Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Geplaats door: SjonBeton ( )

  • 3D
  • 24/08
  • 1363

De kaarten zijn weer geschud. Poule D beloofd een mooie competitie te worden met maarliefst drie degradanten vanuit de tweede klasse. Schroom niet om je voor te stellen, als je nieuw bent in de derde klasse. Het zal vast weer gezellig worden met de voorspellingen.
Reageren

Heezeginger | 11/09

Shot wordt lachend kampioen.

Heezeginger | 11/09

Shot wordt lachend kampioen.

Ratta | 11/09

@BIERHAPPER

Spits was vandaag vrij onzichtbaar

Bierhapper | 11/09

HOCO - Don Quishoot 2-1
De omhooggevallen mannen zijn nog maar nét thuis van Draaimolen of ze mogen al weer aantreden tegen de ongewassen Studs uit Eindhoven. Met het witte poeder nog vers onder de neus weten ze er wel 2-1 uit te slepen. Na de website weer lekker op de Vespa naar papa en mama!

Boxmeer - Oirschot 1-4
HC Bal op het dak tegen HC kapotte stick. Saaie website met een effectief Oirschot.

Culemborg - Berlicum 2-0
Een echte degradatiekraker op de eerste speeldag! In de Betuwse zandbak weet de Gelderse ploeg de punten thuis te hoUden, met hulp van de man met de fluit. 2 onterechte strafcorners zullen de bezoekers de das om doen, die met een heerlijk bakje kersen weer naar het Brabantse landschap trekken.

Liberty - Bommelerwaard 3-2
Middenmoot vs. Middenmoot. Ik val al bijna in slaap als ik aan deze website denk. Het schijnt dat Liberty wel een leuke nieuwe spits heeft, die er misschien wel een paar in pist. Na de website een heerlijke Corona/Desperados bierestafette, die Bommelerwaard dan wel weer wint. Chapeau!

Wijchen - Uden 2-3
Erg benieuwd naar deze website. De ploeg die vorig seizoen misschien wel had moeten promoveren tegen die ploeg die ten koste van iedereen het kampioenschap/promotie binnen wil spelen. Heel benieuwd of de Udense defensie het strafcornerkanon uit Wijchen van scoren weet af te hoUden. Spannende pot!

Heeze - Shot 1-4
Nog een stUdententeam in de 3e klasse. Onderling zullen DQ en Shot een eigen strijd voeren over welk stUdententeam het leukste van Brabant is, succes daarmee mannen.
Heeze is net als Shot een andere degradant uit de 2e klasse. Een gebrek aan hockeyend vermogen breekt de club uit conglomeratie Eindhoven helaas op.

Billy de Clown | 09/09

HOCO-Donkeyshoot (1-3)

Nadat Billy in de zomerstop als clown verschillende kinderen aan het huilen heeft gekregen mag hij eindelijk weer beginnen met hockeyen. Tijdens het circus heeft hij goed naar de goochelaar gekeken en tovert een snelle 1-0 uit zijn hoed. Donkeyshoot bewijst dat het Don Quishoot is en stoot zich niet 3x tegen dezelfde steen. Billy is zijn clownschoenen vergeten uit te trekken... Strafbal! Hierna deinst Don Quishoot door!

Liberty-Bommelerwaard (0-2)

Liberty heeft een super sunday funday. Hou het maar op sunday. Super zal het niet zijn en fun ook niet. Naast de Desperados en Coronas stromen de tranen ook langs de wangen van het publiek.

Wijchen-Uden (1-3)

Wijchen begint goed aan de website maar vergeet de nummer 23 van Uden in de gaten te hoUden. Deze geweldenaar scoort 3x!

Boxvol-Oirschot (1-3)

Of Boxvol daadwerkelijk de boxvol krijgt van Oirschot vragen wij ons eigen af. DJ Kroeshaar maakt een doelpunt.

Culemborg-Berlicum (0-0)

Berlicum uit, altijd makkelijk. Behalve voor Culemborg. Beide ploegen komen uit de 4e klasse. Publiek is de grote verliezer. website eindigt in de brillenstand, nul-nul beide ploegen krijgen het niet voor elkaar om de bal tussen de palen te krijgen.

Heeze-Shot (2-2)

Nadat Roel een zomer lang als vlag heeft gefungeerd is het tijd om weer te gaan hockeyen. Na een lunch van Tapperij de Zwaan begint Heeze als gele kuikentjes aan hun 3e klasse avontuur. Terwijl Roel nog aan de paal hangt schiet Shot de 0-1 binnen. website gaat alle kanten op, beide ploegen zijn precies even effectief.

Postscriptum.

Wij kunnen nu al niet wachten tot de website Berlicum-Shot!

Papito | 08/09

SOS-Studs
Studs altijd een redelijk team die het ieder jaar net niet voor elkaar krijgen om in de top 3 te eindigen en Hoco die uit niks voorstelt en thuis altijd het heft in de handen van de scheidsrechters laat om punten te sprokkelen. Benieuwd of de studs wat verse krachten hebben weten te verzamelen om wellicht een promotie af te dwingen. Hoco uit altijd geen garantie op een website volgens de richtlijnen van de KNHB. De studs komen snel op voorsprong en daardoor lopen ze na 70 minuten het veld af met dank aan de arbitrage met 9 man. Sosboys had hun dagelijkse dosis witte poeder iets te vroeg gekregen van hun apotheker en de het team was zo van de weg kwijt dat ze geen gebruiken wisten te maken van de 3 strafballen en 2 rode kaarten voor de studs.
3-4

