zo kan en hoort het na de website!

REUZE DODERS | 26/03

GI GA GROEN 💚💚💚

@Heeze | 25/03

Kleine mannen worden groot

@Heeze! | 25/03

😂

HEEZE! | 24/03

Gele trui, Gewoon beter hockeyen dan Berlicum is het antwoord op jouw vraagteken

Verder spreek ik mijn dank uit naar alle voorspellingen die een stuk positiever zijn dan voorafgaand aan vorige week! Love

Gele Trui | 24/03

Da was nie Best vorige week. Veel verrassende uitslagen zag de Gele trui niet aankomen en zal dit dan ook vooral meenemen in de voorspellingen van deze week.

BerlicumBoxmeer
5-0
Boxmeer begint het weekend aardig met een 6-0 nederlaag bij Oirschot om daarna met een tegendoelpunt minder afgedroogd te worden door Berlicum. Als ik dat Boxmeer zie hockeyen denk ik dat het ook voor die jongens beter is als ze volgend jaar lekker gaan hockeyen in de vierdeklasse. Dat zandveld past ook veel beter bij vierdeklasse teams en dan heb ik nog niet over het hockeyspel gehad. Van tactiek heeft Boxmeer nog nooit gehoord en een bal drie keer naar de juiste kleur spelen is helemaal lastig voor de jongens.
Of Berlicum in goeden doen is, zeker niet. Maar je moet echt je Best doen als je dit seizoen van Boxmeer wil verliezen. De mannen van Berlicum herpakken zich na de blamage van vorige week en pakken gemakkelijk drie punten.

CulemborgHeeze
1-2
Dat gaat een tweede overwinning op rij worden voor de kids uit Heeze. Hoe ze vorige week hebben kunnen winnen is voor mij echt een vraagteken. Er lopen er toch een paar rond die echt niet weten waar ze mee bezig zijn tijdens zo’n website. Bij die gozer met dat roze gripje vraag je de hele tijd af of hij überhaupt de bal gaat raken. Die spreekt voor elke website met zichzelf af dat die elke bal gaat slaan en dat een simpele pass met een push geen optie is. Heeze besluit dus aankomende zondag om vooral deze gozer over te slaan en scoort zo twee keer. Genoeg voor drie punten waardoor ze voorlopig afscheid nemen van de degradatieplekken.

Don Quishoot – Bommelerwaard
7-0
De grote winnaar van deze speelronde zullen de stUdenten uit Eindhoven zijn. Door het verlies van Wijchen zal er een gat van 4 punten gecreëerd worden ten opzichte van de gevreesde derde plek. Bommelerwaard heeft gewoonweg te weinig kwaliteit om leuk mee te doen in dit soort potten. Grote kans dat ze weer gaan juichen als de schade onder de 10 goals valt. Vorige week konden de mannen uit Bommelerwaard nog juichen tijdens een gewonnen bierestafette. Maar ook dat zit er deze week niet in. De bierestafette zal net als de website heel gemakkelijk en met een grote voorsprong gewonnen worden door de studs.

Oirschot – Liberty
5-1
Grote kans dat Oirschot na dit weekend weer volop meedoet voor de tweede plek. Door in totaal 6 punten te pakken dit weekend vestigen ze zichzelf op een mooie gedeelde derde plek waar alles weer mogelijk is. Voor Liberty staan de komende twee zondagen vooral in het teken van tegenhoUden. De mannen zullen zich nog even moeten vasthoUden aan de knappe overwinning van vorige week. Liberty in uitwebsiteen is trouwens heel gemakkelijk te omschrijven. Laten we het hoUden op dat ze evenveel punten in uitwebsiteen hebben gehaald als HOCO.

