Speelronde 13

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3D
  • 13/03
  • 1268

De mooiste zondag van de afgelopen 6 weken en nogsteeds worden er websiteen afgelast. In de wandelgangen vernomen dat bij Boxmeer het halve team ontbrak. Waren ze nog op skivakantie, of geen zin om met grote getallen te verliezen? Over grote getallen gesproken, de koploper is nog bezig met warm te draaien zo te zien want met een website tegen de hekkensluiter werd eigenlijk wel dubbele cijfers verwacht. Uden daarintegen zorgt voor een verassing en gooit wat olie op het vuur in het gevecht voor plek 2, door van Wijchen te winnen. Wijchen is er op gebrand om niet 2 weken achter elkaar puntenverlies te lijden en zal er alles aan doen om de punten op de Campuslaan te hoUden.

Berlicum - Heeze
Boxmeer - Shot
Culemborg - Don Quishoot
HOCO - Bommelerwaard
Liberty - Uden
Wijchen - Oirschot
Reageren

Paul de Octopus | 17/03

Paul heeft de winterstop de tijd genomen om te reflecteren over de eerste seizoenshelft. Vorige week genoot Paul nog van zijn winterslaap maar deze week is hij weer in de pen geklommen om het forum te verrijken.

Berlicum - Heeze 4-1
Pff, het wordt ook niet echt aantrekkelijk gemaakt door de KNHB met dit soort nietszeggende ktpotjes op de agenda. Heeze heeft in de winterstop meegedaan aan de kinderdiscozaalcompetitie van de hockeybond en hier wat potjes gewonnen, chapeau! Vorige week wilden de kiddos bewijzen dat ze in de vierde klasse thuis horen en dat is ze erg goed gelukt. Zondag doet ook Berlicum hier een poging toe en blijken de mannen gehuld in het bordeauxrode tenue nog net goed genoeg voor de derde klasse. Eenvoudige overwinning voor CUM.

Boxmeer - SHOT 0-9
Deze dag staat al een half jaar met trieste gedachten in de hoofden van een ieder binnen MHC Boxmeer. Al weken worden de meeste creatieve smoesjes bedacht om zondag niet te hoeven aantreden. Mijn kat is dan een jarig. Ik heb college. Ik moet het BBB feestje vieren. De Duitsers komen. En ga zo maar door. De mannen van SHOT hebben er ook weinig zin in om helemaal naar West-Duitsland af te reizen, maar vervullen hun sportieve plicht.

Culemborg - Don Quishoot 0-6
Zware opgave voor de mannen uit Culemborg die moeten aantreden tegen de nummer 2. De nerds zijn er na het verlies van Nijmegen-Zuid op gebrand om die 2e plek binnen te hengelen. Cul zal de rest van het seizoen met Cum vechten op plekje 6. Meer zit er ook echt niet in voor culemboys. Saai potje en 3 makkelijke studiepunten voor de lampies.

HOCO - Bommelerwaard 1-4
Mannen van Bommel zijn in extase aangezien hun Caroline een eclatante zege heeft geboekt afgelopen woensdag. De jongens van HOCO hebben zoals gewoonlijk weer lekker op Ome Mark gesteld om die erfenis toch wel veilig te stellen. Ik hoor u denken, waarom stellen die infanTiele niet op Joost of Thierry? Nou, omdat anders wonderboy Ahmed de geelhemden niet meer van wonderspul kan voorzien. Enfin, Bommel wint van een gehavend HOCO.

Liberty - Uden 5-3
Liberté moet echt punten gaan pakken om uit de akelige degradatiezorgen te geraken. De geruchtenmolen meldt dat de Dongenaren in de winter zelfs af en toe hebben mee mogen kijken in de Tilburgse keuken hoe het er daar aan toe gaat. Dat in combinatie met het feit dat Uden in uitwebsiteen altijd hun stick verkeerd om vast houdt en hun 2 bevriende arbiters thuis laat resulteert in een stuntje voor de woestijnratten, uiteraard door een hockeyshow van Mick de Spits die hiermee zijn idool Haaland evenaart.

