Speelronde 6

Geplaats door: El Patron ( )

  • 3D
  • 11/10
  • 1906

Nieuwe ronde nieuwe kansen. De mening van Ed wordt gemist. Bob ROss ligt op de IC en is niet in de gelegenheid om de voorspelling in te vullen. KOMMAARDOORRRR

Dopie - Souburgh
Feijenoord - Gouda
Voorne - Tempo
Ypenburg - Capelle
Hoeksche Waard - Scoop Delft
Prinsenbeek - Krimpen
Reageren

Veurspelling | 17/10

Dopie - Souburgh 3-0
Souburgh speelt uit dus pakt geen punten. Zeer opvallend dat Souburgh tot nu toe alle punten thuis heeft behaald. Krijg toch wel een licht vermoeden van matchfixing.

Feijenoord - Gouda 1-2
Ik had wel wat meer verwacht van Gouda, om eerlijk te zijn. Ze begonnen alleraardigst maar hebben de verwachtingen niet waar kunnen maken. Waarschijnlijk toch de jeugdigheid.
Feijenoord is echter wel te verslaan voor Gouda.

Voorne - Tempo 3-1
Voorne Best sterk, maar ook zeer wisselvallig. 2x op rij gelijkspel, eerst knap tegen Hoeksche, maar daarna ook tegen Souburgh. Op die manier kunnen ze de top 3 wel vergeten. Toch blijven ze beter dan Tempo.

Ypenburg - Capelle 2-2
De spannendste website van het weekend. Houdt Ypenburg aansluiting met de bovenste 2 plaatsen of kruipt Capelle dichterbij? Alhoewel het een spannende website is, is het geen leuke website om naar te kijken. Johnny Bravo met zijn opgepompte kompanen tegen de onderontwikkelden.

Hoeksche Waard - Scoop Delft 3-0
De nummer 1 tegen de nummer 12, dit lijkt mij niet heel spannend.
Als iemand mij voor het begin van de competitie had verteld dat Hoeksche titelkandidaat zou zijn, had ik hem keihard uitgelachen.
Ik snap nog steeds niet hoe ze opeens (bijna) alles winnen, maar knap is het wel.
Scoop heel erg zwak en mag zich opmaken voor degradatie naar de 4e klasse

Prinsenbeek - Krimpen 4-1
De Prinsen zijn bezig aan een comeback en ook deze website zullen ze winnen. Krimpen valt ook wel heel erg tegen, van herbstmeister in coronatijd naar 11e nu.

Kantoorklerk | 15/10

Wat een genot om tijdens een rustgevend potje toiletteren, het forum door te scrollen.

Geen bondsscheidsrechters bevalt Feijenoord wel, dat is afgelopen weekend wel gebleken. Hopelijk is de neus van hun Aanvoerdert hersteld, was een nare botsing. Beterschap! Zal overigens flink aanpoten worden voor Feijenoord. De gemiddelde leeftijd bij Gouda is 17 en de enige blessures die zij kennen zijn groeipijnen. Hoort dit team niet gewoon in de jong senioren competitie thuis? Reinste competitievervalsing…

Schijnt verder dat de moeder van Floris een gloednieuw matras heeft Besteld bij Auping, past precies in het materiaalhok. Lekker 4 kwarten stampen tussen de keeperspakken. Op dit dubbellaags model kan je echt uren plezier maken zonder ook maar enige blessure op te lopen. Is op bepaalde velden wel anders.

Over stampen gesproken; Hardcore will never die in Den Haag zuid. Ypenburg - Capelle, dat wordt pas écht stampen. Frank de Tank blaast op hoge druk het witte goud tot in je hersenpan. Draai die dopjes maar vast van de flesjes water, uitdroging ligt op de loer.

Hoeveel degraderen er eigenlijk dit jaar? Ik hoop de onderste 3. Zo niet, dan hoop ik dat de Bond wildcards uitreikt voor de 4e klasse. Zou toch matig zijn als je in de 3e klasse moet blijven omdat de 4e klasse te vol zit. Krijg er de rillingen van.

Afijn, de baas roept of ik koffie wil halen. Klopt het trouwens, dat je van die truffels onder je achterste krijgt van te lang op het toilet zitten?

