Speelronde 11

Geplaats door: Hockey=Leven ( )

  • 3D
  • 22/11
  • 2260

Jezus Bommel wat was er allemaal aan de hand zondag? Verliezen van Boxmeer is wel erg ondermaats. Mooi om de vijandelijke berichten te zien achteraf, genieten zelfs! Laat dat nu ook maar even zien in de voorspellingen van dit weekend, want het wordt wat matig met het aantal voorspellingen. Laten we hopen dat sommigen vervroegd begonnen zijn aan de winterstop...
Deze week weer wat mooie potjes om te voorspellen:
Bommel - Wijchen
Don Quishoot - Berlicum
Hoco - Liberty
Oirschot - Heeze
Shot - Culemborg
Uden - Boxmeer
Reageren

UDENBEDANKT | 28/11

Namens het hele forum wil ik Uden bedanken. Jullie hebben Boxminder wederom het zwijgen opgelegd en hoogstpersoonlijk de over het paard getilde egos weer de grond in getrapt. Waarvoor hulde. Nu kunnen wij met een gerust hart de winterstop in! MV

Paul de Octopus | 25/11

Na de succesvolle collab van vorig week met collega de Bierhapper is Paul weer terug met een nieuwe solo voorspelling. Deze week vrij veel sneue en nietszeggende zaadpotten. Ik raad u allen dan ook aan om gewoon lekker thuis te blijven zondag en België-Marokko te gaan kijken.

Bommel - Wijchen 1-6
Woef, Woef, Waf! Het zijn de bommelpups blaffend op zondag in de wei. Afgelopen zondag zijn de mannen op schandalige wijze in het kontje vernederd door het G-team van west Duitsland. Tijd voor revanche denken de pups. Maar helaas, blaffende bijten niet en Wijchen gaat met een promotieplek op zak de winterslaap tegemoet.

Don Quishoot - Berlicum 8-1
De nerds moeten in de 2de seizoenshelft aan de bak. In de topwebsiteen konden de mannen te vaak het verschil niet maken en zodoende kijken zij nu tegen een schamele 3de plek aan. Qua potentie ziet Paultje deze ploeg wel 2de worden. Advies van Paul voor de heren: Iets meer omgeven door lekkere vrouwen, iets minder janken, iets minder studeren en iets meer gwn hockeyen tijdens websiteen ipv anti-hockey speulen. Aankomende zondag moet voor DQ echter geen probleem zijn. De bordeauxrode mannen van de meeste troosteloze hockeyclub van Nederland staan op een leuke plek maar kunnen er niet heel veel van. Bij een 8-0 stand zet Berlicum de scoopert op onbegrijpelijke reden weer voorin en door de verwarring zien de mannen van DQ een balletje door de verdediging in het eigen netje vliegen.

Hoco - Liberty 1-3
Alarmfase 1 in Dongen! Het vaandelteam bevindt zich in zwaar weer nu de ploeg bivakkeert op een degradatieplaats. Deze 6 puntenwebsite is van dusdanig groot belang, dat het Bestuur van de woestijnratten ingrijpt. Om achterin voor wat meer zekerheid te zorgen, vliegt het Bestuur oud inwoner Nick Olij in om het doel te verdedigen. Ook besluiten het Bestuur in de grote stad op zoek te gaan naar wat stimulerende middelen voor hun manschappen om zo op gelijk aan Hoco aan de afsnuif te versnuiven. Mick de spits verschijnt net zo strak als MDMarco van Basten aan de afslag krijgt het hierdoor dusdanig op zijn heupen dat hij driemaal de bal over het lijntje snuift.

Oirschot - Heeze 100-0
Tja, Heeze, Heeze, Heeze. Wat moeten we er nog van zeggen? Tegen het meest degelijke team van 3D weten de jongetjes van Heeze voor een nieuw dieptepunt te zorgen. De hele website denken de jongens dat zwarte piet langs de lijn staat bij Oirschot. Hierdoor zijn de jongens veel te veel bezig met hun tekeningen, worteltjes en verlanglijstjes te over handigen dat ze kei en keihard op hun broek krijgen.

Shot - Culemborg 9-0
Shot gaat als winterkampioen met een straatlengte voorsprong op de concurrentie de winterstop tegemoet. De mannen zijn ook voor de mannen uit Kuilenburg veel te sterk en gaan in de tweede helft experimenteren. Dit levert nog een paar hele leuke acties op vanuit de trukendoos van nummer 17. Ook de trukendoos van Langnek 5 achterin gaat open en dit levert nog wat corners op voor Culemborg. Echter kan ook Culemborg er vrij weinig op en dat gaat ze ook deze website pijnlijk opbreken.

