Speelronde 17

Geplaats door: Adtje DES ( )

  • 3D
  • 11/04
  • 2484

De kelderkraker is gewonnen door Feijenoord, die hiermee een aardige stap richting handhaving zet. Voor de Prinsjes was het een minder weekend, nu zij verzekerd zijn van nog een jaartje 3e klasse.
Dit weekend allemaal aan het paasontbijt, de week erna mogen we weer met speelronde 17:

Scoop Delft H1 - Hoeksche Waard H1
Tempo H1 - Voorne H1
Capelle H1 - Ypenburg H1
Souburgh H1 - Dopie H1
Gouda H1 - Feijenoord H1
Krimpen H1 - Prinsenbeek H1

Brand lOssss!
Reageren

KONING TOTO | 25/04

Mannen wat prachtig. Het Tempo - Voorne verslag klinkt mij als muziek in de oren. Voorne dat een keer met thuisfluiters in een uitwebsite te maken heeft gekregen en dan ook nog een punt gepakt zodat ze op koers blijven voor P2. Mooiste van het weekend! Nog een paar speelrondes en dan hopen dat we voor 1 seizoen van die kneusjes af zijn.

Huilievoetsluis | 25/04

Echt genieten. Voorne 4-4 tegen opa en co. En maar huilen om die scheidsrechters.

Thuis fluiters is echt iets wat jullie dit seizoen heeft geholpen in jullie resultaten

@uitslagen | 25/04

Wat grappig Voorne. Hulde voor tempo!! Karma dat ze een keer uit leuke scheidsrechters hebben. Wat baal ik ervan dat ik hier niet bij kon zijn. Had de mannen uit hellievoetsluis graag willen zien brommen.

@uitslagen | 24/04

Opa speelde ook mee bij tempo en zijn collega scheids had ergens bij het leger des Heils een cs+ shirtje gevonden en dacht gelijk dat hij hoofdklasse stond te fluiten. Was even vergeten dat wij allemaal niet zo goed zijn. En gelukkig was hij nog veel slechter.
Maar ondanks dat heeft Voorne het tegen 13 man goed uit kunnen spelen

@uitslagen | 24/04

6-0 voor Hoeksche en 4-4 bij tempo tegen voorne

Uitslagen | 24/04

Scoop- Hoeksche en Tempo- Voorne al bekend?

Rodney | 23/04

@@rodney
Wacht, heb jij mijn vader gezien? Kun je aan hem vragen of hij binnenkort weer eens thuiskomt?

van Daan | 22/04

Jongens kap nou eens. Ik lust geen eens bitterballen. Daar eet ik te gulzig voor waardoor ze in mijn dikke speknek blijven hangen.

Kroketten gaan beter.

@Koning Toto | 22/04

Zonder HUN in de competitie (...)??? Tijd voor een lesje Nederlands. Misschien kan je aansluiten bij Frank. Die heeft vanmiddag om half 5 nog de voorleesclub (Avi 4).

@Floris | 22/04

Je moeder is echt een beest

@Rodney | 22/04

Groetjes van je vader

Dr. Schumacher | 22/04

De neus van Krimpen speelt niet mee zondag

Ter info | 22/04

Enkel de website Gouda - Feijenoord is voorzien van bonds. Hoe ze nou uitgerekend bij die website zijn uitgekomen, is mij ook een raadsel

Adtje DES | 22/04

Wat een zenuwelijers hier op het forum, is het al zondag?
Gaan we weer:

Scoop Delft H1 - Hoeksche Waard H1
Overduidelijk het sterkste team van de competitie, de Woeksche Haard klapt er in Delft stevig overeen. De ingenieurs hockeyen voor wat ze waard zijn.
1-6

Tempo H1 - Voorne H1
Opa en het kroost op eigen veld tegen de meest ongezellige gasten uit de poule.
Aan thuisfluiters geen gebrek in Bergen dus het is hopen op Bonds bij deze pot.
Gegarandeerd matten anders.
De harrys van Voorne gaan hier met de punten ervandoor, tenzij er clubscheidsrechters staan.
1-3

Capelle H1 - Ypenburg H1
Nog zon gevalletje waarbij het belangrijk wordt wie er de fluit gaat hanteren. Het is druk de laatste tijd in het blauwe hokje. Naast drugs en pils is er tegenwoordig ook een klein vetputje neergezet voor Daan.
Frank & co komen weer opgepompt richting de buitenwijk van Rotterdam.
4-1 bij clubscheidsrechters, 1-1 bij Bonds.

