Guess who’s back

Geplaats door: Bob Ross ( )

  • 3D
  • 08/11
  • 1788

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
Krimpen H1 - Scoop Delft H1
Prinsenbeek H1 - Dopie H1
Souburgh H1 - Gouda H1
Tempo H1 - Ypenburg H1
Voorne H1 - Feijenoord H1
Reageren

Mw Haverkamp | 15/11

De Bredase carnavals-wappies laten hun gasten ‘s zondags koud.

Na bouwkundige keuring lijkt niet alleen het humeur van de coach, de teamsfeer en de kleur van hun tenue giftig (das nie Best), het hele clubhuis bleek van carcinogene aard (asBest).

Niet getreurd, meneer kachel, een icoon in lam Noord Brabant, te herkennen aan een onverzorgde baard, dubbele tong en breedte hockey outfit, houdt u warm in de 3e helft.

El Patron | 15/11

Ik ben ook heel benieuwd wat er bij Hoeksche waard capelle en Tempo Ypenburg heeft plaatsgevonden...

Wie o Wie kan hier meer over vertellen?!

@klopt | 15/11

Die brede Barry van de prinsjes is achterin gaan spelen. Misschien dat dit de gele kanaries een beetje heeft geholpen

Klopt | 14/11

Boeit inderdaad niemand, dit soort informatie kun je prima voor je hoUden.

Wel interessant is de inhaalrace van de prinsjes. De eerste drie websiteen verloren en daarna alles gewonnen, met als kers op de taart de 5-1 overwinning op Dopie. Is het lek boven of zijn er gewoon minder blessures oid?

Nobody cares. | 14/11

Bedankt voor niks Hoeksche.

Foutje bedankt | 14/11

Heren,

Voordat jullie op de tafel staan de dansen om jullie correcte voorspellingen te vieren;

Hoeksche - Capelle is 6-1 gewonnen, niet 3-1.

Tot de volgende!

Sherlocked | 12/11

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
Capelle staat bij de koploper kansloos zonder hun eigen scheidsrechters. Het zal geen gezellige pot worden zodra de houthakkers ze om hun oren krijgen.
3-1

Krimpen H1 - Scoop Delft H1
Waar Krimpen het vorig seizoen voorbeeldig deed, gaat het nu hun topspelers weggescout zijn iets minder. De nerds uit Delft blijken toch wel te kunnen hockeyen. Of niet?
2-3

Prinsenbeek H1 - Dopie H1
Dopie maakt hier alleen kans als de bond weer genoeg scheidsies heeft. De feuten hebben zich weer platgezopen op zaterdag maar ze laten zien dat ze het brak Best kunnen.
3-3

Souburgh H1 - Gouda H1
Souburg sterk tegen Ypenburg, Gouda slechts 2 tegen Hoekse. Misschien wordt het nog wel spannend. Gouda scoort in laatste minuut en neemt de punten mee.
2-3

Tempo H1 - Ypenburg H1
Ypenburg is uitstekend bezig, maar tempo is altijd sterk op eigen veld. Opa lijkt meer in een mythe te zijn veranderd, maar misschien doet ie nog een keertje mee met warmlopen. Spannende pot.
1-2

Voorne H1 - Feijenoord H1
Easy win tegen degradatieteam
4-0

Bob Ross | 12/11

Ik wil mijzelf graag verklaren voor mijn afwezigheid op het forum. Ik ben jullie een excuses schuldig. Ik zit momenteel met Dre Hazes in vertrekhal 7 in Kaapstad. Na 3 weken Jullie droevige teksten gelezen te hebben zou ik bijna 3 weken terug gaan. Zou de moeder van Floris op Schiphol klaarstaan met een lijntje?

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
Voor Hoeksche is dit Feyenoord - Ajax. Ik kan je een ding vertellen, voor Capelle niet. Die zijn blij dat ze na Zaterdagavond weer wakker zijn geworden. De spits van Hoeksche had het naar zijn zin op Boothstock. Zijn linkeroog zat in zijn rechterbroekzak. Het is half 11 jongen, neem nog een halve. Crocodille Dundee bespeelt de scheids langs de lijn.
(2-2)

Krimpen H1 - Scoop Delft H1
Het eerste wat de therapeut aan me vroeg is wie het lelijkste uit de derde klasse is. Ik twijfelde, oh nee toch niet, De Neus van Krimpen! Zou die een lelijke moeder of een lelijke vader hebben? waarschijnlijk beide. Ik geef z`n moeder 3 hele punten. Ik heb d`r toch gedaan. Sorry jongens, het was al laat.
Uitslag: Jongens gebruik een condoom.
P.S Scoop jullie zijn nerds.
Revenge of the nerds: (0-3)

