Speelronde 7

Geplaats door: Adtje DES ( )

  • 3D
  • 18/10
  • 2147

Opnieuw een speelronde met wat stevige uitslagen ertussen. Een aantal ploegen dreigen definitief in het moeras, dat de kelder van de 3e klasse is, weg te zakken terwijl de Hoeksche, Dopie en Ypenburg duidelijk de te kloppen ploegen blijken.
Een zondag met rust, gevolgd door speelronde 7:

Prinsenbeek H1 - Feijenoord H1
Tempo H1 - Dopie H1
Capelle H1 - Gouda H1
Hoeksche Waard H1 - Ypenburg H1
Krimpen H1 - Voorne H1
Souburgh H1 - Scoop Delft H1

Laat maar hooooreen!
Reageren

Forum is leven | 30/10

Ja minder op het forum ja

Krimpen | 30/10

Wie zegt dat we degradatie willen voorkomen? Volgend jaar lekker in de 4e klasse ballen op een nieuw waterveldje, ik teken ervoor!

Lachen gieren | 29/10

De mannen van Krimpen hebben het weer leuk met elkaar op het forum hoor. Misschien iets minder vaak op het forum zitten en wat vaker op het veld staan. Dan voorkom je degradatie misschien nog wel…

De Pastoor | 29/10

Laster van de bovenste plank. Schaam u diep en bid tot de Engelen dat zij u genadig zijn.

Lekker prikken | 28/10

@DePastoor God heeft me voorgeschreven je moeder te prikken. Heb in plaats daarvan maar een euthanasie prik genomen.

De pastoor | 27/10

Je bent getikt, als je je prikt!

Laat u Leiden door wat onze heer, onze verlOsser ons voorschrijft. Gij zult niet tegen de wil van God ingaan en op zijn stoel plaatsnemen.

Corona | 27/10

Zal mij niks verbazen als vanaf volgend weekend de wappies onder ons het veld niet meer op mogen van herr Hugo. Biblebelt Krimpen kan als eerste geen ploeg meer op de been brengen, gevolgd door de brabos.
Rest van de teams wel zo slim geweest een prikkie te zetten? Bij Capelle en Voorne twijfel ik ook nog.

@@@@@@kantoorkl | 25/10

Binnenkort komt er een nieuw clubhuis, moet toch op 1 of andere manier afbetaald worden

@@@@Kantoorkler | 21/10

Schandalige prijs, echt ziek armoedig om dit zo aan te bieden aan bezoekende teams. @Prinsenbeek, neem aan dat hier een interne evaluatie over gaat volgen?

@vraagje | 21/10

Google aanwijzing bondsscheidsrechters. Je kan dan door naar een excelsheet van de knhb website. wel nog de juiste regio aanvinken

Vraagje | 21/10

Mannen, hoe/waar kan je zien welke websiteen worden gefloten door bonds in onze poule?

@@@kantoorklerk | 20/10

Na de 3e website zijn bij Prinsenbeek alle prijzen verhoogd, het schijnt namelijk dat ze in de winterstop twee nieuwe spelers willen kopen

@@Kantoorklerk | 20/10

Fout! 50 hele eckers! Meer dan 100 gulden voor 4 kannetjes gerstenat, het is van de zotten.

Enkele andere nadelen om over na te denken bij het aanschaffen van deze kannetjes:
- 5% van je zuurverdiende knaken gaat op aan schuim;
- bij het uitschenken verlies je minimaal nog 5% (zeker voor de oudere garde onder ons, Parkinson is een serieus probleem mensen)
- je kan niet ruilen voor een frisje (heel belangrijk als je vergeten bent je maandagochtend vrij te plannen en je maandag 08:00 een afspraak met de baas hebt staan)
- de schrale paupers uit je team schenken constant bij maar leggen per saldo veel te weinig in in de bierpot
- als je alle 4 de kannetjes niet meteen leeg schenkt, kruipt de halve flora en fauna het kannetje in. Ondanks de extra eiwitten, absoluut niet bevorderlijk voor de smaak

@Kantoorklerk | 20/10

Mag toch niet veel meer zijn dan 30/40 euro?