Souburgh H1 - Dopie H1
Scooterboys, tijd om open kaart te spelen. Wie oh wie is er schuldig aan de niet gespeelde inhaalpot tegen Feijenooit?
Op de eigen steppe vlakte gaat alles op alles gezet worden om de punten in eigen huis te hoUden. Helaas voor Souburgh zijn zij echt duidelijk de zwakst hockeyende ploeg van de poule. Makkelijke overwinning voor de feuten, vo!
0-7

Gouda H1 - Feijenoord H1
De kaasboys tegen de mannen van Feijenoord city. Dramatische website waar zelfs de moeder van Floris voor thuisblijft.
Bij Feijenoord gaat de manbun gegarandeerd weer prikken. De ventjes zitten al teveel met hun hoofd bij de oh zo verdiende meivakantie en morsen punten.
2-2

Krimpen H1 - Prinsenbeek H1
De geestelijke macht tegenover het wereldlijk gezag. Voor de ongeletterde hier; de kerk tegen de staat. Voor de echte idioten: de refos tegen de prinsjes.
Ik voorspel een stuntje van de kerk, met een hoofdrol voor de neus van Krimpen. De prinsjes zullen moeten buigen maar ontvangen wel een lekker koud kratje na afloop. Neemt hier voorbeeld aan!
2-1

Zo, alle zevenzeikers weer tevreden?
Succes allemaal zondag!

@KANTOOKLERK | 22/04

Je vergeet er een paar:
De neus van Krimpen
De 2e klasse die door Krimpen gehaald zal worden
De minst leuke club van de competitie: Voorne
ADTJE DES; kruip maar uit je holletje hoorrrr

Kantoorklerk | 22/04

Inderdaad meneer DES... Het forum is levendiger dan ooit maar meneer houdt zich ineens afzijdig? Onacceptabel... Als ik straks na mn potje patience het toilet op zoek verwacht ik minimaal een half a4tje met slappe teksten over Floris zn moeder, Daan zn bitterballetjes of Frank en zn trainingsschema!

@adtje des | 22/04

Adtje des, ouwe lamzak, waar blijft die voorspelling? Met alleen een opmerking over Feijenoord-Souburgh nemen we geen genoegen

Hond | 21/04

Scoop = kannetje
Hoekse = krat
Tempo = kannetje
Voorne = kannetje
Capelle = krat
Ypenburg = kannetje
Souburgh = krat
Dopie = kannetje
Gouda = kannetje
Feyenoord = kannetje
Krimpen = krat
Prinsenbeek = kannetje

Rodwel | 21/04

Rodwel

Rodney | 21/04

Rodney

Rodney | 21/04

Scoop Delft H1 - Hoeksche Waard H1
Hoeksche is hard op weg om een paar rondes voor het einde al op vakantie kunnen. Deze zondag zal echter niet zo makkelijk gaan als ze verwachten. Scoop speelt thuis met clubscheidsrechters en dat betekent 2 dronken nepstUdenten als arbiters. De Hoeksche familie flipt hem volledig en eindigt met 9 man en 0 punten.
5-0

Tempo H1 - Voorne H1
Uit bij Tempo spelen is altijd een feest, een paar gekkies langs de lijn en na afloop anderhalf kannetje waar de speler van Tempo ook nog even een biertje uit neemt. En als klap op de vuurpijl staat opa nog te fluiten ook.
3-0

