Speelronde 3

Geplaats door: Sjaak Polak ( )

  • 3D
  • 19/09
  • 2498

Shot wederom in de dubbele cijfers. Kunnen ze het komend weekend ook tegen een ploeg die wel weet hoe ze een stick vast moeten hoUden?

Kom maar door met de voorspellingen van deze week:
Wijchen - SHOT
HOCO - Uden
Heeze - Culemborg
Liberty - Oirschot
Boxmeer - Berlicum
Bommelerwaard - Don Quishoot
Reageren

Hco | 03/10

Nou bij Liberty kun je beter een extra setje scheenbeschermers meenemen, de 2 opas in het geel hebben schijt aan de veiligheid van de spelers.

Autoritaire man | 28/09

Wanneer dringt door dat juist de scheidsrechters de charme van de derde klasse vertegenwoordigen?

Snollie | 26/09

Geloof mij maar bollie, de scheidsrechter in Wijchen gaan al je verwachtingen te boven. Eén zielige bende daar.

Bollie | 25/09

Er is blijkbaar voor Shot eindelijk een tegenstander in de titelstrijd en ze geven gelijk de twee gelen de schuld dat ze maar net winnen ipv dubbele digits. Maar gefeliciteerd met de winst mannen! Ben benieuwd naar onze website tegen Wijchen dan

@SHOTVO | 25/09

Scheidsen @ HOCO zijn nog veel zieliger. Maar HOCO zelf kan gewoon echt niet hockeyen ;)

Heezeginger | 25/09

Vanuit het pittoreske dorpje onder Eindhoven roep ik bij deze onze degradatie uit. Geniet van de gratis punten, mooie dames en smaakvolle biertje bij ons thuis mannen!

P.s. Mutatis mutandis voor Boxmeer

Shotvo | 25/09

Die scheidsrechters bij Wijchen waren het aller zieligste wat ik ooit heb meegemaakt. Ze waren gebrand om de 3 punten thuis te hoUden, maar zonder alle gratis corners/ strafballen/ (onterecht) afgekeurde goals. Konden deze druiloren toch niet winnen.
Desalniettemin was het publiek heel sportief en sfeervol, dat konden wij erg waarderen. Ook is WijchenH1 gewoon een leuk team om de derde helft mee te vieren. Chapeau hiervoor mannen.

Succes aan alle teams die nog uit naar Wijchen moeten.

Shotvo | 25/09

Die scheidsrechters bij Wijchen waren het aller zieligste wat ik ooit heb meegemaakt. Ze waren gebrand om de 3 punten thuis te hoUden, maar zonder alle gratis corners/ strafballen/ (onterecht) afgekeurde goals. Konden deze druiloren toch niet winnen.
Desalniettemin was het publiek heel sportief en sfeervol, dat konden wij erg waarderen. Ook is WijchenH1 gewoon een leuk team om de derde helft mee te vieren. Chapeau hiervoor mannen.

Succes aan alle teams die nog uit naar Wijchen moeten.

Voor vrijheid | 25/09

Oirschot is echt het sneuste team uit de competitie. Libertyyyy!!!

Billy de Clown | 23/09

Jawel dames en heren daar is Billy weer met de voorspellingen voor de aankomende speelronde, veel leesgenot!

Wijchen – SHOT (1-3)
SHOT komt eindelijk tegen een tegenstander die gaat proberen wat weerstand te bieden. Alleen blijkt het veteranen team van Wijchen meer tegenstand te bieden dan het eerste. Wijchen heeft hun veteranen A team 4 pitchers belooft als ze heel de website weten kapot te fluiten. Wijchen appelleert er op los terwijl de tegenstander hier meermaals voor gewaarschuwd word.
Op dit forum wordt veel geschreven over een zogeheten strafcorner kanon van Wijchen. Dit kanon blijft ook deze website na 20 gemiste corners zich melden op de kop van de cirkel. Nadat de veteranen 23 corners gegeven hebben gaat er eindelijk een in!
Wijchen krijgt deze website 2 strafballen omdat ze op de stick van de tegenstander slaan. Beide strafballen gaan mis. Zelfs met de hulp van veteranen A weet Wijchen de punten niet veilig te stellen. SHOT wint.

HOCO – Uden (1-4)
Na wat belletjes ben ik er achter gekomen dat de Argentijn van Uden weer terug is van zijn vakantie. Deze ex-Argentijnse international zal de plaaggeest worden van de defensie van HOCO. Maar na HOCO zullen er vele teams volgen. Deze man is onwijs handig en hoort zeker niet in de derde klasse thuis… HOCO scoort dankzij de arbitrage nog een doelpunt. Knap hoor mannen! Billy de Clown heeft deze week trouwens een show in Culemborg samen met Bolalou en is afwezig bij de selectie van HOCO. De Arbitrage gaat van de ene Clowns show naar de andere en sluit aan in Culemborg!

