Speelronde 10 +beker

Geplaats door: geenidee ( )

  • 3D
  • 15/11
  • 2610

Al weer de op 1 na laatste website voor de winterstop. Aantal teams zitten nog in de beker

Prinsenbeek-Pollux
Souburgh-Ommoord
Voorne- Groen-Geel


Op de zondag toch een aantal leuke potjes voor de boeg:

Capelle- souburgh
Dopie- Voorne
Gouda- Tempo
Hoeksche waard- feijenoord
Scoop Delft- Prinsenbeek
Ypenburg- Krimpen

Ik heb echt “geen idee”
Reageren

@Sherlocked | 20/11

Slechtste veld ook niet eens. Bij Krimpen ligt immers geen veld maar alleen een betonnen ondergrond. Souburgh slechtste veld wmb. Kansloos trage Sahara waar geen enkele vorm van hockey op te spelen valt.

@scooterboys | 20/11

Waarom is de pot tegen Ommoord niet doorgegaan? Misschien maar beter ook trouwens

HeyBob | 20/11

Eens zeg. Daar wil ik nog niet dood gevonden worden. Wat denk jij er eigenlijk van @BobROss?

@Sherlocked | 20/11

Ypenburg het Beste veld van de competitie geven is natuurlijk totale waanzin. Kom je toevallig uit het zigeunerpark achter de anabole stichting genaamd net niet Den Haag?

Sherlocked | 20/11

Capelle- souburgh
Stuiterveld en partijdige clubscheidsies, het belooft een stroef middagje te worden voor de boys uit Alblas. Eigenlijk wilde ze het potje naar zaterdag verplaatsen, maar dat ging niet.
2-0

Dopie- Voorne
Dopie hard onderuit tegen de prinsjes uit Breda. Blessas, brak, of beiden? Voorne doet het prima de laatste tijd, ookal is een tegengoal van de Tokkies wel een kleine schande. Wordt een spannende pot
3-2

Gouda- Tempo
Opa gaat nooit meer mee naar uitwebsiteen, thuis wel nog het team naar een knappe overwinning geleid. Gouda slapjes tegen souburg, verwacht ook nu niet veel van de jonkies. Zal wel weer veel gezeikt worden door tempo
1-1

Hoeksche waard- feijenoord
Hoekse schopt Feijenoord verder richting de 4e klasse. Zal er geen seconde langer van wakker liggen.
8-0

Scoop Delft- Prinsenbeek
De prinsjes zijn uitstekend bezig, de nerds opzich ook maar hebben alleen tegen een paar laagvliegers gespeeld. Prinsjes hebben nog even een booster prikje genomen om aan te sterken na het bekerverlies. Wordt een spannende pot, helaas geen kratjes
1-2

Ypenburg- Krimpen
Krimpen hebben er de laatste tijd niet echt zin meer in lijkt het. Slechtste veld van de competitie op bezoek bij het Beste. Ypenburg herpakt zichzelf en wint hier ruim
4-1

De Hofnar | 19/11

@Stiffmeister snel terug naar Brabant jij. Groetjes aan Waalwijk en Liberty.

Capelle H1 - Souburgh H1
De tokkies uit Schollevaar gaan een makkelijke middag tegemoet thuis tegen de scooterboys. Waterveldje, partijdige scheidsrechters en een stel hersenloze figuren langs de lijn. Wel altijd een lekker kratje en bittergarnituur na afloop. Met een vol buikje terug naar Alblas.
4-0

Dopie H1 - Voorne H1
De feuten van Bak stevig op hun kloten gehad van ons aller Prinsjes. Stevige tegenvaller. De woonwagenkamp bewoners uit Hellevoet gaan met de caravan op pad richting Delft. Een warm kannetje maar ook de punten na afloop.
1-3

Gouda H1 - Tempo H1
De kaasboys maakte er een spannend potje van bij de scooterboys. Zowaar opeens veel goals voor, ik dacht dat het nooit zou gebeuren. De stroopwafels zijn los en willen nu in eigen huis doorpakken tegen Robert Doornbos. Tempo knap de punten gepakt tegen Frank, dit wordt een spannende pot!
1-2

Hoeksche Waard H1 - Feijenoord H1
De nummer 1 mag het opnemen tegen de simpele zielen uit Zuid. Gaat een simpele overwinning worden, het is hopen voor de Hoeksche dat meneer de trainer zn ploeg een beetje in bedwang kan hoUden. Niemand wilt met een zware blessure richting de winterstop.
5-0

