Speelronde 16

Geplaats door: Adtje DES ( )

  • 3D
  • 04/04
  • 1587

Wat een uitslagen afgelopen weekend! De prinsjes die punten laten liggen op de sahara, Capelle die de volle drie punten tegen de feuten pakt en Gouda dat van Scoop wint en nu plots weer meedoet voor plek 8.
Tijd om weer voor te beschouwen:

Ypenburg H1 - Gouda H1
Scoop Delft H1 - Capelle H1
Dopie H1 - Hoeksche Waard H1
Feijenoord H1 - Krimpen H1
Voorne H1 - Souburgh H1
Prinsenbeek H1 - Tempo H1

Brand los !
Reageren

@@brabant | 10/04

Ze vinden het veel te gezellig bij ons. Ze willen niet naar de 2e klasse. Daar is het forum nooit zo gezellig als hier

@brabant | 10/04

Hahahaha prinsjes, wat mooi

@brabant | 10/04

Hahahaha prinsjes, wat mooi

@@kantoorklerk | 09/04

Ik denk dat ze direct doorstomen naar de eerste klasse, waarna de gehele selectie van Prinsenbeek te vinden is op de selectietrainingen. Uiteraard zullen die op hun plaats weer teleurgesteld afdruipen richting Braboland.

@@kantoorklerk | 08/04

2 seizoen wel optimistisch hoor. Dit jaar is onze poule vrij matig en daarom gaat het ze gemakkelijk af maar echt bijzonder zijn ze niet. Niet te vergelijken met bijvoorbeeld DES en Westland van een paar jaar geleden. Die zijn na een jaartje gewoon weer terug.

@kantoorklerk | 08/04

Hoeksche in de 2e klasse, tja. Spelen aardig maar ze zullen geen potten kunnen breken in de 2e. Schat ze in op het niveau Dordrecht/Westland zoiets, onderkant middenmoot. En dan na 2 of 3 seizoenen is de koek op en degraderen ze twee keer op rij en zitten ze weer lekker in de 4e klasse.

Bennie Weijs | 08/04

Ypenburg H1 - Gouda H1
Sfeerloos hockey in de Vinex wijk bij Den Haag. Gouda hoopt nog op wat puntjes om degradatie te ontlopen (wat ze ongetwijfeld doen).Ypenburg legt zich al neer bij nog een jaartje 3e klasse, alleen Frank kijkt nog naar boven. Het individuele gepingel levert Ypenburg weinig op. Een lucky shot in het 4e kwart zorgt voor de 1-0 eindstand.

Scoop Delft H1 - Capelle H1
Het wisselvallige Scoop tegen het iets betere Capelle. Helaas nu niet op een waterveld. De meeste spelers zijn meer onder de indruk van de website op veld 1, Dopie tegen Hoeksche. 1-1 eindstand en een 2-2 in kannetjes.

Dopie H1 - Hoeksche Waard H1
Dopie pakt nog genoeg punten dit jaar om bovenin mee te blijven doen, maar vandaag niet. Het blijft een stUdententeam: een paar prima spelers maar feestjes gaan voor. Het op tijd naar bed gaan op zaterdag en een slappe speech voor het eerste fluitsignaal zal tegen HW niet uitmaken. 3 strafcorners, eindstand 0-3

Feijenoord H1 - Krimpen H1
Als toeschouwer zou je bijna denken dat de mannen net 42km hebben gelopen, zo stroperig en slap begint en eindigt deze website. Paar kaarten, paar schwalbes, hier en daar wat gemopper over en weer. De grote winnaar is de beoordelaar van 65+ die genoeg na te bespreken heeft met de scheidsrechters. 2-2

Voorne H1 - Souburgh H1
Voorne pakt de punten. Souburgh moet het van de korfbaluitslagen op eigen veld hebben. 5-1

Prinsenbeek H1 - Tempo H1
Het Brabantse onderonsje. Prinsenbeek komt na de afgang van vorige week weer fit op het veld. Alles is nog mogelijk voor plek 2. Toch verwacht ik weer een net-niet verhaal voor ons prinsjes, maar aan deze website zal het niet liggen. 3-0 en een kannetje lokaal bier

Kantoorklerk | 08/04

Bedoelde uiteraard hoe we de kansen van HW schatten in de 2e klasse

Kantoorklerk | 08/04

@Adtje Des: Dan moeten we het maar gewoon over andere zaken hebben. Zoals wie er terugkomt uit de 2e klasse en hoe we de kansen van HW schatten in de 3e klasse.

