Speelronde 19

Geplaats door: Adtje DES ( )

  • 3D
  • 09/05
  • 1851

Er is weer weer stevig gescoord afgelopen speelronde met onder meer 12 doelpunten bij Scoop tegen Souburgh en een flinke billenkoek voor Krimpen bij Voorne. Onderin pakt Feijenoord een belangrijk punt waardoor het wat lucht krijgt van de degradatieplekken. Komende zondag gaan we weer verder met speelronde 19:

Capelle H1 - Feijenoord H1
Souburgh H1 - Ypenburg H1
Hoeksche Waard H1 - Gouda H1
Tempo H1 - Scoop Delft H1
Krimpen H1 - Dopie H1
Prinsenbeek H1 - Voorne H1

Brand los!
Reageren

De Hofnar | 15/05

@Hoekse
Gefeliciteerd mannen! Dik terecht!

Hoekse | 15/05

Kampioenen

Het Griepje | 15/05

*zomerstop, excuus

@het griepje | 14/05

Winterstop? Ben jij nu al bezopen?

Het griepje | 14/05

Wat een treurig aantal voorspellingen deze week ... iedereen al toe aan de winterstop ofzo? Hopelijk volgende week weer wat meer reuring op het forum!

@ el patron | 13/05

Mooie creatieve dag. Zeker geen snars te doen op werk?

@ el patron | 12/05

Like

@kantoorklerk | 12/05

Ga eens voorspellen joh

El Patron | 12/05

Capelle H1 - Feijenoord H1

Daan probeert met zijn bitje in een broodje kroket weg te eten. De klodders mayonaise zorgen voor een soepele verplaatsing van het droge broodje door zijn slokdarm. Plots loopt Daan rood aan grijpt naar zijn keel en begint hevig te hoesten. Hij is vergeten de kroket te frituren. Dit is geen goede voorbode voor de website. Capelle staat aangeslagen op het veld. Feijenoord weet hiervan te profiteren. 1-3 voor meneer de coach.

Souburgh H1 - Ypenburg H1

De sahara boys hebben er vrede mee dat ze volgend jaar weer lekker in de 4de klasse staan te ballen. Ypenburg heeft de kater van het verlies tegen Hoeksche Waard weggespoeld met GHB en mogen van geluk spreken dat ze uberhaupt nog zijn wakker geworden. Harrie van het kamp pakt een witte substantie erbij, pakt zijn grays super schep en geeft iedereen een flinke snuif uit zijn zakje. ze zijn niet meer te stoppen, Johnny Bravo weet er 10 in te pompen. 0-10

Hoeksche Waard H1 - Gouda H1

De puistenkoppen stappen bij papa en mama in de auto richting de bijna kampioenen. Hoeksche heeft al een aantal seizoenen mogen dromen van promotie. Eindelijk is de werkelijkheid daar. Hoeksche wint met 8-0 van Gouda.

Tempo H1 - Scoop Delft H1

Tempo is misschien na Voorne wel de minst gezellige tegenstander van de competitie. Zeker zolang Opa betrokken blijft en een vinger in de pap heeft. Scoop is een prima team en staan er redelijk voor. Toch blijven de punten in Bergen op Zoom want daar winnen is simpelweg gewoon lastig. 4-1.

Krimpen H1 - Dopie H1
Dopie moet winnen om aansluiting te hoUden en kan nog altijd dromen van promotie. Ik hoop van niet want dan zitten we weer met die stakkers uit Huilievoetsluis. 0-2

Prinsenbeek H1 - Voorne H1
Prinsenbeek lijkt het helemaal kwijt te zijn terwijl Voorne nog volop hoopt op promotie. Ik hoop dat ze snel oprotten. Voorne is toch wel de meest trieste tegenstander van het hele seizoen. Wat ik hun allemaal gun wil je niet weten. 2-2

KONING TOTO | 12/05

Excuus. Koning TOTO zag deze dramatische pot even over het hoofd.
Capelle H1 - Feijenoord H1
De helft van Feijenooit zit al in Tirana voor de conference league finale. Ik ben bang dat we een paar volgend seizoen niet meer terug zien.
Maakt ook niet uit met hoeveel ze komen, Capelle staat sowieso met 13 man op het veld en weet dus te winnen.
4-2

Kantoorklerk | 11/05

Pijnlijk (maar terecht) verlies bij Voorne afgelopen weekend. Nu mogen we nooit meer naar Hellevoetsluis … *pinkt een traantje weg*.

