Speelronde 8

Geplaats door: Sjaak Polak ( )

  • 3D
  • 31/10
  • 2058

Wat een speelronde hebben we achter de rug! Eerste puntverlies voor de studs uit Eindje, de Tilburgse studs winnen nipt bij Uden en gaan nu alleen aan kop. De promovendi winnen nipt van directe concurrenten, Wijchen maakt geen fout tegen Boxminder en Heeze kan er echt geen k*t van. Komende week wederom 2 toppers op het programma. Benieuwd naar de voorspelling van onze experts.

Don Quishoot - Wijchen
Shot - Oirschot
Heeze - Hoco
Berlicum - Uden
Boxmeer - Liberty
Culemborg - Bommelerwaard
Reageren

💊 | 06/11

Hoco stond er weer strak op

Liberté | 06/11

De kwaliteit van liberté is deze week naar boven gekomen. Ze kunnen gewoon niet hockeyen. Leuk om te zien dat het o zo slechte boxminder deze gastjes eens goed op hun plek heeft gezet.

Zelfde verhaal voor hoco trouwens. Mooi dat Heeze punten pakt, dit geeft de jongetjes zelfvertrouwen!

@gele trui | 06/11

De rede voor het staken komt door de magere selectie en behoorlijk wat kwaaltjes. De keeper heeft veel te doen gehad en dit resulteerde in een kwetsuur in zijn hamstring. Met maar 10 veldspelers besloten zij de pot te staken in de rust, heb vernomen dat ze zelfs de competitie website niet zullen spelen vandaag.
Nog een kleine recap van de eerste helft, veel kansen voor dq, terecht voor maar maakten de kansen niet af. 1e helft 2-1, 2e helft afwezig, 3e helft wederom gewonnen.
Succes vandaag mannen!

Jeff Dahmer | 06/11

Jeffrey vraagt zich af waar hij deze week het Beste kan gaan kijken. Heeft een van jullie een idee waar hij het meest vermaakt gaat worden?

Waar=Hup Heeze? | 05/11

U leest hierboven en hieronder de vraag, waar is het altijd motiverende bericht van Hup Heeze?

portero español | 05/11

Beste medecolumnisten,
Bij deze de terugkeer van de ‘Portero español’, voor de analfabeten onder ons: De Spaanse keeper.
Na mijn keeperstas teruggevonden te hebben, heb ik tijd kunnen vrijmaken om een tekst te schrijven waar Juan Carlos I van Spanje trots op zou zijn. Dan nu, de voorspellingen. Vamos!!

Don Que - Wijchen
Naar mijn convictie een van mijn absolute favorieten van dit weekend. De studs uit het de lichtstad ontvangen de groentjes uit Wijchen, die na hun uitschakeling bij de beker gebrand zullen zijn op een stunt in Eindhoven. Echter heeft Don Que maar een halve bekerwebsite gespeeld omdat zij het voor elkaar hebben weten te krijgen een staking te pramen door de hamstring van collega-keeper uit Roermond af te scheuren, niet gek mannen! Hierdoor heeft Don Que genoeg rust gehad om vol te vlammen zondag.
4-1

Shot – Oirschot
Weer een topper uit het zuiden van Nederland, wat zal de toeschouwer smullen! Waar Shot gisteren met 1-5 heeft weten te winnen van een moerasveld met daarop wat lopende pionnen, heeft Oirschot het helaas moeten afleggen tegen een team uit Noord Limburg, dat vorig jaar nog onder water stond… schandalig. Eens kijken of ze zondag het tij kunnen keren! Antwoord: Por supuesto no.
5-0

Heeze – HOCO
De testícula concurso van deze poule. Wie kijkt hier nou met plezier naar. Twee zwart-gele clubs, zonder geschiedenis, zonder tactiek en zonder charme. Marcel Balkestein, Frederique Derkx én Valerie Magis zoUden zich omdraaien in hun graf als ze de vertoning van dit jongensteam zoUden zien. Laat ik het zo zeggen; beide clubs hebben betere tijden gekend. Geen van beide teams komt aan hockeyen toe. Rondborstig is rondborstig, we moeten een petitie starten waarbij HOCO luchthavenbelasting moet betalen, zoveel aviatiek verkeert zich op het hockeyveld. Echter komt één van de scoops door, waardoor HOCO er toch een in prikt.
0-1Cum – Uden
Een bonte pot die hoogstwaarschijnlijk niet teveel uitdaging biedt voor de mannen uit Gemeente Maashorst. Uden wint in principe van alle teams onder hun en verliezen van de teams boven hun. Er is alleen een grote pero, Cum heeft alleen nog maar tegen verwerpelijke teams gehockeyd en legt het zelfs af tegen HOCO en hun tandarts. Tevens hebben ze 10 tegendoelpunten meer dan Uden. Ik verwacht dus dat Uden hier zonder enige moeite de pot binnensleept. Buena suerte chicos.
1-3

Boxmeer – liberty
Een pot waarvoor ik geen postduif naar Spanje zou expediëren. Liberty heeft met de bekerwebsite klopt gehad op eigen veld. Nu door naar deze pot. Ik zal er niet teveel over zeggen. Ik denk dat het een mooi potje antihockey wordt vanuit West-Duitsland. Ze hebben het ijzeren gordijn opgeworpen. Echter zijn ze vergeten de poort te barricaderen. Hier maakt Liberty dankbaar gebruik van en hockeyen er geriefelijk doorheen.
0-6

Culemborg – Bommelerwaard
partido de coño, wel makkelijk voor Cul. Ik ben klaar met het vertalen van mijn prachtige moedertaal naar Nederlands, kost me erg veel tijd en moeite. Geniet van het weekend en zet hem op allemaal.
4-0

Mucho amor, tu portero favorito.

