Speelronde 4

Geplaats door: KoningToto ( )

  • 3D
  • 26/09
  • 1837

Voorne - Hoeksche
Dopie - Capelle
Feijenoord - Ypenburg
Krimpen - Tempo
Scoop Delft - Gouda
Prinsenbeek - Souburgh

Gaat u maar
Reageren

@de hofnar | 04/10

Afgelopen zondag hebben we een muur opgetrokken en met 2 counters en 5 afgekeurde doelpunten voor Tempo, het op 2-2 weten te hoUden. Wij herpakken onszelf komend seizoen in de 4e klasse pas.

De Hofnar | 03/10

Kleine verassing in Krimpen, had mn geld op Tempo gezet. Wat is daar gebeurd? Thuisfluiters? Of Krimpen zichzelf herpakt?

Hoeksche | 03/10

@alblasserdamsko van beiden sprake, wij waren niet heel blij met de scheidsrechters, maar daar heeft het niet aan gelegen. Was een prima spannende pot met uiteindelijk een terechte uitslag.

Alblasserdamsko | 03/10

Aardige clash in Hellevoet geweest zo te zien. Hoekse inmiddels kennis gemaakt met de kwaliteits-scheidsrechters van Voorne of gewoon een spannende pot?

PrinsToto | 03/10

Voorne - Hoeksche 3-2
Voorne is naar mijn mening het sterkste team van de competitie. Aan het eind van de competitie staan zij bovenaan en Hoeksche 2e.

Dopie - Capelle 2-1
Dopie heel sterk begonnen, die kunnen nog wel voor een verrassing zorgen in de competitie. Capelle hoort ook bij de eerste 5, maar komt net iets tekort.

Feijenoord - Ypenburg 2-5
Ypenburg stukken beter dan Feijenoord. Feijenoord gaat strijden tegen degradatie, terwijl Ypenburg meedoet om de bovenste plaatsen

Krimpen - Tempo 1-3
Krimpen gaat van herbstmeister vorig jaar naar het rechterrijtje dit jaar. Hebben ofwel minder geluk dan vorig seizoen ofwel minder kwaliteit.
Tempo is een redelijk stabiele ploeg en eindigt in de middenmoot.

Scoop - Gouda 1-5
Gouda heeft een prima team, maar moet nog wat constanter presteren. Nu hebben ze met Prinsenbeek, Voorne en Dopie ook wel meteen een zwaar begin gehad.
Scoop is elk jaar maar weer afwachten, dit jaar lijkt het erop dat ze niet echt sterk zijn.

Prinsenbeek - Souburgh 3-0
Prinsenbeek was vooraf toch wel de gedoodverfde titelkandidaat. Ze kunnen het tot nu toe nog niet helemaal (of helemaal niet) waarmaken. Ik zie ze nog wel in de bovenste regionen eindigen, maar het kampioenschap of promotie zit er dit seizoen niet in. Souburgh eindigt net boven de degradatieplekken.

Succes allen en laten we het een beetje normaal hoUden op het forum.

El Patron | 01/10

Liggen alle andere koning totos op hun buik op de IC ofzo?! Of is iedereen zo geschokt door de spelling van @Ed kroket met zijn mensen kennis

<3 saharaboys | 29/09

Ken beuren! Extra kratje pils in maart klinkt goed, tot dan! Prettige jaarwisseling!

Saharaboys | 28/09

Kratje zondag helemaal vergeten, sorry Krimpen. Volgende keer even vragen, want is verder geen opzet oid maar gewoon dom dat iedereen dacht dat er al eentje gehaald was. Als we bij jullie spelen halen we wel een kratje om het goed te maken.

Friet van Piet | 28/09

#teamEdKroket

@Ed Kroket | 28/09

Nog nooit iemand zo hard zien proberen leuk gevonden te worden… poeh poeh

@ED | 28/09

@ED, corona heeft jou ook te pakken gehad zeker, man wat een mensen kennis hier. nu nog een beetje club kennis.

@Ed Kroket | 28/09

Misschien even naar de psycholoog gaan Ed.

Ed Kroket | 28/09

Voorne - Hoeksche 3-1
Dé topper van het weekeinde. De woonwagenbewoners tegen de boertjes.
Op zaterdagavond doet de politie een inval op het kamp in Hellevoetsluis. Niet alleen worden er wapens gevonden, ook blijkt de helft van het team nooit de basisschool te hebben afgerond.
De boertjes overschatten zichzelf een beetje na 3 websiteen en denken dit klusje wel even te kunnen klaren. Het blijft echter een middelmatig team vol met kneuzen dat aan het eind van het seizoen gewoon weer 4e of 5e staat.
Voorne is boos vanwege het verlies van de wapens en speelt alle agressie van zich af, 3-1.