Prins Toto | 20/10

Prinsenbeek H1 - Feijenoord H1
Prinsenbeek is bezig met een aardige comeback. Met nog maar 6 punten achterstand op de nummer 2 is promotie nog heel goed mogelijk voor de Prinsjes.
Feijenoord kan er niks van en is ook nog eens een zeer onsympathiek team, wat hoop ik dat zij degraderen.
4-0

Tempo H1 - Dopie H1
Dopie heeft dit jaar toch wel een goede ploeg weten samen te stellen. Samen met Hoeksche zullen ze strijden om het kampioenschap.
Tempo altijd de onopvallende, en soms gevaarlijke, ploeg die elk seizoen nergens om speelt.
Ondanks Opa als scheidsrechter, weet Dopie toch te winnen.
1-4

Capelle H1 - Gouda H1
2 teams die tot nu toe niet aan de hoge (eigen) verwachtingen voldoen. Capelle heeft gewoon te weinig hockeyend vermogen, terwijl Gouda wel aardig kan hockeyen, maar veel te wisselvallig is.
Capelle speelt thuis, dus wint.
2-1

Hoeksche Waard H1 - Ypenburg H1
Een zogeheten 6-puntenwebsite. Als Hoeksche wint, zitten ze stevig op een promotieplek. Als Ypenburg wint, wordt het een leukere, spannendere competitie, met 3/4 teams die strijden om de bovenste plekken.
Hoeksche Waard net iets sterker, 2-1.

Krimpen H1 - Voorne H1
Krimpen is wel heel hard op weg naar de 4e klasse. Dit wordt dan ook geen spannende website, Voorne knalt hier overheen.
0-6

Souburgh H1 - Scoop Delft H1
De degradatiekraker van het weekend.
Scoop heeft toch wel heel veel websiteen met 1 goal verschil verloren, dat kan geen toeval meer zijn.
Souburgh niet zo onsympathiek als Feijenoord, maar echt gezellig is het niet in Alblasserdam.
2-4

De Hofnar | 19/10

Prinsenbeek H1 - Feijenoord H1
Meneer de trainer weer een puntje erbij, mag er toch vanuit gaan dat er niet heel veel meer gaan volgen dit seizoen. Heeft weinig met hockey te maken wat de tokkies uit Zuid op de mat leggen.
De prinsjes lijken weer redelijk terug, alleen flikker nou eens op met die kannetjes.
4-0

Tempo H1 - Dopie H1
Dopie stevig uitgehaald tegen de scooterboys. Bak is dik tevreden en laat de mannen een extra lang balbezitje spelen deze week.
Uit bij het kroost van opa en Robert Doornbos wordt het flink ploegen zonder bondsscheidsrechters. Toch zie ik de feuten winnen.
1-3

Capelle H1 - Gouda H1
Twee teams die er maar weinig van bakken. Het blauwe hokje staat de komende twee weekenden weer vol in Schollevaar met onze MBOers. De kaasboys spreken er schande van. Weinig niveau. De website overigens ook niet.
2-1 en een lekkere schaal met bruin fruit na afloop.

Hoeksche Waard H1 - Ypenburg H1
De duidelijke kraker van speelronde 7. De Hoeksche goed weggekomen tegen de nep stUdenten van Scoop. Een eenmalig slippertje of zitten er toch wat scheurtjes in de machine uit Mijnsheerenland?
De mannen van Frank hebben een extra trainingsweek om de puntjes op de i te zetten of in hun neus te duwen.
Spannend hoor! 2-2

Krimpen H1 - Voorne H1
De ongezellige zigeuners uit Hellevoet komen op bezoek bij de favoriete jongentjes van de pastoor. Weinig om momenteel vrolijk van te worden bij Krimpen behalve het dames team.
De borst wordt langzaam aan nat gemaakt voor de 4e klasse.
Voorne zal een extra zetje gaan geven maar genieten na afloop wel van het lekkere koude kratje daar.
1-4