Tickets zijn nog te koop aan de deur!

HeezeCulemborg (3-0)
De gele onderzeeër laat al 2 weken op rij zien dat ze in de 3e klasse thuis horen. Culemborg laat al 2 weken zien niet in de 3e klasse thuis te horen. Beide ploegen komen tot de compromis om niet te hockeyen maar de pot te besLissen door middel van een bier estafette. Voor het eerst in lange tijd kan er gejuicht worden langs de lijn. Heeze wint de estafette en de symbolische score van 3-0 wordt ingevuld op het website formulier.

Liberty – Oirschot (0-2)
Het publiek langs de kant is het eerste kwart aan het kijken hoe het gras groeit. Aan het einde van het tweede kwart kom de eerste supporter erachter dat ze op kunstgras spelen. Later zien ze zelfs dat er ook op het veld gehockeyd wordt, in hoeverre je dat zo mag noemen. Het spannendste aan deze website zal de tos worden. Daarnaast zal DJ Kroezo zijn handen vol hebben aan het signeren van de sticks en shirts van de mannen van Liberty. De scheids geeft de muzikale krullenbol geel voor deze signeersessie. Nadat Liberty vorige week hockeyles heeft gekregen werd er massaal verwacht dat ze hier iets van geleerd hebben. Dit is onfortuinlijk genoeg niet zo. DJ Kroezo is niet de enige die geel zal pakken. De nummer 7 van heb clubje uit Dongen is wederom zijn verstand verloren en maakt de scheids uit voor clown, en dat in een thuiswebsite. De scheids weet natuurlijk ook wel dat enige clown in de competitie bij HOCO speelt. Tijdens de tijdstraf van nummer 7 weet Oirschot twee keer te scoren, hiermee word de eindstand bepaald.

BoxmeerBerlicum (0-0)
Boxmeer tegen Berlicum, kijken is op eigen risico! Tennisclub Topspin en de rest van de wijk is ingelicht over het plaats vinden van deze website. Iedereen op een straal van 5 kilometer bevind zich in de gevarenzone. 3 gezinnen zijn uit voorzorg geëvacueerd. Na de website wordt de schade opgemaakt terwijl er genoten wordt van een gele genotskoker.
Het lijstje is als volgt:
- 8 kapotte dita’s
- 1 raam
- 1 schedel
- 2 rijen tanden
- 32 trauma’s
- 1 veldBommelerwaard - Don Quishoot (0-3)
Na tegen 2 mikeymouse ploegen te hebben gespeeld mag Bommelerwaard het opnemen tegen een echte tegenstander. De coach van Bommel die zelfs in de zaal een zonnebril draagt zal zondag met een lasbril op het complex verschijnen. Hierdoor staat hij echter 2 kwarten bij het verkeerde veld te coachen en loopt Bommel een 0-2 achterstand op. De ongewassen stUdentjes laten een dusdanig penetrante geur achter dat uiteindelijk de Bommelse coach op het juiste veld terecht komt door zijn neus te volgen. Helaas mag het niet baten en komt er een einde aan de reeks overwinningen van Bommel.

Gradje | 22/09

Wijchen - SHOT 2-6
De Tilburgse studs versus het cornerkanon van de Wiegers. Het forum is volgensmij overgenomen door de zachte kern van Wijchen Fanbase... De studs hebben zaterdag een verplichte cantus opgelegd gekregen door de KNHB vanwege het niveauverschil in deze poule. De Spaanse keeper kan geen een nummer meezingen, dus mag na elk liedje het podium op. Met de extra opgelegde moeite weten de studs nog steeds te winnen, echter zonder 2 digits op het scorebord.

HOCO - Uden 2-3
Voor de toeschouwers die dit spektakelstuk willen zien: neem een zonnebril mee. Geel versus oranje wordt wel heel fel, zeker als er ook nog een Sjefke met een gezandstraald gebit staat te fluiten. 2 strafballen vs 3 veldgoals.

Heeze - Culemborg 4-4
Tja.. Op papier zou een degradant wel winnen van een promovendus, maar Heeze is al lang kwijt welke van de twee ze zijn. Thuis willen ze van alles, maar echt hockey is er al lang niet meer te vinden.

Liberty - Oirschot 1-5
Met nog 0 punten op de ranglijst moeten de Libertijnen binnenkort echt resultaat gaan behalen om in de buurt te komen van het resultaat van vorig seizoen. Tegen de stugge boeren uit West-Eindhoven-Oost-Tilburg (waarom doet iedereen dit?) gaat dit denk ik niet lukken.

