Speelronde 21

Geplaats door: Adtje DES ( )

  • 3D
  • 23/05
  • 2201

Spanning en sensatie in de 3e klasse met zowel een driepunter voor Souburgh als Krimpen. De degradatiestrijd ligt weer helemaal open, waarbij alle teams onder Scoop Delft nog kunnen degraderen maar ook kunnen handhaven. Wie wordt de Heracles van de 3e klasse en wie zet de houdini alla Sparta? Bovenin zal de strijd om plek 2 komend weekend waarschijnlijk beslist gaan worden. We gaan weer voorspellen:

Tempo H1 - Gouda H1
Voorne H1 - Dopie H1
Souburgh H1 - Capelle H1
Feijenoord H1 - Hoeksche Waard H1
Krimpen H1 - Ypenburg H1
Prinsenbeek H1 - Scoop Delft H1

Brand lOsss!
Reageren

test3 | 14/10

Heeze-Wijchen (1-7)
Is dit nodig? Gaat Wijchen winnen? Is de de keeper van SHOT Spaans?

Deze laat ik aan u waarde lezer. Oh ja wel een scoop die eroverheen valt, het vrouwelijk schoon (lees moeders) weet op het juiste moment de verdediging afLeiden.

SHOT - Bommelerwaard (6-0)
Na een fysiek lastig weekend mogen de kruikenstuds de Bommelheren ontvangen. Na wat voor de heren uit Zaltbommel leek op een vliegende start zijn ze nu wat afgezwakt. De verwende stUdentjes laten het naar hun hoofd stijgen en scoren dr niet meer dan 6. Wel wordt er na de website met overtuiging de bierestafette gewonnen, daar zijn ze iets serieuzer in lijkt wel.

Culemborg-Liberty (2-0)
De woestijnratten tegen de 11 van de Neder-Betuwe. Een beschamend saaie pot in de ogen van menig columnist. Dit is ontsnappen aan de onderste regionen. Wie moet zich gaan vergelijken met met ploegen als Heeze en Boxmeer en wie mag hopen om op een schamel punt thuis tegen ploegen als Wijchen. De mannen van de vrijheid hebben het lastig uit en reizen dan ook zonder punten snel terug naar onder de Waal.

Culemborg haakt aan bij de the Best of the rest. Liberty moet officieel omlaag gaan kijken.

Don Quishoot-Boxmeer (8-0)
Oprechte vraag aan de KNHB. Waarom laten jullie deze arme mannen afreizen vanuit West-Duitsland voor een afgang?

Boxmeer ga ik me niet over uitweiden. Ik hoop dat ze meer dan 11 man exclusief invallers van de JB1 kunnen opbrengen. De studs zijn onderling wel solidair. Na het derde kwart mogen de vier Beste weg om alvast te gaan studeren voor de tentamens en hun teamgenoten nog wat speeltijd te gunnen. Ze spelen de website uit met 9. Aan het eind wordt het echter nog wel een beetje onvriendelijk, dit omdat de scheidsrechters ook alvast naar de MetaForum zijn gegaan.

Heren ik hoop dat ik niet teleur heb gesteld voor mijn eerste keer. In ieder geval dank uw aandacht. Ik zie jullie snel!

test2 | 14/10

Als laatste voorbereiding leest stadsdichter der Uje Maarten van den Elzen een rijmpje voor aan de mannen in oranje. Uje uje uje, wij zijn hele guje. Het lijkt niet te helpen. Oirschot wint met hulp van het thuispubliek in geel.

HOCO-Berlicum (1-1)
Willen jullie het luchtruim boven Oisterwijk vermijden op zondag, zo klonk het deze week bij de luchtverkeersleiders van Eindhoven Airport. Dat de scoop een bekend fenomeen is in deze poule was ondertussen wel duidelijk, de heren van HOCO tillen dit echter naar een nieuw niveau. De vraag is of de heren die tot 1973 een mannetjes varken als dorpswapen hadden hier tegen Bestand zijn. Met een wisselende vorm reizen de heren vanuit Berlicum af naar Oisterwijk om een punt (dank voor de inspiratie hockey=leven) op te halen. Hoe snel ze daarna weer terug zijn ligt aan welk punt ze mee naar huis nemen.

