Speelronde 12

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3D
  • 03/03
  • 967

Zijn Richard en Roderick terug van de skipiste? Mooi, dan kunnen we weer het veld op. Gelukkig voor de helling-boys kunnen ze de latten lekker laten zitten, het lokale bevloeings-systeem is namelijk omgetoverd tot sneeuwkanon.
De koploper heeft in ieder geval geen warming up nodig en beschouwd de eerste 2 websiteen als voldoende voorbereiding.

Berlicum - Culemborg
Bommelerwaard - Liberty
Don Quishoot - HOCO
Oirschot - Boxmeer
Shot - Heeze
Uden - Wijchen
Reageren

@Gele Trui | 11/03

Je bent moeder vergeten, niet cool dus

Gele Trui | 10/03

Heren van het goede leven, wat is het weer fijn om die vingertjes weer aan het werk te zien. Ik kan dan ook niet wachten dat Heeze en Boxmeer weer met de grond gelijk worden gemaakt. Nu dan de voorspellingen:

BerlicumCulemborg
2-1
Echt zo’n website dat je blij bent als voorspeller dat beide ploegen al een keer tegen elkaar hebben gespeeld. Eerder dit seizoen wonnen de mannen uit Berlicum knap uit met 2-1. Laat ik het dan maar weer hoUden op een nipte overwinning voor dit keer de thuisploeg. De kans is trouwens wel groot dat bij Berlicum weer eentje met handschoenen gaat spelen. Als tip wil ik Culemborg dan ook meegeven om alle aanvallen over zijn kant te spelen. Want ja de combinatie tussen spelen met handschoentjes en speler zijn van Berlicum H1 is gedoemd om te mislukken.
Bommelerwaard – Liberty

4-1
Na even de voorbereiding van Liberty gecheckt te hebben op de socials kon ik al snel een conclusie trekken, verliezen met 5-2 van de mannen uit Prinsenbeek is toch wel echt diep triest. Volgend jaar maar is denken aan oefenpotjes tegen teams op jullie niveau, dacht zelf aan Don Quishoot dames 1 ofzo. De mannen uit Dongen zullen dus niet met een hoop zelfvertrouwen de winterstop uitkomen en moeten dan ook meteen een belangrijke pot spelen voor handhaving. Bommelerwaard zal er dan ook alles aan doen om te winnen komende zondag. Na wat geklungel achterin zal al vroeg een grote afstand overbrugd worden doormiddel van een paar goals die Liberty niet meer te boven komt. Na zondag zal alleen Liberty met de twee kneuzen teams van deze competitie te vinden zijn in de onderste regionen.

Don Quishoot – HOCO
10-0
Op de socials is mij begin dit jaar iets heel raars opgevallen. De mannen uit Oisterwijk stonden wel erg vroeg dit jaar op het veld. De kerstboom was nog niet opgeruimd en de mannen hadden alweer zin om te hockeyen. Waarom vraag ik mijzelf dan af want met dat bagger hockey daar in Oisterwijk wordt niemand echt gelukkig. Maar misschien gaat het positief uitpakken, al zal de eerste website vooral tegenhoUden worden. De stUdentjes uit Eindhoven gaan een gemakkelijke zondag tegemoet met als doel om aankomende weken weer een van de promotieplekken in handen te nemen. Grote kans dat ze na het doelpuntenfestijn tegen HOCO tweede staan.

OirschotBoxmeer
7–0
Voor Oirschot een fijne wedstijd om mee te beginnen. Voor Boxmeer komen de belangrijke potjes over een aantal weken.

Shot – Heeze
7–0
Shot breidt de voorbereiding nog met een potje uit, Heeze thuis. De vraag is niet of Shot gaat winnen maar of die rode achterin bij Heeze huilend het veld afloopt na het fluitsignaal. Denk persoonlijk van wel. Verder komt Heeze wel geteld een keer bij het doel van Shot omdat nummer 5 bij de stUdentjes weer net iets te vaak naar het vrouwelijk schoon langs de lijn zit te kijken. Conclusie: saaie pot, hopen op goed weer.

