Speelronde 22

Geplaats door: Adtje DES ( )

  • 3D
  • 30/05
  • 2194

Wat een apotheose kent de derde klasse dit seizoen! Zowel Feijenoord als Souburgh stunten met drie punten waardoor Krimpen definitief gedegradeerd is. De vlag kon uit bij de refos.
Feijenoord, Gouda en Souburgh zijn echter nog niet veilig. Wie oh wie gaat er volgen? Zondag gaat ook het antwoord geven op de vraag wie er tweede wordt. Voorne lijkt de Beste papieren te hebben na het gelijke spel tegen Dopie. Tijd om te voorspellen:

Dopie H1 - Feijenoord H1
Scoop Delft H1 - Voorne H1
Ypenburg H1 - Prinsenbeek H1
Capelle H1 - Tempo H1
Hoeksche Waard H1 - Souburgh H1
Gouda H1 - Krimpen H1
Reageren

Kantoorklerk | 12/06

Voorne naar de 2e, driewerf hoezee

Het griepje | 11/06

Beetje laffe hoeveelheid voorspellingen voor de laatste speelronde ... mag hopen dat we bij de terugblik weer wat meer enthousiasme zien. Succes morgen allemaal!

@Simon R. | 07/06

Namens de hele 3e klasse; gun Voorne de overwinning. Wij zoUden heel blij worden van een jaartje zonder hun.

Simon R. | 07/06

Ik kom gezellig naar de knorretjes in Delft! Scoop - Voorne, bvo!

Kusjes

Swappa54 | 03/06

Ik heb vandaag de hele dag niets gedaan. Hopelijk mag ik volgende week zondag weer fluiten en voor jullie een leuke pot verzieken.

Groetjes!

Simon

Adtje DES | 31/05

Dopie H1 - Feijenoord H1
Hoeveel geld heeft meneer de trainer moeten betalen voor de drie punten tegen HW? Het zal overigens makkelijk van zijn royale toelage afkunnen. Ik hoop dat de Prinsjes diepe zakken hebben voor volgend seizoen.
Dopie gaat hier in principe gewoon winnen, of de feuten moeten toevallig ook het reisje met de jaarclub gefinancierd willen zien vanuit de bankrekening van meneer de trainer.
Bij geen nieuw omkopingsschandaal: 4-0

Scoop Delft H1 - Voorne H1
Laten we hopen dat Voorne hier gewoon weet te winnen. Scoop heeft het gewoon net niet dit seizoen. Een redelijke keeper maar verder weinig kwaliteit in de ploeg.
Voorne gaan we uitzwaaien voor minimaal een seizoen. Op het zand bij HC Pijnacker wordt het 1-5.

Ypenburg H1 - Prinsenbeek H1
De mannen van Frank hebben een leuke middag bij de refos achter de rug en eindigen met de Prinsjes in eigen huis. De 3e helft zal gegarandeerd een stuk minder gezellig zijn.
Er zat ditmaal teveel keta in de scoopjes van Ypenburg en met ambulances en zwaailichten moet de halve ploeg afgevoerd worden. De prinsjes bakken er echter dusdanig weinig van dat ze alsnog zonder punten terug naar brabant mogen.
2-0

Capelle H1 - Tempo H1
Dikke Daan en zn tokkie vriendjes zijn volledig nat gegaan bij de scooterboys. Ik mag hopen dat ze er gigantisch hard ingefloten zijn, koekje van eigen deeg.
Thuis met de vertrouwde clubscheidsrechters gaat Tempo een zware middag tegemoet. De Robert Doornbos look a like pakt in het eerste kwart al geel voor het beledigen van de arbiters. Dikke Daan loopt voldaan van het veld richting de broodjes kroket.
3-0