Nietszeggend gelijkspel op de schaatsbaan.

test | 14/10

Oirschot-Uden (3-1)
De mannen die door het forum worden Bestempeld als het team dat er thuis 13 op mag stellen tegen inval-oranje. Lukt het de mannen uit Uje (dialect, ik kende het ook niet) om zich te revancheren na het nipte verlies van DonQ? De mannen uit Oirschot lijken thuis onverslaanbaar te zijn. Zijn het de kanaries? Is het het thuispubliek? Wie zal het zeggen.

Simon | 29/05

Beste vrienden van de 3e klasse,

Fack jullie en jullie moeders. Ik geniet gewoon verschrikkelijk van kaarten trekken en het zien van al jullie gefrustreerde koppies.

Tot horens
Xx

Kantoorklerk | 29/05

Jaaaaa, degradatie. Eindelijk. Tot in de ski vanavond heren!

Simon 123 | 29/05

Hallo,

Met Simon. Ik heb prima gefloten.

Simon Rotsteeg

Simon!!!!! | 29/05

Simon wat een scheidsrechter

wat | 29/05

Vermoedens van matchfixing, hoe kan dit heren?

@de hofnar | 29/05

Op Rotterdam Zuid bleek dat bonds niet per se beter is...

De Hofnar | 29/05

Hahah wat een fraude uitslagen, de clubscheidsrechters hebben hun werk gedaan.

Het Griepje | 28/05

Dat moet dus Dopie zijn

Het Griepje | 28/05

@Kantoorklerk: ik hoopte het vanuit het perspectief van de bond. Die hadden zichzelf totaal ongeloofwaardig gemaakt als ze op deze belangrijke website voor promotie geen bonds hadden gezet. Uiteraard hoop ik dat Dooie alsnog wint!

Kantoorklerk | 27/05

Dat belooft wat!

@kantoorklerk | 27/05

Helaas, er staan 2 gediende van de bond op de website Voorne - Dopie

Kantoorklerk | 27/05

@Het griepje; ik denk dat de hele 3e klasse (min Dopie) hoopt dat er clubscheidsrechters op deze pot staan. Vergroot de kans op winst voor dat zooitje ongeregeld.

Het Griepje | 26/05

Ik mag toch hopen dat er bonds naar Voorne tegen Dopie gaan?

Kantoorklerk | 26/05

Als het goed is hebben wij twee leidsmannen van de Bond

Fwwwwt | 24/05

Al bekend welke potjes bonds hebben dit weekend?

Adtje DES | 24/05

Tempo H1 - Gouda H1
De kaasboys zaten toch nog wat te diep in de boeken zondag en verloren zowaar bij de scooterboys. Hopelijk zijn de examenresultaten beter dan deze uitslag...
Opa en co wisten bij Frank punten op te halen. Blijkbaar hadden de brede boys van Ypenburg deze alleen op de sleutels van hun vinexwoningen liggen.
Ik denk dat Tempo dit weekend de punten thuis gaat hoUden, zeker bij clubscheidsrechters. Voor Gouda zit er niks anders op dan zo snel mogelijk richting Cherso te vertrekken. De Robert Doornbos look a like is content.
3-1

Voorne H1 - Dopie H1
Vele al voor mij, maar laten we hopen dat Voorne deze website volledig naar zich toe laat fluiten door de clubscheidsrechters. Houdoe en tot ziens voor de woonwagenkamp bewoners. Geniet van een jaartje alles verliezen in de 2e klasse.
De feuten van Dopie brengen gezelligheid in de poule. Helaas deze ronde geen punten, wel een koud kratje. Of misschien toch een kannetje?
4-1 door 2 strafballen voor Voorne

