Speelronde 9

Geplaats door: Bierhapper ( )

  • 3D
  • 07/11
  • 2834

Dit was toch wel even schrikken gisterenmiddag. Het onmogelijke is werkelijkheid geworden, Heeze en Boxmeer hebben gewonnen. Nu de spanning in de onderste regionen weer een beetje terug is en Shot zijn voorsprong heeft uitgebouwd, is het tijd om de krakers van speelronde 9 te voorspellen. Kom maar op Jomandas!

HOCO - Boxmeer
Oirschot - Berlicum
Liberty - Wijchen
Uden - Culemborg
Bommelerwaard - Heeze
SHOT - Don Quishoot
Reageren

Louter Love | 15/11

Komop jongens, laat in je volgende voorspelling maar al die woede zien! tikke tikke tikke

Man met de pet | 14/11

Nooit geen vrede, meer vuren 🔥

Vrede ☮️ | 14/11

Man met de pet op de teentjes getrapt?

Man met de pet | 14/11

Bunda piet, geen fijne zondag gehad? Klagen over de scheidsies terwijl de mannekes alles lieten zien behalve hockey. Jullie snappen zelf toch ook wel als je een team hebt die Bestaat uit De Hulk, Auti nummer 9, babywortel nummer 3 en niet te vergeten een hippie coach weet ik het ook niet meer. Niet gek dat je zeurt nadat je bent gedegradeerd in de 2de klasse en vervolgens ook nog eens onderaan blijkt te staan in de 3de klasse. Speel anders een oefen weddie tegen Deurne, kunnen jullie alvast een beetje proeven aan de 4de klasse, want daar gaan jullie toch voor boys? ;). Als jullie dat niet willen anders even gaan kijken bij de Dukes, kan je zien wat echt rugby is! Gelukkig heb ik vanaf de kant kunnen waarnemen dat nmr 99 jullie toch wel flinke ballie heeft gegeven, geen wonder dat jullie hem daarom een SO hebben gegeven. Hard werken voor die gele kaarten heren, misschien zie je dan in dat hockey en rugby verschillen! Stay toxic boys!

Pion&estafette | 13/11

Wat een rete spannende pot, DQ komt voor maar laat het in het laatste kwart zitten (enigszins door plakjes kaas). We zullen verder niks meer zeggen. Gezellige gasten bij SHOT met een heerlijke borrel en mooie cadeaus. In ieder geval de estafette gewonnen; eindstand 4-4
Maar met goUden comeback en drie man chlamma door DQS.
Niemand zei dat het leuk ging worden.

Liefs de pion en de estafette

Bunda piet | 13/11

Wat is Bommel waard? De scheidsrechters helemaal niks in ieder geval. Hoorde dat ze normaal goede scheidsrechters hebben maar vandaag stonden deze langs de lijn met een biertje. De kneusjes van de club kregen het fluitje en hebben de heleboel kapot gefloten. Op zon manier wint Boxmeer nog van shot! Nummer 99 heeft een te hoge pet op van zichzelf en kan eigenlijk helemaal niet zo goed hockeyen👍

Groetjes van de bunda piet

Pion&estafette | 13/11

Namens de pion en de estafette, wensen wij iedereen een gezegende zondag.
Laten we dan ook maar beginnen met de belangrijkste website van vandaag:

Boxmeer- hoco
Boxmeer moet winnen, hoco moet teruggezet worden naar de 4e klasse of nog beter opgeheven en opgedoekt.

Dan voor de nummer twee,
Shot-dqs
69-69

Dan nu voor het vijfde kwart:
Het laatste fluitsignaal klinkt en de studs trekken per direct het vat open. Het doel van vandaag: Zoveel mogelijk dames van de andere vereniging regelen.
Dqs stuurt de Beste mannen op pad, de shrimp en de tank gaan vissen in de met chlamma besmette kweekvijver van shot.

Aan de andere kant kiest shot ook voor de meest vatsige dames van Don Quishoot.

Wie gaat hier winnen, ik weet het niet.
Dan het bier, er gaan twee art estafettes plaatsvinden. De vijf tegen vijf van de A-teams, en dan nog de rest.