Gele Trui | 05/11

Effe een vraagje voor Don Quishoot. Hebben jullie gisteravond zitten matten met die Limburgers uit Roermond. Een bekerwebsite laten staken is Best knap.
Voor de nieuwsgierige onder ons liberty is gisteravond zonder kaarten de website doorgekomen.

De B3ffende K1p | 04/11

Heeren, promiventjes, mannen van de MV mijn oprechte excuses. Zoals u waarschijnlijk is opgevallen heb ik mij vorige week onthoUden van een bericht schrijven op ons geliefde forum. Zoals mede-columnist en kameraad Paul de Octopus al met u had gedeeld waren wij op vakantie. Het is dat ik op dit gewaardeerde forum geen fotos kan uploaden, anders had ik deze natuurlijk met u gedeeld.

Genoeg gezwetst, laten we beginnen!

Don Quishoot - Wijchen (4-2)
De stUdentjes uit Eindhoven mochten na weken strijden in de UB eindelijk terug het veld op. Het resultaat was echter schrijnend. 2-0 verloren van de heren uit KnOirschot. Dat zag niemand aankomen. Echter wordt het vizier weer op scherp gezet. Wijchen mist twee heren op de flanken en krijgt daarom geen corners. Wel weet het handige spitje er twee achter de keeper van DonQ te leggen, want deze was nog dronken.

Deze website is een beetje wat je nodig hebt nadat het uitgaat met je vriendin, een vieze rebound.

SHOT - Oirschot (3-1)
De kruikenstuds mogen de mannen uit de ijzerhoUdende moeraslanden ontvangen. Makkelijk ging het ze afgelopen week niet af. Tegen de strijders van net onder de Waal ging het niet zo makkelijk als de andere teams, maar winst is winst (al is dat met blauwe plekken). De net-niet-Eindhovenaren hebben ondertussen een aardige reeks opgebouwd. Zij doen op eigen terrein niet onder voor de grote namen uit de poule. Met een overwinning op DonQ en een gelijkspel tegen Wijchen mogen de heren zich in de handjes wrijven. Uit gaat het niet slecht, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

website zelf is er een om van te smullen. Met een gevulde lijn, k*tweer en aardig wat vrouwelijk schoon aan de zijkant gaat het van start. Uiteindelijk zal in een koud en nat Tilburg blijken dat uit winnen bij de koploper iets moeilijker bleek dan gedacht. Dat neemt niet weg dat voor de mannen uit Oirschot de voorbereiding op de return direct daarna begint. De coach heeft 21 mei rood omrand in de agenda.

013 blijft ongeslagen! MV!

Heeze - HOCO (1-3)
Ondanks dat menig expert mij heeft afgeraden hier m’n handen aan te branden doe ik het toch. Deze ontzettend lelijke website gaat dan ook helemaal nergens over.

Na een autorit van ongeveer een uur, het vreselijke verkeer rond Eindhoven te hebben doorkruist en een voorschot te nemen op wat de heren “dachten” dat pre-workout was zijn de mannen er klaar voor, maar wat nu. Er moet iets fout zijn gegaan. De moeders zijn net klaar met de luiers verschonen en die gastjes hobbelen nu het veld op.

Naar de website, die houd ik kort voor u heren: triest, slap en slecht. Saillant detail: nummer 10 van HOCO krijgt kortsluiting en slaat een koter met z’n stick. Hij moet zich melden op het politiebureau op verdenking.

Berlicum - Uden (1-4)
Als columnist ben je constant bezig. Je moet op de hoogte blijven, je moet jezelf uitdagen en je moet vernieuwend zijn. Helaas was Uden dat niet. Op de Boekelsedijk vlogen de ballen weer door de lucht. Leuke kerels, hitsige moeders en DE René Schuurmans maakte afgelopen zondag in Uje. De heren bevinden zich nu op een gekke plek. Ondanks prima resultaten staan ze onderaan de middenmoot. Dit is de website om jullie te herpakken heren. Ik heb er vertrouwen in!

Berlicum, een club waar ik als columnist weinig van weet. Ik zie gemixte resultaten. Zowel uit als op Sportpark De Brand. Gelijkspel tegen Heeze JB1, winst van de Bommelheren, maar verlies tegen HOCO. Heren geef mij iets van houvast!

Ik denk dat Uden, ondanks hun geflatteerde zevende plaats in de poule hier een makkelijke middag heeft. Als extra verzekering nemen ze de vijf mooiste en meest hitsige moeders mee deze lijden de verdedigers en keeper af.

Boxmeer - Liberty (0-2)
Uiteraard zal ik u ook weer verblijden met een rijmpje:

Mick de Spits is niet vies van een potje Fortnite,
Hij is zelfs helemaal niet slecht.
Die wil je als Liberty H1 zeker niet kwijt,
Als hij even goed is in hockey als in Fortnite dan wint Liberty hier terecht.

Culemborg - Bommelerwaard (3-1)
Gevecht in de middenmoot. CUL wint met een ontzettend gemak, maar vergeet te scoren. De heren van Bommel weten nog niet precies hoe het spelletje werkt, want net als vorige week beginnen ze te juichen na het laatste fluitsignaal.