Shot - Wijchen
5-1
Dat kan zomaar is een verdomd leuke hockeyzondag worden op het gezellige complex van de stUdenten. De zondag aftrappen met een lekker potje hockey waar de stUdentjes weer gemakkelijk gaan winnen om daarna de zondag goed af te sluiten in de kantine. Via via heeft de gele trui gehoord dat er Wijchen niet vies is van een leuke TD en dus een bus heeft ingehuurd om zo biertjes te kunnen drinken tot in de late uurtjes. Neem vooral een mooi Freek Vonk outfitje mee mannen, scoort goed in de kantine.
Dan even terug naar de website. Nummer 14 van Shot maakt zijn tweede van het seizoen en rent juichend naar de cornervlag, nummer 5 slaat een eigen teamgenoot doormidden en speelt voor de rest foutloos, Haaland pakt weer is een goaltje mee en doet een hartje naar het publiek. Bij Wijchen accepteren dat ze de pot niet kunnen winnen en te weinig strafcorners krijgen om het shot moeilijk te maken. Om Wijchen toch nog wat vertrouwen te geven speelt de keeper van Shot met gaten in zijn legging. Dit resulteert in een ere treffer voor Wijchen in het derde kwart.

Uden – HOCO
7-0
Boeit niemand. HOCO speelt uit dus verliest.

Fred Vleespet | 23/03

Waarde lezers,Zo het was me het weekendje wel afgelopen speelronde. HOCO en Heeze pakken beiden belangrijke punten door een overwinning. Zeker de overwinning van de woestijnratten op het G-Oranje uit Uden verdient een extra compliment! Door deze overwinning staat Boxminder weer op de plaats die ze het Beste past, laatste. Gezien het gebrek aan talent en tactische kunde verwacht ik dat ze hier ook niet meer vanaf komen en hun enkeltje 4de klasse al kunnen boeken. Shot leverde een wereldprestatie door een 1ste klasser uit te schakelen en bewezen nogmaals dat ze het niet voor elkaar krijgen om af te zakken tot het niveau van de 3de klasse D. Dan kan nu de blik op de 6 wereldwebsiteen van deze speelrondeBerlicum-Boxmeer 3-1

Berlicum mag voor de 3de keer achter elkaar op hun nieuwe veld thuis spelen. Vorige week bracht dit niet het gewenste resultaat, dit weekend laten ze zich niet nogmaals verrassen. De heren van Boxminder kijken vooral hun ogen uit over hoe er op een lelijke club toch een fantastisch veld kan liggen, daar kunnen ze alleen maar jaloers op zijn. Hockeyend brengt deze website weinig, en verdient eigenlijk meer kaarten dan doelpunten. Helaas doen de Veteranen van Berlicum niet aan kaarten en zijn ze fan van een goed potje trekken en duwen. De klasse van de vedette van Berlicum geeft de doorslag in deze website die nog minder toeschouwers zou moeten hebben dan er nu al niet staan.CulemborgHeeze 2-2

De balletjes blijven indalen en het schijnt dat na afgelopen zondag meerdere jongens geen maagd meer zijn in Heeze. Dit alles met dank aan het matras van Heeze die de jongens een passende beloning wilde geven voor hun knappe prestatie. Culemborg is na zondag vooral blij dat DQS op vrijdag een bekerpot had en de score is meegevallen. De kinderopvang van Heeze staat strak van het testosteron en vliegt de eerste helft over het veld, Cul komt de 2de helft weer beter in het spel en weet een achterstand goed te maken. Een puntje dat door Heeze wederom gevierd wordt als een overwinning en de mannen gaan met kloppende piemoltjes terug naar Heeze in de hoop afgelopen zondag te herhalen. Helaas jongens, ontmaagdingen worden alleen gefaciliteerd bij 3 punten.Don Quishoot- Bommelerwaard 6-1

Voor beide teams geldt, wat was er aan de hand afgelopen weekend? Bommel verliest van de JC1 van Heeze, Don Quishoot geeft een flinke voorsprong weg in de beker. Hierdoor blijven ze in ieder geval in de beker niet in het spoor van hun Tilburgse concullega’s. In de competitie gaan ze dat wel doen, want de pups uit Bommel zijn op eigen veld geen probleem. Ook wel eens leuk voor de boys om weer een keertje in de grote stad te zijn. Als voorbereiding gaan ze even kijken bij het PSV stadion en pakken ze nog een proeflesje mee aan de uni. Wat een dag voor de pups! Hockeyend brengen ze ondanks de revanchegevoelens na vorige week niks op de mat, daarmee is het een gemakkelijke middag voor de Lampen.Oirschot – Liberty 3-2

