Speelronde 10

Geplaats door: Hockey=Leven ( )

  • 3D
  • 15/11
  • 2134

Wat een speelronde hebben we gehad afgelopen weekend. Boxmeer en Heeze zijn weer terug bij af, Bommelpups hebben weer een keer gewonnen na 6 verloren partijen, middenmoot blijft middenmoot en de Tilburgse studs waren in een razend spannende pot ,op het randje, beter dan de Eindhovense Studs. Wel mochten zij de winst vieren in de derde helft.
Tijd voor een nieuwe ronde (flamboyante) voorspellingen, lekker tikken dus!
Boxmeer - Bommelerwaard
Wijchen - Hoco
Culemborg - Oirschot
Heeze - Uden
Berlicum - Shot
Liberty - Don Quishoot
Reageren

@oekraine | 25/11

als de blessures meezitten is die aankomende zondag weer te aanschouwen op sportcomplex de watertoren. kom je ook ;)

Oekraïne | 22/11

Nummer 99 klinkt als de aanvoerder van vorig jaar(oud nummer 7). Vorig jaar kon ie aardig ballen, geen idee hoe dat dit jaar is. Hij was wel hoog was zichzelf, hoorde 10 keer voorbij komen hoe vaak hij scoorde en waar hij heeft gespeeld idd! De boys van DQ hadden hem hoog zitten, benieuwd of er hem nog is gaan zien!

Kneusjes | 22/11

@nummer 99 is idd man van glas en heeft ook last van een minderwaardigheidscomplex. Dat past natuurlijk perfect tussen het zooitje subsidietrekkers van bommel.

@kutduitsers | 22/11

Bedoelde uiteraard verzoek aan Uden.. hihi xoxo

Pilzemannetje | 22/11

Wat een heerlijke stand onderin, dat gaat nog interessant worden in de volgende seizoenshelft.

Kutduitsers | 22/11

Vriendelijk verzoek aan Oirschot: Willen jullie Boxmeer komende zondag keihard afdrogen?
1x winnen van een paar idioten als de bommelpups en ze denken helemaal het mannetje te zijn.
Bij voorbaat dank.
Liefs, heel 3D

Parel v Brabant | 22/11

Het was tegen de parel van Brabant volgens mij de captain.
Het zou natuurlijk kunnen dat Bommelerwaard naast de scheidsrechters ook nog een speler had geregeld voor de website tegen de parel van Brabant? Mocht dit waar zijn moeten de pups toch maar eens goed achter de oren krabben.

Japan | 22/11

Hi Duitsland!
Andere teams zien hem ook wel maar 99 is eigenlijk geen aandacht waard🤷‍♂️. Hij is niet zo goed maar hij pocht ermee dat ie in de jeugd op niveau heeft gehockeyd. Kortom, jongen heeft zichzelf iets te hoog zitten maar is eigenlijk niet zo veel waard net zoals de rest van de bommelpups.

Ik hoop hiermee wat duidelijk te hebben geschetst voor jou, Duitsland.

Met vriendelijke groet,
Japan

Duitsland | 21/11

Wie is die zogenaamde nummer 99 van Bommel, Heeze had het erover maar niemand heeft hem gezien naast Heeze??? Hij wordt amper gezien bij websiteen, een invaller of een man van glas met veel blessures?

Bommelnikswaard | 21/11

Als je er 5 tegen krijgt bij Boxmeer ben ik benieuwd wat voor slachting het gaat worden tegen Wijchen..

Bommel | 21/11

Bommel is dus echt niks waard😂😂😂
5-0 verliezen van Boxmeer. De bommelpups dachten de man te zijn nadat ze gewonnen hadden van Heeze, wat natuurlijk niet heel lastig is, en zijn gruwelijk op hun plek gezet.

Bommel wilde meer toxic, Bommel krijgt meer toxic.
Lachen man!

Hco | 20/11

Onze website is afgelast. Bevroren veldje. Succes mannen, hopen dat de rest wel doorgaat.