Prinsenbeek H1 - Dopie H1
Het is carnaval in Brabant. Oh nee toch niet, Kroeg dicht om 7 uur. Dat wordt thuis zuipen. Zou tarzan z`n bitje al normaal in z`n mond hebben. Dopie heeft dit jaar een prima lichting. Er heeft er nog geen 1 chlamydia. Maar dat is te begrijpen na een wandeling op het complex in Delft. Boys, trekken is geen seks! Spannende pot.
(2-2)

Souburgh H1 - Gouda H1
Dirk Doop zat naast mij in de kliniek in Zuid-Afrika. Niet voor de drugs, niet voor de drank maar voor zelfvertrouwen. Ik hoop niet dat je na deze post weer terug gaat. Want op je paspoort staat Bolle Berend. Over Souburgh heb ik werkelijk waar niets te zeggen. Veel te ver rijden, zonde van m`n tankpas. Is de spits van Souburgh dikker dan de spits van Capelle?
(6-3)


Tempo H1 - Ypenburg H1
Onze vrienden uit het zuiden. Sportieve pot en veel zuipen. Daar kan menig ploeg wat van leren. Ik hang mijn zak in jullie lauwe kannetjes. Barendregt steekt een dikke damper op en vergeet waar Ypenburg speelt. Zonder Frank gaat Ypenburg de bietenbrug op.
(2-1)

Voorne H1 - Feijenoord H1
De behandeling van Jimmy is aangeslagen. Hij is zelf opgestapt. De enige die hem mist zijn de kaarten in de zak van de scheidsrechter. De twee broers van Voorne zijn er achter dat ze niet dezelfde vader hebben. Het spijt me jongen, ik moet je wat vertellen. Ondanks de Baco`s kom ik als nog niet kijken.

We zijn zojuist geland op Schiphol en de moeder van Floris staat klaar met een lijntje. Morgen kijk ik mijzelf weer aan en denk ik, wat ben ik toch een ongelofelijke junk.

El Mogroft | 11/11

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1

Hoeksche wint maar met 0-2 tegen de nummer 10, ik vind het tegen vallen. Toch zullen ze op eigen veld wel kunnen winnen tegen de houthakkers van Capelle.
2-1

Krimpen H1 - Scoop Delft H1

Krimpen heeft het dit seizoen lastig door de nieuw aangestelde pastoor. Hij verwacht dat ze al hun energie in hem steken op de zondag. Dit hakt er wel in voor Krimpen, ook dit weekend.

0-3

Prinsenbeek H1 - Dopie H1

De prinsjes kunnen echt wel hockeyen, dat hebben ze laten zien, ik denk dus ook dat ze wel winnen van de voorlopige nummer 1. Als troost krijgt Dopie een lauw kannetje, maar dat zullen ze wel gewend zijn.

1-0

Souburgh H1 - Gouda H1

Een heuse degradatiekraker. Manmanman wat slecht. Toch heeft Gouda wel laten zien dat ze Best kunnen hockeyen. 0-2 tegen Hoeksche vind ik niet tegenvallen, maar 3-2 tegen Ypenburg valt ook niet tegen. De kaasboys zijn de zandbak nog wel gewend van de basisschool en winnen dus.
1-2

Tempo H1 - Ypenburg H1

Ik voel dat Tempo het niet zo goed gaat doen voor de rest van het seizoen, verder heb ik niet veel over deze website te zeggen.

2-4

Voorne H1 - Feijenoord H1 (3-1)

Er worden enkele spelers bedreigd van Voorne door de tokkies uit Rotterdam, ze komen niet opdagen en deze website moet later opnieuw gespeeld worden.


Op naar het weekend!

Desperados | 10/11

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1 (4-1)

Hoekse stukken beter dan Capelle. Gemakkelijke overwinning voor de mannen in het oranje en blauw. Hoe is Capelle al die jonkies kwijtgeraakt? Krijgen ze betaald bij Ommoord?

Krimpen H1 - Scoop Delft H1 (2-5)

Ik snap echt niet waarom Scoop zo laag staat, ze hockeyen echt prima! Krimpen kampt met wat geblesseerde spelers, die zullen nog wel gaan stijgen na de winter. Scoop wint deze pot op de parkeerplaats. Zou de strafcorner net zo goed lopen als tegen Souburgh?

Prinsenbeek H1 - Dopie H1 (2-4)

Je zou zeggen dat Brabanders altijd gezellig zijn, helaas geldt dat niet voor Prinsenbeek. Wat sneu zijn die gasten zo nu en dan. Dopie heeft geen feest op zaterdag en wint. Ze zijn kannetjes gewend gelukkig.