Legend has it dat de aanvoerders nu al aan het braken zijn van de spanning.

Het beloofd een spannende dag te worden, morgen een recapitulatie van deze derby!

Veel liefs de Pion en de Estafette,
En namens steven groetjes aan yuan (lees gwan)

Paul de Octopus | 12/11

HOCO - Boxmeer 2-0
De Taj Mahal in India, Chichén Itzá in Mexico, het ColOsseum in Italië, Cristo Redentor in Brazilië, de Chinese Muur in China, Machu Picchu in Peru, Petra in Jordanië en 3 punten voor Heeze én Boxmeer. Herrezen uit de dood, opgestaan uit het graf, een ware wederopstanding heeft zich zondagmiddag voltrokken in Oost-Brabant. Een waar debacle was het uiteraard voor de gele minions uit Oisterwijk. Deze minkukels zijn gebrand op revanche en schakelen de tandarts in om voor de broodnodige punten te zorgen. Loek heeft de dubbelzinnige boodschap begrepen en komt met zakken brandend sneeuw aan. Dit schouwspel is de heren uit Duitsland te machtig en zij trekken aan het kortste eind.

Oirschot - Berlicum 4-0
De jongetjes uit Den Bosch-Oost beginnen nogal in zichzelf te geloven na het gelijke spel tegen de meest wisselvallige ploeg van 3D. Met wat ingewonnen info bij de tegenstanders denken ze het Orskot lastig te kunnen maken. Maar niets is minder waar, het wordt een zware middag voor Cum. Langs de A58 wint Orskot met speels gemak en wordt er 70 minuten lang herrie gemaakt langs de lijn:
Orskot mee znne skonne torre, en zijn skon hei overal
Orskot mee zn brave minsen
Orskot, Orskot boven al!
Misschien een idee dat ieder team voortaan zijn websitebespreking filmt en naar de heren van Berlicum stuurt @hcBerlicumheren1...

Liberty - Wijchen 1-4
Superbia (hoogmoed), Avaritia (hebzucht), Luxuria (lust), Invidia (jaloezie), Gula (gulzigheid), Ira (woede), Acedia (luiheid) en verliezen van Boxmeer. Waar wonderen zich voltrekken, worden zonden begaan. Hoe kan Liberty nou verloren hebben van Boxmeer? Het antwoord heeft 4 letters en luister naar de naam Mick. De moraalboost die de woestijnratten krijgen van de aanwezigheid van hun sterspeler brengt ze brutaal op voorsprong. Maar na 31 corners is het dan toch raak voor Wijchen en begint de motor te lopen. Makkelijke overwinning voor Wijchen dat aast op de tweede plek.

Uden - Culemborg 4-1
In tijden van crisis moet men bezuinigen, zeker met de gasprijzen. Aangezien Paul alleen presteert op een temperatuur boven de 20 graden en de kachel vanwege de gasprijzen maar 10 minuten aan mag, moesten er keuzes gemaakt worden. Deze grafpot wordt daarom overgeslagen en hier wordt geen uitgebreide voorspelling van gedaan. Groetjes van ome Vladimir!

Bommelerwaard - Heeze 7-0
Het was een bewogen week voor de jongetjes uit Heeze. Zondag was het dan eindelijk zo ver, 3 punten werden binnengesleept. Daarom werden de mannen door de moeders getrakteerd op een extra happy meal en bij thuiskomst ook nog een mona puddinkje voor het slapen gaan. Maandag werd deze euforische stemming doorgetrokken met de hereniging met Dieuwertje Blok. Helaas sloeg deze stemming al snel om in pure paniek toen de pakjesboot gezonken bleek. Huilende, tierende jongens die niet weten hoe het verder moet. Godzijdank kwam onze goedheiligman via zijn privé vliegtuig toch nog op tijd aan. De kindjes waren zo blij dat ze van de spanning de hele nacht niet geslapen hebben. Dit breekt ze zondag op en Friso en co pakken de overwinning.

