Speelronde 5

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3D
  • 03/10
  • 2633

10-0 & 10-1
8-0 & 8-1
3-0 & 3-1

Wat gebeurd er allemaal in Poule D? Het lijkt wel abstracte kunst. Is er zon groot kwaliteitsverschil of was de lokale sosboer uitverkocht? Geen stress, deze week weer een nieuwe batch.

Liberty - Berlicum
Uden - Don Quishoot
Bommelerwaard - Oirschot
Wijchen - Culemborg
Boxmeer - Heeze
HOCO - Shot
Reageren

Haha | 11/10

Lekker hoor nummer 11 van Berlicum, jij kon er anders ook wel wat van. Hopelijk voel je nog steeds veilig nadat aan de scheids had gemeld dat je je bedreigd voelde 😂

Bloed irritant ventje | 10/10

Voor iedereen pas op als je voorstaat bij Liberty.
Ze kunnen nog wel eens agressief uit de hoek komen, met name nummer 10 en de keeper hebben een steekje los zitten.

Gezelligheid | 09/10

Houdt het gezellig hè mannen, het is maar een spelletje 😘

13e man | 09/10

Is dat dan nog erger dan bij jullie thuis?
Hebben jullie wel geel gekregen dit keer? Want een troosteloze boel bij jullie is het ook wel

Hè hè | 09/10

Boxmeer wordt kampioen (mits ze alles thuis spelen). Scheidsrechters hebben een stoornis. Succes als je hier speelt. Een overtreding in het eerste kwart wordt als reden gebruikt om een goal in het laatste kwart af te keuren, de hele situatie wordt namelijk opnieuw bekeken doormiddel van de var.

Als dit zo doorgaat is er geen bøxméér

Bierhapper | 09/10

Liberty - Berlicum 3-1
De spits van Liberty is vroeg opgestaan om Vax Merstappen wereldkampioen te zien worden. Echter, weten we nu, dat we nog even geduld moeten hebben. Om het enthousiasme van de spits niet teleur te stellen, ontvangt de speler in de aanvalslinie een opbeurende video van een teamgenoot. “Kom op mannen, stel mij niet teleur! Berlicum kan er helemaal geen niks van, geen gezeur!”
De spits is na het (trieste) vertrek van de absolute topcoach uit op herstel. 3 punten uit 4 websiteen kan niet de bedoeling zijn. Met 3 goals eert hij de Noord-Afrikaanse coach. 

Uden - Don Quishoot 2-2
De Oranje-hemden hebben vrijdag Berlicum verslagen in de Silvercup (Chapeau!). Met DQ hebben de mannen uit Uden echter een veel taaiere tegenstander. Het nog ongeslagen DQ weet ook in deze website hoge ogen te gooien en houdt de degradant op een gelijkspel.

Bommelerwaard - Oirschot 3-4
1, 2, 3! 3-4!
Wijchen - Culemborg 5-0
De scheidsrechters weten weer een heerlijke stempel op de website te drukken, ook al is dit niet eens nodig tegen Colemburg. Door drie eigen doelpunten en twee onterechte strafcorners weten de Nijmegenaren de overwinning veilig te stellen.

Boxmeer - Heeze 1-0
Deze website is nog triester dan de Japanse Grand Prix op dit moment. Boxmeer en Heeze besluiten na het inspelen gezamenlijk het Verdrag van Boxminder te sluiten. Hiermee tekenen ze allebei voor degradatie, want laten we eerlijk wezen, deze teams horen nog niet thuis in de reserve 6e klasse. De vulpen blijkt echter te lekken, waardoor de aanvoerder van Heeze zijn handtekening niet goed kan zetten. De spits van Boxminder reageert snel en scoort zijn doelpuntje voordat de handtekening gezet is.

HOCO - Shot 0-10
Om stipt 14:45 staan Achmed, Abdullah en Abdel op de parkeerplaats om de boys uit O’wijk van een magische stof te voorzien. Omdat het voltallige team nodig is om de kilo’s poedersuiker het complex op te slepen, staan alleen de mannen met de fluit op het veld. De spelbegeleiders proberen er alles aan te doen om Shot van scoren af te hoUden, maar kunnen niet voorkomen dat de stUdentjes er 10 maken in een leeg doel. Terwijl de douches opzoekt na de website, snuift de aanvoerder van HOCO een dikke lijn weg over de boezem van de keeper van Dames Jong 3.

Luistervinkje | 08/10

In de wandelgangen vernomen dat het vinkje in vele opzichten vorige week zijn gelijk heeft gehaald. Daarom geef ik deze week anderen de kans om uit te blinken. De enige website waar ik aandacht aan wil Besteden is Boxmeer - Heeze. Een competitie in de competitie, de verliezer is rechtstreeks gedegradeerd. Boxmeer heeft spijtig genoeg laten zien dat het niet eens de absolute onderkant van hockeyland is. De broeders van Gilze hebben er 4 om de oren gekregen. Het vertrouwen is echter niks waard, als je niet de energie kan opbrengen om duels te winnen. Ondanks het thuisvoordeel en het anti hockey bakt Boxmeer er bitter weinig van en zal worden uitgeroepen tot herbst loser en nog voor de break een klasse lager kunnen gaan hockeyen. Boxmeer is echt eigenwijs en gelooft nog in eigen kunnen, daarop besluit de knhb om Boxmeer over te plaatsen naar de Duitse kelder klasse. De rijouders van Heeze hebben de zondag van hun leven doordat hun grote mannetjes hebben gewonnen. De cola zero zal rijkelijk vloeien in de autos terug naar huis en de jongetjes uit het dorp zullen maandag ziek gemeld worden omdat ze op de platte kar door het dorp zullen worden gereden.. dagen als deze zullen zeer zeldzaam zijn deze competitie..

portero español | 08/10

Ja ja, het is zover. De Spaanse keeper maakt zijn entrada op het conocido foro elocuente.