Wijchen - Oirschot 2-1
Dé kraker van het weekend. Mocht u echt een schurfthekel aan voetbal hebben en de klassieker niet willen kijken dan is deze website een leuke optie. Voor beide teams is het do or die. Nijmegen-Zuid kan zich na de nederlaag tegen UUUUUUUU niet veroorloven nog een zeperd op te lopen en Oirskot moet winnen om de lampies in het zicht te hoUden. Het wordt een interessante schaakpartij, zeker gezien Oirskot bijzonder weinig tegendoelpunten krijgt en Wijchen leunt op strafcornerhockey. Het eindigt met een gelukje in een overwinning voor Wijchen, Oirschot out.

Fijn weekend en tot volgende week vriendjes,
PdO

Gele Trui | 17/03

Heren wat goed om oude (vrienden) weer terug te zien op het forum. Vorige week zat ik er weer akelig goed bij moet ik zeggen, DQ die de tweede plek pakt, Liberty verliest weer is en Berlicum pakt een nipte overwinning. Gelukkig zijn de potten van deze week ook niet heel lastig.


BerlicumHeeze
5–1
De enige voorspelling die ik vorige week niet goed had was dat die rode bij Heeze achterin niet huilend het veld is afgelopen. Het tegenovergestelde nog wel, hij was zo trots dat die met ongeveer 150 schijnflatsen de hele website geen een keer een teamgenoot heeft aangespeeld. Klasse pik, deze week misschien beter. Bij Heeze is zelfs het gevoel zo goed dat ze voortaan een groepje toeschouwers (vooral moeders) meeneemt naar uitwebsiteen. En om dit allemaal compleet te maken hebben ze bij Heeze ook besloten om 3 coaches op de bank lekker interessant te laten doen. Allemaal tekenen dat Heeze vol voor de handhaving gaat en deze week weer gaat verliezen. Ik voorspel 300 scoops en 150 schijnflatsen van Heeze zijn kant en 5 goals voor Berlicum.

Boxmeer – Shot
7-0
Ik kijk dus net effe op google maps, maar wat een tering end is dat Boxmeer zeg. En als dat nog niet erg genoeg is zeggen een paar spelers gewoon af omdat ze liever met hun vriendin een weekendje ergens in een gehuurd huisje in Nederland willen neuken. Het is te hopen dat er nog wat sfeer op dat complex van Boxmeer hangt anders kan het wel is een zondag worden om snel te vergeten. Ohh ja nummer 5 van Shot speelt zowel vrijdag als zondag foutloos.

Liberty – Uden
0–3
Uden gaat de goede lijn doorzetten tegen het zoekende en moedeloze team uit Dongen. Het medelijden is dan ook vooral voor Mick de spits die op de tweede week op rij weer geen goede bal gaat krijgen. Het is te hopen voor Mick dat er genoeg zand op dat woestijnveld ligt. Kan Mick toch nog tijdens de website een mooi zandkasteeltje bouwen. Ik zie de foto’s wel verschijnen Mick de spits. Of Uden na deze overwinning aanspraak mag maken op de promotieplekken, zeker niet, die hebben het al verneukt tijdens de eerste seizoenshelft.

Culemborg – Don Quishoot
0-6
Dat kan zo maar weer is een makkelijke middag worden voor de studs. De stUdenten zullen zich eerst vrijdagavond helemaal de tering in lopen om daarna nog een goed biertje te doen in de kantine. Gaat dit meespelen zondag, denk het niet want Culemborg wint alleen maar van de mongooltjes in deze competitie. Zondag wordt er dan ook een zakelijke overwinning behaalt en wordt de bierestafette overgeslagen.

HOCO – Bommelerwaard
4-3
Verschrikkelijk slecht niveau op een sfeerloos complex waar de spanning goed in het spel is terug te zien. Toeschouwers(als die er zijn) zullen door de spanning vermaakt worden met uiteindelijk een overwinning voor de mannen uit Oisterwijk.

WijchenOirschot
2-2
Dat kan zomaar het tweede puntenverlies op rij worden voor Wijchen tegen het altijd schreeuwende Oirschot. Thuis zal het scoren wel wat gemakkelijker worden wanneer ze de 12e en 13e man vriendelijk aankijken. Toch zullen de gedrilde spelers uit Oirschot genoeg weerstand bieden om het Wijchen moeilijk te maken. De website zal dan ook lang spannend blijven met uiteindelijk een dodelijke aanval van Oirschot om Wijchen weer teleurstellend het veld af te laten lopen.