Bier de Octopus | 19/11

Momenteel zitten wij in een volgeladen burgerrups die richting de ArenA rijdt, waar vaderlands Beste act vanavond zijn kunsten gaat vertonen: De Toppers. Paul de Octopus schminkt as we speak de laatste glitters op zijn gezicht. Bierhapper heeft zijn flowerpower broek aan. Om een kleine ode te geven aan deze supersterren, voorspellen wij de krakers uit 3D aan de hand van hun nummers.

Boxmeer - Bommelerwaard 0-1
De Toppers - Dr. Bernhard.
Overdovend kattengejank van een aantal van de grootste nichten des lands. Dit beschrijft pérfect deze vreselijke zaadpot, waar de bommelpups er met de winst vandoor gaan. Na afloop gaat Boxmeer op consult bij Dr. Bernhard.

Wijchen - HOCO 1-0
De Toppers - Magical Moments Medley
Nog vóór aanvang van de website verkeren de heren uit Tilburg-Oost in extase. De aanvoerder heeft namelijk een zakje waspoeder uit de teamtas terug gevonden die ze vorig jaar winter zijn kwijtgeraakt. Dit ‘Magical Moment’ is echter maar van korte duur omdat Wijchen 2 andere gele toppers het veld in heeft gestuurd. Jan Smit en Gerard Joling zorgen ervoor dat het strafcornerkanon 10x mag aanleggen.
Culemborg - Oirschot 0-0
Gerard Joling - Los met z’n allen
Nog stijf van de kersenlimonade start de website tussen Gelderland en Noord-Brabant. Een op voorhand prachtig affiche mondt echter uit in een enorme knokpartij, waar de keeper van Oirschot een kopstoot uitdeelt aan de manager van Culemborg. Ook de aanvoerder van Oirschot krijgt een bakje kersen naar zijn hoofd geslingerd door de rechtsachter van Culemborg. Flipje moet er uiteindelijk aan te pas komen om de boel te sussen. Nu de gemoederen weer zijn gesust besluiten de teams een pruimensapestafette te organiseren om de einduitslag van de website te bepalen. Echter verslikken alle spelers zich in de tóch wat zoete substantie en besluit de scheidsrechter de website af te lasten.

Heeze - Uden 0-10
De Toppers - Shine
Via hoofdsponsor Giel de Winter zijn de mannhen uit Uje aan kaarten gekomen om zaterdagavond in het mooiste stadion van Nederland dit purple flowerpower spektakel mee te maken. Nog stinkend van dn drank en vol glitters komen de mannen zondagmiddag het veld op bij de kinderen uit Heeze, ready net zo hard te shinen als de toppers in het gelijknamige nummer. De jongetjes zijn helemaal overdonderd, gisteren hebben ze gehoord dat de goedheiligman niet echt Bestaat en nu komen de mannen die zo wisselvallig zijn als het humeur van een vrouw in glitterpakken het veld op. Ondanks de kater shinen de mannen van Uden keihard en boeken ze een simpele overwinning.

Berlicum - Shot 1-6
Jeroen van der Boom - Jij bent zo
CUM, de mannen die alles willen weten over hun tegenstanders. Via de gram proberen zij informatie in te winnen. Geheel in stijl met de toppers besluiten de mannen voortaan de kraker Jij bent zo van Topper Jeroen van der Boom te herschrijven op basis van de ingewonnen informatie. Deze week klinkt dat als volgt: Jij bent zo,
Veel te goed voor onze skills en zo.
Jij bent zo,
Tegen jou verveelt onze keeper geen moment en oh.
Het ego van de Tilburgse studs wordt dusdanig hard gestreeld door dit nummer dat ze in de tweede helft te overmoedig worden en de doelpuntenmachine zand in de motor krijgt.

Liberty - Don Quishoot 2-1
Side 2 side - Forget my name
This is the moment, this is the end.
Lekker anoniem en onbekend.
Onder leiding van de kraker van streetlab en ome René komen de Woestijnratten het veld op om aan te treden tegen een ploeg uit vorm. DQS moet winnen om Wijchen bij te blijven. Echter is Mick de spits in vorm en velt hij hoogstpersoonlijk de Eindhovense stUdenten.
Ik ben Mick de Spits,
I cant find my rits.
Ik ben Mick de Spits,
I cant my rits.