Boxmeer - Berlicum 1-2
De Boxers mogen eens beginnen met sparren en trainen, want zonder te scoren ga je nooit iets bereiken. Tegen team Zaad is het misschien mogelijk om er een tegen de touwen te duwen. (Als je niet uitglijdt bij het aanzetten tenminste)

Bommelerwaard - Don Quishoot 3-7
Don Quishoot heeft de titel de Studs verloren omdat de Studs uit Tilburg nu bovenaan de ranglijst staan. Dit pikken ze natuurlijk niet en er wordt een ware geslachtsdeel-metings-website ontketend in poule D. WiE HeT MeEsTe sCOoRt! Deze week wint DQ, maar dit hoUden ze niet vol zo.

Bloed irritant ventje | 21/09

Shot- Wijchen 1-4
Eerste test van het seizoen voor de shot, ze slagen er glansrijk voor. Kanon gooit er nog eentje voor de sier in.

Hoco-Uden 2-3

Zelfs thuis weten de poederboys niet te winnen en Uden gaat er met de winst vandoor.

Heeze-Culemborg

Deze website verdiend nog geen eens een uitslag, Beide ploegen horen nog lager als de kelder klasse thuis. Heeze zal wel winnen omdat de scheidsrechter in z’n fluitje ademt en Culemborg stopt met spelen waardoor Heeze scoort.

Liberty-Oirschot 1-2
Oirschot dit seizoen prima onderweg trekken ook deze over de streep

Boxmeer-Berlicum 1-5

De promovendus trekt de goede start van de competitie door en speelt Boxmeer even zoek.

Bommel-Donkey 2-2

Beide goed begonnen en in een heftige strijd blijft het onbeslist

Papito | 20/09

Wijchen - Shot
Shot eindelijk een keer een tegenstander van kaliber tegenover zich. Wijchen vorige week een slippertje tegen de boeren uit Noord-West Eindhoven gemaakt. Wijchen wilt weer de 3 punten pakken voor eigen publiek. Dus ze hebben even een arbitrage duo uit de plaatselijke kroeg opgetrommeld om zo de winst over de streep te trekken samen met hun cornerkanon. Shot denkt hier anders over en dat blijkt ook uit de score.
3-7

HOCO - Uden
Hoco dramatische start van het seizoen en maakt weer eens een afspraak bij de welbekende tandarts Louk. Uden een fraaie zege geboekt voor eigen publiek tegen Liberty. Louk trekt alle kunstjes uit de kast alleen dat blijkt maar voor 1 punt en 2 strafballen te zorgen voor de witte prinsjes.
3-3

Heeze - Culemborg
Het trieste Heeze die zich al opmaakt voor de degradatiestrijd speelt voor de derde keer op rij op eigen veld dus zou je denken 3 maal is scheepsrecht. Daar denkt de arbitrage dus ook zo over en Culemborg weet de website wel nog wat spannend te maken, maar de feuten uit Heeze weten een discutabele strafcorner 2 minuten voor tijd te benutten en zo moeizaam de eerste drie punten te incasseren.
2-1

Liberty - Oirschot
Oirschot gestunt op eigen veld tegen Wijchen. Liberty nog zonder punten en die willen ze vandaag graag binnenslepen.
Oirschot zoals altijd effectief maar de nieuwe spits van Liberty heeft het eindelijk op zijn heupen gekregen en weet 3 goals te maken voor zijn team.
5-3

Boxmeer - Berlicum
Wat moet ik heir over zeggen Boxmeer heel dramatisch en Berlicum heeft een goede start voor een promovendus. Berlicum zal hier toch wel de punten mee naar huis nemen vanuit het pietoreske west-duitsland.
1-3

Bommelerwaard - Don Quishoot
Een van de spannendere potten van het weekend. Twee teams die de maximale score hebben weten te behalen na twee speelrondes. Ik verwacht een spannende pot die beslist wordt in de derde helft door de thuisspelende ploeg.
*2-2

Hè Hè | 20/09

Hè Hè

Speelronde 3 van de meest treurige competitie van de Benelux komt er alweer aan.

