Speelronde 2

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3D
  • 13/09
  • 1923

Shot laat duidelijk zien dat ze uit de 2e klasse komen en zet meteen dubbele digits op het scorebord. Heeft de coach Maccie getrakteerd? Waarschijnlijk niet.. De promovendi Cul & Cum hebben het meteen tegen elkaar mogen afleggen, jammer C(n)ul.

Deze week weer een vers lijstje:

Shot - Boxmeer
Oirschot - Wijchen
Uden - Liberty
Bommelerwaard - HOCO
Don Quishoot - Culemborg
Heeze - Berlicum
Reageren

Bloed irritant ventje | 19/09

Heeze grootste grap van de hele competitie.
Scheidsrechters die gratis cadeautjes weggeven en doen alsof ze weten wat ze doen.
Nummer 9 en de aanvoerder zijn de meest gehandicapte van de hele competitie.
Die gaan dit seizoen nog wel wat kaartjes pakken uit.

Zoef | 18/09

Shot ga weg

Billy de Clown | 16/09

Shot – Boxmeer (4-2)
Vorige week heeft Shot met 10-1 gewonnen van de absolute ondergrens. De Spaanse keeper van Shot heeft een rustig dagje gehad, wel is hij duizelig geworden van alle koprollen die hij heeft gemaakt na elk gemaakt doelpunt. De duizeligheid is nog niet weggetrokken en daarom duikt hij naast elke bal. Hierdoor laat hij beide counters van Boxmeer door. Helaas kan Boxmeer gewoon niet hockeyen en krijgen ze er zelf 4 om de oren.

OirschotWijchen (2-2)
Oirschot heeft dit weekend een Ibiza Party dus de ananassen en kokosnoten zijn al ingekocht. Helaas voor Oirschot spelen ze zelf ook als kokosnoten. Wijchen heeft vorige week aan Uden laten zien hoe het eraan toe gaat in de derde klasse en denken hierdoor dat ze supergoed zijn. Dat is natuurlijk niet zo, tegen een stel kokosnoten lukt het Wijchen niet om te winnen. De kokoskeeper wordt twee keer gechipt, hiermee wordt de eindstand bepaald.

Uden – Liberty (3-0)
Uden heeft vorige week kennis gemaakt met de derde klasse. Ook deze zondag komt Uden weer tegen een beunploeg, Liberty. Nadat Liberty vorige week 2-3 heeft verloren in eigen huis hebben ze zo veel Desperados en Corona gedronken om het verdriet weg te drinken dat ze nog steeds dronken zijn. Dit resulteert in een gemakkelijke winst voor Uden die een herstart probeert te maken dit seizoen. Eindstand 3-0.

Bommelerwaard – HOCO (6-1)
Bommelerwaard heeft vorige week gewonnen tegen de club van de vrijheid. HOCO is keihard ten onder gegaan tegen het stUdentenclubje uit Eindhoven en moeten proberen dit recht te gaan zetten. De keepert van HOCO heeft zijn smurfenpak weer aangetrokken om ballen proberen tegen te hoUden, dit blijft helaas alleen bij proberen. Bommelerwaard heeft het op zijn heupen gekregen en scoort goal na goal, die zielige smurf toch. Ook clowntje Billy mag weer minuten gaan maken na zijn toverkunsten van vorige week. Hij heeft een paar afleveringen van Pipo de Clown en Mamaloe gekeken en ziet dat er nog ruimte is voor verbetering. HOCO scoort toch nog een goal omdat Bommelerwaard alvast is gaan douchen.

Don Quishoot – Culemborg (1-0)
Donkey Shoot blijft toch altijd een stel ezels die denken dat ze voetbal spelen. Toch hebben ze afgelopen week weten te winnen tegen het G-team uit Zweden, knap hoor! Deze week komen de ezels tegen FC Culemborg, of is het toch HC Culemborg? Nou goed deze ploeg kan er in ieder geval ook niks van. De stUdentenploeg uit Eindhoven wint met 1-0 omdat de scheids een shootje over het hoofd zag, in werkelijkheid werd de bal vol de kruising in geschoten met de voet. Fair play mannen!

