Speelronde 20

Geplaats door: Adtje DES ( )

  • 3D
  • 16/05
  • 1660

Bij de Hoeksche Waard kon de champagne ontkurkt worden gisteren, gefeliciteerd mannen! Voor plek 2 blijft het spannend met een overwinning voor zowel Voorne als Dopie. Onderin pakt Souburgh een puntje en kruipt weer wat dichter tegen Krimpen aan. Zondag gaan we verder met speelronde 20:

Capelle H1 - Hoeksche Waard H1
Dopie H1 - Prinsenbeek H1
Ypenburg H1 - Tempo H1
Feijenoord H1 - Voorne H1
Gouda H1 - Souburgh H1
Scoop Delft H1 - Krimpen H1
Reageren

aardappelkroket | 13/09

gaar

@het griepje | 20/05

Van de zotte inderdaad, stuur ze lekker naar Delft. Zowel Capelle als Hoeksche hebben niks meer te winnen

Het griepje | 20/05

Gouda wel begrijpelijk, pot die er toe gaat doen. Capelle normaliter ook zeeeer begrijpelijk, maar in dit geval mosterd na de maaltijd. Ik had hem denk ik naar Feijenoord tegen Voorne gestuurd of Dopie tegen Prinsenbeek.

@Kantoorklerk | 20/05

Alleen bondsies richting Gouda en Capelle dit weekend.

Kantoorklerk | 19/05

Excuses aanvaard KNHB. Volgend jaar zal ik met weemoed terugdenken aan de tijden in deze fantastische klasse.

@kantoorklerk | 18/05

De KNHB hier, excuus ik speel niet bij dopie of scoop anders was mijn spelling vast beter geweest. Vergelijk het met mijn hockey kunsten, daarom speel ik gezellig bij jullie in de 3e klasse

@Kantoorklerk | 18/05

Zo zie ik het graag!

Kantoorklerk | 18/05

Bedoelde natuurlijk 2 kannetjes als beloning. Kratjes kennen ze in Delft niet.. :(

Kantoorklerk | 18/05

@De KNHB; erbarmelijke spelling, foei

Kantoorklerk | 18/05

Capelle H1 - Hoeksche Waard H1
Hoeksche Waard trekt het feestje nog een paar weekenden door en neemt voor de laatste potten structureel échte Van Dobben Kalfsvlees Croquetten mee. Capelle reageert eerst wat onwennig. Wat is een Croquet? Kan je het eten? Na uitleg dat het een ander woord is voor kroket en een duurdere alternatief is op een kroket van de Makro zijn ze om. Daan mag de eerste proeven en hangt dat weekend gelijk een schilderij van Aat van Dobben op. Zijn nieuwe held! Natuurlijk wordt er ook nog een soort van gehockeyd. HW is echter de helft van de selectie verloren in de Skihut en treedt met te weinig man aan. 3-1 voor Capellerelle.

Dopie H1 - Prinsenbeek H1
Dopie heeft na het winstpotje tegen Krimpen ook nog de bierestafette gedragen. Als jonge veulens cirkelden bal-en-co om de stick en werd het plastic vliegensvlug gekanteld. In het laatste kan Dopie overigens nog wel wat training gebruiken aangezien slechts de helft van het bekertje de slokdarm wist te bereiken.

De extra training betekent voor Dopie een voorsprong op Prinsenbeek, wat het ook allemaal geen reet meer interesseert dit jaar. Die kijken liever vooruit naar het komende seizoen, waar ze wederom top 3 gaan spelen en promotie mislopen.

Uitslag 5-1.

Ypenburg H1 - Tempo H1
Zo tegen het einde van het seizoen begint Ypenburg pas écht fit te raken. Drie kwart van het team kan nu met Frank op de rug 40 squats afwerken. Robert Doornbos bij Tempo kan daarentegen niet eens 1 squat afwerken zonder een blessure op te lopen. teamgenoten moeten hem al maanden elke zondag helpen zijn steunkousen aan te trekken.

