Speelronde 2

Geplaats door: Adtje DES ( )

  • 3D
  • 13/09
  • 1608

Een nieuwe maandag, een nieuwe ronde voorspellingen.

Dopie H1 - Ypenburg H1
Feijenoord H1 - Scoop Delft H1
Krimpen H1 - Hoeksche Waard H1
Prinsenbeek H1 - Capelle H1
Tempo H1 - Souburgh H1
Voorne H1 - Gouda H1

Brand los!
Reageren

Prins Carnaval | 19/09

Jezus wat slecht zeg. Wil je kampioen worden en wordt je gewoon door een stel boeren in de luren gelegd. Kunnen alleen naar ons zelf kijken dan hè .

De Hofnar | 19/09

Wat is er in hemelsnaam in Krimpen gebeurd vanmiddag? Ziek hard in het poepertje zonder spuug op de parkeerplaats

Uutslagen | 19/09

@Alblasserdamsko, zeer opvallend inderdaad, normaal wonnen ze altijd alles tot de laatste websiteen en begonnen ze dan pas te verliezen.
Overigens, had Krimpen het G-elftal gestuurd?! Hoe is het in godsnaam mogelijk om met 0-8 te verliezen van Hoeksche?

Alblasserdamsko | 19/09

Prinsjes weer verloren. Zijn de titelaspiraties na 2 speelrondes alweer vervlogen?

Sterspeler | 19/09

Dopie H1 - Ypenburg H1: 1-3
Frank en de Johhny Bravos uit Den Haag oost hebben weer keihard getraind deze week.
Dopie zal traditiegetrouw de eerste paar websiteen behoorlijk tegenvallen, waarna ze opeens Best aardig blijken te kunnen hockeyen.


Feijenoord H1 - Scoop Delft H: 6-7
De lamme tegen de blinde, de blinde wint.

Krimpen H1 - Hoeksche Waard H1: 3-1
Krimpen heeft Gods zege. s Ochtends moeten ze wel eerst even de broek uit doen bij de ochtenddienst, maar daarna zijn ze volgens de dominee onverslaanbaar. De kneusjes van Hoeksche Waard denken dat ze een titelkandidaat zijn, maar aan het eind van het seizoen staan ze gewoon weer in de middenmoot.
Op de betonplaat met bezopen scheidsrechters wint Krimpen.

Prinsenbeek H1 - Capelle H1: 4-0
De prinsjes willen dit jaar dan eindelijk promoveren, maar verliezen wel meteen de eerste website van de competitie.
Bij Capelle heeft de gemeente per abuis hockeyvelden i.p.v. voetbalvelden laten neerleggen. Kan dat a.u.b. per ommegaande worden hersteld?
Het blijkt dus dat de VMBO-leerlingen zelfs de doelstelling hebben om te promoveren. De enige promotie die in dat team gemaakt wordt, is van die dikke achterin. Hij gaat van obesitas naar morbide obesitas.

Tempo H1 - Souburgh H1: 3-2
Ocharme, waar moet ik beginnen?!
Tempo is altijd al een merkwaardig team geweest. Hoewel daar een paar prima gasten rondlopen, hebben ze ook ontzettend lompe, dommige types in het veld staan.
Gelukkig valt dat allemaal niet zo op tegen Souburgh. Bij Souburgh hebben ze namelijk ook wel aardig wat spelers die de sticks maar beter aan de wilgen kunnen hangen.

Voorne H1 - Gouda H1: 0-6
Voorne is de afgelopen jaren afgegleden van de tweede klasse naar de middenmoot van de derde klasse. Elk jaar lijkt het minder te worden, de goede spelers stoppen en een half debiel A-spelertje komt er voor terug. Nu is dat ook weer niet zo verwonderlijk, wie gaat er in hemelsnaam in Hellevoetsluis hockeyen?!
Gouda is van degradatiekandidaat een aantal jaren geleden, nu opeens dé titelkandidaat geworden. Een jong team met Best veel kwaliteit, het enige jammere is dat het wel allemachtig kneuzige jongetjes zijn.

Zo, mijn frustratie is er weer uit. Tijd om vandaag weer eens te laten zien dat ik er zelf ook niks van kan!
Veel succes allen en maak me trots.

Bob Ross. | 18/09

Aangezien de 3eklasse mijn kunstwerken censureert zal ik mijn voorspelling opnieuw plaatsen.