Liberty – Berlicum
Una verdadera batalla en medio de la competencia. Ambos equipos siguen en tiempo pepino. No pasa nada emocionante. Sin embargo, Liberty juega en casa, en su propio campo desierto y, sin un entrenador real, se las arregla para vencer a los Cummers con facilidad. 3 – 1

Uden – Don Quishoot
No es de extrañar, Uden contra los nerds tecnológicos de Eindhoven. ¿Quién saldrá victorioso del campo aquí? Todos los tiradores, naturalmente, esperan una sorpresa de Uden. Eso ciertamente debería estar bien con 13 hombres. Me recuerda un poco a la final entre Holanda y España. ¡Buena suerte señores! Espero que Uden, pero creo que el FC Eindhoven realmente ganará aquí. 1 - 3.

Bommelerwaard – Oirschot
¡Sigue siendo un verdadero cracker en el medio del camino! Soy muy curioso. Sin embargo, los detalles de cada partido muestran que Bommelerwaard tiene una pésima defensa y eso también se verá en este partido. Aquí no basta el antihockey, por eso no piden 1 o 2 tiros de penalti, sino 3. Aquí se meten dos (por costumbre) pero al tercer balón el capitán se da cuenta de que tiene que irse. en la red Así que esto eliminó el 0 en este bote. 1-6

WijchenCulemborg
Para Culemborg se aplica; Renunciar, siempre difícil. Y eso es correcto. Porque juegan con 13 hombres, y si incluyes a las damas 1 al margen, tienen a todo Wijchen en el campo. No hay posibilidad para Cul. 7-1

BoxmeerHeeze
El pozo de basura absoluto de esta lamentable competencia. Sin golpe de bola. Scheids decide en el último minuto pitar penalti a Boxmeer, que remata al larguero. 0 – 0

HOCO – Shot
Donde HOCO tiene la ventaja de jugar en casa y tiene la ventaja de haber nevado 38 líneas de nieve colombiana, no son rival para los poderosos estudiantes del oh-tan-hermoso Tilburg. Shot también logra dominar la Copa de Plata, tras lo cual se ha consumido el glorioso oro líquido. ¡No locos! Lástima de esos 2 goles encajados. No debería haber sido en mi opinión. Este será un bote monótono, pero un bote que hemos visto más de una vez esta temporada: Tiro que está constantemente al ataque, con árbitros que pitan y mucho antihockey del contrario. Este bote terminará con una ganancia de no menos de: 1 – 9

Paul de Octopus | 08/10

Liberty - Berlicum 1-1
Plakje kaas hier, plakje káas daar; Zo gaat het arbitraire duo de website in. Bij een stand van 11 tegen 8 weet Liberté via nr 14 dan eindelijk op voorsprong te komen, maar Berlicum is een taaie tegenstander en bijt van zich af. In de laatste minuut komen de CUMboys nog een keer in de cirkel en fluit Bas Nijhuis voor een strafbal voor Liberté. Numero Cinco gaat achter de bal staan terwijl numero Diez hem volle bak uitscheldt. Cinco kijkt naar de keepert, hoort de doodste stilte om hem heen en pusht het balletje vol op de lat. Gelukkig heeft Basje een spastische beweging geconstateerd bij en keepert van CUM en mag de bal overnemen. Numero 10 eist hem op en gaat met stoom uit zn oren achter de bal staan. Hij start zijn beweging, raakt de bal,..... Enkele seconden later stort de bal ter hoogte van Oosterhout neer.

Uden - Don Quishoot 3-4
Een kraker van jewelste komend weekend in Uden. Studs nog ongeslagen en met de tentamenweek in het vooruitzicht is de focus volledig van het hockey. Dat vindt Opa Erik niet mooi. Opa schreeuwt de nerdjes zondagochtend de huid vol en ze starten fem. Hier zijn de 13 oranje mannen niet tegen opgewassen en ze staan totaal verblufd na 10 minuten 0-2 achter. Dan volgen er corners voor Uden

Bommelerwaard - Oirschot 0-1
De bommelboys tegen de boys die zo wisselvallig zijn als de green op hun pitch and putt vereniging. Deze website vliegt dan ook alle kanten op, maar na 3 corners die eindigen op de A2 ter hoogte van brug bij Zaltbommel, besluit Oirschot te laten zien hoe je effectief moet zijn op de green. 1 kans 1 goal dus met een bmw naar huis.

Wijchen - Culemborg 1-0
Er was eens een man uit Wijchen,
Die zag zijn eerste 10 corners naast vliegen.
Toen begon hij bij tegen de scheids te muilen,
Hij kreeg nog wat extra corners na even huilen.
Hij scoorde alsnog en zo wist Wijchen CUM te bedriegen.