Hoeksche Waard H1 - Souburgh H1
De Hoeksche heeft naast het kampioenschap ook nog een gulle donatie binnen geharkt voor wat extra hekwerk rondom het meest winderige complex uit de derde klasse. Hiervoor hoefde ze alleen Feijenoord te laten winnen. Prima deal mannen!
Thuis tegen de scooterboys zullen ze erop gebrand zijn mooi af te sluiten. Ik voorspel nog eenmaal een stevige billenkoek.
10-0

Gouda H1 - Krimpen H1
Gaat Gouda het kind van de rekening worden? Na een epische week Cherso keren de pubers terug het veld op en treffen ze de reeds gedegradeerde refos. Ik verwacht dat de kaasboys deze gewoon gaan winnen en zich daarmee ook handhaven. Een ploeg met genoeg potentie, zoals hieronder ook al aangegeven. De neus van Krimpen laat zich nog eenmaal gelden in de derde klasse en pakt een directe rode kaart.
4-1

Nog eenmaal genieten! Enjoy!

roze olifant | 31/05

Dopie H1 - Feijenoord H1
De mannen uit Rotterdam hebben flink lopen stunten tegen Hoeksche. Een scheids omkopen hebben ze knap geleerd van de voetbalbroer uit de stad. Stond Guzubuyuk hier ook op het veld? Dopie in naam van 3e klasse niet gewonnen. CHAPEAU!
2-1

Scoop Delft H1 - Voorne H1
Voorne uit de competitie. Ik heb er jaren van gedroomd en nu gaat het eindelijk werkelijkheid worden. Nepfeuten van Delft: gedraag je en verlies zondag. Voor iedereen beter als we volgend jaar niet naar de minst gezellige club van Nederland hoeven te gaan.
1-2

Ypenburg H1 - Prinsenbeek H1
Nog een website en dan begint het flaneerseizoen voor de mannen Frank. Hockeyen zit er niet meer in, het wordt pure krachttraining deze week voor een goeie pump tijdens het pinksterweekend. Prinsjes hockeyen ook al een tijdje niet meer.
3-0

Capelle H1 - Tempo H1
Daan moet zich nog een keer opladen en kan dan hele dagen zichzelf volvreten met bittergarnituur, ijsjes, koude pilsjes en niet te vergeten de van Dobben kroket. Opa trekt zijn hockeyspullen uit de kast en scoort er twee.
1-2

Hoeksche Waard H1 - Souburgh H1
Scooterboys winnen van Capelle??? Beetje vreemd is het wel. Gaan ze degradatie ontlopen? Ik mag toch hopen van niet. Dat zandveld en clubhuis is gemaakt voor de derde klasse
10-0

Gouda H1 - Krimpen H1
De helft van Gouda heeft het zelfvertrouwen van een scheids die Feijenoord - Hoeksche fluit. De andere helft komt niet meer uit de schoot van hun moeder. Na niks te hebben geregeld in Cherso is het dieptepunt voor de puistekoppen bereikt. En dan speel je ook nog tegen Krimpen. Geen gezelligheid en geen goed hockey.
BOEIT - NIEMAND

Zielige brabos | 30/05

Dopie H1 - Feijenoord H1
Na afgelopen zondag mogen we de feuten uit Delft op de knieƫn bedanken, door het gelijkspel van de heren zijn we op zijn minst voor een jaartje af van dat trieste gezelschap genaamd Voorne, Chapeau!
Feijenoord zorgt ervoor dat HW geen ongeslagen kampioen wordt, maar of ze dit ook door kunnen zetten tegen Dopie, ik denk het niet.
4-1 winst voor Dopie

Scoop Delft H1 - Voorne H1
Ik kan namens iedereen in onze poule wel zeggen alsjeblieft Scoop laat Voorne winnen!!
0-10 voor Voorne

Ypenburg H1 - Prinsenbeek H1
De opgespoten mannen van Frank mogen het gaan opnemen tegen toch wel het meest teleurstellende team uit de poule. Toch blijft het altijd heerlijk lachen om de prinsjes. Ze vinden het veels te gezellig hier in de derde klasse.
3-3 en een paar witte sleutels.