Krimpen H1 - HW H1
Het dynamische duo Burnie en Bartje met sidekick Shaun het schaap gaan onder leiding van coach moeder “krikker” vol vertrouwen deze pot in. @AdtjeDes laat je je moeder thuis? Dan kan je beter de pastoor dr overheen laten gaan. De moeders van Krimpen zijn onrustig en HW wint.
(1-4)

Saharaboys | 17/09

Dopie H1 - Ypenburg H1 (2-1)
Voor het eerst deze eeuw hebben de stUdenten uit Delft hun eerste competitie website gewonnen. Wat zon pandemie wel niet kan veroorzaken. Deze reeks zal voortgezet worden tegen de mannen van Frank. Verder vraag ik me af of Dopie de kannen ooit nog gaat inwisselen voor kratjes.

Feijenoord H1 - Scoop Delft H1 (2-1)
Na het vertrek van Dick Advocaat zijn de mannen in het rood wit aan een nieuwe start begonnen. Arne slot heeft zijn zaakjes goed op orde. Dit resulteert in een 2-1 overwinning op PSV.

Krimpen H1 - Hoeksche Waard H1 (1-4)
The battle of the Rotterdamse suburbs. Krimpen claimt dichterbij het centrum van Rotterdam te wonen, waar hoekse waard het niet mee eens is. Eenzeidige pot, Krimpen komt wel 1-0 voor.

Prinsenbeek H1 - Capelle H1 (4-0)
De prinsjes beginnen het seizoen slecht, maar na enkele nachten in de sportschool hebben doorgebracht stevenen ze toch af op een simpele overwinning. Met de elfde van het elfde in het vooruitzicht weten ze dat er nu punten gepakt moeten worden. Als carnaval dit jaar wel door gaat kan het zo maar een lastige start van de tweede seizoenshelft worden. Al met al een eenvoudige overwinning.

Tempo H1 - Souburgh H1 (n.v.t.)

Voorne H1 - Gouda H1 (1-1)
Potje voor de neutrale toeschouwer. Ik ben zelf toch echt wel benieuwd wie Floris is en waar de baarmoeder van deze adonis rond rond waggelt.

Bob Ross | 17/09

Bob ROss is van de IC af en zit thuis aan het zuurstof. Ik heb vernomen dat er dit jaar 2 Florissen aanwezig zijn. De een heeft de moeder en de andere andere neemt de moeders. Hier kom ik later op terug.

Dopie H1 - Ypenburg H1
De dikke vriendinnen van Dopie hebben de Corona niet overleefd en gaan zonder publiek de website in. Harry van het kamp heeft zijn haar vakkundig over de kale plek gekamt. Hij doet tevens een gooi naar het aanvoerderschap. Johnny Bravo is hier niet blij mee. Dat wordt duimpje worstelen voor de website. De kale plek verliest en Dopie wint.
(2-0)

Feijenoord H1 - Scoop H1
Het Pieterbaan centrum heeft weer bezuinigd en Jimmy heeft op zondag weer verlof. Leuk zo’n teamgenoot. De dikke vriendinnen van Scoop hebben de Corona WEL overleefd. Er staat nog steeds geen publiek. Jimmy wordt weer opgehaald met het busje maar het is jammer dat de website nog niet is afgelopen. Achter de tralies hoort hij de uitslag. Ik bel om te zeggen dat ik een hattrick heb gescoord.
(2-1)


Krimpen H1 - HW H1
(1 - 4)

Tempo H1 - Souburgh H1
De Haai krijgt tanden. Bob ROss is stoned
(0 -0)

Voorne H1 - Gouda H1
De moeder van Floris verwisselt mijn zuurstoftank. Als wederdienst mag ze me rul rijden. M’n snor ruikt een week lang naar het mOsselfeest van Yerseke. De moeder van Floris en ik rijden naar Voorne omdat de Baco’s daar nog wel betaalbaar zijn. In de rust krijgt ze een wit snorretje op het toilet en Bestellen we weer 2 Baco. De uitslag zal ik ook graag willen weten.
(?-?)

Prinsenbeek H1 - Capelle H1
De Tarzan van Prinsenbeek probeert de hele website zijn bitje niet te verliezen. De tokkies van Capelle hebben het weer te hoog in de bol na de overwinning op Neus en Co. Bassie haalt ze uit hun dromen.
(3-0)

P.S ik zou het fijn vinden als jullie dit jaar niet mijn grappen zoUden stelen.