SHOT - Don Quishoot 3-1
Weken hebben beide ploegen hiernaar uitgekeken. Zondag 13 november zou het dan eindelijk zo ver zijn: de Quatro-borrel met beide vrouwelijke vaandelteams erbij. Klokslag 16:30 begint dit weergaloze schouwspel met een bierestafette zoals deze bedoeld is. 30 hongerige mannen met de handen achter op hun hoofd zitten klaar voor het moment uit hun hockeycarrière. Hier hebben de mannen jarenlang voor getraind. 2 hitsige dames worden uitgekozen op deze epische website te begeLeiden. De glazen raak de tafel en de mannen gaan los. Het is een foto-finish maar de lampies weten te winnen omdat de Tilburgers nog in extase verkeren van hun Herbstmeisterschap. 1-1 over 2 battles. Nadien besluiten de mannen het op een zuipen te zetten en het vrouwelijk publiek te gaan vermaken.

@bierhapper | 11/11

Sterre Chloe Baas, Beste jikkie we. 27 november weer achter de bar?

Bierhapper | 11/11

HOCO - Boxmeer 1-1
Denkend in 3D alles gehad te hebben, komt potverdikkeme deze website om de hoek kijken. Zoals een oud gezegde luidt: onkruid vergaat niet.
In Oisterwijk wordt deze week een koufront verwacht meldde Gerrit Hiemstra zojuist: ‘het kan flink gaan sneeuwen.’ Gelukkig hebben de Oisterwijkers de juiste middelen om deze sneeuw vakkundig op te ruimen. Waar de mannen van Boxmeer hun cirkel nog sneeuwvrij proberen te maken in het eerste kwart, schreeuwt de aanvoerder van HOCO over het veld: ‘Met een lijn is het leven weer fijn!’ De mannen van HOCO hebben duidelijk meer ervaring in het wegwerken van kabouterpost en komen snel op 1-0 voorsprong. Echter, met de kriebels nog in de buik van de overwinning vorige week, maakt Boxminder gelijk. Helaas strand de website met deze uitslag. Na de website probeert de keeper nog een training ‘dropshippen van Vespa’s’ te verkopen aan de linksachter van Boxmeer, maar dat terzijde.

Oirschot - Berlicum 5-1
Zoals elke week informeert Berlicum bij conculega’s in de poule wat voor tactiek de tegenstander van zondag speelt. ‘Hebben ze een goede corner?, Hoe lopen ze hun press aan?’ Des te jammer dat de mannen uit de voorstad van Den Bosch vaak tóch de deksel op de neus krijgen.
Met het verlies van ‘de reuzendoder’ van afgelopen week, lijken de vermogende mannen hun roze wolk te hebben verlaten. 5-0 op de broek krijgen in Tilburg is namelijk geen kattenpis. Tóch wordt de motor deze zondag weer aangeslingerd, en weet de Pakistaanse (?) coach hun manschappen, al dan niet met hulp van speler 12 en 13, zijn ploeg naar een overwinning te schreeuwen: ‘لا يزال يتعين علينا دفع الحكام!’


Liberty - Wijchen 2-8
Uit eerste hand heb ik vernomen dat de spits van Liberty een aantal websiteen geschitterd heeft door afwezigheid vanwege ziekte. Geen wonder dat je dan achtereenvolgens 1-5 en 5-3 verliest, er moet wel íemand zijn om hem in het mandje te leggen! De terugkeer van de spits moet het tij doen keren. De woestijnratten verkeren namelijk in zwaar weer: verliezen bij Boxmeer? Dat lukt zelfs JB5 van Heeze niet.
Wellicht moet het Bestuur van HC Liberty overwegen om de onverstaanbare coach weer aan te stellen.
Voor Gelderlanders zal het geen gemakkelijke pot worden op het strand in Dongen. Voor aanvang van de website heeft de aanvoerder van Liberty namelijk een extra zak zand op het veld leeg gegooid, want voor zand in de motor (haha) van het cornerkanon zorgt. De Nijmegenaren weten tóch overtuigend te winnen en laten geen spaan heel van Liberty, waar de spits van de Brabanders 2x het net weet te vinden.