HeezeBerlicum (1-5) + een rode kaart voor nummer 8 Heeze.
Heeze heeft vorige week hockeyles gekregen van Shot. Dat is natuurlijk geen lekkere binnenkomer voor deze ploeg. Het schijnt dat de nummer 8 van Heeze afgelopen week maar één scheidsrechter heeft neer gehoekt in plaats van twee. Mooie progressie, zet deze lijn door. Maar goed even tot de orde van de dag. Heeze heeft nog niet veel opgestoken van de hockeyles en verliest daarom wederom met dikke cijfers. Wel weet Roel een goaltje mee te prikken omdat de mannen van Berlicum staan te loeren naar het wonderlijk schoon wat er aan de zijlijn staat te kijken, Heeze Dames 1 we zien jullie snel ;).

PrinsTOTO | 15/09

Shot - Boxminder
Studs uit TIlburg te goed voor merendeel van deze poule, zo ook de anti-hockeyers.
6-0

Oirschot - Wijchen
Oirschot en Wijchen allebei met 3 punten op zak. Door het thuisvoordeel van Oirschot zal het spannend worden maar Wijchen en hun strafcorner kanon gaan er met de winst vandoor.
3-5

Uden - Liberty
Uden is wakker geschud door het Bestuur na vorige week en Liberty op zoek naar de broodnodige punten. Uden heeft de arbitrage mee.
3-1

Bommelerwaard - Hoco
website met wat historie van vorig seizoen. Bommel verassend goed begonnen en Hoco niet. Bommel thuis altijd lastig voor uitspelende teams en als dat Hoco is dan is het helemaal gesneden koek voor de Bommelboys.
3-1

Don Quishoot - Culemborg
Don Quishoot wilt het voorbeeld van hun mede stUdentenclub volgen en voor promotie gaan. Culemborg na vorige week met hun gedachten alweer in de 4e klasse.
6-2

Heeze - Berlicum
Heeze krijgt een herkansing voor hun publiek om hun eer te herstellen. Berlicum wilt nog een keer drie punten meenemen naar hun thuisbasis. Heeze wint in het laatste kwart via een discutabele strafbal.
5-4

De 13e man | 15/09

Met 2-3 van Liberty winnen is ook een afgang, laten we wel wezen. Komende zondag kun je revanche nemen.

papito | 15/09

@de 13e man
Afgang van Bommel vorige week???
Volgensmij gewoon gewonnen uit bij Liberty

Bierhapper | 15/09

s

De 13e man | 15/09

SHOT - Boxmeer
De mannen van SHOT en Boxmeer hebben beide hun visitekaartje afgegeven vorige week. Twee uitersten tegenover elkaar. De stUdentjes lopen twee kwarten naast hun schoenen, maar het hockey zal zegevieren.
5-1

Oirschot - Wijchen
Mooiste potje van het weekend. Bij Wijchen zijn ze niet gewend om te sporten met dergelijke hoeveelheid fijnstof in de lucht. Het gebrek aan zuurstof zal niet alleen bij de spelers zijn doorslag geven. De linkse rakkers laten zich welwillend Bestelen van de overwinning.
3-2

Uden - Liberty
Deze website komt voor Uden als een bevrijding. Aan het eind van een fijne parkwandeling resteert op het scorebord:
5-0

Bommelwaard - HOCO
Na de afgang van beide ploegen van afgelopen week, wordt dit een vroege do-or-die website. HOCO heeft wél een Vin Diesel look a like in de gelederen en wint de website in de blessuretijd van de bierestafette.
3-4

Don Quishoot - Culemborg
Welkom in de 3e klasse Culemborg. Geniet van het verdere verloop van het seizoen.
8-0

Heeze - Berlicum
Die Gele Wände zal wederom acte de precense geven en schreeuwen de geelhemden over het thuiscomplex. De connectie tussen het publiek en de hechte defensie bezorgen Heeze weer vertrouwen voor het verdere verloop van de competitie.
2-0

Bloed irritant ventje | 15/09

Shot-Boxmeer 8-2
StUdenten laten zien dat ze niet thuis horen in 3e klasse, zijn al zat na het 3e kwart dus incasseren nog 2 goals.

Oirschot- Wijchen 2-3
Wijchen laat zien dat ze richting de 2e klasse willen, kanon laat zien dat die er is 3 goaltjes.