Collina | 16/09

Arbitrage wordt dit seizoen helemaal drama idd

@SCHEIDS SIMON | 16/09

Scheidsie heeft poep in zn ogen

Scheids Simon | 16/09

@ ALBLASSERDAMSKO: Havenarbeider Henk klust naast de 20-urige werkweek inderdaad wat bij in het Capelse. Inmiddels aanvoerder (in het land der blinden is Eenoog koning) en heeft zn ietwat dikke bebaarde en bejaarde broertje (zelfde moeder, drie verschillende vaders) in de spits gezet.

Klaverblad | 16/09

Beste klanten,

Overduidelijk valt deze gehele poule in de groep risico websiteen. Uw huidige polis dekt hier de lading niet.
Gelieve uw polis online aan te passen naar maximaal risico niveau. De websiteen tegen Capelle en Feijenoord raden wij U aan over te slaan, deze zijn ondanks een eventuele max risico polis uitgesloten en voor eigen risico.

Frank | 16/09

@ALBLASSERDAMSKO

Ben je niet in de war met die kale van Feijenooitwat

Alblasserdamsko | 15/09

Schitterende voorspellingen, mannen. Zo vroeg in het seizoen wil ik me hier nog niet aan branden.

Ik heb wel 1 vraag: is die gezette havenarbeider / hobby-hijskraanmachinist van Capelle nog van de partij? Dan weet ik of onze scheidsrechters hun kaarten gele en rode kaarten op zak moeten hebben en of ik mijn zorgverzekering nog iets uit moet breiden.

In ieder geval weer een lekkere speelronde voor de boeg!

Prins Carnaval | 15/09

Dopie H1 - Ypenburg H1
Wat corona wel niet doet met je team. Waar Dopie normaal gezien de eerste 4 websiteen standaard verliest vanwege de introductie weken, zijn ze nu wel nuchter. Ypenburg wordt steeds beter en zal zich graag willen meten. Echter met 2 scheidsrechters uit het Bestuur van de stUdentenclub gaat dit natuurlijk een koud kunstje worden. 3-0 en 2 rode kaarten voor Ypenburg.

Feijenoord H1 - Scoop Delft H1
Ineens is het weer beter om in de Kuip te zitten dan bij het hockeybroertje te gluren. De F-jes op menige vereniging snappen het spelletje beter dan de jongens op zuid. Maar, de scheidsrechters hier snappen er ook niets van en vinden MMA eigenlijk wel heel spannend. 3-1 en 4 stUdenten naar het Erasmus.

Krimpen H1 - Hoeksche Waard H1
Hoe slecht kun je starten? Dat je van je buren verliest zegt niets over het spel. De scheidsrechters bij Capelle zorgen er wel voor dat je daar verliest.
Maar nu thuis tegen de ploeg die zegt dat ze niet willen promoveren, maar stiekem er wel voor gaan. Op de betonplaat fluiten de pastoor & kardinaal Check 3 punten in de pocket. 2-1

Prinsenbeek H1 - Capelle H1
Capelle heeft het geluk dit jaar met de scheidsrechters thuis. Wel lekker als je al 33 punten voor aanvang van de competitie mag bijschrijven. Verder spelen die gasten helemaal niets klaar. Prinsenbeek met een valse start weet thuis wel raad met deze jankerds, 6-0 en lauw bier na afloop.

Tempo H1 - Souburgh H1
De beachboy krijgt de Sahara boys op bezoek. Zo is je waterveld ineens een zand ingestrooid veld. Palmpje erbij en je hebt een feestje. Opa kijkt toe en snapt dat het echt niet meer kan. Bij Souburgh zijn de versterkingen eindelijk binnen, nu nog leren hockeyen. 3-1

Voorne H1 - Gouda H1
Jimmy vraagt zich af waar Gouda nou om bekend stond, was het de kaas? Stroopwafels? Of toch de moeder van Floris? Als snel komt hij erachter en na 70 minuten rammen in het materiaalhok, hoort hij dat zijn jongens zonder coach er weer een zooitje van hebben gemaakt. 0-4 met dank aan de moeder van Floris.

