HOCO-BEST - 16 OKT.

Geplaats door: Dave ( )

  • 3D
  • 16/10
  • 1632

Vandaag zojuist de website HOCO-Best mogen bijwonen. Zoals vooraf gedacht stonden de mannen met de fluit weer aan de kant van de thuisploeg. Loekie de tandarts waar zelfs een schaap zn tanden nog niet door wil laten poetsen had deze week een net zo geflatteerde maat gevonden.

De website zelf was zelfs voor ons als publiek niet om aan te zien, elke 5 minuten weer gezeik en gedoe, Daar had eigenlijk niemand zin in.
De mannen van Best wisten hun mond niet te hoUden dus konden de refs. weer doen wat ze wilden en lekker met kaarten strooien. 3 kaarten voor Best, HOCO wist met nul kaarten het veld af te stappen. Klinkt geloofwaardig.

Door de website heen was het HOCO dat af en toe lekker onder de druk van Best kon uit hockeyen door de mooie scoop.
Daar kwam uiteindelijk dus ook een goal uit waardoor HOCO op voorsprong kwam. Zo volgende ook de 2-0 en een strafcorner waar de zuivere 3-0 uitkwam.

Voor HOCO was het dus een eenvoudige zaak om het lekker dicht te gooien. En het spel van Best lekker dood te spelen. Dat dezen ze ook prima en met het voordeel dat je met 13 tegen 11 speelt of soms zelf tegen 9 was dat ook niet de moeilijkste opdracht.

Best vond het op dat moment goed geweest, die gele mannen goed onderdruk zetten en hun enige oplOssing was de natuurlijk de scoop. Het pakte prima uit want na 15 gevaarlijke pogingen waar er 13 van werden afgefloten voor de 23 meterlijn volgende de 3-1 en 3-2. Wat uiteindelijk ook de einduitslag was.

Nadat ik 4 jaar geleden mijn laatste website heb mogen hockeyen vond ik het toch prachtige om deze week weer een website van de 3de klassen te hebben gezien. Nadat ik nu al 3 weken mijn zondagse tour langs een hockeyveld laat lopen.

Toen ik thuis mij voorbereidend werk had gedaan was ik er vanuit gegaan dat de gele mannen vandaag niet de 3 punten in eigenhuis zoUden hoUden, maar wat niemand had gedacht dat gebeurden dan toch.

Als ik beide ploegen nog een tip mag geven wil ik graag de mannen van Best meegeven dat ze veel beter zijn waneer ze de scheids links laten liggen en het spelletje naar zicht toe trekken, waardoor ze wie dan ook op kunnen rollen.
HOCO wil ik graag meegeven dat ze ook bij de uitwebsiteen hun Best moeten doen waardoor het iets geloofwaardiger lijk dat ze thuis elke website winnen. Loekie en zijn kameraden kunnen jullie niet heel het seizoen zo blijven fluiten/helpen.

Volgende week gaat mijn zondag trip naar het nabijgelegen Son waar ik de website Son-Oirschot ga bekijken.
Reageren

Grad | 17/10

Loek, naar krentje dat je bent.

koek | 17/10

fout, loek en zn kameraden helpen Hoco wel het hele seizoen

koek | 17/10

fout, loek en zn kameraden helpen Hoco wel het hele seizoen

Barrie | 17/10

Kneus

Anoniem | 17/10

Was je naar het sprookjesbos?