Speelronde 15

Geplaats door: Adtje DES ( )

  • 3D
  • 28/03
  • 1482

Een zure ronde voor de scooterboys, die nu zielsalleen onderaan bungelen. De Prinsjes pakken een puntje tegen de Hoeksche, te laat vrees ik. Speelronde 15 staat voor de deur:

Capelle H1 - Dopie H1
Souburgh H1 - Prinsenbeek H1
Hoeksche Waard H1 - Voorne H1
Gouda H1 - Scoop Delft H1`
Ypenburg H1 - Feijenoord H1
Tempo H1 - Krimpen H1

Brand lOssss!
Reageren

Helmpie | 05/04

Ik lees elke week weer voorspellingen over Jimmy, maar die is er sinds de zomer al niet meer bij ;)

Hoeksche | 03/04

Capelle, wat mooi zeg. Eerst al winnen van de prinsjes en nu ook Dopie zonder punten naar huis gestuurd, we zijn jullie dankbaar

@hetgriepje | 03/04

Bonds aanwezig. Mannen van Bak bakten er weinig van.

Het Griepje | 03/04

Hahaha Capelle, weer mooi door de clubscheidsrechters hem erin laten fluiten? Genieten.
Prinsjes met 8 man aangetreden tegen de scooterboys? Wat een kansloze bedoeling.

De Hofnar | 30/03

Capelle H1 - Dopie H1
Dikke Daan en zn snackmaatjes spelen weer thuis en dus blijven de punten ook in het blauwe hokje. Bak en zn feuten weten hier weinig tegenin te brengen.
3-0

Souburgh H1 - Prinsenbeek H1
De scooterboys zien zichzelf langzaam maar zeker richting de uitgang van de 3e klasse gaan. Deze zondag ook geen fijne pot op het programma. De prinsjes mogen het laten zien op de sahara. Ongetwijfeld een rommelige pot met een logische winnaar.
0-5

Hoeksche Waard H1 - Voorne H1
Hockeyend het Beste affiche van dit weekend, waarbij de Hoeksche het gat gaat vergroten naar 7 punten. Voorne gaat met Dopie en de Prinsjes uitmaken wie er nog meer mee gaan doen voor promotie. Laten we hopen dat het Voorne wordt.
4-2

Gouda H1 - Scoop Delft H1
Floris schijnt niet meer op hockey te zitten en dus is zn moeder helaas niet meer langs de lijn te bewonderen. Een van de weinige hoogtepuntjes van een website bij Gouda, zo gaan ook de stUdenten van Scoop ervaren.
Na een lekker kratje mogen de stUdenten weer richting Delft met de punten.
0-3

Ypenburg H1 - Feijenoord H1
De testosteron derby van de 3e klasse. Breed tegen nog breder en lomp tegen nog lomper. Frank heeft zn mannen maar een scoopje extra gegeven in de bidons. Meneer de trainer weet dat hij gegarandeerd samen met Jimmy het laatste deel van de website vanuit het clubhuis mag aanschouwen. Daar komt hij Frank tegen die in de eerste helft al is weggestuurd. Gegarandeerde escalatie
4-1

Tempo H1 - Krimpen H1
Meest nietszeggende affiche van deze ronde. Opa fluit hem er hoogstpersoonlijk in. De refos hebben thuis goede zaken gedaan maar op een waterveld wordt het weer helemaal niks.
3-1

Vergeet je schaatsen en wintermuts niet de komende dagen. Kannetje gluhwein na de website voor alle arme stakkers die nog steeds kannetjes weggeven zou welkom zijn.

Bedoening | 30/03

.

KONING TOTO | 30/03

Nou mannen, karige bedoeling deze week met de voorspellingen. Waren het zulke verrassende uitslagen afgelopen weekend dat we niet meer durven?

koning toto | 29/03

Capelle H1 - Dopie H1
Capelle heeft in naam van de 3e klasse poule D verloren van Voorne. Hulde!! Andere clubs moeten hier een voorbeeld aan nemen. Voorne laten winnen zodat we die volgend seizoen kwijt zijn. Dat zou toch de kers op de taart zijn voor dit seizoen. Om Voorne nog wat te helpen snoept Capelle aankomend weekeinde twee puntjes af van Dopie.
2-2

Souburgh H1 - Prinsenbeek H1
Ai Prinsjes, met thuisfluiters ook niet kunnen winnen van Hoeksche. Jullie dachten nu misschien een beetje te kunnen hockeyen maar Souburgh uit is toch echt andere koek.
4-1

Hoeksche Waard H1 - Voorne H1
De topperr van de week. Of nou ja, op papier dan. Als Hoeksche de andere clubs een dienst wilt bewijzen laat het Voorne winnen. Of ze geven Voorne zon harde pak op de broek dat Jimmy huilend naar huis gaat. Ik hoop op het laatste.
5-2