Liberty-Bommelerwaard
Liberty wederom weer niet gepromoveerd met dank aan hun eigen tradities op de zaterdagavond. Bommel was afgelopen seizoen de verassing van de tweede seizoenshelft na hun matige vertoning in de eerste 11 websiteen. Liberty heeft er wel vaak een handje van om de scheidsen wat toe te stoppen om zo de vrouwtjes langs de lijn tevreden kunnen hoUden en zodat hun eigen uitstapjes van hun neus naar witte goud hen de das omdoen. Daarnaast dachten de woestijnratten dat het zo gepast zou zijn om 9/11 te herdenken en ter ere van een zo gehete vrijheidsstrijder een feest te organiseren. Dat blijkt ook wel uit de kaarten die vallen aan hun kant. Dit zorgt voor veel commotie op en rond het veld.
3-1

Wijchen-Uden
Wijchen weer en van de vele ploegen die het elk jaar maar weer niet voor elkaar krijgt om naar de 2e klasse te promoveren. Uden net gedegradeerd dus die zullen vast te makkelijk denken over onze vrienden uit Gelderland en zullen daar vies van opkijken als ze daarmee kennis maken. Al met al rechten de Aliexpress Oranje-heren hun rug na een verassende 1e helft en geven wat gas bij.
2-3

Boxminder-Oirschot
De boeren uit net niet duitsland staat dit jaar een zware klus te wachten nu gratis 6 punten tegen Deurne weg is gevallen. Oirschot een ploeg die eigenlijk niks voorstelt maar die altijd wel genoeg punten haalt voor lijfsbehoud. Al met al wordt er door aanvoerder van de net-niet-duitser een beroep gedaan naar hun plaatselijke dealer voor het een en ander om hun ploeg de neus te laten poederen voor de website om zo iedereen strak aan het seizoen te laten beginnen. Helaas mocht het niet baten en pieken de mannen al te vroeg en valt alles in het 4e kwart om.
2-5

Culemborg-Berlicum
De eerste ploeg ooit in onze poule die boven de Waal gelegerd is en Berlicum die na al die jaren weer eens het licht heeft gevonden. Beide net gepromoveerd naar onze mooie divisie dus mogen beide ploegen eerst een website spelen waar ze nog niet kennis maken met alles waar het om draait in de 3e klasse.
3-4

Heeze-Shot
Nog nooit eerder gebeurd dat er 2 stUdentenclubs in deze poule zitten. Belooft veel goede derde helften dit seizoen heren! Beide teams net gedegradeerd en hun mannelijkheid kwijt. Ze mogen gelijk uitzoeken wie van hun nog de meeste testosteron over heeft na de beschamende afgangen van vorig seizoen. Belooft een troosteloze pot te worden zonder fysiek contact. Weinig spanning. Heeze thuisvoordeel van hun moeders.
2-1

Ratta | 08/09

Och Och Och het 2e afvoerputje van het nederlandse hockey gaat ook weer beginnen, Daarom gaan we ook maar weer is beginnen met de websiteen voorspellen:)

Hoco-DONKEY

de mannen van donkey krijgen meteen de witte mannen uit HOCO tegen, maar de man van het poedersuiker is helaas nog op vakantie, dus DONKEY gaat uit van een gemakkelijke overwinning. Maar helaas voor DONKEY hebben de mannen van HOCO leren hockeyen zonder toverpoeder dus blijkt het spannend te worden.

3-2

Liberty-Bommelboys

Een rivaliteit die sinds vorig jaar is ontstaan door wat vervelende gebeurtenissen zal ook zeker dit jaar voortstomen. Hopelijk blijft de rivaliteit op het veld want er is vernomen dat Liberty een klein feestje geeft waarbij ze dit keer waarschijnlijk wel al hun spullen goed bewaken.

4-2

Wijchen-Uden
Mannen uit de 2e klasse tegen de club die dit jaar misschien wel meedoet in de top. zal een spannende worden. weinig woorden veel daden.

3-4

Boxminder-Oirschot

2 teams die erg bekend zijn met de capriolen uit de 3e klasse zoals het gebruik van wat suplementen waar de nummer 10 van Boxminder maar al te bekend mee is. Dan moet Oirschot ook nog is hockeyen op die gekke ijsbaan van Boxminder, ik gok op een overwinning voor Boxminder.

3-1

Kuilenberg-Berlicum

2 promovendums die meteen uitzoeken wie de sterkste is, Berlicum krijgt het zwaar aangezien de mannen uit Kuilenberg niet te verstaan zijn en dus ook hun tactiek niet te lezen is. Zal een taaie pot worden voor beide.

3-3

Heeze-Shot

We hebben dit jaar jaar geluk met niet 1 maar 2 stUdentenclubs, dus dit jaar niet alleen goed afteren bij de Bommelboys en Donkey maar nu dus ook eindelijk bij Shot. Maargoed nu weer verder naar het hockey, Heeze gedegrageerd en Shot ook dus ff knokke wie nog een beetje mannelijkheid overheeft na vorig seizoen, daarom gok ik op een kleine knokpartij die uiteindelijk toch wordt gewonnen door Shot.

2-3

nou dames en heren, moeders en zusjes de rat kruipt zijn holletje weer in en gaat maar weer wachten op volgende week waar hij ook dan zijn ongezouten mening zal geven...... AJETO

Waalwijk | 25/08

Sorry, wij vinden de 3e klasse toch te spannend en hebben besloten dat onze tere kinderlichaampjes meer geschikt zijn voor de 4e klasse. Met vriendelijke groet, Ruurd en consorten.