Dopie - Capelle 4-2
Dé subtopper van het weekeinde. De natte tostis tegen de havenarbeiders.
Dopie heeft een perfecte voorbereiding, gezellig op zaterdagavond met zn allen alvast de kleedkamer in om de hockeysticks even flink van achter erin te steken.
De boys van Capelle hebben een iets mindere voorbereiding en bij het verzamelen, komen ze erachter dat de dikke en de kleine ontbreken. Zij wilden zaterdag na de avonddienst in de haven nog even wat bijklussen. Het ging helaas een beetje mis en nu zitten ze vast in een container met 2 ton sos. Ze hebben het nog geprobeerd allemaal op te snuiven, maar dat was zelfs voor hen net iets te veel.
Dopie hockeyt net wat makkelijker en wint dus.

Feijenoord - Ypenburg 0-12
Feijenoord is toch wel een van de zwakkere broeders uit de competitie. Tegen de sportschoolslopers uit Ypenburg zijn ze niet opgewassen. Frank heeft namelijk weer pre-workout, anabolen en envelopjes uitgedeeld in de kleedkamer, waardoor het binnen 2 minuten 0-6 staat. In de rust hetzelfde ritueel en 2 minuten na rust staat het dus 0-12.

Krimpen - Tempo 4-4
Christus te paard, wat een armoe. Ik hoop dat Krimpen Dames 1 langs de kant staat, dan is er in ieder geval nog iets normaals om naar te kijken.
Uitslag wordt 4-4 met 8 eigen doelpunten.

Scoop Delft - Gouda 0-7
Het meest kneuzige stUdententeam ooit tegen de scholiertjes uit Gouda. Geen idee waar Scoop ze vandaan haalt, maar ze moeten toch bijna wel een abonnement hebben op alle gepeste jongentjes die net van de middelbare school komen.
Gouda daarentegen Bestaat voor de helft nog uit scholiertjes. Op het veld blijkt dat vorig jaar de spelers van Scoop nog met de spelers van Gouda op school zaten.
Uit angst om weer met tas en al in de prullenbak te worden gegooid, rent Scoop huilend het veld af.

Prinsenbeek - Souburgh 6-0
Hoog tijd voor de prinsjes om de rug te rechten. Gelukkig voor hen komt het campingelftal van Souburgh op bezoek. De scheidsrechter van dienst is een speler van Krimpen die nog steeds op een kratje wacht. 3 rode kaarten voor Souburgh en 6 strafballen voor Prinsenbeek.

Zo, dat lucht op.

Belchinees | 27/09

Voorne-Hw

Kraker van deze week. Voorne heeft knap uit gewonnen bij Capelle. Deze week komt hw op bezoek. De boertjes zitten op hun roze wolk, helaas is Voorne uit andere koek. Voorne gaat winnen. Hoeveel? Joost mag het weten

Dopie-Capelle

Dopie negen uit drie. Die hebben weer eens een nieuw vat met hockeyers opgetrokken. Capelle komt voor de 3 punten. Helaas na 70 minuten moeten ze het doen met een mager 1 puntje en 2 matige pitchers.

2-2

Feyenoord-Ypenburg
Feyenoord heeft net als hun broeders in de eredivisie de verdediging niet op orde. De krachtpatser van Den Haag zuid knallen er overheen 0-7

Krimpen-Tempo

Manmanman kan iemand mij uitleggen wat er bij souburgh is gebeurt? 5-5? 5 tegengoals zal wel een hele vriendelijke website zijn geweest. Tempo zit in een flow en opa neemt met zijn mannen de punten mee 1-3

Scoop-Gouda

Gouda komt voor de puntjes. Helaas worden de stUdentjes niet afgeleid door de moeder van Floris. Hebben daar al genoeg stUdentes daarzo. 3-1

Prinsenbeek-Souburgh

Souburgh uit op water, lekker voor Prinsenbeek om die kater van afgelopen week weg te spelen. 8-0

Adtje DES | 27/09

Wat? Souburgh geen kratje uitgedeeld dit weekend? Wat een treurige bende zeg.
@Prinsjes, geen blaadje bier dit weekend voor de scooterboys.