Fred Vleespet | 16/03

Geachte Burgers, Boeren en Buitenlui,

Na mijn voorspelling van vorige week, voelde ik me toch geroepen nogmaals mijn licht te laten schijnen op deze donkere en duistere onderkant van hockeyland Nederland. Gelukkig zie ik dat er weer wat meer voorspellers in de pen zijn geklommen deze week!

Berlicum - Heeze 3-1
Cum een keurige prestatie afgelopen weekend door de punten in het altijd bruisende Berlicum te hoUden. De 3 toeschouwers en een verzopen kat zullen de middag van hun leven hebben gehad. En dan de luxe van 2 thuiswebsiteen achter elkaar voor de heren in het AS Roma tenue. Heeze mag geen probleem zijn, al lieten ze door de bescheiden nederlaag vorige week wel zien dat de balletjes langzaam aan t indalen zijn. Prima start van Cum, Heeze gaat weer zijn excuses aanbieden aan de rijouders voor de geleverde prestatie

Boxmeer - Shot 0-6
Gaat Shot net als veel andere grote strijdkrachten uit het verleden hun Waterloo vinden in het oosten? Zandveld, veel te lang in de auto, waarschijnlijk 2 scheidsrechters die net weten wat een fluit is en een bekerpot op zondag. De ingrediënten zijn er voor Boxminder om te stunten. Het is alleen wel zo dat je zelf iets moet kunnen om te stunten. En afwezig zijn op bij de 1ste website na de winterstop helpt ook niet, durven jullie de strijd niet meer aan? Shot speelt de kater van de vrijdag, kansloze nederlaag in de beker, weg. Soepel gaat het niet, de benen zijn zwaar en t hoofd doet nog een beetje pijn maar de Tilburgse Studs nemen de punten mee naar huis en blijven op titelkoers.

Culemborg - Don Quishoot 1-8
Cul kan al niet winnen van Cum, wat gaan ze doen tegen de tech boys? Nou, gewoon weer verliezen. De Eindhovense Studs hebben ook een kansloze nederlaag in de beker op vrijdag moet incasseren maar zijn wel goed uit de winter gekomen vorige week. Donkey is duidelijk beter en de enige reden dat er een tegengoal valt is dat er per ongeluk een mooi zusje of moeder langs de kant staat. De afleiding van daadwerkelijk mooi vrouwelijk schoon langs de lijn, in tegenstelling tot wat ze thuis langs de lijn hebben staan, zorgt voor complete chaos achterin.

HOCO - Bommelerwaard 2-1
Kan HOCO nu wel acte de presence geven op de zondag? Zowel fysiek als mentaal gewoon een keertje 70 min lang aanwezig zijn moet toch lukken mannen? Normaal gesproken zou het thuispubliek ze een boost kunnen geven. 1 probleem, dat kennen ze niet op HOCO. De op zaterdag zo bruisende vereniging is op zondag uitgestorven als het vlaggenschip moet aantreden. Bommel pakte vorige week belangrijke punten om uit de degradatiezone te blijven, maar kunnen dit kunstje niet herhalen tegen de luchtmobiele brigade in het geel en zwart. Winnende treffer valt net na rust al, daarna gaat elke bal de lucht in. Wie de winnende maakt, Simon! Of toch Maarten?

Liberty - Uden 1-3
Hoe zou het zijn met de ijsbaan in Dongen, die ze met trots op Liberty veld 1 noemen? Na alle regen en kou van de afgelopen weken zal het vast niet beter zijn geworden. Het pseudo Oranje uit Uden weet niet wat ze overkomt, van een blauw veld naar blij dat ik glij. Na een knappe overwinning van vorige week is uit in Dongen toch wel even schakelen. En dan moeten zo ook nog 11 tegen 11 spelen, lastig potje voor de mannen. Boel trekken, duwen en babbelen tussen de 2 teams. Nr 10 en 17 van Dongen staan vooraan bij de onenigheid, van Uden doen ze allemaal mee. Scheidsen van bedroevend niveau, 3de helft wel gezellig. Uden is te goed om te verliezen dus krappe overwinning. De goal van Liberty wordt gemaakt door Mick de Spits. Uiteraard!