Uden-Liberty 1-1
Saaie pot beide teams geen zin dus gelijkspel

Bommel-HOCO 3-2
Beide teams spelen anti-hockey
Bommel laat zien dat ze met 13 man in het veld staan laatste secondes discutabele 3e strafbal die erin gaat

Donkey-Cul 3-0
StUdenten laten zien dat Cul niks te zoeken heeft in de 3e klasse.
Overklassen de gasten uit Cul volledig maar vergeten er meer in te prikken.

Heeze-Berlicum 2-4
Heeze heeft nog wat recht te zetten na de blamage van vorige week, maar daar wil Berlicum niet aan meewerken.
Berlicum trekt de lijn van vorige week en vorig seizoen door en scoort gemakkelijk

De Messias | 15/09

Shot - Anti-Hockey
De anti-hockeyers gaan met een bedroefde instelling de website in. Shot gaat vol gas geven zodat ze na de rust kunnen stoppen. Het dieptrieste hockey van Boxminder blijkt hun eer aan te doen en de aanvoerder weet het 2 kwarten vol te hoUden.
7-0

Oirschot - Wijchen
Wijchen wilt met de drie punten weer richting Nijmegen. Oirschot wilt met behulp van de arbitrage hier een stokje voor steken. De eerste drie kwarten lijkt dit te lukken totdat het kanon van Wijchen wakker wordt en er toch een puntje uit sleept voor zijn ploeg,
2-2

Uden - Liberty
Uden wilt promoveren. Liberty ook. Uden heeft een scheidsrechtersduo gevonden die hun wilt helpen dus Liberty moet aan de bak. Helaas zit de conditie niet mee bij de heren uit Dongen en beginnen ze slidings te maken met als gevolg 2 rode kaarten. Uden 2 strafballen toegekend gekregen.
4-1

Bommelerwaard - Hoco
Bommel ruikt bloed na vorige week de drie punten mee te nemen uit Dongen. Hoco ondanks het arbitragevoordeel in Oisterwijk toch verloren van Donkey. Hoco uit is namelijk nog triester dan als ze thuis spelen. Bommelerwaard ook met hun beroemde thuisvoordeel een maatje te groot voor de Oisterwijkers.
3-0

Don Quishoot - Culemborg
Culemborg nu al met een been terug in de 4e klasse na vorige week voor eigen publiek verloren te hebben van Berlicum. Don Quishoot goed gewonnen van de vespaboys. Culemborg zal niet moeilijk zijn voor de stUdentjes. Culemborg na 3 kwarten al gedegradeerd.
4-0

Heeze - Berlicum
Heeze is, na de deprimerende vertoning op eigen veld vorige week tegen shot, gebrand om te winnen met deze herkansing voor de thuissupporters. Berlicum lijkt daar de ideale tegenstander voor. Heeze laat zien wat ze in huis hebben inclusief de kapriolen van de man met de fluit.
5-2

Dave | 15/09

Shot-Boxmeer 5-0
Bij rust is de eindstand al bepaald en laat Shot het erbij.

Oirschot-Wijchen 3-3
Wijchen de betere partij, maar Oirschot speelt thuis.

Uden-Liberty 2-1
Liberty maakt het Uden heel moeilijk, maar in de laatste minuut wordt het toch beslist.

Bommel-HOCO 3-1
Middenmoot tegen middenmoot, maar HOCO speelt uit.

DQ- Culemborg 5-1
Makkelijke pot voor de mannen uit Eindhoven.

Heeze-Berlicum 2-0
Heeze heeft wat recht te zetten en daar hebben ze een ideale tegenstander voor.

Oude Garde | 14/09

Dames en heren! De eerste speelronde heeft voor een spektakel gezorgd in de 3e klasse.