Gaan we dan:

Nimma - MBO Niveau 2
De Mboers reizen af naar (bijna) Nimma. Degradatieploeg tegen (bijna) promotieploeg, klinkt spannend. Wijchen is in (bijna) alle opzichten overal erg dichtbij. Deze pot wordt het ook bijna, maar net niet, voor Nimma.
2-6

HOCO - Oranje
Uit betrouwbare bronnen gehoord dat de trainer van Uden training geeft met een pilsje in zijn rechterhand. Een team met rugnummers als 69 is sowieso niet serieus te nemen. HOCO komt 1-0 voor. Henk pikt dit niet en jaagt de bal de kruising in. In de rust snatst heel HOCO een flinke lijn pep waardoor ze direct scoren, 2-1. Oranje verliest hoop en gaat onderuit. Ons Oranje houdt uiteraard wel de eer hoog en wint de 3e helft.
4-1

Heeze JA1 - Culemborg
Culemborg heeft in de voorbereiding kennis gemaakt met een hockeystick en heeft zondag voor het eerst geleerd wat de bolle en de platte kant van de stick is. Heeze gaat hier duidelijk voor de eerste 3 punten van het seizoen. Ook de 3e helft is zoals gewoonlijk voor Heeze. Zij zullen Cul onder de tafel zuipen.
4-2

Liberty - Oirschot
Liberty speelt thuis en staat dus voor het eerste fluitsignaal met 1-0 voor. Oirschot is hier de betere ploeg en maakt na 1 minuut de 1-1. Spannende pot waar ik verder geen woorden aan vuil wil maken.
3-4

BoxNietHeelVeel - Berlizaad

Afschuwelijke pot, niet om aan te gluren. Toeschouwers kunnen gelukkig wel Wheres Wally spelen, kleine tip; hij staat achterin. Dit wordt een ouderwets potje anti-hockey. Berlicum heeft twee 2e klasse spelers en de rest hoort niet thuis in de 3e klasse. Box ziet nog sterretjes na vorige week en gaat onderuit.
0-1

Bommelerwaard - E.S.H.V De ezels
Spannende pot. Collega @halter krijgt steun. Punten worden hier eerlijk verdeeld. Bommel gaat na de website aan het bier. De donkeys duiken na 70 minuten pauze weer snel de boeken in.
3-3

Hè Hè

Gele Trui | 20/09

Wijchen-Shot
3-6

De zelfverzekerende stUdentjes uit Tilburg zullen ook weinig moeite hebben met Wijchen die blijkbaar een goed lopende strafcorner in huis hebben. Gelukkig voor de Gelderlanders geeft die grote onhandige achterin bij de kruiken nog drie strafcorners weg maar daar blijft het dan ook bij. In de derde helft zal dezelfde onhandige zich herpakken waardoor de bierestafette gemakkelijk wordt gewonnen in het voordeel van de Tilburgers.

Hoco – Uden
0-3

Hoco speelt thuis dus verliest alsnog.

HeezeCulemborg
2-1

Heeze speelt weer thuis en hebben de kale scheids weer opgetrommeld om nu de 3 punten na 2 matige websiteen te bemachtigen. Hierdoor wint Heeze met behulp van twee onterechte strafcorners een verschrikkelijk matige website voor eigen publiek. Naast de twee goals worden er nog een paar groene en gele kaarten uitgedeeld waardoor de moeders van Heeze hun zonen blijven aanmoedigen.

Liberty – Oirschot
2-1

Omdat ik niks van beide ploegen weet heb ik de coach van Liberty gevraagd voor wat inhoudelijke informatie. Echter kreeg ik geen Nederlands antwoord terug waardoor ik geen flauw idee heb wat deze pot ons gaat brengen. Ondertussen zijn de spelers van Liberty al een beetje gewend aan hun coach waardoor ze een nipte overwinning in het laatste kwart uit het vuur slepen.

BoxmeerBerlicum
1-3

De spelers hebben na de blamage van vorige week in Tilburg te horen gekregen dat ze niet blind achter aan hun directe tegenstander moeten aanhobbelen maar ook is naar de bal moeten kijken. Daarnaast heeft de aanvoerder te horen gekregen dat het dames team van Boxmeer beter kan scoopen dan hijzelf. Deze tactische aanpassingen zal toch Leiden in een klein verliespartijtje omdat de keeper van Boxmeer weer een paar keer in de kort hoek wordt verrast

Bommelerwaard – Don Quishoot
1-3

Beide ploegen hebben nog alles gewonnen waar beide ploegen meteen vanaf de eerste minuut er hard invliegen. Bij de mannen van Bommelwaard nemen ze dit iets te letterlijk waardoor ze de website met 10 man eindigen. De stUdenten uit Eindhoven hebben geluk dat ze aankomend weekend niet naar PSV hoeven te kijken waardoor alle energie in de website gestoken kan worden. Hierdoor winnen de stUdenten gemakkelijk en blijven ze bovenin meedoen met het andere stUdententeam in de poule.

Zoef | 20/09

Handig Onder Cocaïnische Omstandigheden

Gierig | 20/09

Afblijven, dat is van mij!

Nieuwsgierig | 20/09

Waarom wordt HOCO steeds met snuiven geassocieerd ? Vraag ik voor een vriend van me!

