05-06 3D

Geplaats door: Hans van Tol ( )

  • 3D
  • 30/05
  • 2085

Opnieuw een spannend programma komend weekend. Boxmeer kan een hele grote stap zetten richting play-offs en daarbij gelijk Deurne de play-outs insturen. Met moeilijke websiteen voor zowel Doetinchem, Civicum als Nuth, sluit ik niet uit dat de voorsprong na dit weekend niet meer te overbruggen is voor hen.

Bemmel - Tegelen
Civicum - Apeliotes
Deurne - Boxmeer
Horst - Nuth
Venray - Blerick
Wijchen - Doetinchem
Reageren

Bamibal | 06/06

verbaast met niets dat Deurne thuis wint, willen alles op alles gooien om niet te degraderen. Horst moet naar Blerick en als Blerick haar sportieve plicht doet pakken zij daar geen punten. Opent de weg voor Deurne dat tegen Tegelen moet en die spelen nergens meer om... Wordt een spannende zondag waarbij ik hoop dat Horst uiteindelijk de play-outs in gaat, wat een vreselijke club is dat..

HORSTPLAYOUTS | 06/06

Gaat Horst dan toch nog de play outs in?

Deurne? | 06/06

Tekst en uitleg wat er gebeurd is in Deurne afgelopen zondag? Ben zeer benieuwd!

Deurne | 06/06

Deurne is wel ECHT dramatisch!!!

Nietmachine | 06/06

Gezeik over de scheidsrechters altijd. Elke ploeg heeft de scheidsrechters thuis mee. Als je beter bent hoor je gewoon bij zowel Deurne, als Horst te winnen, want het zijn beide geen geweldige teams.

*BREAKING* | 06/06

Breaking new uit de onderste regionen...

Horst en Deurne verkiezen de heren in het geel tot "mannen of the match..." ohh nee "mannen van het seizoen...."

WTF happened there?

Kienke Nok | 03/06

Breaking news uit Nijmegen: Vedette begint toch op de bank

Zwaffel | 02/06

Bemmel - Tegelen: 2-4
Opnieuw komt Bemmel tekort voor de punten. Helaas voor deze mannen, ondanks de malaise altijd sportief gebleven. Een 3-punter is ze gegund.

Civicum - Apeliotes: 2-2
StUdenten in de winning mood na de winterstop. Winnen doen ze vandaag niet maar een punt in Cuijk is zeker geen onverdienstelijk resultaat. Civicum haakt na vandaag definitief af voor plek 2 (met Nuth uit nog in het vooruitzicht).

Deurne - Boxmeer: 2-3
In Deurne krijg je de punten niet cadeau, maar het zou wel erg knullig zijn als Boxmeer hier punten laat liggen. Het fysieke spel van Boxmeer zorgt voor een kaartenregen in Deurne, maar op de valreep halen ze toch 3 zwaarbevochten punten binnen. Deurne veroordeeld tot de play-outs.

Horst - Nuth: 2-1
De calimero van de competitie krijgt opnieuw een koekje van eigen deeg. Nuth is enkel bezig met randzaken tegen de 13 boeren uit Horst en vergeet daardoor waarom het eigenlijk op het veld staat: hockeyen. Uiteraard wordt er na de website wéér een nut(h)teloze klacht ingediend bij de bond.

Venray - Blerick: 2-4
Blerick gaat vrolijk verder met winnen en wil gaan voor een puntenrecord. Opgefokte mannetjes van Venray zorgen na afloop weer voor terreur in de ballenbak van de McDonalds.

Wijchen - Doetinchem; 2-2
Doetinchem hoopt op een misstap van Boxmeer, maar moet zelf dan eigenlijk ook winnen om eventueel nog aanspraak te willen maken op plek 2. Uit bij Wijchen wordt dit erg lastig, aangezien Wijchen beter is dan de stand doet vermoeden.

Oen van Keert | 31/05

Wijchen-Doetinchem 2-1
De saaiste website van het weekend vergeten. Wijchen zet de scooper van Doetinchem dicht. Dan kunnen ze niet meer hockeyen... Staan veel te hoog

Oen van Keert | 31/05

Bemmel-Tegelen 2-4
Bemmel scoort vrijwel altijd, maar verliest eigenlijk ook altijd... Lekker in de vierde klasse een paar jaartjes bijkomen van een verschrikkelijk seizoen.

Civicum-Apeliotes 1-3
Zonder de roze krijger gaan de stUdenten het toch lastig krijgen. Gelukkig begint de grote vedette van het team dit keer vanaf de 1e minuut. Daardoor gaan ze meteen goed hockeyen in plaats van na een kwartier.

Deurne-Boxmeer 1-3
Deurne kan het niet maken nogmaals de tegenstander te trakteren op een dozijn aan kaarten. Matchfixing zal daarom dit keer niet van toepassing zijn.

Horst-Nuth 1-2
De 12e en 13e man fluiten te goed om Horst dit keer te laten winnen...

