Speelronde 7

Geplaats door: Sjaak Polak ( )

  • 3D
  • 19/10
  • 2543

Na 6 speelrondes te hebben gehad kunnen er al wel de nodige dingen geconcludeerd worden. De stUdenten gaan keihard voor promotie, kan Wijchen, Uden of Oirschot hier nog een stokje voorsteken of zijn de promotieplekken al verdeeld? Onderin lijkt Heeze rijp voor de tweede degradatie op rij waarmee ze de West-Duitse vrienden uit Boxminder meer zullen nemen naar de 4e klasse. Of gaan deze ploegen nog verrassen en moeten HOCO en Liberty nog naar beneden gaan kijken?

Liberty - Heeze
HOCO - Culemborg
Wijchen - Boxmeer
Oirschot - Don Quishoot
Bommelerwaard - Berlicum
Uden - Shot
Reageren

Heeze | 31/10

Niks van waar hoor, wij kunnen er gewoon geen k*t van na onze leegloop afgelopen seizoen toen we degradeerde uit de 2e klasse. We gaan volgend jaar wel kijken wat we kunnen betekenen in de vierde klasse samen met boxminder. Groetjes uit het zuiden.

match fixing | 30/10

hier een toeschouwer van liberty - Heeze (ook speler bij liberty). Heeze was hier de betere ploeg. mannen van liberty gedroegen zich naar de leeftijd van de tegenstander. één scheidsrechter zat er bij Heeze tot de elleboog in. hier was duidelijk spraken van match fixing. ben benieuwd wat de uitslag wordt in het knullige Heeze

Hup Heeze | 30/10

Komop mannen, meer tikken!

Bierhapper | 27/10

Leden van het forum en Gele Trui,, mijn welgemeende excuses. Ik was prompt vergeten om de uitslag van de kraker Wijchen - Boxmeer op te schrijven. Dank voor de oplettendheid.
10-10!

@BIERHAPPER | 27/10

Wat is de uitslag van de misdaad van Wijchen op Boxmeer? Heb nog nooit met zoveel context een voorspelling mogen lezen

Bierhapper | 27/10

Beste mensen, waarde fans van het forum en Gele Trui,
Na een heerlijke tentamenperiode klimt Bierhapper weer in de pen, want potdomme, wat staan er een aantal top affiches op het programma.

Liberty – Heeze 4-1
En nee, dan heb ik het niet over deze website. Beide ploegen stellen ongelooflijk teleur de afgelopen zeven websiteen. Over Heeze is inmiddels genoeg geschreven, daarom deze beknopte (en ruiterlijke) samenvatting: De ploeg/JA3 uit Eindhoven Zuidoost kan er helemaal niks van, moeten (liever gisteren dan vandaag) hun degradatie naar de 4e klasse aanvragen en hebben geen idee hoe zij een stick moeten vast hoUden. En ja, dan ben ik nog zeer mild.
Ook de woestijnratten zullen gebrand zijn op een tweede driepunter. Nu de onverstaanbare coach zijn biezen heeft gepakt is tijd voor nieuw leiderschap bij de Dongense formatie. Gelukkig hebben ze in de zomer een absolute topspits aangetrokken. Nu shuttels lopen op de training ook is ontdekt, zal de spits fitter dan ooit op het veld verschijnen. Hij weet de bal vier keer in het mandje te leggen.

HOCO – Culemborg 1-0
Op de schaatsbaan van HOCO zullen de Gelderlanders in het mes lopen van de grootgebruikers. Veel woorden, weinig daden. Het gebrek aan publiek bij de bepoederde neuzen zorgt voor een ongekend trieste website.

WijchenBoxmeer
Zoals staat beschreven in het Wetboek van Strafrecht: ‘
1. Hij die ontucht pleegt met zijn minderjarig kind, stiefkind of pleegkind, zijn pupil, een aan zijn zorg, opleiding of waakzaamheid toevertrouwde minderjarige of zijn minderjarige bediende of ondergeschikte, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zes jaren of geldboete van de vierde categorie.