Na een prima pot laten de Bommelheren zien waar ze écht goed in zijn. Zij winnen de derde helft glansrijk!

Dames, heren en eventuele andere lezers dank voor uw onverdeelde aandacht. Ik hoop ten zeerste dat u heeft genoten en dan u uitkijkt om volgende week weer een stuk van mij te lezen. Mocht vragen, aan- of opmerkingen hebben hoor ik het graag. U kunt mij bereiken via dit platform.

Met hoogachtende groet,

De B3ffende K1p

waarowaar | 04/11

Geletrui waar blijft gij met uw voorspelling?

Libert ei | 04/11

Ik ben benieuwd hoeveel kaarten de mannen uit Dongen thuis op eigen veld pakken, nu ze gefloten worden door bondscheidsrechters.. Graag update-je na de website Shot :)

Piet Baan | 04/11

Jep je ziet het goed, deze competitie mag nog steeds Bestaan! dan ga ik ook maar weer is voorspellen.

DONQ-Wijchen
Donkey verliest voor het eerst en moet waarschijnlijk genoegen nemen met de 2e plek. Wijchen met het (strafcornerkanon) gaat het moeilijk krijgen op het (water)veld van donkey. daarom zie ik hier een overwinning waarbij Wijchen 1 van de 150 corners scoort.
4-1

SHOT-Oirschot
Oirschot de rivaal van shot ingemaakt. gaan ze voor 2 uit 2 om het spannend te hoUden. ik denk het niet!

6-1

Heeze-HOCO
heerlijke website als je houdt van 4e klasse G-hockey, Jc1 vs de scooop, JC1 weet niet hoe dat moet en de bal rolt daardoor vrolijk door tot de cirkel waar die zorgt voor alle corners en dan kan HOCO ze lekker over de keeper lobben aangezien die toch 1.10m is.

0-3

cum-Uden
cum gewonnen van de directe concurrent en krijgen meteen de 2e op bezoek, ik zie een spannende pot.
2-3

Boxminder-LIberty
ondanks liberty ook niet kan hockeye is boxminder geqwoonweg echt heel slecht.

1-3

Kuilenberg-Bommel
nog zon drama website, laten we hopen dat het publiek te dronken is om ernaar te kijken.

3-2

Paul de Octopus | 04/11

Entschuldigung, przepraszam, üzgünüm, excusez-moi, lo siento & Me paenitet.
Allereerst excuses vanuit de kant van ondergetekende voor zijn aanwezigheid op dit schittermagische internetparadijsje. Afgelopen week samen met collegavriend de b3ffende kip genoten van een heerlijke vakantie, maar nu fris en fruitig terug op het forum om weer even in de glazen bol te gaan kijken.

Don Quishoot - Wijchen 3-2
Potjandozie wat een kraker zeg, om je vingers bij af te likken. Onze natuurkundige stUdentjes staan 2e, maar het huilen staat hen nader dan het lachen. Ze hebben het zondag verkloot en verbrast op bezoek in Oirschot. Oirschot heeft gewoon verloren van Liberty, schaam jullie diep stelletje k*tstUdenten! schalde het afgelopen zondag in de kleedkamer van de autisten. Na een week in de studieboeken beginnen de BOERUHHH!! vertwijfeld aan dit potje tegen strafcorner & co. Iedere term die coach Opa het veld over schreeuwt, pakken de studs verkeerd op. Huh druk?!? Bedoelt die gast luchtdruk, drukspanning of drukkracht?!? Nadat in de rust even rustig de kwantumtheorie wordt besproken, stellen de heren in de tweede helft orde op zaken en weten zij op artificieuze wijze de winst voor de poorten van de hel weten weg te slepen.

Shot - Oirschot 4-1
We worden wederom verwend deze week met maar liefst 2 toppers op het programma. Oirschot mag aantreden tegen het Ajax van 3D, de gedoodverfde kampioenskandidaat, de ploeg die als het aanzet door ieders verdediging heen snijdt als een warm mes door de boter. De groenhemden uit Orskot fungeren in deze competitie als het Feyenoord van 3D. Best een leuk ploegje, weet af en toe die ploeg uit 040 te verslaan, erg sterk op eigen terrein, maar als het er echt om draait zullen ze het toch af laten weten. Dat schouwspel zal zich zondag ook voltrekken aan de sportweg te Tilburg. Nadat bij rust de brilstand nog op het scorebord staat, gaat de motor bij de quasi stUdenten (hoe sneu dat een stUdententeam blijkbaar voor de helft uit cursisten/werkenden Bestaat) draaien en weten ze vrij eenvoudig de 3 punten in het tasje te brengen.

Heeze - Hoco 0-3
De heren van HOCO zijn in rep en roer. Shirtsponsor Frits van E. en consorten had de vaste klanten van Mohammed en Abdul de kans van hun leven geboden door te mogen acteren in een reclame op landelijke televisie!!! Samen met hun idool Donnie als bouwvakker spelen in ruil voor een paar mooie stapeltjes doekoe uit de villa van Ome Frits. Woensdagochtend werden de heren met een stevige knuppel in hun onderbroekje wakker, om deze rond het middaguur tot formaatje micro te zien verdampen. Warempel, hun tv-debuut was van de televisie verwijderd.... In tranen arriveren de mannen zondagmiddag op sportpark het Lambrek, maar meteen na het beginsignaal verandert deze situatie. 70 minuten lang staat het 15-koppige publiek te snikken langs het veld. 70 minuten lang deze website bekijken is een Doorn in het oog voor eenieder die niet van zelfkastijding houdt. Aangezien SnatsCo het balletje over de jongetjes van Heeze weet te scoopen pakken zij de tweede driepunter van de competitie.