Hockey=Leven | 20/09

Wijchen – Shot
1-6
De eerste echte test voor de kruikenzeikers uit Tilburg. Echter denk ik dat dit ook moeilijk klus zal zijn voor ze en vegen ze deze Wijchenaren ook van de mat. Wel zullen ze op hun scherpst moeten zijn, dat matige kanonnetje van Wijchen zal er wel eentje in willen knallen namelijk en de Spaanse goalie van Shot zal nog vermoeid zijn van vorige week.

Hoco- Uden
3-2
Nat tegen schraal, erg matige pot waarbij HOCO 3x de bal aanziet als een zak wit goud en er mee van het veld probeert te rennen. Gelukkig zijn er wat ouders die dit doorhebben en ingrijpen. Verder gewoon heel saai, net als de derde helft.

HeezeCulemborg
2-3
Een ware degradatiekraker in Zuid-brabant. De scheids zal wel weer om te janken zijn, net als het hockeyspel van deze twee teams. Uiteindelijk hoop ik dat Culemborg de puntjes mee naar huis neemt, want twee keer achter elkaar degraderen is ook wel mooi toch. Ook hoop ik dat de scheids zijn beide armen kan gebruiken deze website. Succes Cul!

Liberty - Oirschot
3-4
Liberty zal toch zeer gebrand zijn om puntjes te pakken deze week, na twee weken zonder voelt dat toch niet heel goed voor ze. Echter zal Oirschot toch een maatje te groot zijn voor ze en gaan zij er met de punten vandoor. Oirschot kan er wel helemaal niks van in de derde helft dus misschien dat Liberty daar nog kan scoren, maar daar heb je eigenlijk niks aan.

BoxmeerBerlicum
3-3
Saaiste pot ooit, het thuispubliek zal nog net niet in huilen uitbarsten en uiteindelijk blij zijn met een punt. GL

Bommelerwaard – Don Quishoot
2-4
De stUdentjes van Eindhoven zullen dit ook zien als een mooie test. Jong tegen jong, maar zal uiteindelijk gewonnen worden door de Eindhovenaren. Wel komt Bommel voor in de eerste helft met 2-0., maar nadat alle drank en drugs is uitgewerkt in de tere lichaampjes van de donquishooters trekken ze toch aan het langste eind.

Veel plezier allemaal en denk erom: Hockey = Leven.

CUM | 20/09

@Bierhapper

Dat ze drie thuiswebsiteen (en wij 3 uit) achter elkaar spelen komt door ons, website geruild aangezien ze bij ons een gloednieuw waterveldje aan het aanleggen zijn

Ratta | 20/09

Shot absolute nepstUdenten?!! Bommelerwaard op 2? Wat is er gaande in de 3e Klasse, gaan de websiteen deze week nog wel een beetje normaal zijn of zien we volgende week een nog gekker klassement.

Wijchen-Shot

Wijchen speelt tegen Shot, Wijchen goed strafcornerkanon maar hebben dus wel een strafcorner nodig en die geeft Shot niet weg.

0-7

HOCO-Uden

HOCO afgelopen weekend verloren van de pups uit Bommel, 0 punten 2 websiteen is niet Best. Uden hersteld tegen Liberty, kunnen ze dit voortzetten zal lastig worden. Heb namelijk vernomen dat de plaatselijke toverstof dealer van HOCO wat speciaal spul achter heeft liggen voor als zijn clubje ooit in zon dramatische toestand komt. Het magische stof laat HOCO eindelijk weer vliegen en ze weten de oranje degradanten uit Uden met een paar gekneusde ribben terug naar huis te sturen.

3-1

Heeze-Kuilenberg

Als dit het Heeze uit de 2e klasse is dan was dat ook een enorme grap. 5-5 tegen promovendus is niet een waardige score mannen. Hoop dat jullie je kunnen herstellen anders mogen jullie binnenkort afstromen naar het 4e Klasse forum en dan kom je echt in een putje te zitten. Heel even over de website hebben, Dramatische pot!

0-0

Liberty-Oirschot

Oirschot veel beter, maar Liberty speelt thuis dus lekker glibberen en glijden op de schaatsbaan wat zij een veld noemen.

2-2

Boxminder-CUM

Boxmeer gewoon slecht, Berlicum goed begonnen maar kunnen ze het doorzetten, zij denken van wel. Heelaas beseft CUM niet dat ze thuis bij Boxminder spelen en is dat misschien na Liberty het gladste veld wat er is. Dan hebben we het nog niet gehad over het onbekwame volk dat daar loopt om de website te fluiten. Succes mannen!