Souburgh H1 - Gouda H1 (4-3)

De degradatiekraker van het weekend. Allebei de teams zijn niet goed in vorm en zullen het zwaar krijgen. Bij beide teams zitten wel wat aardige hockeyers tussen. Helaas is het merendeel wel echt bagger. De kaasboys leggen het af tegen de scoobieboys.

Tempo H1 - Ypenburg H1 (1-1)

Beide ploegen doen het goed dit seizoen. Ik denk dat dit een spannend potje gaat worden. Ypenburg maar met 3-2 gewonnen van Souburgh, wat is daar gebeurd? Gelijkspelletje.

Voorne H1 - Feijenoord H1 (3-1)

Zoals eerder gezegd heeft Feijenoord echt te veel punten in mijn opinie. Die gasten kunnen er echt geen reet van. Voorne wil niet promoveren en heeft daarom hier en daar wat punten laten liggen. Feijenoord scoort twee eigen goals.

Nog ff goed trainen mannen en succes zondag

Tiptop | 10/11

Mannen, dit gaat natuurlijk niet goed he. De huidige stand is niet om over naar huis te schrijven als de zondag je lief is. Op 1 puntje na dan en dat is dat Dopie op promoveren staat.
Er zijn 2 dingen belangrijk op zondag, een goed veld en een lekker koud kratje bier. Dat zijn de belangrijkste pijlers voor de 3de klasse. Welnu, het is mij te oren gekomen dat zowel Krimpen als Souburgh hun leven aan het beteren zijn. Beide clubs hebben de plannen blijkbaar rond voor nieuwe watervelden. De kratjes kloppen al bij deze 2 clubs dus dat is goed. Tempo, Capelle, Hoekse, Gouda voldoen aan de criteria. Ypenburg en Voorne moeten nog een stapje maken, prima velden, nu kappen met de kannetjes en kratjes regelen.
Maar dan, Dopie en Scoop. De een moet promoveren, de ander degraderen. Ik hoef niet verder uit te leggen waarom. Dan hebben we nog de prinsjes die lauw bier schenken en te onsportief zijn voor onze zondagen. Promoveren zal makkelijker zijn dan ze laten degraderen. Nog 1 team te gaan en ondanks dat veld en kratje in orde zijn zijn dat de jongens die de naam van een prachtige club niet eens zoUden moeten mogen dragen. Het is makkelijker hen te laten degraderen. Nummers 1 en 2 promoveren en nummers 11 en 12 degraderen. Direct, geen play-off.
Dus dat betekend dat we allemaal punten moeten inleveren bij Krimpen en Souburgh. Hoekse en Ypenburg moeten even punten laten liggen. En de Prinsjes moeten winnen. Gewoon even matchfixen mannen, dat is voor ons eigen Bestwil.
De rozen en geniet zondag!
Hoeksche Waard H1 - Capelle H1 2-3
Krimpen H1 - Scoop Delft H1 1-0
Prinsenbeek H1 - Dopie H1 3-2
Souburgh H1 - Gouda H1 4-1
Tempo H1 - Ypenburg H1 2-2
Voorne H1 - Feijenoord H1 4-0

De Hofnar | 09/11

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
De MBOers van Capelle overschatten zichzelf volledig en gaan compleet nat uit bij de Hoeksche. De wind zal weer niet te harden zijn in het weiland, maar de Hoeksche pakt gewoon de punten. 3-1

Krimpen H1 - Scoop Delft H1
Scoop verassend de punten gepakt thuis tegen Robert Doornbos & kornuiten. Uit bij Krimpen zal het ploeteren worden. De refos lijken het helemaal kwijt dit seizoen en gaan regelrecht richting de 4e klasse. Zelfs de wekelijkse biecht biedt hier geen oplOssing voor. De grote neus druipt teleurgesteld af.
1-2

Prinsenbeek H1 - Dopie H1
Op papier het affiche van het weekend. De Prinsjes zijn het lek boven en gaan proberen te stunten tegen de mannen van Bak.
Ik zie het de Prinsjes nog lukken ook, gesteund door de twee clubscheidsrechters in de gekleurde polos.
Geniet van het blaadje bier na afloop feuten.
2-1

Souburgh H1 - Gouda H1
De scooterboys mogen op de eigen vertrouwde sahara het weer eens gaan proberen. De kaasboys van het Coornhert Gymnasium schrikken van de hoeveelheid plebejers op- en naast het veld.
Souburgh thuis en dus de punten.
1-0