De fitheid regeert en Ypenburg sleept er wat puntjes door uit het vuur. 3-2

Feijenoord H1 - Voorne H1
Dit wordt het pareltje van dit weekend. Geen idee of er bondsscheidsrechters opgesteld staan, maar kaarten gaan er sowieso vallen. De ex hoofdklasse speler van Voorne gaat als de brandweer, maar wordt toch meermaals gewisseld door zijn coach. En dat terwijl hij er net lekker inzat. Mede door het wisselbeleid en een handjevol kaarten eindigt de pot onbeslist. 0-0

Gouda H1 - Souburgh H1
Nu de eindexamens erop zitten kan begonnen worden aan het plannen van de eindexamenfeestjes. De moeder van Floris is er maar wat druk mee. Zoonlief moet natuurlijk wel wat strakke klasgenootjes uitnodigen, anders wordt het een lange avond. Bij Souburgh hebben ze ook wel oren naar een mooi feestje en aangezien hockeyen op zondag in de 3e klasse voor niemand een feestje is, lobbyen ze er langs de lijn flink op los. De moeder van Floris ziet de aanvoerder van Souburgh wel zitten en maakt in de rust een proefrondje. Met succes. Uitnodiging in de pocket voor Souburgh. In tegenstelling tot de overwinning, die gaat in de pocket van Gouda.

2-1

Scoop Delft H1 - Krimpen H1
Tot slot een website die eigenlijk niet gespeeld hoeft te worden. 70 minuten ballen met 2 kratjes als beloning en kans dat er gewonnen wordt waardoor we ons misschien handhaven? Linke soep. Krimpen besluit op de A13 een kettingbotsing te veroorzaken en komt collectief niet opdagen. 3 punten in mindering als gevolg, maar daardoor wel definitief de degradatie binnengehengeld. Klasse boys. Scoop maakt goed gebruik van de vrije middag en scrollt indeed af op zoek naar een leuk vakantiebaantje. De zomer komt immers rap dichterbij en die kamer moet ergens van betaald worden!

De KNHB | 18/05

Capelle H1 - Hoeksche Waard H1
Met de skihut nog in de benen en het bier nog niet uit de shirts gewassen treden de mannen van HW aan bij Capelle. Voor Daan klinkt dit als muziek in de oren en heeft nog nooit zo’n strakke mandekking gespeeld. De Hoekse heeft het er maar moeilijk mee en winnen toch met 1-2

Dopie H1 - Prinsenbeek H1
De prinsesjes hebben de wonden gelikt van de thuisnederlaag tegen Voorne en proberen toch nog iets te maken van dit seizoen, ze mogen immers nog een jaartje in de 3e klasse brommen.
Desondanks winnen ze wel met 1-2 van de nerdjes.

Ypenburg H1 - Tempo H1
Beide ploegen die net nergens meer om spelen dus Frank heeft een van de hockey trainingen geruild voor een Gymsessie. Maar of dat werkt tegen de houthakkers uit BoZ?
2-2

Feijenoord H1 - Voorne H1
Feyenoord zit met hun hoofd al in Tirana en vergeten de eerste helft dat ze eerst nog moeten hockeyen. En het liefst nog een puntje willen meepakken om toch niet in de degradatie zone te komen. Maar de scherpte is er niet optijd en het word 1-4

Gouda H1 - Souburgh H1
Je zou bijna over een degradatie kraker gaan spreken maar iedereen weet dat Souburg niks te zoeken had in de 3e klasse. Misschien als ze ooit een normaal veld kunnen aanschaffen dat ze weer terug komen naar de 3e klasse. Geld overigens ook voor Krimpen.
3-2 voor Gouda

Scoop Delft H1 - Krimpen H1
De net iets mindere stUdenten tegen de kerkgangers. Op zondagmorgen eerst bij de pastoor op de biegtstoel gezeten en daarna direct door naar Delft voor de volgende anale vernedering.
3-1

KONING TOTO | 18/05

Liefhebbers van het forum,

Het is woensdag en ik tel tot nu toe 3 waardige voorspellingen. Waar blijft de rest?