Uden - Boxmeer 6-0
Uden afgelopen week keihard door de ondergrens gezakt. In de winterstop gaat Giel de Winter bellen met Truus van Gaal, om de tulpengeneraal over te halen Uden naar promotie te coachen. Louis gaat na een lange onderhandeling en wat wippies met Truus overstag en besluit toe te zeggen. Via een videoverbinding met Qatar schreeuwt Louis het andere oranje naar een simpele overwinning op de meest gehate ploeg uit 3D.

Gele Trui | 25/11

Wat was het koud afgelopen zondag zeg. In de regen hockeyen voor lege zijlijnen is toch wel het aller k*tst wat je kan overkomen als derdeklasse hockeyer. Zelf had ik gelukkig mijn favoriete trui weer meegenomen die mij in de kantine weer een beetje heeft opgewarmd.

Bommelerwaard – Wijchen
0–4
Twee websiteen achter elkaar moet je helemaal nie willen hebben de bommels gedacht van de week. Je moet toch die gehandicapten teams het gevoel geven dat ze er nog iets van bakken. De mannen van Bommelerwaard hoeven zich echt geen zorgen te maken. Volgend seizoenshelft weer 9 puntjes pakken en dan kunnen jullie je weer opmaken voor een nieuw seizoen.
Wijchen doet nog helemaal mee om promotie en zullen daardoor niet zaterdag de kroeg in duiken. Verstandig maar volstrekt onnodig want brak win je ook nog steeds van Bommelerwaard. Na de 3-0 gaat het tempo eraf het speelt Wijchen de website zakelijk uit.

Don Quishoot – Berlicum
10–0
De studs hebben weer in lange tijd gewonnen. Mick de spits was ondanks de carnavalskraker van Bier de Octopus in bedwang te hoUden en heeft het met Liberty een kansloze middag beleeft. Naast dat de studs aankomende zondag gemakkelijk gaan winnen zal de focus toch ergens anders op liggen. De winterstop staat voor de deur en dat zal resulteren in veel vrouwenloze zondagen. Voor de mannen uit Eindhoven de taak om de vrouwen langs de lijn te overtuigen om samen fit te blijven in de winterstop. Zo blijven de studs ook in de winterstop top fit. Veel succes mannen ben benieuwd.

HOCO – Liberty
1–0
Dat wordt een kraker zeg. Veel ervaring bij beide teams die het spelletje maar al te goed kennen. Een website met verschrikkelijk weinig kansen en die beslist zal worden door de mannen met het fluitje. Na de eerste goal wordt de website doodgemaakt en wordt eindeloos tijdje rekken niet Bestraft. In beide helften breekt een knokpartijtje waar beide keren alleen de mannen van Liberty kaarten krijgen. Al met al een frustrerende middag voor de mannen uit Dongen die door de zoveelste nederlaag verder in de problemen zakken.

OirschotHeeze
3–0
Aan beide teams zou ik willen meegeven om gewoon lekker de pot Belgie – Marokko te gaan kijken. Een omdat beide voetbalteams waarschijnlijk toch beter kunnen hockeyen dan Heeze. Twee omdat iedereen toch wel weet dat Oirschot de website gaat winnen. Heeze gaat mee in het voorstel en kan zich richten op het scouten van betere spelers in de winterstop.

Shot – Culemborg
6–0
Alles gewonnen in de competitie, overwinterd in de beker, meer dan 70 goals voor. Allemaal redenen waarom shot ook niet aankomende zondag gaat verliezen. De enige vraag is of de scheidsrechter in het groen meer of minder dan 6 kaarten gaat uitdelen. De boetepot bij de studs blijft maar oplopen en er zal dan ook zondag weer volop gratis kannentjes genuttigd worden. Op het moment is het zelfvertrouwen zo hoog bij de studs dat zelfs de kleine namen denken dat ze in een keer kunnen hockeyen. 3D truuks niks is te gek. Dit zal voor veel balverlies op het middenveld lijden waardoor de score beperkt blijft. Culemborg kan zich beter focussen op de zondag erna. Zondag gaan ze kansloos onderuit.

