Speelronde 6

Geplaats door: Sjaak Polak ( )

  • 3D
  • 11/10
  • 2495

We hebben weer een mooi en enerverend hockeyweekendje in de derde klasse D achter de rug. Liberty verslikt zich in CUM, de Shot aanvalsmotor lijkt te haperen, Wijchen erg veel moeite met Kuilenberg, Uden lijkt af te haken voor de promotieplekken na 2de verlies tegen directe concurrent en Oirschot houdt aansluiting met de bovenste plekken. Oja, mannen van Boxmeer hebben met ook nog even vriendelijk met de jongentjes uit Heeze in de zandbak gespeeld.

Komende week wederom een kraker met Oirschot - Uden. Kan HOCO de eerste punten pakken? Gaat Liberty de eerste puntjes pakken zonder trainert? Genoeg om over te kibbelen, kom maar daar met die ongezouten meninkjes!

Tegenwoordig heeft iedereen een mening
Vroeger was gewoon je zei iets en dat was het
Of je zei het niet, ja toch? ~ JVT - Gekke Boys

Oirschot - Uden
HOCO - Berlicum
Heeze - Wijchen
Shot - Bommelerwaard
Culemborg - Liberty
Don Quishoot - Boxmeer
Reageren

Berlicum | 18/10

En scheidsrechters die de verkeerde score invullen...

Berlicum | 18/10

Tandartsen in opleiding zullen we maar zeggen.
Plus HOCO die handjes niet thuis houdt

Zoef | 17/10

Don quishoot ga weg!

@berlicum | 17/10

Op eigen kracht verloren of tandarts bezoekje?

Paul de Octopus | 16/10

Daar is ie weer hoor, onze meestervoorspeller! Vorige week een puike prestatie met 5/6 correcte antwoorden. Om dat te vieren extra garnaaltje op maandagochtend!

Oirschot - Uden 2-2
Wederom een kraker deze week voor Uden. Het devies blijft hetzelfde voor het andere oranje: winnen is zicht hoUden op de top, verliezen is afhaken. De oranjehemden hebben het zeer lastig in deze boreale gemeente en bijten zich stuk op de 13 groenhemden. 4 doelpunten, 3 groene kaarten en 2 gele.

HOCO - Berlicum 3-2
Er staan bijzondere dingen te gebeuren zondag in Oisterwijk. Onze grote vriend de tandarts heeft zijn vleugels gespreid zoals de uil van Minerva en heeft zijn ware macht getoond op het totaal verlaten, desolate complex aan de sportlaan te Oisterwijk. De Beste man strooit met strafcorners in het voordeel van de doorgesnoven rijkeluiskindjes alosf hij op een maandagochtend geroutineerd controles uitvoert bij in tandartspraktijk de gevulde mond. De sleepscoopert van HOCO legt er 3 in het mandje en de eerste puntjes zijn eindelijk binnen. Vervolgens komt er een extra lading wit goud binnen om het te vieren.

Heeze - Wijchen 8-8
Het moetje van de competitie, niemand gaat graag op bezoek bij de jongens uit Eindhoven-Zuid. Ktveld, ktaccomodatie, ktclub, ktkeeper, dus ktvoorspeling die kt noch kont raakt.


Shot - Bommelerwaard 6-1
De arrogante stUdentjes staan met hun hoofd al op het bordes van München kreten te brengen als: wir sind die Besten! Deze ietwat hoogmoedige houding resulteert in een slap begin. Na een donderspeech in de rust stellen ze in de tweede helft orde op zaken.

Culemborg - Liberty 3-1
Bij de voortplanting gebruiken de mannetjes octopussen een speciale arm, ook wel hectocotylus genoemd, om de spurmatoforen (zakjes gevuld met spurma) in de vrouwelijke mantelholte te brengen. De hectocotylus, meestal de derde rechterarm, breekt tijdens de copulatie van het lichaam af. Voorheen dachten biologen, die deze arm in de mantelholte van het wijfje aantroffen, dat het om een parasitaire worm ging. Deze worm werd geclassificeerd onder de naam hectocotylus, wat thans dus de naam van de copulatiearm is. Mannetjes sterven enkele maanden na de copulatie. Bij sommige soorten bewaren de vrouwtjes het spurma enkele weken in het lichaam, totdat de eieren zijn gerijpt.

Don Quishoot - Boxmeer 9-1
Nog zon nietszeggende ktpot. De studs zijn met hun hoofd bij de tentamens en zien deze pot als onhandige onderbreking van hun voorbereiding op het tentamen calculus. Bondsrepubliek Duitsland is al lang blij dat ze niet super ver hoeven te rijden en zien dat als de grootste winst van de dag. In de Eindhovense zon weten de mannen zelfs een doelpuntje te prikken, waarvoor hulde!

De estafette | 15/10

Heeze - Wijchen
Ik juich voor Heeze, gezellig ventjes.
Houd m onder de 10 mannen!