Capelle H1 - Ypenburg H1
The battle of the tokkies. Wat is dit een gedrocht van een website zeg. De mannetjes van Capelle die niks anders doen dan schreeuwen en janken tegen de rugbyers van Ypenburg.
Beide teams vergeten te scoren en staan 70 minuten lang Badr Hari en Rico Verhoeven te imiteren.
0-0

Souburgh H1 - Dopie H1
Een blik op de ranglijst zou moeten aangeven dat Dopie hier verschrikkelijk hard overheen dendert. Niets is minder waar, Souburgh speelt op het alom gewaardeerde saharaveld waar alleen zij normaal op kunnen hockeyen. Nouja, normaal?
Dopie weet zich geen raad met al het zand en geeft op.
3-0.

Gouda H1 - Feijenoord H1
The battle of the kneuzen. De scholiertjes van Gouda denken dat ze er echt wat van kunnen. Ach laat ze lekker in die waan, dan hebben ze tenminste nog ergens plezier in.
Feijenooit was bijna zeker van handhaving, maar op een wijze waarop alleen Feijenoord dat kan, hebben ze de degradatiestrijd weer helemaal open gegooid.
Gouda wint het op inzet, want hockeyen kunnen ze allebei niet.
2-0.

Krimpen H1 - Prinsenbeek H1
Ik hoop zo dat Krimpen deze pot wint. En net zoals bij Souburgh, is het op de betonplaat van Krimpen een totaal anders spelletje dan op een waterveld waar de prinsjes op trainen.
Krimpen scoopt er de gehele website rustig op los en zowaar weet de snelle spits er 2 te maken.
2-1

KONING TOTO | 21/04

Mannen van het forum,
Het doet mij deugd dat iedereen het forum weer weet te vinden en zijn voorspellingen erop loslaat. De altijd terugkerende grappen over een ietwat dikke speler van Capelle en de 2e klasse aspiraties van de Kanaries doen het altijd goed. Dat het forum weer in volle glorie schijnt zorgt er hopelijk ook voor dat de duels lekker fysiek worden zondag!

Aad de mos | 21/04

Scoop Delft H1 – Hoeksche Waard H1
Hoeksche waant zich al in de 2e klasse en is verontwaardigd als ze zien dat ze als 2e klasse team niet op het hoofdveld van de nerdcampus mogen. Totaal ontdaan beginnen ze aan de website en besluiten ze om uit protest geen enkele corner te scoren. Dit gaat bijna mis als een van de incestbroeders een kortsluiting krijgt nadat er een zandkorrel tegen zijn hand aan komt en toch per ongeluk wel op goal richt. Desalniettemin kan scoop beter zondag gaan werken aan de nieuwe zonneauto en de familie van Hoeksche de benzine besparen.
0-6

Tempo H1 – Voorne H1
Tempo heeft de Brabo derby gewonnen en de prinsesjes weer schuimbekkend terug het clubhuis ingestuurd om op de tablet van de coach elke mislukte corner in slow motion te zien. Tempo is zich ervan bewust dat het lot van de 3e klasse in hun handen rust en doet er de hele website alles aan om Voorne te laten winnen. Dit blijkt lastiger dan gedacht aangezien Voorne alleen uit corners kan scoren. Tempo speelt het laatste kwart zonder keeper en Voorne scoort in de laatste minuut de eerste goal van de website. 0-1

Capelle H1 – Ypenburg H1
Van Dobben Daan heeft zich de hele Pasen voorbereid op deze website. Om de brede kampers tegen te kunnen hoUden moest hij wel met een masterplan komen. Hij is 2 dagen in zijn eentje gaan gourmetten op zijn kamer en kan nu fysiek stand bieden tegen de mannen uit het oh zo mooie net niet Den Haag. Harrie van het Kamp kamt voor de website nog speciaal zijn haren over zijn hoofd in een poging de draken van Capelle te temmen. Hij was zich er alleen niet van bewust dat hij met clubscheidsrechters op het veld stond en na een bodycheck van Van Dobben Daan (niet Bestraft uiteraard) valt zijn haar naar voren en blijkt hij bijna volledig kaal te zijn. Hij verlaat huilend het veld en de scheidsrechters fluiten er vlak voor het einde nog één in. 3-2