Uden - Culemborg 3-1
‘UUUUUUUUUUU’ schreeuwt de centrale middenvelder van Uden na afloop van de website over het veld. Dit slappe aftreksel van de originele kreet uit het midden van het land, laat eens te meer zien waarom Uden nog steeds in de onderste regionen van onze poule te vinden is. Kom op, mannen. Jullie zijn beter dan dit. De oranje brigade weet echter wel te overtuigen tegen de Betuwenaren. Het no-no clubje uit Gelderland doet het wel prima, maar het is ook geen vetpot. 5e plek. Waterveld. Kersen. Meer valt er over dit team toch ook niet te melden. Is Culemborg het meest onzichtbare team in deze poule?


Bommelerwaard - Heeze 4-1
Ik kan kort zijn: Heeze kan nog steeds niet hockeyen en verliezen van de Bommelpups. Zelfs de som van dit forum blijkt voor de Eindhovenaren nog lastig op te lOssen.
Helaas laten de regels van het forum het niet toe om een link te plaatsen, dus dan maar even zo: graag attendeer ik jullie op een TikTok. Voor de boomers onder ons: een Chinese app die je persoonlijke gegevens bijhoudt en doorspeelt naar de Chinese overheid, én je kan er filmpjes op plaatsen.
sterre.baas even opzoeken op TikTok en dan het eerste filmpje aanklikken. Geniet ervan!

SHOT - Don Quishoot 2-1
website om je vingers bij af te likken! Waar de lampjes de afgelopen websiteen de succesformule een beetje lijken te zijn vergeten, dendert de Tilburgse trein door. In de websitebespreking worden bij beide ploegen i.p.v aanvalstactieken, de tactiek besproken hoe je zo snel mogelijk een biertje in je nek kan duwen. Beide clubs hebben namelijk een naam hoog te hoUden: Dé enige echte Brabantse stUdentenhockeyclub. Nr. 5 van Shot is al weken bezig met laf zijn om zo zijn keeltje klaar te stomen voor deze clash. Nr. 9 van DQ heeft al een aantal maanden (bewust of onbewust) geen gemeenschap gehad om zo als een maximaal gevulde bom van testosteron bij de bierestafette tekeer te gaan.
Beide ploegen lijken er dus klaar voor te zijn. Óf deze website de promoties in juni veel gaat beïnvloeden durf ik niet te zeggen, maar als Shot wint zijn ze wel officieus herbstmeister. Een fijn spektakel toegewenst in Tilburg. We zien de eindstand graag verschijnen op hockey.nl.

Gele Trui | 11/11

Gele Trui --- Speelronde 9
Mijn welgemeende excuses voor de week afwezigheid heren. De tentamens zijn weer verkloot dus ik kan weer Heeze en Boxmeer belachelijk gaan maken, heerlijk. Vanmiddag eerst goed elfde van de elfde vieren zodat we zondag weer kunnen knallen in de derde helft. Voor de Brabanders onder ons veel plezier alvast. Nu de voorspellingen.

Liberty – Wijchen
2-5
Liberty mateloos uit vorm waarbij Wijchen de aansluiting blijft hoUden bij beide stUdentenploegen. De mannen van Liberty gaan vanavond weer massaal, met de rest van het dorp, Café d’Ouwe Sok onveilig maken. Wijchen kent het fenomeen elfde van de elfde helemaal niet en zal hiervan zondag op het veld van profiteren. Het balletje ligt vaak stil waardoor de Gelderlanders geen grote voorsprong uit kunnen bouwen. Uiteindelijk een zeer gemakkelijk overwinning voor de mannen uit Gelderland.
De Gele Trui wil nog wel even de mannen van Wijchen waarschuwen voor de kantine van Liberty. Ze verkopen daar dus heerlijke flesjes wijn voor een maatschappelijke prijs. Koop er daar gerust veel van maar ga ze niet in een keer achterover zitten klappen. En anders doe het lekker wel, weet je zeker dat tijdens de terug reis een paar keer de auto moet laten stoppen.