Shot - Bommelerwaard
Wellicht kunnen de bommelboys nog een grote tovertruc uithalen tegen de koploper. Misschien toveren ze de bal net zo snel in de goal als dat ze het vloeibare goud laten verdwijnen in hun keel?
Shot speelt het spelletje mee, maar draait plots een UNO- reverse kaart en tovert de bal zo 4x over de goallijn van bommel.
Om ze nog harder te aan te pakken trekt shot nog een laatste aap uit de mouw en verslaan de bommelboys met de bier estafette.
4-1

De estafette | 15/10

HOCO - Berlicum
HOCO gaat het nog eens proberen, maar cul is op het goede pad laatste weken. Cul verast de mannen uit Oisterwijk met een snelle counter en de drama begint. Al vol gesnoven maken ze bij hoco elkaar ( en de scheidsrechter) voor van alles en nog wat uit.
Op eigen mat eraf met 0-3 en een hartig woordje met het club Bestuur vanwege ongewenst gedrag.
hopelijk geen degradatie maar opdoeking voor deze mannen.

De estafette | 15/10

Gezien de taal bot mijn woordkeuze niet kan waarderen moet ik de stukken helaas opsplitsen.

Oirschot - Uden
Mooie spannende pot om mee af te trappen.
Dit kunnen we letterlijk nemen want dit wordt sowieso matten. Oirschot komt snel 1-0 voor en Uden zet na een stevig potje bekken in de rust de turbo aan. Al beukend werken ze de 1-1 en een gele kaart erin. Maar Oirschot laat zich niet kennen en maakt 2-1. Uden schiet in de laatste minuut nog een strafcorner op de paal maar de scheidsrechters van Oirschot dragen wel een bril. hahaha the irony.
Eindstand: 2-1

De B3ffende K1p | 14/10

Fijne heren. Het is tijd. Ik maak mijn entree op het toneel van de 3e klasse. Ik heb afgelopen weken mogen genieten van uithalen, geweldige voorspellingen en mijn collega Paul de Octopus. Daar gaan we!

Oirschot-Uden (3-1)
De mannen die door het forum worden Bestempeld als het team dat er thuis 13 op mag stellen tegen inval-oranje. Lukt het de mannen uit Uje (dialect, ik kende het ook niet) om zich te revancheren na het nipte verlies van DonQ? De mannen uit Oirschot lijken thuis onverslaanbaar te zijn. Zijn het de kanaries? Is het het thuispubliek? Wie zal het zeggen.

Als laatste voorbereiding leest stadsdichter der Uje Maarten van den Elzen een rijmpje voor aan de mannen in oranje. Uje uje uje, wij zijn hele guje. Het lijkt niet te helpen. Oirschot wint met hulp van het thuispubliek in geel.

HOCO-Berlicum (1-1)
Kgghhg.... kgghhhgg... willen jullie het luchtruim boven Oisterwijk vermijden op zondag, zo klonk het deze week bij de luchtverkeersleiders van Eindhoven Airport. Dat de scoop een bekend fenomeen is in deze poule was ondertussen wel duidelijk, de heren van HOCO tillen dit echter naar een nieuw niveau. De vraag is of de heren die tot 1973 een mannetjes varken als dorpswapen hadden hier tegen Bestand zijn. Met een wisselende vorm reizen de heren vanuit Berlicum af naar Oisterwijk om een punt (dank voor de inspiratie hockey=leven) op te halen. Hoe snel ze daarna weer terug zijn ligt aan welk punt ze mee naar huis nemen.

Nietszeggend gelijkspel op de schaatsbaan.

Heeze-Wijchen (1-7)
Is dit nodig? Gaat Wijchen winnen? Is de de keeper van SHOT Spaans?

Deze laat ik aan u waarde lezer. Oh ja wel een scoop die eroverheen valt, het vrouwelijk schoon (lees moeders) weet op het juiste moment de verdediging afLeiden.

SHOT - Bommelerwaard (6-0)
Na een fysiek lastig weekend mogen de kruikenstuds de Bommelheren ontvangen. Na wat voor de heren uit Zaltbommel leek op een vliegende start zijn ze nu wat afgezwakt. De verwende stUdentjes laten het naar hun hoofd stijgen en scoren dr niet meer dan 6. Wel wordt er na de website met overtuiging de bierestafette gewonnen, daar zijn ze iets serieuzer in lijkt wel.

Culemborg-Liberty (2-0)
De woestijnratten tegen de 11 van de Neder-Betuwe. Een beschamend saaie pot in de ogen van menig columnist. Dit is ontsnappen aan de onderste regionen. Wie moet zich gaan vergelijken met met ploegen als Heeze en Boxmeer en wie mag hopen om op een schamel punt thuis tegen ploegen als Wijchen. De mannen van de vrijheid hebben het lastig uit en reizen dan ook zonder punten snel terug naar onder de Waal.

Culemborg haakt aan bij de the Best of the rest. Liberty moet officieel omlaag gaan kijken.

Don Quishoot-Boxmeer (8-0)
Oprechte vraag aan de KNHB. Waarom laten jullie deze arme mannen afreizen vanuit West-Duitsland voor een afgang?

Boxmeer ga ik me niet over uitweiden. Ik hoop dat ze meer dan 11 man exclusief invallers van de JB1 kunnen opbrengen. De studs zijn onderling wel solidair. Na het derde kwart mogen de vier Beste weg om alvast te gaan studeren voor de tentamens en hun teamgenoten nog wat speeltijd te gunnen. Ze spelen de website uit met 9. Aan het eind wordt het echter nog wel een beetje onvriendelijk, dit omdat de scheidsrechters ook alvast naar de MetaForum zijn gegaan.

