Speelronde 8

Geplaats door: El Patron ( )

  • 3D
  • 01/11
  • 1467

Voor sommige teams staat er een zwaar programma te wachten met in 3 dagen 2 websiteen. De ander kunnen lekker op de vrijdagavond met hun dop in de hand een film kijken.

Ik ben benieuwd naar de voorspellingen....

Dopie - Krimpen
Feijenoord - Capelle
Gouda - Hoeksche Waard
Scoop Delft - Tempo
Voorne - Prinsenbeek
Ypenburg - Souburgh
Reageren

Corona | 05/11

Het voortBestaan van de 3e klasse is indirect gered door de tweede kamer. Alle wappies mogen gewoon nog steeds de mat op zondag!

Mensonterend | 03/11

Is er tijdens die persco ook nog iets gemeld over de kannetjes in Prinsenbeek?

El Patron | 03/11

@El Patron

Dopie - Krimpen
Dopie denkt makkelijk te kunnen winnen. Waar het niet dat het veld van Krimpen redelijk wat overeenkomsten heeft met het veld van Dopie. Om deze reden zal het geen 5-0 worden maar 2-1.

Feijenoord - Capelle
Na de persconferentie van gister gezien te hebben gok ik dat deze website niet gespeeld zal worden. Met een vaccinatiegraad van lager dan 80% in het Rijnmond gebied zal deze pot plaatsvinden aan de bar. De hijskraanmachinist en het bonkie van Capelle zijn goed. Zo goed dat de website zal eindigen in 3 kratten tegen 4 kratten in het voordeel van Capelle.

Gouda - Hoeksche Waard
De pubers tegen de ..... Tja, wat zijn mensen uit hoeksche waard nou eigenlijk? de pubers tegen de niet meer nummer 1. Ik zet mijn geld op Hoeksche Waard. Al zijn ze al een aantal weken niet in de vorm welke je van ze zou verwachten. 1-3


Scoop Delft - Tempo
Scoop wint knap van Souburgh. Maar nu staat Tempo op de planning. Dit is een ander kaliber, Coach van Praagh is het he le maal zoek. 1-4 in het voordeel van Tempo.

Voorne - Prinsenbeek
Lastig.. Ik verwacht hier een zinderende pot met toch wel een verrassende uitslag. 2-0. De prinsjes geven alles. Maar alles is net niet genoeg. Jammurrr.. Daar gaan de ambities om toch weer mee te draaien in de top van de 3de klasse.

Ypenburg - Souburgh
Tja.. en nu... de scooterboys met hun runners en hun zipjes naar Den Haag Ypenburg. Maar dan... een oplettende 3de klasse speler tipt de politie. een rollerbank controle en wat speciaal getrainde honden zorgen er voor dat er slechts 2 man op het veld staan. Jawel. de scheidsrechters. Deze website zal nooit gespeeld worden.

El Patron | 03/11

@corona

Bij Ypenburg krijgen ze pfizer in poedervorm. Dat wordt extra snel opgenomen

Corona | 02/11

Zo, allemaal met je bewijs op zak naar de hockey toe vanaf deze week. Genoeg wappies in de diverse teams, succes met een degelijk team op de been krijgen mannen.

El Patron | 02/11

Wat voorspel je zelf lieve jongen

De Hofnar | 02/11

Dopie H1 - Krimpen H1
De opperfeuten aan de leiding, wie had dat gedacht? Als Dopie weet te promoveren dan is het einde zoek in de 3e klasse.
Thuis zullen de mannen van Bak het goed gaan doen tegen de kinderen van de heer.
Krimpen mag weer het biechthokje in voor de wanprestatie die ze gaan leveren.
4 kannetjes tegen 0

Feijenoord H1 - Capelle H1
Ik hoop van harte dat hier bondsscheidsrechters op staan, want dit gaat gegarandeerd een kaartenfestijn worden. Zonder bonds gaan de kaarten alleen naar Feijenoord.
Twee teams vol met bouwvakkers, stratenmakers en geestelijk beperkten. Succes met deze matpartij!
1-3 en beide teams spelen de website niet uit met 11 man.

Gouda H1 - Hoeksche Waard H1
De kaasboys mogen het proberen tegen de Hoeksche. De Hoeksche puntverlies tegen Ypenburg. Kan gebeuren, ik zie ze aan het einde van de rit gewoon bovenaan eindigen. Tegen de scholieren gaat het gewoon weer lopen.
0-3

Scoop Delft H1 - Tempo H1
Is Souburgh met hun dames team komen opdagen? Wat een uitslag. Scoop heeft de smaak te maken en gaat Krimpen verder in de stront duwen door te stunten thuis tegen Robert Doornbos en zn vriendjes.
2-1

Voorne H1 - Prinsenbeek H1
Op papier misschien wel het meest aantrekkelijke affiche van deze ronde.
De kampers van Hellevoet gaan ons aller Prinsjes stevig aanpakken denk ik. De thuisfluiters hoeven weinig geks te doen deze keer.
4-1

Ypenburg H1 - Souburgh H1
De mannen van Frank zitten er lekker in dit seizoen en gaan voor niets minder dan promotie. Een goede trainingsweek en een lijntje voor de website doet wonderen. De scooterboys zijn het helemaal kwijt en besluiten deze zondag hun JA1 te sturen.
7-0

Zoals El Patron aangeeft, vrijdag lekker met de dop in je hand een filmpje kijken. De beker winnen we toch niet. Houdoe!