4-1

BommelPups-Donkey

Pups en Donkey al jaren een goede relatie, gaat dit zo door of loopt het helemaal uit de klauwen. Bommel en Donkey allebei 6 punten 2 websiteen dus zal een taaie worden. Donkey tactisch niet gezopen op zaterdag dus fit op zondag, paar van de Bommelpups wel dus krijgen het zwaar. Vooruitblikkend naar de 3e helft, Bommel easy aangezien ik heb vernomen dat er wat nieuwe estafette kanonnen in zitten die bij Liberty al weg waren dus gebrand zijn om te winnen.

2-2
3e helft; 1-0

Dat was hem weer, ik kruip terug mijn holletje in en zie jullie volgende week weer.

Groetjes aan alle zusjes!!

Gepoederde neus | 20/09

Wijchen - SHOT 3-2
De mentale gesteldheid van de Tilburgse stUdentjes is nog niet op de proef gesteld dit seizoen. De studs bewijzen dat ook de mentale weerbaarheid van mannen sterk is gedaald de afgelopen jaren. De handige Frederick van Wijchen beslist het duel in de 76e minuut.

HOCO - Uden 0-4
Beide ploegen hebben vorige week bijzonder veel vertrouwen getankt. Al blijkt het zelfvertrouwen van HOCO elke 20 minuten opnieuw bijgetankt te moeten worden. Helaas besloten de scheidsrechters om 2x 35 minuten de spelen.

Heeze - Culemborg 0-0
Een betere omschrijving dan die van collega columnist Paul de Octopus is er niet. Het enige wat Heezer kon in Paul zijn betoog, is de score.

Liberty - Oirschot 1-4


Boxmeer - Berlicum
Vorige week is Boxminder door de stUdentjes omgetoverd in Boxmeer, knap dat je in negatieve zin Heeze klopt op doelsaldo. Overigens is deze website de reden dat deze competitie aan het begin van het seizoen werd beschreven als het afvoerpotje van hockeyend Nederland. Het is dat in Boxmeer zo weinig te beleven is, dat er een paar verdwaalde kerkgangers de krochten van het hockeyveld opzoeken.

Paul de Octopus | 20/09

Wijchen - SHOT 2-4
Oef, na een sterk begin verkeken de Gelderlanders zich afgelopen zondag op een stug en taai groepje mannen uit het Brabantse Kempen. Was het Wijchense kanon zijn stick vergeten of is de Beste man een mooi weer hockeyer? Aankomende zondag een kans om zich te revancheren in wat zij zelf definiëren als een mooie website tegen de degradanten uit Tilburg. De in het blauw gehesen neefjes van Guus Meeuwis en Leo Alkemade verkijken zich in het eerste kwart op de het kanon en komen verrassend achter. Maar dan in de tweede helft, onder de groene hemel in de blauwe zon, zag het bedroefde Wijchense publiek hoe de Tilburgse formatie deze pot alsnog won. De stUdentjes maken zich alvast klaar voor een terugkeer naar de 2e klasse.

HOCO - Uden 2-4
Heel Oisterwijk is deze week op zoek naar de nieuwe goUden formule om eindelijk van de nul af te komen. Het welbekende sos blijkt te zijn uitgewerkt voor de geelhemden. Na wat versleutelde berichten met de shirtsponsor, de heer Frits van E., wordt er een consensus beriekt om nog wat wit gewassen geld wat de FIOD niet gevonden heeft ter beschikking gesteld voor de Oisterwijkse rijkeluiszonen. Via de Rotterdamse haven worden er wat nieuwe stimulerende middelen ingeslagen en gretig genuttigd komende zondag. Het mag helaas niet baten, de StukTV-fanclub zet de lijn van vorige week door en pakt de winst.

Heeze - Culemborg 9-8
Sneu, sneuer, sneust, Heeze. Alles op dit complex ademt treurnis op Sportpark het Lambrek. Na 2 keer treurig te hebben gefaald voor eigen publiek wordt door het Bestuur besloten nog eens duidelijk met het arbitrale duo van komende zondag en duidelijke instructies mee te geven. Deze arbitrale dwalingen leveren een foutenfestival op van 2 ploegen die simpelweg niet kunnen verdedigen en resulteert in een nipte overwinning voor de geelhemden.

Liberty - Oirschot 1-1
De heren uit Dongen wachten nog op hun eerste punten en worden door hun nieuwbakken coach motiverende toegesproken met een verfrissend nieuw tactisch plan. De taalbarrière zorgt voor verwarring en verbazing bij beide ploegen. Liberty heeft geen idee wat het doet, maar ook Oirschot is hierdoor in de war. Wanneer de Dongense Bigi anu in de rust ook nog besluit plaatjes te gaan draaien, is de verbazing en verwarring compleet. In het laatste kwart, als eenieder is bijgekomen van de schrik, komt de website tot leven en scoort de nieuwe nummer 9 van de woestijnratten waarnaar Oirschot vlak voor het eind de gelijkmaker inpist.