Souburgh H1 – Dopie H1
In de woestijn van Alblasserdam zijn de mannen van Souburgh gebrand om te winnen na de 6-0 vernedering tegen Voorne. Gebrand zijn brengt alleen niet het gewenste resultaat aangezien ze er niet zoveel van kunnen. 4 Mislukte scoops verder staat Dopie al met rust 0-4 voor. Dopie roept na de rust nog wat moeilijke formules die Souburgh compleet in de war brengen, waarna de Nerds er helemaal overheen klappen. 1-9

Gouda H1 – Feijenoord H1
Moeder van Floris zit deze website voor het eerst na de winterstop weer eens langs de lijn en op…..
Jimmy stompt voor de website 2 brugklassers neer die hem te lang aan keken. Dus zonder linksachter en spits begint Gouda aan een website die eigenlijk zonder publiek gespeeld zou moeten worden, dit soort hockey kijken wens je je grootste vijand niet eens toe. 1-3

Krimpen H1 – Prinsenbeek H1
Waar de prinsesjes in de vorige speelrond nog de Brabo derby speelden spelen ze nu de christendom derby. Krimpen wisselt hun ietwat gesponsorde tenues in voor zwarte kousen en lange rokken. Dit bevalt ze zo erg dat er zelfs beter van gaan hockeyen. De prinsesjes daarentegen doen hun mooiste carnavals outfit aan en de coach neemt na het verlies tegen Tempo in plaats van een tablet deze website een camera ploeg mee om de hele website te filmen inclusief drone. Krimpen beeldenstormt langs de prinsesjes en wint 3 belangrijke punten. 1-0

De Hofnar | 20/04

Scoop Delft H1 - Hoeksche Waard H1
Een website die maar door een van beide teams gewonnen kan worden en dat is de Hoeksche. De nurds gaan over de knie bij het strafcornerkanon uit Mijnsherenland.
0-4

Tempo H1 - Voorne H1
Twee teams met opgefokte boys tegenover elkaar, smullen. Robert Doornbos wilt maar wat graag de punten om zo aanspraak te blijven hoUden op een play off plekje richting de 2e klasse. De thuisfluiters van opa gaan het de woonwagenkampbewoners lastig maken.
1-2

Capelle H1 - Ypenburg H1
Dik tegen breed en tokkie tegen simpel. Heerlijke pot voor de neutrale kijker. Nu maar hopen voor Frank dat er bondsscheidsrechters op deze pot staan, anders weet je bij voorbaat waar de punten blijven. Juist ja, in het snackbuikje van Dikke Daan.
3-1 bij clubscheidsrechters, 2-2 bij Bonds.

Souburgh H1 - Dopie H1
Een van de twee meest besproken ploegen van dit moment, de saharaboys, op het eigen zand tegen de mannen van Bak. Wat een spanning en sensatie onderin de 3e klasse. Souburgh hoopt op drie punten om zo het eigen hachje te redden. Gaat helaas niet lukken. De 4e klasse komt erg dichtbij.
0-5

Gouda H1 - Feijenoord H1
De ander van de twee meest besproken ploegen op dit moment mag richting de pubers van Gouda. Kijken of ze hier wel komen opdagen. Meneer de trainer is het beu en ziet de veilige marge, na de overwinning op de bejaarde refos, weer slinken. Bij Gouda moet het dan echt gaan gebeuren. Wordt lastig als je halve team er geen zin meer in heeft.
1-1

Krimpen H1 - Prinsenbeek H1
De refos dachten reeds een veilig plekje in de 4e klasse voor volgend jaar te hebben, niets is minder waar. Kansen op ongewenste handhaving liggen op de loer. Tegen de Prinsjes, die nog steeds van mening zijn in de 2e klasse thuis te horen, vinden de pastoor jongetjes het maar wat mooi om te stunten. Niet voor henzelf, maar wel om Prinsencake dwars te zitten. De neus van Krimpen laat zich gelden en scoort de winnende.
1-0

Kantoorklerk | 20/04

Schande! Competitievervalsing van de bovenste plank!!!!