Wijchen - Oirschot 4-1
Auw Wijchen, die moet pijn hebben gedaan afgelopen zondag. Goede solide voorbereiding draaien en dan zonder goals of punten weer huiswaarts vanuit Uden. 13 tegen 11 is ook niet eerlijk, en een haperende kanon werkt ook niet mee. De heren uit Oirschot spelen pas hun eerste website van 2023 na de afgelaste pot van vorige week. De organisatie staat nog niet zoals het moet en de goals komen nog steeds niet vanzelf. Oja, en ze spelen uit tegen een betere tegenstander. Duidelijke overwinning voor Wijchen die zo weer wat vertrouwen tanken voor de laatste kans tegen Shot volgende week. Opvallende statistiek deze website, het kanon scoort alle 5 de goals.

Maak er weer een mooie strijd van dit weekend. Proost!

Grote smurf | 16/03

Beste Liefhebbers van Poule D, na een enerverende start van de competitie. Waar menig voorspeller de punten verdeling voor alles behalve één gespeelde pot correct wist te raden. Breekt er deze week een nieuwe speelronde aan!

Berlicum - Heeze
Tja, Wat moet ik hier over zeggen. De middelbare scholieren van de gele onderzeeër mogen uit naar Berlicum’s nieuwe waterveld. Helaas is deze trip voor de middelbare scholieren zinloos voor de ranglijst en leveren ze 3 punten af in Berlicum. Maar de derde helft wordt wel gewonnen, dit doordat de aanvoerder van de scholieren vakkundig laat zien hoe je bier moet atten. 3-1

Boxmeer - Shot
Tja, deze voorspelling is denk ik de makkelijkste van de speelronde. Shot wint, maar verliest toch. Het moet namelijk afreizen naar Boxmeer en spelen op een zandveld. Het enige dat verder spannend wordt aan deze website is of de stUdenten het onder schot genomen netje meer of minder dan 10 keer laten vibreren, Ik denk meer. 0-12

Culemborg - Don Quishoot
De studs uit Eindhoven zijn een plekje gestegen op de ranglijst. Door een klinkende overwinning te boeken op de lijnsnuivers uit Oisterwijk en door de verliespartij van Wijchen. deze speelronde zal het er niet veel anders uitzien voor de Eindhovenaren. 1-7

HOCO - Bommelerwaard
Na de nodige lijntjes te hebben weggesnoven op het Eindhovense veld, komen de mannen uit Oisterwijk tot de conclusie dat het witte poeder toch niet het gewenste effect heeft gehad in Eindhoven. Zoals Walter White altijd zegt:”never het high on your own supply.” Dit keer pakken ze het anders aan, ze verkopen de rommel uit de buurt en investeren deze week een keer in hard trainen op het hockeyveld. Na de eerste helft tegen de bommelpups lijkt deze truc te werken (door enige hulp van de scheidsrechters). Helaas is er in de tweede helft te weinig energie doordat iedereen last heeft van ontwenningsverschijnselen, waardoor de reserve voorraad poeder toch wordt opgegraven en de nieuwe tactiek als sneeuw voor de zon verdwijnt(maar dan door de neusgaten). Hierdoor geven ze de voorsprong uit handen. 3-3

Liberty - Uden
Uden heeft vorige week heel knap tegen Wijchen de 3 punten weten te pakken, (doordat ze met 13 man stonden opgesteld). Deze week mogen ze aantreden tegen de nummer 11 van de ranglijst dat het thuis toch altijd spannend weet te maken tegen de top van de competitie (behalve thuis tegen de Eindhovense stUdenten 0-7). Dit gaat voor de mannen in het inmiddels weer oranje een lastige opgave worden. Weten zij het hoofd koel te hoUden en voort te bouwen op de overwinning tegen Wijchen of denken ze net als normaal na een overwinning het Nederlands elftal te zijn en deze tegenstander makkelijk op te rollen? ik denk dat de mannen uit Uden het hoofd koel hoUden en een zakelijke overwinning boeken in Dongen. 0-2