Heren ik hoop dat ik niet teleur heb gesteld voor mijn eerste keer. In ieder geval dank uw aandacht. Ik zie jullie snel!

K1p

Billy de Clown | 14/10

Oirschot - Uden (1-3)

Oirschot heeft het goUden duo wat zorgt voor de punten thuis weer uitgenodigd om dit potje te begeLeiden. Echter blijkt het zelfs voor dit goUden duo vandaag te gênant om deze website richting de overwinning te fluiten. De scheidsrechters doen een goede poging maar het niveau verschil zal te groot zijn deze zondag. Guust scoort wel een doelpuntje! Als je vraagt waar de t vandaan komt dat doen wij ook. Misschien moet deze nog opgedronken worden?

HOCO - Berlicum (0-0)

Dit wordt een ouderwets potje beuken en knallen. Berlicum wordt fysieker en lomper na mate de vermoeidheid toeneemt. Misschien is tijd voor een conditie training? Het publiek langs de kant hoort het volgende:
* Knal boem bang* maar geen Hak! HOCO zorgt namelijk niet voor een lunch na de website. Over de website zullen we het niet hebben want er vindt namelijk geen hockeywebsite plaats. Na een potje duim worstelen tussen de aanvoerders eindigt de stand gelijk.

HeezeWijchen (0-9)
De knulletjes van Heeze kunnen niet wachten tot zondag, want dan krijgen ze weer een hockeyclinic! Dit keer heeft Wijchen de ondankbare taak op zich genomen om de clinic te verzorgen. Als alle jongetjes van Heeze zijn verdeeld over gelijke groepjes kunnen ze met hun begeleider mee naar het veld. Wijchen kan aardig hockeyen en het ‘strafcorner kanon’ mag 638 keer aanleggen. Dit is precies het aantal corners dat de Beste man nodig heeft om één doelpunt te maken. Al met al zullen de mannen van Pistolen Paultje een gemakkelijke middag tegemoet gaan en dat blijkt ook uit de uitslag.

Shot – Bommelerwaard (9-1)
De Bommelboys zullen met tegenzin afreizen naar Tilburg. De mannen van Shot beginnen zich te vervelen in deze klasse en besluiten om een biercantus voor de website te hoUden. De coach staat met een blaasapparaat klaar en de 11 mannen die het meeste Ug/L blazen verdienen een basisplaats. Bommel heeft niet geluisterd naar Clown Billy en vergeten wederom hun legendarische oud-keeper mee te nemen. Dit is niet slim, maar wel dom jongens…

Culemborg - Liberty (3-2)

Culemborg heeft een nieuwe coach aangenomen. Dorpsgek Mohammed de schreeuwende dronkenlap heeft weer mensen lopen lastig vallen. Om deze man van de straten te hoUden heeft het hockeyteam besloten om hem een functie te geven. Mohammed begint de teambespreking en schreeuwt de jongens wakker. Twee spelers vallen bijna om van de alcohol walm van de Beste man en functioneren de rest van de website niet meer. De website is nog niet begonnen en de mannen van Liberty staan al te beuken in de line-up. Deze mannen zijn de lompste gasten van de competitie maar klagen ook het meest over fysiek hockey. De coach van Liberty heeft eindelijk iemand gevonden die hem verstaat dit resulteert erin dat de twee coaches de hele website naar elkaar staan te schreeuwen. Mohammed krijgt er dorst van en besluit er dan toch maar een te nemen, op de 3 punten.

Don Quishoot - Boxmeer (9-0)

De hongerige stUdentjes hebben de hele week weer niks te eten gehad omdat ze binnen een week het geld van Ome Duo al op hebben gemaakt. Jammer voor Don Quishoot dat ze niet uit spelen voor een gratis lunch! Don Quishoot zal dit op papier gewoon moeten winnen. Het laatste kwart besluiten ze om met 8 man te spelen om energie te besparen en Boxmeer het gevoel te geven dat ze ook wat kunnen.