Shot - Boxminder
Willem ii speelt sinds dit seizoen op de vrijdag avond dus dat is te merken op de zondag. Vorige week Heeze de deksel op de neus gegeven dat zijn ze deze week weer van plan met Boxminder. Het anti-hockey van Boxmeer zorgt wel enigzins voor verrassing in het 1e kwart maar daarna weten de stUdenten toch weer zich te laten functioneren.
6-1

Oirschot - Wijchen
Oirschot en Wijchen, bekende namen in deze poule. Beide 3 punten en Wijchen knap gewonnen van de oranjefanfare uit Uden. Oirschot laat weer eens zien hoe efficient ze thuis kunnen zijn. Alleen de gelderse mannen laten zich niet uit het veld slaan en hun cornerspecialist heeft er genoeg van en neemt het heft in in eigen hand en zorgt voor de 3 punten.
3-4

Uden - Liberty
Uden wilt geen gezichtsverlies voor eigen publiek na vorige week en Liberty wilt ook weer eens winnen. De Oranjefanfare regelt een scheids die bijziend is met vaderlandsliefde en Liberty dus kansloos. Die krijgen er na de eerste helft genoeg van en stoppen er mee dus 3-0.
3-0

Bommelerwaard - Hoco
Bommel komt verassend goed uit de startblokken door te winnen van de senioren uit Dongen. Hoco daarentegen heeft 5 goals moeten incasseren op eigen veld van de stUdenten uit de lichtstad. Hoco met een gebrek aan zelfvetrouwen en sos kansloos tegen de hongerige bommelboys. CaptainSos wordt na de 3e tegengoal erg nijdig en begint te slaan met sticks en krijgt de rode prent. Terwijl het vorig jaar andersom was. Bommel aan het einde van de middag met 6 uit 2.
4-2

Don Quishoot - Cul
Donkey een goede overwinning geboekt in Oirsterwijk afgelopen zondag. Cul heeft een de drie punten uit handen moeten geven op eigen veld aan degradatie concurrent Cum. Ze zullen vast willen winnen van de stUdenten maar dat wordt hem niet en ze worden door de studs nu al zeker de degradatie ingeholpen.
4-0

Heeze - Cum
Heeze heeft een herkansing gekregen van de KNHB om hun eer te herstellen voor eigen publiek na die afstraffing van vorige week. Cum heeft de eerste punten binnen van het seizoen en gaat op zoek naar meer. Heeze weet een scheids voor hun te winnen en weet zo de 3 punten in Heeze te hoUden.
4-1

b1tt3erbal | 14/09

Shot - Boxmeer
StUdentjes uit Tilburg zijn op dreef en vegen ook de vloer aan met West-Duitsland. Kwaliteitsverschil is simpelweg te groot en Boxminder mag blij zijn dat de stUdentjes na 3 kwarten al aan het bier gaan.
6-0

Oirschot - Wijchen
Oirschot prima start van het seizoen, maar Wijchen is toch wel van een ander kaliber. Oirschot begint leuk en legt er met het thuisvoordeel 2 in waarnaar het strafcornerkanon uit Gelderland er rustig 4 in het netje legt.
2-4

Uden - Liberty
Uden is uiteraard uit op revanche na de nederlaag tegen een waarschijnlijk directe concurrent voor een promotieplekje. Liberty is ook dit jaar weer pure middenmoot, daar kan ook de nieuwe spits en het tactisch wonder in de vorm van de nieuwe coach niks aan doen. Oranjehemden winnen eenvoudig op het blauwe veld.
4-1.

Bommelerwaard - HOCO
Bommelboys krijgen het te hoog in hun bol na per ongeluk te hebben gewonnen in Dongen. Sos en Pep willen na duidelijke blamage tegen de studs de eerste 3 punten bijschrijven. Spannende pot, 4 goals, 3 groene kaarten, 2 gele en loslopende hond op het veld.
2-2

Don Quishoot - Culemborg
Nerdjes hebben precies berekend hoe hoog ze ballen moeten scoopen zodat de bal precies daalt in de lijn van de zon. Betuweboys snappen helemaal niks van die berekening en gaan hard af.
6-0

Heeze - Berlicum
Mijn god, wat is er zaterdagavond allemaal gezopen in Heeze? Als zelfs Marcel Balkestein strafballen op de paal gaat pushen in de reserve 4e klasse is het wel erg bont gemaakt de avond ervoor. Desalniettemin pakt Heeze revanche tegen de cumboys die zich gewillig naar de strafbank laten begeLeiden.
3-0

Ratta | 14/09

Jaja Dames, Heren, Moeders en zusjes de 1e ronde van het nieuwe seizoen was weer een goede. Op naar Ronde 2!!