Souburgh H1 - Scoop Delft H1
Hier gaat niemand voor zn plezier naar kijken. Sowieso is 1x per seizoen afreizen naar Alblas eigenlijk al teveel van het goede.
De sahara ligt er weer perfect bij voor een potje onkunde. Ik heb werkelijk waar geen idee waar dit heen moet gaan. Kaarten? Blessures? Veel of weinig goals?
3-3

Dit weekend gas op de lolly, tot volgende week!

Desperados | 19/10

Prinsjes - Feyenoord (5-1)
De prinsjes hebben een valse start gemaakt maar gaan nu lekker. Feijenoord heeft 5 punten te veel wat mij betreft. Uit bij Prinsenbeek zonder bonds is zeker niet chill. Dat wordt lastig voor de hooligans. De prinsjes met gemak 3 punten. Geniet van 2 kannetjes daar.

Tempo - Dopie (2-4)
Dopie heeft Souburgh een flinke pak slaag gegeven afgelopen zondag. Tempo zoals vaker lekker in de middenmoot. De 1e 3 kwarten kan Tempo nog mee. Daarna maken de stUdentjes het af. Succes met het gedichtje vooraf Dopie. Trek een bak gast.

Capelle - Gouda (5-2)
Ook Capelle is flink onderuit gegaan afgelopen zondag. De broers van Ypenburg hebben het lijntje van Capelle opgesnoven en zijn veel gaan scoren. Gouda dus een jonge ploeg dit jaar? Makkelijke overwinning voor Capelle. Geniet van de bittergarnituur mannen.

HW - Ypenburg (3-3)
HW een goede ploeg en een nieuw veldje. De mannen draaien een goed seizoen tot nu toe. 0-8 bij Krimpen winnen was vorig jaar niet denkbaar. Ypenburg ook bezig met een aardig seizoen. Ik denk een spannende pot waarbij HW het balbezit domineert. 2 countertjes en een strafbal voor Yp. Succes voor beide ploegen!

Krimpen - Voorne (1-5)
Twee ploegen die gelijk hebben gespeeld op de Sahara, das nie Best. Krimpen een slecht seizoen, Voorne een matige. Kan er na gelijkspel tegen Souburgh nog steeds wat een club gezegd worden? Voorne wel een stuk beter dan Krimpen. Geniet van een lekker kratje die zondag mannen. Hopelijk is het een beetje weer

Souburgh - Scoop (4-2)
Ik heb vernomen dat Souburgh met 11 spelers naar Delft was afgereisd. Niet gek dat het 7-0 is geworden. Scoop knap 2-1 verloren van Hoekse. Als Souburgh meer dan 12 man heeft die zondag wordt het 4-2. Anders dan dat? Gelijkspelletje. Scooterboys, vergeet geen kratje neer te zetten.

Fijne vakantie mannen

Belchinees | 19/10

Prinsenbeek-Feyenoord

Het lijkt erop dat de prinsjes weer hun zaakjes op orde hebben. Feyenoord heeft dit helaas nooit kunnen zeggen. Met het ontbreken van bondscheidsrechters knalt Prinsenbeek er thuis met 13 man overheen. Uitslag: 7-1

Tempo-Dopie

Tempo speelt thuis. Op loopafstand voor opa, helemaal top. Opa geeft 3 assists door een paar corners te geven. Echter is dopie dit jaar net een iets tegoed team dat dit genoeg is. Uitslag: 3-5

Capelle- Gouda

Capelle wat zijn we allemaal aan het doen? Vooraf aan het seizoen zelf aangekondigd dat men voor promotie gaat. Realiteit is dat het een grauwe middenmotor blijft that’s it. De jongentjes van havo 5 en vwo 6 komen op bezoek. Ze zitten midden in de SE week en hebben de focus er niet bij. Capelle vervangt het frituurvet in de motor met olie en dendeert over de jochies heen. Uitslag: 6-0
Na de website wenst Capelle de jongetjes veel succes met hun So voor geschiedenis.