Hockey=Leven | 14/10

OirschotUden
Een erg spannende, maar eigenlijk ook weer helemaal niet spannende, website. Uden, die een aardig balletje kan slaan en weet hoe ze een bal naar een ander geel mannetje moeten spelen, gaat hier wel de winst mee naar huis nemen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot, met 3x kaarten in het laatste kwart wordt het in de laatste minuten van de website nog spannend. Desalniettemin, merkt Oirschot dat Uden dus wél wil promoveren dit jaar en wordt het een duidelijk overwinning voor Uden.
1-4
Hoco – Berlicum
Tja jeetje wat moet je zeggen over deze pot. Berlicum wil blijven aanhaken bij de top 4 van de competitie en Hoco wil zielsgraag een keer een punt (lol) pakken. Hoco heeft het de studs uit Tilburg vorige week (blijkbaar) knaplastig gemaakt door ze maar met 1-5 naar huis te sturen. Hierom denk ik dat Hoco zich lijkt te herpakken en geef ik mannen uit Oisterwijk toch een keer één punt (een snoeppuntje zullen we het maar noemen). Ook zie je aan de uitslagen dat Berlicum erg aan het fluctueren is en zullen ze deze week weer in de neerwaartse trend zitten.
4-4
HeezeWijchen
Tja, dom veld, Beste scheidsrechters ooit, 90% wordt gehockeyd op de helft van Heeze, strafcornerkanon (5 uit 10), ballenjongens die mee spelen en een paar dames langs de lijn.
1-8
Shot – Bommelerwaard
De Studs uit Tilburg hebben het helemaal gehad met deze competitie lijkt wel, want blijkbaar (Credits: Gele Trui) zuipen ze zichzelf nu al onder de stoep. Echter zullen de bommelboys geen kracht hebben om deze alcoholisten van de mat te spelen en zullen ze weer zonder punten terug rijden richting de Waal. Wel wordt het tijd dat die stUdentjes een keer op de neus gaan, maar wie dat gaat doen en wanneer dat is, blijft de vraag. Wellicht gaat het de studjes uit lichtstad lukken?
7-0
Culemborg – Liberty
Een echte middenmoot pot, gaat liberty aanhaken of gaan ze nog verder het dal in van Poule D? Liberty zal er met veel vertrouwen in gaan, maar komen op deze manier snel op 3-0 achter. Daarna schreeuwt de invallende coach dat ze moeten scoren om te winnen en dus beginnen ze daar maar aan. Ze komen leuk terug op 3-2, maar Culemborg zal overtuigend aan het langste eind trekken en zullen zonder flauwkul (lol) de punten thuis hoUden. Veel plezier boys!
5-2
Don Quishoot – Boxmeer
Oeioeioei, de mannen uit Boxmeer gaan het dit weekend zwaar krijgen. Hopelijk heeft Don Quishoot bij aanvang van de website nog steeds niet geslapen en staan ze met halve hoofden op het veld. Echter is dit natuurlijk wel genoeg om van Boxmeer te winnen en zal dat ook een makkie worden.
Sterke Boxmeer, en veel plezier zaterdag DQS’ers!
6,5-0 (huh hoe kan je een halve goal hebben?)
Erg veel succes allemaal komende zondag, maak er het Beste van, ik verheug me op de uitslagen en denk erom:
hockey = leven

JeffreyWallyCum | 14/10

Oirschot-Uden 2-2
Oirschot draait goed mee bovenin en Uden wilt dit ook man met de fluit zorgt dat Oirschot nog gelijk speelt.

Hoco-Berlicum 0-2
Hoco uit altijd lastig voor iedereen zo ook voor cum maar ze weten door de snuifmuur heen te komen en Hoco verdrietig achter te laten.

Heeze-Wijchen 0-5
Wijchen geen probleem met Heeze alleen enige zorgen puntje is het kanon wat hapert.

Shot-Bommel 8-3
Shot is er na het 3e kwart wel klaar mee en laat de Bommel boys nog wat terugkomen

Cul-de slachters 2-1
Cul pas op voor Tim die slaat je gewoon neer als het hem even niet gezind is.
Zou ook even niet de keeper irriteren want die vertelt gelijk dat die je doormidden slaat.

Donkey-Boxminder 12-1
Donkey wilt even aan doelsaldo werken mocht dat nog belangrijk gaan zijn voor het kampioenschap

Gele Trui | 13/10

Oirschot - Uden
3-1
Veruit de spannendste pot van deze speelronde waar Oirschot veel gebruik gaat maken van de mannen met het fluitje in de hand. Uden zal hierdoor de tweede nederlaag op een rij moeten incasseren. Oirschot staat na speelronde 11 nog op de 4e positie en zal ook na de winterstop het van thuiswedstijden moeten hebben (Boxmeer en Heeze uit tellen niet mee want daar wint iedereen van). Veel plezier voor de mannen uit Uden die een vervelende middag in Oirschot tegemoet krijgen.

HOCO - Berlicum
1-3
HOCO vorige week verloren maar toch voor een verassing gezorgd met maar 5 tegengoals tegen de koploper. Conclusie is wel dat ze nog steeds nul punten hebben en dit weekend weer gaan verliezen. Zal dit invloed hebben op het aantal toeschouwers langs de lijn, kan haast niet zou ik bijna willen zeggen. Voor de mannen uit Oisterwijk is het te hopen dat een paar spelersvrouwen de tocht na het sfeerloze complex weet te vinden. Berlicum blijft doen waar ze goed in zijn, winnen van ploegen die niks te zoeken hebben binnen deze competitie.

Heeze - Wijchen
0-7
Heeze kan het weer is thuis proberen om aan het doelsaldo te werken. Minder dan 5 goals zal dan ook het doel worden voor de kids uit Heeze. De 12 en 13e man zijn natuurlijk weer van de partij en zullen weer voor wat opmerkelijke momenten zorgen. Door meerdere klachten van moeders over jongentjes die zondag huilend thuis komen zullen ze weer wat cadeautjes geven. Eindstand Wijchen kent weer een gemakkelijke zondag en zal het gejank van Heeze niet langer meer kunnen aanzien waardoor de derde helft in Wijchen wordt beleeft. Ohh ja minder dan vijf goals wordt natuurlijk weer niet gehaald.