Bommelerwaard – Heeze / HOCO – Boxmeer
2-0
Komende zondag staan twee vergelijkbare potten op het programma dus voorspel ik ze deze keer samen. Ploegen zonder zelfvertrouwen vs de ploegen waar ik mezelf nog steeds afvraag wat die hier te zoeken hebben. Ik blijf lekker bij mijn standpunt en dat is dat Heeze en Boxmeer echt niet weten hoe ze een stick fatsoenlijk moeten inzetten. Het zelfvertrouwen door de gelukoverwinninkjes van afgelopen weekend gaan daar echt geen verandering inbrengen. Beide potten zijn spannend tot de laatste minuut en dit zal het hockeyniveau allesbehalve ten goede doen. Eindstand is weer als vanouds, Heeze en Boxmeer stappen met 0 punten de auto in.
Wel fijn voor HOCO en Bommelerwaard dat ze weer een keer met een goed gevoel aan de bierestafette kunnen beginnen. Al is de kans wel aannemelijk dat de kantine in Oisterwijk weer is uitgestorven.

OirschotBerlicum
3-1
Man man man wat kan die Pakistaan van Oirschot een partij onzin l*llen zeg. Het is te hopen voor de rest van het complex dat Oirschot snel op voorsprong komt. Na de drie lastige potten van de afgelopen weken zal de coach van Oirschot waarschijnlijk ook geen stem meer over hebben. Beide ploegen gaan deze vrijdagavond waarschijnlijk lekker naar de t*fus in hun boeren carnavalspak/werkkleding. Dit zal de zondag niet ten goede doen waar Oirschot weer is met drie punten het veld gaat aflopen. Bierestafette wordt overgeslagen want maandagochtend weer koeien melken.

UdenCulemborg
2-0
Geen idee wat ik eigenlijk van Culemborg vind. Staan volgens velen veel te hoog door gemakkelijk te winnen van ploegen in de onderste regionen. Een specialiteit dat Uden ook bezit waarbij de mannen van Uden de eerste seizoenshelft nog gemakkelijk mogen afsluiten met Heeze uit en Boxmeer thuis. Ik gok erop dat Uden nog voor de winterstop boven Culemborg eindigt. Aankomende zondag zullen de mannen uit Uden de eerste stap zetten om het gat tussen Culemborg te dichten. Paar cadeautjes van de mannen met het fluitje zal zeker invloed hebben op de einduitslag.

Shot – Don Quishoot
10-10
Ik kan eigenlijk maar een ding zeggen, ik heb er zin in, we hebben er allemaal zin in. Beetje hockeyen om kwart voor 3 en daarna de zondag goed afsluiten met een goud gele rakker. Ik kan wel eindeloos lang gaan zitten * over het hockeyspel maar daar ligt mijn specialiteit helemaal niet. Dus dat laat ik over aan de specialisten die in deze poule genoeg rond lopen.
Eindelijk kan er zondag een 16 vs 16 bierestafette georganiseerd worden waarbij duidelijk gaat worden welk team ook als collectief goed kan functioneren als de druk hoog wordt. Een sterke eindsprint van de studs uit Tilburg zal resulteren in een nipte overwinning. Via via heeft de Gele trui gehoord dat de Dames 1 van Don Quishoot en SHOT ook nog even langs komen huppelen. Ik hoor het gesnerp al op de achtergrond. Ik ben heel erg benieuwd wie de battle of de studs gaat winnen. Maar eigenlijk veel meer benieuwd wie na de borrel niet meer naar huis kan lopen. Als ik mag gokken dan zet ik mijn geld op Hockey=Leven.
Tot slot voor de studs uit Eindhoven, vergeet het borrelcadeau niet.
De Groeten

Hup Heeze | 10/11

Goedemiddag allen! Sorry voor mijn afwezigheid in de afgelopen weken. Ik zie dat mijn aanmoediging enorm wordt gemist.

Dus bij deze: Meer tikken mannen!

En ik moedig Heeze aan tot het bot!

Waar=hup heeze | 10/11

HALLO?! Één week geek support van hup Heeze en Heeze pakt punten. Toch ga ik er niet vanuit dat het daaraan ligt. Dus, hup Heeze, waar ben je?

Billy de Clown | 10/11

HOCO – Boxmeer 0-0
Een aantal spelers van HOCO zullen nog last hebben van een Colombiaanse verkoudheid, maar dat mag de pret niet drukken. Deze website zal namelijk alles behalve hockey bevatten. Boxmeer is onofficieel haar status als hockeyclub kwijt geraakt en staan nu ingeschreven als houthakkers bij de KvK. Billy denkt dat dit wel een enorm leuke website gaat worden voor de mensen die een absolute hekel hebben aan hockey.