2. Met dezelfde straf wordt gestraft:
1
de ambtenaar die ontucht pleegt met een persoon aan zijn gezag onderworpen of aan zijn waakzaamheid toevertrouwd of aanbevolen;
2
de Bestuurder, arts, onderwijzer, beambte, opzichter of bediende in een gevangenis, rijksinrichting voor kinderbescherming, weeshuis, ziekenhuis, of instelling van weldadigheid, die ontucht pleegt met een persoon daarin opgenomen;
3
degene die, werkzaam in de gezondheidszorg of maatschappelijke zorg, ontucht pleegt met iemand die zich als patiënt of cliënt aan zijn hulp of zorg heeft toevertrouwd.’

De huisjurist van Boxmeer zal er alles aan doen om de spelers van Wijchen te laten veroordelen voor het misbruik dat deze ploeg op zondag zal plegen. Helaas, krijgt hij nul op rekest bij de rechtbank van Nijmegen. De einduitslag blijft staan.

Oirschot - Don Quishoot 2-3
Oirschot blijkt een ware reuzendoder. Als ze thuis spelen dan. En als de vader van de aanvoeder fluit. En de vader van de spits. Als al deze componenten samen komen, dan kan Oirschot wel ballen. Don Quishoot blijkt opgewassen tegen de reuzendoders en pakt, zoals gewoonlijk, nipt de winst.

Bommelerwaard – Berlicum 0-0
Doorsnee, middelmatig, modaal, gewoon, globaal, middelbaar, middenmoot. Een website van ploegen die worden omschreven door reeds genoemde termen. De auteur van dit stuk raad de supporters van beide clubs aan om deze website te vermijden.

Uden – Shot 1-2
De degradant van afgelopen seizoen blijkt in topwebsiteen niet thuis te geven. Wat is er met de StukTV fanclub aan de hand? Ook in deze website weet de Udense formatie geen potten te breken. De scoringsdrift van de studs is Uden te machtig en Shot wint dan ook. Op de klanken van René Schuurmans mag Shot het feest ter ere van het 65-jarig Bestaan van de club openen. ‘1,2,3 Saufen!’ aldus de voorzitter van HC Uden.

Gele Trui | 26/10

Mannen, de Gele Trui hoopt dat iedereen zijn vrije weekend goed heeft gebruikt om lekker veel alcoholische versnaperingen naar binnen te tanken. Op de socials te zien is dat aardig gelukt. Voor de mannen die afgelopen weekend naar onze hoofdstad zijn afgereisd, ik hoop dat de trommelvliezen nog een beetje heel zijn.
De kids uit Heeze hebben hun vrije tijd veel beter gebruikt. Tijdens een bezoekje aan de Belgische variant van Hockeyloverzz is er gewerkt aan de hockeykwaliteiten en maagdelijkheid van de selectie. We gaan zien of het gewerkt heeft. Dan nu de voorspellingen.

Liberty - Heeze
6-1
In de wandelgangen wordt al veel gesproken over de nieuwe interim trainer die de mannen uit Dongen naar een hoger level gaat helpen. Hij kon zijn geluk niet op toen hij de website van aankomende zondag ging voorbereiden. Een gemakkelijkere start kan eigenlijk geen coach wensen, Heeze thuis. Ook wel eens lekker voor Liberty dat ze een gemakkelijke zondag tegemoet gaan waar gewerkt kan worden aan het zelfvertrouwen.
De jongens uit Heeze zitten tijdens de website nog met hun gedachten bij het afgelopen weekend in Antwerpen. Het is natuurlijk een hele ervaring als in een keer iedereen uit het team legaal een biertje mag meedrinken in het weekend. De website wordt hierdoor gemakkelijk over de streep getrokken door de mannen uit Dongen.

HOCO - Culemborg
3-0
HOCO is eindelijk los. Na de spetterende website met acht goals tegen Berlicum gaan ze de lijn doortrekken op eigen veld (en dan heb ik het niet over die witte lijn). Culemborg is een prima middenmoter dat het moet hebben van overwinningen tegen wat mindere grote namen. HOCO lijkt dan op het eerste oog een gemakkelijke uitoverwinning. Desalniettemin slaagt HOCO erin om de aanval van Culemborg te keren en uiteindelijk een geflatteerde eindstand op het bord te spelen.