Venray-Blerick 1-5
Na een veel te lange solo van een Venray speler wordt er gescoord. Maar daar blijft het bij. Dan beginnen op elkaar te vitten en te schelden. Dan wordt er iemand gewisseld die dat niet wil, die gooit zijn stick weer hard in de dug-out en scheldt de coach uit... Tja, dan slaat Blerick toe. Hup, 5 goaltjes erin, no problemo. Succes mannen in de 2e klasse!

Lart van Boon | 31/05

Bemmel - Tegelen 2-1

Ik geloof dat Bemmel er nog steeds op gebrand is het seizoen niet met een enkel punt af te sluiten. Tegelijkertijd gaan ze, zoals Gemma al aangaf, de doelpuntengrens van 100 overschrijden.

Civicum - Apeliotes 1-3
De stUdenten lijken de laatste tijd onverslaanbaar. De vuurtoren op het middenveld is afwezig, maar we hebben gelukkig nog een kleine krachtpatser als vervanger.

Deurne - Boxmeer 0-4
Deurne moet winnen om degradatie te voorkomen, maar zal niet kunnen winnen van Boxmeer. Gelukkig zal de score lager blijven dan afgelopen week tegen Blerick

Horst - Nuth 3-0
Horst is nog niet veilig voor degradatie. Scheidsrechters gaan dus nog niet netjes fluiten. Ben benieuwd of er een dag komt waarop ze een thuiswebsite winnen zonder hulp.

Venray - Blerick 0-5
Blerick doet niet rustiger aan na hun kampioenschap. Venray is wat beter dan Deurne, dus het wordt deze week een doelpuntje minder.

Wijchen - Doetinchem 2-1
Wijchen heeft vorige week 2-2 gewonnen, Doetinchem 2-2 verloren. Doetinchem wordt uit de top 3 geknikkerd door een sterk Wijchen.

Gemma Mulder | 31/05

Bemmel – Tegelen 1-2
Bemmel staat na een aantal weken weer tegen een zwakke tegenstander. Aangezien het niks meer uit zal maken, is het halve team bij oma op bezoek of naar de woonboulevard. Die dingen moeten ook gebeuren op zondag. Tegelen zal daardoor aan het langste eind trekken. Bemmel zal net als Doetinchem de 100 doelpuntengrens overschrijden.

Civicum – Apeliotes 2-3
Apeliotes bijna ongeslagen sinds de winterstop. Deze trend zullen zij doorzetten. Ze zullen het wel lastig krijgen aangezien op het middenveld de roodharige alleskunner zal ontbreken deze week.

DeurneBoxmeer 0-3
Hoewel ik liever Horst zie vertrekken naar de 4e klasse, gaat Deurne het niet redden tegen Boxmeer, die zich op kan gaan maken voor de play-offs.

Horst – Nuth 2-3
Dat Horst niet kan hockeyen is de afgelopen weken wel duidelijk geworden. De fluitmeneren wijzen Horst twee goals toe, maar Nuth heeft van de website bij Deurne geleerd en zal dit keer blijven hockeyen.

Venray – Blerick 1-5
Venray krijgt een verdwaalde counter cadeau. Blerick scoort 2 veldgoals, 2 strafcorners en 1 strafbal.

Wijchen – Doetinchem 1-3
Doetinchem is erg wisselvallig aan het spelen. In de hoop dat Deurne stunt tegen Boxmeer hoUden zij de moed erin. Drie punten gaan mee naar huis vanaf het Gelderse platteland.

??anno??16 | 30/05

Bemmel - Tegelen 0-2
Geen spannende pot, gebeurd weinig maar Bemmel blijft ook deze speelronde op 1 punt steken. Tegelen doet goede zaken en gaat over Wijchen heen.

Civicum - Apeliotes 3-2
16km, +- 23 minuutjes in de auto. De clash tussen de stUdenten uit Nijmegen en de Cuijkenaren. Ik voorspel geen groot verschil met website 1, Civicum trekt opnieuw aan het laatste eind.

Deurne - Boxmeer 1-5
Boxmeer gaat geen fouten meer maken tijdens de "road to Rotterdam". Kan terug kijken op een schitterend seizoen. Speelt komend seizoen echter ook gewoon weer 3e klasse.

Horst - Nuth 4-3
Nuth rekend afgelopen weekend toch weer met enig gemak met Venray af, knap werk. Heeft ook een prima seizoen gedraaid. Krijgt in Horst echter een koekje van eigen deeg, meneer 12 en 13 zijn de hoofdrolspelers in dit huzarenstukje. Nuth haakt af voor plek 2 na dit weekend.

Venray - Blerick 0-5
De locomotief uit Blerick denderd door tot het einde. Hoewel het eindstation echter al bereikt is wordt er nog even langs de kleine stations gedenderd. Hier wordt echter geen stop gemaakt en ook Venray moet er nog een keertje aan geloven.

Wijchen - Doetinchem 1-3
Doetinchem had zoveel meer uit dit seizoen kunnen halen. Gaat dit weekend wel de grens van 100 doelpunten overschrijden. En zet samen met Civicum de achtervolging op Boxmeer in.