Shot - Bommelerwaard
8-0
Shot heeft een zwaar weekend achter de rug met twee uitwebsiteen in de Silvercup en competitie. Fysiek viel de belasting mee, het was voornamelijk het mentale deel dat er zwaar bij de stUdenten heeft ingehakt. Die lange lompe met nummer 5 aan Tilburgse kant heeft namelijk heel het weekend lopen roepen dat hij vrijdagavond voor het eerst het balletje in het net heeft gelegd. Voor één teamgenoot was dit niet meer aan te horen en heeft daarom na veel bier besloten op het asfalt een kusje te geven op zondagavond.

Dit alles zal geen invloed hebben op de pot aankomend zondag die weer gemakkelijk gewonnen zal worden. Wel zal de lange lompe nog wat corners weggegeven die niet worden gescoord aan de kant van Bommelerwaard. Dubbele cijfers wordt voor eigen publiek net niet gehaald door de studs.

Culemborg - Liberty
3-0
Liberty heeft vorige week zondag een frustrerende zondag beleeft met veel gemiste kansen door onder andere Mick de spits. Culemborg heeft daarentegen de Gele Trui verrast om de schade te beperken tijdens het bezoekje in Wijchen. Culemborg zal weer de aansluiting met de bovenste regionen vinden maar zal wel aan het kortste eind trekken tijdens de bierestafette.

Don Quishoot - Boxmeer
9-0
Volledige afstraffing. Voor niemand leuk. Dubbele cijfers. Wel wil de Gele Trui aangeven dat het geheel onverwachts is dat Boxmeer wel kan winnen van een vierdeklasser in de Silvercup. Geen flauw idee hoe dat is gelukt maar het zal wel resulteren in een nog grote afstraffing tegen Drunen vergeleken met aankomend weekend.

Midget van CUL4 | 12/10

Oirschot - Uden
Dit is een typische website tussen twee clubs die thuis de punten pakken. Helaas waren de studs uit Eindje zondag de grote winnaar door in Uden te winnen. Super Vo. Helaas voor Uden zijn de scheidsrechters in Oirschot nog veel erger dan dat Uden thuis gewend is. Oirschot thuis.. pure drama.. twee scheidsrechters van Heren 35 en een of andere Engelstalige pipo aan de zijlijn die denkt dat hij Pakistaanse Johan Cruijff is. 2-1

HOCO - Berlicum
Gaat het dan eindelijk gebeuren? De eerste overwinning voor HOCO? Nee. 1-3

Heeze - Wijchen
De vraag is niet of Wijchen gaat winnen maar met hoeveel. De jongetjes van Heeze gaan na de website huilend naar hun leeftijdsgenoten van Heeze MB1. 1-6

Shot - Bommelerwaard
De website die wederom niemand wil voorspellen. Shot voor de tweede keer dit seizoen maar slechts 5x gescoord?! Het verval bij de studs is ingezet. De studs hebben geluk dat ze thuisspelen en dus niet zullen janken na iedere beslissing van de scheidsrechter. Toch voorspelt De midget van CUL wederom de verrassing van het weekend! 0-1

Culemborg - Liberty
De blinde tegen de dove. Ook wel de Midget (nummer 4 van Jankenborg) tegen het team zonder coach. Liberty is ook niet meer wat het is geweest dus de punten blijven in Culemborg. 2-0

Don Quishoot - Boxmeer
De studs in Eindhoven doen goede zaken in de strijd om promotie. Boxmeer zal daarom geen enkel probleem worden. 10-0

Papito | 11/10

Oirschot - Uden
Oirschot een goede overwinning op het niet-scorende Bommel. Uden volkomen terecht verloren van DQ ondanks de altijd enorme bijdrage van de arbiters bij de rugbyers van Uden. Oirschot nu thuisspelend tegen de withemden uit Uden. Uden en Oirschot zijn qua hockey vrijwel hetzelfde. Dus deze twee teams lopen elkaar alleen maar in de weg waardoor ze vrijwel niet aan scoren komen. Alleen door middel van de man met de fluit weet Oirschot wederom een overwinning binnen te slepen voor eigen publiek.
3-1

Hoco - Berlicum
Hoco krijgt eindelijk een potentiële kandidaat om keihard misbruik van te maken met de thuisfluiters op eigen veld. Berlicum wel goed aan het seizoen gestart maar eigenlijk alleen punten gepakt tegen teams die slechter zijn dan zijzelf. HOCO weet hier van gebruik van te maken en weet de eerste thuisoverwinning van het seizoen binnen te slepen via 3 strafballen tegen de uiteindelijk overige 9 man van Berlicum.
4-2

Heeze - Wijchen
Vrij weinig over deze website te zeggen, de website wordt gefloten door B-pupillen omdat niemand zijn of haar zondagmiddag voor deze afgang wilt opofferen. Wijchen zet de scheidsies onder druk en de laatstgenoemden bezwijken daar onder en weten niet meer wat ze aan het doen zijn.
2-11