De twaalfde man | 17/05

Capelle H1 - Hoeksche Waard H1
Hoeksche staat de hele week in de skihut, terwijl Capelle zich het zweet in werkt om te kunnen stunten tegen de kampioen.
140 scoops van Daan leveren echter geen goal op. 0-2

Dopie H1 - Prinsenbeek H1
De prinsjes hebben promotie nu definitief uit hun hoofd gezet. Coach per direct ontslagen en ook de bouw van het clubhuis is daardoor stopgezet. Totale chaos in brabant.
Dopie wint dit natuurlijk gemakkelijk. 4-0

Ypenburg H1 - Tempo H1
Gelijkspelen tegen Souburgh, hoe krijg je het voor elkaar?! Voor beide teams is er niks meer te winnen of te verliezen. Dit wordt dus een heel saai potje met een 70 minuten lang schreeuwende Frank.
2-2

Feijenoord H1 - Voorne H1
Voorne heeft goede zaken gedaan in de strijd om promotie en wil de goede vorm doorzetten tegen de boys van zuid. Dit wordt natuurlijk een enorme slachting, 0-28

Gouda H1 - Souburgh H1
Gouda heeft hockeyles gekregen van de kampioen, terwijl Souburgh vertrouwen heeft na het gelijke spel tegen Ypenburg.
Zondag is het vertrouwen echter meteen weer weg als ze zien dat er niet in een zandbak gespeeld wordt.
2-1

Scoop Delft H1 - Krimpen H1
Hup Krimpen! We willen jullie nog niet kwijtraken
1-2

@kantoorklerk | 17/05

Ga eens voorspellen!

Kantoorklerk | 16/05

Zo zie je maar dat niet alleen bovenin de records worden gepakt, ook onderin blijft het spannend!

Het record dat ik dit weekend pak is het aantal hosties dat ik op de stijve snokkel van de pastoor kan balanceren zonder dat ze eraf vallen.

Welk record gaan jullie pakken?

Gatenkaas | 16/05

Souburgh heeft afgelopen weekend de 100e tegengoal geïncasseerd. Gefeliciteerd mannen!

@HW gefeliciteerd met het kampioenschap. Heel erg verdiend

Adtje DES | 16/05

Capelle H1 - Hoeksche Waard H1
De meer dan terechte kampioen trekt, hopelijk voor Capelle, het kampioensfeestje nog even een weekendje door. Echter, cadeautjes worden door de mannen uit Mijnsheerenland dit seizoen niet gegeven. Wel heerlijke bitterballen die we gaan missen.
Tegen 13 man wordt het een pittig middagje. Daan heeft licht geluncht en speelt niet zn Beste website.
1-3

Dopie H1 - Prinsenbeek H1
Laten we hopen dat de Prinsjes hierzo gaan stunten zodat Voorne naar de 2e klasse kan. Ik vrees alleen dat de feuten relatief eenvoudig de punten in eigen huis gaan hoUden. Wat zijn die brabos ongelofelijk slecht de laatste weken.
3-0

Ypenburg H1 - Tempo H1
De mannen van Frank zijn het volledig kwijt. Een gelijkspel op de sahara. Was de keta op?
In eigen huis (en met eigen scheidsrechters) mogen ze het opnemen tegen het kroost van opa. Dit wordt een koekje van eigen deeg voor de Robert Doornbos look a like. Een strafbal in de laatste seconde voor Ypenburg.
2-1

Feijenoord H1 - Voorne H1
Feijenoord gaat geen punten meer pakken dit seizoen gezien het programma voor de laatste drie rondes. Handhaving is dus nog alles behalve zeker. Thuis tegen Voorne gaan geen punten opleveren. Ik zou zelfs een beroep willen doen op meneer de trainer om het tweede elftal het veld op te sturen. Hoe meer punten voor Voorne, hoe beter.
Wat een kansloos affiche trouwens. Worden langdurige schorsingen meegenomen naar het nieuwe seizoen?
0-5

Gouda H1 - Souburgh H1
De pubers zitten lekker te blokken deze week en hebben hun enige momentje van ontspanning komend weekend. Tegen de scooterboys kunnen ze zich definitief handhaven. Moet gaan lukken. Na afloop wordt de (Goudse) kaas rijkelijk uitgedeeld en de koffers gepakt voor een weekje Cherso.
3-0