Oirschot kwam slecht uit de startblokken afgelopen zondag, het ontbreken van het opwarmpotje tegen Boxminder de week ervoor kwam ze duur te staan. Kansloos vanuit Wijchen naar huis zonder punten en met 5 tegengoals. Liberty hangt nog in de lampen en het clubhuis wordt langzaam weer opgebouwd na het feest voor de overwinning op Uden. Gelukkig spelen ze deze week uit en hebben ze de faciliteiten nog niet nodig. Het was mooi en het altijd pakkende feestnummer Liberte galmt bij de heren nog steeds door het hoofd. Maar de ene week is de andere niet, en Oirschot uit is spelen tegen 13 man. De strijdlust houdt ze lang in de race maar tegen zoveel onterechte corners in het laatste kwart zijn de woestijnratten niet opgewassen. De 3-2 valt laat en is eigenlijk niet terecht. Beide goals van Liberty worden gemaakt door Mick de Spits, uiteraard.Shot – Wijchen 5-2

De enige website die het waard is om te bezoeken en te bekijken dit weekend. Shot bewees afgelopen vrijdag dat ze echt veel te goed zijn voor deze klasse door te stunten in de beker. Was het eigenlijk wel een stunt of gewoon terecht? De meningen hierover verschillen, maar duidelijk is dat ze de enige 3de klasser in Nederland zijn die de eer voor deze geweldige klasse hoog gaan hoUden in de volgende ronde. Wijchen heeft weer wat zelfvertrouwen getankt afgelopen zondag en het kanon bulderde ouderwets met 5 goals. Wellicht geholpen door de scheidsrechters die corners geven naar hun eigen goedvinding en niet echt conform de regels van dit nobele spel. Bij Shot wordt het anders voor de mannen in het groen, scheidsrechters die de regels kennen en het potje kort gaat fluiten. Wellicht wat te veel kaarten aan beide kanten, maar in ieder geval wel volgens de regels. Wijchen speelt voor hun laatste kans op het kampioenschap en wellicht zelfs de laatste kans op promotie, verliezen is voorlopig even in de afwachtstand. Deze website staat onder hoogspanning voor de groene machine en dit vertaalt zich in matig spel en een boel gezeur. De Tilburgse studs spelen hun eigen spelletje en laten zien dat ze een klasse, of 2, beter zijn dan de heren uit Nijmegen-Zuid.Uden – HOCO 4-1

Puntjes winnen, puntjes die verdwijnen. Beide team hebben er de afgelopen 2 weken last van, of beide teams dezelfde puntjes bedoelen laten we even in het midden. HOCO leverde een broodnodige prestatie door wat punten in de goudkust van Tilburg te hoUden. Wellicht met de hulp van een niet nader te noemen tandarts. Uden heeft bewezen dat het ze inderdaad geen ene f*ck boeit zoals ik 2 weken geleden al voorspelde. Daarnaast blijkt het verschil tussen een blauw thuisveld en een groen veld bij de rest van de clubs toch lastig te overbruggen, of zoUden het toch de 12de en 13de man zijn? Los van alles, uit verliezen van Liberty is wel echt een wanprestatie gezien het talent van de selectie. Gelukkig mogen jullie deze week weer thuis en is HOCO zo ver verwijderd van hun vaste enveloppenboer dat dit een makkelijke overwinning voor Uden wordt.Heren, heb het weer goed op zondag. Wees een beetje lief voor elkaar en win in ieder geval de 3de helft. Proost!

Grote Smurf | 23/03

Man man man, wat een speelronde! Berlicum verliest van Heeze & Uden van Liberty. Nu is het tijd voor de voorspellingen van de volgende speelronde. Gaat Shot voor het eerst verliezen? Weet Don Quishoot de tweede plek te behoUden? Weet Heeze weer te winnen?