Shot-Boxminder

Shot die heeft laten zien waarom ze hier gekomen zijn, om te winnen en weg te wezen uit de 3e klasse. Daarom krijgt Boxminder met hun anti-hockey even op de klote van Shot en gaan ze er met dubbele cijfers vanaf.

11-0

Oirschot-Wijchen

weinig over te zeggen, Spannende pot

2-2

Uden-Liberty

Liberty die ondanks hun nieuwe (onzichtbare) spits verloren van de Puppys uit Zaktbommel, wat is daar gebeurd vragen wij ons allemaal af. Liberty zelf ook en staan daarom nog steeds verbaasd op het veld en zien in het 1e kwart de bal niet zo goed waardoor die er al 3x in ligt, dan gaan ze Hockeye en krijgen ze er maar 2 tegen in 3 kwarten.

5-0

BommelPups-Witte tovenaars

BommelPups gewonnen?!!! De 3e klasse verrast ons weer is. Hoco flinke pakkies gekregen van de Donkeys, het zal wel terecht zijn. Als we heel eerlijk zijn vinden we HOCO allemaal de leukste club om tegen te hockeyen, daarom des te groter de pret als je weet te winnen van de doorgesnoven prinsjes uit Oirshot. Daarom ook deze keer denk ik dacht de Pups het winnen.

3-1

Donkey-Kuilenberg

Kort maar krachtig, Kuilenberg krijgt flinke ballie en kunnen na 2min al beginnen me douchen en spullen verzamelen voor de 4e klasse, want na deze website zijn deze jongens mentaal al gedegradeerd.

8-0

Heeze-CUM

Heeze heeft nog een groot gat in het zelfvertrouwen zitten nadat zij een flink pak slaag hebben gekregen van de stUdenten uit tillie. Daardoor krijgen ze in 8min de 0-1 tegen maar worden wakker en schrapen wat vertrouwen van de muren van de kleedkamer en winnen de website maar net.

4-1

Papito | 13/09

Shot-Boxminder
Tilburgers vorige week een directe concurrent de afgrond in gespeeld dus zullen ze ook geen moeite hebben met de duitsers uit oost-brabant. De captain van boxminder wilt handhaven dit seizoen en neemt een hypotheek om voor elke website een lading wit goud te kunnen nuttigen. Alleen is boxminder met hun anti-hockey en rijkelijk gepoederde neusjes nogsteeds geen partij van de kersverse tilburgers.
8-0

Oirschot-Wijchen
Wijchen vorige week een van de degradanten op de pijnbank gelegd dus zullen deze nep-eindhovenaren ook geen partij kunnen vormen voor het strafcorner kanon van Wijchen. Oirschot wel effectief op eigen veld dus er zullen veel goals vallen.
3-5

Uden-Liberty
De trieste degradanten uit Uden zullen hun gezicht willen redden voor eigen publiek en punten pakken en Liberty wilt de punten mee naar Dongen nemen. Het G elftal van Oranje weet gebruik te maken van de gemiddelde leeftijd van Liberty en verdedigen de eerste 2 kwarten en gaan de laatste 2 kwarten vol druk zetten. Liberty zijn keeper weet het weer is te verneuken voor zijn ploeg en veroorzaakt in de laatste 5 minuten 2 strafcorners en een strafbal waardoor zijn ploeg het weer eens laat liggen. Hierdoor wordt nummer 11 van Liberty boos op zijn keeper en gooit zijn stick naar de goalie en die rent bang van het veld.
4-2

Bommelerwaard-Sos
Bommel goede overwinning vorige week op Liberty en doet alles eraan deze week om deze zondag op eigen veld weer de drie punten binnen te slepen. Hoco uit altijd matig en het wordt helemaal erg als de aanvoerder na een overdosis in het tweede kwart het veld moet verlaten. Geen gevaar meer dus voor Bommel. Makkelijke overwinning.
4-1

Don Quishoot- Culemborg
Donkey vorige week prima gespeeld en een overwinning op Hoco behaald en Culemborg weet nu al dat ze een zwaar seizoen gaan krijgen na vorige week op eigen veld de punten naar Brabant hadden moeten laten gaan. Culemborg begint goed maar krijgen in de tweede helft een lesje veerkracht van de studs en verliezen daarna de website en de derde helft.
4-1