Berlicum - Uden 2-6
Te klein voor het tafellaken, te groot voor het servet. Oftewel, Uden. De mannen kunnen Best hockey, hebben handige spitsen met een opvliegend karakter, een bovengemiddeld gezellig damesteam, publiek in een maatpak en een club met genoeg kapitaal om de grote Rene Schuurmans te boeken. Ironisch genoeg ontbreekt het de heren aan dat wat hun hoofdsponsor als naam draagt: Daadkracht. Wanneer de kale arbitrage niet alles meefluit wordt de nummer 10 woest en verslappen de withemden (zou het dan door de ontbrekende oranje shirts komen?!) onmiddellijk. Tegen het nietige Berlicum zal dit geen problemen opleveren en winnen de Udenaren eenvoudig.

Boxmeer - Liberty 1-5
De Gelderlander, regio Boxmeer, Editie maandag 7-11-2022:
Kapot van verdriet delen wij u mede dat wij op zondagavond 6 november hebben moeten laten gaan onze geliefde

Hockeystick
*9 september 1954, Boxmeer † 6 November 2022, Boxmeer


Al die jaren was hij er voor ons, in goede en slechte tijden, maar het was op. Het kon niet meer. Zondagavond 6 november te Boxmeer, hebben wij onze geliefde vriend laten inslapen en direct begraven nadat wij zelfs niet van de brisante heren uit Dongen konden winnen. Wij nodigen u allen uit om gedurende dit seizoen eens in de 2 weken op zondagmiddag 14:45 te Boxmeer, samen onze geliefde vriend te herdenken.

Culemborg - Bommelerwaard Zeuven - Zeuven
Jaaa daag, hier heb ik dus echt ekkes geen zin in! Gullie bekijken het maar mooi met die k*tpot en die voorspelling stoppen jullie maar mooi in gullie reet.
Klein tipje aan het barpersoneel van Kuilenburg: Geef Friso max 2 pilskes, anders gat ie wartaal uitkramen. Erg hinderlijk!

Billy de Clown | 04/11

Don Quishoot – Wijchen 3-0
De stUdenten uit Eindhoven hebben vorige week voor het eerst punten laten liggen in het altijd pittoreske Oirschot. Het verschil tussen Don Quishoot en Wijchen is nu twee punten. Dat maakt deze website een ware kraker. Echter speelt Wijchen niet thuis dus zullen ze niet de 319 corners krijgen die hun strafcorner kanon nodig heeft om één doelpunt te maken.


Shot – Oirschot 2-0
Shot heeft het afgelopen week lastig gehad tegen Uden. Er werd vakkundig zand in de Tilburgse doelpuntenmachine gestrooid door onze patriotten. Shot is hierdoor wakker geschud en heeft deze week extra hard getraind om het thuis op te nemen tegen Oirschot. De Noord-Eindhovenaren zitten in een goede flow nadat er vorige week werd gewonnen tegen de stUdentenploeg uit Eindje. Echter weet Billy dat de stUdenten ook deze kraker naar zich toe gaan trekken en wederom met een grote W op de foto kunnen voor een scorebord dat dit keer 2-0 aangeeft.

Heeze – HOCO 0-1
Nadat ik hiervoor van twee mooie krakers verslag heb mogen doen baal ik ervan dat ik hier een stuk over moet schrijven. Twee ploegen die precies niks kunnen komen tegenover elkaar. Alle 5 de supporters zullen voorzien worden van een helm, omdat de ballen om de oren kunnen vliegen langs de lijn. HOCO zal in het laatste kwart een keer scoren, aangezien de knullen van Heeze voor het donker thuis moeten zijn. Uiteraard pakt HOCO ook 3 punten voorafgaand, tijdens en na de website die niet genoteerd worden op het websiteformulier. Uitslag: 0-1

BerlicumUden 2-6
Berlicum heeft het lastig gehad tegen Uden in de beker. Deze website resulteerde in een 6-2 overwinning voor de heren uit Uden. Billy’s glazenbol laat ook dit keer zien dat de oranjemannen (die in het wit spelen blijkbaar) er met de winst vandoor gaan. Billy hoopt dat de mannen van Berlicum dit keer sportief zullen omgaan met het klasse verschil en niet weer een neus van een Udense speler breken uit frustratie. Uden heeft het Shot vorige week lastig gemaakt en laat zien in vorm te zijn. Dit resulteert dus in een 2-6 overwinning voor Uden.

Boxmeer – Liberty 0-3
Boxmeer heeft het vorige week lastig gehad bij Wijchen, maar daar heeft iedereen het natuurlijk lastig… Liberty wist vorige week 5-0 te winnen tegen Heeze. Dat is natuurlijk ook een ploeg van niks. Dus dat is geen reden voor Boxmeer om aan de alarmbellen te trekken. Het zal uiteindelijk een makkelijke pot worden voor Liberty, die ook weten dat Boxmeer nog maar één punt wist te pakken in de competitie. Het dramaseizoen zal nog even doorgaan voor Boxmeer. 0-3 eindstand.