Berlicum - Boxmeer

Berlicum zal na het verliezen van Heeze iets recht willen zetten tegen Boxmeer. Uit wordt het vorige keer voor Berlicum 1-6 in de zandbak. Dit keer op het nieuwe waterveld zal Berlicum de punten thuis weten te hoUden, doordat Boxmeer op het zandveld zandkastelen aan het bouwen is. 3-1

Culemborg - Heeze

De gele onderzeeër staat ondanks de overwinning nogsteeds in de degradatiezone. De scholieren moeten echt nog aan de slag willen ze degradatie voorkomen. Doordat de scholieren vertrouwen hebben getankt in Berlicum weten ze het Culemborg erg lastig te maken. 2-2

Don Quishoot - Bommelerwaard

De stUdenten van TU Eindhoven spelen thuis tegen de bommelpups. Hier Valt verder niks over te zeggen, deze pot winnen ze makkelijk. Waardoor de voorsprong in de strijd voor de tweede plek wordt uitgebouwd 8-1

Oirschot - Liberty

Oirschot… Ik heb het vorige week nog zo gezegd! Maar blijkbaar heeft de Engelstalige coach het toch anders geïnterpreteerd, ze gingen namelijk flink onderuit tegen de scheidsrechters van Wijchen.

Na thuis motivatie getankt te hebben tegen Uden gaat Liberty opzoek naar punten tegen Oirschot. Alleen hebben ze hier niet het thuisvoordeel, waardoor ze niet aan hockeyen toekomen op de stroeve mat van Oirschot. Wel krijgt een van de spelers van Liberty de kans om een strafbal te nemen, maar na vorig weekend is het zelfvertrouwen hierin wel aangetast. Daarom gaat deze ook naast. 4-0

Shot - Wijchen

Gaat Shot dan eindelijk de eerste punten verliezen deze competitie? Kort antwoord, Nee. Na vorige keer bij Wijchen ondanks de slechte scheidsrechters toch de punten mee naar Tilburg te hebben genomen wordt het voor Shot thuis toch iets makkelijker gemaakt. De Tino Martin van Wijchen staat namelijk nog het thuis publiek toe te zingen. Toch weet Wijchen er twee te scoren tegen de sterke defensie van Shot. 5-2

Uden - Hoco

Uden… Wat is er vorige week in hemelsnaam gebeurd? Dat Liberty het thuis spannend weet te maken tegen iedereen kan maar aan een ding liggen. Geweldige scheidsrechters! Maar even er maar 1 weten te scoren is toch wel ondermaats als je voor de promotie wilt spelen. Zoals gelezen vanuit het verslag van Liberty heeft jullie keepertje een agressie probleem, door de spits te torpederen. Deze week moeten jullie hard gaan trainen, samen met de 12de en 13de man om de punten in Uden te hoUden. 4-1

Billy de Clown | 23/03

BerlicumBoxmeer 1-0
Berlicum heeft tegen alle verwachtingen in verloren van Roel en zijn neefjes. Billy denkt dat Roel de spelers van Berlicum zover heeft gekregen om de sticks voor het eerste fluitsignaal weer terug in de tas te stoppen en de Ad website voor de punten te spelen. Billy heeft jullie nog gewaarschuwd voor de bodemloze put genaamd Roel uit Heeze… Maar goed dan krijgen ze nu de West-Duitse bosbeheerders op bezoek. Kettingzagen geolied? Check! Hakbijlen geslepen? Check! De 3 supporters zullen wederom getrakteerd worden op een fiasco!

CulemborgHeeze 1-2
Culemborg zoals verwacht verloren van onze favoriete nerds uit Eindhoven. Heeze tegen alle verwachtingen in de volle buit gepakt! Roel en zijn neefjes gaan hard trainen en dat wordt beloond! Na afloop stappen de mannetjes van Heeze opgetogen het restaurant ‘De goUden bogen’ binnen voor een welverdiende Happy Meal!

Don Quishoot - Bommelerwaard 6-1
Dat Bommel niet lekker loopt dit seizoen is meer dan duidelijk. Billy heeft al zo vaak tegen de Bommelboys gezegd: haal die oude keeper nou eens terug. Of zal het toch aan de slechtziende coach liggen die dit seizoen meermaals bij het verkeerde veld aanwijzingen staat te geven? Zo zal hij deze zondag verdwalen op de campus en in een willekeurige stUdentenkamer belanden… Een ding is zeker: de stUdenten uit de lichtstad zullen deze pot makkelijk winnen en hun koers op promotie voortzetten!