Scoop Delft H1 - Prinsenbeek H1
Twee ploegen die de weg naar boven lijken te hebben gevonden. Genoeg hockeyende onkunde echter nog op het veld. Zal geen aantrekkelijke website worden. De Prinsjes kunnen zich opmaken voor een ongezellig middagje Delft met twee slappe kannetjes.
2-2

Ypenburg H1 - Krimpen H1
De mannen van Frank stevig onderuit bij Tempo, dat zal niet in goede aard zijn gevallen bij de coke snuivers uit de vinex wijk. Extra hard trainen deze week is echter niet nodig, want de minst favoriete kindjes van de pastoor komen langs. Wat is er dit seizoen in godsnaam aan de hand bij Krimpen? Willen jullie echt niet meer?
7-0

Nog twee zondagen genieten voordat we weer mogen toeleven naar een kerstdiner zonder familie aan tafel.

Houdoe!

Stiffmeister | 19/11

Oeps verkeerde

groetjes aan de Scooterboys

Stiffmeister | 19/11

Vrijdag 19-11
DQ – Weert
1-6.

Horst – Oedenrode
Horst kan zich voor het eerst meten met een 2e klasser. Toch denk ik dat het cornerkanon van Oedenrode ze te machtig wordt. 1-4

MOP – Goirle
Bij Goirle sinds dit jaar Arjen Lodewijks achterin, kansloos verhaal voor MOP. Ze mogen niet eens de middellijn over. 0-13

Oirschot – Hopbel
Oirschot een leuk team, maar Hopbel natuurlijk veel te goed. 1-7

Civicum - Amersfoort
De mannen uit Kuuk zijn misschien qua talent de groep die het een 2e klasser het moeilijkst kan maken. Helaas is Amersfoort een 1e klasser. 2-5
___________________________

Zondag 21-11
Civicum – Boxmeer
De winnaar van deze derby is de ploeg die de minste kaarten pakt. Dat er veel kaarten vallen is een ding wat zeker is. 4-1

Deurne – Horst
Eindelijk!!! Voor het eerst de dubbele cijfers in de competitie 0-11

HOCO – Bommelerwaard
HOCO thuis, dus HOCO wint.

MOP – Waalwijk
Waalwijk speelt laatste weken aardig, MOP heeft vrijdag nog in de benen. 1-3

Wijchen – Liberty
Wijchen thuis is lastig te kloppen, ze hebben immers ook een leuk team. 3-1

Oirschot – Don Quishoot
Beide teams vrijdag in de benen. De stuudjes kunnen alleen niet meer uit en dit is in hun voordeel. 1-3

@hup hup | 18/11

Waar is jouw voorspelling dan?

Hup hup | 18/11

Kom op mannen, het aantal voorspellingen stelt mij flink teleur. Ga eens een stukje tikken, anders wordt het wel heel saai.

Scoopie drbij | 18/11

Capelle- souburgh
De scooterboys stomen langzaam aan rustig naar de 4e klasse als dat zo doorgaat. Capelle; niet gezellig en geen kampioenskandidaat.
2-0

Dopie- Voorne:
Onze feuten hebben een flink pakkie gekregen van de kanaries. 5-1 gaat ze niet in de koude kleren zitten. Deze week al het verdriet weggezopen en vergeten dat ze op zondag nog moeten spelen.
1-2

Gouda- Tempo
De twee uitersten van de competitie qua afstand. Zeker niet qua kwaliteit op het veld. Zal een matig potje worden. Omdat Tempo afgelopen zondag wist te winnen van de kleerkasten uit Ypenburg geef ik ze het voordeel van de twijfel. Opa maakt weer eens een hattrick.
1-4

Hoeksche waard- feijenoord
Moeten we deze website nog serieus voorspellen? Hoeksche gaat hier natuurlijk volle bak overheen denderen. Niet gezellig en niet spannend.
5-1

Scoop Delft- Prinsenbeek
Scoop de laatste websiteen aardig op stoom. Maar om nou te zeggen dat ze kans maken tegen Prinsenbeek... laten we met zijn allen hopen dat Prinsenbeek alles wint en weer uit de competitie vertrekt.
2-3

Ypenburg- Krimpen
Ypenburg had een goede start van de competitie. Maar verliezen van Opa betekent toch wel een kleine crisis. Tegen Krimpen krijgen ze de kans om hun fout recht te zetten. Die kans grijpen ze beide armen aan.
6-0

Ondanks dat de derde helft zondag niet lang kan duren door onze grote vriend Mark, toch veel plezier gewenst!