Gelieve voor het middaguur te reageren. Ga vanmiddag (uiteraard) in de baas zn tijd een flink kunstwerk kleien en dan heb ik graag wat te lezen.

@kantoorklerk | 08/04

Alle inkoppertjes en klassiekers zijn deze week al voorbij gekomen.

Daan | 07/04

Eens. Ik mis de verwijzing naar de bitterballen. Groetjes uit Praag.

Kantoorklerk | 07/04

@Adtje Des: weinig gelachen, 2 reeten

Adtje DES | 07/04

Is het al zondag stelletje zenuwelijers? Bij deze:

Ypenburg H1 - Gouda H1
Frank gaat de pepboys stevig de waarheid vertellen deze week tijdens de training, wat gaat resulteren in 3 punten tegen de pubers van Gouda.
4-1

Scoop Delft H1 - Capelle H1
Scoop heeft maar een matige ploeg dit jaar, vleesch noch visch. Ik denk dat Daan er direct honger van krijgt. Heel Capelle is hongerig, maar in dit geval naar drie punten. Die gaan er ook wel komen denk ik, ondanks dat ze deze week niet kunnen teren op de thuisfluiters.
1-3

Dopie H1 - Hoeksche Waard H1
Dopie en Voorne gaan uitmaken wie er 2e wordt dit jaar. Helaas deze ronde geen punten voor de feutjes. HW dit jaar by far het sterkste team uit de competitie en ook nog eens relaxte gasten. Drie poentoes.
1-5

Feijenoord H1 - Krimpen H1
De degradatiekraker. Weinig reclame voor de hockeysport dit duel. Van wat ik begreep staan er gelukkig wel bondsscheidsrechters op. Hierdoor geef ik Krimpen de grootste kans als minst grote verliezer van het veld te lopen.
1-2

Voorne H1 - Souburgh H1
Knappe prestatie van de scooterboys tegen Prinsenbeek. Ik vrees alleen dat ze dit weekend niet nogmaals gaan stunten. Voorne thuis is taai, zeker met clubscheidsrechters.
3-0

Prinsenbeek H1 - Tempo H1
Prinsenbeek de huilende derde (vierde) op dit moment, naar mijn verwachting definitief afgehaakt voor plek 2.
Tempo mag zich schamen voor het schenken van anderhalf kannetje na de website. Slappe hap.
1-1

@@adtje des | 07/04

Ja lamzak, altijd vragen om voorspelling, maar zelf laat je het afweten

@ADTJE DES | 07/04

Waar blijft jouw voorspelling dan?

@scooterboys | 07/04

Gezellig neem ik een schaal bitterballen mee dan komt Daantje ook langs.

Prins Unibet | 06/04

Ypenburg H1 - Gouda H1
Heerlijke pot, de doorgesnoven bodybuilders tegen de scholieren.
Frankie traint deze week weer kei- en keihard met zijn mannen, terwijl Gouda de trainingen overslaat omdat de jochies zich moeten voorbereiden op de toetsen engels en wiskunde. Dat is op zondag ook duidelijk zichtbaar, Ypenburg laat geen spaan heel van de kazen. 4-0

Scoop Delft H1 - Capelle H1
Matig potje tussen twee heel trieste teams. Capelle speelt niet thuis, dus ze zullen wel verliezen dan. Scoop speelt thuis dus alle lekkere wijven uit Delft komen kijken. Dat betekent dus niemand.
2-1

Dopie H1 - Hoeksche Waard H1
Dopie moet winnen om een goede kans te hoUden op promotie. Ik zie het alleen niet zo snel gebeuren. Hoeksche duidelijk de sterkste deze competitie. Laten we ook hopen dat Hoeksche wint, zodat Voorne lekker kan promoveren. Zijn we daar ook weer vanaf.
1-3

Feijenoord H1 - Krimpen H1
Dit is me er eentje hoor. De lamme tegen de blinde. Feijenoord zit toch wel vol met ontzettende kneuzen, waarbij de spits de grootste is. Daarom hoop ik op een overwinning van Krimpen, maar het zal wel een saai gelijkspelletje worden.
2-2

Voorne H1 - Souburgh H1
Het zegt veel over de competitie dat Voorne tweede staat, want echt veel kunnen ze natuurlijk niet. Souburgh kan nog veel minder en dat wordt ook zichtbaar in de uitslag.
6-0

Prinsenbeek H1 - Tempo H1
Haha

@scooterboys | 06/04

Gaan we leuk doen? We kunnen ook Jimmy en zijn vriendjes even langssturen..