@Koning TOTO | 11/05

Je vergeet de slachtpartij van het weekend. Wat gaat het worden…

KONING TOTO | 11/05

Souburgh H1 - Ypenburg H1
Het belooft zondag warm weer te worden. Heerlijk om in de zandbak te spelen dus. Ypenburg komt met maar een half team aan omdat de rest wil flaneren na al die weken sportschool. Desondanks weten ze toch te winnen want de scooterboys bakken er niet veel van.
2-4

Hoeksche Waard H1 - Gouda H1
Kampioenswebsite voor Hoeksche. Wel zielig voor de mannetjes van Gouda; eindexamens zijn begonnen en dan ook nog een zondag voor saus naar Hoeksche. Op de heenweg in de auto leren ze alvast voor het examen Wiskunde. Hoeksche zorgt ervoor dat ze dubbele cijfers te zien krijgen op het scorebord.
10-2

Tempo H1 - Scoop Delft H1
Een website voor saus. Scoop vorige website gewonnen van Tempo. Helaas voor Scoop zal Tempo ondanks dat het om niks gaat toch hele leuke scheidsrechters aanstellen. Feutjes kunnen lekker zuipen op zaterdagavond.
2-1

Krimpen H1 - Dopie H1
Beste studs van Dopie, wij smeken jullie om punten te verspelen zodat Voorne 2e wordt. Een jaar zonder Voorne willen jullie toch ook? Gun die kerkgangers zondag gewoon een puntje op de parkeerplaats.
2-2

Prinsenbeek H1 - Voorne H1
Kanaries hebben dikke paniek. Dit seizoen kan de prullenbak in. Wat moet er veranderen bij de prinsjes; nieuw team, nieuwe coach of gewoon iedere Heren1 speler van de club royeren.
Het is te hopen dat ze zondag in naam van de derde klasse verliest van de battieboys.
1-2

De Twaalfde Man | 10/05

Zullen we het weer hoUden op voorspellingen? Kom maar door allemaal

Recap | 09/05

Zonde dat Ypenburg niet heeft weten te winnen… had het nog een weekje spannender kunnen maken.

1-2 klinkt als een spannende pot

@@hondenweer | 09/05

Hoeksche hier, wij zien aankomende zondag gewoon als echte kampioenswebsite. Natuurlijk zou het helemaal compleet zijn als Voorne puntjes laat liggen, maar indien dat niet gebeurt, vieren we het echt niet minder hoor.

@Adtje | 09/05

Denk dat ze bij Voorne eerder naar beneden kijken dan omhoog. Nummer 2 promoveert ook direct en de nerdjes uit Delft zijn heer en meester in de kunst van het nek hijgen. Dat doen ze elke vrijdag en zaterdag ook bij de dames in Delft. Maar net als bij de dames zal het hier ook niet werken gok ik...

@Hondenweer | 09/05

Gaat er meer over waar ze kampioen worden. Als ze deze ronde kampioen worden kunnen ze dat lekker thuis vieren. Mochten ze dat volgende week worden kan het wel eens een heel grimmig potje gaan worden uit bij de tokkies van Capelle...

Hondenweer | 09/05

Waar doen we moeilijk over? Hoekse Waard wordt 100% kampioen

Fake news | 09/05

Niets van waar, zoek op Google naar knhb bondsreglement 2021-2022 en ga naar kopje 2.6.1.
Eerst geldt het aantal gewonnen websiteen, daarna doelpuntensaldo, daarna doelpunten voor, dan pas onderling resultaat.

Adtje DES | 09/05

Je hebt gelijk, verschil blijft bij winst van HW altijd negen punten. Met nog drie potten te gaan kan Voorne dan geen kampioen meer worden.
Onderling resultaat is tegenwoordig Leidend inderdaad (winst HW en gelijkspel).