Culemborg – Bommelerwaard 2-1
Dit is een affiche uit de middenmoot. Het zal een boeiende website worden maar de winnaar is van tevoren al bepaald. De thuisploeg houdt de punten in huis en kan daarna mooi aan het bier. Als je het aan mij vraagt zijn dit de saaiste ploegen uit de competitie dus zo veel bier zal er niet doorheen gaan. Einstand 2-1

Bierhapper | 03/11

Don Quishoot – Wijchen 3-1
Bedorven pretcilinders op zaterdag? Waren de spelers van DQ afgeleid door het vrouwelijk schoon uit Oirschot? Zaten de nerds nog in de boeken voor de tentamenweek? Wat de reden voor het verlies ook mag zijn (als lezer van het forum zal het ongetwijfeld met de mannen in het geel te maken hebben), er heeft zich een catastrofe voorgedaan voor de mannen uit de Lichtstad. Een zeer pijnlijke nederlaag, waarbij de concullega’s uit de Kruikenstad in het zadel zijn geholpen. Zoals de coach van DQ na de website sprak: ‘Liever 20 bier in de hand dan 2-0 verliezen van Oirschot.’ De opbeurende woorden van de coach werden gelijk omgezet naar de realiteit. De aanvoerder van DQ heeft namelijk deze week een trainingskamp belegd in de omgeving van Lieshout. De dampende gassen van het Bavaria bier schieten rechtstreeks de neusjes van de Eindhovenaren in. De ongefilterde lucht van de Swinkels Brouwerij blijkt een waar wondermiddel, want de studs vliegen uit de startblokken op zondag, waar Wijchen op bezoek komt. Als een ware Asterix scoort de spits van DQ 3 keer in het eerste kwart. Na dit kwart blijken de dampen hun krachten te verliezen en moeten de studs weer teren om hun eigen hockeyende vermogen. Ze blijken helaas niet meer te scoren. De website eindigt in een 3-1 overwinning voor DQ en revancheren zich daarmee na de blamage in Oi-town.

Shot – Oirschot 4-0
De mannen uit Tilburg zullen met samengeknepen handjes naar hockey.nl hebben gekeken. Een verlies van de directe concurrent zal motiverend werken voor de (bijna) herbstmeister. Blijkbaar kan Oirschot tóch een beetje hockeyen? Want ook met een 12e en 13e man die alles in jouw voordeel fluit, moet je tóch twee balletjes bij de tegenstander in het mandje leggen. Na een analyse van de uitslagen van Oirschot, valt er iets op. Liberty blijkt dé reuzendoder in 3D door Oirschot als enige ploeg in de competitie over de knie te leggen en 2-1 te winnen. Chapeau voor de woestijnratten (Wát is daar in hemelsnaam gebeurd?). Daarnaast hebben de Oirschotters maar 4 tegendoelpunten tegen, wat ruikt naar eenzelfde tactiek als Chelsea in 2011-2012 onder Di Matteo.
Ook in Tilburg proberen de Noord-Eindhovenaren ‘Park the Bus’ te spelen, wat resulteert in een pittige eerste helft voor de studs. Echter, breekt de cornerschutter van Shot (niet te verwarren met Noud Borsten) na de rust de ban. Nu de verdediging van de bezoeker gekraakt is, bouwen de kruikenzeikers de voorsprong verder uit. Dit resulteert in een verdubbeling van het aantal tegen doelpunten van Oirschot.

Heeze – HOCO 2-6
Christus te paard, wederom een ware kraker in speelronde 8. Heeze is vakkundig op de knietjes gelegd door de Libertijnen. Een nieuw dieptepunt is toegevoegd aan het, nu al, lange seizoen van Heeze JA3. Wellicht kunnen we met alle actieve auteurs van dit forum een petitie starten om Heeze uit te laten schrijven uit deze klasse?
Waar het leek of HOCO vorige week het licht had gezien (ook mede door de lijnen bakpoeder die na de website zijn weggewerkt), blijken de kroegspoilers er tóch echt helemaal niks van te kunnen. Met de haren nog nat van het vet weten de narcoticaverslaafden de bal 6 keer naar voren te scoopen. Omdat de keeper van JA3 zijn veters nog niet had gestrikt, rollen alle ballen het doel in. Van harte HOCO!

BerlicumUden 1-6
Een pijnlijke nederlaag voor Uden, die in de eerste seizoenshelft in alle topploegen zijn meerdere moet erkennen. Gelukkig zong René Schuurmans na afloop van de website nog wel wat slaapliedjes, zodat de Udenaren goed konden slapen nadat ze huilend naar bed waren gegaan. “Laat de bal in het doel, Shot scoort toch bij iedereen, geniet van de 3e klasse” aldus de volkszanger.
Dan Berlicum, 3-4 winnen bij de Bommelboys is niet voor iedereen weggelegd. Werpt het nieuw aangelegde waterveld dan zijn vruchten af?
Uden zal azen op eerherstel nadat is gebleken dat ze géwoon thuishoren in de 3e klasse en winnen overtuigend.