Shot - Bommelerwaard
Bommel is op zoek naar goals na een jantje gekregen te hebben van Oirschot vorige week. Ze vragen de tilburgse studs om hun de eerste twee kwarten te laten scoren en daar wordt gehoor aan gegeven en zo kan de spits van bommel zelfvertrouwen tanken door drie keer voor open doel binnen te schieten. Shot gaat toch pas in de tweede helft aanzetten en dat doet hun de das om ze weten de keeper van bommel niet een 4e keer te passeren en blijven zo op een gelijke stand staan na 70 minuten.
3-3

Culemborg - Liberty
Cul redelijk weerstand geboden tegen de arbitrage uit bijna-Nijmegen. Liberty wederom de punten moeten laten gaan in eigen huis. Spannende vechtpot waar de mannen uit Dongen zich toch wel comfortabel bij voelen die door hun ervaring daarmee toch uitkomt in een puntje voor de dongenaren met dank aan een gemiste strafbal van hun nummer 5.
2-2

Don Quishoot - Boxmeer
DOn Quishoot een website om promotie gewonnen tegen de rugbyers uit Uden. Boxmeer eindelijk een punt gepakt tegen de A-jeugd van Heeze. Don Quishoot en coach verwachten een schappelijke overwinning op west-duitsland dus gaan de sociëteiten op de zaterdag maar weer eens opzoeken. Boxminder moet daarentegen een wereldreis afleggen dus rijden ze zaterdag avond al richting de lichtstad om zo even naast cultuur ook andere dingen te snuiven. Dit resulteert in een troosteloze website die over de streep wordt getrokken door DQ.
5-1

De helderziende worst | 11/10

Oirschot - Uden
De mannen van Oirschot blaken van het zelfvertrouwen na hun overwinning van zondag. Uden heeft echter iets goed na hun nipte nederlaag tegen Donkey. Spannende pot die beide kanten op kan vallen mocht de fluitist neutraal blijven. Leuk hockey van beide kanten waarbij de brilstand niet op het scorebord blijft staan.
4-4


HOCO - Berlicum
Het betreurenswaardige HOCO tegen het verrassende Berlicum.
HOCO heeft nog niet laten zien dat het van hockeyen houdt deze competitie. Het liefst hockeyen ze helemaal niet op dat uitgestorven soort van hockey complex. Het tempo kan deze website ook niet lager liggen. Berlicum weet niet hoe ze door de d00rg€sn0ven muur van gele shirts heen moeten komen en komen dan ook niet tot scoren toe. HOCO heeft echter iemand in de gelederen die zowaar kan scoopen en doet dit dan ook tot uit den treuren. De verdedigende boys van Berlicum zitten tot hun eigen schrik een paar keer mis met de aanname en verrassen hiermee ook de spits van HOCO. De nummer 9 zet dan ook voor het eerst deze competitie een sprint in en wil de bal keihard hard in de kruising slaan, hij raakt hem echter helemaal verkeerd en de rolt heel pijnlijk door de benen van de keepert de goal in.
1-0

Heeze - Wijchen
De puppy’s van Heeze tegen het strafcornerkanon van Wijchen. De puppy’s hebben in deze kansloze pot hulp nodig van de scheidsrechter en hebben twee paspoppen op het veld gezet met hun arm een kant op. Zo heeft het Bestuur van Heeze dit kansloze team proberen te helpen naar een mirakel, echter waren ze vergeten om de armen van de paspoppen om te draaien en kreeg Wijchen opeens alles mee in de tweede helt. Het resultaat wat dan ook op het scorebord staat na 70 minuten soort van hockeyen is voor Heeze bijna een overwinning
3-6

Shot - Bommelerzaad
Zullen de arrogante stUdentjes uit Tilburg eindelijk op hun snuitje vallen? Op vrijdag in Noord-België twee tegen krijgen tegen een vierde klasser. Nog geen 48 uur later moesten ze aantreden tegen HOCO daar hebben ze jammerlijk gewonnen. Bommelerzaad hoopt dat ze in de neerwaartse spiraal van stUdentjes voor een klein wonder kunnen zorgen om met een punt naar huis te gaan. Ze komen echter van een koude kermis thuis en vertrekken met de staart tussen de benen naar huis om daar uit te huilen.
5-0

Culemborg - Liberty
De woestijnratten hebben nog niet laten zien dat het ontslaan van hun onverstaanbare coach zinvol was. Wederom verloren afgelopen zondag, maar laten we daar maar niet teveel op in gaan. Hopelijk kan Mick de spits zijn losgeslagen pups een beetje kalmeren, want het testosteron gehalte zit bij deze gasten nog net iets te hoog, dat zal wel komen door hun eeuwige m@@gdelijkhe!d en ze daar zeer gefrustreerd over zijn. Het lukt Mick helaas niet om ze rustig te krijgen en Liberty eindigt de website dan ook niet met 11 man. Culemborg is de lachende derde en loopt er simpel met de overwinning vandoor.
4-1


Don Quishoot - Boxmeer
Donkey tegen Boxminder. De stUdentjes uit Eindje staan eindelijk een keer hoog op de ranglijst en dat hebben ze zaterdag dan ook gevierd met flink wat pintermannetjes. Hierdoor staan er een aantal bollebozen nog dronken op het hockeyveld en ziet het er niet uit wat ze aan het doen zijn. Als argument hebben ze dat het volgens de berekeningen gewoon kon en laten dit dan ook aan de aanvoerder zien. Boxminder heeft voor de website nog flink wat snuif weggewerkt en hebben dit ook in de dug-out gelegd in plaats van de Dextro. Ze vliegen dan ook uit de startblokken en komen in het eerste kwart zowaar voor te staan. Donkey stelt echter nog wel orde op zaken.
2-2

Goude rakker | 11/10

Oirschot-Uden 3-1
Spannend potje om in de top 3 mee te gaan doen, Oirschot krijgt een beetje hulp van de arbitrage en pakt de 3 punten.

