29-05 3D

Geplaats door: Hans van Tol ( )

  • 3D
  • 23/05
  • 1601

Veel verrassende uitslagen afgelopen weekend. Allereerst feliciteer ik Blerick met het verdiende kampioenschap. Voor plaats twee blijft het ongekend spannend. Ook onderin kan er nog van alles gebeuren.

Apeliotes - Horst
Blerick - Deurne
Boxmeer - Bemmel
Nuth - Venray
Tegelen - Doetinchem
Wijchen - Civicum
Reageren

Lart van Boon | 24/05

Apeliotes - Horst 5-0
Horst 1 puntje uit 4 websiteen, Apeliotes 12 uit 4 websiteen. Verwacht geen verrassingen en een makkelijke overwinning voor de stUdenten. Zou misschien zelfs een afslachting kunnen worden

Blerick - Deurne 4-0
Gefeliciteerd met het kampioenschap Blerick! Blerick zal dan ook in een ontspannen website laten zien dat ze de Beste van de poule zijn

Boxmeer - Bemmel 2-1
Bemmel lijkt veel sterker te hockeyen laatste tijd. Ze zullen zichzelf zondag na een sterke pot nog niet belonen, maar volgende week tegen Tegelen wel.

Nuth - Venray 2-3
Venray zal uit zijn op wraak na het mislopen van de 6e plek door hun verlies tegen Apeliotes. Mogelijk kaartenregen voorspeld

Tegelen - Doetinchem 1-3
Ondanks het lastige waterveld laat Doetinchem zien waarom ze na een slechte periode nog steeds 2e staan. Zeker als Doetinchem's scoopmeneer erbij is, zal Tegelen niet kunnen verrassen

Wijchen - Civicum 2-1
Wijchen en Civicum zijn allebei plekjes verloren, maar Wijchen heeft het thuisvoordeel mee en zal Civicum verrassend nipt verslaan.

De Rode Flits | 24/05

Apeliotes - Horst 4-1
Horst voelt Deurne in de nek hijgen en zullen er alles aan doen de punten mee naar huis te nemen. Het begin ziet er veelbelovend maar de stUdenten moeten wederom wakker geschud worden door een tegengoal, waarna de doelpuntenmachine op gang zal komen.

Blerick - Deurne 3-0
Ook Deurne vecht tegen play-outs. Blerick is niet meer gemotiveerd na het behalen van het kampioenschap. Ze hebben deze website meer aan deverdediging dan de spitsen. Voor Deurne mag het niet baten.

Boxmeer - Bemmel 4-2
Bemmel heeft het niet in zich om hun puntenaantal te verdubbelen. Boxmeer heeft de punten harder nodig voor de tweede plaats.

Nuth - Venray 3-1
Nuth is buiten spel gezet voor de tweede plaats door de nummer 11. Gelukkig spelen ze in hun eigen heuvellandschap met wat extra hulp. Ze zullen maar 2 man hoeven te stoppen van Venray, wat gemakkelijk zal zijn aangezien ze niet overspelen.

Tegelen - Doetinchem 2-4
Doetichem heeft zich herpakt na een serie nederlagen. Er zullen geen punten meer verspeeld worden in de strijd voor de tweede plek. Het is even wennen, maar de tweede helft zullen de stuiterende scoops aangenomen en benut worden.

Wijchen - Civicum 4-4
Belachelijke pot die verschrikkelijk is om naar te kijken. Wel lekker veel doelpunten.

??anno??16 | 24/05

Apeliotes - Horst 6-2
De tentamens komen er weer aan. Een avondje minder zuipen dus voor onze stUdenten. Ook op het veld goed terug te zien. Lijkt erop alsof ze allemaal een extra long hebben. Horst gaat er kansloos van af. 6-2, terechte uitslag.

Blerick - Deurne 4-0
Blerick nog dronken van het afgelopen? Niet te merken op het veld in ieder geval. Blerick doet zijn sportieve plicht. Deurne na de 3 mooie punten van vorige week weer met beide beentjes op de grond.

Boxmeer - Bemmel 4-2
Boxmeer nog steeds in de race voor plek 2. Gaat tegen Bemmel geen foutjes maken. Heeft het meest voordelige schema van de top 5 dus lijkt me dat Boxmeer gewoon op 45 puntjes gaat eindigen.