UdenBoxmeer
4–0
Boxmeer vindt het allemaal wel prima. 7 punten en boven de degradatiestreep is ruim meer van wat iedereen had verwacht. Tweede seizoenshelft lekker door gaan met ruzie maken nummer 99. Dat is ten slotte waar dit forum voor bedoeld is. Uden zal met 19 punten niet tevreden zijn en zal een onmogelijke opgave moeten verrichten om na de winterstop terug te keren naar de 2e klasse. Een bijzondere saaie website waar beide teams mee kunnen leven. Wel zal nummer 99 nog even aangeven waar die allemaal gehockeyd heeft.

Luistervinkje | 25/11

Op je hoogtepunt moet je stoppen. Vandaar dat ik weken afwezig ben geweest nadat al mijn voorspellingen waren uitgekomen, inclusief het ontslag van den trainert van Liberty. Aangezien velen mijn kennis en kunde op dit forum kennelijk bijzonder hebben gemist en van mijlen en ver verzocht werd het toetsenbord weer aan te sluiten, kan ik mijn fans natuurlijk niet blijven teleurstellen. Aangezien ik de freelance contracten van mijn luistervinkjes vakkundig verscheurd heb, zal ik het ditmaal wel op eigen kracht moeten doen.

Bommel - Wijchen
Wat een heerlijke website om mee te beginnen. Na dit potje is 1 ding meer dan welkom, de winterstop. Menig toeschouwer heeft zichzelf bij elkaar geraapt om nog één keer in 2022 de Pups aan te moedigen. Een dag in het leven van de supporters die ze nooit meer terug krijgen..
Samenvattend kan de eerste seizoenshelft van Wijchen als buitengewoon effectief worden Bestempeld. Twee moeilijke uitwebsiteen gelijk gespeeld en thuis verloren van de koplopert. Erg knap, zeker voor een team dat het vrijwel alleen van de corner moet hebben!
2-4

Don Quishoot - Berlicum
De studs willen de fysieke mannen van Beerlicum nog eenmaal van de mat spelen en zo vast te wennen aan de gemiddelde cijfers die de studs gaan behalen in de tentamenweek. Het wordt zeker geen moeilijk potje voor de stucobaasjes uit 040. Ik voorspel dat de mannen van Beerlicum, iig één helft, niemand op het veld heeft met een thermo shirt. Pas wanneer zicht op resultaat uit blijft, zal de kou voelbaar worden. Maar onthoud: De beer likt zijn beerkens totdat het beren zijn.
7-0

Hoco - Liberty
Blijkt dit dan het nieuwe Heeze-Boxminder te zijn? Natuurlijk niet, al is het alleen al omdat de ballen van deze mannen wel al zijn ingedaald én zij zelf mogen besLissen hoeveel lijntjes er op zondag getrokken worden. Qua hockey zijn er wel enige gelijkenissen. Het luistervinkje heeft alles uit de kast getrokken om de plaatselijke luchtverkeersleiders van de Gilze-Rijen AirForce Base eenmalig naar Tilburg Oost te verplaatsen. Er kan dus vrij, veilig en veelvuldig gebruik gemaakt worden van de hoge bal mannen! Nadat de bal 70 minuten de grond niet heeft aangeraakt, blijkt dat de bal de middenstip niet heeft verlaten.
0-0

Oirschot - Heeze
Één ding is zeker, de uitslag van dit potje wordt maar door 1 team bepaald. Zijn de mannen bereidt om gas te geven of gaan ze de jonkies uit Limburg Noord sparen? Oirschot staat te laag, Heeze staat te hoog. Man man man, wat is de degradant uit de tweede klasse diep gezonken zeg. Normaliter zou je grof geld moeten betalen voor mijn goede adviezen, maar deze krijgen jullie voor niets! Gewoon heel jullie team uitschrijven bij de KNHB, half jaartje jezelf gaan ontdekken in Thailand en volgend jaar opnieuw proberen mannen.
10-0

SHOT - Culemborg
Culemborg mag bij uitstek de verrassing van de eerste seizoenshelft genoemd worden. In een competitie met drie degradanten uit de 2e klasse, als promovendus, knap als 6e de winterstop in gaan. Laat die trots zondag de pret niet drukken mannen! Er staat namelijk in de eerste seizoenshelft geen maat op SHOT. Al zullen in de 2e seizoenshelft de moeilijkste potjes nog moeten volgen. Meest prangende vraag dit weekend: behaalt de eerste cornerman 50% rendement over zijn push in de gehele eerste seizoenshelft? Wie zal het zeggen!
6-1