Tourettekaart | 14/09

Dopie - Ypenburg
Na de Delftsche derby deze zondag zijn de Corona besmettingen bij Dopie wederom weer opgelopen. Tegen de opgepompte anabolen uit Ypenburg wordt het dus geen groots succes.
2-4

Feijenoord - Scoop Delft
De tokkies uit zuid zijn zich nu al het opwarmen voor de vierde klasse. Tegen Scoop laten ze dus wederom de drie punten liggen.
1-3

Krimpen - Hoeksche Waard
De zelfbenoemde Herfstkampioen van vorig jaar heeft een valse start gemaakt tegen de Scooter boys. HW gaat even laten zien waarom deze titel dan ook complete onzin is.
0-4

Prinsenbeek - Capelle
Verliezen tegen Gouda na zulke grootse zelfverwachtingen. Dat is beginnen in mineur voor de Brabos. Ze gaan zich wel herpakken.
2-1

Tempo - Souburgh
Souburgh heeft door thuis voordeel bij kokende temperaturen in de woestijn de degradatie kraker weten te winnen. Alleen het woord zegt het al, de degradatiekraker. Sinds dat er 2 degraderen zal dit dus ook het geval zijn voor Souburgh.
4-1

Voorne - Gouda
En de eerste ontslagen coach is een feit! Zonder leider langs de lijn wordt het weer afzien voor Voorne tegen een Gouda in vorm.
2-3

Paal | 14/09

Dopie H1 - Ypenburg H1
Ypenburg heeft zich knap weten te meten aan Voorne. Dat Ypenburg heeft gedomineerd en heeft gewonnen verbaast mij niks. Al dat trainen moet toch een keer beloond worden hé Frank?
Ik voorspel wederom winst voor Ypenburg. 1-3

Feijenoord H1 - Scoop Delft H1
Dit kan nog wel eens voor verassingen gaan zorgen. Wanneer Scoop weet te winnen hebben ze een sterke start gemaakt. Geen zorgen... het blijft bij een sterke start. Na zondag is het uit met de pret. 0-1

Krimpen H1 - Hoeksche Waard H1
Oei, Oei, Oei.. Dit is op papier een spannende pot. Helaas wordt er op beton gespeeld. 4-2. hoeksche waard gaat zonder punten naar huis.

Prinsenbeek H1 - Capelle H1
Lekkere wijven? Ja. Lekker bier? Nee. De brabos tegen de Rotterdammers. Prinsenbeek staat zoals altijd thuis weer met 13 man te spelen.....2-2.

Tempo H1 - Souburgh H1
De woonwagenbewoners uit alblasserdam trekken er weer eens op uit. Hoogstaand hockey valt hier niet te aanschouwen. Blijf thuis. Ook hier worden de punten verdeeld. 0-0

Voorne H1 - Gouda H1
Misschien wel de leukste website van het weekend. Gouda heeft een knappe prestatie neergezet met coach el snorro. Voorne heeft wat recht te zetten na het verlies in Ypenburg. 2-0

Kneus | 13/09

Dopie H1 - Ypenburg H1:
Ypenburg kan wel eens de positieve verrassing van het seizoen worden. Bij Dopie is het elk seizoen maar weer aankijken hoe goed ze zijn. 0-2

Feijenoord H1 - Scoop Delft H1:
Werkelijk waar geen idee hoe deze teams ervoor staan. 1-1

Krimpen H1 - Hoeksche Waard H1:
Krimpen en Hoeksche Waard zijn volgens mij allebei redelijk hetzelfde gebleven t.o.v. vorig seizoen. Spannende pot. 1-2.

Prinsenbeek H1 - Capelle H1
Nog een spannende pot, beide teams hebben de ambitie om te promoveren. Prinsenbeek schat ik wel nog net iets hoger in. 3-1

Tempo H1 - Souburgh H1
Wederom geen enkel idee hoe deze teams ervoor staan. 2-2.

Voorne H1 - Gouda H1:
Voorne lijkt elk jaar iets minder sterk te worden, maar toch blijven ze een gevaarlijk team. Gouda is na een aantal jaren afwezigheid terug in de poule en heeft schijnbaar een metamorfose ondergaan. Zijn zij dan de titelkandidaat? 1-2

De Hofnar | 13/09

Volledig eens met de Belchinees omtrent de blaadjes bier, het blijft een schande.

Het was een weekend vol met thuisfluiters door het aanstellen van clubscheidsrechters. Wat een armoe.

Enfin, door naar de voorspellingen:

Dopie H1 - Ypenburg H1

Knap resultaat van Ypenburg tegen het meest ongezellige team uit de 3e klasse en ver daarbuiten.
De mannen van Frank gaan dit jaar een aanval op de top drie doen. Ik geef ze een goede kans.
De teams uit Delft onderpresteren standaard in het begin van het seizoen omdat ze dan nog hun feuten aan het verneuken zijn.
Uitslag 0-4

Feijenoord H1 - Scoop Delft H1

De tokkies uit zuid hebben het voor elkaar gekregen te verliezen op de sahara. Direct de eerste zespunten website eraf, nu al degradatiezorgen voor meneer de trainer. Als dat maar goed komt. Ik denk van niet, wat een intens zwakke ploeg. De grote broertjes in de badkuip hebben het de laatste tijd beter voor elkaar.
Ondanks dat de feuten lam het veld op komen wordt het 1-3.