Adtje DES | 20/04

Ik heb van de kaboutertjes begrepen dat bij Souburgh wel degelijk bekend was dat de website niet door zou gaan, de tokkies uit Zuid zoUden tijdig hebben aangegeven dat de pot niet kon doorgaan. De scooterboys naaien de boel er dus bij om de vege huid in de 3e klasse te redden. Aan de andere kant een inhaalpot opnieuw afzeggen....minstens net zo armoedig als de wijk zelf.
Voor straf beide teams naar de 4e klasse.
Krimpen lekker een verzoekje indienen voor degradatie.
Volgend seizoen een poule met Spike, Rapid en Bleiswijk. Daarvan wordt ook eigenlijk helemaal niemand vrolijk.

Kantoorklerk | 20/04

Het 3e klasse forum is ook toegankelijk vanuit de 4e klasse. Best of both worlds!

Pawap | 20/04

Ja hoor, Feijenoord heeft 3 punten in mindering gekregen, maar de website tegen Souburgh wordt alsnog gespeeld op 1 mei. Toch redelijk bizar, niet op komen dagen en dan alsnog de website mogen spelen..
Hup Souburgh, pak die kneuzen en stuur ze naar de 4e klasse

Belchinees | 20/04

Daar ben ik weer gasten, door lockdown in mijn land kon ik moeilijk bij het open internet netwerk komen, nu ben ik gelukkig weer terug en mijn vingers jeuken.

Scoop-Hoeksche

Hoeksche waard mag weer richting de studjes van Delft, deze keer tegen de gasten in groen. Scoop is beter dan de stand doet vermoeden, kijk naar uitslag van vorige speelronde. Met deze positieve instelling verschijnen de mannen van bak op de mooie zondagmiddag. Iedereen is relatief nuchter met het oog dat er alleen maar pitcher zijn beschonken de avond ervoor (pitchers en Delft schijnt iets met elkaar te maken te hebben). Echter is Hoeks geen Capelle en zijn de boeren net een maatje te groot.

1-3

Tempo-Voorne

Voorne uit en thuis is een wereld van verschil, opa heeft in Brabant de zaak goed op orde. Als pivot op het middelveld zwaait hij met zijn scepter en dirigeert hij de Brabos naar een punt. Voorne baalt, maar he jongens wees niet getreurd. Na de website krijgen jullie een paar lekkere broodjes knack van het huis!

2-2

Capelle-Ypenburg

Ypenburg is de 2e seizoenshelft nog niet heel overtuigend. Gelukkig heeft Frank naar veel zelfstudie op de kinderafdeling van de bibliotheek de oplOssing gevonden: Harder trainen. Met deze visie reist het team af naar net niet Rotterdam. Hier wordt de filosofie van Frank bevestigd, een hele goede warming-up, dit belooft een mooie middag te worden. 1,5 uur later komt Frank weer uit zijn trance. Hier komt hij tot zijn schrik erachter dat zijn team eruit is gespeeld. Blijkbaar hadden de scheidsrechters per ongeluk voor de website al het scoreformulier ingevuld. De enige optie die nu nog restte was de website hiernaartoe te fluiten. Frank besluit om volgende keer toch maar een boek te pakken van AVI-niveau 4, AVI-8 staan nog iets te moeilijke, lange woorden in voor zijn team.