Tempo H1 - Scoop Delft H1
website die werkelijk waar helemaal nergens meer om gaat. Beide te goed om te degraderen en te slecht om bovenin mee te draaien. Bij clubscheidsrechters ook hier een overwinning voor het thuisspelende team.
3-2

@Adtje DES | 09/05

De Hoeksche zou bij winst en bij puntverlies van Voorne deze ronde kampioen kunnen worden.

Bij winst is Hoeksche sowieso kampioen toch? Onderling resultaat is in het voordeel en volgens mij is dat het belangrijkste bij gelijk aantal punten.

@adtje des | 09/05

Tempo-Scoop heeft geen voorspelling nodig?

De Twaalfde Man | 09/05

Capelle H1 - Feijenoord H1
Een absolute verschrikking om naar te kijken. Sjon van Feijenoord, de spits die denkt dat hij echt kan hockeyen, maar nog geen man voorbij komt, is wel onder de indruk van Capelle en stapt nog tijdens de website over. Afijn, thuis wint Capelle deze website met gemak, 4-1.

Souburgh H1 - Ypenburg H1
Souburgh heeft een wonder nodig om in de derde klasse te blijven, en dat wonder blijft voorlopig nog uit. Frank is woedend na het verlies van zondag en ziet maar 1 oplOssing: kei- en keihard trainen.
1-6

Hoeksche Waard H1 - Gouda H1
Hoeksche kan dit weekend kampioen worden, gefeliciteerd mannen, jullie hebben het verdiend!
Ook Gouda en de jongetjes zijn niet opgewassen tegen de koploper, 7-0.

Tempo H1 - Scoop Delft H1
Een website die echt helemaal nergens meer om gaat, 14-14

Krimpen H1 - Dopie H1
Krimpen uit, altijd lastig. Dopie schrikt zich bij het inspelen een hoedje van de kwaliteit van het veld en komt vervolgens de schrik niet meer te boven. 2-1.

Prinsenbeek H1 - Voorne H1
De topper van de week! Prinsenbeek, Voorne en Dopie spelen in de komende 3 speelronden allemaal tegen elkaar, een heerlijk slot van de competitie als je het mij vraagt. De prinsjes moeten alles winnen om nog een kans te kunnen maken op promotie.
De prinsjes hebben hun Beste scheidsrechters opgesteld, binnen 10 minuten staat het 3-0 door 3 onterechte strafballen. Voorne wordt gek en gaat op kaartenjacht.
5-1

Adtje DES | 09/05

Capelle H1 - Feijenoord H1
Meest ongezellige affiche van deze speelronde, de tokkies tegen de nog grotere tokkies. Thuis moeten dit in principe altijd drie punten zijn voor Capelle, zeker met clubscheidsrechters.
3-0

Souburgh H1 - Ypenburg H1
Souburgh en Scoop besloten afgelopen weekend te korfballen in plaats van te hockeyen. Wat een uitslag. Thuis tegen de mannen van Frank wordt het denk ik een stuk minder aantrekkelijk. De sahara laat fatsoenlijk hockey niet toe en de scooterboys kunnen dit ook uberhaupt niet.
0-5

Hoeksche Waard H1 - Gouda H1
De Hoeksche zou bij winst en bij puntverlies van Voorne deze ronde kampioen kunnen worden. Dat eerste zie ik wel gebeuren. Het landelijk examen gaat beginnen en de billetjes staan strak gespannen. De Hoeksche weet hier wel raad mee.
8-0

Krimpen H1 - Dopie H1
De refos zijn hard op weg naar de uitgang van de 3e klasse. Thuis tegen Dopie komen ze de oud trainer tegen. Helaas zal hij het leed niet gaan verzachten. De feuten klappen er na de vo hard overheen.
1-6

Prinsenbeek H1 - Voorne H1
De Prinsjes weer punten gemorst, ditmaal bij Feijenoord. Voorne zal alles op alles zetten om het kampioenschap van de Hoeksche nog even uit te stellen en zal ook deze pot met ruime cijfers winnen.
2-5