Uden - Boxmeer
Uden heeft heel wat onnodige punten laten liggen en had zelfs moeite met punten op te halen tegen de G-hockeyers uit Limburg Noord. Jullie zijn veel beter dan dat mannen, laat dat nou een keer zien. Boxminder is daar écht de ideale tegenstander voor! Overigens wachten de mannen in het wit nog altijd op het moment dat de oranje shirts door de tere kinderhandjes in Bangladesh zijn gemaakt. In mijn tijd werkten ze tenminste nog door.. Hoe dan ook, stiekem hoopt heel deze klasse dat de incest mannen uit Duitsland de deksel op de neus krijgen. Hopelijk mogen ze na dit weekend weer met Heeze de onderste contreien bezetten, net zoals hullie voorouders met Nederland deden. Er zijn maar drie dagen voor nodig om dat voor elkaar te krijgen.
1940-5

subsidies | 25/11

Als we denken dat ploegen niet verder kunnen zinken dan weet altijd 1 ploeg ons te verassen, Dank bommel dat je de lol erin houdt.

Bommel-Wijchen

Pups heel pijnlijk verloren en mogen in de laatste website van het voorseizoen aantreden tegen de gelderlandse machine. mannen staan 2e maar daar gaat bommel niet voor aan de kant zoals mensen nog weten vorig jaar bij HOrst. Bommel een goede band met DQ en zal er alles aan doen om het feest daar nog groter te maken. Het zal er m hangen, gaat het cornerkanon uit bommel eindelijk weer een keertje aangestoken worden of blijft het lontje uit.

2-3

DQ-Berlicum

DQ moet punten pakken willen ze gaan promoveren, maarja tegen Berlicum lukt dat wel.

5-1

Oirschot-Heeze

Oirschot thuis dus met 13.

5-1

Shot-cuul

shot gaat de mannen weer ff leren hockeyen, maar zien de midget in de spits over het hoofd en subsidiesmurf prikt er toch nog 2 in. Verders geen stress dus easy W.

7-2

Uden-Boxmeer

Uden thuis dus wint wel. Boxmeer denkt dat ze kunnen hockeyen nadat ze van het plaatselijke instelling hebben gewonnen, maar krijgen al snel de deur op de neus en de Aanvoerder begint al na 3 minuten met de bal en neus over de lijnen te rammen.

5-1

Hockey=Leven | 24/11

Bommel – Wijchen
Bommel zal zich compleet willen distantiëren van wat er afgelopen Zondag is gebeurt, daarom gaan ze vol gas tegen Wijchen en kunnen ze het de mannen van Wijchen erg moeilijk maken. Echter weet Wijchen gewoon de punten mee naar huis te nemen, wel komen de pups dichtbij!
3-5

Don Quishoot – Berlicum
Na vorige week het hele zandveld te hebben omgebouwd, mag DonQui de laatste website thuisspelen. Scheelt een hoop uren in de bieb! Nu kunnen ze zich focussen op het hockey en wordt deze pot tegen Berlicum easy.
7-0

Hoco – Liberty
6 (van de in totaal 6) punten zijn behaald in 2 van de laatste 3 thuiswebsiteen. Gaan ze (samen met tandarts Loek) deze trend doorzetten en tegen directe concurrent Liberty weer 3 puntjes pakken. Nou die 3 punten pakken ze sowieso, maar of ze winnen is dan de vraag hè. Liberty zal in de laatste website toch nog een paar plekken willen stijgen, maar gaat dit pas weer kunnen doen in de volgende seizoenshelft. Flink trainen in de winterstop boys!
2-1

OirschotHeeze
Oirschot thuis, dat gaat Heeze dus echt nooit winnen. Meer woorden kan ik hier ook niet over typen.
10-0

Shot – Culemborg
Hier hoeven ook niet heel veel woorden aan te pas te komen. Shot gaat thuis wel winnen van Culemborg, wat heel wisselvallig presteert.
Deze voorspeller heeft van interne bronnen vernomen dat Shot een sinterklaasavondje heeft op zondag, misschien leuk als ze Heeze ook uitnodigen? Die kunnen wel een feestelijke avond gebruiken. Ik zie het wel op de socials!
4-0