Eindstand: 2 rood, 3 geel, 4 witte lijnen, 2 kapotte kristallen neuzen en een opsporingsbevel naar Joel Beukering, maar hé niet getreurd, na de website staat er wel een mooi kratje voor jullie klaar ;)

Eindstand: 3-1

Souburgh-Dopie

Simpele overwinning

1-7

Gouda-Feyenoord

Deze website zal nooit gespeeld worden, zondag speelt Feyenoord thuis.

3-0

Krimpen-Prinsjes

De prinsjes zijn toch een beetje zoals het meisjes die je in de club probeert te fixen. Heel leuk high class doen in het begin van de avond en zeggen dat ze alleen interesse heeft in 2e klasse. Echter puntje bij paaltje als de avond tot een einde komt en de opties gering zijn, worden de eisen omlaaggesteld. En zal het meisje toch genoegen nemen met minder (misschien wil ze dit ook) en gaat ze aan de haak met de 3e klasse.
Jullie zullen het misschien zelf nooit zeggen, maar de hoeft ook niet, gasten top dat jullie het zo naar je zin hebben in de 3e klasse, tot volgend jaar! :)

2-2

@Kantoorklerk | 20/04

Tuurlijk wel jongen. Hier is het forum toch ook veel leuker dan in de 4de klasse.

Kantoorklerk | 19/04

Gvd straks handhaven we ons per ongeluk… Zit ik toch niet op te wachten

Het Griepje | 19/04

Hahaha, wat een grap dit. Blijft nu wel rete spannend onderin.

@feijenoord | 19/04

Kansloos en ronduit asociaal. Het wordt hoog tijd voor jullie om lekker te gaan scooteren in de vierde klasse.

Feijenoord | 19/04

Wij lagen in de fontein na te genieten van de heroïsche overwinning van onze naamgenoot in Praag.

Faijnoort | 19/04

Toch wel benieuwd naar de uitleg van Feijenoord nu

@scooterboys | 17/04

Niet op komen dagen is 3 punten aftrek en website verloren, dan wordt het weer leuk onderin

Scooterboys | 16/04

De scooterboys kwamen al wheeliend het terrein van Feijenoord opknallen, klaar om de eerste helft te moeten wennen aan een veld waar de bal verder dan 10m doorrolt. Helaas waren onze vrienden van Zuid nergens te bekennen en ging de strijd der degradatie dus niet door..

Meneer de bondsscheidsrechter belde nog een speler van Feijenoord wakker en blijkbaar hadden ze geen zin met dit mooie weer.

Kortom: 0-5 Souburgh

Feij/Souburgh | 16/04

Al een uitslag bekend van Feijenoord-Souburgh? Kan het niet zo snel vinden op NOS

Prinsjes | 12/04

Het collectieve leedvermaak om een wederom mislukte poging van Prinsenbeek om te promoveren, doet mij deugd mannen. Wat zijn dat toch een stel prutsers zeg

KONING TOTO | 12/04

Scoop Delft H1 - Hoeksche Waard H1
Scoop met een korfbaluitslag gewonnen van Capelle. Hadden de feutjes een avondje rustig aan gedaan afgelopen weekend? Ik raad jullie alvast aan: ga volgend weekend maar lekker zuipen want op zondag winnen wordt m toch niet.
0-4

Tempo H1 - Voorne H1
De Brabantse derby gewonnen door Tempo, chapeau! Uit bij de Prinsjes winnen is niet voor velen weggelegd. ZoUden jullie zo lief willen zijn Voorne een paar punten te gunnen zondag? Zonder hun in de competitie wordt het volgend jaar toch allemaal een stuk gezelliger.
2-2

Capelle H1 - Ypenburg H1
Daan moet zich een dag vantevoren afmelden voor de weddie tegen Ypenburg; hij heeft tijdens pasen teveel chocolade-eitjes op en ligt nu nogsteeds misselijk op bed. De mannen van Frank steken hun neus even extra diep in het poeder om de scheidsies van Capelle aan te kunnen: met succes.
1-1 met 2 rode kaarten voor Ypenburg