Souburgh H1 - Capelle H1
De scooterboys dachten er bijna te zijn na de winst op Gouda. Bij Krimpen zijn ze blij dat Souburgh ook gewonnen heeft en de refos dus kans blijven hoUden op die fel begeerde laatste plek.
Thuis tegen Capelle wordt het ploegen op de sahara. Daan ligt liever op een strandbedje en zal met name vlakbij de dug out te vinden zijn. Ook zonder hem moeten dit drie punten zijn voor de ventjes uit het blauwe hokje.
1-5

Feijenoord H1 - Hoeksche Waard H1
De helft van de tokkies uit zuid zal meerdere nachten in een Albaanse cel moeten doorbrengen en dus komt Feijenoord met te weinig spelers opdagen. Gelukkig lopen er genoeg mafklappers in de omgeving rond die Best een websiteje een stick willen vasthoUden. De Hoeksche gaat op de automatische piloot richting de volle buit en laat vast wat jeugd ruiken aan het grote werk.
0-8

Krimpen H1 - Ypenburg H1
De refos waren zondag goddelijk gezegend en wisten zowaar een driepunter neer te zetten. De kruisvaart gaat verder, met de laatste speelronde op de betonbak. Frank raakt in het eerste kwart al over zn toeren en pakt een kaartje. Vele spelers zullen, aan beide kanten, nog volgen. De neus van Krimpen schittert door afwezigheid in verband met een schorsing.
2-1

Prinsenbeek H1 - Scoop Delft H1
De Prinsjes zijn met hun hoofd al bij de nieuwe trainer. Jawel, meneer de trainer gaat aan zn zachte G werken. Wat een transfer!
Tegen de nepstUdenten zal het lastig zat worden. Deze zijn uit op eerherstel na de beschamende nederlaag tegen de refos.
Gelijkspelletje maar doen?
2-2

Geniet ervan, het einde van het seizoen is nu echt in zicht!

Jan Vakantieman | 24/05

Vanaf een strand vol met topless dames, wens ik Voorne al het slechts toe. Hoop van harte dat jullie promoveren. Wat een ellendig team zijn jullie. Zelden zo’n stelletje oprechte kneuzen gezien. Volgend jaar worden jullie heerlijk afgestraft in de 2e klasse, ik kom wel een paar potjes koekeloeren.

Met zonnige groet,


Jan Vakantieman

Mr. Peng | 24/05

ELPICU, dat waren nog eens tijden

Kantoorklerk | 24/05

Tempo H1 - Gouda H1
Als ik Tempo op mijn beeldscherm zie staan, moet ik altijd terugdenken aan de tijd dat Tempo 34 nog in de 3e klasse zat en het nummer Tempo dé hit van het moment was. Een van de memorabele momenten uit mijn 3e klasse carrière waar ik nog vaak aan terug zal denken. Iets waar ik niet vaak aan terug zal denken is een uitpotje bij Tempo uit BOZ. Wat een tering eind. Voor Gouda komt het overigens goed uit. Ze hebben een vlucht naar Lloret geboekt vanaf Antwerpen en rijden zondagmiddag na de pot in één keer door. De pot tegen Tempo zelf lijkt nergens op. De jongens die meerijden in de Volvo van de moeder van Floris tikken op de achterbank gezamenlijk een flesje ELPICU weg en raken geen pepernoot.

4-0.

Voorne H1 - Dopie H1
Heel het 3e klasse forum hoopt dat Voorne promoveert. Ik sluit me hierbij aan, hoop van harte dat dat schijteiland promoveert, zijn we daar vanaf. Dopie daarentegen prima team en hockeyend eigenlijk beter dan Voorne. Jammer dat de samenstelling van het team vaker wisselt dan de stemming van menig vrouwelijk collega op kantoor. Anders waren ze allang gepromoveerd.

Ik hou het op een 2-4 voor Dopie. Niet de uitkomst waar we op hopen, maar wel de realiteit. Voorne is gewoon een matig team en hebben (ondanks dat we het allemaal willen) niks in de 2e klasse te zoeken.