Tempo H1 - Ypenburg H1
Verassende nederlaag van opa uit bij Scoop. Opnieuw vrees ik helaas geen punten voor de brabos.
Trainer Frank duwt nog een zetpil met coke in de reet van de nummer 7 en 9. Die gaan als de brandweer.
0-4

Voorne H1 - Feijenoord H1
Scheidsrechters, houdt die kaarten dicht bij u. Dit wordt een worstelpartij van heb ik jou daar. Voorne thuis, dus louter kaartjes voor meneer de trainer en zn tokkies uit Zuid. Hockeyend moet Voorne dit prima kunnen winnen.
4-1

Houdoe en tot ziens

Ps. @Bob ROss, gooi er zelf ook een voorspellinkje uit jongen

El Patron | 09/11

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1

Zoals de Nicoschijf al aangaf. Capelle gaat zinkend ten onder, hoogmoed komt voor de val en dat mag duidelijk zijn. Je mag arrogant zijn maar maak het dan ook waar. Hoeksche Waard steady, pakt hun punten, veel voor, weinig tegen... toch zal het weer even schrikken worden want Capelle komt niet voor de winst, wel voor een gelijkspel. 2-2.Krimpen H1 - Scoop Delft H1

Krimpen is wel echt het lachertje van de competitie. Ik verwacht dat ze zich voor de winterstop al hebben teruggetrokken. Is ook niet gek. Na het vertrek van waddinxveen moet iemand de rol als G-team overnemen. Nou.. de eerste incest inlichting is door bij Krimpen, en dat is te zien. Great job papa dominee

Prinsenbeek H1 - Dopie H1

De prinsjes maken hun comeback. Nu nog volhoUden. Deze website is wel de pot die om de serieuze knikkers gaat. Dopie gaat vol zelfvertrouwen naar Prinsenbeek.. maar dan blijkt toch dat ze niet zo goed zijn. 5-1

Souburgh H1 - Gouda H1

pak het telraam er maar bij. De spelers van Gouda staan op het punt de basisschool te verlaten, de scooterboys zijn simpelweg te dom om te tellen. Gelukkig voor Gouda krijg je bij Souburgh nooit bier na de website. Ranja is ook lekker, toch?!

Tempo H1 - Ypenburg H1

Lastig.. Ypenburg blijkt toch wel een van de sterkere teams uit de competitie te zijn terwijl Tempo zo wisselvallig is als de bed-prestaties van de moeder van Floris. 1-3

Voorne H1 - Feijenoord H1

Voorne wint deze pot vrij gemakkelijk van de Feijenooiters..

Ik zeg toi toi toi. Zet hem op jongens

Nico Nasischijf | 09/11

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
Hoeksche baalt dat de coronapas niet is ingevoerd voor amateursporten, dan hadden ze namelijk niet hoeven te spelen komend weekend.
Voor de punten maakt het niet veel uit, ik zie Hoeksche dit wel winnen.
Capelle toch wel een stuk zwakker dan dat ze zelf vooraf voorspeld hebben. Er zit echt niet veel hockeyend vermogen in die ploeg en promotie moeten ze ook helemaal niet willen. Bij Hoeksche twijfel ik ook of die het zoUden redden in de 2e klasse, die hockeyen wel iets beter, maar ook niet fantastisch.
Uitslag: 2-0.

Krimpen H1 - Scoop Delft H1
Och och och, wat is Krimpen afgezakt zeg. Zou wat mij betreft een gemis zijn voor de competitie als ze degraderen. Maar dit weekend worden er punten gepakt. Scoop is weliswaar vele malen beter, maar er wordt op het mooiste en Beste veld van de competitie gespeeld.
De dominee heeft een nieuw veld toegezegd voor Krimpen, dus dit is het laatste seizoen om het thuisvoordeel te benutten.
Uitslag: 2-0.

Prinsenbeek H1 - Dopie H1
Dé topper van het weekend, blijft Dopie aan kop of kruipen de Prinsjes richting de top 3?
De Prinsjes zijn na de eerste 3 verliespartijen dan eindelijk in hun eigen spel gekomen. Dopie het gehele seizoen al sterk.
Ik gun de Prinsjes niks, maar ik zie ze deze website wel winnen. Het thuisvoordeel en de zuidelijke temperaturen zorgen ervoor dat ze als bezetenen van start gaan. De uiteindelijke uitslag staat dan ook al na 5 minuten op het scorebord.
Gelukkig maakt het bij deze website niet uit dat er geen kratje gegeven wordt, op dat gebied zijn het allebei trieste teams.
Uitslag: 2-0.