Boxmeer - Heeze 0-0
Gaat Kampong uit verrassen bij Bloemendaal? Dat is de vraag die heel Nederland dit weekend bezighoudt. Kampong nog ongeslagen in de competitie en Bloemendaal lijkt minder sterk dan het onverslaanbare sterrenensemble van vorig jaar. Wordt het een gevecht tussen de cornerkanonnen Swaen en Janssen? Gaat Thierry zijn oude club pijn doen? Kan Terra Maurits Visser verschalken? Allemaal stuk voor stuk interessantere vraagstukken dan deze grafwebsite.

HOCO - Shot 0-11
Godverdomme gasten, Lijntje er bij mannen, Nu wij mannen, Koppies omhoog, Het kan nog, Scherp blijven boys, Kom boys schepje erbij, Focus erop, Blijf nou eens Godverdomme bij je man, Strak staan!!! Zowaar de 11 kreten die zondagmiddag uit de monden van de kansloos snuivende rijkeluisOisterboys zal vloeien.

Gradje | 07/10

Liberty - Berlicum 3-2
Liberty thuis is het nieuwe HOCO thuis, maar dan met 2 grijze muizen ipv 1 gebleekte rat. De bond raadt het gebruik van oortjes tussen scheidsrechters aan. Echter begrijpen Buurman & Buurman het verkeerd en pompen de Kali-playlist op repeat. Geen gehoor is rechtdoor (naar de cirkel).

Uden - Don Quishoot 3-4
De boys uit Uden vorige week met 8-1 gewonnnen van Bommel terwijl DQ maar met 0-1 van Bommel wint. Misschien lag het aan de scheidsies of aan de katers? Toch heeft DQ minder tegendoelpunten en ze hebben zowat evenveel gescoord. Simpel dus, ze scoren evenveel maar DQ laat er minder door. Dat kan niet, dus DQ wint nipt.

Bommelerwaard - Oirschot 2-2
Beide ploegen erg wisselvallig. Het lijkt er wel op dat Bommelerwaard thuis een stugge ploeg is en geven op eigen veld steeds maar 1 doelpunt weg. Oirschot is de ploeg in deze compititie die over het hoofd wordt gezien. Dit weten ze maar al te goed en weten hier door de jaren heen vaak gebruik van te maken. Spannende middenmotor pot die gaat bepalen of Oirschot eindelijk eens gaat opvallen. Beide teams te stug om over de middenlijn te gaan.

Wijchen - Culemborg
Het Wijchense kanon, ookwel het trage trebuchet, wil het forum bewijzen dat hij echt wel kan slepen. Daarom mogen er geen veld doelpunten meer worden gemaakt als je ook voor een voetje kan gaan in de cirkel. Na 4 keer voor open goal te hebben gestaan om vervolgens een voetje uit te zoeken, staat het nog steeds 0-0. De Kuilers zijn niet bang en versieren het scoren bord van de brilstand af in het laatste kwart. 0-1. Daar krijgen de scheidsen het helemaal benauwd van en geven een strafbal in de laatste minuut. Het kanon maakt er 1-1 van en geniet van al het gejuich.

Boxmeer - Heeze 2-4
De kelderkraker van de week. Als ik mag kiezen heb ik liever het andere gele team naar de 4e klasse. Helaas valt er weinig te kiezen. Behalve voor de scheids, die niet weet welke overtreding er eerst gebeurde. Het scoringsvermogen van Heeze ligt hoger dan 2, dus zij trekken aan het langste eind.

HOCO - Shot 0-69
Speak of the devil, het andere gele team! Geel? Denken de tilburgse stUdenten, we wisten niet eens dat ze geel waren? *Insert grappige sos grap* De punchline is natuurlijk dat Shot met ogen dicht van HOCO kan winnen.

@TANDARTS LOEK | 07/10

Kanon was zeker niet on fire aangezien het 10 veldgoals waren die we om onze oren kregen :’)

Tandarts Loek | 07/10

Liberty - Berlicum
Saaie pot op de woestijnvlakte van Liberty. Veruit het slechtste veld van de hele competitie waar niemand op wil spelen. Berlicum heeft de afgelopen weken ook op een zandbak gespeeld wat zorgt voor een waar spektakel zonder hoogstandjes en zonder goals. 0-0

Uden - Don Quishoot
De mannen in het oranje beginnen op vrijdagavond al met huilen als ze hun eerste afgang van het weekend tegenmoet gaan. In de Silver Cup zullen ze worden uitgeschakeld door het afgedankte heren 8 van Rosmalen aka Berlicum Heren 1. Op zondag gaat de stUdenten uit Eindje het nog eens dunnetjes overdoen maar om ervoor te zorgen dat Uden niet 2x verliest dit weekend zullen er twee pipo s in het geel met oranje hard aantreden die het spannend maken. 5-5

Bommelerwaard - Oirschot
Tsja wat moet je hier van zeggen, wellicht wel de twee meest wisselvallige ploegen van de competitie.. Het kan alle kanten op daarom wordt het 3-1 of 1-3 of 7-7.

