Speelronde 18

Geplaats door: Adtje DES ( )

  • 3D
  • 25/04
  • 1879

Bij de Hoeksche kan de champagne bijna ontkurkt worden na de eigen overwinning en het gelijke spel van Voorne en Tempo. Onderin doet Gouda goede zaken door van Feijenoord te winnen. De onderste drie gaan naar verwachting dan ook deze drie plaatsen met elkaar verdelen. Wat een spanning!
Eerst meivakantie voor de scholieren en vervolgens door met speelronde 18:

Dopie H1 - Tempo H1
Scoop Delft H1 - Souburgh H1
Voorne H1 - Krimpen H1
Feijenoord H1 - Prinsenbeek H1
Gouda H1 - Capelle H1
Ypenburg H1 - Hoeksche Waard H1

Brand lOsss!
Reageren

Oudzuid | 08/05

Gelachen met die prinsjes, maar matige ploeg wel

KONING TOTO | 04/05

Mannen wat een armoe.
Deze week bijna geen voorspellingen. Iedereen nog dood van koningsdag of hoe zit het?

KONING TOTO is een blijft natuurlijk de meestervoorspeller van het forum @Tierlist

@Kantoorklerk | 03/05

Het grote zigeunerkamp of de lokale kermis zijn de highlights. Geniet ervan!

Dood of levend | 02/05

Wie ik in ieder geval niet mis is Bob ROss.

Kantoorklerk | 02/05

Heeft iemand nog een Lonely Planet liggen van Hellevoetsluis? Wij gaan morgenmiddag rijden en zijn nog op zoek naar wat leuke (culturele) bezienswaardigheden.

Tierlist | 02/05

Tijd voor een kleine tussenronde vraag:
Wie op dit forum levert iedere week de Beste/leukste/gekste voorspellingen volgens jullie?
En wie moet iets meer aan zijn duim gaan zuigen om de verhalen smeuiger te maken??

Het Griepje | 02/05

Zeg dat tegen de mannen van Voorne, die zijn hun eigen woonwagenkamp in de fik aan het steken momenteel

@@@het griepje | 02/05

No pyro no party!!!!

Het Griepje | 01/05

Ik zag het, wat een clowns bij Feyenoord. Iets teveel naar de grote broer gekeken.

@ het griepje | 01/05

Het spannendste aan de website was het vuurwerk vooraf.

Het Griepje | 01/05

Feyenoord 5-1 gewonnen van Souburgh, gelijkspelletje was voor de spanning het leukst geweest.

@adtje des | 01/05

Uiterst karige voorspellingen ad

Adtje DES | 30/04

Wat een stress weer op het forum. Ongelofelijk.

Dopie H1 - Tempo H1
Knap resultaat van Tempo tegen de harrys van Voorne. Of heeft de thuisfluiter zijn werk weer gedaan?
Uit bij de feuten van Bak wordt het een ander verhaal. Dopie nog in de race voor plek 2 en zal deze willen winnen. Geen feestjes volgende week zaterdag.
2-1

Scoop Delft H1 - Souburgh H1
Geen Best affiche dit, veel hockeyende onkunde tegenover elkaar. Souburgh echt de zwakst hockeyende ploeg van de poule. Scoop probeert het wel maar kan er eigenlijk ook niet zoveel van. Toch wel de drie punten en twee kannetjes voor de sahara boys.
3-1

Voorne H1 - Krimpen H1
De harrys staan in deze weken allemaal vollop de kermis te werken en missen dus enige scherpte tegenover de kerkgangers.
De snavel laat zich opnieuw gelden, kaarten gegarandeerd.
Dit moet Voorne in principe gewoon gaan winnen.
5-0

Feijenoord H1 - Prinsenbeek H1
Zure nederlaag voor de tokkies van zuid. Hopelijk voor hen nemen ze een voorbeeld aan de grote broer. Ik zie het alleen niet gebeuren tegen de Prinsjes. Na afloop weer collectief een adtje he mannen.
1-4

Gouda H1 - Capelle H1
Belangrijke driepunter voor de kaasboys waardoor een extra seizoen in de 3e klasse praktisch gegarandeerd is. Thuis tegen dikke Daan en zn vriendjes gaat hier alleen geen vervolg aan gegeven worden. Zeker niet nu de landelijke examens toch echt voor de deur staan.
0-3

Ypenburg H1 - Hoeksche Waard H1
Frank heeft een mooie driepunter gepakt uit bij de thuisfluiters van Capelle, het lek lijkt boven.
Helaas komt dan de Hoeksche op bezoek. Het sleepkanon is fit en laat zien waarom je er met alleen keta niet komt.
2-5

@ADTJE DES | 29/04

Niet alleen ADJE DES mag gaan typen hoorrrr. Meer dan 600 weergaven en maar 2 voorspellingen van vaste krachten van het forum. De rest mag ook een gokje wagen!

@adje des | 26/04

Adje des, ouwe lamzak, ga eens tikken met die dikke vingers van je

Kantoorklerk | 26/04

Even geduld Patron, er komt eerst een heerlijk weekbrekertje aan in de vorm van Koningsdag. Donderdag thuiswerken heeft de baas goedgekeurd, dus ik zie mogelijkheden om het stof van mijn typmachine te blazen.