Oude Garde | 19/11

Boxmeer - Bommelerwaard
Bo tegen Bo, Gelderland tegen Duitsland, Anti hockey tegen Anti hockey. Op deze koude zondagmiddag zijn er twee ploegen tegenover elkaar gezet die voor alles behalve een leuke website zorgen. Boxminder wilt de 2e overwinning van het seizoen binnenslepen met 13 man en Bommelpups wilt de goede lijn van vorige week doortrekken. Boxmeer is zelfs zo slecht dat ze ook niet met behulp van de arbitrage de 3 punten over de streep kunnen trekken. Bommel weet hier na een zenuwslopend saaie website toch de drie punten te pakken door in het laatste kwart te scoren.
2-4

Wijchen - HOCO
Een makkelijke middag voor de dertien man uit Wijchen.
9-1

Culemborg - Oirschot
Twee ploegen die de kunst bezitten om met 13 man op eigen veld te winnen tegenover elkaar. Oirschot toch de betere van de twee en weet ondanks de mannen in het geel te winnen.
3-5

Heeze - Uden
Heeze is triest. Uden ook. Uden kan wel nog hockeyen en weet te winnen tegen de junioren uit Heeze.
2-6

Berlicum - Shot
Berlicum houdt knap stand in deze competitie zonder coach. Shot te goed voor bijna de hele competitie. Shot begint slecht na hun vrijdagdaagse bekeravontuur, maar weet de website snel om te draaien. Berlicum te slecht om shot tegenstand te bieden.
2-10

Liberty - Don Quishoot
Van de heren uit Dongen is niks meer over van vorig seizoen. In het huidige seizoen moeten ze strijden tegen degradatie en vorig jaar waren ze nog in de race voor promotie. De studs uit de lichtstad zijn gebrand om te winnen en de aansluiting met de top te behoUden. 13 man uit Dongen te slecht om de hongerige stUdenten een slechte middag te bezorgen.
3-7

Gele Trui | 17/11

Boxmeer – Bommelerwaard
1-0
We trappen af met een pot met twee ploegen die zeer aan elkaar gewaagd zijn. Beide ploegen zijn niet om aan te gluren waarbij een ploeg er nog in slaagt om van directe concurrenten te winnen. Tevens ook de laatste kans voor de mannen van Boxmeer om nog een keer punten te gaan pakken deze seizoenshelft. Ik voorspel een spannende pot waar aan beide kanten zeer slecht hockey laten zien. Het laatste kwart zal doorslaggevend zijn waardoor Boxmeer de laatste plaatst voor even gedag zet.

Wijchen – HOCO
5-0
HOCO is nog door het dolle heen. Na weken met 0 punten van het veld af te lopen hebben ze eindelijk weer is gewonnen. En niet van de minsten he. Boxmeer thuis altijd lastig. Wijchen kende een wat lastiger website in Dongen waarbij ze afhankelijk waren van de strafbalkwaliteiten van Liberty. Eindstand is wel dat Wijchen weer aan de goede kant van de promotiestreep staat. HOCO thuis zal dan vast ook geen probleem worden voor de 13 man van Wijchen. De mannen uit Oisterwijk moeten vrezen om niet als laatste de winterstop in te gaan.


CulemborgOirschot
3-2
Er staat dit weekend een verdomd spannend potje op de planning in Culemborg. Beide ploegen doen mee in de bovenste regionen en kunnen zelfs nog dromen van een eventuele promotie aan het einde seizoen. Culemborg zal dus alles op alles zetten om de drie punten op eigen veld te pakken. De vertrouwde 12 en 13e man worden daarom weer is overgehaald om in het slechte weer het veld op te stappen. Dit alles zal zorgen voor een vlammende start waar de mannen uit Culemborg met een 3-0 stand aan de thee beginnen. In de rust zal de coach van Oirschot weer ouderwets uit zijn plaat gaan en worden er nog twee eretreffers gemaakt. Tweede wordt onnodig spannend gemaakt waar uiteindelijk Culemborg 3 punten inloopt op Oirschot.