OirschotBerlicum 5-1
Oirschot was hard op weg om een reuzendoder te worden. Echter bleken de studs uit Tilburg een klasse beter te zijn. Deze zondag mogen ze tegen hun collega boeren uit Berlicum. De mannen uit Oost-Den Bosch hebben afgelopen week de oranje mannen knap op een gelijkspel gehoUden. Ondanks deze enorme ego boost zullen ze in Oirschot toch hun meerdere moeten erkennen.

Liberty – Wijchen 0-6
De Libertanen verloren van Boxmeer afgelopen zondag en zullen de nodige therapie sessies achter de rug hebben. Fijn om dan aan te treden tegen een prima lopend Wijchen… De Gelderlanders zullen deze pot zonder al te veel moeite winnen. Dit keer alleen veldgoals, want spelers 12 en 13 van Liberty gaan echt geen 319 corners weggeven aan het ‘strafcorner kanon’ van Wijchen.

UdenCulemborg 4-1
De oranjemannen lijken moeite te hebben met uitwebsiteen. Gelukkig spelen ze dit keer weer thuis. Uden heeft een scheidsrechters ‘infoavond’ gepland om meer thuisvoordeel te creëren. Echter denkt Billy dat Culemborg, wat weliswaar hoger staat, geen partij zal zijn voor de patriotten.

Bommelerwaard – Heeze 2-0
Tja Bommel… luister nou eens naar Billy!! Haal die oude keeper weer van de trofeeplank af en zet hem onder de lat (of in de spits). Overigens zijn de Bommelboys niet helemaal hardleers, want ze hebben een manager aangenomen die als enige taak heeft om de coach niet alleen naar het juiste veld te begeLeiden, maar ook nog eens met z’n lasbril richting de spelers te positioneren in plaats van richting het publiek. De knulletjes van Heeze hebben laten zien dat de clinics niet voor niets waren en hebben zowaar een website gewonnen. Zal Bommel de volgende worden die zich verslikt in de gele onderzeeër? Billy denkt van niet, de mannen van Bommel zullen na afloop bij het stadscafé de overwinning vieren.

SHOT - Don Quishoot 2-1
De stUdenten kraker! Deze twee hoogvliegers zullen er een waar spektakel van gaan maken. Billy weet dat de Tilburgse jasje/dasje-boys een sterkere equipe hebben. Maar goed, website daargelaten waar het echt om gaat is wie kan de meeste bakken vouwen en wint de bierestafette naderhand?

Hockey=Leven | 09/11

Beste lezers van het forum. Wat een prachtig weekend krijgen we hier met 2 ware krakers. Mooi om hier weer voorspellingen van te mogen doen.
HOCO – Boxmeer
De eerste kraker van de week, nummer 12 tegen nummer 11. Dit kan niks anders worden dan boerengolf met een paar strafcorners. Toch mooi dat er besloten kan worden wie de echte nummer laatst is in de poule. Wel misschien wat geflatteerd, want Hoco zal hun Beste scheidsrechters wel weer opstellen. Succes, ik kan niet wachten op de uitslag.
7-7

OirschotBerlicum
Oirschot heeft na 3 zware weekenden even wat goed te zetten. Krijgen zij het voor elkaar weer is 3 punten te pakken, of denderen ze door naar de 5e/6e plek? Ik denk dat thuis, Oirschot de mannen van het cum wel kunnen verslaan. Die hebben laatst zelfs van Hoco verloren lol!
5-2

Liberty – Wijchen
Liberty heeft vorige week de eerste overwinning van Boxmeer verzorgd en zal hier toch even achter de oren hebben gekrabd. Dit zullen ze op eigen terrein recht willen zetten, echter is Wijchen toch een maatje te groot voor Liberty en zullen de mannen uit Dongen toch weer moeten afdruipen naar Cafe d’ Ouwe Sok. Waar misschien ook wel wat bronstige hertjes rondlopen. Makkelijke winst voor Wijchen wat scoort 5x scoort uit 23 strafcorners.
1-5