Souburgh H1 - Dopie H1
Dopie kan lekker samen met Scoop gaan zuipen. Waar Scoop sowieso verliest, weten deze feuten natuurlijk wel gewoon te winnen in de sahara.
1-5

Gouda H1 - Feijenoord H1
Het minste potje om naar uit te kijken voor volgende week. De puistekoppen uit Gouda beginnen nu echt eindexamenstress te krijgen en piesen van spanning in hun broek. Gelukkig kan Feijenoord helemaal niks en winnen ze alsnog.
2-1

Krimpen H1 - Prinsenbeek H1
Dit lijkt mij een vrij makkelijke om te voorspellen. Prinsenbeek wilt namelijk graag promoveren dit jaar. HAHAHAHAHA.
2-2

Kantoorklerk | 12/04

Die verrekte leidsmannen hebben ervoor gezorgd dat wij onderaan bungelen, pure schande!

Kratje kannetje | 11/04

Laten we hier op het forum ook niet voorbij gaan aan de opmerking van de Kantoorklerk. HC Feijenoord, verklaar je nader!
Kratjes in huis hebben maar kannetjes neerzetten? En als je tegenstander dan een kratje koopt een lauw kratje geven?
Dit vind ik eerlijk gezegd ernstiger dan het niveau van de scheidsrechters.

Scheidsrechters | 11/04

Nou moet ik zeggen dat het niveau van de scheidsrechters van de bond lijkt te zijn gedaald. Wat ik eigenlijk al niet voor mogelijk hield maar goed.

Real Madrid | 11/04

Zaterdag de kraker Feyenoord - Souburgh. Als Souburgh verliest zo goed als gedegradeerd. Beide ploegen kunnen niet goed ballen. Uitslag 3-3

@@@@@frank | 11/04

Het was niet eens dat ze partijdig waren. ze waren gewoon door en door slecht.

@Frank | 11/04

hahaha Frank kom op nou jongen. Je speelt 3e klasse. Wat verwacht jij nou?
Ik ben het ermee eens dat als je goed kan hockeyen, je hier niet speelt en gewoon bondsscheidsrechters hebt. En bevallen de clubscheidsrechters je niet; verander jij er dan maar wat aan. Man man man, gaan zeuren hierom wordt wel forum wel heel laag van hoor Frankie

@Frank | 11/04

Partijdigheid heeft niets te maken met of wij wel of niet kunnen hockeyen. Reinste competitievervalsing waar een aantal clubs een handje in hebben.

@Frank | 11/04

Het stelletje amateurhockeyers dat hier rondloopt hoort ook niet meer te krijgen dan dit he. Laten we eerlijk zijn; als je goed kan hockeyen heb je ook geen last van dit soort scheidsrechters want dan hockey je gewoon twee klasses hoger. Lekker accepteren en doorgaan. Je gaat er weinig aan kunnen veranderen als je weinig talent hebt

@@Frank | 11/04

Het niveau van de clubarbitrage in de 3e klasse is echt om te janken. Bij de volgende clubs echt kansloze (partijdige/slechte) arbiters gehad: Capelle, Krimpen, Tempo, Souburgh, Prinsenbeek en Voorne.
De rest geen actieve herinnering aan.

Enige club waar je een fatsoenlijke arbiter op het veld krijgt is de Hoeksche Waard.
De Django Wagner look a like.
Beste arbiter van de 3e klasse.

@frank | 11/04

Gelieve de volgende keer een betere scheids regelen

De twaalfde man | 11/04

Scoop Delft H1 - Hoeksche Waard H1
Scoop is minder slecht dan de stand doet vermoeden. Bij Hoeksche is het precies andersom.
Toch gaat Hoeksche dit ook weer winnen en kunnen ze op cruisecontrol richting de titel.
1-4

Tempo H1 - Voorne H1
Tempo heeft de Brabantse broedertwist gewonnen, chapeau! Voorne mag inmiddels gaan dromen van promotie naar de 2e klasse met 4 punten voorsprong op dopie en 6 op de prinsjes.
Tempo uit zal echter niet gemakkelijk worden, het publiek gaat erachter staan en ze klappen er vol op. Als Jimmy bij voorne meedoet, wordt het 1-2. Zo niet, dan 2-1.