UdenBoxmeer
Ook een nietszeggende pot, Uden wint, Boxmeer niet en daar mee basta!
7-2
Ik hoop dat er komende seizoenshelft toch wat meer voorspellers aanwezig zullen zijn op het forum, meer is beter! Voor nu een fijne week gewenst, zet je schoen, bel je oma, kus een ander individu, maar denk erom:
Hockey = Leven

Billy de Clown | 24/11

Bommel - Wijchen (4-3)
Als de broeders van Saudi-Arabië van Argentinië en de Jappen van Duitsland kunnen winnen dan kan Bommel ook van Wijchen winnen. Bommel wint verassend! Hoe komt dit toch zal u zich afvragen? De Bommelboys zullen hun half blinde coach voor de dug-out van Wijchen neerzetten. De Beste man zorgt voor dusdanig veel verwarring dat de mannen van Pistolen Paultje geen idee hebben wat er moet gebeuren.

Don Quishoot – Berlicum (6-0)
De Eindhovense studs hebben er kwantumfysica op losgelaten en zijn tot de conclusie gekomen dat Berlicum niet kan hockeyen. Het geheime wapen van Berlicum is de griezel die ze als scheidsrechter opstellen bij hun thuiswebsiteen. Helaas kan deze griezel niet mee naar Eindhoven, dus zal het een gemakkelijke middag worden voor DQS!

Hoco – Liberty (0-0)
Snif-snif United tegen Lomperty. Deze website zal veel fysieke duels bevatten waarbij de bal niet in de buurt zal zijn. De ouders van de welvarende Oisterwijkse boys hebben twee advocaten opgesteld als scheidsrechters. Hier hadden de mannen van Lomperty niet op gerekend en zullen het moeten bekopen met 200 uur taakstraf waarvan 50 uur voorwaardelijk.

OirschotHeeze (4-0)
Heeze heeft het de oranjemannen lastig gemaakt op eigen veld. De patriotten schijnen dus echt een hekel te hebben aan uitwebsiteen. Het vertrouwen wat ze hebben getankt tegen Uden zal door Oirschot vakkundig worden weggewerkt. Gelukkig staat pakjesavond al bijna voor de deur en kunnen de knullen van Heeze zich daarop focussen! Geniet van de laatste clinic jongens!

Shot – Culemborg (9-0)
Shot zal de eerste reeks websiteen ongeslagen afronden. Billy snapt niet dat deze mannen in de 3e klasse terecht zijn gekomen. Het klasse verschil zal groot zijn en de Tilburgse stUdenten kunnen het 4e kwart al een koude pinterman gaan pakken. Desondanks dat alleen Culemborg nog op het veld staat, weten ze niet te scoren.

UdenBoxmeer (7-1)
De mannen van Uden spelen weer thuis en daar zijn ze goed in! Boxmeer blijkt de meest gehate ploeg te zijn van heel 3D. De houthakkers uit Duitsland komen niet om te hockeyen, maar om wat sticks door te zagen van de oranjemannen. Uden is echter veel beter dan dat ze laten zien, maar zullen voor deze website even aanzetten en de houthakkers zonder punten en eigenwaarde naar huis sturen.

zwartepieter | 22/11

Bom- wieg
Bommel gewoon slecht. Na vorige week 7 dagen lang in therapie om bij te komen, werpt enigszins de vruchten af.
0-9

donkie - cum
Cum dramatische hockeyers, De ezels uit EHV prima hockeyers. Gemakkelijke middag voor de gakpo-aftrekkende nerds.
7-0

Hoco - Liberteeeee
Liberty komt beter in hun spel en gaat dit laten zien tegen het traagst-spelende team uit de gehele 3e klasse. Tandarts Loek probeert ook een rol op te eisen maar krijgt in minuut 7 een afslingerde sleeppush van spits Mick op zijn voorhoofd. Liberty vervangt scheids en wint,
1-3

Oirschot - Someren JB2
Wordt het na 11 speelrondes grapjes maken over de leeftijd van Heeze dan wel eens genoeg? nee tuurlijk niet. Kids uit Limburg ruzie gemaakt met hun ouders omdat ze naar bed moesten voor de website van arg - Mex. Kids boos, ouders niet meer willen rijden. Oirschot wint reglementair met 3-0 wegens niet opdagen tegenstander.
3-0

Shot - kuilenberg
Shot 5-1 overwinning op koploper in de 2e klasse. Eigenlijk veel te goed (en te arrogant) voor de 3e klasse. Cul bakt er niks van. Spaanse keeper afgeleid door de dames van de tennis en laat er 1 door zn benen glijden.
8-1