HeezeUden
0-6
Jajaja er komen twee hele leuke weken aan voor Uden. Om te beginnen een uitwebsite bij de kids uit Heeze. Bij Heeze staan juist hele spannende weken op het programma. Niet of ze nog een keer gaan winnen natuurlijk maar de vraag heerst heeft wie wie getrokken voor de surprise dit jaar. Het is elk jaar weer spannend welke mooie creaties voor elkaar worden geknutseld binnen de JA1 van Heeze. Op de verlanglijstjes wordt meerdere malen nog gevraagd om een overwinning. Helaas moet ik mededelen dat Sinterklaas deze wens niet kan vervullen. Hopelijk volgend jaar beter kids. Uden gaat zondag weer is gemakkelijk winnen en doet goede zaken in de middenmoot van Poule D.

Berlicum – Shot
1-5
Dat wordt weer een lastig weekend voor de studs uit Tilburg. En nee dan heb ik het niet over de pot van zondag. Berlicum, de ploeg met de meeste informatie van alle ploegen in poule D waar ze tot nu toe verdomd weinig mee doen. Berlicum ziet al weken Uden naderen en zal na dit weekend weer een plekje gezakt zijn. Hierdoor wordt het voor de mannen van Berlicum toch wel duidelijk dat dit seizoen ook weer weinig gejuicht gaat worden. Want een overwinning op Boxmeer en Heeze is echt niet waardig om voor te juichen.
Voor de Tilburgers zal het doel worden om de website zo vroeg mogelijk te besLissen. In de eerste helft zal Berlicum dan ook kapot gespeeld worden waardoor de grote namen rust krijgen in de tweede helft. Weer een gemakkelijke overwinning voor de studs die hun kop weer kunnen gaan afschroeven in de kantine.

Liberty – Don Quishoot
2–0
Liberty mag het voor de tweede keer op een rij thuis gaan proberen tegen een hoogvlieger. Als ik de socials moet geloven is de 2-1 nederlaag goed gevierd doormiddel van een verlaat elfde van een elfde feestje. De flessen wijn zullen wel weer als warme broodjes over de toonbank verkocht zijn. Don Quishoot lijkt op het moment rijp voor de slachtbank. Over drie websiteen één punt halen is wel heel matig voor de studs. Gelukkig draait de bierestafette al weken op volle toeren en zullen de mannen uit de A klasse weer voor spektakel zorgen.

Het woestijnveld in Dongen zal daarentegen een heel ander verhaal worden voor de studs. De eerste helft bakken de stUdenten er helemaal niks van en slaat Mick de spits twee keer toe. In de tweede helft zal er nog een strafballetje gemist worden aan de kant van Liberty en wordt de nul weer is gehoUden. Eindstand van de zondag is een onverwachts gemakkelijke middag voor de mannen uit Dongen.

Gepikeerd Heeze | 17/11

Het weekend zit er weer op en de agressie is er weer heel ff uitgewerkt maargoed die zal over 4 dagen weer terug zijn dus we gaan maar is kijken wat we ermee gaan doen!

Boxminder vs Bommel

Openstaande agressie aan de kant van Boxminder want zij hebben vorig jaar een flink pak slaag gekregen van de pups. Dit seizoen gaan ze weer lekker want ze staan laatste. heel het team staat op 2 gele kaarten en wilt voor de nieuwe seizoenshelft weer allemaal op 0 staan dus ze gaan lekker schoppen. Daarom word de website gestaakt en kijgt bommel de 0-3.

Wijchen vs HOCO

13 vs 8 als ze uit spelen. Het strafcornerkanon van Wijchen mag weer is aantreden en gooit zijn rendement iets omhoog en gaat nu 1 uit 35 dus er zit een goede stijgende lijn in. ga zo door jongen en dan tik je de 10 goals dit seizoen nog aan!

2-0

Culemborg vs Oirschot

Oirschot alleen thuis erg goed dus een spannende pot waar de scheidsrechter toch een lekker doelpuntje met de voet goedkeurd waardoor de thuisploeg wint.