Capelle H1 - Tempo H1
De tokkies mogen de mannen uit Belgie ontvangen.
Daan heeft voorgenomen om op dieet te gaan, na 5 minuten gaf hij het al op, om het hele menu van de McDonalds te Bestellen.
Een website waar niks meer voor op het spel staat, hopelijk wel met Bondscheidsrechters voor Tempo.
1-3 voor Tempo

HW H1 - Souburgh H1
Souburgh dat de laatste paar weken bezig is om verdomd veel te lijken op Heracles. Hoeksche al een paar weken kampioen en laten de touwtjes nu wat vieren. Ik zie Souburgh hier alleen niet wegkomen met de punten, wat betekent dat de saharaboys naar de 4e klasse gaan!

Gouda H1 - Krimpen H1
Krimpen is door de winst afgelopen weekend al zeker van de 4e klasse volgend jaar. Terwijl De kaasboys nog moeten gaan strijden voor lijfsbehoud.
Gelukkig voor de puistenkoppen uit kaastown zijn ze allemaal heel teruggekomen van Albufeira en Cherso, weliswaar met wat SOAs maar ja niks aan te doen, ze zijn nog jong. Ik gun het Gouda wel om erin te blijven, ze zijn echt niet zo slecht om ten koste van Souburgh of Feyenoord er uit te vliegen, daarom voorspel ik een 3-2 winst voor Gouda

KONING TOTO | 30/05

Dopie H1 - Feijenoord H1
FEUTEN bedankt! Voorne zo goed als zeker van promotie dus wij zijn blij. Volgend jaar gewoon nog gezellig naar jullie complex met hitsige hertjes. Feijnoord had ineens motivatie om hun Best te doen tegen Hoeksche. Maakte het verlies van woensdag zoveel los bij de tokkies?
3-0

Scoop Delft H1 - Voorne H1
Ik hoop dat Scoop verliest en Voorne promoveert. Toch zou ik het stiekem ook heel grappig vindenn als Voorne het nu nog weet te verpesten. Ze vierden de overwinning van gisteren alsof ze Prinsenbeek in hun gloriejaren hadden verslagen; veel te overdreven dus.
2-2

Ypenburg H1 - Prinsenbeek H1
De strijd voor P4. Opgepompt tegen opgefokt. Dat wordt lachen. Prinsenbeek heeft 0.0 motivatie meer. Ypenburg heeft daarentegen nog genoeg lijntjes liggen om motivatie te snuiven.
3-0

Capelle H1 - Tempo H1
De laatste website van het seizoen. Daan heeft speciaal voor de afsluiting een gloednieuwe frituurset gekocht. Dat zorgt er wel voor dat hij al vol en voldaan aan de website begint. Foutje.
1-3

Hoeksche Waard H1 - Souburgh H1
Gaat Hoeksche dronken de 2e klasse in of wat? Ze gaan sowieso tekortkomen daar. De echte motivatie zal er toch niet echt zijn. Souburgh kan alles tegenwoordig. Ik zie ze hier wel stunten.
1-2

Gouda H1 - Krimpen H1
Pubertjes zijn terug van Cherso en moeten allemaal even langs de huisarts. Naast de jeuk komt ook de spanning voor de examenuitslag. Bibberende (3e) beentjes alom. Krimpen is zeker van degradatie. Helemaal top! Geen leuk team om tegen te spelen en een lelijk complex. Alleen het vrouwelijk schoon was van een goed niveau daar.
2-2

Mannen de laatste voorspelling van het seizoen. Verzin wat leuks en leef je uit. Hierna kom je de Daantjes en Frankies toch een tijd niet tegen!