Uden - HIV
Het aller vreselijkste team uit 3d. Met een doelsaldo van -37 het lef hebben om praatjes te hebben. Ach, Duitsers zijn toch stom. Uden technisch top 2 uit de poule. Nu nog laten zien.
37-0

19:30 | 22/11

Bommel - Wijchen 1-5
Bommel verliest met 5-0 van Speakerplas dit kan maar een ding betekenen en dat is dat Speakerplas weer scheidsrechters van het hoogste niveau heeft geplukt. Bommel is nog zo boos van de website tegen Speakerplas dat ze Wijchen thuis helemaal kapot willen maken. Maar dit uit zich alleen in 6 kaarten en helaas geen overwinning voor de bommel boys.

Donkey - Berlicum 4-0
Is weer eens een website waar Donkey niet in de problemen komt ze gaan met 2 vingers in de neus deze website winnen. En ze hebben geluk want de wel bekende goaltune van Donkey zal maar liefst 4 maal te horen zijn zondag!

HOCO - Liberty 3-2
Hele spannende pot! Maar niet om aan te gluren HOCO zal winnen omdat ze thuis spelen. Maar wel vallen er 3 van HOCO schuimbekkend op de grond na een overdosis. Maar dat mag de pret niet drukken want de derde helft wordt ook gewonnen door HOCO!

Oirschot - Heeze 2-0
Heeze JC1 is het team dat het goed kan doen. Nadat jongens A1 en B1 het niet hebben laten zien nam de C1 het stokje over en dat leidde bijna tot een overwinning. Helaas verloren ze in de laatste minuut. Deze week weten ze als gewoonlijk niet te scoren en krijgen ze twee strafcorners om hun oren.

Shot - Culemborg 4-1
Leuke website maar wel een makkelijke pot voor Shot. Ze scoren 4 keer en gaan in de derde helft er helemaal vanaf om goed de winterstop in te gaan. De gasten van Culemborg hebben het erg koud en weten hierdoor weinig weerstand te bieden.

Uden - Boxmeer 5-0
Als deze website bij Speakerplas zou zijn was de uitslag 5-0 voor Speakerplas maar helaas voor hen is het in Uden en worden ze gewoon fatsoenlijk gefloten. Dit zijn de gasten van Speakerplas niet gewend en hierdoor krijgen ze 5 ballen om hun oren. Uden wint ondanks het bijna puntverlies van vorige week.

Dave | 22/11

Bommel-Wijchen 1-2
Bommel verliest met 5-0 van Boxmeer?? Hoe is dat in godsnaam mogelijk.. De mannen zullen zich in eigen huis proberen te revancheren tegen Wijchen die de laatste weken iets minder indruk maken dan daarvoor. Het wordt nog spannend, maar Wijchen neemt toch de punten mee naar huis.

Don Quishoot-Berlicum 5-1
Donkey zit na een moeilijke periode in een goede flow met winst op een 2e klasser in de beker en een ruime overwinning op Liberty, daarom moet een thuiswebsite tegen Berlicum niet al te lastig worden voor de studs.

HOCO-Liberty 3-2
Krakertje! Een hele slechte maar niet te min een spannende pot. HOCO is niet compleet afgegaan in Wijchen en had van Liberty toch wel meer verwacht op het gladde veld tegen DQ, die al een zware website in de benen hadden. Het blijft spannend tot de laatste minuut, maar het thuisvoordeel geeft de doorslag.

Oirschot-Heeze 7-1
De mannen uit Oost-West-Noord Eindhoven dachten met de makkelijke thuiswebsite te eindigen, maar mogen waarschijnlijk nog een weekje later aantreden in Culemborg. Heeze heeft het Uden toch verrassend lastig gemaakt, maar in uitwebsiteen kunnen ze niks.

SHOT-Culemborg 4-2
De studs verkijken zich op de Gelderlanders, maar zelfs op 80% trekken ze deze pot nog over de streep. Cul richt zich op de inhaalwebsite tegen Oirschot.

Uden-Boxmeer 3-1
Uden weet nipt te winnen van Heeze, Boxmeer haalt flink uit tegen Bommel. Het enige verschil is dat de mannen van Boxmeer niet op hun eigen ijsbaan staan en dat Uden thuis wel weet hoe ze moeten winnen. Uden sluit aan bij de bovenste ploegen en Boxmeer kan tevreden de winterstop in buiten de degradatie zone.