Heeze-Berlicum
Heeze vernederd door een mede degradant uit de 2e klasse oftewel dramatisch. Ze krijgen een herkansing om zich te laten zien voor eigen publiek en dat doen ze ook. Naeen crisis beraad en een financiele injectie weten ze een fatsoenlijke coach en wat gemotiveerde jochies uit de JA1 te vinden. Berlicum nipt gewonnen op bezoek bij een degradatie concurrent en hebben goede hoop te handhaven alleen Heeze denkt daar anders over en geven de hele 4 kwarten gas om zo snel mogelijk uit de min te komen. Lukt niet helemaal dit helaas maar ze weten te winnen met wat behulp van de arbitrage.
3-1

Halter | 13/09

Shot - Boxmeer
5-0
Shot nu al de gedoodverfde kampioenskandidaat? Dat mogen ze dan deze week laten zien. Boxmeer afgelopen weekend kansloos verloren van Oirschot, dus die zullen wat willen laten zien. Maar dat lukt ze niet. Kans- en roemloos ten onder tegen de stUdenten uit Tilburg.

Oirschot - Wijchen
1-3
Zoutloze pot waarbij Wijchen waarschijnlijk wel aan het langste eind zal trekken. Oirschot zal ook dit seizoen weer genoegen moeten nemen met een plekje in de middenmoot.

Uden - Liberty
3-0
Liberty stelt niet veel voor dit seizoen (hoe verlies je anders van Bommel??). De oranje mannen van Uden zullen gebrand zijn op revanche na vorige week en er vol in vliegen. Gemakkelijke overwinning waarbij de eindstand eigenlijk geen goede weerspiegeling is van het websitebeeld.

Bommelerwaard - HOCO
2-1
HOCO speelt uit dus verliest.

Don Quishoot - Culemborg
3-1
De stUdenten uit Eindhoven zijn simpelweg beter dan onze vrienden van boven (tussen?) de rivieren. Echter weten ze dik kwalitatieve overwicht niet duidelijk om te zetten in een grote uitslag. Culemborg gaat het lastig krijgen dit seizoen.

Heeze - Berlicum
2-4
Heeze heeft na het pak op de broek van afgelopen weekend nog bibberende beentjes. Nadat ze snel op achterstand komen tegen Berlicum, rechten ze in de tweede helft de rug. Echter slaat in het laatste kwart de angst bij Heeze toe en neemt de promovendi de tweede drie (uit)punten mee naar huis.

Hockey=Leven | 13/09

Shot – Boxmeer
7-1
De mannen van Shot hebben vorige week laten zien dat zij uit fijn hout zijn gesneden, hierom denk ik dat zij duidelijk de overhand zullen hebben in deze website. Ook aangezien Boxmeer, in eigen huis, niet was opgewassen tegen de boerse boys van Oirschot.

OirschotWijchen
4-2
Spannende pot, beide teams hebben vorige week de eerste pot gewonnen en dus een prima start van de competitie. In deze ware kraker geef ik toch het voordeel van de twijfel aan de boeren uit Oirschot. Ze zijn gedreven en smachten naar een seizoen in de tweede klasse. Succes!

Uden – Liberty
3-3
Beide teams hebben iets te bewijzen na de blamage van afgelopen weekend. Tijdens deze spannende pot zal het er om hangen, daarom geef ik deze pot een gelijkspel. Veel plezier tijdens deze pot en houd elkaar heel!

Bommelerwaard – HOCO
5-1
Bommel tegen Hoco, wauw wat een kraker… Gezien de uitslagen van afgelopen weekend, vind ik dit wel een terechte uitslag. Succes hé.

Don Quishoot – Culemborg
3-2
Culemborg zal, na het nipte verlies van vorig weekend, gebrand zijn om komend weekend met punten de website te verlaten. Echter denk ik dat Don Quishoot aan het langste eind zal trekken en winst in eigen huis zal hoUden.
Errrug benieuwd naar de uitslag, succesmannen!

HeezeBerlicum
4-3
Heeze mag het voor de tweede keer op rij thuis gaan laten zien. Na het ruime verlies van vorige week, hebben ze wel wat te bewijzen aan hun supporters. Daarom denk ik dat ze komend weekend alles zullen geven en in het laatste kwart de winst over de streep zullen trekken.


En denk erom, hockey=leven