2-1

Heeze vs Uden

De mannen die liever judo spelen dan hockey tegen de mannen die rustig kunnen settelen in de middenmoot want beter zijn ze echt niet. Uden die dachten meteen te weer te promoveren samen met Shot maar dat viel toch ff tegen. Daarom mannen wacht maar tot volgend jaar dan komt Civicum weer terug en dan kunnen jullie weer niet promoveren. maargoed het is Heeze dus dit win je wel.

1-3

Cum vs Shot

Cum die ff lekker hockeyles gaat krijgen van spelers aangezien ze nog steeds geen coach hebben. mannen van CUM heel veel sterkte.

0-7

Liberty vs Studs

Liberty sinds de nieuwe coach eindelijk gaan hockeyen. Studs 1e puntenverlies van de comcurrent. ondanks dat er geen gebrabbel meer van de coach van liberty afkomt kan liberty nog steeds niet hockeyen dus winnen de studs en is de droom voor de 2e klasse nog steeds levend.

2-4

Dit was een weer voor mij. Heeze heel veel succes en hou deze keer wel ff je mond tegen de scheids anders krijg je er weer 4 om de oren en daar worden jullie ook niet vrolijk van!

Hockey=Leven | 17/11

Há heren, ik zal me ook even wagen aan wat voorspellingen voor het aankomend weekend. Alle cup-fighters ook succes voor komende vrijdag, maak 3D trots!

Boxmeer – Bommel
Prachtig eerste affiche. Boxmeer wil koste wat koste de punten hier thuis hoUden. Voor Bommel is middenmoot het hoogst haalbare en zullen hier wat nonchalant ingaan. Boxmeer plukt hier de vruchten van en komen snel voor. Daarna worden de pups wakker en nemen ze de 3 punten mee naar huis.
2-5

Wijchen – Hoco
LOL, tja dit wordt weer een taai weekend voor de mannen uit Oost-Tilburg. Na 4 spannende potten komen ze weer tegen een team wat ver boven hun vermogen speelt. Hier zal het kanon van Wijchen mooi gebruik van maken en legt er een paar in. Al met al een saaie en eenzijdige pot.
6-0

CulemborgOirschot
Interessante pot hier! Nummer tegen nummer 5, Cul die thuis toch wat beter presteert dan uit zal hier graag de punten thuis hoUden en het verschil met Oirschot naar 1 punt brengen. Echter is Oirschot hier niet van gediend en gaan zij er met gestrekte benen in, wat een paar kaarten oplevert maar daar schrikken de mannen niet man. De pot komt meerdere keren op gelijkspel maar zal uiteindelijk de kant van Oirschot op vallen.
4-5

HeezeUden
Uden heeft een heerlijk programma deze 2 laatste websiteen voor de winterstop, zij mogen lekker ranja komen drinken in Heeze en volgende week de boxminderboys ontvangen op eigen veld. Dit worden even gemakkelijke punten voor de Udenaars.
Voor Heeze even een motiverende tekst: “U gotta Getcha getcha head in the game.”
1-6

Berlicum – Shot
Berlicum (Wat al uitwebsiteen heeft gespeeld? :o) mag weer een keer thuis de bal op de middenstip leggen. Zullen zij op eigen veld goed genoeg zijn om van de Studs uit Tilly te winnen? Ik denk het niet. Wellicht zal de bekerwebsite nog in de beentjes zitten van de studs en zijn ze niet op hun Best, maar genoeg zal het wel zijn. Uiteindelijk een eenzijdige pot.
1-6

Liberty – Don Quishoot
Liberty heeft gewezen op eigen veld gevaarlijk te kunnen zijn en het de hoogvliegers toch moeilijk te maken, heeft het met het veld te maken of met de mannen in het geel? Of zijn de vrouwen langs de kant de motiverende factor? Niemand die het weet. 3 weken zonder 3 punten valt voor Don Quishoot wel erg zwaar. Hierdoor moeten zij verplicht de hele week in de bieb zitten om tactieken te Bestuderen hoe je het Best zand uit een veld krijgt. Uren vóór de website zijn ze al aanwezig om metingen uit te voeren, deze data te analyseren, stellages te installeren en maken ze er uiteindelijk een waterveld van. Top werk gasten, nu wordt het een makkie!
1-8