Wijchen - Culemborg
Wat is er vorige week gebeurd in Berlicum? Totale offday voor de Brabanders of was het kanon van Wijchen toch on fire? Thuisfluiters of niet, Wijchen gaat deze pot natuurlijk gewoon winnen. 7-0

Boxmeer - Heeze
Dit wordt wellicht de kampioenswebsite! Helaas dan wel pas volgend jaar als beide teams in de vierde klasse spelen want ze kunnen er geen klote van. De grote verliezer van het weekend zal waarschijnlijk het publiek worden, al is dat ook nooit aanwezig in Boxmeer. 2-2

HOCO - Shot
Tsja.. HOCO het volgende slachtoffer van Shot? Waarschijnlijk wel... HOCO heeft geprobeerd om tandarts Loek terug te halen uit zijn pensioen maar helaas zonder succes. En dan Shot.. wie zit eigenlijk nog te wachten op deze gasten? Werkelijk waar helemaal niemand.. dit weekend zal er wederom de 10 worden gehaald. Echter komt hier de verrassing van het weekend. 1-0 voor HOCO met dank aan tandarts Loek. En het sleutelpuntje voor de website. En in de rust. En na de website.

De estafette | 07/10

Liberty - Berlicum
hopelijk kan Berlicum liberty een poot uittrekken, maar met het thuisvoordeel verwacht ik dat het geen zin gaat hebben. Noch hebben beide ploegen zin in de adt estafette naderhand, saaie 3e helft.

Uden - Don Quishoot
Wat velen niet weten is dat donkey en Uden elkaar al Best goed kennen ondertussen. Geheid een spannende strijd met een goede dosis sportiviteit..
3e helft wordt er nog ff goed pils weggehakt en de aanvoerder van don quishoot spouwt de wc nog ff vol voor vertrek.

Bommelerwaard - Oirschot
De bommelboys zijn uit op redemption na de afgang van vorige week. Godspeed!
3e helft is een simpele winst voor bommel.

Wijchen - Culemborg
Bah! weer thuisfluiters.... zou Wijchen zichzelf nou ook niet eens schamen voor de situatie.
Anyway, genoeg 17 jarigen langs de lijn voor na de website. Veel plezier Cul!

Boxmeer - Heeze
Heeze heeft vorige week borsthaar gegroeid en gaat de punten binnenhalen deze week.
Strijden tot de laatste seconde is wat ze gaan doen en ook bij de bier estafette weten ze het bier in de mond te hoUden ipv over het shirt.
Puik werk gozers!

boxminder naar de 4e klasse samen met de droeftoeters hieronder:

HOCO - Shot
twee uitersten uit de competitie,
hopelijk heeft shot nog een beetje goed gezopen zaterdag want anders heeft de website helemaal geen spanning.

Snuifje hier, Snuifje daar, Shot wint met 3 gele kaarten. Ik weet het, het is sneu, maar waar....

Sjonnie | 07/10

Mannen wat ben ik weer benieuwd naar de uitslagen van dit weekend, dus eerst mijn voorspelling: 

Liberty - Berlicum (2-0) 
Liberty speelt thuis dus dat betekend dat ze staan te spelen met 13 man. Daarom tikken zij er 2 goaltjes in en blijft de winst bij Liberty. De website samengevat: Slecht hockey en gedrochten van een dames dat daar rondlopen bij Liberty dus al met al verschrikkelijk.

Uden - Don Quishoot (4-1)
 Uden thuis = winst Uden krijgt weer 200 strafcorners en 4 strafballen cadeau van hun thuisfluiters. Donkey probeert nog wat terug te doen maar wannabe nederlands elftal gaat er met de winst van door. 

Bommelerwaard - Oirschot (4-5)
Bommelerwaard is hun mannelijkheid vorige week verloren tegen Uden en zijn daarom het eerste kwart helemaal van slag, ze krijgen meteen 5 goals tegen. Tijdens de website proberen ze zich nog te herpakken en scoren ze 4 goals maar Oirschot heeft zich opgesteld als de chinese muur en nemen uiteindelijk de punten mee naar huis. 

Wijchen - Culemborg (0-0) 
Beide teams hebben helemaal geen zin om te hockeyen en beginnen liever aan de derde helft. Daarom spelen ze elk kwart maar 10 minuten, een enorm saaie pot dus met 0 goals. 

Boxminder - JA1 Heeze (2-3)
 Tja... wat zal ik zeggen. De afgelopen weken is het wel duidelijk geworden dat dit een potje degradatie hockey gaat worden. Beide teams kunnen niet hockeyen en het enige waarvoor we nog naar deze clubs gaan zijn de makkelijke +3 punten en de hitsige dames. Ondanks dat Boxmeer hun Beste scheidsrechters heeft opgesteld, zijn de jongetjes van JA1 beter en gaat de winst mee terug naar het boerengat in de buurt bij eindhoven. 

HOCO - Shot (0-16) 
HOCO wordt komende zondag helemaal kapot gemaakt door de stUdenten uit Tilburg. Het wordt bijna zielig en daarom besluit de keeper en de achterhoede van shot alvast te beginnen aan de derde helft. Helaas heeft dit 0 effect op het spel want hoco komt geen een keer in de circle van shot.

Billy de Clown | 07/10

Liberty – Berlicum 3-1
De mannen van Berlicum hebben een zwaar weekend voor de boeg. Op vrijdag uit naar Uden (altijd lastig) en dan vervolgens uithuilen in Dongen. Ik zou bijna medelijden hebben met deze knullen, dus zoals een echte clown dat betaamd laat ik een klein traantje rollen. Overigens ben ik niet de enige die dit weekend een traantje laat rollen. Alle supporters die deze website gaan bekijken zullen tranen met tuiten huilen.