Boxmeer - Berlicum 3-2
Soms zitten er van die websiteen tussen waar je als meestervoorspeller liever niet over schrijft noch over na denkt. Nou lieve mensen, dit is er zo eentje. Een potje met de puurste vorm van abjectie. Thuisvoordeel voor West-Duitsland is besLissend in deze abominabele website.

Bommelerwaard - Don Quishoot 2-4
Op papier is dit een topper, twee ploegen uit de hoogste regionen van de competitie die nog 0 verliespunten hebben hoeven noteren. Echter, speelt men hockey als sinds jaar en dag op (kunst)gras. Bommelboys krijgen het te hoog in het bolletje en denken de studs te kunnen verslaan. De studs zijn in het begin even in de war door de aanwezigheid van menig vrouw langs de lijn. Nadat de spanning er af is blijken de stUdenten ook op het veld de beschikking te hebben over de nodige technische capaciteiten. De 3 punten gaan mee naar de lichtstad.

Goude rakker | 20/09

Wijchen-SHOT 1-3
Dit zal voor shot de moeilijkste pot van het seizoen worden, maar veel problemen zullen ze niet hebben.

HOCO-Uden 3-5
Geel tegen oranje blijkt lastig te onderscheiden voor de scheidsrechters, hierdoor worden aan beide kanten 2 onterechte strafballen gegeven.

Heeze-Culemborg 5-3
3e thuiswebsite is scheepsrecht voor Heeze, ondanks dat de verdediging zo lek als een mandje is.

Liberty-Oirschot 1-3
Wat is er met Liberty gebeurd dit seizoen? Oirschot in vorm en pakt 3 punten.

Boxmeer-Berlicum 2-1
Boxmeer is echt een dramatisch team, maar met hulp van de scheidsrechters winnen ze van een degradatie concurrent.

Bommel- DQ 1-3
De mannen uit Bommelerwaard beginnen in zichzelf te geloven na 6 punten tegen 2 matige tegenstanders. Nu er een titelkandidaat op bezoek komt is de droom weer voorbij en kunnen de mannen zich focussen op de middenmoot.

Bierhapper | 20/09

Bierhapper is terug! Vorige week om de een of andere reden niet kunnen posten (beheerders pas alsjeblieft het lijstje met verboden woorden aan).
Let’s go!

Wijchen - Shot 1-4
Wederom een glansrijke overwinning voor de blauwhemden. Weliswaar tegen peppi afgelopen zondag en kokki de zondag ervoor, maar toch. Shot drukt duidelijk zijn stempel. Óf dit ook gaat lukken in de stad van het ‘strafcornerkanon’? Zeker! De studs zijn nog lang niet uitgespeeld en blazen de Wijchenaren omver. Natuurlijk prikt het strafcornerkanon nog wel een goaltje. BLAUWWWWWW!!!

HOCO - Uden 2-3
De donderpreek van Giel de Winter na de eerste speelronde heeft zijn werk gedaan en de oranjebrigade heeft van Liberty gewonnen. Knap hoor mannen! Ik hoorde dat ‘De nieuwe spits van Liberty’ wel weer zoals vanouds zijn goaltje heeft meegepakt, das dan wel weer lekker. De Udenaren krijgen het deze week iets te hoog in de bol door te denken dat ze een uitdager zijn van Shot en hockeyen zich stuk op een hele grote lijn waspoeder die de formatie uit Oisterwijk op het veld heeft gestrooid. Laatste minuut scoort de spits toch nog het gewenste goaltje voor Uden.

Heeze - Culemborg 6-6
1-10 en 5-5. Lijkt toch net alsof we in een Micky Mouse competitie zijn beland! Zoals Bloed Irritant Ventje ook al aangaf: Heeze is de grap van de competitie. De ploeg uit klein-Eindhoven speelt aanstaande zondag de 3e (!?) thuiswebsite op rij (hoe is dit in godensnaam mogelijk?) en ontvangen de kersenboeren. Een draak van een website eindigt in een bizarre uitslag: 6-6. Geniet ervan mannen!

Liberty - Oirschot 2-1
De ploeg uit Dongen is uit op revanche na twee verloren speelrondes. Zoals de Dongense coach ook al aangaf: يجب شرب المزيد من البيرة!
Waar Liberty de zaakjes dit seizoen minder goed op orde lijkt te hebben, heeft Oirschot de turbo aangezet. De 1-1 tegen een promotiekandidaat moeten de Brabantse boeren goed hebben gedaan. De coach van Liberty komt echter met een tactisch masterplan en brabbelt in onverstaanbaar Nederlands: النتيجة يا رفاق!. De Dongense spits legt na deze uitleg 2 balletjes in het mandje.