Fijn hockeyweekend allen! Zet je Beste beentje voor en ga voor die plakjes kaas, maar denk erom:
Hockey = leven

Dave | 17/11

Boxmeer-Bommelerwaard 2-2
Boxmeer staat laatste en gebruikt hun enige kans op winst: de 12e en 13e man in het geel. Hierdoor mogen ze de jongetjes van Bommel alle kanten op beuken en stelen ze een puntje.

Wijchen-HOCO 6-0
Wijchen wint van iedereen buiten de top 4, hierdoor wordt HOCO op eigen veld een makkelijke opgave. HOCO gaat met de nieuw aangestelde coach na de winterstop de weg omhoog zoeken.
Gaat Wijchen in de 2e seizoenshelft wel toppers winnen? Of halen ze promotie met winst tegen ‘de kleintjes’. (Heeft Wijchen ook last gehad van de mannen met de fluit in Dongen?)

Culemborg-Oirschot 2-2
De boeren uit Oirschot worden zenuwachtig als ze ver van huis moeten spelen, Culemborg is zo ver dat ze spontaan vergeten hoe ze moeten hockeyen. Met alle geluk kunnen ze nog met 1 punt terug naar Brabant.

Heeze-Uden 1-5
Makkelijke pot voor Uden.

Berlicum-SHOT 1-4
De studs uit Tilburg hebben de laatste test voor de winterstop overleeft en gaan met de volle buit de winterstop in. Berlicum komt de laatste 2 websiteen tegen de stUdententeams en zakken nog een paar plekjes, waar ze horen te staan.

Liberty-Don Quishoot 1-2
Liberty gaat met dezelfde 13 als tegen Wijchen proberen wat punten te stelen, maar komen wederom bedrogen uit door een late treffer van de Eindhovenaren.

Billy de Clown | 16/11

Boxmeer – Bommelerwaard (0-0)

Bó-Bó het geen wat het hoopje mensen wat bereid is gevonden om naar deze website te komen kijken ook zal gaan scanderen. Deze website is namelijk van een dermate laag niveau dat het publiek rotte tomaten heeft meegenomen. De sukkel van de website zal in een schandpaal geduwd worden en het hoopje mensen wat met tranen in hun ogen deze website heeft aanschouwen reageert hun woede af op deze pechvogel. Dit is ook het enige moment dat er geraakt zal worden. De bal heeft namelijk 70 minuten lang op de middenstip gelegen omdat niemand in staat was om de bal te raken.

Wijchen – Hoco (3-0)

Wijchen speelt thuis dus 3 punten. Na deze zondag moet de faciliteitmanager van Wijchen wel aan de bak want Hoco heeft alle lijnen opgesnoven. Na de website gaat Wijchen live op Instagram met 3 kijkers. Bilal Wahib wordt deze week niet uitgenodigd.

CulemborgOirschot (2-2)

Nadat Oirschot via de A2 in Culemborg is terechtgekomen worden ze gekeurd door de nummer 5 van Culemborg. Na lang meten komt deze amicale gozer er achter dat wederom zijn enkels deze zondag de grootste omvang hebben. Hier baalt die enorm van dus gaat hij gedurende de website samen met zijn teamgenoten 70 minuten lang zijn Best doen om de enkels van Oirschot in omtrek te laten groeien. De groenhemden zijn een goed collectief maar daar is het meeste ook mee gezegd. Gelukkig is Oirschot gewend om op een sfeerloze club te spelen dus zij zullen hier niet van schrikken. Na de website zal er een estafette worden gehoUden op de atletiek baan naast de accommodatie.

HeezeUden (0-6)

De degradanten van vorig seizoen treden tegen elkaar aan. Na de website mogen de mannen uit Uden met bidons douche omdat Heeze dames 1 weer een uur heeft gedoucht. Geen zorgen jongens Heeze heeft een vast energiecontract! Heeze is al 3 weken lang bezig met de 3e helft. Roel giet 2 bier naar achter binnen 5 seconden en benoemt zich zelf weer tot Man Of The Evening.