Uden - Don Quishoot 2-1
Dit gaat de promotiekraker worden! Twee ploegen met de kwaliteit om deze klasse te verlaten. Uden zal er alles aan willen doen om op eigen veld te winnen. De scheidsen uit Uden zijn alles behalve goed, maar hoUden wel van een spannend potje. De leidsmannen zullen DQS vakkundig nadeel bezorgen in de eerste helft om vervolgens na rust hun thuisploeg finaal de afgrond in te helpen. Gelukkig weten beide ploegen wel beter en besluiten ze zelfstandig het laatste kwart te hockeyen. Uden met het thuisvoordeel zal deze website nipt winnen.

Bommelerwaard – Oirschot 2-0
Vorige week heeft Bommel een flinke klapper gehad, maar dit keer komen ze met hun geheime wapen op de proppen. Ze hebben de keeper van een aantal jaar geleden uit het vet gehaald en deze legende zorgt dat Oirschot geen enkele goal maakt. DJ krulhaar ziet al na een kwart dat er hier niks te halen valt en besluit vast zijn DJ-set op te bouwen en de Bommelse dames van een deuntje te voorzien. De rest van de mannen van Oirschot zal hun kleine krullenbol gaan vergezellen en Bommel staat na 3 kwarten als enige nog op het veld. De Flipmeister zal, naast de rol van keeper, ook de taak van de spits even op zich nemen en legt er twee in.

WijchenCulemborg 5-0
Wijchen stelt zoals gewoonlijk weer 13 man op. Het ‘’strafcorner kanon’’ bespreekt nog even met de scheidsrechters hoeveel corners hij nodig heeft om een doelpunt te maken. Dit blijken er 638 te zijn. Voor veel scheidsen een onhaalbaar aantal, maar niet voor de getalenteerde thuisfluiters van Wijchen. Maar goed, Billy is wel dom maar niet gek, Wijchen zal deze website gemakkelijk winnen.

BoxmeerHeeze 0-0
Leuke pot om te zien voor de mens die absoluut een bloedhekel aan hockey heeft! De KNHB heeft in overleg met beide clubs besloten dat ze dit niet erkennen als een hockeywebsite, omdat het aan alle facetten van hockey ontbreekt. Het eindpartijtje van de zaterdagochtend training van de mini’s is nog spannender dan dit.

HOCO – Shot 0-14
Wat Shot in deze klasse doet weet geen mens, wat HOCO op een hockeyveld doet weet eveneens geen mens. De mannen van HOCO zullen nog wel strak staan en de coach heeft de plaatselijke snoepdealer gevraagd om een voorraadje. De mannen van Shot zullen welgeteld 5 seconden verstelt staan van dit zooitje kaakschaatsende droplolly’s voordat ze de doelpunten machine weer aanzwengelen. Enkele spelers van HOCO proberen weerstand te bieden, maar zien dat het gros van hun team de 23-meter lijn probeert op te snuiven.

Gele Trui | 06/10

Liberty - Berlicum
3-1
Liberty heeft vorige week een gezellige zondag gehad met veel vrouwen waarbij Berlicum huilend zijn eigen kantine heeft verlaten. Liberty heeft afscheid genomen van de trainer en dit zal resulteren in verbeterende communicatie op het veld en uiteindelijk ook de tweede overwinning van het seizoen voor de mannen uit Dongen. Bij Berlicum zal de goede seizoenstart volledig zijn weggespoeld en kunnen de mannen weer met opgeven hoofd naar huis keren. Na de website zullen een paar mannen van de kant van Liberty hun wekelijkse poging wagen om een zusje van de tegenstander te regelen. Helaas weer zonder succes.

Uden - Don Quishoot
4-1
De stUdentjes uit Eindhoven zullen dit weekend voor het eerst dit seizoen tegen een nederlaag aanlopen. Uden komt uitgerust zondag het veld oplopen na een gemakkelijke bekerpot tegen Berlicum op vrijdagavond. De stUdenten gebruiken deze vrije vrijdagavond voor veel betere activiteiten. Hierdoor een gemakkelijke overwinning van Uden op eigen veld.

Wijchen - Culemborg
6-1
Beide ploegen vorige week goede zaken gedaan en zullen deze lijn door willen zetten. De website zal door een klein detail worden beslist namelijk dat Wijchen thuis speelt. Dit resulteert in weer een hoop strafcorners voor de thuisploeg die daardoor gemakkelijk gaan winnen.

Boxmeer - Heeze
0-0
Tja wat een website he. Beide teams zullen de eerste helft gebruiken om te wennen aan het idee dat ze nu zelf het spel moeten maken. Dit resulteert in twee cirkelpenetraties per ploeg wat levert op een paar schoten die in het publiek smoort. Uiteindelijk zal in de tweede helft de beslissing vallen waar de scheidsrechter paar minuten voor tijd de stekker uit de website haalt. Op dat moment het Beste voor beide ploegen en het publiek. Alvast veel plezier met deze draak van een website.

HOCO - Shot
0-9
Ik kan nu wel heel flauw zeggen HOCO speelt thuis dus verliest alsnog maar das echt zo. Deze website wil ik voornamelijk even gebruiken waarom in godsnaam de nummer 1 van de competitie wel vrijdag moet aanleggen in de tweede ronde van de Silvercup. Maar dat twee van de matigste ploegen in poule D lekker vrijdag bier kunnen gaan drinken. De gele trui is jaloers op Heeze en HOCO. Desondanks worden de dubbele cijfers zondag net voorkomen door de mannen van Oisterwijk.