Souburgh H1 - Capelle H1
Zou mij niets verbazen als Souburgh hier punten pakt. Capelle 2e seizoenshelft nog niet helemaal wat het kan zijn. Als dat team bij elkaar blijft geef ik ze volgend jaar een goeie kans op bovenin meedraaien. Verder laat ik een grap over frituurartikelen deze week achterwegen, zodat Daan zich een keer niet zit op te vreten achter zijn pc (geestig woordgebruik).

Ik denk veel doelpunten, nipt in het voordeel van Souburgh 5-4.

Feijenoord H1 - Hoeksche Waard H1
Hier zit niemand bij Feijenoord op te wachten. HW is gewoonweg een klasse apart voor de onderste 4 uit deze poule. Ik zou flink in elkaars gezicht gaan hoesten op de training deze week zodat men zich collectief ziek kan melden voor a.s. zondag. Komt voor de trainer goed uit, die kan zijn vrije middag Besteden op het complex van Prinsenbeek. Kijken welk materiaal hij volgend jaar tot zijn beschikking heeft.

0-3 reglementaire overwinning voor HW.

Krimpen H1 - Ypenburg H1
Ypenburg op bezoek op onze zandvlakte. Gezellig boys! Jullie zijn ondertussen wel gewend aan het zand. Met al die zon afgelopen weken is het Scheveningse strand al veelvuldig bezocht. Uiteraard met ontbloot bovenlijf om die blonde mokkels uit Duindorp helemaal gek te draaien. Ons Dames 1 doet hier maar wat graag aan mee. Slakkensporen te over langs de zijlijn.

Hockey doet er voor ons al het hele seizoen niet toe, zondag ook niet. Misschien gaan we wel een potje kaarten. Mocht er wel gehockeyd worden; 2-4

Prinsenbeek H1 - Scoop Delft H1
Ik verwacht dat Scoop net iets liever wilt winnen dan Prinsenbeek. Prinsenbeek alleen net iets beter in het hockeyspelletje. Zal qua uitslag niet ver uit elkaar liggen: 3-2

Klavertje4 | 24/05

Tempo H1 - Gouda H1
De laatste thuiswebsite voor opa. Tempo zal er alles aan doen om hem een waardig afscheid te geven. Opa zal er alles aan doen om de gesmolten kaaskoppen gek te maken. Opa scoort er 3 en gaat per brancard het veld af. 3-0

Voorne H1 - Dopie H1
De promotiekraker van dit weekend. Of je bij de zingende stUdenten binnen een half uur 2 slappe kannetjes pils weet te bemachtigen en of opa echt zijn laatste website speelt zondag is onvoorspelbaar. Deze pot ook. Ik houd het op 1-1.

Souburgh H1 - Capelle H1
De doorgesnoven aso-tokkies hebben tegen HW kunnen ruiken aan een punt. Helaas! Mazzel voor Van Dobben Daan dit weekend, hij mag op de betonplaat in Alblasserdam spelen. De Saharaboys horen in de derde klasse. 4-1

Feijenoord H1 - Hoeksche Waard H1
Of Feijenoord komt opdagen en zo ja, met hoeveel dat is de vraag. Hoe dan ook komen ze net een maatje tekort voor HW. 0-4

Krimpen H1 - Ypenburg H1
De mannen van Frank hebben weer keihard getraind, maar kunnen wederom niet winnen van een laagvlieger. Op de parkeerplaats van Krimpen vergeet Frank de punten in de tas te stoppen. 3-2

Prinsenbeek H1 - Scoop Delft H1
De prinsjes moeten nog een jaartje in de derde klasse blijven ballen. De nepstUdenten zeer wisselvallig dit seizoen. Hetzelfde geldt voor de Prinsjes. 3-3

Bush | 24/05

Tempo H1 - Gouda H1 5-1

De semi- Zeeuwen tegen de jonge Kaaskoppen moet een makkelijke worden voor de mannen van de voorzitter.