Gouda H1 - Scoop Delft H1`
Scoop de derby van de feuten verloren. Gelukkig kunnen ze het nu rechtzetten tegen het team met de slechste vorm van de hele competitie. Meer hoef ik niet over deze pot te zeggen. Behalve dat ik hoop dat de moeder van Floris er weer bij is.
0-4

Ypenburg H1 - Feijenoord H1
Rico Verhoeven gaat zondag naar deze website om wat kennis op te doen over hoe te stoten. Dit wordt een partijtje hoor. Ik neem alvast mijn EHBO kit mee!
2-2

Tempo H1 - Krimpen H1
Ja wat moeten we hierover zeggen. Niet veel denk ik. Krimpen heeft laten zien dat het kan winnen maar op het blauwe veld van Opa gaat dat toch niet het geval zijn.
4-0

Roan Kuiper | 28/03

De keuze van Hoeksche haar sterspeler Maarten S. om zijn verstandskiezen niet te laten trekken, maar in de plaats daarvan de kraker tegen de lompe Prinsjes te spelen, bracht zijn team helaas niet de volle buit. Helemaal niks heb je aan die vent!

@kantoorklerk | 28/03

Scheidsrechters van de prinsjes waren tering slecht, maar opzich wel beide kanten op. 1-1 was een terechte uitslag.

Tiptop | 28/03

Capelle H1 - Dopie H1 0-4
Capelle is na het verlies bij Voorne ook wel klaar als het zou gaan om promotie. Niet dat ze daar echt mee bezig waren, er is immers zo veel meer deugd in de wereld. Witgoed, Flamousjes, June, de moeder van Floris en hoogst waarschijnlijk ook het half bakken werk van Bob ROss. De Henegouwers zeiken Capelle voor aanvang al af om vervolgens snel weer te vertrekken naar veiligere oorden.
Souburgh H1 - Prinsenbeek H1 1-0
De scooterboys gooien het over een andere boeg. De rokjes gaan aan, nep tieten omgebonden en jawel de prinsjes zijn helemaal van slag. Een ware fata morgana op het sahara veld zorgt ervoor dat de prinsjes wederom gaan afhaken voor promotie. De scooterboys weer terug in de race voor handhaving.

Hoeksche Waard H1 - Voorne H1 7-2
Jammer voor Voorne, maar er zullen dus bondsscheidsrechters zijn. Jimmy kan geen corners meer versieren door te appelleren en weg is het sterkste wapen van Voorne. Plek 2 blijft het hoogst haalbare en het is jullie gegund. Nee niet vanwege jullie sportieve instelling, we zijn jullie gewoon graag kwijt.

Gouda H1 - Scoop Delft H1 1-3
Het is nog interessanter om naar de moeder van Floris te zoeken dan hier ook maar een woord aan vuil te maken.

Ypenburg H1 - Feijenoord H1 gestaakt na 10 minuten.
Yes, het feestje waar je bij moet zijn! Zelfs Badr en Arek leggen het voor even bij om Glory the Revolution mee te mogen maken. Door gesnoven, opgepept, volgespoten knalt deze website vanaf het eerste fluitsignaal om vervolgens net zo triest af te lopen als Glory 80, nu staan de fans alleen al tussen de lijnen. Ik gok dat Jimmy de laatste is die nog blijft staan.

Tempo H1 - Krimpen H1 2-3
De gevoelige plek is bij Krimpen geraakt door Daan. Pratende over iemands anders liefje is natuurlijk not done, maar in deze goed bedoeld.
Immers, de adrenaline stroomt weer en de 3 puntjes zijn binnen. Opa instrueert zijn mannetjes en ze laten Krimpen met de punten naar huis gaan. Niets leuker natuurlijk om ook komend seizoen de hofnarren en de bob rOssjes op dit forum elkaar af te zien zeiken.

@KANTOOKLERK | 28/03

Ik zou deze vraag ook graag beantwoord zien worden voor Feijenoord - Tempo..?

Kantoorklerk | 28/03

De uitslag Prinsenbeek - Hoeksche verbaast mij. Clubscheidsrechters die roet in het eten gegooid hebben?

Snuifduif | 28/03

Capelle H1 - Dopie H1
3-1. De nog half lamme stUdenten worden opgesnoven door en in Capelle.

Souburgh H1 - Prinsenbeek H1
2-2. De verrassing van dit weekend. Souburgh herpakt zich na de beschamende nederlaag tegen Krimpen.

Hoeksche Waard H1 - Voorne H1
1-1. De kraker van dit weekend. Hoeksche al het hele seizoen sterk en denk dan ook dat ze tegen Voorne niet het kampioenschap gaan verspelen.

Gouda H1 - Scoop Delft H1
1-2. NepstUdenten erg sterk na de winterstop. Sterker dan de kaaskoppen.

Ypenburg H1 - Feijenoord H1
1-0. De mannen van Frank gaan deze week keihard trainen om van Feijenoord te winnen en dat gaat lukken.

Tempo H1 - Krimpen H1
2-1. Boeit niet.