Wijchen - Boxmeer
11-0
De mannen van Wijchen gaan na de elf klapper van twee weken terug weer een saaie hockeymiddag beleven. Na de 3-0 is de lol er alweer vanaf en kunnen nog een paar jongens van de plaatselijke A1 hun kwaliteiten laten zien. Het is gewoon jammer dat er nog een paar bij Boxmeer lopen die denken dat ze nog punten gaan pakken dit jaar. Dringende verzoek voor Boxmeer om in de winterstop lekker door te trainen. Alvast namens de hele competitie bedankt (behalve Heeze).

Oirschot - Don Quishoot
2-3
Speelronde 7 alweer en die stUdenten uit Eindhoven hebben nog steeds geen puntenverlies. De studs geven mij vaak ongelijk dus geef ik ze nu het voordeel van de twijfel. Het wordt geen gemakkelijk website tegen de 13 uit Oirschot waar de overwinning in het laatste kwart uit het vuur wordt gesleept door de studs.

Bommelerwaard - Berlicum
2-2
Bommelerwaard uit wordt een lastig karwei voor Berlicum. In alle drie de helften laat Bommelerwaard zien waar zij het aller Best in zijn, bierestafettes winnen. Uiteindelijk is dit doorslaggevend voor de hockeyzondag waardoor de bommelpups de grote winnaar zijn van de dag.

Uden - Shot
0-6
Kennen jullie dat verhaal van die lange lompe bij de studs die tot 11-nov niet gaat drinken, lukt hem nie. Of deze grap gaat resulteren in een vermindering in de veroorzaakte strafcorners van de Beste stUdent, zeker niet.
Terug naar de website, Uden zal zich moeten opmaken voor de tweede lastige thuiswebsite op een rij. Resultaat blijft hetzelfde, Uden gaat weer tegen een nederlaag oplopen. Wel zal de eerste helft doormiddel van de beide mannen met het fluitje gelijk opgaan waarbij de stUdenten met een kleine voorsprong aan de thee beginnen. Eenmaal na de 0-2 gaat het hard en zullen de stUdenten een zorgeloze zondag tegemoet gaan. Uden zal hierdoor na drie nederlagen op een rij verder weg zakken. Maar houdt vertrouwen mannen, jullie krijgen Heeze en Boxmeer nog.

Billy de Clown | 26/10

Liberty – Heeze 3-0
De Libertanen zijn deze week aan de beurt om de clinic te verzorgen. De jongetjes van Heeze staan te popelen om weer een middag vol hockey plezier te beleven. Echter lijken de mannen van Liberty niet zo kindvriendelijk te zijn en wordt het een potje peuterjudo. Na de nodige ippons en heupworpen zal de scheids vroegtijdig affluiten aangezien Heeze geen enkel kind meer in het veld heeft staan.

HOCO – Culemborg 0-4
De mannen van HOCO hebben blijkbaar een nieuwe dealer, want er werd zowaar een keer gewonnen! HOCO is vastberaden om deze week niet alleen drie punten voor de website te pakken, maar ook daadwerkelijk drie punten op het scoreformulier te laten noteren. Helaas stuiten ze deze week op Culemborg. De mannen van Culemborg doen goede zaken en bevinden zich (tegen verwachting in) in de middenmoot. Nadat Culemborg er 4 in heeft geschoten, vallen de spelers van HOCO terug in hun oude gewoontes en beginnen hun eigen doellijn op te snuiven. Helaas mannen zo voorkom je geen tegendoelpunten…

WijchenBoxmeer 11-0
Dit moeten lekkere ontspannen weken zijn voor de mannen uit Wijchen. Nadat ze Heeze vakkundig hebben getrakteerd op een enorm leerzame clinic krijgen ze deze week Boxmeer op bezoek. Het strafcorner kanon van Wijchen is er zelfstandig achter gekomen dat hij beter met twee ogen open kan slepen i.p.v. beide ogen gesloten. Dit heeft als resultaat dat zijn scoringspercentage verdubbelt is! Nu maakt hij 2 goals per 638 corners of 1 per 319 wat jij wil…

Oirschot - Don Quishoot 2-5
Oirschot heeft goede zaken gedaan tegen de oranje mannen die blijkbaar vaker in het wit aantreden dan in oranje. DJ Krulhaar en zijn vrienden blijken enorm lastig te verslaan zijn als ze tussen hun eigen weilanden mogen aantreden. De stUdentjes uit de grote stad zullen het eerste kwart enorm gefascineerd zijn van de naastgelegen boerderij. Ja mannen hier komt dus o.a. jullie melk vandaan! Maar goed na 1 kwart zijn de stUdentjes uitgekeken en besluiten om te gaan hockeyen en dat resulteert in winst. DQ zal de website naar zich toetrekken en de mannen uit Oirschot op hun plek zetten.