Voorne H1 - Dopie H1 3-1

Niemand, maar dan ook echt niemand zit nog te wachten of dat stelletje doorgesnoven eilandbewoners. Een kannetje de man voor Dopie als ze hier de punten bewust laten liggen. Nog een jaartje gezelligheid op het complex in Delft is wat we willen.

Souburgh H1 - Capelle H1 2-6

Een potje onder de armoedegrens. De scooterboys dachten van die laatste plaats te klimmen, maar door het onverwachte nieuws uit Delft wordt het wel erg spannend onderaan de streep. Persoonlijk hoop ik dat de scooterboys erbij blijven volgend seizoen.

Feijenoord H1 - Hoeksche Waard H1 0-12

In de wandelgangen is vernomen dat meneer de trainer toe is aan een volgende stap in zijn carrière en gespot is bij de gele kannetje-schenkers uit Brabant. De hooligans zijn we liever kwijt dan rijk dus hopen dat de terechte kampioen hier de dubbele cijfers haalt.

Krimpen H1 - Ypenburg H1 5-6

Krimpen niet een heel slecht team, maar die leken er dit seizoen bijzonder weinig zin in te hebben. Van corona-kampioen naar degradatie is wel heel veel verval. Ze waren altijd erg gezellig, maar er zitten inmiddels wat rotte appels tussen. Tijd om te degraderen en de rotte appels eruit te gooien. Zijn binnen een seizoen weer terug in onze klasse. De tegenstander van de pastoorboys mogen van mij direct van de platte aarde afvallen. Wat een triest zooitje asociale uitkeringstrekkers bij elkaar.

Prinsenbeek H1 - Scoop Delft H1 10-10

Twee teams die er helemaal klaar mee zijn. Meneer de trainer heeft een flinke klus te klaren volgend seizoen. Scoop is gewoon een 3e klasse team. Niet bijzonder gezellig en duidelijk op alle vlakken het kleine broertje van Dopie.

Zet hem op heren, Druk een punt!

Scooterboys | 23/05

Tempo H1 - Gouda H1
De gepensioeneerde tegen de examinanten. Denk dat we hier niet veel woorden aan vuil hoeven te maken, dit wint Tempo mijns inziens gemakkelijk. Tempo meer dan twee keer zoveel punten als Gouda en spelen ook nog eens op eigen veld. Opa heeft op eigen veld altijd een mega grote bek en de middelbare scholieren zijn daar, als één van de weinigen van de competitie, nog van onder de indruk. Ik vraag me af of Gouda na afgelopen zondag toch een beetje begint te zweten? Scooters- en Zuidboys moeten nog tegen Hoekse dus denk niet dat Gouda zich heel druk hoeft te maken. Zijn ook wel iets te goed voor de 4e klasse.
Uitslag: 4-1

Voorne H1 - Dopie H1
Zoals velen al voor mij zeiden: dit wordt dé pot van het weekend. Aangezien wij volgend seizoen netjes 4e klasse spelen, zie ik Voorne liever niet promoveren. Als ik dan maandagochtend aan het bijkomen ben van ons weekendje weg naar Zuid-Zeeland kan ik lekker teren op jullie leed. Doe mij dan maar de ploeg die het sportief meer verdient en dat is Dopie. Zijn na Hoekse wel de Best hockeyende ploeg. Deze gaat echt afhangen van wel of geen bonds. Als het clubscheidsrechters zijn kan Dopie zich gaan opmaken voor een goeie vernedering door 13 man. Als het bonds zijn dan wint Dopie.
Uitslag met clubsscheidsters: 4-1
Uitslag met bondssscheidsters: 1-2

Souburgh H1 - Capelle H1
Daan naar de Sahara! Welkom vriend. Jammer dat het geen 25 graden plus wordt, dan had je al het frituurvet direct weer kunnen uitzweten en was het veld wat sneller geworden. De boys van Ypenburg hebben vorige week alle tostis opgegeten omdat die compatibel waren met hun fitnessschema, dus heel de vriezer ligt vol met BGs.
Sportief gezien vind ik deze lastig. Afgelopen zondag 3 punten gepakt en de scootersboys staan niet heel slecht te ballen de laatste weken. Winst betekent kans op handhaving, verlies is einde verhaal. Capelle hockeyend beter dan wij, maar wij hebben net weer een paar kub zand Besteld (wát toevallig) en in de zandbak kan het alle kanten op..
Uitslag: 5-3