El Patron | 30/05

Dopie H1 - Feijenoord H1
Dopie baalt want Voorne staat met 1 poot in de 2de klasse. De bal is rond en alles is nog mogelijk in de laatste speelronden. Feyenoord knap gewonnen van Hoeksche.... HOE DAN?!
4-0

Scoop Delft H1 - Voorne H1
Voorne de vereniging die ze het Best kunnen omtoveren tot waterbasin. Wat een trieste club met nog triester volk. Scoop, WIN AUB. Tegen voorne spelen is beter dan hun zo laten promoveren.
1-0

Ypenburg H1 - Prinsenbeek H1
Dit gaat wel een leuk potje worden! Met na afloop 2 kannetjes bier en wat fris.
2-0 voor de spierbonkies. Frank geel voor schreeuwen de rooie rechtsachter rood vanwege zijn haarkleur.

Capelle H1 - Tempo H1
Daan is verdronken in de mayonaise. Met hart en vaatziekte als gevolg. zonder Daan is Capelle niks 1-5

Hoeksche Waard H1 - Souburgh H1
De saharaboys zijn bezig aan een zinderende reeks. De hoeksche polderboys zijn al 2 weken dronken. Hier weet Souburgh van te profiteren. 1-2

Gouda H1 - Krimpen H1
Krimpen, we gaan jullie missen. Misschien wel het gezelligste team uit de competitie. De puistenkoppen uit Gouda winnen met 2-0

El Patron | 30/05

Dopie H1 - Feijenoord H1
Dopie baalt want Voorne staat met 1 poot in de 2de klasse. De bal is rond en alles is nog mogelijk in de laatste speelronden. Feyenoord knap gewonnen van Hoeksche.... HOE DAN?!
4-0

Scoop Delft H1 - Voorne H1
Voorne de vereniging die ze het Best kunnen omtoveren tot waterbasin. Wat een trieste club met nog triester volk. Scoop, WIN AUB. Tegen voorne spelen is beter dan hun zo laten promoveren.
1-0

Ypenburg H1 - Prinsenbeek H1
Dit gaat wel een leuk potje worden! Met na afloop 2 kannetjes bier en wat fris.
2-0 voor de spierbonkies. Frank geel voor schreeuwen de rooie rechtsachter rood vanwege zijn haarkleur.

Capelle H1 - Tempo H1
Daan is verdronken in de mayonaise. Met hart en vaatziekte als gevolg. zonder Daan is Capelle niks 1-5

Hoeksche Waard H1 - Souburgh H1
De saharaboys zijn bezig aan een zinderende reeks. De hoeksche polderboys zijn al 2 weken dronken. Hier weet Souburgh van te profiteren. 1-2

Gouda H1 - Krimpen H1
Krimpen, we gaan jullie missen. Misschien wel het gezelligste team uit de competitie. De puistenkoppen uit Gouda winnen met 2-0

@de twaalfdeman | 30/05

Scoop- Voorne word op een ander veld gespeeld omdat er een veld niet gebruikt wordt in Delft. Staat nu dat ze op Pijnacker spelen.

De twaalfde man | 30/05

Dopie H1 - Feijenoord H1
Dopie heeft de promotie helaas niet meer in eigen hand na het teleurstellende gelijkspel tegen Voorne. 1-3 voor staan en dan nog 3-3 spelen, knap is het wel.
Dopie gaat nog een keer alles geven in de hoop dat Voorne verliest van Scoop.
Geweldige zondag daar in Delft, Dopie en Voorne spelen naast elkaar voor de strijd om promotie
Feijenoord heeft knap gewonnen van Hoeksche en zijn nu zo goed als veilig.
Feijenoord gaat vol optimisme de website in, maar na de 5-0 slaat het snel om.
7-0

Scoop Delft H1 - Voorne H1
Scoop uit altijd lastig. Dus ook voor Voorne, die gewend zijn om op een razendsnel waterveld te spelen en nu opeens geconfronteerd worden met een langzaam zandveldje.
Gaat Scoop de grote broer helpen naar de tweede klasse of wordt Voorne de gelukkige? Ik kan het me niet voorstellen dat Voorne deze gaat verliezen.
1-3