Houd hem stijf, de kringspier strak en de maandagochtend vrij!

De bond | 15/10

Zure sessie voor Voorne en Prinsenbeek, geen clubscheidsrechters.

Geen bond | 14/10

Feijenoord thuis zonder bond. Ik weet wel waar ik ga kijken hoor!

Kanarie | 14/10

Goed nieuws, a.s. zondag bij bijna elke website bondsscheidsrechters. Enige website met clubscheidsrechters is Feijenoord - Gouda

@ prinscarnaval | 14/10

de 11de van 11de komt er aan zeker? Beetje troebel beeld?

@KNHB | 14/10

Hoekse - Dopie was ook in handen van de gele rakkers afgelopen zondag. Geen cadeaus uitgedeeld helaas.

Prins Carnaval | 14/10

Ja ok, ik kan niet goed tegen mijn verlies. We hadden ons natuurlijk niet voorbereid op zo’n slechte start. Maar we herpakken ons nu en geven echt niets meer weg.

Dopie – Souburg
Henegouwers en coach Bak? Die nep stUdent die nooit iets heeft afgerond en nog steeds leurt naar een functie in het Bestuur van de stUdentenclub. Je ziet het aankomen, 16 man op de scooter op het veld ( anders hoUden ze het niet vol) vs 16 techneuten die nog geen college hebben gevolgd. Het kan niets anders dan dat dit heel erg tegen gaan vallen. Ik schat 1-4 en 16 verdwenen stUdentes die op de scooter mee terug gaan.

Feijenoord – Gouda
Coke is net even te duur voor de mannen van zuid. Zij gebruiken andere middelen. De trainert zet zijn sloopkogel Jim in om de jonkies van Gouda onder de zoden te krijgen. Zelf neemt hij de moeder van Floris onder handen. 3-1 en 14 aangiftes van bedreiging ex Gouda.
Voorne – Tempo
Het zal erom gaan of Opa mee gaat of niet. Onder zijn toezicht zal Voorne vernederd worden, zijn kleinkinderen zullen de zandkastelen van de Hellevoeters slopen. Jimmy kan er alleen maar naar kijken en droevig afdruipen. Maar als Opa niet komt, dan gaat het totaal mis met de mannen uit BoZ. De coach verdwaalt met zijn surfplank en komt in Rockanje terecht, de spelers weten heel Hellevoet niet eens te vinden.
Geen pijl op te trekken, dus ook verder geen voorspelling.

Ypenburg – Capelle
Glory is hier echt niets bij, opgepompte namaak Hagenezen tegen een stel doorgesnoven sloopwerkers. Badr en Rico gaan gebroederlijk langs de lijn staan om eens te kijken naar echt bruut geweld. De mannen van Frank denken hard getraind te hebben, maar dat was helemaal niet nodig. Capelle is nog zo onder de invloed dat er 22 man dezelfde kant op spelen.
Ik schat 0-0 omdat Capelle beter is in afmaken, ook op hun eigen goal en dan tellen ze natuurlijk niet.

Hoeksche Waard - Scoop Delft
Wat de Henegouwers niet kunnen, dat is aan die andere stUdentjes wel Besteed. De boeren onderschatten dit volledig en snappen er 70 minuten later nog niets van. De nieuwe coach is inmiddels tot video man gepromoveerd, want die snap het ook niet. Gelukkig is de ploeg ervaren en zullen ze na dit smadelijke verlies de draad snel weer oppakken. 1-4

PrinsenbeekKrimpen
Onze kardinaal ontvangt de zonen van de priester met open armen. Anaal genomen en het kopje schuim aflikkend komen ze iets te laat aan. De vorige clubscheidsrechters die niet partijdig vloten zijn inmiddels van de club geschopt. We hebben nu echt goede scheidsrechters. We pakken die gasten met 4-0 en dan mag Adje nog een lauw kannetje bier atten.

@knhb? | 14/10

Voorne - Tempo is ook in handen van onze vrienden in het geel

@ABN | 14/10

VMBO? In Capelle gaan we niet eens naar school man. Als je 10+ bent mag je lekker de haven in. Daarvoor dealen we in sigaretjes.