Feijenoord H1 - Hoeksche Waard H1
Feijenoord leek zo goed als veilig maar zullen ongetwijfeld heel de stad kort en klein hebben geslagen na afgelopen zondag. Of doen ze dat alleen bij voetbal? De scootersboys en de kerkgangers allebei gewonnen waardoor alles onderin weer open ligt. Feijenoord heeft de lastigste reeks te gaan met Hoekse en Dopie. Die gaan geen punten meer pakken en zijn volledig afhankelijk van de bandenspanning op de achterwielen en de gewilligheid van de pastoor aanstaande speeldagen. Hoekse wilt ongeslagen kampioen worden en kan lekker tegen twee laagvliegers de competitie uitspelen.
Uitslag: 0 - 6

Krimpen H1 - Ypenburg H1
Krimpen ook gewoon gewonnen zondag. Moet toegeven dat dit geen supernieuws was tijdens ons enthousiasme na eindelijk weer een overwinning, maar het is jullie gegund boys. Krimpen heeft in mijn ogen de Beste papieren van de drie degradatiekandidaten. Ypenburg staat te hoog en hockeyt echt niet super. Op de eigen P3 kan dat kansen opleveren. Als Gouda de week erop net zo slecht speelt als gisteren, dan kan Krimpen zeker nog wat punten pakken. Waar bijna iedereen zijn mening dropt over Voorne vs Dopie en liever-kwijt-dan-rijk vs sportief-de-betere, heb ik deze afweging ook maar dan onderin. Ik gun het Krimpen meer om te handhaven maar heb echt weinig zin om volgend jaar twee keer tegen de hooliguns uit Zuid te moeten..
Uitslag: 1-1

Prinsenbeek H1 - Scoop Delft H1
De prinsjes zijn echt zon ideaal 3eklasse-team. Kunnen prima op zondag een potje hockeyen en is zo nu en dan nog leuk om naar te kijken ook, maar daar blijft het ook bij. Dus lekker nog een jaartje in de 3e klasse boys en misschien de verwachtingen een beetje managen?
Aan de andere kant hoop ik dat jullie begin volgend jaar weer de ambitie om te promoveren uitspreken en wederom falen. Dan kan ik daar vanuit de 4e klasse lekker op haten als ik blijf lurken op dit forum. De prinsjes moeten Scoop op eigen veld wel makkelijk kunnen hebben.
Uitslag: 5-1

Dikke spits | 23/05

Tempo H1 - Gouda H1
Gouda verloren van de hekkensluiter. De mannen waren hoogstwaarschijnlijk tot in de late uurtjes nog in de boeken voor de laatste week examens. Tempo gewonnen van Ypenburg. Ypenburg staat te hoog op de ranglijst als je het mij vraagt. Easy win voor mannen van de voorzitter. 4-1

Voorne H1 - Dopie H1
De kraker van het weekend. Zoals de meeste hier hoop ik ook dat Voorne promoveert. Niet alleen het lange rijden maar ook super onsportief. Dopie’s gedichtjes vooraf worden steeds slapper en minder leuk. Kom op feutjes dat kan beter. Ik denk een gelijkspelletje: 2-2.