Berlicum – Shot (2-3)

Jajaja daar is die dan na weken gewacht te hebben de website CUM-SHOT. Voor de jongetjes van Heeze hebben wij even de definitie opgezocht van dit mirakel in het erotische woordenboek: “Een cumshot (ook wel bekend als money shot of popshot) is wanneer de man klaarkomt hij het sperma wat hierbij vrijkomt op de buik of het gezicht van de vrouw spuit.”
Genoeg over dit voorval als het niet regent wint Shot eenvoudig regent het wel wint Shot minder eenvoudig.

Liberty - Don Quishoot (1-8)

Liberty begint de website met een yell:
Yell Yell Yell beuken kunnen we wel, friet friet friet tegen een stootje kunnen we niet.

Don Quishoot vlamt er met een stUdenten spreuk over heen:
Bikke-bikke-bik, hap-hap-hap
Eerst de soep en dan de pap
Zullen we gaan eten, zijn we niks vergeten?

t Koken is gedaan: Val AAAAAAAN!!!!

Aanvallen is wat Don Quishoot gaat doen. Mocht Liberty voor een lunch zorgen dan zal Don Quishoot nog een keer yellen. De thuisspelende club die de lunch verzorgen krijgen niks te eten van deze hongerige stUdentjes.

Tandarts Loek | 15/11

Boxmeer - Bommelerwaard
b tegen b of te wel 2-2

Wijchen - Hoco
Op de socials van Wijchen hebben de mannen van Hoco gezien dat het weer tijd is voor een super sunday. De neusgaten van de mannen van Hoco springen spontaan open van de term super sunday, we mogen weer! Voor Wijchen wederom een laagvlieger.. weten de mannen van pistolen Paultje zich dit keer wel te motiveren? Ja: dan 7-1. Nee: dan 2-0

Culemborg - Oirschot
Spannende pot in de top van de competitie! Oirschot speelt niet thuis dus dan is het altijd voor Ali en de 16 rovers. Culemborg speelt thuis dus ze kunnen dit keer niet in de kast van de tegenstander gaan zoeken naar drie punten, nee jongens die hebben we ergens anders verstopt ;) Nee zonder grappen, Culemborg houdt aardig stand in de derde klasse. Bij winst sluiten ze aan in de top en bij verlies wordt het gat wel iets te groot. We hoUden het op een kleine overwinning voor Cul: 1-0

Heeze - Uden
De jongetjes van Heeze C1 kunnen niet slapen van enthousiasme, de sint is weer in het land! Op zaterdagavond is het dan eindelijk zo ver, de ouders van de jongentjes hebben massaal afgesproken dat ze eindelijk de schoen mogen zetten. Vol spanning worden de Sinterklaas liedjes voor het slapen gaan gezongen en de verlanglijstjes met een wortel in de schoentjes gestopt. De laatste man wil graag een nieuwe stick, de keeper en handschoen zonder gat erin en de aanvoerder wil nog een aantal zware extra zware gewichten voor zijn collectie. Ook de coach van Heeze heeft zijn schoen gezet want hij heeft wel een beetje extra geluk van Sinterklaas en zijn pieterbaas nodig. Helaas kan Sinterklaas ook geen wonderen verrichten. 2-8

Berlicum - Shot
Berlicum is erg wisselvallig deze competitie maar één ding is zeker niemand wint van Shot, ook Rosmalen H8 niet: 1-8

Liberty - Don Quishoot
De verrassing van het weekend! De Eindhovense studs hebben inmiddels voor het derde weekend op rij punten verloren en zijn afgezakt naar de derde plek. Gaat Liberty daar weekend numero 4 van maken? Ja. De mannen uit Dongen hebben knap stand gehoUden tegen Wijchen of dacht Wijchen er weer eens te makkelijk over? Laten we positief blijven en van het eerste uitgaan: 2-1 voor Liberty.