HOCO-Berlicum 1-1
HOCO heeft al 3 thuiswebsiteen verloren.. what a time to be alive. Bij de 4e thuiswebsite wordt er eindelijk niet verloren. Verschrikkelijke website waar de punten worden gedeeld.

Heeze-Wijchen 1-4
Wijchen heeft het verrassend moeilijk gehad tegen Culemborg? Heeze is ondanks de thuisfluiters geen probleem voor de mannen van Wijchen.

Shot-Bommel 12-0
De jonkies gaan voor de 4e keer met 0 punten het veld af en kunnen naar beneden kijken. Shot wil ik niet eens iets over zeggen.

Culemborg-Liberty 3-1
Culemborg doet het alles behalve slecht, nipt verliezen van Wijchen betekent dat Liberty thuis geen probleem is, want die pakken uit nooit punten.

DQ-Boxmeer 10-0
De 2e pot deze week die waarschijnlijk wel de dubbele cijfers zal halen. Na de 10e gaan de mannen aan het bier. Boxmeer heeft alleen kans tegen Heeze&Hoco.

Renegade Raider | 11/10

Oirschot - Uden 3-3

Het is natuurlijk geen toeval dat het middelmatige Oirschot thuis beduidend veel beter presteert dan ze uit presteren. Kaartenkanon papa Hendrik en strafcornerfee Richard zullen weer strooien met de cadeuatjes die ze standaard aan de mannen in het groen doneren. De website stagneert in het laatste kwart aangezien Oirschot 13 man in hun eigen 23 parkeert. Uden loopt wederom punten mis.

Hoco - Berlicum 1-0

Hoco heeft natuurlijk nooit echt thuisvoordeel aangezien zij altijd -1 toeschouwers hebben, echter zijn de verpoederde mannen helemaal klaar met 0 punten bezitten! In de voorbereiding schreeuwt de aanvoerder dat ze niks meer over de grond zullen gaan spelen, ze zullen alleen nog maar gebruik maken van de sleepscoop of hoe deze laatste man ook scoopt. Succesvol in het eerste kwart nadat 2 verdedigers van Berlicum de scoop missen en er vrij gescoord kan worden. Bus parkeren en uitspelen.

Heeze- Wijchen 1-8

VO

Shot - Bommelwaard 9-1

Na een stagnerend SHOT die niet eens 10 keer kan scoren tegen de nummer laatst moeten de stUdentjes van meneer schreuwcoach 1,5 uur conditietraining doen op beide trainingsdagen. Dit werkt echter averechts en de mannen komen zondag futloos op het Tilburgse waterveld aan. Echter kan Bommel natuurlijk helemaal niet hockeyen en wint Shot lachend.

Culemborg - Liberty 2-2

Nadat cum bijna dacht punten mee naar huis te nemen van de thuisfluitende duitsers zijn ze gebrand om de punten thuis te hoUden. Echter heeft Liberty na een paar weken coachloos te oefenen eindelijk door dat ook zij in bezit zijn van een goede scoop! Deze kraker van een website staat tot in de laatste minuut gelijk. Een mooie schijnflats van de mid mid van liberty schuift tussen alle verdedigers door richting de tweede paal waar de topscoorder van Liberty hem er rustig in kan pissen. Helaas zit hij fortnite mobile te spelen en schuift de bal langs de palen.


Don Q - Boxmeer 6-0

Hier dan eindelijk de website waar absoluut niemand op zit te wachten. Don q heren 1 is alvast begonnen met een biercantus en laat de website overnemen door de kaniballen (heren laag), zij winnen met gemak.

xxx

De Pion | 11/10

De competitieverhouding tussen de teams begint steeds meer vorm te krijgen, waar komend weekend weer cruciale potten gespeeld gaan worden. Kan Uden aanhaken in de sub-top? Gaat HOCO eindelijk van de 0 af? Weet Liberty het hoofd koel te hoUden? We gaan het meemaken!

Oirschot - Uden
De ploeg uit Oirschot blijkt toch maar weer eens een stroeve ploeg te zijn waar je je niet in moet verslikken, mits je kan hockeyen. Hoe ze toch van Liberty hebben weten te verliezen een aantal weken geleden blijft een wonder. Nu dat Uden in de middenmoot dreigt te verdwalen zal het échte oranje moeten opstaan om het doel van promotie niet uit het oog te verliezen. Oirschot zal uiteindelijk thuis een punt winnen waar Uden verliest met een gelijkspel: 1-1.