Boxmeer – Liberty 0-2
Zoals in het websiteverslag van Wijchen stond geschreven kwam Boxminder 0-1 voor in Wijchen. HOE DAN? Zelfs als je 5 mensen opstelt tegen deze mindere goden weten ze nog niet te scoren. Beide ploegen spelen aanstaande vrijdag een website in de Silvercup, wat de website op zondag geen goed zal doen. Liberty tegen Shot, Boxmeer tegen Drunen resulteren naar alle waarschijnlijkheid in twee enorme afstraffingen. Echter, blijkt de spits van Liberty op vrijdagavond vroeg naar bed te zijn gegaan, waar zijn medespelers het plaatselijke café en tevens naamsponsor van Liberty H1 opzochten. De extra uurtjes slaap blijken te helpen. Hij beslist dan ook het afgrijselijke duel in het voordeel van de Dongenaren.

Culemborg – Bommelerwaard 9-9
Boeit helemaal niemand!

Gradje | 01/11

Don Quishoot - Wijchen
Kraker numero Uno. De Eindse Studs vorige week eerste punten laten liggen bij de stugge boeren uit Oirschot. Lag het aan de vals vluitende veteranen? Of hebben de reuzendoders eindelijk hun zwaarden scherp? Hoe dan ook moet er vandaag gewonnen worden om de 2e plek te behoUden en zicht op promotie te bewaren. Voor Wijchen blijkt het contrast te hoog met vorige week en denken er te makkelijk over. De studs herpakken zich op eigen terrein. Bierestafette wordt nóg spannender.. Fotofinish! 2-1

Shot - Oirschot
Kraker numero Dos. Oirschot zit op een natuurlijke high door de 4e winst op rij, maar hoe hebben ze in shotsnaam ooit verloren bij Liberty..?! De Tillywood studs hebben wederom een kraker nipt gewonnen, wat alleen maar meer hoop geeft aan de zogenaamde reuzendoders. De studs krijgen wat motivatie door de hertjes van de tennisburen, maar Oirschot is op dreef en daarom wordt dit een pijnlijke puntendeling. 2-2

Heeze - Hoco
Geel vs Geel. Praktisch gezien is het Geel vs Wit. Beide teams kunnen niet hockeyen, maar de Vespa boys kunnen wel Scoopen. In chronologische volgorde: Scoopje Pre, Scoopje bal en Scoopje sos. Heeze legt er 1 in terwijl Hoco aan het wisselen is. Hoco stuurt weg van de degradatiezone, maar mag zichzelf nog lang niet veilig noemen. 1-3

Berlicum - Uden
De mannen in het Oranje kiezen deze week weer voor wit omdat Bordeaux + Geel = ongeveer Oranje én het forum blijft hun maar pesten met dat ze het nep-Oranje zijn. Uden nipt verloren van de nr.1 en Berlicum nipt gewonnen van de nr. 9 afgelopen week. Op papier moet Uden dit dus makkelijk winnen, maar het zou de 3e klasse niet zijn zonder discutabele scheidsrechters. Toch is het jonge Uden een maatje te groot voor de cummers. 4-6

Boxmeer - Liberty
Op de schaatsbaan van Boxmeer zit een ongeluk in een klein hoekje. Maakt niet uit. De mannen uit Dongen zijn toch gewend om te ijshockeyen, maar niet dat er gefloten wordt voor hun checks & tackles. En al helemaal niet dat ze ze tegen krijgen. Hoe kan dat nou? Alleen wij mogen lomp spelen! Na 3 kwarten valt het laatste kwartje bij Liberty en beginnen ze eindelijk een beetje te leren hoe je er omheen moet hockeyen. 2-5

Culemborg - Bommelerwaard
Een spannende (ietwat middenmoot) Gelderse derby, welke Bommelerwaard daadwerkelijk de middemoot in zou kunnen schieten. Beide teams Best wisselvallig, maar de Kuilers lijken de draad weer te hebben opgepakt. Samen met het thuisvoordeel moeten de punten op de Driemaster blijven. 4-2

Hockey=Leven | 01/11

Don Quishoot – Wijchen
Net als de onderstaande voorspellingen, verwacht ik dat dit de spannendste pot van het weekend wordt. Gaat Wijchen de 2e plek overnemen en DQS achter zich laten of zullen de studs uit Eindje zich herpakken en winreeks verder doorzetten? Reuze benieuwd.
Uiteindelijk denk ik dat DQS hier gemakkelijk de winst zal pakken en de blamage van vorige week herstellen. Ook is Wijchen helemaal niet zo goed en zijn ze eigenlijk alleen goed in het halen van corners.
5-1

Shot – Oirschot
Het op een na spannendste potje van het weekend. Kunnen de boerkes het de studs uit Tilburg ook lastig maken of zijn ze alleen goed op hun eigen stuiterende veld? Daarbij vernam ik ook dat DQS een flinke off-day had en het daar niet lukte. Daarom denk ik dat Oirschot deze trend van ‘ongeslagen teams stoppen’ niet zal prolongeren en hier flink op het snuitje gaan.
5-0

Heeze – Hoco
Tja leuke website weer om een voorspelling van te doen. Heeze schijnt het goed te doen tegen teams die ook matig zijn, gelijk tegen boxminder en gelijk tegen Berlicum. Deze trend zetten zij mooi door, maar toch scoren ze een “fraaie” 8 keer.
8-8

BerlicumUden
Berlicum presteert heel wisselvallig dus ik heb eigenlijk geen idee wat ik over deze website moet zeggen. Uden is een prima hockeyend team en gaan het deze mannen dus erg moeilijk maken. Echter schijnt het Berlicum een leuk thuisvoordeel te hebben en zal dit ook weer uitkomen op een gelijkspelletje.
3-3

