Player of the season

Geplaats door: JohanDerksen ( )

  • 3D
  • 13/06
  • 2867

Het seizoen 2015-2016 is voorbij.
Blerick promoveert.
Bemmel degradeert.

Net als in de winterstop ben ik benieuwd wie jullie de Beste speler van het seizoen vinden en wie de Beste keeper was in de competitie.

Reageren

Nuth | 10/07

Haha Nuth toch, wat een drama team plus drama scheidsen. Volgend seizoen meedoen voor plek 10

Opblaasboot | 10/07

Wat een haat, dure punten verloren bij laagvlieger Deurne?

Aan de aard van je bericht te zien ben je van Nuth, dan zou het je wel sieren om de hand in eigen boezem te steken wat betreft arbitrage. Volgens mij is dat hier ook al meerdere malen kenbaar gemaakt.

Deurne | 09/07

Deurne is ruk.... Die hebben zich van een schandalige kant laten zien mbt tot arbitrage de laatste weken... En ze verdienden het echt niet... Dan beter Bemmel wat steeds leuker speelde en tenminste eerlijk was.

Deurne zal er nu vast eerder mee beginnendan valt het niet zo op...

Affiche Nuth Deurne lijkt me overigens heerlijk...

Vinnie | 09/07

Deurne er idd toch in. Poule is er wel sterker op geworden met zowel Meerssen als Scoop. Zij de kampioenskandidaten. Horst, Deurne en Dqs spelen voor de onderste plekken.

Benieuwd | 08/07

Deurne er toch in?! Helaas Doetinchem eruit..

Ben benieuwd wat de degradant meerssen gaat presenteren.

??anno??16 | 07/07

Benieuwd hoe de pool van volgend jaar er uit gaat zien in dat geval..... doetinchem blijft? Deurne Bemmel en blerick verlaten ons.....
welke 3 komen er bij......

Spook | 02/07

Deurne is gedegradeerd volgens mij! Werd 3e in een poule van 4

Bamibal | 30/06

Weet dat Doetinchem niet gepromoveerd is, Maarssen H1 promoveert naar de 2e klasse.
Wat Deurne gedaan heeft weet ik niet, ben ik wel heel benieuwd naar!

Nieuwschierig | 30/06

Iemand die de uitslagen van Rotterdam weet?

??anno??16 | 21/06

De Beste speler van de competitie is zonder enige twijfel de rechtsbuiten van Venray.... is op mentaal vlak echter nog zeer gevoelig.... Daarnaast vond ik de eerder gegeven opmerking dat wanneer hij in een beter team zou spelen minder zou opvallen meer dan terecht! plaats hem bij een Blerick en het zou al minder opvallen.

Daarnaast vond ik de captain van Nuth er ook boven uitsteken, was verdedigend ongelooflijk sterk en stuurde zijn team ook goed aan, mede doordat hij zelf uitstekend gecoacht werd door de Beste keeper van de competitie, die van Nuth dus ja.

MVP | 17/06

Er waren een aantal goede spelers waar ik dit seizoen tegen heb moeten hockeyen. Toch vind ik de midmid van Blerick en de rechtsbuiten van Venray eruit springen. Ik denk dat Blerick door hun midmid kampioen is geworden en rechtsbuiten van Venray ervoor heeft gezorgd dat Venray geen nacompetitie hoefden te spelen.

Beste Keeper: Keepertje van Nuth. Nuth helemaal niet zn kwalitiatieve ploeg alleen zijn ze met hun grote teamgeest en hun goed keeper zo hoog geeïndigd.

Pees Chinees | 14/06

Die rechtsbuiten van Venray is inderdaad goed, maar hij valt meer op omdat hij in een matig team speelt. Zet hem bij Blerick neer en hij valt een stuk minder op, ondat bij Blerick 7-8 van die spelers rondlopen. Als er dan 1 of 2 een matige dag hebben vangt de rest dat op. Het basisniveau bij Blerick is een stuk hoger dan bij de rest van de teams in deze klasse.

Beste keeper: de keeper die de 2e seizoenshelft bij Apeliotes keept. Die man is waanzinnig. Een echte legende!