Wijchen - Oirschot
By far de op papier spannendste pot van deze speelronde (kleine teaser, dat wordt het in het echt natuurlijk niet). Wijchen dat na vorige week de 2de plek kwijt is geraakt door te verliezen van Uden wil zich gaan revancheren tegen Oirschot dat nog geen competitiewebsite gespeeld heeft. Doordat de website tegen Boxmeer voor de equipe uit Oirschot is afgelast heeft de engelstalige coach kunnen aanschouwen en filmen welke tactiek Wijchen speelt, maar dit had ik hem ook wel kunnen vertellen! Wijchen speelt namelijk pompen of verzuipen en met de eigen scheidsrechters krijgt het de ene na de andere strafcorner, buiten de cirkel. Want scoringskansen creëren in de cirkel is moeilijk voor ze. Voor deze corners mag het zogenaamde “strafcornerkanon” aanleggen. Ik heb zelf alleen dit strafcornerkanon nog niet in levende lijven gezien. Wijchen weet dus ongeveer 20 strafcorners en een strafbal te versieren waarvan het “kanon” er 2 scoort want de rest mist het doel. Eindstand 2-0

Bierhapper | 15/03

Dames, Heren, en Hockey=Leven,

Ik moet mij verontschuldigen voor de pijnlijke afwezigheid van vorige week. De piepers kookten bijna over en vond daarom geen tijd om mijn aandacht aan dit prachtige platform te schenken.
Als straf ben ik bereid om eenieder op het forum op een lekkere pretcilinder te trakteren. Mochten wij elkaar treffen in de competitie: spreek mij vooral aan!

Over op de orde van de dag, er staan weer wat geweldige websiteen op het program.

BerlicumHeeze 1-0
Op een druilerige zondagmiddag (want in Berlicum schijnt nooit de zon) heeft Cum de Cull’ers over de knie weten te leggen. Na afloop schreef de scheidsrechter van dienst een formidabel stuk op Twitter, waarin hij de moraal van de website zeer adequaat beschreef: “Zaad pot!”
Deze week zal het beeld niet anders zijn. Met nog spierpijn van de vele scoops in de benen van de boys van Heeze weten ze het ook niet te bolwerken tegen Cum.

Boxmeer – Shot 0-8
Zojuist hang ik de KNHB op. Ik heb al een aantal weken contact met deze organisatie om de website van aanstaande zondag niet te laten plaatsvinden. Helaas voor de Duitsers, de KNHB gaat hier niet in mee. Op een buitenaards slecht onderhoUden strand wordt deze pot tóch afgewerkt. Het schoolreisje eindigt voor Shot in een gunstige uitslag én een foutloos spelende verdediger. Dat is dan wel weer lekker.

Culemborg - Don Quishoot 1-8
De studs uit de Lichtstad lieten bijna dubbele cijfer noteren afgelopen weekend. Helaas werd het geen 11-0, want dat zou precies hetzelfde aantal betekenen waarmee HOCO kwam opdagen afgelopen weekend, schaam je mannen!
Wij snappen allemaal dat degradatiehockey niet leuk is en dat jullie het liefst lekker in jullie Colombiaanse winterslaap zoUden zijn gebleven, maar papa heeft gewoon contributie overgemaakt.

Aan Culemborg is het deze week om de laten zien dat ze de kneepjes van het vak niet beheersen. DQ kent geen problemen met de kersenplukkers en maakt er een waar spektakel van. Wél komen de lampjes nog ongelukkig op 1-0 achter, doordat de keeper de hockeybal verward met een paasei. Aan hem zou ik willen zeggen: Pasen is pas op 9 april!

HOCO – Bommelerwaard 1-3
Jong (en Maarten) vs. Jong. De Bommelpups hebben ternauwernood 3 punten uit het vuur weten te slepen tegen een zeer ondermaats Liberty. Door het getankte vertrouwen van vorige week verkeren de brugpiepers deze zondag nog steeds in extase.
Echter, de mannen van HOCO hebben de plaatselijke Achmed opgebeld om de tegenstander uit hun roze bubbel te helpen. Dat helpt! Zo rozig als ze deze week op het hockeyveld aanwezig waren, zo strak staan de koppies wanneer ze het veld in Oisterwijk betreden.

Na het debacle van vorige week heeft de luchtmacht zich deze week wél gemeld op de Vliegbasis “HOCO”. Ook deze website laten de Oisterwijkers maar weer eens zien waarom ze beter een aantal verenigingen verderop hun heil kunnen gaan zoeken. Bij Ho(n)keybalvereniging “De Lange Scoop” is er nog plek in H8.