El patron | 27/09

Voorne - Hoeksche

Dit is toch wel de pot van het weekend. Hoeksche staat al vroeg in het seizoen 3 punten los. Na dit weekend is dit wel even anders. De hoeksche gaan er af. De zwaarlijvige 11 en Jimmy krijgen het op hun heupen. Shuan staat te grazen op het verkeerde veld en de coach van Hoeksche is te druk met de veterinnen die met hun kokosmakronen met amandelpitten het veld afkomen. Zijn broek staat strak en verliest zijn totale aandacht. De paniek slaat toe 3-1 Voorne

Dopie - Capelle

Het hogere IQ tegen de laaggeletterde havenarbeiders. De hele campus kijkt vol afschuw naar de domheid die capelle met zich meebrengt. Diedje komt met 3 broodjes kroket het veld op, waar de Beste oude man van Capelle met een constante bloedneus de website speelt door zijn overmatig snuiven op de voorgaande avond.

Feijenoord - Ypenburg

Oh Oh... Wat gaat dit worden?! De mannen uit Zuid doen het boven alle verwachtingen in goed. De kleerkasten uit Den Haag winnen wel, maar het is nog niet echt overtuigend.
Na een week hard trainen trekt 070 richting 010 om 0-10 te winnen.

Krimpen - Tempo
Op schoot bij de pater wordt de uitslag een flater. 0-2

Scoop Delft - Gouda
Tja.. ook deze pot is er eentje om naar uit te kijken. Scoop laat zien weerstand te kunnen bieden tegen tegenstanders uit de top van de 3de klasse. Helaas maar waar blijft het bij weerstand bieden. want de punten gaan mee richting Golda

Prinsenbeek - Souburgh
De degradatie kraker uit de 3de klasse. De mannen vertrekken met de woonwagens richting het mooie Prinsenbeek. Esmeralda, kamp oudste, kijkt door haar glazen zigeuner bol en voorspelt een 3-1 overwinning van de prinsjes.

Kantoorklerk | 27/09

Volgende keer wel een kratje neerzetten @Souburgh. De voornaamste reden om 70 minuten te stuntelen op de mat is het pilsje achteraf. Zonde als die dan achterwegen blijft...

De Hofnar | 27/09

Wat een korfbaluitslagen, armoedige bedoeling.

Voorne H1 - Hoeksche Waard H1
Topper van het weekend, twee teams die er lekker inzitten. De Hoeksche blijft strooien met doelpunten. De zeikerds van Hellevoet zullen lange tijd meedoen, mede door de scheidsrechters. 1-3

Dopie H1 - Capelle H1
De mannen van Bak gaan als de brandweer, maar treffen nu de tokkies uit Schollevaar. Afgelopen week wist de scheidsrechter hem er niet in te fluiten bij Capelle. Gebrand op revanche laten ze de papa van het team weer alle corners nemen in plaats van de Burger King.
3-3 door drie cornergoals.

Feijenoord H1 - Ypenburg H1
Meneer de trainer tegenover Frank. De Mourinho en Guardiola van de derde klasse gaan het tegen elkaar opnemen. Wat een geweld moet dit gaan worden.
Het niveau van Feijenoord is zowel geestelijk als hockeyend echt te bedroevend voor woorden. Frank gaat met de punten terug richting de vinex wijk. 0-4

Krimpen H1 - Tempo H1
Wat Krimpen weer heeft staan uitvreten dit weekend is mij een raadsel. Hoe kan je in godsnaam 5 tegengoals krijgen op de sahara? De refos zijn rijp voor degradatiehockey. Voorzitter opa komt met zn kids richting de parkeerplaats om de punten mee te nemen. Het kratje zal extra lekker smaken na afloop. 1-4

Scoop Delft H1 - Gouda H1
Scoop dapper gestreden tegen Frank&Co, helaas opnieuw niet de punten.
Thuis moet het tegen de kaasboys gaan gebeuren. 2-1 en een slap kannetje na afloop als troost.

Prinsenbeek H1 - Souburgh H1
De gedoodverfde kampioen, ons alles prinsjes, staan nog steeds op 0 punten.
Wat is hier gebeurd? Totale leegloop? Geen blaadjes bier meer? Wat een drama in Braboland.
Komende zondag wordt het vervroegd carnaval met de eerste driepunter tegen de scooterboys. 3-1

Altijd blijven lachen mannen, geniet goed van de 3e helft/5e kwart!