Nuth - Venray 1-3
Nuth heeft een flinke klap gekregen in Deurne. Ingecalculeerd dat hier 3 punten mee naar huis zoUden worden genomen. Plek 2 gaat niet meer bereikt worden. Venray maakt een einde aan de illusie dat promotie er in zit. Volgend jaar beter mannen! Spits van Venray heeft het op heupen en kent de zwakke plekken van zijn grote vriend in de "Nuthse goal".

Tegelen - Doetinchem 4-4
Tegelen laat prima dingen zien. Doetinchem verslikt zich op het waterveld in de tegenstander. Tegelen met een 2-0 voorsprong de rust in, 2e helft wordt een spektakelstukje einduitslag: 4-4

Wijchen - Civicum: 1-5
Wat is er met de mannen van Civicum, willen ze niet promoveren? 3e klasse lijkt ook voor komend seizoen een feit voor onze vrienden. Wijchen wordt nog even overklast maar het zullen de laatste 3 punten van het seizoen blijken, Civicum haakt ook af voor plek 2 net als Nuth.

Ries Droelvink | 23/05

Apeliotes - Horst: 4-1
StUdentjes zijn gretig en pakken veel punten, Horst kan maar 11 spelers opstellen en verliest kansloos.

Blerick - Deurne: 2-2
In ruil voor een kampioensfust krijgen de Deurnese mannen een puntje cadeau. Blerick schakelt terug naar de 2e versnelling en moet de krachten sparen voor de lange 3e helft die zal volgen. Reden voor een feestje voor beide teams na afloop.

Boxmeer - Bemmel: 6-2
Bemmel wil graag van de hatelijke 1 af, maar daarvoor zijn de belangen bij Boxmeer te groot. Zij zullen de 2e plek weer over nemen dit weekend.

Nuth - Venray: 4-2
Nuth thuis is 3 punten. De lange rit voor de kinders, de slechte scheidsrechters en de ijle lucht op de berg zal de Nuthse equipte geen windeieren leggen. Gaan plaats 2 overigens niet halen.

Tegelen - Doetinchem: 3-3
Net nadat Doetinchem denkt weer plaats 2 bemachtigd te hebben, verspelen ze weer 2 domme punten in Tegelen. Op de nieuwe mat gaan de ballen sneller laag over de grond dan hoog door de lucht. Tegelen weet dit en pakt via de corner een zwaarbevochten punt.

Wijchen - Civicum: 3-2
Onbegrijpelijk dat ook een ploeg als Civicum domme punten laat liggen in Horst, terwijl alle mindere broeders daar de punten wel gewoon ophalen. Ondanks dat men weet dat je de scheidsen tegen zult hebben, laat men zich toch nog uit het spel halen. Wijchen heeft wat recht te zetten na de dubieuze en onverdiende nederlaag in de heenwebsite. Ook Civicum haakt na dit weekend af (Nuth uit gaan ze ook verliezen).

Grashopper | 23/05

Blerick, gefeliciteerd met het terechte kampioenschap!

Apeliotes - Horst: 5 - 1
Horst voelt de hete Deurnese adem in de nek. Ze zijn nog maar 3 punten van elkaar verwijderd. Dit gegeven zal geen wederopstanding brengen. Apeliotes is een klasse beter en zal daarom de punten gaan hoUden.

Blerick - Deurne: 2 - 0
De kampioenen winnen afgelopen weken niet heel overtuigend en omdat het kampioenschap al in de tas is zal het een zware pot worden voor Blerick.

Boxmeer - Bemmel: 3 - 1
Bemmel is veel sterker dan in de eerste seizoenshelft. Helaas hebben ze zich nog niet beloond daarvoor. Vaak maar met één doelpunt verschil verliezen is zeer zuur. Ik verwacht nog steeds geen gerechtigheid en zullen helaas nog steeds op één puntje moeten teren. Boxmeer is de grote favoriet voor de playoffs.

Nuth - Venray: 6 - 4
Man, man, man. Wat gaat dit een spectaculaire website worden! (voor de scheidsrechters) . De heethoofdige jongetjes van Venray zullen een aantal kaarten kunnen verwachten, dat in de slotfase een voorsprong laat liggen en Nuth door jeugdig gedrag die overwinning op een presenteerblaadje gaan geven.