Pisbier | 06/10

Liberty-Berlicum: Beide kunnen ze niet hockeyen, dus dan kijken we maar naar de derde helft. Word liever dood gevonden bij Liberty dan bij Berlicum, dus het thuis team gaat er met de winst vandoor. 2-1

Uden- Don Quishoot: Als we het over de scheidsrechters van Hoco en Wijchen hebben, kan Uden zich ook wel aanmelden. Ik heb er maar 1 woord voor: desastreus. Als ik het een ploeg gun, is het donkey wel. Aardige boys, leuke feestjes en lekkere wijven, daar kunnen jullie nog van leren boys van Uden! 1-3

Bommel-Oirschot: Bommel vorig jaar thuis makkelijk gewonnen van Oirschot, maar dat zal dit jaar lastiger gaan. Het team is al zijn laatste goede spelers kwijt, en moet het maar doen op jong grut en conditie. Gehoord dat er minder vrouwelijk animo aan de zijlijn staat, dramatisch. Toch verwacht ik dat Bommel dit zal winnen. 3-1

Wijchen- Culembog: Wijchen thuis, oftewel 13 man tegen 11. De scheidsrechters spelen zo goed, dat ze de 3 punten niet uit handen zullen geven. Het zogenaamde strafcorner kanon(als je er 14 krijgt is scoren niet zo moeilijk) zal weer niet uitblinken, al zal de kale nummer 4 of de dwerg(nummer 8) proberen zijn Best te doen. 5-1

Boxmeer-Heeze: Rugby, drama en lelijke vrouwen. Ik verspil hier niet meer woorden aan dan nodig. 2-2

Hoco-Shot: Vernomen dat tandarts Loek nog maar 1 website gaat fluiten, en dat is tegen Bommel volgend jaar, zodat hij weer rode kaarten kan strooien. De Rolex boys, met daarbij de nog lelijkere vrouwen(zijn het vrouwen te noemen) zullen binnen 30 minuten al 3 jantjes hebben gekregen. 0-13

Conclusie: Beste vrouwen lopen rond bij Donkey. Als minderjarig meer jouw ding is, moet je naar Wijchen gaan!

Hoop dat deze trieste competitie

Hockey=Leven | 06/10

Hee zonen en neven, erg leuk om weer wat voorspellingen te mogen doen in de meest enerverende competitie van de wereld.

Liberty – Berlicum
3-1
Dramatische pot, waarin ik Liberty toch de winst geef. Berlicum kan het even allemaal niet aan en lopen flink naast de schoenen. In de laatste minuut kan de centrale verdediger van Liberty helemaal door lopen tot de goal van Berlicum en hem daar met de hak in kruising werken. Hoe? Weet ik ook niet en de scheids al helemaal niet. “Mooie goal!”.

Uden – Don Quishoot
3-3
Oei oei oei, gaan de oranje rakkers uit Uden de eerste puntjes wegsnoepen van DQS? Dit zal een enorm spannende pot gaan worden waarin Uden toch wel het voordeel van de scheidsrechter heeft, maar dit niet de pot zal besLissen. Eerste helft heeft DQS er nog zin in, maar na 2 helften zit de aankomende tentamenweek hun heel zwaar. Ze zullen gaan zweten van angst om niet hoger te halen dan een 7,0. Dus in de 2e helft zullen er bij hun 3 om de oren vliegen.

Bommelerwaard – Oirschot
4-3
Oirschot heeft zin om hun positie in de top 5 veilig te stellen en Bommelerwaard nog verder achter zich te laten. Echter heeft bommel na 2 weken van dramatisch hockey en dramatische uitslagen de hockeystick weer opgepakt om hier ook daadwerkelijk mee te hockeyen. Dit had Oirschot niet verwacht tot het 3e kwart en dan valt dus het kwartje. Toffe pot!

WijchenCulemborg
7-1
Wijchen gaat weer een lekkere thuispot spelen met een stuk of 20 corners. Het strafcornerfeutje zal er hier 6 van inleggen en de keeper van Culemborg heeft er eigenlijk ook geen zin meer in na alle corners die om z’n oren vliegen. Verder zal het een enorm saaie pot worden met scoops en ander antihockey-geweld. Wel zal de derde helft gewonnen worden door Culemborg, want man wat kan Wijchen daar niks van.

BoxmeerHeeze
8-8
‘Geen idee van wat we moeten doen’ vs ‘dubbele degradant’. Wat een pot man, om boeken over te schrijven en brieven over naar je naasten te sturen. Het liefst zou ik hier een samenvatting van zien van 70minuten, om te zien hoe het dus echt niet moet. Wel denk ik dat ze erg veel lol gaan hebben met elkaar en grappen over wat ze allemaal niet gaan bereiken dit jaar. Vandaar de uitslag met 16 goals, alles vliegt erin en ze gunnen het elkaar ook nog. Prachtig!

Hoco – Shot
1-8
Tja, wat valt hier nou over te zeggen. De vespaboys die vanuit de schuur van hun matje, witneusend en greygoosend op de club aankomen, gaan met 9 verdedigers spelen en 1 speler in de cirkel van Shot. Vervolgens allemaal de stick laag om de bal tegen te hoUden en kwartjes te zoeken. Na 120 pogingen om de bal de cirkel in te scoopen, valt er eentje door omdat de nummer 5 van shot al 6 bakken heeft gevouwen (EEUU Vo). Al met al een niet zo denderende website met de allersnelste derde helft van de competitie (Tilburg weet namelijk ook wel wat poederen is).