@scooterboys | 06/04

laten ze de A1s van beide ploegen tegen elkaar spelen? daar zal meer hockey in zitten dan wat we op zondag zien.

De Hofnar | 05/04

Haaaa, goed om te zien dat het forum weer leeft als ooit tevoren!

Ypenburg H1 - Gouda H1
De mannen van Frank zitten er alles behalve lekker in na de winterstop. Twee kleine overwinningen en twee nederlagen is niet waarvoor zij zo hard trainen doordeweeks. Thuis tegen de kaasboys moet het dan maar gaan gebeuren. Met het landelijk examen in aantocht begint er voor de knaapjes steeds meer spanning te komen. Dit wordt helaas op het veld niet omgezet in goed hockey.
3-0

Scoop Delft H1 - Capelle H1
Dikke Daan en vriendjes een knappe thuisoverwinning op de feuten van Bak, chapeau! Dan zou je zeggen dat Scoop te doen met zijn. Capelle uit en thuis is echter een wereld van verschil. Een vooruitzicht van geen frituur en een lauw kannetje pils na afloop zorgt dat Daan afhaakt en dus morsen de tokkies punten.
2-2

Dopie H1 - Hoeksche Waard H1
Bak is ontevreden over zn team en geeft in de kleedkamer een van zn befaamde speeches. Helaas voor hem komt de aankomende kampioen op bezoek en zal de promotie officieus veilig gesteld gaan worden. Jullie gaan gemist worden mannen!
0-4

Feijenoord H1 - Krimpen H1
De kraker van het weekend uit de onderste regionen van de derde klasse. Beide teams bakken er echt helemaal niks van. Meneer de trainer ervaart altijd extra druk tegen zn oude teampje en zal weer zichzelf voor schut gaan zetten.
De neus van Krimpen en Jimmy mogen in het eerste kwart al douchen. Uitslag? 2-2

Voorne H1 - Souburgh H1
Souburgh een puntje tegen de prinsjes, hoe is het in hemelsnaam mogelijk. Combinatie van clubscheidsrechters en het slechtste veld van de 3e klasse? Wie weet.
Uit bij de woonwagenkamp bewoners wordt het helaas billenkoek voor de scooterboys. Voorne klapt er volledig overheen, zonder spuug.
6-0

Prinsenbeek H1 - Tempo H1
De carnavalsderby, met twee teams vol met clowns en narren. Alle gezelligheid komt uit Brabant zegt met. Kan zijn, in ieder geval niet uit Prinsenbeek en Bergen. Gegarandeerd kaarten bij een website waar ik Tempo zomaar zie stunten.
1 blaadje voor Prinsenbeek, 2 blaadjes voor Tempo.

Vergeet die kratjes niet dit weekend, succes!

Helmpie | 05/04

Slecht nieuws voor de fans van Jimmy: Hij is er sinds de zomer al niet meer bij...

Scooterboys | 05/04

Feyenoord - Souburgh wordt gespeeld op zaterdag 16 april

El Patron | 05/04

Ik kwam Daan trouwens gister tegen bij Bertus beer. Hij zat aan de spareribs. De emotionele eter die hij is.
Hij vroeg of wij willen stoppen met het maken van flauwe grapjes. Vet onaardig vond hij ons.

El Patron | 05/04

Kan iemand mij in contact brengen met Frank? Ik begrijp dat ze bij Ypenburg heren 1 poedertjes tekort komen. Nou, Patron heeft nog wel een container of 6 staan.

Hallo | 05/04

Wordt Feijenoord-Souburgh eigenlijk nog een keer gespeeld?