Oirschot – Liberty 5-1
De mannen van Liberty zullen in extase zijn na de overwinning op Oranje. Echter was de coach/vader van Karbonkel niet tevreden. De Beste man legt een klein fortuin neer voor twee strafballen om vervolgens te zien hoe deze gekeerd werden door de Udense Kasper Dolberg. Billy heeft de statistieken erbij gepakt en gezien dat Oirschot dit seizoen thuis nog nooit verloren heeft en slechts één keer gelijk speelde. Billy vermoedt dat er wat bijzonders aan de hand is daar in de veredelde koeienweide aan de A58. Buiten dit is Oirschot gewoon de betere ploeg en zullen Karbonkel & Co zonder punten de weide verlaten. Echter scoort één van hun vijf Mick’s wel een goal.

Shot – Wijchen 5-0
Dit schijnt dé pot van de week te zijn. Echter zal dit een richtingsverkeer worden naar de goal van Wijchen. De coach van Wijchen zal wederom angstvallig stil worden en weigeren om zijn ploeg van aanwijzingen te voorzien. De Tino Martin van Wijchen besluit daarom na 3 kwarten vast te vertrekken naar het clubhuis om daar het vrouwelijk schoon te voorzien van een chanson. De Tilburgse machine dendert ongehinderd door naar het kampioenschap en Wijchen zal ze geen strobreedte in de wegleggen.

Uden – HOCO 4-0
Tja… verliezen in Dongen is natuurlijk geen Beste affiche als Jong-Nederland. Maar geen zorgen deze week mogen ze weer thuis aantreden en wel tegen Kaakschaats United. De oranjemannen hebben speler 12 en 13 ingefluisterd om de zijlijnen te voorzien van een dikke laag Ket. Hierdoor zullen zeker 9 mannen uit Oisterwijk in een K-hole belanden en pas ver na de website weer bij zinnen komen.

Hockey=Leven | 22/03

Goedenavond allen, na de 300 clicks op het forum moet er toch wat online gaan komen inderdaad. Hoop dat we weer een prachtig hockeyweekend tegemoet gaan met voornamelijk saaie potten, maar dat mag de pret niet drukken!

CUM - ‘Out of the box’ meer
Boxmeer, wat afgelopen zondag eindelijk de 2e seizoenshelft mocht beginnen, mag afreizen naar Berlicum. De ware middenmoter die thuis verliest van de hekkensluiter, hoe kan dat toch. Ligt het aan de ritalin die voor de website inderdaad is genomen, of is cum eigenlijk ook een degradatiekandidaat. Deze week kunnen ze dat bewijzen en dat doen ze, door te verliezen van Boxmeer.
2-3

CulemborgHeeze
Culemborg kon niet winnen waar Heeze dat wel kon bij de mannen in Berlicum. Gaat Culemborg zich bewijzen als middenmoter en verliezen van Heeze? Of dendert de gele-trein uit ‘ergens onder Eindhoven’ door en nemen ze weer puntjes mee naar huis. Deze uitermate saaie website gaat eindigen in een gelijkspel met aan beide kanten één eigen goal.
1-1

Donqui – Bommelerwaard
Bommel heeft wel wat goed te maken na vorige week. Als het zo doorgaat onderin moet Bommel zich nog zorgen gaan maken, komende zondag mogen ze op bezoek bij de stUdenten in Eindhoven. Dat is nou even geen pretje als je de punten goed kunt gebruiken. Bommel probeert de tactiek van hoco en pakt punten dit keer vóór de website een paar punten. Dit werkt averechts en ze worden van het kastje naar de muur gestuurd.
9-0

Oirschot – Liberty
Tja Oirschot heeft wel wat goed te maken tegen liberty, 2-1 verliezen in Dongen is nooit leuk. Na vorig weekend moet Oirschot hopen op puntverlies van Wijchen in Tilburg, anders gaat het erg lastig worden om nog te kunnen promoveren. Dit keer zal het wel een eenzijdige pot gaan worden aangezien Oirschot altijd goed presteert als ze thuis spelen.
4-1

Shot – Wijchen
De parel van het weekend schijnt, al is het feit wel dat Shot thuis beter speelt en Wijchen, bijna, al hun punten in uit websiteen verliest of matig wint. Hierdoor zal deze pot ook zeker naar de StUdentjes uit Tilburg gaan. Het strafcorner kanon krijgt natuurlijk wel een paar kansjes en weet er toch eentje in te schieten, daarnaast zal hij vast een aantal keer het veld over scoopen, gaaf.
6-1