Boxmeer – Liberty
team ‘ik weet niet het moet’ tegen ‘ik wil niet weten hoe het moet’. Stug tegen stug en dus gaat dit een verschrikkelijke website worden. Uiteindelijk denk ik dat de woestijnratten de wil om te hockeyen toch gaan vinden en zullen het netje een paar keer vinden. Boxminder zal daarentegen 1x in de cirkel komen en hier toch via beide palen de goal vinden.
1-4

Culemborg - Bommelerwaard
Weer een mooie middenmoot pot hier. Cul staat op een fraaie 6e plek en hopen aan te blijven haken bij de top, wat ze hier nodig hebben is een winst. Bommelboys weten prima hoe ze moeten hockeyen, maar alle moed druipt snel in de schoenen zodra ze een goal tegen krijgen. Uit bij Culemborg gaat dit ook weer het geval zijn, worden ze boos en verliezen ze met:
4-1

Prachtig om weer in deze schitterende, uiteenlopende, poule verslagen te mogen doen. Succes deze week met de voorbereidingen, geniet ervan zondag en denk erom:
Hockey = leven

De Pion | 01/11

Het tweede hockey weeked na de herfstbreak staat in het teken van reality checks voor alle teams, waar elk team een vrij nabije tegenstander treft. Welke teams wisselen van plek en welke teams manifesteren zich bij de top of onderkant?

Don Quishoot - Wijchen
Waar Don Quishoot vorige week had gehoopt een groter gat te gaan slaan met de nummers 3 en 4, is de zondag voor de studs in misère geëindigd. Dit zorgt ervoor dat komende zondag de koppen uiterst scherp moeten zijn. Er gaat geen druppel in, komt dit door het belang van deze pot of door de tentamenweek. Wijchen ziet echter een gaatje in de top 2 en hoopt daarom door te breken. Een intense pot waar de punten worden gedeeld in de lichtstad: 2-2.

Shot - Oirschot
Oirschot heeft afgelopen zondag lekker de website kapot kunnen beuken, daar waar de scheidsrechters nog niet weten dat hockey een no-contact sport is. Shot blijft keurig doordenderen en bewijzen met verve al de titelfavoriet te zijn. Tegen Oirschot verwacht ik dan ook geen problemen, de uit-ploeg zal proberen de pot dood te gooien en zullen nog veel weerstand bieden in het eerste bedrijf. Alleen zullen de beukers uit noordwest-Eindhoven de snelheid van het veld niet aankunnen, gezien ze thuis hun doorweekte trage veld gewend zijn. De punten blijven terecht bij de studs uit Tillie: 4-0.

Heeze - Hoco
Een kraker in de verkeerde zin van het woord, the Best of the lest. Een hoogwaardig grafpotje bij de jonge boys van Heeze, de spanning zal behoorlijk naar het hoofd stijgen van onze gele pubers. In het begin zal dit Leiden tot gretigheid maar al snel zal dit overslaan tot frustratie en een hoop getier op medespelers. Deze strategie blijkt toch niet zo handig tegen een ploeg die ook desastreus is, maar 2 ipv 1 persoon ongeveer weet wat hij met een bal en stick moet doen ten opzichte van Heeze. De eerste drie kwarten wordt voornamelijk getypeerd door vulgaire woorden naar medespeler, tegenstander en scheidsrechter wanneer de aanvoerder van HOCO weer eens de bal uit frustratie richting de scheids trapt. Dit keer resulteert het wel in een kaart. Toch komt hij er op tijd weer in om met zijn grote pens wat pubers omver te beuken en Heeze verder naar de 4e klasse te werken: 1-3.

Berlicum - Uden
Arm Uden, kwamen voor promotie en lijken dit uit te moeten stellen. Het gat begint vrij groot te worden met de top 4 maar wees gerust! Al staat Berlicum 4 punten boven jullie, ze kunnen er geen donder van en dit hebben ze laats al laten zien in de Silver Cup. Wel verzoek ik dit keer Berlicum niet te ver door te zwaaien met de sticks, dat zal de mid-mid van Uden erg waarderen als hij dit keer níet naar de KNO-arts hoeft. Dit potje zal uiteindelijk lekker snel beslist worden met geen vuiltje aan de lucht voor Uden, totdat ze aan het eind nog iets verslappen: 1-5.

Boxmeer - Liberty
Onkunde, beuken en blessures. Ik raad Boxmeer aan vrijdag maar de 11 jochies van JO16-1 op te stellen om het nodige blessureleed te voorkomen. Nooit leuk om met 10 man bij een website aan te komen waarvan er 4 eigenlijk geblesseerd zijn. Tegen Liberty zullen de tere lijven namelijk niet gespaard worden. Probeer er nog wat leuks van te maken tegen de hamse bokken (of waren het nou ratten?) uit Dongen: 0-1.

Culemborg - Bommelerwaard
Waar de midget van Cul4 doorgaans door de beentjes van de tegenstander kan spelen, gaat dit moeilijk wanneer hij erachter komt dat de bommelpups nog middenin hun pubertijd zitten en de groeispurt nog moeten ingaan. Culemborg knap 6e en lijkt zich te manifesteren boven alle grafploegen, en terecht ook! Nu snapt bommel nog wel iets van hockey alleen lijken ze dit alleen thuis te laten zien. Wat zeg ik eigenlijk? Ze verliezen zelfs thuis van Berlicum, dus zal Cul er ook wel overheen kunnen, helemaal als ze thuis spelen: 3-0

Dave | 01/11

Don Quishoot-Wijchen 2-2
Leukste website van het weekend! DQ verliest voor het eerst en Wijchen heeft 3 weken rust gehad omdat Heeze en Boxmeer op de slachtbank lagen. Spannende pot waar Wijchen beter is, maar DQ thuis speelt en de punten worden gedeeld.