Capelle H1 - Ypenburg H1
Capelle, misschien wel het meest wisselvallige team van de competitie. De ene week winnen ze van Dopie en de week erna verliezen van Scoop. Toch zie ik ze wel weer winnen van Ypenburg, zeker zonder bonds. Frankie gaat door het lint en mag de gehele tweede helft van achter het hek toekijken hoe zijn ploeg er keihard ingefloten wordt. 4-2.

Souburgh H1 - Dopie H1
Dopie moet winnen om de promotie-ambities levend te hoUden. Ze spelen echter op een vreselijk veld en kunnen het spel niet maken. Souburgh zet alles op alles om degradatie te voorkomen en speelt dus met 13 man.
3-3

Gouda H1 - Feijenoord H1
Gouda wordt zwaar overschat hier op het forum. Die jochies kunnen echt heel weinig, behalve heel hard werken dan.
Feijenoord kan er ook geen klap van en dat laten ze zien ook.
0-0

Krimpen H1 - Prinsenbeek H1
Geweldig dat de prinsjes alweer niet gaan promoveren, ik gok zo maar dat het na dit jaar helemaal uit elkaar valt daar.
Bij Krimpen maken ze zich niet zo druk, de oudjes komen toch beter tot hun recht in de 4e klasse.
Op het betonveld naast de kerk worden de prinsjes helemaal van het veld gespeeld.
6-0

Dan voorlopend op volgend seizoen, Spijkenisse lijkt te gaan promoveren naar deze geweldige poule. Zo wordt het aandeel tokkies nog groter. Het schijnt ook dat de poule volgend jaar wordt overgegeven door de KNHB naar de KNVB.

Kantoorklerk | 11/04

Gister weer meerdere teleurstellingen moeten verwerken; kratje lauwe pils gecombineerd met kannetjes... Die burn-out laat zo niet lang meer op zich wachten.

El Patron | 11/04

Hierbij weer de voorspelling voor ronde 17.
Wederom gekke uitslagen. Prinsenbeek die verliest van Tempo, scoop die wint van Capelle en Ypenburg die maar nipt weet te winnen van Gouda.


Scoop Delft H1 - Hoeksche Waard H1
Het zou toch leuk zijn als Hoeksche Waard nog eens een keer punten laat liggen. Maar helaas niet dit weekend. Scoop doet wat het moet doen en verliest kansloos met 0-5.

Tempo H1 - Voorne H1
Dit is een pot waar het zomaar zo kan zijn dat Tempo weer met 13 man speelt. In het altijd zonnige Bergen op Zoom is het Voorne die met 2 kannetjes lauwe pis en 3 gele kaarten verliest van Tempo. 3-1. Dit maakt dat de andere teams inlopen en de strijd om plek 2 weer los is!

Capelle H1 - Ypenburg H1
De tokkies tegen de nog grotere tokkies. Ypenburg weet het net maar lastig te vinden. Wint 2x nipt. Nu staat YpenBURGER op het menu van Daan. Daan lust ze rauw, maar gefrituurd smaken ze beter, toch Daan? Daan verslikt zich in een stukje spier, valt uit met buik krampjes waardoor Ypenburg met 1-3 wint.

Souburgh H1 - Dopie H1
0 IQ tegen 160 IQ. Dit gaat een makkie worden voor Dopie. Al is souburgh enorm strijdlustig 1-10

Gouda H1 - Feijenoord H1
Gouda met coach Robbert doet het aardig na de winterstop. Maar Feijenoord is ook niet verkeerd bezig. Dit gaat een pot worden die pijn doet aan je ogen. 2-4

Krimpen H1 - Prinsenbeek H1
Ga lekker bier drinken. Dat is het Beste voor een ieder. 0-0