Hw-Ypenburg

Topper van de week. Beide team uit de startblokken geschoten. Aan uitslagen van de laatste paar weken zeg ik dat Ypenburg net wat sterker overkomt. Mannen van Bob ketsen met de lOsse kaakjes over de boertjes heen. Uitslag: 1-3

Krimpen-Voorne

Krimpen dit jaar toch beduidend minder dan vorig jaar. Hoewel Voorne nog niet in bloedvorm is verwacht ik hier wel een makkelijke overwinning. Uitslag: 1-6

Souburgh- Scoop

De andere topper van het weekend. Scoop net verloren van hw schat die iets hoger in, alleen Souburgh speelt thuis dus wordt 13 vs 11 in de Sahara. Dit wordt een frustrerende website voor de stUdentjes en uiteindelijke delen ze de punten. 3-3 (scoren van kaarten zal hoger uitvallen)

Mannen we zijn halverwege de eerste helft van het seizoen. Neem aan dat tegen deze tijd iedereen kratjes uitdeelt. Fijn weekend mannen!

El Patron | 18/10

@@el Patron

Kerel, Vo, Kerel waarom zo aanvallend. Ik drink enkelt gerstenat en mannenpap. Deze grote mond is zeer ongepast. Kom zelf maar eens met een goede voorspelling. Als ik mijn kansberekening loslaat op mijn eerdere voorspelling zit ik in een zeer goede richting.

Jij bent zeker Shuan?

Met zeer vriendelijke groet,

El Patron

@El Patron | 18/10

Kerel, kopieer en plak jij iedere week je voorspellingen?

Als je niet van plan bent om iedere week je Best te doen, zorg dan in ieder geval dat je copy-paste in correct ABN.

Hartelijke groeten

Kantoorklerk | 18/10

Quizvraag; hoeveel betaal je voor 4 kannetjes pils bij Prinsenbeek?

El Patron | 18/10

Prinsenbeek H1 - Feijenoord H1

De prinsjes uit Breda zoeken de aansluiting bij de top van de 3e klasse na een zeer matige start. De prinsjes hebben kwalitatief een hele goede ploeg en zijn in staat om van een ieder uit deze poule te winnen. Dit wordt een walk-over. Jimmy wordt al kwijlend opgehaald na een verlies van 9-0.

Tempo H1 - Dopie H1

De feutjes uit dopie met het openbaarvervoer naar Tempo. God o God. Het halve team te laat. bij rust staat het al 4-0. De feutjes proberen dit na rust goed te maken. Dit gaat niet geheel volgens plan. de 4-0 blijft staan.

Capelle H1 - Gouda H1

Bij beide teams gaat het niet zoals verwacht. De irritaties richting de coaches neemt toe beide teams nemen genoegen met één punt 0-0.

Hoeksche Waard H1 - Ypenburg H1

Dit is dé pot van het weekend. Hoeksche Waard die maar met 2-1 wint van Scoop Delft tegenover Ypenburg die zich mengt in de strijd om de eerste plekken. ADE heeft de mannen goed gedaan tegen Capelle want een 6-1 overwinning is niet niks. Toch zetten ze de lijn door en verwacht ik dat Ypenburg 0-2 wint van Hoeksche Waard. Shuan staat weer te grazen op het verkeerde veld.

Krimpen H1 - Voorne H1

Ik sla een kruisje. De pater heeft de mannen niet met rust gelaten en zijn allemaal even het strafhokje binnen geroepen. De heilige is er moe van. Maar dit resulteert wel in punten voor Krimpen. 2-0 op de betonplaat.

Souburgh H1 - Scoop Delft H1

De verliezer van deze website gaat gegarandeerd de 4de klasse begroeten. Souburgh de meest ongezellige club mag van mij daarom ook de competitie verlaten. 0-1