Babajey | 01/11

Nou goed, ik zal me ook maar wagen aan een matige voorspelling, El Patron.

Dopie - Krimpen
Een vrij saai potje in Delft met weinig kans voor Krimpen en weinig bier in flesjes.
2-0

Feijenoord - Capelle
Een spannende website... Voor de medische staf, 2 rode kaarten met 3 gebroken enkels en een winst voor de thuis spelende partij.
3-2

Gouda - Hoeksche Waard
De jonkies mogen zich gaan wagen tegen de nummer 2 en dat lijkt even goed te gaan met een vroege voorsprong, helaas worden ze flink afgetroefd door de ervaring van Hoeksche Waard.
1-2

Scoop Delft - Tempo
De feuten van Scoop zijn aandachtig aan het kijken naar Dopie op het veld naast ze, ze weten aan het eind van de website dan ook niet dat ze verslagen zijn.
0-1

Voorne - Prinsenbeek
Prinsenbeek lijkt haar vorm weer terug gevonden te hebben, toch kunnen ze Voorne niet aan.
5-1

Ypenburg - Souburgh
Souburgh is zich nog aan het herstellen van afgelopen zondag, ook deze website bakken ze er niks van en gaat Ypenburg makkelijk met de punten naar huis.
4-0

El Patron | 01/11

Allen. Het is niet alleen maar kijken kijken niet kopen. Het is ook actief bijdrage aan goede voorspellingen.

Ik zie ze graag verschijnen

Adtje DES | 01/11

Dopie H1 - Krimpen H1
Gaat denk ik een vrij simpele overwinning worden voor Dopie, bij Krimpen is het momenteel raakschieten voor een euro.
Jammer dat er niet een lekker kratje na afloop klaar staat.
4-0

Feijenoord H1 - Capelle H1
website met het minste IQ op het veld. Ik zie Capelle de punten gaan pakken op het meest troosteloze complex uit de 3e klasse.
1-3

Gouda H1 - Hoeksche Waard H1
De pubers uit Gouda thuis tegen de motor van de Hoeksche, waar ondertussen wat zand in is gekomen.
Toch zie ik de mannen uit Alblas deze winnen. Bij Gouda blijft het lastig het net te vinden.
0-3

Scoop Delft H1 - Tempo H1
De stUdenten van Scoop zijn allemaal niet door de dopingtest gekomen van afgelopen zondag en treden dus met het tweede team aan tegen de mannen uit Bergen. Eenmalige opleving of heeft Scoop eindelijk het licht gezien?
2-3

Voorne H1 - Prinsenbeek H1
Voorne had geen kind aan Krimpen afgelopen zondag en kon genieten van het kratje en de aandacht van het dames team. Thuis tegen de Prinsjes wordt het andere koek. Prinsenbeek hersteld zich van de zwakke seizoensstart en gaat er een spannend potje van maken in Hellevoetsluis.
3-3

Ypenburg H1 - Souburgh H1
Frank & Co pakken een punt uit bij de Hoeksche, knap! Dopie is alleen de lachende derde gebleken.
Thuis tegen Souburgh moet denk ik weinig problemen opleveren. Een simpele overwinning tegen de mannen die volledig kapot gemaakt zijn door Scoop. Wat is hier gebeurd scooterboy?
8-0

DoelpaalXXL | 01/11

Dopie - Krimpen
Dopie mag zich de gelukkige koploper van de competitie noemen. Maar hoe lang gaat dat nog aanhoUden? Nog zeker 1 week, want Dopie gaat winnen met 5-1

Feijenoord - Capelle
De hersenloze tegen hersendode 0-0. weinig beweging, weinig beleving. Het spannendste van de middag was om Jimmy weer in zijn busje krijgen.

Gouda - Hoeksche Waard
Hoeksche Waard heeft punten laten liggen tegen de mafklappers uit Ypenburg. Ook tegen Gouda zal het niet gemakkelijk gaan. 0-1

Scoop Delft - Tempo
Scoop wint met 1-10 in de Sahara van de scooterboys. Wat een prestatie! Zetten ze de vorm door?
Nou....... neeh 1-3

Voorne - Prinsenbeek
Klinkt als een spannende pot. Zo spannend zal het niet worden. Prinsenbeek heeft klaarblijkelijk de weg naar boven gevonden. De trein uit Breda dendert maar door. 1-4

Ypenburg - Souburgh
Johnny Bravo en zijn lijfwachten spelen knap gelijk tegen Hoeksche Waard. Misschien toch een tegenstander om rekening mee te hoUden?! Ik verwacht weinig verrassends 5-0

Overslaan | 01/11

Kunnen we deze week skippen? Dopie uit, daar zit je echt niet op te wachten...