3D 12-6

Geplaats door: Bamibal ( )

  • 3D
  • 06/06
  • 1692

Tegelen - Deurne 1-2
Ik hoop dat ik gelijk krijg en Deurne op de valreep erin blijft, al zal dit heel erg lastig worden.. Tegelen wil zich vanzelfsprekend revancheren van het pijnlijke verlies in Bemmel..

Blerick - Horst 8-0
Horst gaat echt geen punten pakken tegen de kampioen. Blerick wil de 100 doelpunten overschrijden en gaat vol in de aanval.

Nuth - Civicum 3-1
Civicum draait voor geen meter, Nuth uit is dan ook niet de website waar je op zit te wachten.. Nuth heeft de 12e en 13e man niet nodig deze website.

Boxmeer - Venray 3-0
Boxmeer neemt het zekere voor het onzekere, wint, pakt de 3 punten en gaat naar de play-offs. Niet dat ze daar iets te zoeken hebben. Venray verliest wederom.

Doetinchem - Bemmel 6-2
Zo makkelijk als het scoren in het begin van de competitie ging gaat het niet meer bij Doetinchem. Bemmel is enorm gegroeid in dit seizoen en willen dit ook tegen Doetinchem bewijzen.

Apeliotes - Wijchen 4-1
Beiden een knappe overwinning afgelopen weekend. Apeliotes toch wel beter dan Wijchen. 4-1 en een knallend stUdentikoos feestje in de villa na afloop.
Reageren

Moraalridder | 09/06

Tegelen - Deurne: 1-2
Gaat Deurne zich dan toch nog veilig spelen? Ik denk dat ze een goede kans maken. Aardig gepresteerd de 2e seizoenshelft en Tegelen snakt naar het einde van het seizoen getuige de 4-0 nederlaag bij Bemmel. Aangezien Venray gaat verliezen, zal Tegelen ook niet meer kunnen stijgen of zakken of de ranglijst, dus voor hen staat er niets meer op het spel.

Blerick - Horst: 7-1
Blerick wil nog eenmaal een show weggeven en de magische grens van 100 doelpunten passeren. Horst is slechts figurant en kan alleen maar hopen dat Deurne punten laat liggen bij de buren. Veel succes in de 2e klasse!

Nuth - Civicum: 3-2
Beide teams hebben nog een theoretische kans op plaats 2, maar Boxmeer zal het niet meer gaan weggeven. Nuth kan terugkijken op een geslaagd seizoen, Civicum wederom op een mislukt seizoen. Die maffe coach haalt het einde van de website niet, omdat Nuth weer lichtelijk bevoordeeld wordt.

Boxmeer - Venray: 4-3
Moeilijker dan gedacht, maar Boxmeer houdt de 3 punten wel in huis. Corner in de laatste minuut en het ticket naar Rotterdam kan geboekt worden. Daar zijn ze overigens figurant op een toneel dat gedicteerd wordt door de teams uit Midden- en West Nederland die veel beter zijn. Volgend jaar nog eens proberen.

Doetinchem - Bemmel: 8-2
Ook Doetinchem heeft nog een kans. Bij puntverlies van Boxmeer pakken zij namelijk nog plek 2. Vandaag gaan ze eenvoudig winnen. Bemmel neemt met een rotgevoel afscheid van de 3e klasse.

Apeliotes - Wijchen: 3-1
De stUdenten eindigen de fantastische 2e seizoenshelft in stijl. Afwachten wat er volgend seizoen van het team over blijft. En het zou nog lang onrustig blijven in de Villa. Wijchen zal de scherven bijeen moeten rapen en dit seizoen snel willen vergeten. Hebben kwalitatief een van de betere teams van deze poule, maar het was het wekelijks net niet.

Conny | 09/06

Tegelen - Deurne 1-2
Deurne kan deze week deze week de 12e en 13e man niet opstellen, daardoor deze week maar een kleine kans op kaartenregen. Deurne zal moeten laten zien dat ze mentaal sterker zijn dan Tegelen, ze hebben de degradatie in eigen hand.

Blerick - Horst 5-0
Makkelijke laatste overwinning voor Blerick. Geniet er maar van nu het nog zo makkelijk gaat en succes volgend jaar in de 2e klasse!

Nuth - Civicum 3-0
De scheidsrechters staan deze week aan de kant van Nuth. Civicum krijgt deze week dus geen strafcorners mee bij overtredingen buiten de 23. Niet dat hun strafcorner ook maar een beetje loopt. Enfin, uit bij Nuth, altijd lastig. Nuth houdt de 3 punten in het Limburgse heuvellandschap en geniet na met een stukje vloai.

BoxmeerVenray 5-2
Wat Boxmeer vorige week al had kunnen doen, doen ze nu wel: zich veilig stellen voor de play-offs. Hier kunnen ze mooi wat ervaring op doen om volgend jaar de 3e klasse nog iets beter door te komen.

Doetinchem – Bemmel 3-2
Doetinchem is nog steeds niet hersteld sinds de 7-0 nederlaag. Bemmel zet de tanden erin de laatste website en vecht tot het einde. Zoals veel websiteen gaat Bemmel toch net onderuit met 1 doelpunt verschil.

Apeliotes - Wijchen 3-0
Wijchen kan ‘s avonds naar het eindfeest van Apeliotes komen. Misschien scoren ze daar nog wat, op het veld in ieder geval niet.

Beau ter Ham | 07/06

Tegelen - Deurne 4-1
Tegelen heeft wat goed te maken na de toch opvallende zeperd van afgelopen week(overigens ook credits voor Bemmel). Voelen zich op hun eigen waterveld weer als vissen in het water. Deurne zal hier moeite mee hebben en dit zal resulteren in een eenvoudige overwinning voor Tegelen.

Blerick - Horst 6-1
Blerick blijft lekker doorhockeyen en winnen. Krijgt deze week met Horst een matige tegenstander op bezoek en dit zal dan ook appeltje eitje zijn voor de kampioen.

Nuth - Civicum 2-1
Het seizoen is toch niet helemaal geworden zoals de Cuukse mannen dat van te voren hadden gehoopt. Eindigen seizoen waarschijnlijk in mineur met een ietwat kneuterige verliespartij tegen Nuth.

Boxmeer - Venray 6-2
Boxmeer is getergd om te winnen na het drama van afgelopen zondag. Halen door de winst tegen de Venrayse Macdonaldboys de tweede eindplaats. Ze zullen in de play-offs overigens kansloos zijn.

Doetinchem - Bemmel 5-1
Petje af voor Bemmel, wat na een zwaar seizoen, toch nog elke competitiewebsite blijft strijden voor de punten. Dit zal in en tegen Doetinchem echter niet genoeg zijn voor een tweede driepunter, daarvoor is Doetinchem toch iets te sterk.

Apeliotes - Wijchen 5-2
Apeliotes zet tegen Wijchen een kroon op het harde werk van de tweede seizoenshelft. Van 11 punten in de eerste seizoenshelft naar 6 overwinningen op rij, indrukwekkend mannen! Dit zelfvertrouwen zal zich vandaag weer vertalen naar goed veldspel en een relatief makkelijke overwinning op Wijchen.