Boxmeer - Berlicum 1-3
De verkiezing van grootste degradatiekandidaat komt denk ik op naam van Boxmeer. Een 12-0 verlies volgt op een 0-4 verlies en daarmee hebben de Duitsers eigenlijk al voor hun degradatie getekend. Ook tegen Berlicum kunnen ze geen vuist maken en de kersverse 3e klassers vertrekken met drei punkten.

Bommelerwaard - Don Quishoot 1-4
Een prima start van het seizoen voor beide ploegen. De ongewassen stUdenten uit de lichtstad weten in een enerverende website de winst naar hun toe te trekken. De scheidsrechters van Bommelerwaard proberen dit nog te voorkomen, maar ook zij kunnen het niet tegenhoUden. Na afloop blijkt dat de studs al hun volle wasmanden hebben meegenomen. Met wat gestolen shampoo besluiten ze onder de douche in Bommel deze kleren even te wassen, want de energierekening is toch wel erg duur geworden. ‘Eindhovuuuuuuh’ aldus de aanvoerder van DQ.

Halter | 19/09

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Wijchen - SHOT
1-6
Een monsteruitslag zoals we deze de afgelopen twee weken hebben gezien zie ik niet terug in mijn glazenbol. Toch verwacht ik geen lastige dag voor de Tilburgse stUdenten.

HOCO - Uden
1-4
Hoewel HOCO thuis speelt zal het dertiental tegen Uden alsnog te kort komen. Al verwacht ik dat de twee ‘uitblinkers’ alsnog hun stempel zullen weten te drukken. Gezeik…

Heeze - Culemborg
3-1
Beide weten het begin van dit seizoen nog geen hoge ogen te gooien. Heeze zal deze website wel aan het langste eind trekken. Hopelijk lukt het ze deze week volledig op eigen kracht.

Liberty - Oirschot
2-4
Gelet op het verleden zou dit een gelijkwaardige partij moeten zijn. Echter wanneer we naar de laatste uitslagen kijken lijkt Oirschot dit seizoen de zaken beter op orde de hebben.

Boxmeer - Berlicum
0-3
Berlicum is met 4 punten uit twee (uit) websiteen goed aan het seizoen begonnen. Boxmeer daarentegen heeft twee kansloze nederlagen te verwerken. Daar komt nu een derde bij en Berlicum weet ik zijn derde uitwebsite op rij punten mee naar huis te nemen.

Bommelerwaard - Don Quishoot
2-2
Ik verwacht hier een spannende pot welke gelijk op zal gaan. Een deling van de punten lijkt dan ook terecht. Bommel wint de derde helft van de brainport nerdos.

De estafette | 19/09

Deze week een paar spannende potten op de planning. Wat er op de eerste 4 kwarten gebeurd interesseert me eigenlijk geen reet dus laten we maar over gaan op het belangrijke werk.

Wijchen-Shot
Ook in het 5e kwart zullen de Tilburgse blauwtjes het zwaar krijgen tegen de valsspelers van Wijchen. Wijchen gooit tijdens de estafette meer bier over hun shirt dan in de mik. Gelukkig kunnen de mannen uit Tilburg sneller adten dan hun schaduw en winnen ze alsnog, welverdiend, de estafette.

HOCO - Uden
Hoco heeft veel jonge gasten in het team die nog niet echt weten wat zuipen is. Aan de andere kant is Uden zo goed als gepensioneerd betreft de derde helft. Maar ik verwacht dat de ervaring ze erdoorheen zal slepen.
geen snelle estafette, wel een spannende.
Uden wint.

Heeze - Culemborg
Culemborg gaat ook deze verliezen, gezien ze van de kerk niet mogen drinken op zondag.
Heeze aan de andere kant verliest ook want ze besluiten bij gebrek aan een tegenstander toch maar om hunzelf naar de ratten te helpen.

Liberty - Oirschot
Liberty kan beter snuiven dan zuipen, Oirschot wint door een felle start en de coach aan het eind van de estafette trekt de winst nipt over de finish.

Boxmeer - Berlicum
Geen flauw idee wat hier gaat gebeuren, Boxmeer heeft vorig jaar weinig zuipkunsten vertoont en ook Berlicum is nog een blackbox. waarschijnlijk niet veel soeps dus... succes mannen, moge de snelste winnen.

Bommelerwaard - Don Quishoot
Dit belooft een knaller te worden. Bommel heeft menig maal laten zien dat ze goed kunnen tanken maar ze maken een cruciale fout. Het zusje van de aanvoerder komt aanmoedigen en dit geeft de studs extra kracht. Als echte bouwstofzuigers kiepen ze zo 5 bier achter de kiezen.
Bommel wil een rematch en wint van de Donkey B opstelling gevuld met feuten.