HOCO - Berlicum
Door betere resultaten tegen de mindere goden van de poule lijkt het erop alsof Berlicum kans maakt om in de sub-top mee te doen. Resultaten tegen de beulen van Wijchen en de jonkies uit Heeze laten een reëel beeld zien. HOCO heeft de punten nodig en zal hiervoor een extra zakje sos in de buidel van de gele kanaries stoppen om het verschil te maken. HOCO los van de bodem, Berlicum een reality check: 3-2

Heeze - Wijchen
Na het onwennige en overmoedige gevoel van weer eens een punt halen tegen een onkundige ploeg, zullen de pups van Heeze weer hun kop stoten tegen een degelijke tegenstander. Gelukkig wel 11 tegen 11 tegen de ploeg uit west-Nijmegen, dit zal ze echter niet verder helpen in een resultaat dat van tevoren al duidelijk is. Het komt aan op de scherpte van de uit-ploeg wat het verschil gaat worden: 1-5

Shot - Bommelerwaard
De Bommelse boys staan al een tijdje met beide benen op de grond en smachten om weer wat puntjes binnen te halen. Helaas treffen ze daarvoor niet de ideale tegenstander en zal Bommel drie bussen meenemen om ze vervolgens lekker op de cirkelrand te parkeren. Wanneer ze in het eerste kwart nog wat tegenstand bieden door de nul te hoUden en twee balcontacten in de helft van de studs te hebben gehad, zal vanaf het tweede kwart de ziel worden gebroken de tilburgse sticks warm zijn gedraaid. Volgende keer beter heren: 6-0.

Culemborg - Liberty
Wat zal lastiger zijn, jezelf uitspreken tegen het Russische regime of de mannen uit Cul en Dong uitleggen hoe het hockeyspelletje werkt? Voor je wekelijkse grafhockey partij moet je nabij de oever van de Lek zijn dit weekend. Ik wil hier niet teveel woorden op stuk gooien, er zullen zondag genoeg hockeyharten gebroken worden door dit potje onkunde: 2-0

Don Quishoot - Boxmeer
Elke websitedag heeft zo zijn verassingen in petto. Toch zal dat niet op de barre kunstgrasmat van donkey zijn dit weekend. Waar de studs hun eerste moeilijke opgave getrotseerd hebben en hopen zich in de top te manifesteren, bewijst boxminder op de langere termijn te willen investeren in promotie. Ik zal het aan de verbeelding van de lezer overlaten in welke klasse dit dan mag zijn. De studs zullen zondag nog vol euforie (en goudgele pretcilinders) zitten van hun nipte overwinning tegen Uden, dit zal resulteren in een relatief magere overwinning tegen Boxmeer: 4-1

Papa Jos | 11/10

Waarom Bestaat deze achterlijke competitie überhaupt nog, hier wordt toch een partij rampzalig gehockeyd zeg dat zelfs papa Jos maar is uit gaat leggen hoe je een stok vasthoudt.

Na vorige week Ratta niet meer op het forum te hebben gezien zal dat wel te maken hebben met heet damatische seizoen van de BommelPups.

Oirschot-Uden

Oirschot hockeyend tegenvallen maar Bommel gewoon echt een stuk slechter. Uden daarintegen kan oke hockeyen maarja ze spelen niet thuis dus zullen niet met 13 man aantreden en krijgen het zwaarder dan gehoopt. ik zie hier een spannende website die onbeslist eindigt en beide ploegen verliezen dus de aansluiting met de top 3.

1-1

HOCO-CUM

CUM goed begonnen en doet leuk mee in de top 6, Best onverwacht al zegt Papa zelf, over papas gesproken?! HOCO is het geld op? waar blijven de nieuwe hockeysticks en de dikbetaalde trainers die jullie leren hockeyen of is al het geld opgegaan aan de MAN MET PET. Denk na deze week wel want er zijn in HOCO nog 0 punten belandt en de PET wil ze deze keer toch echt hier hoUden. Doormiddel van 2 rode en 6 gele kaarten weten de mannen van de vespas de 3 strafballen te benutten en eindelijk te winnen.

3-2

Heeze-Wijchen

De JA1 moest aantreeden tegen west-duitsland afgelopen week, ik hoop dat de after nog leuk was voor het publiek want de website zal ongelofelijk dramatisch zijn geweest. zie hier een lange pijnlijke website voor de pups uit Heeze.

0-8

Shot-Bommel

Ki-Ka-Kansloze website, zie hier anti-hockey van bommel om het nog onder de 10 te hoUden.

?-0

Kuilenberg-Liberty

Hoe kan dit nou weer in de boeken gaan als spannende website. 2 eigenlijk 4e klasse ploegen tegen elkaar. JANKEN MET DE PET OP.

4-3

DONKEY-BOXMINDER

herstellend van eht witte poeder VS de mannen aan het witte poeder. nog zon niet boeiende website waar de winnaar al bekend is maar met hoeveel is maar de vraag.

?-0

Nadat Papa Jos zich afgelopen website heeft vergrepen aan het vrouwelijk schoon in Wijchen zit zijn tijd op het internet er weer op, ff hopen dat ik volgende week weer wat extra tijd heb verdiend en anders tot snel!!

groeten aan de zusjes!!

Eerdere Topics poule D