22-5 3D

Geplaats door: Bamibal ( )

  • 3D
  • 17/05
  • 1387

Doetinchem - Boxmeer 4-1
Belangrijk duel om de 2e plek. Doetinchem moet winnen om aansluiting te hoUden en Boxmeer wil het gat groter maken. Doetinchem trekt echter aan het langste eind. De 3 verliespartijen op rij hebben de mannen wakker gemaakt.

Horst - Civicum 2-1
Ook voor Civicum staat er veel op het spel. Horst uit is echter voor iedere ploeg een lastig te nemen horde. Verwacht dat de 13 mannen in het geel de 3 punten in Horst gaan hoUden. Civicum is uitgespeeld.

Bemmel - Blerick 0-6
Blerick gaat hier gewoon winnen en kan vandaag al kampioen worden, afhankelijk van wat de concurrentie doet. Ik verwacht dat dit ook gaat gebeuren, waardoor er een feestje plaats zal vinden in Bemmel.

Deurne - Nuth 1-4
Nuth wint en houdt zicht op plaats 2 en dus play-offs. Wie had dat voorafgaand aan het seizoen gedacht??

Tegelen - Wijchen 4-2
Beide ploegen hadden meer van het seizoen verwacht dan dit. Op het waterveldje in Tegelen pakt de thuisploeg de 3 punten. Volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Venray - Apeliotes 2-5
Apeliotes dendert door. Venray wordt aan de zegekar gebonden en ook voor de Venrayse mannen kan het seizoen niet snel genoeg over zijn.
Reageren

Jerome Herpes | 19/05

Doetinchem - Boxmeer 3-4
Doetinchem maakt een vrij val, en verspeelt hier de laatste kans voor een tweede eindklassering. Boxmeer met fysiek spel en veel tijdrekken de winnaar van deze ontmoeting.

Horst - Civicum 2-5
Horst, slechte ploeg, maar in Horst speel je tegen 13 man. Het is aan Civicum om de koppies erbij te hoUden. Als dat lukt acht ik ze in staat om in Horst te winnen, omdat ze simpelweg een beter team hebben.

Bemmel - Blerick 0-8
Bemmel is klaar voor dit seizoen en Blerick zal dus lekker aan het doelsaldo kunnen werken (voor zover nodig...)


Deurne - Nuth 1-4
Deurne doet nog een laatste verwoede poging om de playouts te ontlopen, maar zal hier tegen het stugge Nuth niet in slagen.

Tegelen - Wijchen 3-3
Tegelen leunt veel op de strafcorner, voor de rest is het hockeyend niet zo veel. Wijchen is echter minder gewend aan het waterveld in Tegelen, waardoor het minder dan normaal aan hockeyen toe zal kunnen komen.

Venray - Apeliotes 2-5
Apeliotes is een leuk team met potentie, dus ik gun ze hier wel een overwinning tegen het dolende Venray. De gezellige stUdenten winnen, mede met dank aan hun sterke spits, redelijk eenvoudig.

Gokje | 19/05

Doetinchem - Boxmeer 3-5
Lange tijd ging het goed, maar het zat de Doetinchemse mannen dan ook constant mee. Zodra Boxmeer op voorsprong komt is de website gespeeld. Mentaal is het bij Doetinchem niet in orde. Vrije val kunnen ze dus niet meer stoppen, zonde om zo het seizoen te eindigen.

Horst - Civicum 3-0
Civicum had het thuis al erg zwaar tegen Horst, wat niet veel goeds voorspeld voor de uitwebsite. Ik verwacht dan ook dat Horst deze pot verrassend makkelijk binnenhaalt.

Bemmel - Blerick 1-9
Feest website 1 van de 4 voor Blerick. Bemmel mag er eentje maken zodat zij delen in de feestvreugde. Gefeliciteerd mannen.

Deurne - Nuth 0-3
Veel scoort Nuth niet, maar krijgen ook weinig tegen. Gaan daarom tegen Deurne de nul hoUden en scoren er een paar. Saaie pot verder.

Tegelen - Wijchen 2-3
Erg verrassend hoe weinig punten Tegelen pakt op hun nieuwe waterveld. Lijken er zelf nogal wat moeite mee te hebben. Ze leunen sterk op de strafcorner, maar zijn de mindere ten opzichte van Wijchen. Daarom pakt Wijchen de punten in deze website die verder nergens om draait.

Venray - Apeliotes 6-6
Apeliotes wint veel sinds de winter, maar laatste tijd niet heel overtuigend. Ik gun iedereen daarom deze 6-6. Lekker scoren met zijn allen en daarna gezamenlijk naar de mac.

??anno??16 | 18/05

Doetinchem - Boxmeer 2-4
Doetinchem mentaal in de lappenmand terecht gekomen. 3 websiteen op rij verliezen heeft geen goede impact op de mannen onderling, dit is ook duidelijk te merken op het veld. Bij Boxmeer maken ze gebruik van de situatie die ontstaan is en wordt er 70 minuten lang gestreden.

Horst - Civicum 3-4
De heksenketel van Horst. Zo mag het veld van Horst dit seizoen toch wel genoemd worden. Civicum geeft echter niet thuis. Het belangrijkste devies voor deze potjes: als je gewoon beter bent dan de tegenstander is de kans om te winnen het grootst. Civicum gaat met de punten aan de haal.

Bemmel - Blerick 1-5
De kampioenskriebels zijn voelbaar in Blerick deze dagen. Vorig jaar kansloos de 2e klasse uit, dit jaar met vlag en wimpel kampioen. Knap staaltje werk. Het is even billenknijpen in Bemmel maar in de 2e helft zullen de mannen van Blerick orde op zaken stellen. De platte kar kan klaar worden gemaakt voor volgend weekeinde, een terechte kampioen!!

Deurne - Nuth 2-5
Wat is er dit seizoen gebeurd met onze zuidelijke boertjes....? Vorig jaar als ik het goed heb gezien nog aanwezig op play-off toernooi en dit jaar meestrijden in de top 4. Knappe prestatie opzich. Nuth doet wat het moet doen en wint bij Deurne.... plek 2 komt zo toch aardig dichtbij....

Tegelen - Wijchen 3-1
Tegelen draait een prima seizoen, via een omweg in de derde klasse terecht gekomen, maar prima meegehockeyd. De toekomst ziet er weer rooskleurig uit in Tegelen. Wijchen had veel meer gekund, maar weet ook dat het daar nu al te laat voor is, Tegelen speelt Wijchen in eigen huis van de mat.

Venray - Apeliotes 3-6
Waar ging het mis? Venray toch een team waar veel en veel meer in zit.... Het had allemaal zo mooi kunnen zijn maar helaas.... Volgend jaar weer een jaartje ouder allemaal, "verstand komt met de jaren......" Apeliotes komt met een missie en die zal ook uitgevoerd worden. Terechte uitslag, Apeliotes neemt de punten mee.

Na deze voorspellingen zou de top 5 na komend weekeinde er als volgt uit komen te zien.

1.Blerick 47 pnt.
2.Boxmeer 39 pnt.
3.Civicum 38 pnt.
4.Nuth 36 pnt.
5.Doetinchem 33 pnt.

Een spannend einde van de competitie in 3e klasse D is een feit.