KONING TOTO | 05/04

Ypenburg H1 - Gouda H1
Maar 2-1 winnen van Feijenoord.. Dit weekend maar 1 lijntje voor de website gehad? Deze week slaat Frank extra wit wonderspul in voor zondag zodat ze de kaaskoppen met jeugdpuistjes zo weer naar beneden kunnen duwen.
3-0

Scoop Delft H1 - Capelle H1
Capelle, Capelle, hulde! Hoeksche in een nog comfortabelere zetel zetten door van Dopie te winnen. En daarbij er ook voor zorgen dat Voorne nu grote kans heeft op plaats 2. Voorne eruit en iedereen is blij.
Scoop valt weinig over te zeggen: geen leuk hockey en geen leuk team, stelletje feuten.
1-5

Dopie H1 - Hoeksche Waard H1
De kraker van deze week. Alhoewel Dopie zich flink moet herpakken wil het kunnen stunten tegen Hoeksche. Toch verwacht ik dat thuis onder het toeziend oog van menig vrouwelijk TU Delft stUdent de punten bij de stUdentjes blijven.
3-2

Feijenoord H1 - Krimpen H1
Nog een kraker deze week maar dan iets verder naar onder kijkend op de ranglijst. Feijenoord gewoon een saai team en saai hockey. Krimpen nog wel prima team met paar zeurkousen maar over het algemeen wel leuk.
2-3

Voorne H1 - Souburgh H1
De prestatie van het weekend is toch wel voor Souburgh! Gelijk tegen Prinsjes is heel erg knap. De trainer besluit om als beloning deze week de scooters vol te gooien met benzine op kosten van hem. Dat komt goed uit want ze mogen naar de minst gezellige en verste club van de competitie. Voorne. Geen woorden meer aan vuil maken mannen, gewoon niet doen.
1-1

Prinsenbeek H1 - Tempo H1
De Brabantse derbyyyy. Ik neem aan dat opa speciaal voor deze website zijn hockeystick weer van de wilgen haalt en de prinsjes hoogstpersoonlijk een deuk in het zelfvertrouwen geeft. Gelijk spelen tegen souburgh en zeggen dat je wilt promoveren, hahahahaha.
3-3

De twaalfde man | 04/04

Ypenburg H1 - Gouda H1
De nummer 6 tegen de nummer 9, very nice.
Ypenburg een stuk beter, maar nipte 2-1 overwinning tegen Feijenoord geeft geen vertrouwen. Gouda daarentegen heeft eindelijk weer een keer gewonnen.
Ik houd het op 2-2.

Scoop Delft H1 - Capelle H1
Capelle is aardig op dreef, in 3 weken winnen van zowel de Prinsjes als Dopie is behoorlijk knap van ze.
Ook deze website zullen ze winnen.
Scoop helemaal niet heel slecht, maar toch komen ze tekort.
1-4.

Dopie H1 - Hoeksche Waard H1
De topper van het weekend. Hoeksche zit na afgelopen weekend wel heel stevig op de troon van de derde klasse, terwijl Dopie nog de wonden likt van het verlies bij Capelle.
Dopie is uit op revanche en klapt er vol bovenop. Hoeksche is echter te degelijk en te sterk om hiervan onder de indruk te raken. Uitslag 0-2.

Feijenoord H1 - Krimpen H1
Een regelrechte degradatiekraker van jewelste. Krimpen heeft de gunfactor, maar ik vrees dat ze degradatie niet kunnen voorkomen.
1-0.

Voorne H1 - Souburgh H1
Voorne veel te sterk voor Souburgh, zeker op een waterveld. 5-0.

Prinsenbeek H1 - Tempo H1
The battle of the brabos. Zo zie je maar dat er zelfs tussen brabos nog een groot verschil is. Prinsenbeek vrij ongezellig, Tempo prima gasten.
Elk seizoen weer genieten dat de prinsjes zeggen dat ze willen promoveren, maar daar al 5 jaar naast grijpen.

Kantoorklerk | 04/04

Ypenburg H1 - Gouda H1
Onlangs zijn er 161 kazen gestolen van kaasboerin Gerda uit Fijnaart. Na lang onderzoek blijkt ene F. Barendrecht hierachter te zitten. Omdat de sportschool ondertussen meer dan uitgespeeld is, is Frank op zoek naar nieuwe trainingsvormen. Jong belegen kazen van 10 kilo deadliften blijkt een van de meest effectiefste vormen van training te zijn. Al helemaal als je tijdens het weekend de strijd aan moet gaan met 11 kaaskoppen.

Mede door implementatie van deze nieuwe trainingsvorm wordt Gouda compleet van de mat geveegd. De moeder van Floris wordt als toetje door Frank zelf op de schouders gehesen. 8-1.