Souburgh H1 - Capelle H1
Het vertrouwen zit er goed in bij de scooterboys met 4 punten uit de laatste twee websiteen. Lachen dat Krimpen ook net weer 3 puntjes pakt waardoor het heel spannend wordt. Thuis op de sahara tegen Daantje moet goed komen. Omdat het altijd veel goals zijn bij Souburgh: 6-5

Feijenoord H1 - Hoeksche Waard H1
Deze pot hoeft niet gespeeld te worden. Feijenoord speelt tegen de top3 als laatst. Makkelijke win voor hoeksche. De cornerman maakt er 4. Uitslag 1-5

Krimpen H1 - Ypenburg H1
Willen de mannen van de parkeerplaats toch handhaven? Ze doen in ieder geval hun stinkende Best. Zoals iemand al zei, Ypenburg heeft het opgegeven en denken alleen aan de witte lijn. Toch denk ik dat de mannen uit Den Haag winnen: 2-4

Prinsenbeek H1 - Scoop Delft H1
O o Prinsjes. Wat een drama seizoen. Scoop wordt al heel het jaar ondergewaardeerd. Maar dan toch verliezen van Krimpen… bij Prisenbeek kan je er lekker ingefloten worden. Met bonds: 3-3, zonder bonds: 6-2

Kantoorklerk | 23/05

Kort weekje voor de boeg mannen, weet niet of ik aan een voorspelling toekom.

@@@@KONING TOTO | 23/05

Waarom wagen jullie je zelf niet aan een voorspelling?

@@@Koning Toto | 23/05

Ik ben met name benieuwd naar de voorspelling van de Kantoorklerk

@@KONING TOTO | 23/05

Ik kan persoonlijk niet wachten op de voorspellingen van Adtje Des en De Hofnar.

@KONING TOTO | 23/05

Flinke voorspelling mannetje. Hopen dat er meer zon grote duit in het zakje doen deze week.

KONING TOTO | 23/05

Tempo H1 - Gouda H1
Tempo heeft weten te winnen van Ypenburg. Best knap maar waarschijnlijk was de helft van de doorgesnoven dekhengsten aan het flaneren wegens het lekkere weer. Tempo kan nu wel omhoog kijken. De nummers 4,5 en 6 hebben allemaal maar een punt meer. Tegen Gouda beleven ze een makkelijke middag zondag. De puistekoppen zijn op examenreis naar Cherso en sturen hun broertjes naar Brabant om een potje te hockeyen. Doe het veilig daar in Cherso boys! We hoeven niet nog een paar van die droeftoeters als jullie over een paar jaar.
3-0

Voorne H1 - Dopie H1
Lieve feutjes, zoUden jullie alsjeblieft aanstaande zaterdag helemaal van de kaart willen gaan? Zodat jullie zondag niet eens naar Voorne kunnen rijden (ook positief voor jullie want de minst leuke uitwebsite van het jaar skippen is niet erg). In naam van de derde klasse zou het mooi zijn om Voorne te laten promoveren. Een jaar zonder die opgefokte meisjes zou toch leuk zijn.
2-1

Souburgh H1 - Capelle H1
Souburgh dacht goede zaken te doen door te winnen van Gouda. Maar toen won Krimpen ook ineens van Scoop. Tegen Capelle zal Souburgh er niet veel van bakken. Over bakken gesproken, Daan lust wel een paar frituursnacks na de website scooterboys!
1-4

Feijenoord H1 - Hoeksche Waard H1
Ik vind het al een overwinning voor Feijenooit als ze met 11 man zondag op het veld staan. Minimaal vijf man wordt opgepakt in Tirana wegens rellen en de rest is nogsteeds dronken of aan de snuif snuif.
0-7

Krimpen H1 - Ypenburg H1
De kinderen van de pastoor willen toch in de 3e klasse blijven? Wat is dit ineens voor ommekeer in motivatie. Tegen Ypenburg kunnen jullie Best puntjes pakken. Die lijken er toch geen zin meer in te hebben. Waar Ypenburg daarentegen wel zin in heeft zijn de frisse hertjes langs de zijlijn.
2-2

Prinsenbeek H1 - Scoop Delft H1
Een triestere pot dan dit ga je niet vaak zien deze competitie. Kanaries die echt helemaal niks meer lijken te kunnen en beter alvast met vakantie kunnen en de studs die ook geen idee hebben wat ze aan het doen zijn. Saaie pot zonder winnaar.
1-1

Kantoorklerk | 23/05

Prank gaat fout heren.