Tourettekaart | 16/11

Capelle - Souburgh
Deze website begint al te laat omdat Souburgh zich misrekend heeft met de reistijd op hun scooters, de scooters van Capelle staan dan echter nog op de rollerband. De enige die zich vermaakt aan deze pot is de radiopresentator die blijkbaar echt niks beters te doen heeft op zondag.
3-0

Dopie - Voorne
Corona kickt er eindelijk weer eens in bij de stUdenten. Wat een afslachting in het zuiden. Dat is wel even schrikken, sinds dat iedereen nog net in quarantaine zit daar maakt Jimmy het net spannend. Hoeveelste coach zit Voorne aan? Ik denk aan evenveel als dat er gescoord gaat worden.
2-2

Gouda - Tempo
De pot met de grootste onderlinge reistijd zal er wel een met veel strijd zijn. Je rijdt niet voor niets een uur. Dit komt uiteraard het spel niet ten goede, Tempo beklaagt zich weer aan de bondsscheidsrechters en Gouda beukt er weer eens lekker tegenin. 3-4 voor gele kaarten, de uitslag boeit verder niemand.
0-0

HW - Feijenoord
Als ik het iemand niet gun om volgend jaar dit forum te mogen gebruiken zijn het die tokkies uit Zuid wel. HW laat ze de weg naar vierde klasse zien, en dat ze daar lang mogen blijven.
6-0

Scoop Delft - Prinsenbeek
2 teams met een mooie reeks aan overwinningen, helaas voor Scoop wel tegen de paar grootste kneuzen uit de derde klasse. Prinsenbeek heeft het ritme daarentegen helemaal gevonden en wilt zo snel mogelijk weer weg uit 3D, of het nou naar 3B of de tweede klasse is maakt ze niet uit. Ze zullen er dus alles aan doen om deze pot te winnen en dat gaat lukken ook.
1-2

Ypenburg - Krimpen
Pijnlijke nederlaag voor Frank & co. Niet weer laten gebeuren, zal niet lastig zijn tegen de bejaarden van Krimpen. Blijkbaar gaat opa in de winterstop verkassen van Tempo naar Krimpen. Iemand een idee voor welk transferbedrag? Ik denk twee kratjes en een valse qr-code!
4-1

Fijne week en tot zondag!

Wabam | 15/11

Capelle- souburgh
Capelle flink op de broek gekregen van Hoeksche, lijken dit jaar toch tegen te vallen. Souburgh is gewoon een heel matig team en dan spelen ze ook nog eens regelmatig met een of geen wissels.
Dit wordt een dramatische website, waarbij Capelle het minst slecht is.
3-1

Dopie- Voorne
Dopie huilt nog steeds na van het verlies tegen de Prinsjes. 5-1 is wel echt een flinke afgang als je kampioen wilt worden.
Voorne een stabiele subtopper die altijd gevaarlijk uit de hoek kan komen. Jimmy en zijn kompanen bedenken een ultiem strijdplan en nemen de 3 punten mee uit Delft.
2-3

Gouda- Tempo
Gouda kan niet zo veel, behalve hard werken dan. Ze denken zich de komende jaren te kunnen ontwikkelen tot titelkandidaat, maar daarvoor hebben ze nog wel wat kwaliteitsimpulsen nodig.
Tempo altijd wisselvallig, op zich geen slecht team, maar ook zeker geen goed team.
Gouda speelt thuis dus wint nipt, 2-1.

Hoeksche waard- feijenoord
Hoeksche heeft flink uitgehaald tegen Capelle en door het verlies van Dopie staan ze zelfs bovenaan. Tegen de houthakkers van Feijenoord wordt het natuurlijk ook geen probleem om te winnen. Feijenoord is toch wel een degradatiekandidaat. Ben ze ook liever kwijt dan rijk, kunnen er niks van en ook niet bepaald een gezellig team.
5-0

Scoop Delft- Prinsenbeek
2 teams die aan een opmars bezig zijn. Scoop al 3 websiteen op rij gewonnen, Prinsenbeek heeft alle 6 zijn websiteen gewonnen na de eerste 3 verliespartijen.
Scoop is een prima ploeg, Prinsenbeek nog iets beter.
1-2

Ypenburg- Krimpen
Frank wil revanche en gaat deze week keihard trainen met z’n mannen. Van Krimpen kun je echter met het G-elftal nog winnen. Dit wordt dan ook een makkelijke overwinning voor Ypenburg. 4-0