@ABN | 14/10

Jij hebt vast een hele goede baan dat je dit allemaal weet

ABN | 14/10

Voor de VMBOers uit Capelle en de schoolverlaters uit Brab0land dus:
ik wil
jij wilt
hij wil
wij willen
jullie willen
zij willen

Ritje | 13/10

Frank is een zwakzinnige net zoals de gehele selectie van Ypenburg.

Groet Ritje

@glazenbol | 13/10

Je moet niet fokken met Frank ouwe ruk eend. En al helemaal niet met zijn 16 slopers.

De Glazenbol | 13/10

Dopie - Souburgh 6-3
Dopie is een prima ploeg , vrij stabiel. Alleen tegen Hoeksche Waard kunnen maar weinig teams tot scoren komen. Souburgh heeft eigenlijk nu al teveel punten gehaald. met een doelsaldo van 15 voor en 20 tegen zal dit komend weekend ook een grote grap worden. 6-3 voor de stUdenten.

Feijenoord - Gouda 1-1
Feijenoord heeft ook al teveel punten de tokkies uit zuid genieten van dit seizoen. Gouda had tegen de prinsjes een goede start maar lijkt volledig de weg kwijt te zijn.
Maarja bijna iedereen kan tegenwoordig van de prinsjes winnen.

Voorne - Tempo 2-3
Voorne thuis met hun scheidsrechters altijd lastig. Jimmy en zijn vrienden verliezen het van opa. Tempo lijkt aardig mee te doen in de subtop. Maar ach, Als je al 6 punten tegen feijenoord en souburgh gehaald hebt telt dit eigenlijk niet mee.

Ypenburg - Capelle 0-0
De 2 ploegen van deze competitie waar je liever ook niet tegen wilt spelen op je vrije zondag. Capelle komt met het busje op zondag aan. Waarschijnlijk ontbreken er een aantal spelers van Capelle. Frank is zo vriendelijk om ze op te halen uit de haven.

Hoeksche Waard - Scoop Delft 6-0
Hoekse lijkt mij duidelijk het sterkste team dit seizoen. Scoop daarin tegen het zwakste team van dit seizoen.

Prinsenbeek - Krimpen 3-1
Prins Carnaval tegen de kinderen van de pastoor.

fijn weekend ! En stop met kannetjes bier!

KNHB? | 13/10

Bondscheidsrechters bij:

Dopie - Souburgh
Ypenburg - Capelle

De rest niet?

Adtje DES | 12/10

@Freek Frikandel: ik had het zelf niet beter kunnen omschrijven! ;)

Dopie - Souburgh
Dopie dit jaar een hele sterke lichting feuten, zou het komen doordat de ontgroeningen weer niet zijn door gegaan dit jaar?
Souburgh doet dit jaar opnieuw mee voor de onderste plaatsen. Daarnaast ook een van de meest ongezellige dames teams, gaan we weinig aan missen mochten ze degraderen. Voor alsnog zijn er hockeyend in ieder geval twee teams nog slechter.
Terug naar deze website, ik denk 4-0.
Dopie, ga nou eens kratjes uitdelen.

Feijenoord - Gouda
De mannen uit Ridderkerk-Noord weer eens een puntje erbij, armoedige bedoeling als je dit jaar niet eens van Krimpen kan winnen. Klinkenberg zal vol in hebben gezet op het conditionele en wat minder op het hockeyende zullen we maar zeggen.
Gelukkig is Gouda ook geen hoogvlieger, is ook lastig hockeyen zonder spitsen.
website om niet aan te zien die gaat eindigen zoals die begon. 0-0

Voorne - Tempo
Voorne zowaar gemorst bij Souburgh, die had ik niet zien aankomen. Zal vast ongezellig na afloop zijn geweest in het woonwagenkamp.
Het kroost van opa komt zondag op bezoek, zet de blokjes kaas en worst maar klaar. Het gerucht gaat dat de dames van Krimpen erg warm werden van een aantal mannen van Tempo. Doe er je voordeel mee!
Oohjah de uitslag, 3-2

Ypenburg - Capelle
De testosteron derby van de 3e klasse dit weekend. Frank en zn bodybuilders tegen de asos van de verkeerde kant van de IJssel. Mijn verwachting is dat beide teams niet met 11 man op het veld gaan eindigen. Uitslag? 3 rode kaarten tegen 1.