SHOT-Oirschot 1-0
Shot heeft het weer moeilijk gehad tegen een team die weet hoe ze hun stick vast moeten hoUden. Zijn ze dan toch niet zo goed als iedereen dacht? Oirschot heeft 2 toppers achter elkaar knap gewonnen, maar hoeveel heeft het thuisvoordeel ze geholpen? Shot wint de volgende topper met 1 goal verschil. (Hoe heeft Oirschot verloren bij Liberty??????)

Heeze-HOCO 1-4
Voor HOCO een uitwebsite die ze makkelijk kunnen winnen, dat geeft wel echt aan hoe slecht Heeze is.. wat een niveau deze poule

Berlicum-Uden 2-3
Op basis van de stand moet Berlicum hier de favoriet zijn, maar Uden kan echt gewoon veel beter hockeyen dan de meeste in deze poule. 2 goals in het 4e kwart voor cum maken het nog even spannend.

Boxmeer-Liberty 1-3
Liberty is slecht maar Boxmeer kan er echt helemaal niks van. Boxminder probeert het nog met 13 maar zelfs dat mag niet baten.

Culemborg-Bommelerwaard 3-2
Culemborg is verrassend lekker bezig en wint de websiteen tegen de teams onder hun. Bommelerwaard verliest voor de 5e keer op rij en gaat weer een kansloos seizoen tegemoet. Culemborg wint nipt en kan met de top 5 mee. Bommel kan de punten gaan sprokkelen tegen de gehandicapten in de poule en net boven de onderste plekken eindigen.

This is faya | 31/10

Donkey-Wijchen
Behoorlijke spannende pot in strijd om plek 2. Donkey vorige week het eerste puntenverlies geleden, maar weten toch nipt van Wijchen te winnen.
4-3.

Shot-oorschot
Dat je thuis van de ene studs wint betekent nog niet dat je uit van de andere wint. Tillywood beleeft een gemakkelijke middag.
6-1.

Heeze-Hoco
Na vorige week zoals al vermeld een nogal rare verliespartij te incasseren. Mede door een wat frappante scheids, die alles meegaf aan de meisjes die bij liberty op het veld staan. Weet Heeze nu toch eindelijk hun eerste overwinning te pakken tegen het matige hoco. De spits van Heeze besluit er gewoon een keertje drie in te peren en, Oja de opkomende back weet ook zijn goaltje te prikken.
4-1

Berlicum-Uden
Berlicum een vrij matig team, weten met het thuisvoordeel nog bijna een puntje mee te pakken, maar de boys uit Uden zijn gewoon een klasse beter en walsen er in het laatste kwart overheen.
2-6

Boxminder-liberty
Liberty moet er de eerste helft aan wennen dat ze niet bij elke keer als ze aangeraakt worden de bal meekrijgen en zo scoort het ontiegelijk slechte boxminder op wonderbaarlijke wijze de 1-0. De tweede helft weet Liberty maar liefst 4x te scoren, de dramatische arbitrage in boxminder weet echter bij 3 van de 4 goals heel snel iets te bedenken waardoor deze afgekeurd worden.
1-1

Culemborg-Bommel
Bommel de laatste weken niet al te lekker bezig. Culemborg doet het echter verrassend goed. Ondanks dat blijkt dit een Best spannend affiche. Cul geniet van het thuisvoordeel en weet deze pot dan toch te winnen.
3-0

Haykush | 31/10

Don Quishoot - Wijchen
Dit beloofd een hele spannende pot te worden, gaat Don Quishoot de nummer 2 plek hoUden of gaat toch Wijchen er mee vandoor? Don Quishoot is niet te stoppen en pakt Wijchen bij de keel. Eerste doelpunt gaat vallen vanuit Wijchen. Don Quishoot walst eroverheen en gaat met er met de 3 puntjes vandoor.
4-1

Shot - Oirschot
Oirschot heeft eventjes teveel zelfvertrouwen opgelopen na afgelopen zondag, natuurlijk gaat shot dit niet accepteren en pakt ze easy aan.
5-0

Heeze - Hoco
Hier kan je beter gewoon niet naar komen kijken, wat een dramatisch hockey.
0-0

Berlicum - Uden
Uden, sterke pot gespeeld tegen de studs uit Tilburg, maar jammer genoeg net niet genoeg. Cum daarin tegen pakkies gegeven aan de bommelboys. Uden speelt uit dus wordt taai. Veel doelpuntjes gaan er vallen!
Cum zet na t einde de keeltjes open en wint de bierestaffete met gemak
4-7

Boxmeer - Liberty
Laten we even eerlijk zijn Boxminder gaat zelfs tegen het al zo slechte Liberty verliezen. Saaie website, weinig sfeer en gewoon drama.
0-4

Culemborg - Bommelerwaard
De pups uit bommel de afgelopen 5 websiteen pakkies gekregen? Culemborg daarentegen tegen HOCO uit gewonnnen?! Hoe is het mogelijk. Beloofd een goede pot te worden.
4-5