Sportiefste teams: Apeliotes en Civicum. Zowel in als buiten het veld een leuke tegenstander die niet met de botte bijl spelen.
Onsportiefste teams: Boxmeer en Bemmel. Zagen er volle bak op los. Boxmeer pakt daarnaast hijna iedere website een kaart en mekkert op iedere beslissing van de scheids. Bah.

RenevdGijp | 14/06

Beste speler: #11 Venray. Inderdaad een macho maar dat mag ook wel op die leeftijd toch. Belachelijk snel en denk wel een van de topscorers in deze klasse.

Beste keeper: keeper van Blerick. Is wat sneller en beweeglijker dan de keeper van Nuth want lage ballen heeft die niet.

Sportiefste ploeg: Bemmel
Onsportiefste ploeg: Civicum of Deurne

Bamihapje | 14/06

Heb het natuurlijk over de rechtsvoor van Venray.

Bamihapje | 14/06

Beste speler: Verwend mannetje, maar wel een fantastische techniek. Misschien wat voor Blerick komend seizoen?
Vind ook die lange, smalle voorin bij Blerick en die wat bonkige spits van Boxmeer goed.

Beste keeper: Die ouwe rot van Nuth, brengt veel ervaring mee wat die verdediging wel kan gebruiken. Keeper van Apeliotes ook erg goed trouwens.

Doetinchem gaat geen schijn van kans maken in de play-outs. Apeliotes heeft de pijnpunten wel heel erg bloot gelegd dit seizoen en verwacht dat de nummers 2 uit andere poules dit ook gaan doen.
Deurne zal het wel gaan redden, al is dat met veel pijn en moeite.

Sportiefste teams: Blerick en Civicum
Minst sportief: Nuth

Boterbloem | 14/06

Wat betreft techniek: rechtsbuiten van Venray. Daarnaast heeft de centrale verdediger van Blerick indruk gemaakt. Lijkt de reden te zijn van de weinig tegengoals voor Blerick.

Beste keeper is zonder twijfel die van Nuth.

Playoffs: Doetinchem gaat geen kans maken.
Playouts: Deurne moet dit wel redden. Hebben aardig gespeeld in de 2e seizoenshelft.

Wat vonden jullie van de sportiviteit in 3D dit seizoen?
Civicum verreweg het leukste team. Toch een voordeel aan het feit dat ze niet promoveren. Volgend jaar weer een fijne 3e helft!
Deurne daarentegen....

Ronde Bal | 14/06

Wat denken jullie dat Doetinchem en Deurne in de play-offs/outs gaan presteren?

Beste keeper: Nuth, denk toch dat Nuth de 3e plek aan hem te danken hebben.
Beste speler: Lopen een aantal goede spelers van het zelfde niveau bij de clubs die bovenaan staan, maar toch de rechtsvoor van Venray, wat een technische speler is dat!

Doetinchem succes in de play-offs! Knappe prestatie om in jullie eerste seizoen gelijk 2e te worden.

dropje | 14/06

Rechtsvoor van Venray is inderdaad een technisch goede en hele snelle speler. Maar, zoals meer daar in dat team, te weinig een teamspeler. Als je gaat kijken naar de Beste speler van de competitie kun je mijns inziens niet om Blerick heen, die zijn immers zo overtuigend kampioen geworden. Beste speler van Blerick vond ik de middenspeler die alle lijnen uitzette en scoops gaf.

Beste keeper vind ik een lastigere keuze. Ook ik heb eerder gezegd dat de keeper van Nuth de Beste van de competitie was, maar die van Apeliotes is ook echt heel goed. Dus ik noem het een gelijkspel tussen die twee.

Bamibal | 13/06

Beste speler is zonder twijfel de rechtsvoor van Venray. Die man trekt in zijn eentje de kar daar. Bij Blerick hockeyen ook een aantal zeer goede hockeyers, terwijl de rechtsvoor van Nuth ook aardig kan ballen. Doetinchem heeft een aantal technisch goede spelers, maar tactisch is het nog niet veel.

Beste keeper is de keeper van Nuth. Die man is echt enorm sterk in de duels, heeft goede reflexen en coacht zijn verdediging continu.

Doetinchem veel succes in de play-offs! krijg die verdediging op orde en dan geef ik jullie een goede kans..