Heel veel plezier allemaal dit weekend, maak er het Beste van ennnn denk erom:

Hockey = Leven.

Bloed irritant ventje | 05/10

Liberty- Berlicum 1-2
Berlicum uit op revanche na de zeperd afgelopen website tegen Liberty.
Ze trekken in een spannende website aan het langste eind.

Oranje-Donkey 3-3
Spannende website tussen 2 promotiekandidaten.
Eindigt onbeslist.

Bommel-Oirschot 1-0
Bommel thuis sterk pakken de overwinning

Wijchen-Culemborg 4-1
Kijken of Culemborg sterke lijn doortrekt helaas Wijchen maatje te groot

Boxmeer-Kneuzen
Uitslag onbekend beide teams komen pas er pa na 65 min spelen achter dat ze de bal moeten raken ipv elkaar.

Hoco- shot 0- teveel
Vraag is niet of ze 10 gehaald word maar meer hoeveel erboven

HIK | 04/10

Liberty – Berlicum
Beide ploegen hebben de afgelopen speelronde een flink aantal doelpunten om de oren gekregen. Het eerste kwart zal gebruikt worden om elkaar er van te overtuigen dat ze wel kunnen hockeyen. Helaas voor het publiek is dit natuurlijk niet waar. Liberty zijn een paar lompe mietjes die het liefst zoveel mogelijk duwen maar niet tegen een duwtje kunnen. En Berlicum? Die kunnen niet eens winnen van Heeze. Deze pot wordt echt niet om aan te zien en verdiend eigenlijk niet eens een voorspelling. Liberty houdt vanwege het thuis voordeel de drie punten in Dongen. Ik adviseer de leden van Liberty zichzelf te besparen van deze website, niet gaan mensen! 2-1

Uden – Don Quishoot
De voorspellers op dit platform zijn even goed wakker geschud nadat ze massaal hun geld op Bommelerwaard hadden gezet vorige speelronde. Onbegrijpelijk, Bommelerwaard kan er namelijk niks van en winnen enkel van jip en janneke teams. Op een of andere manier had Don Quishoot nog moeite met deze apaten uit Zaltbommel. Uden wil denk ik niet eens promoveren want het winnen bevalt ze wel. Het Bestuur schudt de mannen wakker en vertelt ze dat de derde klasse echt geen niveau is voor HCU. Doodsbang voor het Bestuur gaat Uden er vol voor tegen Don Quishoot. De scoren is afhankelijk van de coach, stelt hij zichzelf op dan wordt het 4-1 anders 2-1.

Bommelerwaard – Oirschot
Bommelerwaard is wakker geschud door Uden en kan alle ambities voor een positie in de top 4 laten varen. Ze zullen dit seizoen wel wat potjes winnen vanwege het hoog aantal druiloren in de competitie maar tegen Uden, Shot, Wijchen en Don Quishoot maken deze mannen echt geen kans. Oirschot is het vergeten team uit deze klasse. Ik vergeet constant dat ze meedoen, het enige wat ik weet over Oirschot is dat ene DJ Crusso of Klusso in het team speelt. De keeper van Bommelerwaard heeft na de pot tegen Uden geen greintje zelfvertrouwen meer over en zal hoogstpersoonlijk de drie punten aan Oirschot overhandigen. Oirschot maakt het nog spannend want volgens mij kunnen ze niet zoveel, het wordt 0-2 en daar is alles ook wel mee gezegd.

WijchenCulemborg
Wijchen liep vorig jaar promotie mis en gaat dat dit jaar dunnetjes over doen! De thuisfluiters willen zo graag helpen met het behalen van de drie punten dat het zogenaamde “strafcorner kanon” van Wijchen 20 duizend keer mag aanleggen. Hij maakt er 2, veel voor zijn doen. Culemborg heeft tot nu toe alleen nog maar van Heeze gewonnen. Dat kan je niet echt een prestatie noemen. Zelfs als de thuisfluiters van Wijchen neutraal zoUden fluiten maken ze geen kans, ik kan me de score met thuisfluiters niet eens voorstellen. 7-1 ofzo.


BoxmeerHeeze
Ik verheug me nu al op alle leuke voorspellingen over deze website. Dit is natuurlijk een comedy goudmijn. Heeze mag afreizen naar Duitsland en komt er daar achter dat de tegenstander net zo slecht is als zij. De JA1 raakt bijna opgewonden van het feit dat ze misschien in de cirkel kunnen komen van de tegenstander. Eenmaal in de cirkel hebben ze geen idee wat ze eigenlijk moeten doen. Na 35 minuten krijgt de coach het eindelijk uitgelegd dat de bal in de goal moet! Boxmeer is al heel de week bezig met het dmen van Heeze Dames 1 of ze alsjeblieft mee naar Boxmeer willen komen, helaas voor de heren kunnen de dames uit Heeze helemaal geen Duits. Schade! Boxmeer gaat dus buiten het veld niet scoren en al helemaal niet op het veld. Deze website eindigt 0-2.