UdenCulemborg
Waar Uden de af gelopen weken geen 3 punten weet te pakken, heeft Culemborg de smaak te pakken en zit op een winstreak van 3 (kroontjes?). Wie weet kan Uden eindelijk weer is de puntjes thuis hoUden en kunnen ze de aansluiting met de top behoUden, of dendert Cul door en blijft het bovenin (-Shot) toch spannend?
Ik heb vertrouwen in de mannen uit Uden en winnen deze.
4-3

Bommelerwaard – Heeze
Dit zal ook wel is een ware kraker kunnen worden, de mennekes tegen de jongetjes (die wel in een zieke flow zitten). Bommel zal op eigen veld toch wel winnen van dit Heeze want blijkbaar kunnen ze er geen k*t van zoals ze zelf verkondigden. De revelatie van Heeze wat 3 punten pakt zal toch weer met de staart tussen de benen naar huis moeten.
5-0


SHOT - Don Quishoot
Nou poeh poeh daar gaan we hoor, de battle of the studs. Tilly tegen Eindhoven, goed hoor. En wat zou t leuk voor ze zijn als ze volgend jaar samen naar de 2e klasse kunnen, is 3D ook eindelijk van ze af.
De website tussen deze ploegen zal wel enorm spannend worden. Maar, kijkend naar de statistieken, zal Shot hier toch weer aan het langste eind trekken en de puntjes thuis hoUden. Ze hoUden het netjes op een jantje.
Met name, ben ik benieuwd naar de 3e helft. Welk Brabants stUdentenzuiphockeyteam gaat het snelst de biertjes achterover klappen? Dat gaat pas spannend worden, ik zie het graag terug op de socials!
3-0 (gelijkspel bierestafette)

Al met al belooft het weer een waar spektakel te worden dit weekend. Geniet allemaal van Elfde van de elfde (of Elluf Elluf), drink bier, kus een kikker, maar denk erom:
Hockey = leven

Drieske | 08/11

HOCO-Boxmeer 3-1
Degradatie krakertje! Hoe krijgt HOCO het in hemelsnaam voor elkaar om in deze dramatische poule laatste te staan?? Thuis tegen Boxmeer moeten de 3 punten toch wel worden binnengehaald. Hiermee kan HOCO misschien wel weer de degradatiezone uitkruipen.

Oirschot-Berlicum 2-0
Oirschot verliest ruim van SHOT en staat weer met beide benen op de grond. Hockeyend zijn ze gewoon beter dan Berlicum en op eigen veld winnen ze relatief eenvoudig, alleen de spitsen missen nog 3x voor open goal.

Liberty-Wijchen 1-5
Het wordt steeds kouder en de ijsbaan in Dongen wordt dus ook met de dag gladder. Wijchen glijdt 30x uit en krijgt 6 kaarten, maar Liberty is gewoon heel slecht en dus pakken ze alsnog 3 punten.

Uden-Culemborg 4-1
Wie had aan het begin van deze competitie gedacht dat Cul na 8 speelrondes 5e zou staan met 5 punten voorsprong op degradant Uden..? Uden heeft geluk dat ze open eigen veld spelen en daardoor kunnen ze het gat verkleinen naar 2 punten. Lekker seizoentje middenmoot voor beide teams.

Bommelerwaard-Heeze 2-1
De Bommelboys verliezen voor de 6e keer op rij en bevinden zich onder de downies van de competitie. Heeze komt na de 1e overwinning van dit seizoen vol vertrouwen richting Gelderland en komt zowaar op voorsprong, helaas voor de mannen van Heeze pist de spits van Bommel er nog 2 in in het laatste kwart.

Shot-Don Quishoot 4-1
The battle of the studs! De stUdenten uit Eindhoven hebben de laatste 2 weken laten zien het tegen de betere teams toch erg lastig te krijgen en winnen weer niet. De stUdenten uit Tilburg daarin tegen denderen door richting het kampioenschap en trekken deze kraker ook relatief simpel naar zich toe.
Is er een k*t team uit de 2e klasse die alvast met ze wil ruilen??