UdenWijchen
2–2
We sluiten de voorspellingen af met toch wel de leukste pot van het weekend. Wijchen staat knap tweede en zal dus genoeg geloof hebben dat promotie mogelijk is dit jaar. Een uitwebsite tegen Uden zal in ieder geval geen gemakkelijke pot worden om rustig met drie punten terug de auto in te stappen. Uden is een Best aardige ploeg maar hebben een groot probleem, je hebt er een paar tussen lopen die soms een kortsluiting in hun kop krijgen. Dus voorspel een lekker vechtpotje met veel kaarten en vier goals uit de strafcorner. Tot slot wil ik nog even de woorden van BUT WHY? gebruiken om de voorspelling cool te maken. Raakt het strafcornerkanon van Wijchen het zusje van de aanvoerder van Uden waarna de 13e man sos verkoopt aan beide zusjes van de trainers.

Fenomeen | 10/03

Berlicum - Culemborg
twee promovendi die niet volgens de statistieken presteren dit seizoen, hockeyend niet aantrekkelijk maar het voldoet klaarblijkelijk in deze competitie. Saaie website veel fouten. 3-2

Bommelerwaard - Liberty
Bommel tegen Liberty, twee ploegen die het ten opzichte van vorig seizoen slecht doen, Liberty vorig jaar nog aan het hockeyen voor promotie en nu voor handhaving, wellicht is dit ook beter voor ze. Bommel doet wat van ze verwacht wordt en trekt deze website met behulp van de arbitrage over de streep.
3-1

Don Quishoot - HOCO
Tja hoco triest, donkey goed. HOCO uit, 12 man. 9-1

Oirschot - Boxminder
Oirschot thuis is eigenlijk al gratis inzetten op de drie punten voor de mannen uit Oirschot. Helemaal als het tegen een team is van het formaat Boxmeer. Wat doen ze eigenlijk hier?
7-0

Shot - Heeze
Heeze heeft al de begroting voor volgend seizoen op de 4e klasse ingesteld en weet wat ze te doen staan, degraderen. Dat is voor de club eigenlijk niks anders dan vorig seizoen, degraderen. Shot is nog bezig met de afterpartys van carnaval en weet nog dronken af te rekenen met de gele mannen uit Heeze. 8-0

Uden - Wijchen
Uden kan niet heel veel, Wijchen ook niet maar wel iets meer. De arbitragecomissie in Uden weet wel wat hun taak is voor deze speelronde en gaat hier grondig mee aan de slag. Wijchen weet in de laatste minuten toch nog een ommekeer te maken met de inmiddels resterende 9 man omdat Uden eigenlijk gewoon niet heel speciaal is. 4-4

Fred Vleespet | 08/03

Berlicum-Culemborg 4-3
Cum en Cul, 2 ploegen die een prima eerste seizoenshelft hebben gedraaid en wat hoger op de ranglijst staan dan verwacht. Puike prestatie heren! Echter deze website zal niet bol staan van de technische hoogstandjes, hard werken en hopen dat een balletje goed valt. Wellicht een cornertje hier en daar. Een scoop van vedette bij Berlicum achterin die doorstuitert voor een intikkertje. De 4de periode staat hij in de spits en maakt ie er ook nog 1. Spanning en strijdlust vergoeden veel voor de 3 toeschouwers op een verder regenachtig, verlaten en desolaat sportpark in Berlicum.

Bommelerwaard-Liberty 2-3
Liberty heeft een uitdaging voor de terugronde van deze competitie, kunnen ze uit de kelder van deze kelderklasse weg komen? Bommel doet maar wat en dat pakt soms goed uit, verder is de 3de helft belangrijk voor de mannen. Naar boven kijken heeft geen zin, dus is dit misschien wel een must win voor Bommel. Liberty heeft na het experiment met een onervaren coach gekozen voor een oude ervaren coach met een clubhart. Bij ADO werkt het voorlopig, Liberty gaat hier ook de vruchten plukken van dit beleid. Winnende goal valt in de laatste minuten na een doldrieste actie van nr 10, afgemaakt door Mick de spits. Uiteraard.

Don Quischoot-HOCO 6-1
Hebben de tech boys versterkingen gehaald deze winter als laatste redmiddel om hun Tilburgse tegenstrevers van het kampioenschap af te hoUden? Een talentje op exchange? Eentje terug van paar maanden backpacken door Zuid-Amerika? Vast wel! Maar nieuwe spelers moeten worden ingepast en het loopt nog niet echt lekker soepel. HOCO is HOCO and will always be HOCO. Ze zien het elk weekend wel en zijn benieuwd wie er komt opdagen. Dan veel scoopen en hopen op succes. Al schijnen ze wel een coach te hebben nu en misschien een plan. Helpt het? Deze zondag zeker niet. Eretreffer wordt gemaakt door Maarten. Of was het nou toch Simon?