Liberty – Uden 1-2
De woestijnratten noteerden een nipt verlies, StukTV noteerde een nipte winst. Wat is deze competitie toch aan elkaar gewaagd, heerlijk!

Het is grappig om te beseffen dat Uden eigenlijk alleen thuis hun punten pakt en tijdens uitwebsiteen altijd een flater slaat. In ieder geval tegen de topploegen. Nou wil ik Liberty natuurlijk niet afvallen, maar ik voorspel toch een nipte zegen voor de oranjebrigade. Ondanks het verlies stelt Mick de Spits (uiteraard) weer niet teleur, en tekent voor het enige Dongense doelpunt van de middag.

WijchenOirschot 2-2
Een aantal websiteen na de start van de competitie konden de titelaspiraties alweer in de ijskast in Nijmegen-zuid. Slechts één website duurde het voordat de aspiraties voor plek 2 in de ijskast zijn verdwenen.
Op papier zou Wijchen toch mak-ke-lijk van Uden hebben kunnen winnen. Niet is echter minder waar. Bij hét strafcornerkanon staat het vizier nog niet op scherp na de winterstop, en dat komt de Gelderse ploeg duur te staan.

Nog gedesillusioneerd van het verlies van afgelopen zondag treedt Wijchen aan tegen Oirschot. De ploeg die het voor elkaar kreeg om nét voor de winterstop gelijk te spelen tegen Cul. Tegen Cul. Cul. Laat het even op je inwerken.

Wij allen hopen op het forum dat de Brabanders inmiddels weer de goede vorm te pakken hebben en ze Wijchen het vuur aan de schenen gaan leggen.
Een mooie pot hockey, met twee goed spelende ploegen eindigt echter onbeslist.
Een leuke derde plek aan het einde van de competitie is ook niet erg he, Wijchen.

Hockey=Leven | 15/03

Zoooo, terug van weggeweest. Wat hebben we dit gemist, gelukkig is de leukste competitie van de wereld weer begonnen:

Berlicum - Heeze
Cum tegen Heeze, tja wat moet je hier van zeggen. Heeze wat vorige week goede prestaties heeft geleverd door maar 7 goals tegen te krijgen bij Shot en zelfs 1x weet te scoren. Wie weet heeft Berlicum een off-day en worden ze verslagen, nee geintje. Zelfs met meer dan 69 scoops en 169 schijnflatsen weet Heeze de goal maar 2x te vinden en 1x te scoren. Maar Berlicum scoort 6x dus wint.
6-1

Boxmeer - Shot
Boxmeer mag eindelijk de competitie weer herstarten, maar dat tegen Shot. Die op vrijdag een bekerpot spelen tegen een eersteklasser, hebben de kruikenzeikers na zon pot nog wel energie in zich om het hoge Boxmeer aan te pakken? Ja. Trage eenzijdige pot, waarbij Boxminder toch een schot lost en deze via 15 voeten de goal in valt (wereldgoal).
1-9

Culemborg - Don Quishoot
Na de spannende CumCul pot van vorige week mag Cul deze week de stUdentjes uit Eindhoven ontvangen. Dit gaat op eigen veld verdomd lastig worden en Don Qui zal zich niet inhoUden. Waar alle verkiezingsdebatten en politieke discussies nog in het hoofd zitten van de stUdentjes, zijn de Culemborgers nog steeds aan het zoeken naar de stemloketten. Eenzijdige pot dus.
0-8

Hoco - Bommelerwaard
Bommel uit de gevarenzone met 12 punten? Wie zal het weten, spannend daar onderin zeg! Persoonlijk hoop ik dat Hoco wint, zodat ze gezellig samen op 12 punten zitten. Echter is hoco gewoon te matig om 2x te scoren en weet bommel dat 3x te doen.
3-2

Liberty - Uden
Prachtpot! Liberté moet ergens nog wat punten gaan halen, anders wordt het nog degraderen voor deze Dongenaren. Uden is boven zijn eigen pet gestegen door vorige week te winnen van Wijchen, zou Shot al een doosjes mercis hebben gestuurd? Lijkt me wel..
Uiteindelijk stuntelen beide ploegen en wordt er in het laatste kwart 4x gescoord, waar uiteindelijk Liberty zal zegevieren.
5-1