El Patron | 26/04

Kom op dan met die voorspellingen!

@opa | 25/04

Gelieve het websiteformulier in te vullen, mijn autisme kan de onvolledige stand niet aan. Dank

El Patron | 25/04

Wat een verrassende uitslagen dit weekend. Waarbij de 4-4 van Tempo en Voorne toch wel de meeste vraagtekens oproept.

Maar goed. Nieuwe ronde nieuwe kansen.

Dopie H1 - Tempo H1
De stucos trekken de schoenen weer uit het vet, hun ongewassen shirts mogen weer uit de wasmand getrokken worden. Dit gaat een pot worden. Blijft Dopie aangehaakt of bezwijken ze onder de druk die presteren heet?!
2-2

Scoop Delft H1 - Souburgh H1
De woonwagenbewoners komen met de gehele hockey karavaan uit Alblasserdam richting Delft. Dit belooft een spannende pot te worden. Souburgh kan alle punten goed gebruiken. Scoop daarentegen staan redelijk safe.
1-2


Voorne H1 - Krimpen H1
De jankerds tegen de sympathieke refos. Aangezien ik Voorne niks gun hoop ik dat refos uit Krimpen met 3 punten huiswaarts reizen. wat de uitslag zal zijn. god mag het weten. Patron is ook een soort god. Hij doet de voorspelling van 0-0

Feijenoord H1 - Prinsenbeek H1
Feijenooit tegen de prinsjes een leuke website voor de blinde onder het volk. Wat slecht, wat kansloos en heuse verspilling van je zondagmiddag. Jimmy laat zich weer van zijn slechtste kant zien en gooit poep op de scheidsrechter. Resultaat, TBS en een verdoving in zijn achterste. Ook dat werkt niet en Jimmy slaat heel Prinsenbeek neer. 3-1 voor Feijenooit.

Gouda H1 - Capelle H1
De met puisten gevulde kaaskoppen tegen de zwakzinnige uit Capelle. Capelle zwaar op de broek gehad van Harry van het Kamp en cohorten. Gouda weet weer eens te winnen. Weten de pubers de lijn door te zetten en Capelle nog verder in het negatieve te drukken? Ik denk het niet.. 1-4.
PS. Ik ben wel benieuwd HOE Ypenburg met 2-6 weten te winnen terwijl capelle met 13 man is aangetreden. Of waren er toch bondsscheidsrechters bij jullie website?

Ypenburg H1 - Hoeksche Waard H1
Knappe prestatie van de paupers en het net niet Den Haag tegen Capelle. Frankie heeft laten zien dat hard werken en trainen wel dergelijk vruchten afwerpt. Waarschijnlijk zat er een wit spulletje in die afgeworpen vruchten. Hoeksche Waard kan spoedig kampioen worden. Ongeslagen het jaar uit is ook zo iets. ik verwacht een 2-0 overwinning van Ypenburg.

@hond | 25/04

Gouda heeft gewoon kratjes hoor

KONING TOTO | 25/04

Dopie H1 - Tempo H1
De feutjes hebben in de zandbak gedaan wat ze moesten doen. Tempo liet zich van zijn Beste (of slechste) kant zien en speelde gelijk tegen Voorne. Omdat Tempo de laatste tijd aardig bezig is Hoeksche een handje te helpen aan de titel, doen ze dat deze speelronde weer.
3-3

Scoop Delft H1 - Souburgh H1
Scoop staat in niemandsland op de ranglijst. Die kunnen beter iedere zaterdagavond genieten van het stUdentenleven want dat seizoen is toch wel klaar. Souburgh moet daarentegen nog wel even gas geven. Het is te hopen dat de scooters het redden naar Delft. Maar of ze het nou redden of niet, verliezen doen ze toch wel.
3-1

Voorne H1 - Krimpen H1
Dit is een potje hoor mannen. team opgefokt tegen team nog opgefokter. Prachtig. Zo te lezen heeft Voorne zich weer aardig misdragen bij Opa. Dat is eigenlijk ook het enige waar ze goed in zijn. Krimpen wil zelf naar de vierde klasse en er is eigenlijk geen club die dat erg vindt.
2-0

Feijenoord H1 - Prinsenbeek H1
Fijenoord maar nipt verloren van de puistekoppen. Niet slecht. Prinsenbeek heeft zowaar een keer gewonnen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Toch denk ik dat zij zich zullen stuk bijten op Feijenoord volgende week zondag.
2-2

Gouda H1 - Capelle H1
De boys van Gouda krijgen nu echt stress. Afgelopen week hadden ze laatste lesdag en nu begint het leren voor de eindexamens. Om te vieren dat de laatste lesdag geweest is bakken zij voor iedereen wat kroketten. Daan begint te watertanden en schuift aan. Listige truc van Gouda; Daan eet zoveel kroketten dat hij niet kan spelen. Capelle dus gatenkaas.
2-3.

Ypenburg H1 - Hoeksche Waard H1
Op papier de topper van de week. Al is Hoeksche klasse apart dit jaar. Desondanks willen de mannen van Frank graag bewijzen dat ze meer kunnen dan alleen snuiven. En warempel, ze komen het veld op met een lijntje en gaan het veld af met een puntje.
1-1