Scoop Delft H1 - Capelle H1
Capelle denderend uit de startblokken de 2e seizoenshelft. Over blokken gesproken; deze zijn in de winterperiode weer flink aangevuld door Capelle en zolang de voorraad strekt blijven ook de punten binnenstromen. Zondag gaat het gas er nog even goed op en Scoop kan alleen maar hopen dat de schade beperkt blijft. 1-5

Dopie H1 - Hoeksche Waard H1
Dopie, de laatste hobbel voor Woeksche Hoekse in de weg naar het kampioenschap. Een echte hobbel kan je het echter niet noemen gezien de resultaten van Dopie. Laten we dan ook maar alvast afscheid nemen van de kwekkeboom bitterballen. Eeuwig zonde... 1-4

Feijenoord H1 - Krimpen H1
Jaja, wederom een kelderkraker. Heerlijk compleet gefrustreerd over het veld hobbelen onder toeziend oog van de trainert én (gelukkig) bondscheidsrechters. 22 man wat er niets van bakt, maar wel oppert en moppert dat ze het kunnen. Onzin natuurlijk! Laten we gewoon lekker saampjes naar de 4e klasse gaan. Is ook wel zo prettig met het oog op reisafstand en brandstofprijzen. Dat ritje naar Bergen op Zoom van afgelopen weekend vond de baas helemaal niks. Ik hou het op 1-1.

Voorne H1 - Souburgh H1
Ik hoop van harte dat Souburgh net zon stunt uithaalt als de 4-4 van afgelopen weekend. Vrees echter dat dit niet het geval is. Voorne gaat vol voor de 2e plek en geloven heilig dat ze in de 2e klasse thuis horen. Complete onzin natuurlijk en deze club zal de komende jaren verder afzakken. We zien jullie over enkele jaren in de 4e klasse boys. Tegen die tijd is de benzine helemaal niet meer te betalen, dus dan spelen jullie de helft van de websiteen alleen op papier. Achterlijk ver dat Hellevoet.
5-0

Prinsenbeek H1 - Tempo H1
Brabants onderonsje en het laatste zetje dat Prinsenbeek nodig heeft om promotie uit het oog te verliezen. Tempo pakt hier namelijk een puntje en dat betekent dat Prinsenbeek tot ieders verrassing nóg een seizoen in de 3e klasse mag meespelen. 2-2. PS: let wel even op hoeveel pils je neerzet voor Tempo. Uit bij hun krijg je slechts 2 kannetjes (!!!!) en dan komt er achteraf ook nog een Temponees zelf een pilsje schenken uit diezelfde kannen. Ongehoord.

Kantoorklerk | 04/04

@Adriaantje: Geen zorgen, wij gaan aan je verwachting voldoen en lekker richting de vierde klasse. Doe Bassie de groeten!

Adriaantje | 04/04

Krimpen, Feijenoord en Voorne weer verloren doet mij deugd, de drie teams die ik het het minst gun van deze competitie.

Kantoorklerk | 04/04

Hoeksche 7 punten los doet mij deugd, enige team wat ik het gun deze competitie.

Tiptop | 04/04

Wat een heerlijke uitslagen zeg. Hoekse laat zien dat ze terecht nummer 1 staan. De Prinsjes dachten op een carnaval after party te staan en morsen dure punten. Capelle met winst op Bak en zijn mannen mogen we ook dankbaar zijn. Nummers 2 to 6 binnen 6 punten van elkaar en nog 7 potjes te gaan. Saai is het zeker niet.

Komend weekeinde staat er voor Dopie nu wel wat op het spel. De verlies puntjes zijn zuur tegen Capelle en men mag blij zijn dat Voorne en Prinsenbeek niet optimaal profiteren. Thuis tegen Hoeksche Waard zullen ze het moeten laten zien, al heb ik daar een hard hoofd in. Floris is tegenwoordig coach van Hoekse en zijn moeder doet daar goed werk, de neus presteert al een stuk beter. Hoekse ook hier te sterk 2-4.

Het MMA duel is qua punten in het voordeel uitgevallen van Frank en zijn mannen. Onderzoek deze week moet de werkelijke schade nog aan het licht brengen. Maar met een goed gevulde pot aan oppeppertjes moet het lukken om een kaasfondue maken. De goudse kaaskopjes mogen dan van de nepstUdentjes hebben kunnen winnen, dit wordt echter weer een drama potje. 3-0 voor Frank zijn mannen.