Bommelerwaard – Berlicum 3-1
De mannen van Bommel luisteren al weken niet naar Billy en stellen wederom niet hun legendarische oud-keeper op. Dat is niet slim, maar wel dom. Echter treffen ze deze week Berlicum en zijn ze gebrand om de Berlicummers terug te sturen naar de onderste regionen van deze competitie. De coach van Bommel heeft wederom een lasbril op tegen de zon, maar ook een blindengeleidehond om hem naar het juiste veld te begeLeiden. Helaas positioneert de trouwe viervoeter de coach met zijn rug naar het veld en staat hij 2 kwarten het publiek aanwijzingen te geven.

Uden – Shot 2-2
Uden heeft bij Oirschot flink de deksel op hun oranje neuzen gekregen. De mannen, die tegenwoordig vaker in wit aantreden dan in oranje, zullen gebrand zijn om Shot een moeilijke middag te bezorgen. Uiteraard mogen spelers 12 en 13 niet ontbreken en trainen de scheidsen deze week zelfs mee met de mannen van Uden. Dat is nog eens een voorbereiding! Of het voldoende is om de doelpuntenmachine uit Tilburg te stoppen zullen we zondag gaan zien! Overigens is dit volgens Billy de meest spectaculaire website van deze week.

De Pion | 24/10

Een weekend zonder hockey is een weekend waar teams hun rust kunnen pakken om op het eerste kwart van de competitie te reflecteren. Shot, Heeze en Boxmeer respectievelijk herfstkampioen en -degradanten. De studs (nog) steevast bovenin, Uden ongewilde middenmotor. De komende weekenden staan dan ook leuke potten op het programma die de hele boel weer kunnen laten opschudden. We gaan dus maar weer eens in de glazen bol kijken.

Liberty - Heeze
Tot nu toe heeft Liberty vrij logische resultaten behaald en één keer gestunt (zo lijkt het) tegen Oirschot. Deze weken hopen zo toch de volle buit te behalen om lijfsbehoud meer te verzekeren. Heeze daarentegen snoept af en toe een puntje mee en weet soms ook nog weleens te scoren. Anyhow, Heeze zal niet in staat zijn het bonkige spel van Liberty te kunnen stoppen en wordt het uiteindelijk een droevige, onsierlijke pot. De libertijnen hoUden de punten in Dongen: 5-2.

HOCO - Culemborg
De mannen uit Oisterwijk weten weer wat winnen is, of dit vorige keer terecht is geweest zal men betwisten. Toch zijn ze lekker wat plekken gestegen en hebben dit ook aan hun arbitrair duo doorgegeven. De stijgende lijn wordt dus doorgezet aangezien Culemborg kwalitatief niet boven het niveau van 13 man kan uitstijgen. Het is jammer, maar waar: 3-1.

Wijchen - Boxmeer
Het ego is goed gestreeld van de Wijchense mannen, echter door verslapping hebben ze bij Heeze nog wat doelpuntjes toegelaten. Boxmeer zal dan ook zeker geen uitdaging zijn en wordt dit een pot die van te voren al beslist is. Wordt het dubbele cijfers? Wordt Wijchen nog slordig? Nee en ja. Maakt dit allemaal echt uit? Nee: 9-1.

Oirschot - Don Quishoot
De eerste van de twee krakers komend weekend. Oirschot blijft bewijzen thuis een taaie te zijn, ik weet nog niet of dit door een heksenketel komt of dat ze hier ook arbitraire wonderen hebben. Met twee defensies die tot op heden lastig te passeren zijn verwacht ik hier niet meer dan 3 goals over de hele website, het zal me benieuwen welke kant het opvalt. Toch vermoed ik dat de studs op gretigheid zullen overwinnen, maar dit niet van harte gaat: 1-2.