Uden – HOCO
Uden mag weer thuis spelen en kunnen dus weer proberen punten te pakken. De mannen van Hoco zijn nogsteeds zo aangeslagen van de cocktail van zaterdagavond dat de helft hun shirt is vergeten, dat wordt met hesjes spelen helaas. Verder wordt dit gewoon een hele saaie pot waarin Uden af en toe goed speelt en Hoco de bal te diep speelt.
3-1

Succes allemaal komend weekend, bereid je goed voor en doe je Best! Mijn voorspelling is dit keer niet heel denderend, m’n inspiratie is ver te zoeken. Maar erg moet getikt worden! Tot volgende week maar weer en denk erom hè:
Hockey = Leven

Berlicum | 22/03

De jongens uit Heeze hadden wat Ritalin genomen voor de website vandaar de focus.

JOWHEEEEY | 22/03

Ik zie dat de speelronde al 220 keer bekeken is, echter heeft er nog niemand de moeite genomen om een voorspelling te typen. Lieve mensen op dit forum, zet het creatieve brein aan het werk en begin te typen!

Goed, daar gaan we dan.

ZAAD - (straks is er geen) Bøxmeer:

Wat is er in Berlicum gebeurd vorige week? Ik zie graag een reactie tegemoet hierboven! Berlicum heeft verloren van de (niet meer) hekkensluiter. Hier hadden ze niet op gerekend. Ze reageerde tot zo mannetjes onder de foto van Heeze zondagochtend. Dat schoot in het verkeerde keelgat. Ze zijn er vol op geklapt tegen ZAAD en hebben ze te kakken gezet. Bøxmeer is echter zo slecht dat de drie punten dit keer wel bij de thuisploeg blijven.
4-1

Culemborg - Heeze:

Deze voorspelling is gebaseerd op uitslagen deze seizoenshelft. Culemborg verliest van ZAAD en Heeze wint ervan. 1 + 1=... Oh jawel, 2.
Heeze heeft nog een appeltje te schillen met het G-team van Kampong. Ze hebben de vorm goed te pakken, drinken een kan ranja per persoon en stuiteren samen met de bal over het waterveld.
2-3

Donkey Kong - Bommelisnikswaard:

Het is niks nieuws, Bommel is echt helemaal niks waard. Verloren van hoco geeft geen vertrouwen richting zondag. Al moet ik mijn verbazing uitspreken over de uitslagen van hoco thuis, hoe kan dit? Donkey heeft het geel zwart lastig gemaakt in de beker. Bommel is echt nog minder dan niks vergeleken met geel zwart. de vorige website werd 0-1, waarschijnlijk door een achterlijke arbitrage. Donkey speelt bommel zwaar van de mat.
6-1

Oirschot - liberty:

Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat liberty gewonnen heeft van Uden? Tijdens uitwebsiteen is Uden niet mega goed, maar dan nog... liberty solliciteert naar degradatie.
Oirschot denkt serieus nog mee te kunnen doen voor promotie, sorry jongens maar dit zat er voor de website tegen Wijchen al niet meer in... Desalniettemin wordt liberty helemaal scheel gespeeld in Oirschot.
Na de website lekker gezamelijk douchen en daarna snel naar huis!
5-1

Shot - Wijchen:

Het team van Max Caldas wint in de beker van Weert H1, de bevestiging dat deze knullies hier niet thuishoren. Dit is toch een spannende pot! Deze website is een van de enige fatsoenlijke deze competitie. Als je een vrije middag hebt, reis dan af naar de campus en geniet!
5-3

Oranje - MHC opium:

Uden, Uden Uden... Hoe kan je het zover laten komen dat je verliest van de kneusjes uit Dongen.
Dit keer speelt Uden thuis en zit het zelfvertrouwen weer waar het hoort te zitten. De opium boys zijn afgeleid door alle lijnen op het veld. Henk scoort een hattrick, Rafiq breekt twee vingers en kopt een bal van de lijn. Leuke feitje: Henk lijkt meer op een Rafiq en Rafiq meer op een Henk.
3-1