Souburgh H1 - Gouda H1
De kneuzenbattle, wat een ontzettend troosteloze website moet dit zijn.
Toch gun ik het Souburgh meer, die realiseren zich tenminste dat ze er geen reet van kunnen. De jongetjes van Gouda denken dat ze op termijn kunnen promoveren, maar dan moeten ze toch eerst maar eens leren hockeyen.
Uitslag: 2-0.

Tempo H1 - Ypenburg H1
Brabo’s tegen Bravo’s, dit wordt vechten.
Frankie met zijn mannen is aardig bezig, weinig mensen zullen voorspeld hebben dat ze het zo goed zoUden doen.
Toch verslikken ze zich in Tempo. Opa staat dit keer niet in het veld, maar heeft een spoedopleiding tot bondsscheidsrechter gevolgd en staat in het gele shirt zowel gratis strafballen uit te delen aan Tempo als de goals van Ypenburg af te keuren.
Uitslag: 2-0.

Voorne H1 - Feijenoord H1
Vergeef me, ik heb geen zin meer om nog iets te typen.
Uitslag: 2-0.

@de glazenbol | 08/11

De kracht van het forum zit hem in de toelichting op uitslagen, aka op een zo creatief mogelijke manier de tegenstander afzeiken.

Bijvoorbeeld iets zeggen over:
- Capelle en havenarbeiders;
- Souburgh en scooterboys + Alblasserdam;
- Gouda & moeder van Floris;
- Krimpen en de pastoor;
- Ypenburgh en een zware training van Frank;

De uitslagen zelf boeit helemaal niemand wat

De Glazenbol | 08/11

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
4-1
Krimpen H1 - Scoop Delft H1
1-5
Prinsenbeek H1 - Dopie H1
2-2
Souburgh H1 - Gouda H1
3-3
Tempo H1 - Ypenburg H1
0-3
Voorne H1 - Feijenoord H1
1-1

Succes !

De Glazenbol | 08/11

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
4-1
Krimpen H1 - Scoop Delft H1
1-5
Prinsenbeek H1 - Dopie H1
2-2
Souburgh H1 - Gouda H1
3-3
Tempo H1 - Ypenburg H1
0-3
Voorne H1 - Feijenoord H1
1-1

Succes !

@Gaetan Likile | 08/11

Je legt de lat wel heel laag, zowel op taalgebied als op inhoud.
Ik hoop voor je dat deze voorspelling nog dronken is gedaan, anders zou ik toch maar eens terug naar school gaan.

Gaetan Likile | 08/11

Dat was me weer een lekker hockeyweekend zeg!

Hw-capelle
Lijkt me duidelijk, Hw paar maatjes te groot voor de havenwerkers. Uit bij hw is altijd lastig. Vraag dat maar aan de andere teams. Ypenburg is het enige team dat daar resultaat heeft weten te halen, kan je na gaan! Kom op mannen!
2-0

Krimpen-scoop
De vraag is of Krimpen dit seizoen nog een keer een 3punter gaat pakken. Ik heb gehoord dat ze tevreden zijn in de 4e klasse volgend jaar met een waterveld. Scoop gewonnen van Hc Opa, congrats mannen! Toch trekken de mannen uit Delft aan het langste eind.
1-3

Prinsjes-dopie
Toch wel het affiche van deze ronde. Prinsjes zitten in een goeie flow na een dramatische start. De stUdentjes zijn ook lekker bezig ondertussen.
Ik denk een remise tussen deze 2 ploegen.
0-0
En een paar lauwe kannetjes voor dopie( mannen stop nou met die k*t kannen)

Souburgh-Gouda
Pfff mannen uit het land van kaas al 7 website niet gewonnen. Dan mag je je wel zorgen gaan maken. Hetzelfde geldt voor de Alblas-boys trouwens. Dit is echt een degradatie kraker kijkend naar de huidige stand.
2-2

Tempo-Ybenburg
Ypenburg with the heels over the ditch gewonnen van Souburgh. Zal wel te maken met de bekerpot tegen de Prinsjes. Heb gehoord dat het een aardig spannend potje is geweest.
Souburgh is opzoek naar de volgende 3punter en ik denk dat dit zomaar eens kan gebeuren!
1-3

En tot slot
Voorne-Feijenoord
Voorne, serieuze promotie kandidaat maar toch even opzij gezet door directe concurrent: Hc Prinsjes.
Ja je kan veel zeggen over Feijenoord maar een saaie website is het nooit. Maar vergeet niet…
Sparta is de club van Rotterdam!
3-0

Geniet van je week mannen