Bommelerwaard - Berlicum
De verhoudingen op de ranglijst zijn nog vertekend en realistisch gezien zoUden deze ploegen richting het einde van de eerste seizoenshelft van plek zijn verwisseld. Hiervoor moeten de bommelpups het wel écht dit weekend laten zien. Berlicum heeft het waarschijnlijk te hoog in de bol gekregen maar wil zich toch voor eerherstel willen gaan na een verliespot tegen de snuifduifjes. Na een saai begin zal in het tweede kwart de echte verhouding zich laten zien tussen deze ploegen wat zo doortrekt richting het einde. Bommel and Berlicum are back where they belong: 2-0.

Uden - Shot
Dan de tweede kraker. Uden heeft in al zijn drie testen tot nu toe in dit seizoen gefaald om zich aan te haken in de top, waar ze waarschijnlijk op anders hadden gehoopt. Dit zal er toe Leiden dat de spanning en zenuwen enorm oplopen. Of het gezonde spanning is gaat verschillen per speler, echter zal dit bij de meeste spelers een negatief effect hebben. Shot vol bravoure, probeer ze maar tegen te hoUden. Uden haakt af en wordt na een spannend eerste kwart overlopen als Shot in de flow komt. Zelfs de 12e en 13e mannen met de fluit kunnen er niks aan doen. De realiteit is een feit, volgend jaar beter voor het echte oranje: 1-5.

Hockey=Leven | 21/10

Hee druiloren, het is weer tijd om wat voorspellingen te gooien. Geniet allemaal van je weekend rust, drink bier (in het geval van Hoco, doe is ’n keer rustig aan) en bereid je goed voor voor het volgende hockeyweekend.
Nu de voorspellingen van de 7e speelronde:
Liberty – Heeze
Zanderige beftekkels tegen de jeugdige Limburgers uit Brabant. Middenmoot tegen gedoemde dubbele degradant. Dit gaat Liberty gewoon makkelijk winnen thuis en niemand die daar over zal twijfelen. De enige vraag voor Heeze is of ze het aantal tegendoelpunten onder de 100 kunnen hoUden, maar dat gaan we nog allemaal zien in de komende maanden.
7-2

HOCO – Culemborg
De Scoopende scoopers tegen de, soort van, Utrechtse Gelderlanders, wat een pot zeg. Hoco zit lekker in de flow na vorige week de eerste 3 puntjes te pakken en het de week daarvoor Shot (blijkbaar) lastig te maken. Daarom denk ik dat Hoco deze week ook de winst thuis zal hoUden. Wellicht dat het onderin de poule nog erg spannend kan gaan worden. Wat mooi zeg!
4-3

WijchenBoxmeer
Tja, drôôg in de puupert.
12-0

Oirschot - Don Quishoot
Naar mijn mening, de leukste pot van het weekend. Oirschot thuis altijd lastig op hun eigen veld en met de eigen supporters. DQS zit er wel lekker in maar zal hier de eerste puntjes laten liggen. Na een spannende eerste helft zal Oirschot in de tweede helft alle geluk hebben en 2 pisgoaltjes maken. Hierdoor zakt de moed in de clarks van de studs en de klompen van Oirschot gaan nog steviger om de voet zitten.
5-2

Bommelerwaard – Berlicum
Bommpelpups versus de cummers. Een echte middenmoot pot en wat voor een. Cum zal gebrand zijn om de punten mee naar huis te nemen, om zo de aansluiting met de top 5 te hoUden. Echter denk ik dat de bommelpuppers hier een flinke stok voor zullen steken en de punten thuis hoUden. Zo komen deze clubs nog dichter bij elkaar in de stand en gaat het in de middenmoot ook nog is spannend worden. Spannend zeg!