Hoeksche Waard - Scoop Delft
De Hoeksche dit jaar ook voor mij heel duidelijk het sterkste team van de competitie. Van Scoop kunnen we dit allesbehalve zeggen. Gaan samen met Krimpen uitmaken wie er direct uitgaat dit jaar. Zit weinig hockey in. De Hoeksche gaat hier op het waterveld met windkracht 9 volle bak overheen.
6-0

Prinsenbeek - Krimpen
Net als vele andere hier vraag ik mij af wat er met de Prinsjes is gebeurd? Corona leegloop? De laatste twee websiteen wel 6 punten dus misschien gewoon een trage start. Punten is iets waar ze in Krimpen alleen maar van kunnen dromen. Gaat een heel zwaar seizoen worden dit. Ik voorspel helaas 0 punten maar wel een blaadje bier voor zondag.
3-1

De Hofnar | 11/10

Dopie H1 - Souburgh H1
Dat moet wel een spannend potje zijn geweest afgelopen zondag. De mannen van Bak de voorlopige strijd om de eerste plek verloren. Thuis gaat er uiteraard gewonnen worden van de Alblasse scooterboys, ondanks het knappe punt bij Voorne.
3-0 en 2 lauwe kannetjes pils.

Feijenoord H1 - Gouda H1
Niet bepaald het affiche van de week. Meneer de trainer heeft er weer een puntje bij gesprokkeld tegen de refos en wilt nu doorpakken. De kaasboys hebben met name moeite met het net te vinden. Ik verwacht een puntje voor beide teams. 1-1

Voorne H1 - Tempo H1
De mannen uit Hellevoet kwamen op de sahara de vaste clubfluiters van Souburgh tegen. Thuis tegen Robert Doornbos en de druktemakers van Tempo worden er gewoon weer drie punten gepakt. Opa past op de kleinkinderen en krijgt via de postduif de uitslag te horen. 4-1

Ypenburg H1 - Capelle H1
Het affiche van het weekend wat mij betreft.
34 van de meest simpele zielen op deze aardbol op een hockeyveld elkaars leven zuur zien maken is niets minder dan hoogstaande cabaret.
De mannen van Frank gaan na een goede trainingsweek voor niets minder dan drie punten. De mannen van Capelle duwen voor de website nog drie punten in hun neus. Alleen de captain geeft de voorkeur aan drie bamihapjes als ideale warming up.
Einduitslag 3-2

Hoeksche Waard H1 - Scoop Delft H1
De Hoeksche kan steeds meer gaan geloven in promotie naar de 2e klasse. Van wat ik heb gezien dit jaar wel duidelijk het sterkste team.
Thuis tegen Scoop moet geen probleem zijn. Het tweede team van Delft kan de vierde klasse al bijna ruiken, hoewel met name ook Krimpen degradatie duidelijk als doel heeft dit jaar.
5-0

Prinsenbeek H1 - Krimpen H1
Twee overwinningen op rij voor de Prinsjes, is het lek eindelijk boven?
Het slechts hockeyende team van de derde klasse komt op bezoek. Dit moet voor de Brabos toch gewoon drie punten zijn?
4-1 en een heel slap blaadje bier na afloop.

Geniet maar drink met mate, alleen nog liever met maten.

Marco Mexicano | 11/10

Dopie - Souburgh 3-1
Helaas hebben de stUdenten 3 punten laten liggen in de Hoeksche Waard. De mannen uit de Sahara moeten het eerste kwart wennen aan het veld. Daarna komen ze in de website, maar door een rode kaart voor de aanvoerder is Souburgh kansloos. Geniet van 2 kannetjes mannen!

Feijenoord - Gouda 7-7
De moeder van Floris staat langs de lijn. Iedereen van slag. Knotsgekke website. 7-7. 4 rode en 6 gele kaarten.

Voorne - Tempo 4-3
De thuisfluiters in Hellevoet maken er weer een spektakelstuk van. Een SC in de 79ste minuut zorgt uiteindelijk voor een 4-3 en de 3 punten blijven in Hellevoetsluis. Als er bonds op komen dagen dan hebben de onderdanen van Opa nog wel een kansje.