Krimpen H1 - Hoeksche Waard H1

Capelle uit gaan maar weinig teams winnen dit seizoen verwacht ik. Zeker nu er clubscheidsrechters aangesteld zijn. De corona kampioenen van de gereformeerde kerk direct puntverlies, wie had dat gedacht.
Allemaal de biechthokjes in deze week en zondag opnieuw proberen tegen de Hoeksche.
Ook geen wonderploeg, maar ik schat ze hoger in dan Krimpen.
Uitslag 1-3

Prinsenbeek H1 - Capelle H1

Over thuisfluiters gesproken, ook weinig teams gaan punten pakken bij Prinsenbeek dit seizoen. Brabantse gezelligheid is ver te zoeken, zeker bij de mannen met de gele polo en zwarte broek.
Capelle denkt veel te kunnen, maar de Prinsjes hebben hun zinnen gezet op promotie dit seizoen.
Uitslag 4-1 mede dankzij twee onterechte strafballen.

Tempo H1 - Souburgh H1
De scooterboys uit Albas on tour richting Bergen. Souburgh gaat dit seizoen alleen wat schrale punten pakken op het eigen zand. Mede door het waterveld en de aanmoedigingen van voorzitter opa langs de lijn gaat Tempo de volle punten pakken.
Uitslag 4-0

Voorne H1 - Gouda H1

De lachebekkies uit Hellevoet staan thuis ook automatisch al met 1-0 voor. Hebben ze niet nodig, hockeyend gaat het wel lukken dit seizoen om ergens in de subtop te eindigen.
De kaasboys zijn goed begonnen maar kunnen niet op tegen het Voornse geweld.
Uitslag 3-1

Doe er allemaal jullie voordeel mee en geniet van de derde helft/het vijfde kwart.

De groeten aan jullie moeders

Belchinees | 13/09

Beste heren,

Hoop dat iedereen het eerste weekje heeft overleefd? Zie dat alle websiteen met 1 doelpunt gewonnen zijn, hopelijk heeft dit niks te maken met onze nieuwe clubscheidsrechters.

Dopie-Ypenburg 1-4

De heren van Ypenburg hebben deze zomer niet stilgezeten. Trainen 5x per week (niet op het hockeyveld) een goede start van ypenburg en de potentiële kans dat Vlaanderen weer aansluit bij Nederland zal zorgen voor een betere toevoer van de witte suplimenten vanuit de haven van Antwerpen. Ypenburg gaat dit jaar top 4 eindigen.

Feyenoord- Scopie. 1-2

De blinde tegen de dove. Feyenoord in de Sahara verloren. Heel knap mannen! Scopie kan dit winnen als ze maar geen lustrum feestje hebben gehad zaterdag.

Krimpen-Hw 0-1

Godenzonen verloren?! De kampioenen van vorige jaar. Zondag kerkdienst overgeslagen en God straft onmiddellijk. Gaan ze zich herpakken. Hw gewonnen Maarja 1 potje zegt niks. Ik ga terugvallen op het resultaat van vorig jaar. Denk dat Krimpen op de betonnenplaat gaat winnen.

Prinsenbeek-Capelle 3-1

Capelle is goed begonnen en wilt deze lijn doorzetten. Helaas spelen ze uit in Brabant en is vanaf het begin al duidelijk waar de punten blijven. Een website met veel kaarten en veel strafcorners. Gevolgd voor een matig blaadje bier na de website. Manmanman

Tempo- Souburgh 6-1

Tempo vorige week matig begonnen. Denk dat ze een offday hadden. Zo goed is hw namelijk niet. Souburgh had een on day vorige week in de zandbank. Helaas Bestaat het veld in Berg op zoom ook uit water en pakt tempo de puntjes.

Voorne- Gouda. 4-2

Gouda sterk begonnen. Chapeau mannen. Helaas heeft Voorne iets teveel kwaliteit en gaan ze dit winnen

Mannen blaadjes horen hier niet thuis. Doe nou ff normaal en zet een kratje meer dat een heel team bier kan drinken.