Oirschot-Boxmeer 4-0
Oirshot heeft een solide 1ste seizoenshelft gedraaid. Prima georganiseerde ploeg, halen wel de meeste punten thuis. Soms ontbreekt het ze wat aan creativiteit en scoren blijkt ook Best moeilijk. Hoe Boxmeer aan 7 punten is gekomen is nog steeds een raadsel, maar goed voorlopig zijn ze veilig. Oirschot uit is echter wel een onmogelijke opgave. Het gebrek aan scorend vermogen zorgt er voor dat de echte afstraffing uit blijft. Prima start voor beide teams. Oirshot gaat snel kijken wat de uitslag bij Uden-Wijchen is geworden. Boxmeer hopen dat Shot nog niet is warm gedraaid volgende week.

Shot-Heeze 7-2
Heeze heeft de hele winter keihard door getraind en de jongetjes zijn mannen geworden. Er is baardgroei en de stemmen worden langzaam maar zeker zwaarder. Er wordt een alles of niets poging gewaagd om een bijna onvermijdelijke degradatie af te wenden. In 2 jaar naar het echte afvoerputje van de hockeypyramide, dat mag eigenlijk niet gebeuren. Met een onmogelijke missie en lood in de schoenen naar de universiteit in Tilburg. Sterkte mannen!! Shot hangt nog in carnavalssferen en de stUdentjes lopen naast de schoenen na de overtuigende 1ste seizoenshelft. Ze blijken zichzelf inmiddels zelfs bekers te geven na het winnen van oefenwebsiteen. Zijn ze al aan het oefenen voor het kampioenschap? Nooit de huid verkopen voor de beer geschoten is, Beste jongelui! Shot wordt nuchter gedurende de eerste helft en poetst een matige start makkelijk weg. Overtuigend is het nog niet, maar wel voldoende.

Uden-Wijchen 2-4
Met afstand de mooiste pot van deze speelronde. Haakt Uden definitief af of moet Wijchen de titelaspiraties nu al in de kast gaan zetten? 2 prima ploegen, met verrassend weinig punten voor het aanwezige Udense talent. Probleem is namelijk, het boeit de heren geen f*ck. Ze zijn allemaal minimaal 3x op wintersport geweest. Carnaval was mooi en sinds een weekje zijn de sticks weer uit de tas gehaald. Wijchen is al een tijd serieus aan het voorbereiden en wisten zelfs een 1ste klasser te verschalken. Dat Berkel-Enschot kansloos onderaan staat en eigenlijk hun H5 is vergeten we even. Toch zijn ze de betere ploeg op het blauwe veld tegen de heren in oranje, of toch wit? De gemakkelijk gegeven plakjes kaas hoUden Uden lang in de race. Het verschil wordt uiteindelijk gemaakt door het strafcornerkanon, hij sleept ze dr doorheen.

Maak er een mooie strijd van de tweede ronde. Proost!

But why? | 08/03

Klopt, je moet altijd minimaal de woorden sos, moeders, zusje, 13e man, en strafcornerkanon gebruiken, anders is je voorspelling niet cool

@erik | 08/03

Hey duikl*l het is wel de bedoeling dat je meer tikt dan alleen een saaie voorspelling. Ander kan je net zo goed niks zeggen. Bij voorbaat dank

Erik | 07/03

Berlicum-Culemborg 3-1
Middenmoot krakertje die wordt beslist door het thuisvoordeel.

Bommelerwaard-Liberty 3-0
Bommel staat te laag en begint de 2e seizoenshelft overtuigend en vinden aansluiting bij Cul en Cum.

Don Quishoot-HOCO 7-1
De stUdenten beginnen met een makkie en gaan rustig aan naar een overtuigende overwinning tegen een uitspelend HOCO. De linksback van DQ mist nog een scoop waardoor de mannen uit Oisterwijk nog een keer kunnen scoren.

Oirschot-Boxmeer 9-0
Oirschot begint het seizoen met een laatste oefenwebsite en kan zich richting op Wijchen.

Shot-Heeze 15-0
Tja..

Uden-Wijchen 2-2
Leukste potje van de week! Wijchen wil de 2e plek vasthoUden maar loopt zich vast op de 13 man van Uden en zakken af naar plek 4.