Ypenburg - Capelle 3-2
De spierbundels tegen de dealers op scooters. De ploeg van Frank heeft keihard getraind om deze 3 punten in Den Haag te hoUden en dat gaat ze lukken. 3-0 bij rust. Na wat snuifsterijen in de rust scoort Capelle er nog 2.

Hoeksche Waard - Scoop Delft 3-1
De boeren tegen de wannabe stUdenten. De website begint een half uur later omdat er nog wat koeien staan te grazen op het nieuwe veld bij Hoeksche.

Prinsenbeek - Krimpen 4-3
De scheidsrechters in Braboland doen hun uiterste Best om de Prinsjes erdoorheen te loodsen. Deze competitie is al zwaar genoeg voor ze. Wat hulp uit onverwachtse hoek kan geen kwaad om het spannend te hoUden.

Freek Frikandel | 11/10

Dopie – Souburgh
De stUdenten konden het niet bolwerken in de Hoeksewaard, naar verluid was de enige goal van Hoekse ook alleen mogelijk door een “arbitrair” cadeautje. De scooterboys hebben lekker zand gestrooid in de motor van Voorne en wisten in de 68 minuut nog te scoren tegen de zandkasteel bouwers van Jimmy. Voorlopig is dit de enige website die weer door bonds gefloten gaat worden. Ik zet in op een verrassing, 3-4

Feijenoord – Gouda
Meneer de trainert heeft een puntje opgehaald bij zijn oude ploeg en kreeg er een lekker koud biertje bij. Of hij terug wil komen om Krimpen weer uit de 4de klasse te halen. Uiteraard hoopt hij dat het met Feijenoord gaat lukken zich te handhaven en dat zou zo maar eens kunnen gebeuren. Tegen de wel heel wisselvallige jongentjes uit Gouda zie ik wel kansen. Even de moeder van Floris links laten liggen en de door stroop aan elkaar hangende defensie van Gouda affakkelen. 4-2


Voorne – Tempo
Ai ai Voorne toch. Tegen de scooterboys 4-4 gelijkspelen, gaat de motor verder blijven haperen? Allemaal toch weer net niet? Als het op Opa aankomt dan neemt hij heel Voorne over, instrueert de scheidsrechters en laat Hellevoetsluis achter met huilende kindertjes. Gaat het hem lukken? Ik denk dat het maar deels gaat lukken. 2-2

Ypenburg – Capelle
Niet dat de 3de klasse nou zo’n lust voor het oog is, maar als je dan ergens moet gaan kijken, dan deze pot maar. De Michellin mannetjes tegen de grOssiers van het witte poeder. Krijten jullie die lijnen nog steeds zelf? Frank heeft er het volste vertrouwen in en dan is het meestal mis. Capelle is niet te voorspellen, soms goed, maar over het algemeen overschat. Wat zullen we zeggen : Testosteron vs Coke 1-3

Hoeksche Waard - Scoop Delft
Hoekse is lekker bezig, ze freewheelen bijna door de competitie heen. De stUdenten uit Delft laten pakken door een priester met een fluitje in de hand is goed bevallen. Gezien de 2de garnituur vanuit Delft nu op bezoek komt mag de schandknaap ook een keer los. Scoop is heel hard op weg om volgend jaar in de 4de klasse te spelen. Mooi man, weer een team minder met kannetjes. Ik zet in op een 4-0 voor Hoekse. P.S. Heet de nieuwe coach van Hoekse nou Floris?

PrinsenbeekKrimpen
De prinsjes hebben er weer zin aan. 6 puntjes binnen en maar 7 achter op Hoekse. Je moet het maar spannend hoUden tot het einde zullen ze gedacht hebben. Tegen Krimpen is het geen probleem, die zijn dit jaar zo zwak dat ze maar wat graag afzakken naar de 4de klasse. Gewoon lekker ballen en een biertje drinken, toch Adje? Maar eerlijk is eerlijk, het is ook wel mooi om de prinsjes nog even te sarren. Tegen de verhoudingen in 1-2.