Wijchen- Oirschot
Nou Wijchen zeg, die hebben wel wat goed te maken na afgelopen weekend en het gelijkspel eerder tegen de boertjes. Op eigen veld en met eigen publiek zal Wijchen zeker aan het langste eind gaan trekken, Oirschot heeft even geen idee hoe ze ook al weer moeten hockeyen en gaan finaal ten onder.
5-0

Succes allen, maak er wat moois van komend wekend, steun vandaag je favoriete partij, maak een bolletje rood, stop met zweven en denk erom:
Hockey = Leven

Billy de Clown | 15/03

Daar is Clown Billy weer! Een weekje afwezig en er is gelijk een tweede clown verschenen op dit forum. Het grote verschil is dat Clown Billy een hockeyliefhebber is en weet dat er ook af en toe verloren wordt… Volgende keer beter Paul!

BerlicumHeeze 3-0
De pubers van Heeze zijn nog in extase van afgelopen zondag. Ze hebben de Machine uit Kruikenstad weten te weerhoUden van dubbele cijfers! Billy is trots op het gele duikbootje van 3D! Helaas voor onze knullen zijn de mannen van Berlicum goed begonnen aan de 2e seizoenshelft en zullen ze Roel en zijn neefjes zonder punten naar huis sturen. Roel besluit om na de website in zijn eentje de gehele equipe van Berlicum + de drie supporters uit te dagen voor websiteje atten, Hier blijkt Roel wel goed in te zijn en wint gemakkelijk.

Boxmeer – Shot 0-8
Mixed Houtzagerij Club Boxmeer krijgt de koploper op bezoek. De mannen uit Tilburg die nog niet in de fout zijn gegaan dit seizoen zijn erop gebrand om hun selectie blessurevrij te hoUden. De coach van Shot besluit om de mannen van het eerste naar de kroeg te sturen en neemt het derde team mee naar Boxmeer. Na een hoop gehak en gezaag kan de website dan eindelijk beginnen. Over het verloop van de website hoeft Billy natuurlijk niet uit te weiden, maar de coach van Shot staat weer met een grote W voor het scoreboard!

Culemborg - Don Quishoot 1-4
Culemborg presteert Best aardig, maar de ongewassen stUdentjes uit Eindhoven hebben een paar traytjes bier naar Uden gestuurd als bedankje voor het afstoppen van Wijchen. De mannen uit Eindhoven laten deze uitgelezen kans niet liggen en gaan er met de volle buit vandoor!

HOCO – Bommelerwaard 1-2
De mannen die groot afnemer zijn bij El Chapo hebben vorige week flink de deksel op hun neus gekregen van de stUdenten uit Eindhoven. Gelukkig hebben maar weinig spelers nog een neusschotje en valt de schade mee. De mannen uit Bommel zullen graag het puntenverschil willen vergroten en besluiten hun slechtziende coach een uur eerder naar Oisterwijk te sturen om het juiste veld vast te lokaliseren. Dit helpt en de Beste man coacht zijn ploeg naar de overwinning!

Liberty – Uden 0-2
De mannen van Uden die tegenwoordig weer in oranje aantreden hebben afgelopen week tegen de verwachtingen in van Wijchen gewonnen. Billy wist dat onze patriotten dit wel zoUden fixen. Billy hoort u denken: Maar Billy hoe dan? Hoe weet je dit allemaal? Nou dat Billy eens even haarfijn uitleggen: Wijchen is niet zo bijzonder als dat de ranglijst doet vermoeden én het belangrijkste aspect of eigenlijk de twee belangrijkste aspecten waren de 12e en 13e man die Uden vakkundig heeft opgesteld aan de twee zijlijnen. Maar goed, nu over de website tegen Liberty waarbij de 12e en 13e mannen niet mee mogen doen. Billy denkt dat het klassenverschil te groot is en de oranjemannen een zakelijke overwinning pakken.