Scoop Delft H1 - Krimpen H1
Krimpen heeft bijna het grote doel bereikt, de degradatie. Uit bij Scoop is het hopen dat de nep stUdenten niet te brak zijn, anders maken ze nog kans op punten ook.
Voor Scoop is er weinig meer om voor te spelen. Te slecht voor de top, te goed voor degradatie. De grote saaie grijze muis van de competitie.
Laten we eens gek doen!
1-1

KONING TOTO | 16/05

Laten we de week aftrappen met de felicitaties naar Hoeksche. Van Harte!! Dan wil ik vervolgens twee wensen uitspreken:
1. Laten we hopen dat Voorne mee promoveert zodat we van die droeftoeters af zijn.
2. Laten we ook hopen dat er deze week weer lekker voorspeld wordt op het forum. Doe allemaal je Best mannen!
Dan nu tijd voor het echte werkt; de voorspellingen.

Capelle H1 - Hoeksche Waard H1
Hoeksche komt nog half bezopen aan van het kampioensfeest (terecht). Ze ruiken nog naar alcohol en frituur. Daan wordt helemaal wild van de frituurlucht en gaat als een malle tekeer op het veld. Dat resulteert in twee groene kaarten en een goaltje.
1-3

Dopie H1 - Prinsenbeek H1
Prinsenbeek heeft zijn sportieve plicht gedaan door te verliezen van Voorne. Al hadden ze dat sowieso wel gedaan met de huidige status van de kanaries. Feutjes mogen de prinsjes weer iets verder in de put duwen aanstaande zondag: geniet ervan!
4-1

Ypenburg H1 - Tempo H1
Ypenburg gelijk tegen de scooterboys. Te weinig van het witte wonderpoeder genomen? Tempo vergrootte het gat met Scoop en staat in niemandsland. Al kan het bij winst op de wannabe Joel-Beukertjes wel Ypenburg tot een punt naderen. Frank belt met Ferry en regelt een extra dosis voor al zijn basisspelers. Tempo dus kansloos.
3-0

Feijenoord H1 - Voorne H1
Dit is misschien wel de meest trieste pot van de hele competitie. Het lijkt mij heerlijk om hier langs de lijn te staan. Een mix van Glory Kickboxing, MMA en Je zal het maar hebben. Puur vermaak.
Uitslag: boeit niemand

Gouda H1 - Souburgh H1
De kaaskoppen zijn bijna klaar met de examens en dat resulteert in een vrij gevoel bij de jongetjes. Tegen Souburgh freewheelen ze erop lOssen en ze weten zowaar te winnen.
3-1

Scoop Delft H1 - Krimpen H1
Scoop is uitgespeeld. Het kan niet naar boven en eigenlijk ook niet naar beneden. Krimpen moet van Scoop winnen en dan maakt het nog kans op de 10e plek. Vooraf allemaal even een kruisje slaan en hopen dat de studs de dag ervoor hebben gezopen.
2-1

De Hofnar | 16/05

Helemaal mee eens, laat aub Voorne promoveren. Je kan ervan vinden en zeggen wat je wilt maar die gasten van Dopie zijn een stuk gezelliger. Zowel binnen als buiten de lijnen.

@hoeksche | 16/05

Gefeliciteerd mannen! Nu maar hopen dat wie binkies van Voorne mee promoveren. Wat een ongelijke droeftoeters zijn dat zeg!

@kantoorklerk | 16/05

Ze hebben het verdienTttttt

Kantoorklerk | 16/05

Het aantal spelfouten in de felicitaties van andere teams op de sociale kanalen van Hoeksche doet het niveau van deze teams maar weer eens bevestigen.

Anyway, het ga jullie goed Hoeksche. Terechte kampioen en gegund. Hoop dat de hoofdpijn meevalt vandaag. Ski op zondag, altijd mooi.

@Hoeksche | 16/05

Mannen, van harte! Het enige team dat ik het echt gunde