Jos Vos | 07/11

HOCO - Boxmeer 2-2
nr 12 vs nr 11. Hard werken, weinig niveau.

Oirschot - Berlicum 0-0
Oirschot scoort weinig en krijgt niet veel tegen (behalve afgelopen weekend). Berlicum speelt om niet te verliezen. De 1ste Brilstand!

Liberty - Wijchen 2-5
Het zal een eenzijdige website worden. Waarschijnlijk een paar strafcorners voor Wijchen maar geen clean sheet.

Uden - Culemborg 3-1
Uden thuis(voordeel)... en staat te laag voor oranje-hemden

Bommelerwaard - Heeze 1-4
De boys uit Heeze hebben de smaak te pakken. Met deze overwinning stijgen ze naar plek 8!

SHOT - Don Quishoot 5-2
De topper van deze competitieronde. Erg benieuwd naar de winnaar van de derde helft. website helaas eenvoudig voor (winter)kampioen SHOT. DQS verliest hierdoor 8 punten in de laatste 3 websiteen.

This is faya | 07/11

Hoco-boxminder:
Boxminder afgelopen week op magische wijze punten weten te pakken. Maar goed, dat was thuis. Nu ze het voordeel van hun fantastische scheidsrechters niet hebben komt het aan op kwaliteit. Of ja eigenlijk nog steeds niet echt want beide teams bakken er weinig van. Hoco weet deze website te winnen doordat er van de veertig scoops een paar doorheen vliegen. Boxmeer scoort er toch nog eentje door een foutje achterin.
3-1

Oirschot-Berlicum
Berlicum knap gelijkspel tegen oranje vorige week. Oirschot kreeg een kleine reality-check door de studs uit Tilburg. Spannende pot in de middenmoot, maar verwacht toch dat Oirschot hier de winst pakt.
3-0

Liberty-Wijchen:
Voor de lol gaat Wijchen proberen geen veldgoals te scoren. De 3 voorin gaan alleen maar voetjes zoeken. Omdat achterin bij Liberty niet iedereen weet hoe hij moet hockeyen lukt dit vaak zat. Het strafcornerkanon van Wijchen sleept er 8 in.
0-8

Uden-cul:
Oranje treedt aan op eigen veld. Dat cul boven hen staat slaat echt helemaal nergens op. Uden weet deze pot daarom ook redelijk gemakkelijk te winnen.
4-2

Bommel-Heeze:
Heeze lijkt los te zijn na vorige week. De A’tjes hebben wat zelfvertrouwen gekregen en drinken allemaal 2 glaasjes extra zoete ranja voorafgaand aan de weddie. Dit zorgt ervoor dat ze helemaal op hol zijn geslagen en de ene na de andere aanval opzetten. Toch heeft Bommel wel nog een weerwoord en weten ook wat te creëren. Maar nadat de coach van Heeze in de rust rond gaat met een pakje dextro is het echt afgelopen. Ze gaan met paps en mams mee naar huis met snollebollekes op de achtergrond om de tweede overwinning op rij te vieren.
2-5

Shot-donkey:
Spannendste affiche van deze week. Beide teams flinke uitslagen neer weten te zetten. Een enorme strijd die in de laatste minuten beslist wordt door shot. Zo nemen zij nog meer afstand van de nummer 2.
2-1

Haykush | 07/11

Hoco - Boxminder
Onwijs slecht hockey gaat dit worden
Hoco speelt thuis dus wint.
3-1

Oirschot - Berlicum
Spannende pot, goede teams tegenover elkaar. Gaat een prima website worden!
4-3

Liberty - Wijchen
Liberty krijgt de ballen om hun oren, Wijchen wint dit echt met gemak. Liberty heeft hier geen schijn van kans.
0-8

Uden - Culemborg
Uden speelt thuis dus wint
2-0

Bommelerwaard - Heeze
Wederom een dramatische website, beide ploegen slecht bezig dit seizoen. website wordt in de laatste minuut gewonnen door de bommelboys.
4-3

Shot- Don Quishoot
Dit wordt de klapper van de week, dit is echt pure sensatie. Ik verwacht een hevige strijd bij beide ploegen. Shot blijft ongeslagen dit seizoen en wint op t nippertje
2-1