Silver Cup - tweede ronde

Geplaats door: Mick van Outvorst ( )

  • 3D
  • 04/10
  • 1504

Een aantal teams van Poule D zullen deze vrijdag al hun kunsten mogen vertonen. Hét afvoerpotje van het Nederlandse hockey krijgt nóg meer elan nu diverse teams uit de derde klasse D zelfs gekoppeld zijn aan vierde klassers. Kom er maar in!

Tempo - Bommelerwaard
Uden - Berlicum
Gilze-Rijen - Boxminder
Mierlo - Oirschot
Nuth - Shot
Saxenburg - Culemborg
Reageren

leven is hockey | 08/10

prima voorspelling tbh

@HOCKEY=LEVEN | 07/10

Hahahahaha
Deze voorspellingen zijn natuurlijk complete lariekoek. Echt onzin voorspellingen.

Hockey=Leven | 07/10

Hee druiloren!

Tempo - Bommel
matig, 1-5

Uden - Cum
leuk en matig, 7-2

Gilze-Rijen - Boxminder
Antihockey verliest, 2*-2

Mierlo - Oirschot
Legendary, 3-4

Nuth - Shot
Lastige pot, 1-6

Saxenburg - Culemborg
idk, 2-4

@Papa Jos | 06/10

Hartelijk dank voor je bijdrage en roemruchte voorspellingen. Het forum schijnt de woorden combinatie voor en al aan elkaar niet te kunnen handelen. Mocht dit in je betoog voorkomen, dan biedt dit wellicht uitkomst.

Papa Jos | 06/10

Papa jos wordt door de oprichters van de site weerhoUden om een post te doen in het welbekende pule D forum dus gaat die het hier maar is proberen;

Bommel-Tempo

Bommel vorig jaar bijna overwinterd maar dit jaar meteen een flinke beuker tegen, gaat ze dit de das omdoen of zit er weer een stunt in.

2-1

Uden-Cum

Uden komt uit 2e klasse en speelt thuis, ik vind het bijzonder, is hier sprake van matchfixing of gaat Uden deze keer eerlijk winnen. Cum moeijlijk hockeyend en Uden kan het nog enigszins.

5-2

GR-boxminder

GR ken ik niet maarja 4e KLASSE en Boxminder ken ik wel maarja in principe ook 4eKLASSE. Daarom korte samenvatting: Snuiven en maaien en geen echt hockey vandaar ook de brilstand en winst op shoot-outs voor GR want die weten toevallig hoe ze shoot-outs moeten nemen.

0*-0

Mierlo-Oirschot

Mierlo 4e klasser tegen middenmoot 3eklasser, zie dit daarom ook snel eindigen waarin er maar 1 kwart gehockeyd wordt.

0-5

Nuth-Shot

Nuth onbekend, shot veelste goed, nog korter dan net.

0-12

Saxenberg-Kuilenberg

Wat is dit een berg onzin zeg, weten allebei net hoe ze een stick vast moeten hoUden dus dit is janken met de pet op. publiek schamd zich rot over deze wanvertoning een gaat daarom maar bierpongen want daar komt nog een beetje spanning vanaf. bij het bierpongen eindig de pot in 3-0 en Saxenberg wint de pot.

3-0

Nou dat was em dan, de groeten aan de zusjes van de silvercup!

Roderick-Jan | 06/10

Tempo - Bommel
Promotiekandidaat uit de west poule vs middenmoter uit zuid. Dit wordt alles behalve een spannend potje en Bommel zit weer eens 2,5 uur in de auto voor niks. Welkom terug op aarde Bommel. Hockeyen blijkt toch een vak apart als je tegen teams speelt die wel snappen dat je de bal naar dezelfde kleur moet spelen en dat je geen doelpunten scoort door de bal over de andere achterlijn te slaan.
4-0

Uden - Berlicum
De oranjemannen zitten (zeker thuis) goed in de flow. Ze mogen wederom aantreden tegen een laagvlieger. De Cummers willen er alles aan doen om de afstraffen van afgelopen zondag definitief achter zich te laten. Dan treffen ze in Uden helaas de verkeerde tegenstander. De enige reden voor Uden om niet richting de dubbele digits te gaan, is vanwege de aanstaande kraker op zondag tegen de Studs uit EHV.
6-1

GR - Boxminder
Ontzettend benieuwd naar de uitslag van dit potje. Boxmeer heeft 2 websiteen op rij een doelpuntje mee geprikt in de derde klasse en zijn in wereld vorm. Ze hopen toch nog even vertrouwen te kunnen tanken voordat ze volgend jaar afzakken naar de vierde klasse. Ik verwacht dat het enige wat Boxmeer tankt, zon 40L euro 95 per auto is. Geniet van de vrijdag avond in de auto mannen!
5-2

Mierlo - Oirschot
Laagvliegertje uit de 4e klasse vs middenmoot 3e klasse. Mierlo hoopt dat met de verse villa wijken die uit de grond worden gestampt in de nabijgelegen contreien, eindelijk betere hockeyers zullen worden aangetrokken. Dat laat echter nog een jaartje of 15 op zich wachten. Gelukkig regeert het geld nog niet in het hockey, net als bij Ajax. Makkelijk potje voor Oirschot.
1-6

Nuth - Shot

Ver, verder, verst, Nuth. En wat doe jij op jouw vrijdag avond... lekker 3,5 uur in de auto zitten voor een potje tegen de jonkies van Nuth in het heuvelachtige, onverstaandbare, niemandsland net geen Duitsland/België of Nederland. Ogenschijnlijk een simpel potje, maar in tegenstelling tot de meeste G-teams in de derde klasse, kan Nuth hard werken.
2-8

Saxenburg - Culemborg
Twee laagvliegers in een rechtstreeks duel om eerherstel. De kans dat dit een mooi potje wordt, is kleiner dan de kans dat je vanavond over de grachten van Haarlem kan schaatsen. Geen slechter begin van je weekend dan deze website. KNHB besluit dat deze website geen winnaar verdient en diskwalificeert beide ploegen. Het enige verstandige besluit.
uitslag: enkel verliezers.

Dave | 06/10

Tempo-Bommel
3-1?

Uden-Berlicum
4-1

GZ-Boxmeer
1-0

Mierlo-Oirschot
0-6

Nuth-Shot
0-100

Saxenburg-Culemborg
2-0?

peter | 06/10

Tempo - Bommel
2-4
Uden - Berlicum
8-2
Gilze-Rijen - Boxminder
3-1
Nuth - Shot
0- 20
Saxenburg - Culemborg
3-2

@KANTOORKLERK | 05/10

Geef het goede voorbeeld zou ik zeggen

Kantoorklerk | 04/10

Je kan prima voorspellingen doen. Een deel van deze teams is echt mega kudt en de rest nog kudtter.

@pipodeclown | 04/10

En hoe wil jij dat wij hier voorspellingen voor gaan doen? Geen idee hoe al deze teams spelen en wat de sterkte van de poule is. Beetje nutteloos zo is t nie