De trainert krijgt zijn oude ploeg weer eens op bezoek. Met een half team in de lappenmand en Jimmy geschorst is dit een potje voor de bookmakers. Trainert wil graag terug naar het oude nest nu bekend is geworden dat er een heus waterveld komt. Zijn opstelling verraad competitie vervalsing, of is het toch een instinker? 1-2 voor de mannen van de pastoor.

De scooterboys hebben er zin in. De neptieten hebben niet gewerkt, de rokjes wel. De prinsjes zijn goed van slag geweest in de sahara. De doos van pandorra gaat open tegen Jimmy en zijn mannetjes, waar Voorne denkt dit makkelijk te kunnen winnen. Zaterdag avond in het cafe staan deze ploegen al tegen elkaar aan de bar. De poedertjes in de glazen en half Voorne kan geen scheet meer laten zonder vervelende consequenties.
Op halve kracht worden de punten hier dan ook gedeeld, 3-3.

Prinsjesgedrag is ontkennen dat je een probleem hebt. Wel zeggen dat je wil promoveren, maar als er ook maar iets met carnaval is dan geven ze niet thuis. In de sahara waren de rokjes een vervelende afleiding en nu komt Opa uit BopZ met een 10 tal opblaas poppen het veld op. De basis klanten van de prinsjes zijn in geen velde of wegen meer te bekennen bij de afslag waardoor Tempo met de rust 3-0 voor staat. De prinsjes komen na de thee wel allemaal het veld op en maken er nog net 3-3 van.

En dan die witte neuzen nog tegen de arme stUdentjes. Daan heeft zijn mannen van de bitterballen af weten te hoUden en Dopie laten afdruipen als een stel kleine kinderen. Op de campus in Delft komen de vrouwtjes van Dopie de Hoekse jongens gek maken. De nepstUdentjes kijken er jaloers naar en vergeten helemaal te ballen. Capelle profiteert optimaal en neemt de puntjes mee naar huis. Halverwege keren ze nog even om omdat ze de Bob ROss kwijt zijn, die blijkt tussen de vrouwtjes van Dopie in te staan met zijn kwast. Hier komt hij beter tot zijn recht dan op het veld. 0-4

kut_feut | 04/04

Wie is de moeder van Floris? Ik heb veel goede dingen over haar gehoord, maar vraag me wel af wie het is.

El Patron | 04/04

@..... ZO INDERDAAD.. die typemachine moet geolied worden. Dit is bizar!

... | 04/04

Wissel vallend, zegt ie...

El Patron | 04/04

Het stof van mijn typmachine geblazen. Daar is Patron weer. Na 4 maanden brommen in de EBI staat deze man weer met beide bokkenpootjes op de aarde.

Ypenburg H1 - Gouda H1
De brede testosteronbommen tegen de jeugdpuistjes. Waar de mannen van Ypenburg geen haar op hun zak hebben omdat ze aan de anabole zitten hebben de mannen uit Gouda simpelweg nog geen haargroei. Met het vooruitzicht dat hun balletjes mogelijk dit weekend indalen, de helft met groeipijntjes zit en de andere helft moet studeren voor hun schriftelijke overhoring Frans zal dit resulteren in een walk-over van de mannen van Frankie. Frankie gaat weer keihard trainen met zijn mannen.
5-1

Scoop Delft H1 - Capelle H1
Scoop is toch wel een stug ploegje wat aardig wat weerstand weet te geven. Dikke Daan mist de website want hij zit bij de Ikea aan de hotdogs en veroorzaakt een file in de mac drive. want Daan wilt het hele macdonalds menu,
1-1

Dopie H1 - Hoeksche Waard H1
Dit is een leuke pot. Shaun het schaap van hoeksche waard staat weer te grazen op het verkeerde veld. Dopie, hele gekke ploeg die erg wissel vallend is.
Geen probleem voor Hoeksche waard 2 vingers in de neus. 2-5


Feijenoord H1 - Krimpen H1
Meneer de coach komt weer op het oude nest. De haven arbeiders tegen de refos. 2-0

Voorne H1 - Souburgh H1
Voorne gaat dit winnen. Ik ga er geen woorden aan vuil maken want dat verdienen zowel Voorne als Souburgh niet. wat een zaad ploegen.

Prinsenbeek H1 - Tempo H1
tja.. De prinsjes hebben een goede streak te pakken en komen vandaag met 11 man aantreden tegen tempo. 2-2


Dit was hem weer. Ik zal vaker van mij laten horen. Hopende dat de popo mij met rust laat.