WijchenOirschot 2-1
Wijchen zal nog lang terugdenken aan de website in Uden. Waar ging het mis? Waar kwam dat overtal vandaan? Billy kan maar een ding zeggen: traantjes drogen en weer door! De woede van de equipe uit Wijchen zorgt ervoor dat de onschuldige mannen uit Oirschot worden overspoeld door een bak aan agressiviteit. Echter weet de Engelstalig coach van Oirschot wat hem te wachten staat aangezien hij de hele website Uden-Wijchen heeft gefilmd met zijn mooie roze camerahoesje (Yes mate Billy keeps you in the holes!). De spelers van Oirschot weten niet of dit nog wel met hockey te maken heeft en besluiten voor het 4e kwart naar huis te gaan nu ze nog kunnen lopen. Strafcorner kanon van Wijchen mag het laatste kwart nog even aan zijn thuispubliek laten hoe hard hij de bal naast de goal kan pushen en de nummer 11 van Wijchen a.k.a. Tino Martin zal het publiek nog even toezingen, klasse mannen!

Clown Nijhuis | 15/03

Berlicum - Heeze
De jongetjes van Heeze zijn braaf met papa en mama op wintersport geweest. Na een dagje skiën kregen ze een warme chocomel en zijn ze braaf op de kamer gebleven terwijl papa en mama met de volwassenen zijn gaan apreskiën. Helaas hebben ze nog steeds geenballen gekregen en talent hadden ze sowieso al niet. Berlicum doet het gewoon prima en daarom zullen ze deze pot ook gaan winnen. 3-0

Boxmeer - Shot
Saai. 0-10

Culemborg - Don Quishoot
Culemborg kan thuis nog wel eens verrassen, meestervoorspeller Clown Bassie Nijhuis voorspelt dan ook dat Culemborg gaat zorgen voor dé verrassing van het weekend. 1-1

HOCO - Bommelerwaard
SOS, SOS en nog een SOS. Daar hoUden de kakkers van HOCO wel van, en meer dan terecht natuurlijk. De naam van de beruchte scheidsrechter van HOCO is allang niet meer voorbij gekomen op dit forum dus vandaar en daar is hij niet blij mee. Tandarts Loek komt speciaal voor jullie terug zijn pensioen en houdt de puntjes voor de sosboys in huis. 2-1

Liberty - Uden
Uden wint met 1-0 van Wijchen. Ik denk dat iedereen allang weet hoe dit kan, de mannen uit Uden worden namelijk iedere thuiswebsite geholpen door Clown Bassie Nijhuis en zijn kameraad Pipo Danny Makkelie. Deze pipos verdienen eigenlijk niet eens aandacht dus we gaan snel door met Liberty. Liberty staat eigenlijk veel te laag voor de kwaliteit die ze in de ploeg hebben, een vrij stug ploegje dat zeker thuis op het zandveldje de nodige weerstand kan bieden aan de rest van de competitie. 1-0

Wijchen - Oirschot
En daar is belangrijke website numero 2 voor Wijchen. Na de verliespartij in Uden is een overwinning voor Wijchen noodzakelijk om mee te blijven doen in de top van de competitie. De groenen zullen er alles aan doen om Oirschot te verslaan. Maar ali en zijn 14 rovers hebben een strijdplan ontwikkeld om het strafcornerkanon van Wijchen af te stoppen, helaas blijkt deze niet te stoppen en dus wint Wijchen met 4-1.

Dan resten mij nog enkel de termen zusje en lekkere moeders. Mannen bedankt! En doe de groetjes aan je zusje en je moeder.

Kneus van 3D | 14/03

Cum-Heeze 5-1
Cum afgelopen zondag bewezen te kunnen vechten na 1-3 achterstand.
Tegen de gehandicapte van de competitie zal dit niet nodig zijn eenvoudige overwinning voor Cum.
Box-Shot 0-13
Vraag is niet of Shot wint maar hoeveel het boven de 10 wordt.
Cul-Ezels 1-1
Verrassing de studs laten zich in het ootje nemen door Cul en scoren nog in het laatste kwart maar genoeg voor de overwinning is het niet.
Hoco-Bommel 2-2
Saaie website beide teams kunnen weinig, dus komt het op 3e helft aan die Bommel weet te winnen.
Liberty-Uden 0-2
Zakelijke overwinning van Uden die goed vervolg geeft aan website tegen Wijchen
Wijchen-Oirschot 1-0
Wijchen wil zich herstellen en dat lukt door het kanon die er eentje in werpt.

Was die weer nu mag de rest volgen.