Tegelen - Doetinchem: 3 - 3
Moeilijk bespeelbaar veld voor Doetinchem. Het type thuisveld van beide clubs liggen mijlenver uit elkaar. De corner van tegelen zal zijn werk weer doen. Doetinchem komt langszij in de tweede helft.

Wijchen - Civicum: 4 - 2
Hard bevochten overwinning voor Wijchen, maar wint dit weekend terecht van het mindere Civicum.

Iedereen succes zondag!!

Bamibal | 23/05

Blerick gefeliciteerd met het terechte kampioenschap en veel succes in de 2e klasse volgend jaar!

Apeliotes - Horst 8-0
Uiteraard pakt Horst punten thuis. Daar zorgen de 12e en 13e man wel voor. Schandalig dat een ploeg met zo weinig hockeycapaciteit in de 3e klasse blijft door 2 mannen met de fluit.. Apeliotes loopt er makkelijk overheen

Blerick - Deurne 8-1
Kampioensdag in Blerick wordt nog eens extra vorm gegeven door een klinkende overwinning van de kampioen. Helaas houdt Blerick wederom niet de 0. Toch een aandachtspuntje

Boxmeer - Bemmel 5-1
Zal een vrij fysieke pot hockey worden die Boxmeer overtuigend wint. Zullen veel moeten scoren om aan het doelsaldo te werken. Bemmel verdedigt echter met hand en tand.

Nuth - Venray 5-2
Nuth verliest bij Deurne en mist voorlopig de aansluiting voor de 2e plek. Moeten winnen om bij een misstap van de rest te profiteren. Venray moet vrezen voor een leegloop aan het eind van dit seizoen..

Tegelen - Doetinchem 1-7
Doetinchem gaat weer volle bak doelpunten maken deze website. Het waterveld in Tegelen is voor beide ploegen niet in het voordeel, maar de Tegelse keepert is er het minste blij mee.

Wijchen - Civicum 2-4
Worden mentaal nog 3 moeilijke potjes voor Civicum. Hebben een aardig ploegje maar weten toch keer op keer niet te overtuigen. Heeft het moeilijkste programma van de 3 ploegen voor plek 2 en zal dus iedere website 100% geconcentreerd moeten zijn. Wijchen is een overkomelijke horde.

Ronde Bal | 23/05

Apeliotes 4 - 0 Horst
Horst niks in te brengen tegen de stUdentjes die in vorm zijn. Horst heeft afgelopen weekend waarschijnlijk weer de welkbekende 12e en 13e man opgesteld waardoor ze een punt hebben behaald tegen Civicum. Uit stellen ze niks voor.

Blerick 3 - 1 Deurne
Feestwebsite voor Blerick. Ze willen het publiek nog 1x vermaken om daarna een feestje te vieren, maar zitten tijdens de website al met hun hoofd bij dit feestje. Vergeten dus aan het doelsaldo te werken.

Boxmeer 4 - 2 Bemmel
Boxmeer uit niet zo goed als thuis. Het was dan ook niet raar dat ze geen punten bij Doetinchem hebben gepakt. Bemmel nipt verloren van Blerick, gaan ze dus nog een keer stunten dit seizoen? Misschien wel dit weekend.

Nuth 1 - 4 Venray
Nuth verloren bij Deurne. Zal wel weer aan de scheidsrechters hebben gelegen volgende de zuiderlingen?;) Ik zie de rechtsvoor van Venray er 4 inprikken tegen Nuth. Na dit weekend haakt Nuth af voor de strijd om plek 2.

Tegelen 3 - 5 Doetinchem
Doetinchem de volle buit tegen Boxmeer gepakt dit weekend en doet dus weer volledig mee om plek 2. Hebben het voordeel dat ze een veel beter doelsaldo dan Boxmeer en Civicum hebben. Kunnen zich dus geen offdays meer veroorloven.

Wijchen 3 - 1 Civicum
Resultaat van afgelopen weekend heeft maar weer eens bewezen dat Civicum uit ook niet de sterkste is. Idd je speelt tegen 13 man in Horst, maar als je beter bent moet je gewoon kunnen winnen. Ik zie ze dan ook niet van Wijchen winnen aangezien zij nog een paar punten willen halen om dit droevige seizoen toch een beetje positief af te sluiten.