Ypenburg H1 - Prinsenbeek H1
Frankie laat zijn boys de laatste weken nog even keihard trainen, zodat ze mooi de vierde plek kunnen bemachtigen. Geen idee wat je daarmee opschiet, maar dat zoeken ze zelf maar uit.
Voor de prinsjes hetzelfde verhaal. Bijzondere prestaties dit seizoen in brabant, van de gedoodverfde titelkandidaat naar troosteloze middenmotor. Hopelijk komt er weer een brabant-poule komend seizoen en zijn we lekker van jullie af.
Ohja de website nog: Frankie schreeuwt er 2 goals in, terwijl de spits van Prinsenbeek huilend het veld afstapt.
2-0

Capelle H1 - Tempo H1
Eenzelfde verhaal als hierboven, wie zit er nu nog te wachten op een strijd om de vierde plaats?
Capelle beter, Tempo fitter en agressiever.
2-2

Hoeksche Waard H1 - Souburgh H1
Hoeksche is kampioen en laat het meteen los. Ik vraag mij toch af hoe ze het volgend jaar gaan doen, ze kunnen Best aardig hockeyen maar qua fitheid en mentaliteit zullen ze echt tekortkomen in de tweede klasse. Aan de bak dus mannen!
Souburgh daarentegen hoort gewoon in de vierde klasse thuis, een triest complex, nul gezelligheid en een dramatisch slecht team.
3-0

Gouda H1 - Krimpen H1
Gouda hoort erin te blijven, die kunnen de komende jaren doorgroeien en zich langzaam opwerken naar de subtop van de competitie.
Krimpen is vergane glorie en mag lekker op de zondagen naar oorden als Gilze-Rijen en Zevenbergen, genieten!
Gouda duidelijk sterker en thuis al helemaal.
3-1

Pastoorzuiger | 30/05

Dopie H1 - Feijenoord H1 7-1

Dopie heeft het niet meer in eigen hand en Feyenoord heeft ineens het licht gezien. Winnen tegen HW? Hoeveel hebben jullie die bonds toegestopt? Helaas voor de tokkies van zuid gaat Dopie hier winnen. Zij zullen met een schuin oog kijken naar de website op veld twee.

Scoop Delft H1 - Voorne H1 2-5

Veld 2: De saaie stUdenten tegen het kampervolk uit het snuifdorp. Ik hoop van harte dat Voorne wint, zodat jullie allemaal kunnen genieten van een leuk seizoen hockey in 2023.

Ypenburg H1 - Prinsenbeek H1 4-4

De opgepompte beachboys van Frank tegen de dakdekkers uit Brabant. Na de 6-1 tegen de kerkgangers lijkt Ypenburg het lek boven te hebben. Prinsenbeek is helemaal uitgespeeld dus die gaan er ook niet meer voor. Een pot der figuranten gaat eindigen in een gelijkspel

Capelle H1 - Tempo H1 (-) - (-)

De meest sfeerloze clubs van de competitie tegenover elkaar. zoek het maar uit.

Hoeksche Waard H1 - Souburgh H1 10-0

HW is al een tijdje kampioen en laat C1 deze website spelen. Souburgh met al zijn nieuwe gezichten wil in de 3e klasse blijven, zodat alle vriendjes van de aanvoerder terug komen. HW C1 is echter van een ander formaat dan Capelle dus helaas gaat voor Souburgh ook het doek vallen zondag.

Gouda H1 - Krimpen H1 2-5

Eindelijk zijn we dan gedegradeerd. Het leek er nog even op dat mijn teamgenoten dit feestje gingen verzieken, maar niets in minder waar. Volgend jaar eindelijk weer hockeyen in de 4e klasse op een nieuw waterveld. Deze laatste website gaat Krimpen nog wel zijn Best doen om de oud-trainer te helpen die 9e plek veilig te stellen. De kaaskoppen zullen niet degraderen, maar zullen volgend jaar wel uit een ander vaatje moeten tappen willen ze in de 3e klasse blijven.

Zet hem op zondag en denk eraan dat meedoen belangrijker is dan winnen.