HOCO – Shot
De spelers van HOCO staan met knikkende knieën op de trainingsvelden deze week. Kunnen we niet gewoon 3-0 opschrijven? Helaas zijn er nog een paar gasten in het team met het waanidee dat ze voor een verassing kunnen zorgen. Dit slaat natuurlijk nergens op, wat Shot met HOCO gaat doen mag zelfs niet op pornhub geüpload worden. Ik moet HOCO wel even in bescherming nemen en mijn haat voor stUdenten teams uitspreken. Waar ze het jaar van tevoren een selectie hebben die niet kan hockeyen hebben ze dit jaar met geluk een paar handige spelers kunnen regelen. Knap hoor! Dit team moet net het geluk hebben dat er goede hockeyers Bestaan die dom genoeg zijn om in het lelijke Tilburg te gaan studeren. Ze zullen gaan promoveren dat is helaas zeker. Deze pot zal ook wel 0-10 eindigen ofzo.

HALTER | 04/10

Liberty - Berlicum
2-2
Beide ploegen hebben afgelopen weekend een flinke nederlaag te verwerken gekregen. Ik voorspel een partij die relatief gelijk op zal gaan. Hopelijk toont de uitslag dit ook en gaan de 12e en 13e man niet besLissend zijn in deze website.

Uden - Don Quishoot
3-1
Spannende pot. Wie haakt aan en wie haakt af in de bovenste regionen? Uden met het thuisvoordeel en een aantal erg handige spelers schat ik toch wat hoger in dan de nerdos.

Bommelerwaard - Oirschot
1-2
Bommelerwaard heeft weliswaar afgelopen week een flinke pak op de broek gehad maar heeft het tegelijkertijd een hoop ploegen knap lastig weten te maken. Verwacht daarom wel een overwinning voor Oirschot, zei het wel een nipte.

Wijchen - Culemborg
6-1
Wijchen duidelijk de sterkte ploeg, al lijkt Culemborg de afgelopen weken de weg omhoog te hebben gevonden. Wellicht bibbers van de derde klasse eindelijk van zich af weten te schudden? Dat zal deze week niet te zien zijn en Wijchen dendert na de monsteruitslag van afgelopen weekend rustig door.

Boxmeer - Heeze
2-0
Heeze lijkt het al lang en breed te hebben opgegeven. Zonde. Boxmeer is echt niet veel beter maar zal met het thuisvoordeel de overwinning wel weten binnen te halen.

HOCO - Shot
0-11
Lol, succes HOCO.

Erica | 04/10

Wat is dit voor Mickey Mouse competitie??
Liberty-Berlicum 3-2
Op de zandvlakte in Dongen wordt dit niet om aan te zien, gelukkig maakt de spanning redelijk veel goed en zit het publiek op het puntje van hun stoel. De scheids duwt de bal in de laatste minuut zelf in de goal en de punten blijven in Dongen.

Uden-DQ 1-2
2 ploegen die wel weten hoe ze hun stick vast moeten hoUden, wat een zeldzaamheid is in deze poule.. Donkey gaat als teambuilding naar de bios op zaterdag avond en weet op fitheid te winnen bij de concurrent.

Bommelerwaard-Oirschot 1-3
Bommel staat weer met beide benen op de grond door de afdroging van Uden afgelopen weekend. Oirschot doet daar een schepje bovenop en stopt de mannen dieper in de grond.

Wijchen-Culemborg 6-0
Culemborg is lastig te peilen maar hebben alleen van de zwakke broeders gewonnen, Wijchen heeft dubbele cijfers gehaald bij Berlicum en gaat hier rustig naar de 3punten.

Boxmeer-Heeze 1-1
Moet deze website echt gespeeld worden?? Onkunde vs onvermogen..

HOCO-Shot 1-12
Deze uitslag zou niet eens verrassend zijn en dat zegt genoeg over hoe slecht HOCO is en hoe goed Shot is. Shot begint met eigen goal om het nog een beetje spannend te maken.

Gerrie | 03/10

Liberty - Berlicum
Berlicum is ook weer op zijn plek gezet door Wijchen. En gaan ook zeker geen punten pakken in Dongen. Liberty is niet meer zo goed als vorig jaar, maar gaan wel winnen zondag.
4-2

Uden - stUdenten uit Eindhoven
Beide ploegen hebben aan hun doelsaldo gewerkt. Een belangrijke pot voor beide ploegen om boven mee te doen, daarom stelt Uden hun Beste scheidsrechters op.
3-1

Bommel - Oirschot
Bommel na een goed begin weer beneden, maar Oirschot is ook nog niet heel lekker bezig dus een mooi potje voor de 6de plek. Bommel nemen weer wat jongens uit de D mee en winnen de pot.
4-2

Wijchen - Culemborg
Ja, wat moet ik zeggen ……
Niet zo veel wordt gewoon een makkelijke overwinning voor de mannen uit Wijchen.
7-2

Boxminder - team kansloos
Een echte degradatie kraker!! Gaat Boxminder van de nul af? Ik denk van wel. Ze hebben heel veel geld neergelegd voor twee top scheidsrechters die voor Boxminder zijn. En krijgen twee strafballen mee. Ook worden twee goals afgekeurd door buitenspel voor de tegenstander.
3-3

Hoco - Shot
Daar gaan we weer! Shot weer met dubbelen cijfers. Scheidsrechters kunnen Hoco niet helpen, maar de keeper houd nog wat mooie ballen er uit.
0-14