Uden – Shot
Oei oei oei, gaan de beide stud-teams de eerste punten verliezen deze speelronde? Ik denk at het voor de tilburgsestuds aardig spannend gaat worden, maar in het laatste kwart beseffen de studs dat ze moeten scoren om de punten mee naar huis te nemen. Uden is tegen die tijd al hun conditie al kwijt en geven alles weg. Zo wordt het uiteindelijk toch een gemakkelijk potje voor deze studs en zetten de reeks voort. 3 van de 5 goals vallen in het laatst kwart.
1-4
Wat vond ik dit weer een enorm vette ervaring om dit te mogen schrijven voor deze enerverende poule, eigenlijk kun je deze poule al indelen in 3 verschillende poules. Of is dat reinste onzin en gaan Heeze en Boxmeer alles winnen en promoveren? Nou, ik denk t niet.
Nogmaals, geniet van je vrije weekend en denk erom:
Hockey = leven

Monique | 19/10

Beste mede 3e klassers en sommige al 4e klassers, ik monique zal mij ook gaan bemoeien in de 3e klasse aangezien deze ridicule competitie maar niet weet wanneer ze moeten stoppen.

Laten we genieten van het laatste jaartje van stUdenten in de competitie want die zijn volgend jaar zeker weten weg.

Liberty-Heeze

Veelste veel capsones geslikt tegen veelste Jong, de mannen van liberty bonken van het testosteron en willen de jochies van Heeze opeten maarja dat is hartstikke strafbaar want die kids zijn pas 14. Daardoor gaan de nummer 7,10 en 11 gezellig Papa Jos vergezellen. Heeze pakt Punt(en)!

2-2

HOCO-Culemborg

Nog zon drama website waar ik eigenlijk niks over wil zeggen dus ook zeker niet ga doen. HOCO thuis dus wint!

4-1

Wijchen-Boxminder

Pure misbruik, zou strafbaar moeten zijn.

8-0

Oirschot-DONQ

Oirschot thuis dus spannent voor de studs. ik zie hier een pot die gelijk wordt door thuisvoordeel.

2-2

Bommel-CUM

spannende pot want Cum doet het veelste goed in deze benedenmaatste competitie, maarja die hebben ook tegen de kansloze teams gespeeld en krijgen nu ff flink de deur op hun neus en gaan nog max 3 punten pakken tot de winterstop. Bommel heeft alleen nog maar de beukers gehad buit HOCO en Liberty dus die gaan nu flink lopen tot de winter(Hoop ik voor hun dan)

4-2

Uden-Shot

Lelijk Oranje tegen gezellige studs, Shot individueel tegenvallend maar als collectief erg sterk. Uden heeft gewoon tuisvoordeel want de dikzak die de vader is van de nummer 10 steeks zijn fluit weer in zijn mond en maakt het onbespeelbaar.

3-7

Erica | 19/10

Liberty-Heeze 5-0
Liberty staat 10e en samen met HOCO gaan ze strijden om plek 9, gelukkig mogen de mannen uit Dongen tegen een van de nog slechtere teams onder hun. Heeze gaat voor een record aan tegengoals.

HOCO-Culemborg 3-1
De snatsers pakte zondag de eerste 3 punten, dat zal het vertrouwen goed doen en ze mogen weer thuis! Dat laatste zorgt ervoor dat ze weer winnen. Na deze website wachten nog Liberty/Heeze/Boxmeer in de laatste 4 en kunnen ze zomaar met 15 punten de winterstop in gaan.

Wijchen-Boxmeer 11-0
Back-to-back Heeze en Boxmeer voor Wijchen, wat heerlijk om aan het doelsaldo te werken. Ze maken er weer 11 maar krijgen er nu geen tegen.

Oirschot-Don Quishoot 2-2
Oirschot wint knap van Uden en sluit bovenin aan. DQ is nog zonder verliespunten, maar gaan op het stuiterveld in Oirschot 2 punten inleveren.

Bommelerwaard-Berlicum 1-1
Vorige week had ik een nipte overwinning voor Berlicum voorspelt, maar hoe kun je verliezen van het dramatische HOCO?? Gelukkig weet Bommelerwaard ook niet hoe ze moeten scoren en hoUden ze een puntje over aan deze website.

Uden-Shot 1-3
Uden verliest de aansluiting bij de top4 en krijgt ook nog eens Shot op bezoek. Uden maakt het de stUdenten (met 13) nog heel lastig maar het laatste kwart krijgen ze nog 2 corners om de oren.